berdogabor | 28558 | 2014. szeptember 6. 21:09 |
Egy egyedülálló férfi egy alkalommal már nagyon vágyott egy nõre, ezért elment hogy felkutasson egy prostit. Elvitte egy motelbe a nõt, de útközben észrevette, hogy valami nincs rendben, az a bizonyos testrésze nem nagyon akar engedelmeskedni és eléggé puhácska maradt. A motelszobába érve tehát megkérte a prostit, hogy várja meg, kiszalad a fürdõszobába egy pillanatra. Ahogy a fél sötét fürdõ helységben matatott, szerencsére rálelt egy kis doboz kenõcsre, amivel alaposan bemasszírozta az ominózus tagot, majd elégedetten ment vissza a nõhöz. Lefeküdt vele, akivel egy fenomenális aktusban volt része, minden tökéletes volt. Ezután már furdalta a kíváncsiság, hogy miféle különleges krém lehetett az, amit használt. Kiment ismét a fürdõszobába és elolvasta az aprócska címkét: "Tyúkszem kenõcs. Használat után a bekent részt megkeményíti, kiszárítja és aztán az magától leesik." |
hellboy780917 | 28556 | 2014. szeptember 4. 18:41 | Válasz erre: 28553 |
kevesen tudják, de az eredeti szabadságszobor tényleg ott van a torony közelében. :) a képre ugyan közelsem fért fel mert egy kis sziget csücskében van a Szajnán, de tényleg ott van. ;) de ezek idióták a köbön... :D
|
kawa550 | 28553 | 2014. szeptember 3. 10:38 |
Hála a jó égnek, még nem haltak ki a hülyék: http://index.hu/mindekozben/poszt/2014/08/29/bemutatjuk_a_vilag_tiz_leghulyebb_emberet._csak_eros_idegzetueknek/ "URISTEN MOST OLVASTAM HOGY KÍNA 12 ÓRÁVAL VAN AMERIKA ELÕTT... MIÉRT NEM FIGYELMEZTETTEK 9/11-RE??? EZ MICSODA SZARSÁG DÖGÖLJ MEG KÍNA MEGHALT VAGY 3 MILLIÁRD EMBER!!!!" "Miért nem kell a nõknek soha DNS-tesztet csinálni, hogy kiderüljön, övék-e a gyerek?" "Én vagyok az egyetlen, aki szerint Dwayne Johnson tökre hasonlít The Rockra??" "Az ikrek 18 hónapra születnek? vagy 9?" "Csak éjjel szexelek, mert akkor a spermák alszanak, ami azt jelenti hogy nem leszek terhes, és szûz maradok. #okos" És a korona, háttérben az Eiffel toronnyal: "Szelfi a Szabadság-szoborral" |
Geeza | 28552 | 2014. szeptember 3. 09:42 |
Egy ember elmegy a bölcs rabbihoz, hogy megtudja tõle a hosszú élet titkát. - Bölcs rabbi, mondja már meg nekem, hogy mi a hosszú élet titka. - Fiam, azt javaslom neked, hogy ne cigizz, ne piálj és ne nõzz. - Akkor hosszú életem lesz? - Azt nem tudom, de kurva hosszúnak fog tûnni. |
Geeza | 28551 | 2014. szeptember 3. 09:38 |
Pistike nagyon nézi a tanárnõt az iskolában. A tanárnõnek egy idõ után feltûnik a dolog, majd megkérdezi: - Pistike, miért bámulsz engem ennyire? - Csak azt nézem, hogy milyen jó melle van a tanárnõnek! - Ejnye Pistike, mindjárt kapsz egyet a szádra! - Jó, a másikat meg tessék a kezembe adni! |
Xebulon | 28550 | 2014. szeptember 3. 07:20 |
Szadista vesz egy motort. Kérdezi az anyósa: - Én ügy félek, hogy a lányom le fog esni róla. - Ne aggódjon mama, jól odaszögeltem. |
FeR1 | 28549 | 2014. szeptember 1. 10:56 |
És ne mondja senki, hogy a busz vége van a vízben! A vadbuszok ugyanis így jutnak folyadék utánpótláshoz. :D
![]() |
kormi1313 | 28542 | 2014. augusztus 26. 20:39 |
Ez vót má? Bánatosan ér haza az öreg székely a munkából. Aszongya az asszonnak:-Te Márti, bé kell valljam néked, mostanába ollan másodprímásnak érzem magamot ebbe a házasságba! Erre az asszony egyet húz a vállán s aszongya:-Folyton bolondságokon töröd a fejed János...máskülönben es, amilyen furujád vanneked, annak kéne örvendjél, hogy egyáltalán még benne vagy a zenekarba... A suttyó legényke szántott az apjával. Az apa fogta az ekét,a fiú meg a lovat vezette. Az eke ki-kiugrott a kemény földbõl.Bosszús volt a székely, szidta a fiát, hogy õ rontja el a szántást.-Nem én rontom el, hanem édesapám!-Hogy beszélsz te az apáddal? Annak idején én nem mertem volna visszafeleselni az apámnak.-Vót is magának apja?-Vót bizony, különb, mint neked! |
KT | 28539 | 2014. augusztus 25. 20:26 |
A Szovjet-kinai határ közelében a kinai tüzérség tüzet nyitott egy békésen szántogató traktorra. A traktor viszonozta a tüzet és az ellenség megsemmisitése után sértetlenül visszarepült a bázisára. |
intercooler | 28538 | 2014. augusztus 25. 19:32 |
A hétvégén felmentünk a " Mócok-templomába" a lányom megszólalt: Jé apa!!! itt Padis van:-DDD
|
Geeza | 28527 | 2014. augusztus 21. 11:02 |
Egy gazdag pasi bemegy a bárba, leül egy asztalhoz. A szomszéd asztalnál egy szõke bombázó ül egyedül. A férfi rendel egy üveg italt a nõnek. Nemsokára a nõ visszaküldi az italt, a címkéjén egy levéllel: "Ahhoz, hogy ezt az italt elfogadjam, rendelkezned kell egy Mercedessel, 1 millió dollárral a bankban és 20 centinek a gatyádban." A férfi elolvassa, majd mellékeli a saját levelét: "Van 2 Mercim, 2 millió dollárom a bankban, de a kedvedért nem fogok 10 centit levágni..." Gazsi vágtat le bicajjal a hegyrõl. Elé ugrik egy rendõr: - Állj meg, Gazsi! Nincsen lámpád! - Ugorj, rendõr! Fékem sincsen. |
Jam Clerk | 28525 | 2014. augusztus 21. 08:19 | Válasz erre: 28524 |
Még hogy protektoros ruha, meg bukósisak, meg menjünk térningre... mi a fenének? Elég, ha van elõttünk egy kocsi, amire (szó szerint) át lehet szállni :)
|
Penzi | 28524 | 2014. augusztus 21. 07:27 | Válasz erre: 28523 |
Ez igen !!!! biztos cirkuszi fellépõ a srác :-)))
|
ekowob | 28522 | 2014. augusztus 19. 10:06 | Válasz erre: 28521 |
"a fizetésünk kínai, " Sajnos ez nem igaz. http://hvg.hu/gazdasag/20140702_lassan_jobb_a_kinai_fizu_mint_a_magyar |
Bubó Doki | 28521 | 2014. augusztus 19. 07:42 |
Valóban félázsiai nép vagyunk: a fizetésünk kínai, annyit dolgozunk, mint a japánok (és annyi nyugdíjasunk is van), úgy kúrogatnak folyton, mint a thai kurvákat, ezért annyit iszunk, mint az oroszok. Az életkörülményeink olyanok, mint a mongoloknak, a kormányunk Észak-Koreáról veszi a példát és indiaiból is el vagyunk látva. Mi pedig ezt a tibeti szerzetesek nyugalmával tûrjük. |
Bedouin | 28520 | 2014. augusztus 18. 22:37 |
Egy férfi fegyverrel a kezében beront egy bankba és az összes készpénzt követeli, amit a rémült pénztárosnõ át is ad neki. Miután megszerezte a pénzt, körülnéz és megkérdezi a mellette álló férfit: - Látott maga engem itt bankot rabolni? - Igen uram, láttam. Erre a bankrabló szó nélkül lelövi. Majd a mögötte álló férfihoz fordul: - És maga látta, ahogy kiraboltam ezt a bankot? - Én nem, de a feleségem látta... |
FeR1 | 28518 | 2014. augusztus 17. 17:52 |
Tanárnéni megkérdezi a gyerekeket, hogy ki, mit ebédelt. Az egyik gyerek felel: fasirtot. A másik: rántott húst. - És te Móricka? - Mi szószt ettünk otthon. Másnap megint megkérdezi a tanárnéni a gyerekeket, hogy mit ebédeltek. Az egyik gyerek válaszol: spagettit. A másik: sült húst. - Hát te Móricka? - Mi szószt ettünk otthon. Harmadik nap megint megkérdezi a tanárnéni, hogy mit ebédeltek a gyerekek, akik ismét változatos ételeket soroltak fel, de Mórickát ismét megkérdezi: - Móricka mit ebédeltetek? - Hát szószt. - feleli Móricka. - Húst nem szoktatok enni? - De, holnap már biztosan fogunk! - Hogyhogy? - kérdezi a tanárnõ. - Mert apám azt mondta: "Ha holnap is szósz lesz belevágom a faszom"! |
ekowob | 28517 | 2014. augusztus 15. 07:36 | Válasz erre: 28516 |
Az egész egy paródia. Itt az eredeti: https://www.youtube.com/watch?v=ESXgJ9-H-2U
|
Izike86 | 28516 | 2014. augusztus 15. 06:22 | Válasz erre: 28514 |
Ez nagyon jó! :) hogy felkapta a legényt :) de azért a paródia része se maradt ki :)
|
gabo67 | 28515 | 2014. augusztus 14. 21:46 | Válasz erre: 28514 |
Jól meg termett paraszt asszony felkapja az urát, látszik ki parancsol otthon:))
|
ekowob | 28514 | 2014. augusztus 14. 21:23 |
Az, hogy valaki falun él, még nem ok arra, hogy csak a népzene szóljon. https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YfZmCAZwhyY |
vlevi | 28513 | 2014. augusztus 14. 21:07 | Válasz erre: 28510 |
Tudom, hogy ezért ki fognak innen zárni, de nekem akkor is az a megoldás teccik, hogy be kell sorozni õket, és megtámadni velük Romániát. Ha gyõznek, miénk Erdély, ha veszítenek, miénk Magyarország. |
tsanyi | 28511 | 2014. augusztus 14. 20:08 | Válasz erre: 28509 |
Készülõben?....fél éve ezzel fizetek...:))
|
eröt | 28510 | 2014. augusztus 14. 20:05 |
A cigány kérdés három kedvenc megoldása: 1.Sportos: Vízilabda:Balról kék sapkában a nem hiába születtek.Jobbról piros sapkában a krokodilok. 2.Mezõgazdasági: Egy sor cigány-egy sor föld. 3. Katotnás (Like) Egy sor cigány, egy sortûz. |
C.J.Jani | 28509 | 2014. augusztus 14. 20:04 | Válasz erre: 28508 |
Az új Eurók is készülõben, Kínai betûkkel.![]() |
varajani | 28508 | 2014. augusztus 14. 10:09 | Válasz erre: 28506 |
Kínai vicc még nem volt? -Milyen idõ lesz 2030-ban? -Az Északi Sarkon -30 fok -A Déli Sarkon -25 fok -Kína többi területein +20 fok |
László_atya | 28507 | 2014. augusztus 13. 22:37 | Válasz erre: 28505 |
Nem. Az úgy lesz, hogy amikor Viktor odakerül az Úr színe elé, az megkérdi tõle: -Viktor fiam, tudod-e, hogy én ki vagyok? -Azt nem tudom, hogy te ki vagy, de abban biztos vagyok, hogy a helyemen ülsz... |
eröt | 28506 | 2014. augusztus 13. 21:24 | Válasz erre: 28504 |
Meséld!Az iszlám állam vagy Kína Amúgy mindegy?Minket nem gyõz le senki.
|
vlevi | 28505 | 2014. augusztus 13. 20:07 | Válasz erre: 28501 |
Ez így nem jó, mert, ha a mi Kedves Vezetõnk a mennybe kerül, akkor nem kéri meg Istent, hanem, mivel odafennt is felhatalmazása van, ezért kimenõt ad magának :D |
Rudo | 28504 | 2014. augusztus 13. 18:44 | Válasz erre: 28502 |
Ezt a viccet én más országokkal is ismerem,elmeséljem? :))
|
Macko | 28503 | 2014. augusztus 13. 17:39 | Válasz erre: 28502 |
Ez is azt mutatja, hogy minket már csak az Egybesült Államokhoz lehet hasonlítani! :-D
|
Xebulon | 28501 | 2014. augusztus 12. 23:38 | Válasz erre: 28500 |
Meghalt Orbán Viktor, de 10 év múlva már unatkozik és megkéri az Istent, hogy engedje le õt a Földre megnézni hogyan van most a Mária országa, a Nagy-Magyarország. Engedélyt kap. Budapestre bemegy egy romkocsmába, rendel egy sört és kérdezi a pultost, hogy van az õ országa, hogy fejlõdik, mik a problémák? A pultos csodálkozva: – Milyen problémák lehetnek? Hiszen Mi egy nagy hatalmas ország vagyunk, körülöttünk minden a miénk. – Hogy-hogy a miénk? És Felvidék is, Kárpátalja, Erdély és Vajdaság is? – Már minden a miénk, sõt egész az EU! A pultos egy földgömböt kivesz a pult alól, büszkén pörgeti: – Hiszen mondom – mi Világhatalom vagyunk, az egész világ a miénk! Orbán boldog, büszke és elégedett. Megissza a sörét és mondja: – Hát, köszönöm, barátom! Mennyit fizetek? Pultos: – Egy rubel és húsz kopejka.. |
Bubó Doki | 28500 | 2014. augusztus 12. 11:15 |
Meghalt Obama, de 10 év múlva már unatkozik és megkéri az Istent, hogy engedje le õt a Földre megnézni hogyan van most az országa, a nagy USA. Engedélyt kap. New Yorkban bemegy egy bárba, rendel egy sört és kérdezi a pultost, hogy van az õ országa, hogy fejlõdik, mik a problémák? A pultos csodálkozva: – Milyen problémák lehetnek? Hiszen Mi egy nagy hatalmas ország vagyunk, körülöttünk minden a miénk. – Hogy-hogy a miénk? És az Irak, Afganisztán, Szíria is? – Már minden a miénk! – És Európa, Afrika, Közel-Kelet? A pultos egy földgömböt kivesz a pult alól, büszkén pörgeti: – Hiszen mondom – mi Világhatalom vagyunk, az egész világ a miénk! Obama boldog, büszke és elégedett. Megissza a sörét és mondja: – Hát, köszönöm, barátom! Mennyit fizetek? Pultos: – Egy rubel és húsz kopejka.. |
KT | 28499 | 2014. augusztus 11. 21:40 |
Milyen egy videóklipp ha nem keverik rá a zenét ??? Ilyen: https://www.youtube.com/watch?v=E53CQVabLew |
Bubó Doki | 28498 | 2014. augusztus 11. 16:19 |
Egy alapos vizsgálat után így szól a nõgyógyász orvos a pácienséhez: - Kedves hölgyem, ha este megérkezik a férje, .... - Nem vagyok férjnél. - szakította meg a nõ. - Ha találkozni fog a võlegényével... - Nem vagyok eljegyezve. - Akkor mondja meg a barátjának... - Nincsen és nem is volt soha barátom. Az orvos elgondolkodik, az ablakhoz megy és hosszasan bámul kifelé. - Doktor úr, miért néz ki olyan sokáig az ablakon? Csak nincsen valami baj? - kérdi a kíváncsi nõ. - Baj nincsen, de amikor utoljára történt ehhez hasonló eset, akkor keleten megjelent egy csillag.... |
Geeza | 28490 | 2014. augusztus 8. 17:35 |
Nagyon jó :) http://www.keptelenseg.hu/kozlekedes/toyota-ceg-is-jol-szorakozik-87384 |
Bedouin | 28488 | 2014. augusztus 7. 14:51 |
Megáll egy fekete A6-os a nyáj mellett a mezõn, kiugrik egy öltönyös fazon, odamegy a juhászhoz és azt mondja neki: - Ha megmondom, hány juha van, nekem ad belõle egyet? - Hát legyen, áll az alku. Az ember visszamegy az autójához, GPS alapján mûholdképeket kér le, statisztikákat, oszt-szoroz, végül kiböki: - Magának 147 juha van. - Ezt eltalálta, válasszon egyet a nyájból. Az ember kiválaszt egy kistermetû, de dús szõrû fekete jószágot és berakta a csomagtartóba. A juhász megkérdi tõle: - Ha kitalálom, mi a foglalkozása, visszaadja az állatot? - Rendben, áll az alku. - Maga tanácsadó. - Honnan jött rá? - Nem volt nehéz. Idejött, pedig a kutya se hívta, méregdrágán dolgozik és olyat mondott, amit eddig is tudtam, de nem megyek vele semmire, miközben egyáltalán nem ért a szakmámhoz. Most akkor legyen kedves és engedje ki a pulimat a csomagtartóból…. |
berdogabor | 28487 | 2014. augusztus 7. 13:33 |
Balatoni sláger https://www.youtube.com/watch?v=2Rji7bfGhDY |
berdogabor | 28484 | 2014. augusztus 7. 08:47 |
A feleségem olyan kis ügyetlen néha. A múltkor például felrepedt a szája, pedig csak aTV-t akarta elkapcsolni!
|
berdogabor | 28483 | 2014. augusztus 7. 08:45 |
És az Úr a porból teremté az embereket, ám amikor az elfogyá , homokot használá és így lettek a buzik.....
|
berdogabor | 28481 | 2014. augusztus 6. 16:45 |
- Ha valaki tud pálinkát ingyen vagy annál kicsit olcsóbban az szóljon!
|
KT | 28477 | 2014. augusztus 4. 07:08 | Válasz erre: 28476 |
A második képen egy Africa Twin hátsókerék látható kissé sárosan. Ennek mi köze a motoros balesetekhez???? Kulcsár Szabolcs monggyonnnle!!!!!! |
Powerslave | 28476 | 2014. augusztus 4. 00:00 | Válasz erre: 28475 |
Pedig nem polkorrekt. Ha nem lõtt rá senki sörétessel, illetve nem ALANYA egyéb jogsértésnek, akkor nyilvánosan csak "állampolgár" -ként szerepelhet. ;) Ám hogy témába vágjon a mondandóm: http://totalbike.hu/magazin/velemeny/2012/03/24/hogyan_meseljunk_motoros_balesetet/ I think this one is a perfect fit. |
Bedouin | 28475 | 2014. augusztus 3. 15:21 |
Nekem mégis ez a rész tetszett a legjobban: "egy, a Cigány Önkörmányzat vezetõjére szavazatot leadott állampolgár" :-DDD |
ekowob | 28474 | 2014. augusztus 3. 15:14 | Válasz erre: 28473 |
Kicsit egyértelmûbben: "el kellett fektetni a motort." = Balfék vagyok, aki alkalmatlan a közlekedésre. |
vlevi | 28473 | 2014. augusztus 3. 14:40 | Válasz erre: 28472 |
"5 centire álltam meg a földön csúszva a kocsitól, el kellett fektetni a motort" Van ilyen. Tipikus magyarázkodás, amikor valaki ilyedtében berántja a féket, és eldobja a vasat. Persze nem mondom, hogy én jobban csinálnám, de nálam okosabbak már kérdezték, hogy, ha az aszfalton fekve csúszva megállt, akkor minek kellett elfeketetni a motort? Jól kivitelezett vészfékezéssel megállt volna fél méterrel hamarabb. |
Bedouin | 28472 | 2014. augusztus 3. 13:20 |
Totalbike, népítélet, baleset leírás: "Elõször a gyerkõc csúszott el vele - és a legmagasabban levõ "mûszerfal"-borítás tört el - de hogyan ért az le a földre ??? 5eFt :-( Ennél nagyobb baja se embernek, se a motornak (se másnak!) ne legyen... A második az enyém volt: egy, a Cigány Önkörmányzat vezetõjére szavazatot leadott állampolgár (ez így PC ugye!? ) fittyet hányt a STOP táblájára és kijött elém. 5 centire álltam meg a földön csúszva a kocsitól, el kellett fektetni a motort. Kéztörés. Mire a rendõrök kiértek, õk meg elszeleltek a BMW-vel. " |
klimas | 28471 | 2014. július 31. 11:17 | Válasz erre: 28463 |
Áááááá! Ennyi hely nem volt benne...:)))) Vagy én vagyok méreten kivüli..))) |
berdogabor | 28468 | 2014. július 31. 09:59 |
Alkalmi ivó vagyok. Minden alkalom tökéletesen megfelel...... |
berdogabor | 28467 | 2014. július 31. 09:58 |
Olvasok egy könyvet az antigravitációról. Nem tudom letenni........... |