ddundy | 143 | 2012. augusztus 6. 15:37 |
A börzsönyi lepényen kívül 1-1 almás ill. túrós lepényt írj fel a nevemhez Czu.
|
Boczi | 142 | 2012. augusztus 6. 15:31 |
Én lepényt kérnék két személyre, valamint egy-egy adag almás ill. túrós lepényt! Remélem update 1-es!!!!(hihihi) Elõre is köszönöm! |
Endroo | 141 | 2012. augusztus 6. 13:18 |
Én maradok a lepénynél, ha már úgyis korlátlan mennyiség áll rendelkezésre. :D
|
Surfer74 | 139 | 2012. augusztus 4. 21:51 |
Szia Czu! Minden finomságból szeretnék kettõt. Kell hazahoznom kóstolót!!! Egyébként szobafogság lesz! Kösz Ákos |
czubacsi | 138 | 2012. augusztus 4. 21:10 |
<font color=red><B> <B>http://motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=4780&session_id=SESSION_ID target=_blank>KUK 13</A></B> kiírva! </B></font> |
czubacsi | 137 | 2012. augusztus 4. 19:45 | Válasz erre: 135 |
Õrült motorosok? Ott a helyed... ;) Kawa van a családban, ER5. Az sem volt mindig hibátlan... |
czubacsi | 136 | 2012. augusztus 4. 19:43 |
<font color=red><B> A KUK12 picit változik, akit érint tanulmányozza a kiírást. Köszönöm! </B></font> |
Zozomano | 135 | 2012. augusztus 2. 15:42 |
Kárpótoltuk magunkat Kawa-kanyaron B.Kenesére az Õrült Motorosok szeánszára. Tuk mert Gaberrnet Gábor is ott volt. Az is egy szép útvonal volt, ahogy Kenesére mentünk Pestrõl. Czu, vegyél Kawát, az bírja a hegyeket!! :-) Ha minden jól megy jövõre lépek följebb.... |
Rotter | 134 | 2012. július 26. 10:27 | Válasz erre: 131 |
Az a lényeg, hogy jó a motor! Az idõ úgyis megjavul magától :) Asszem én már idén sajna nem tudok veletek menni; jövõ 7vége Lengyelország, 17-27-ig meg Erdélyben motorozom:) Kár, hogy kimaradt a Balatonkör.... |
kmenyus | 132 | 2012. július 24. 22:09 | Válasz erre: 131 |
Idõ elõbb - utóbb megjavul, de a lényeg, hogy jó a moci. Gratula!
|
czubacsi | 131 | 2012. július 24. 21:11 | Válasz erre: 130 |
No kérem, a motor elkészült, erre jön a szar idõ. Lehet a lottóval több szerencsém lenne... |
czubacsi | 130 | 2012. július 13. 17:57 | Válasz erre: 129 |
Köszönöm szépen, élnék is vele, segíts kérlek eladni faterom gépjármûvét: http://www.hasznaltauto.hu/auto/ford/ranger/ford_ranger_2.5_td_4x4-5978889 A motor lábadozik, a feszültségszabályozó pusztult meg, még kérdéses, hogy miket vitt magával... |
recege1 | 129 | 2012. július 12. 23:49 | Válasz erre: 125 |
Tisztelt Czubacsi Ha valamiben tudok segíteni szívesen teszem. |
recege1 | 128 | 2012. július 12. 23:46 | Válasz erre: 123 |
Szia Czubacsi Akkor mos "árva" maradok? Talán egész évre, mint olvasom? Azért talán valaki megy a balatonra szombaton? Szívesen betársulnék. A feljelentkezõk közül?????? Talán egy rövidített verzió? |
czubacsi | 127 | 2012. július 12. 21:38 | Válasz erre: 126 |
Csak páran voltunk. Én külföldi túrát biztos nem írok ki többé, de most is találni párat egyéb szervezésben. |
Haya | 126 | 2012. július 12. 20:33 | Válasz erre: 125 |
szia Czu.. Kis csoportban mentetek a Glocknerre? Kiírva nem láttam :( |
czubacsi | 125 | 2012. július 12. 18:22 | Válasz erre: 124 |
A Glockner Hochalpenstraße negyedszer már sok volt neki. Reggel bikázni kellett (azt hittem csak a hirtelen hõingadozás miatt), felfelé a hûtõ rosszalkodott, mire felértem elment a delej az akkuból, úgy tûnik addig töltés nélkül mentem (ez lehet generátor, feszültség szabályozó, vagy bármelyik a tucat vezérlõ kütyübõl). Mire 2500 méterrõl leértem 1100-ra, üresben gurulva, csak fékkel, addigra megadta magát a hátsó fék úszónyerge is, meg csere az összes betét is. Várom a fejleményeket, de lehet részemrõl vége a szezonnak. |
Surfer74 | 124 | 2012. július 12. 14:23 |
Szia Czu! Sajnálattal olvasom! Széthasználtad a járgányt, vagy ne adj Isten összetörted?! Remélem nincs bajod! Ákos |
czubacsi | 123 | 2012. július 8. 21:11 |
A Balaton túra mûszaki okokból elmarad. Lehet, hogy majd a Bükk is, attól függ mennyibe kerül a javítás (hûtõ, generátor, feszültség szabályozó, hátsó féknyereg, meg amit még talál a szerelõ...). |
haragszom | 122 | 2012. június 21. 11:21 |
Láttam, hogy szerveztek egy Bükk túrát. Szívesen veletek tartanék, ha valaki elvinne. Sisakom van :-)
![]() |
Zozomano | 121 | 2012. június 20. 09:16 | Válasz erre: 116 |
Elsõ a biznisssz. De balatonira megyek. Illetve júni elejen voltam Patamméknál egy hétvégi Fertõd-Osztrákország-Pápa-haza túrán...király volt. ![]() |
Endroo | 118 | 2012. június 18. 14:46 |
Sajnos vissza kellett mondanom a balatoni túrát, úgyhogy szabad a pálya. :)
|
sirdesp | 117 | 2012. június 16. 11:02 |
Sziasztok! Irigy vagyok 11es túra miatt :) Jó lett volna ottlenni, de kénytelen voltam leiratkozni 38 fokos lázzal :/ Majd 12es túrán találkozunk :) Addig széles utat mindenkinek!
|
Zozomano | 115 | 2012. június 13. 12:14 |
Czu, ha valami keresetté válik berántja a business :-) Jönnek a "van egy utas helyem KUK12-re" deal-ek :-) nehogy jövõre rányomjak 20 motorral és áruljam vastagba :-)) |
Boczi | 114 | 2012. június 10. 05:40 |
�Remek túra volt, köszönünk mindent! https://picasaweb.google.com/111187925929219755572/2012Junius9KUK11 |
csavez | 112 | 2012. június 8. 14:08 | Válasz erre: 111 |
Köszi én voltam a leggyorsabb. Lassan árulni lehet a helyeket a kuk túrákra, mit a jobb foci meccsekre:) A 12-re is jó volna bejutni valahogy. |
Zozomano | 111 | 2012. június 8. 13:05 |
Sziasztok, a 13-ról lejelentkeztem, ha valakit érdekelne nyomhat rá. Üdv, Z |
bleszkanlaci | 108 | 2012. május 4. 08:12 |
Szívesen jelentkeztem volna a 10 és 12-es túrára, de hamar betelt. Ha valaki lemondja, akkor örömmel jönnék. Köszönöm: Bleszkán Laci |
czubacsi | 107 | 2012. május 2. 10:47 |
!!! KUK 10 MÛSORVÁLTOZÁS!!! Kéretik a kiírást végigolvasni! Köszönöm! |
Patriota | 106 | 2012. április 18. 14:04 |
Sajnos nem tudtam feljelentkezni a KUK10-re,mert tegnap délelõtt még nem lehetett, este mire hazaértem meg már nem tudtam. :( De azért elmennénk, ha nem bánjátok 2fõ, két motorral. |
czubacsi | 105 | 2012. április 15. 09:31 | Válasz erre: 103 |
Örülök hogy jól sikerült, de az igazi elismerés annak jár, aki elkergette a felhõket, bárki is legyen az. :)
|
czubacsi | 104 | 2012. április 15. 09:29 | Válasz erre: 102 |
Az oldal mûködésébe nincs beleszólásom, de az ötlet jó. A gond ott van, ha mondjuk megállunk enni valahol, ekkor nem árt tudni, hány fõre lehet számítani. |
Boczi | 103 | 2012. április 14. 20:53 |
Igen! Endroonak igaza van, de szerintem ez nem Czubacsi kompetenciája. Tényleg jó lenne ha a jelentkezõk max. létszáma, a motorok darabszámára és nem résztvevõ létszámára vonatkozna. Mellette zárójelbe ugyanúgy fel lehetne tüntetni az utaslétszámot így könnyítve meg a szervezõ feladatát. De még egyszer, szerintem ez a rendszergazda feladata!Ja, és Czubacsi, ezúton is köszönet a mai gurulásért
|
Endroo | 102 | 2012. április 14. 18:05 |
Csak ötletelésképpen: nem lenne jobb a létszám meghatározásánál a motorok számát figyelembe venni? Mert így jelentkezhet mondjuk 10 motor - 20 emberrel vagy 20 motor - 20 emberrel. Tán ésszerûbb lenne, ha mindenki csak 1 fõvel jelentkezne, akkor is ha hoz utánfutót magával. Gondolom inkább az a fontos, hogy az géposzlopban hány motor van, nem az hányan állunk a wc elött sorba. :D De nyugodtan hurrogjatok le, ha hülyeséget mondtam. |
czubacsi | 99 | 2012. március 26. 08:34 |
Néhány gondolat, inkább tapasztalat, ajánlás. Tempó: Minden túrának van egy alap sebessége, ez a résztvevõk vérmérsékletétõl, tudásától, tapasztaltságától függ. A csapat sebességét mindig a leglassabbhoz kell igazítani, különben egymás keresgélésével fog eltelni a nap. A KUK túrák alapvetõen kezdõknek és újrakezdõknek szólnak, így a tempó is ehhez mért, igyekszem figyelni a történéseket és igazítani a lendületen. Elõre szólok, hogy nem fogok száguldozni, de jó lenne a sebességhatárokhoz igazodni, bár inkább alulról. Ez kirándulás, nem verseny. Ha túl nagy, vagy túl kicsi a tempó, akkor ne vállald túl magad, vagy ne bosszankodj, inkább húzódj le, engedd el a többieket, majd jelezd a zárónak, hogy ez neked így nem felel meg, majd menj utadra a saját tempódban. Ez nem ciki, nem égõ, senki nem fog ezért a szemedre hányni. Ha viszont maradsz, akkor tartsd magad az adott túra elvárásaihoz! Ezen elvárások közlése a túravezetõ feladata. Utak: Gondolom mindenki hallott már az ideális ív fogalmáról. Ez elméletben és versenypályán mûködik, hazánk ramaty útjain csak álom. Mindig az adott körülményekhez megfelelõen vezessünk, de a saját módunkon. Egy túraendúrós meg se érzi azt a huplit, amin egy szpídes már kitöri a csuklóját. A lényeg: ne bosszankodjunk, ha szerintünk elrontottunk egy kanyart, fõleg ne menet közben töprengjünk, hogy mit rontottunk el. A gondolkodásra ott vannak a pihenõk, menet közben az útra kell koncentrálni. Ha pedig sikerül összefûznünk néhány kanyart egy szép ívvé, akkor veregessük meg a vállunkat gondolatban, de ne is akarjunk közúton (legalábbis itthon) ennél többet. Tapasztalat és tudás: A tudást meg lehet szerezni tanfolyamokon, a tapasztalatot nem. Hiába tudod mit kellene tenned, ha nem vagy képes alkalmazni. Egy megoldás van csak, motorozni, sokat. És egy fontos dolog: a motorod sokkal többre képes, mint azt gondolnád! Szerintem. |
Haya | 98 | 2012. február 19. 12:53 | Válasz erre: 97 |
én nem tervezek elõre,se idõmet sem az idõjárást nem lehet elõre látni.. Így ha van idõm, tetszik egy túra és az idõjárás hozzájárul akkor megyünk :) |
Endroo | 97 | 2012. február 19. 11:29 | Válasz erre: 95 |
Szerencsére nekem is betelt már a naptáram kb. szeptemberig. Már csak az idõjárás gondolja ugyanúgy, ahogy én. :)
|
Haya | 96 | 2012. február 19. 10:03 | Válasz erre: 95 |
nekünk nem kell ,hogy publikus legyen! Jobb is ha 500 km-re nem jön kezdõ sem újrakezdõ... összejönne egy KIS csapat és gó Hozd össze Czu veled tartunk.. :) tetszik az útvonal |
czubacsi | 95 | 2012. február 19. 09:51 | Válasz erre: 92 |
Nem kerül többe, csak lehet az éves keretbe nem fér bele, a tervezett 15.000 km kb meg is van. De a szomszédokhoz nyelvtudás hiányában továbbra sem fogok vezetni publikus túrát, a lenti útvonal szabadon felhasználható. |
Endroo | 92 | 2012. február 18. 19:41 | Válasz erre: 87 |
Szinte méterre ugyanez az útvonal szerepel a naptáramban. Tavaly a Chopokra mentünk fel (persze magára a csúcsra felvonóval) és akkor érlelõdött meg az elhatározás, hogy Szlovákia kiemelt célpont lesz idén. Viszont nem igazán látom mivel kerül ez többe mint itthon gurulni egy jó 500 km-es kört.
|
Freddie | 91 | 2012. február 16. 22:08 |
Szia! Örülök hogy tervbe van véve a dolog, szóval akkor van rá esély.....reméljük az anyagiak sem szólnak majd közbe.
|
Haya | 90 | 2012. február 16. 21:04 | Válasz erre: 87 |
Szia Czu! Pompás túratervezet,ha úgy alakul ,hogy megtartod részt vennénk rajta...ha nincs ellene kifogásod :) |
Stocky | 89 | 2012. február 16. 20:19 |
Szia Czu! Remek tervnek tûnik a szlovák egynapos. Mint a korábbi KUK túrák résztvevõje -Menyushoz hasonlóan - én is szívesen csatlakoznék... Üdv: Stocky |
kmenyus | 88 | 2012. február 16. 13:49 | Válasz erre: 87 |
Klassz útvonal. Ha lesz ilyen túra én is beKUKkantanék rá :) Csak egy javaslat: ha Besztercebánya fölött Ulankánál felmész a 14-esen a csúcsig és vissza, az aztán igazi motoros élmény. És kb +30-40 perc maximum. |
czubacsi | 87 | 2012. február 16. 13:42 | Válasz erre: 86 |
Terv az van (http://href.hu/x/fueo), csak lehet keret nem lesz rá... :( De a táv és a nehézségi fok miatt ez biztos nem KUK túra lesz, még ha össze is jön. |
Freddie | 86 | 2012. február 14. 15:29 |
Szia Czu! Nemtudom hogy itt olvastam-e, de mintha emlegettél volna erre az évre egy egynapos szlovák túrát is, csak most nem nagyon találom a fórumban azt a kommentet. Érdeklene hogy lesz-e ebbõl valami vagy csak én emlékszem rosszul? Üdv. Feri
|
kmenyus | 85 | 2012. január 25. 19:18 | Válasz erre: 84 |
Akkor én másfelé fogok gurgulázni, de igyekszem majd valamelyik KUK-ra is becsatlakozni :) Spillerkével azon az általad is ismert horvát gurigán tekertem utoljára... Ha jól emlékszem :) |
kmenyus | 83 | 2012. január 25. 13:07 | Válasz erre: 82 |
És leszel idén megint pár túraútvonalon papa? :) Jó lenne már gurulni együtt! :) |
Zozomano | 81 | 2012. január 24. 17:00 | Válasz erre: 80 |
nem fáradság és fogalmam sincs, hogy van e benne, nem is most azonnalra vonatkozik, ráadásul max nyáron megyek túrára, mert sulim van, ahova azért nem cipelném mert nem kicsi. |
czubacsi | 80 | 2012. január 24. 16:30 | Válasz erre: 79 |
Zozomano | 79 | 2012. január 24. 16:05 | Válasz erre: 76 |
megoldható, de én 10 fok alatt 4 keréken megyek :-) vigyem a könyvet?? |
Zozomano | 75 | 2012. január 24. 14:13 | Válasz erre: 71 |
Ismét ajánlom szívesen a könyvemet, mert nagyon hasznos lehettervezési szempontból.
|
Zozomano | 74 | 2012. január 24. 14:11 | Válasz erre: 73 |
Ismerõs az említett intézmény. :-) Ne csigázz!! Bár ha a URL-ed gálériájának 30-as képén te osztod az igét, akkor rémlik!! :-) Vazze, kicsi a világ :-) Szevasz Czu ![]() |
czubacsi | 72 | 2012. január 24. 10:28 | Válasz erre: 70 |
Kisvasúttal kapcsolatban pedig próbáld ki inkább a Szalajka völgybõl (Szilvásvárad) indulót. Ha pedig unikumra vágysz (nem a piára), akkor Gyöngyösrõl indul a Mátrába gõzmozdony.
![]() |
czubacsi | 71 | 2012. január 24. 10:25 | Válasz erre: 70 |
Általában kis hazánkban ahol szép a táj, ott szar az út. Terepezni nem fogunk, meglátjuk majd mi a helyzet. |
Endroo | 70 | 2012. január 22. 15:56 |
Tény, hogy Magyarországon is rengeteg szép hely van, de motoros szempontból (utak minõsége, izgalma) sajnos már lényegesen kevesebb. Az idei évben szeretnék pár egynapos szlovák túrát szervezni, mert a tavalyi tapasztalatok alapján a motorosoknak paradicsomi állapotok vannak (eltekintve az euro árfolyamtól :(). A KUK13 kapcsán bocsánat a beleugatásért, de ugye azt tudjátok, hogy a Lillafüred - Mályinka útvonal botrányos minõségû, egyes helyeken aszfalt sincs rajta. Szerintem sokkal élvezetesebb visszafelé is Felsõtárkány felé haladni. A következõ lillafüredi út alkalmából én tervezek egy kisvasutazást is, mert ha minden igaz az a legerdeivasutasabb kisvasút. :) |
Zozomano | 69 | 2012. január 22. 15:48 | Válasz erre: 67 |
Hello Endroo, Tényleg remekek a képeid. Sokan azt hiszik, hogy a szép ájakért külföldre kell menni, de még kicsi országunk negyedét se látták. Van egy vastag és csodás könyvem "Csodálatos Magyarország" címmel. Én sok heleyen voltam már, de a könyv alapján a töredékét se láttam még. Akár föl is ajánlanám a könyvet leendõ túrák célpontjaink kijelöléséhez. Sok ezer egynapos kilómétert le lehet tudni, hogy mindent lássunk egy közös gurulással. |
Zozomano | 68 | 2012. január 22. 15:40 | Válasz erre: 65 |
Én is mennék mindre, mert a leírtak alapján szívesen megismerném czubacsit, mert még új vagyok én is. Nagyon sajnálom is, hogy a 9-, 10-et ki kell hagynom suli miatt.
|
czubacsi | 67 | 2012. január 22. 10:38 | Válasz erre: 66 |
Nem is kell elhagyni, van itt látnivaló elég. Ahogy nézegettem a képeid, a nagyját már letudtad. :) |
Endroo | 66 | 2012. január 21. 16:37 |
A leírások alapján elég csábítóak a szervezett túrák, úgyhogy ha nem haragszotok idén csatlakoznék a kis társasághoz. Magamról annyit, hogy tavaly április óta motorozom saját motorral és azóta sikerült kb 10e km-t beletekernem. Személy szerint az egynapos túrák híve vagyok, bár így kishazánkat nem nagyon lehet elhagyni.
|
Rotter | 65 | 2012. január 20. 11:47 | Válasz erre: 62 |
Ezt én is lájkolnám :) Amúgy a Czu által vezetett túrákon én teljesen meg voltam elégedve a higgadt túravezetéssel és tempóval. Az ideiekre is szeretnék menni, fõleg a 10-11-re nagyon. Remélem jó idõ lesz. |
Zozomano | 64 | 2012. január 17. 10:41 | Válasz erre: 62 |
És ez a lényeg!!! ui.: miért nincs itt lájk gomb ???? :-) |
Haya | 63 | 2012. január 16. 22:11 | Válasz erre: 59 |
Nincs itt semmiféle vita.... Legalább pörög a forum... Majd meglátjuk... Nem a pilisre értettem hanem a nyilt szakaszokon hozhatnánk amit a kresz enged :) |
KuksiXJ900 | 62 | 2012. január 16. 22:04 | Válasz erre: 59 |
Nekem teljesen mindegy hogy 70-nel vagy 110-zel megyünk.Addig is gurulunk.És jól érzem magam:) Szerintem:))
|
czubacsi | 61 | 2012. január 16. 21:46 | Válasz erre: 60 |
Dehogynem amióta megkóstoltam recege chilijét, nem tudom kiverni a fejembõl. :)
|
Zozomano | 60 | 2012. január 16. 19:31 | Válasz erre: 58 |
Szívesen. Akkor pizzára, vagy babra készülök. Bár az is igaz, hogy a parasztétterem férõhely amúgy is korlátozott max 30-40 fõ. A vitához meg csak annyit, hogy a közös túra és a csapassuk ki ér elõbb oda között nagy a különbség. Mundkettõnek meg van a maga szépsége, csak attól függ az ember mire készül. Én kezdõként, bár tudok 60-nál többel menni, a KÖZÖS túra szelleme miatt jelentkeztem és ismerõsöket szerezni. Sokszor járok ezen az úton, kb évente 4-5-ször fõleg a párkányi éthelyek miatt, csak a másik irányból és szeretek erre menni, mert szép a táj, a faluk, de ez úgy látom czubacsit is megfogta. Nem csak a csilisbabra hajt. :-) |
czubacsi | 59 | 2012. január 16. 12:08 | Válasz erre: 56 |
Szerintem felesleges a vita, mint írtam igyekszem a maximumot hozni. Ha mentem is 60-al, annak oka volt. Hidd el tudok 80-as átlagot pl a Pilisben, de kénytelen vagyok lassítani, ha 2 kanyar után eltûnnek mögülem. Az autósok pedig éppen aktuális lelki állapotuktól és szellemi szintjüktõl függõen cselekednek. Van amikor a 90 is kevés, de pl mit csináljak az elõttem 50-el tötyörgõ kalapos Suzukissal (ex kalapos Skodás) egy kanyargós, végig záróvonalas úton? Egyedül otthagyom, ahol tudom. Csapattal semmit, beállok mögé. |
czubacsi | 58 | 2012. január 16. 12:02 | Válasz erre: 53 |
Köszönöm a tippet, majd alkalomadtán tesztelem. A leírt programok fixek, eltérni nem kívánok tõlük, csak az idõjárást nem tudom elõre tervezni. |
Audimania | 57 | 2012. január 16. 11:39 | Válasz erre: 56 |
Az a nehéz, hogy elõre nem lehet tudni, ki és miért fog lassabban menni, vagy hogy az egész sort miért tudja megakasztani akár egy másik jármû is (pl. tavaly, egy erdei lejtõs úton kb. "fékszagosodásig" beszorultunk egy mg-i szállítójármû mögé, mert még a motorfék is gyors volt, végül félre kellett állnunk). Persze szólóban az ember nem szokott hozzá (én sem :D ), hogy a felgyülemlett autósok elõzni kezdjék, de ha ilyesmi történik, a csapatnak is "libasorba" kell fejlõdni, és okosabb elengedni õket. Azt azért hidd el, hogy amilyen nehéz hátul "kullogni" ennyivel, legalább annyira nehéz elöl pl. egy-egy elõzésbe belekezdeni, hogy jó tempóban, lehetõleg a társaságot egyben tartva lehessen a túrán haladni. |
Haya | 56 | 2012. január 16. 09:29 | Válasz erre: 54 |
Audi valamit félreértelmeztél... Nem csapatni szoktam,de valóban az elsõ túrán akkor még a busám volt 65-70km/h sebességgel vánszorogtam a sor végén!! Ahol már felgyülemlett autósok idegesen elõzni kezdtek....és igazuk is volt... aki újrakezd az 60-nal megy az országúton?? De igazad van!! Ha nem tetszik szépen megköszönjük és tovább állunk... |
Audimania | 54 | 2012. január 15. 23:28 | Válasz erre: 51 |
Lehet, hogy elkerülte a figyelmed a túrasorozat címe: Kezdõk és ÚjraKezdõk ... mert bizony nem kevesen vannak, és nekik is kijár a közös motorozás élménye. Ha egy korrektül kiírt túra valamely paramétere nem szimpatikus, ráadásul egy elõzõ tapasztalatod nem volt pozitív, akkor érdemes elõre azt mérlegelni, hogy jól tudod-e érezni magad a következõn? Én legalábbis így szoktam ... |
Zozomano | 53 | 2012. január 15. 22:09 |
Hello czubacsi, Ha a Pizzéria a K9-ben fix nekem az is király, fõleg, hogy új vagyok. Csak info jelleggel Párkányban van egy nagyon jópofa paraszti étterem. Bár ez EURO miatt drágul, de nagyon eredeti. Fogadtatás magyarul: "..jöttetek zabálni parasztok?.." http://bumm.sk/blog/konyhamalac/?p=131#more-131 üdv, ZOZO ![]() |
czubacsi | 52 | 2012. január 15. 11:40 | Válasz erre: 51 |
Jó, majd elvégzek egy jóstanfolyamot. :) Száguldozni és kanyarvadászni biztos nem fogunk, ilyenre ne is számíts. A túráimat szeretném nyugis kirándulásként megélni, van akinek ez jön be. Néhány autósnak meg tök mindegy mennyivel mész, meg akar elõzni. Az ilyenek had menjenek... |
Haya | 51 | 2012. január 15. 11:30 |
Akkor majd elõre deritsd ki,hogy ki a leggyengébb ,aztán szívjon miatta egy egész csapat! Egy mandarin miatt mehet 70-80 nal a sor az országúton,amit az autósok elkezdenek elõzni...Ez az igazi veszélyes üzem! Mindig fel kell venni a forgalom sebességét... Nah mindegy ,a te túrád... Majd részt veszünk,legfeljebb többet nem megyünk... |
czubacsi | 50 | 2012. január 14. 22:08 | Válasz erre: 49 |
A leglassabbhoz igazítjuk a tempót, de igyekszem a sebességhatárokhoz közel tartani.
|
Haya | 49 | 2012. január 14. 08:48 | Válasz erre: 48 |
persze,hogy érint már látott helyeket...Kicsi ez az ország.... Tavaly csak egy KUK-on vettem részt asszem pont ezen... Hayabusával lassú volt az órszágúti 70km/h Fazerrel már viselhetöbb,de remélem kicsit gyorsítasz a tempon... Tehát ha a mágikus 80-90 km/h tartod elöl az már igen jól sikerül hátul :)... Amennyiben nem ütközik a VBKMSE idõpontjaival valamelyiken túrán talizunk.. |
czubacsi | 48 | 2012. január 13. 21:52 | Válasz erre: 47 |
Rendben, holnap délután kipakolom mind. A KUK 9 tekinthetõ csak újrának, bár a vége más. A többi is érint már korábban látogatott pontokat, de vagy más útvonalon, vagy más irányból. Azért lesz újdonság is, meg egy kis kúltúra, meg sok zaba. :) |
Haya | 47 | 2012. január 13. 20:34 |
Rakd ki õket ,had lehessen csemegézni... Úgyis megszólnak majd ,de ne törõdj senkivel..Újra vagy újak is indulnak? |
czubacsi | 46 | 2012. január 13. 19:38 |
Áprilisban újra indulnak a túrák! Ha az idõjárás is kegyes lesz, akkor minden hónap második szombatján KUKkolhatunk. :) Kirakjam mindet, vagy majd apránként? |