fragile | 196 | 2011. május 2. 13:13 |
kiolvastalak BENNETEKET ! jót szórakoztam és rájöttem , mert gugli a barátom, hogy hol kezdõdött az IGAZ történet :-))))) : Egy viharos éjszakán a falu gyógyítója, Dominga (Raquel Olmedo), nehéz szülésnél segítkezik. Az anya nem sokkal a szüléstkövetõen meghal, de egy egészséges fiúnak ad életet. Eközben a Casa Grande Hacienda-n, Blanca de Velasco de Peñarreal (Raquel Morell) egy kislányt szül. Férje Don Rodolfo Peñarreal (Enrique Lizalde) kívül aggódva várakozik és abban reménykedik, hogy fia lesz. Nem tudnak orvost hívni, mert a vihar egy fát döntött az útra, ezért Domingáért küldetnek. A gyermek lány lesz és látszólag halva születik. Dominga felismerve, hogy mekkora bánatot fog okozni Don Rodolfonak, hogy nem fia született. Christina, a család dajkája és Dominga úgy döntenek, hogy az árván maradt kisfiút kicserélik Blanca gyermekére, amíg õ eszméletlen. Christina egy smaragd fülbevalót ad Domingának a hallgatásáért. Dominga visszatér a házába a látszólag halott kislánnyal, aki nem sokkal késõbb felsír. Felismerve, hogy milyen szörnyû hibát követett el, úgy dönt, hogy a sajátjaként neveli fel a kislány és a smaragd fülbevaló után Esmeraldának nevezi el. Tizennyolc évvel késõbb a férfivá értett José Armando Peñarreal (Fernando Colunga) Mexikóvárosból visszatér a Casa Grande-ra. Esmeralda, aki vakon született, még mindig Domingával él vidéken. Nem sokkal késõbb találkoznak egy egymásba szeretne, ami Don Rodolfo nem tetszését váltja ki. |
szsolt | 193 | 2011. május 2. 12:30 | Válasz erre: 192 |
ööö aztat nem ismerem:))))) Olika térdel,azt má' láttam:))) |
Penzi | 192 | 2011. május 2. 12:28 | Válasz erre: 191 |
a rejsz-es jelenetet forgatják (a vak, az öreg és a szõrös nõvel ) ?????? |
tsanyi | 188 | 2011. május 2. 08:32 | Válasz erre: 183 |
D.F.E-t egy trolléro (ki a pampák fikája) elrabolta és bezárta lakatos mûhelyébe ahol trollovakat kellett patkolnia kedvenc tollával kifúrva a pataiakat......késõbb gyûjtés keretében elnyerte szabadságát és a trolléro izgalmában összefikázta a pampát....
|
olika | 187 | 2011. május 2. 08:08 |
Most viszont én menek.Vár az Andretti ranch!!!Dódozni kell.Építem Esmeralda tácparkettjét ahol csövön fog táncolni:)))))))))
|
olika | 186 | 2011. május 2. 08:07 | Válasz erre: 184 |
Kedves Don Menyus úrfi! Fejet hajtok ön elött amiért ekkora tisztelettel van irántunk.Köszönjük,hogy felnéz ránk egy picit. :))))))))))))))))))) Elképzelhetõ,hogy ön is bele fog kerülni a mi kedvenc sorozataink közé. Ezt veheti megtiszteltetésnek is.:)) |
Bubó Doki | 185 | 2011. május 2. 08:04 |
Sajnos Donna Fragile és Donna Evesi jelenleg Korzikán vannak, és motorkerékpáros iskolát nyitottak, de csak béjemwéseket tanítanak a helyes közlekedés rejtelmeire. A vén Szakálas de la Busz is tõlük tanult, na, meg is láccik! Ha visszatérnek, itthon is bemutatják a tudásukat, és bemutatnak mindenkinek.
|
kmenyus | 184 | 2011. május 2. 08:04 | Válasz erre: 180 |
Én még most is megdöbbenéssel állok -ülök- a fórum elõtt :) Nem gondoltam volna, hogy ennyi elfojtott értelem, érzelem, indulat és vágy lakozik a motorozz.hu tagokban :)))
|
olika | 183 | 2011. május 2. 07:58 | Válasz erre: 182 |
De vajon mi lehet Donna Fragile Estrellával?? Erre tudod a választ Bubó??? :)) |
Bubó Doki | 182 | 2011. május 2. 07:53 |
Don Alvajáró tegnap visszatért Korzikáról. A szép Puniella és Desiderus gróf egymásra talaának, majd elvesznek. A gróf megmutatja, hogyan kell szájjal és lábbal tájképet festeni. A lovászfiú és a Szakálas béjemvé jelvényt fest mérgében a paripákra, és az egész ménes kék-fehér lesz. A béjemvé gyár tiltakozik, és visszakérik Tigertõl a patazsír és reszelõolaj forgalmazási jogát Hong-Kongban. Pistike befonja a haját, és zárdába vonul. Don Oli olyat tesz, hogy maga is megbánja. Isaura és Donatella látáse eccerre visszatér, mivel kinyitják a szemüket. Folyt köv. |
Bodzilali | 181 | 2011. május 2. 06:53 |
Ha lesz majd idõm (kitudjamikor) visszaolvasom és kerekítünk egy igaz történetet belõle. Megfilmesítjük oszt a vállakozsó szellemüekkel el is játszhatjukmint egy igazi nagy Magyar mososzeroperát! :-))))))))))))))))) De majd én is írok a történethez ám!!!!! :-))))))) |
Izike86 | 180 | 2011. május 1. 22:42 |
Nos, szívesen megkérdezném azon drága nõtársaimat, akik ezen kandúrok kedvesei közé tartoznak, hogy õk is észrevették-e a "változásokat" magánéletükben, amióta ez a fórum él. Merthogy végre valaki nyitott egy "dühöngõt" ezen meseszép oldalon, azóta megállás nélkül szebbnél szebb sztorikkal szórakoztatják egymást, és természetesen minket is. :) Nah jó, nagy ritkán, innen a háttérbõl meghúzódva bepötyögök 1-1 részt én is. DE! Az már nem normális, hogy mikor apjuknak - amolyan brazil sorozatos temperamentummal - mondom, hogy "Szerelmem, én az érintésekbõl táplálkozom" és válaszul kapok egy pofont... :D Vagy pl. ma is Korzikán, a Lord koncerten azt mondja, hogy mindjárt jön, majd miután eltelt 1 perc és megfordultam, egy hatalmas molinót feszített ki, hogy "Estmeralda, szerelmem, hun vagy?!" Vagy amikor bocsánatkéréseket nem kímélve esedezik, hogy csak véletlenül nevezett Donatellának, merthogy a mai napon oly sokszor volt emlegetve ez a név... Nõtársaim! Ugye nem vagyok egyedül???!!!! :D:D:D |
olika | 179 | 2011. május 1. 22:27 | Válasz erre: 178 |
Végülis a Potemix csodákra képes.Tudopd a lemenõ napnak is van ereje. :))))))))))))))))))))))) |
olika | 177 | 2011. május 1. 22:21 | Válasz erre: 176 |
Hogy a puják milyen mintát hánytak rá azt nem tudhatom.De lehet el tudod maszatolni béjemwésre.Maszatolásban jó vagy úgyis. :))) |
szakalas | 176 | 2011. május 1. 22:18 | Válasz erre: 173 |
Csak akkor, ha béjjemvés jelvényes a cucc!:-)) Desi! Te meg csugd be a szemed, ha szégyenlös vagy, vazze!:-)) |
olika | 175 | 2011. május 1. 22:16 | Válasz erre: 174 |
Donatella nem lesz ott mert idõközben annyira megtámadta a hüvelygomba,hogy hepatitise lett.Sajnos a torkgyík gyanuja is fenn ál.Túlságosan mélytorokra vette a lovászfíú kedven lovát. :)))))))))))))))) |
desiderus | 174 | 2011. május 1. 22:14 | Válasz erre: 169 |
Sajnos szégyellõs vagyok, ezért magyarázni nem tudok a fiatal menyecskéknek, csak élõben bemutatni a teknikkkát. De Donatella a vérbajjal, AIDS-el meg mittudoménmivel nem lesz ott, ugyi ? Mert akkor inkább elõállítok 100 rejszt. |
olika | 173 | 2011. május 1. 22:14 | Válasz erre: 172 |
A kiccsaládom nem onnét való.leszármazott lehet van ott de ezt biztosra nem tudhatom.Különben is szólt a hugom,hogy menjél át a kinõtt ruhákért. :))) |
olika | 171 | 2011. május 1. 22:08 | Válasz erre: 170 |
Tudod mi a valóvilág?? Ha elmész patára megtudod :)))))))))))))))))))))))) |
szakalas | 170 | 2011. május 1. 22:06 |
Gyerekek! A valóvilág izgalmai fölzaglatak,ugy hogy maradok itt a beutalt barátaimal!:-)))
|
olika | 169 | 2011. május 1. 22:04 | Válasz erre: 168 |
Te egy nagymester vagy.Továbbítom ok fejtésed és bízom benne,hogy tanulni akarnak tõled.Egy érdeks dolgot is megtaníthatnál az ott élõknek.legalábbis a fériak örülnének neki ha a hölgyek ezt a dolgot elsajátítanák.Abban a civilizációban sok a fityma szûkületes férfi.Tudósok szerint ezt száj rátettel lehet gyógyítani.Én bíztos vagyok benne,hogy az ott élõ fiatal menyecskékne eltudnád magyarázni mit is kell csinálniuk,hogy eme problémától a férfiak megszabaduljanak.
|
desiderus | 168 | 2011. május 1. 22:00 | Válasz erre: 167 |
De hüje ez a Miguel. Faxé harapdálja a guminõt. És a tangának az a lényege, hogy a fara künn legyen. Bilincs helyett meg öntsön magára mûgyantát és feküdjön a csajra. Kikeményedés után már csak leégetni lehet róla, nemhogy elrabolni. Ezek nem tudnak semmit ott a haciendán ? |
olika | 167 | 2011. május 1. 21:50 | Válasz erre: 166 |
Kár a harisnyáért:(( Sajnos guminõjét kiharapta.Ezért gondolta,hogy megjaviccsa és rája húzza a tomporára.Tangát még sem tehet rá simán mert abból kint van a fara rendesen.A bilincs azért kellett volna néki mert attól tart,hogy egy tücsök horda elrabolja a szerett guminõjét.Magához akarta láncolni. |
desiderus | 166 | 2011. május 1. 21:44 | Válasz erre: 165 |
Ollie ! Miguel viheti mindkettõt, de a bilincsnek elvesztettem a kulcsát, a neccharisnyámon meg fut egy szem. Ha így jó lesz neki. A bilinccsel viszont gyakorolhat egy kis Houdinit. |
olika | 165 | 2011. május 1. 21:34 |
Szép estét ! Megjöttem.Voltam a Korzikai hajógyári szigeten.Jó volt.Hiányoltam Szakálas komát a rettenetes béjemwéjével.A koncert jó volt.A Lord zenekar adott áriákat.Fantasztikus élményben volt részem.Nagyon bíztam abban,hogy elöl a csápoló tömegben felfedezni vélem Donatellácskát akit állítólag én kezeltem ki a vérbajból.Mióta celeb lettem rengeteg az ügyfelem.Nyílvántartást sajnos nem vezetek a titkárnõ pedig drága. Bubó! Don Alvajáró üdvözletét küldi és kéri,hogy amit kölcsön adott piros zokni azt mihamarabb vidd neki vissza.Sajnos elszegényedett és nem tud másikat venni. Desi! Neked Miguel úrfi üzent.Szeretné a bilincset és a necc harisnyádat kölcsönbe kérni mert valami Capellás buli lesz nála.Szívesen lát téged is. :)))))))))))))))))))) |
zi-zi | 163 | 2011. május 1. 20:54 |
Rájöttem, Donatellának ki az apja. Don Atella, ha már fater nevét kapjuk, de a hentes pultban nem tudjuk ki darabol, azaz ki szel Tünde? Anyuka nyilatkozata alapján don Pepe pizzába ült bele véletlenül és attól lett terhes, így lehet a errõl kapta a nevét a ferde torony. Végre rájöttem... |
Bubó Doki | 161 | 2011. május 1. 19:29 |
Még csak annyit, hogy a Szakálast talpig béjemvés ruhában bevitték a mexikói Don Alexandro Volta elmegyógyintézetbe. Ott berreg egymagában. De holnapra elfogy a benzinje, és akkor csendben lesz.
|
pistike76 | 160 | 2011. május 1. 19:28 |
Könnyen nagy a társaság szája ,ha összeadom a társaság haját megvan vagy 2cm:-))) Kivéve Tiger:-) |
Bubó Doki | 159 | 2011. május 1. 19:25 |
Sanyi, túl sokat kérdezel eccerre! Tessék kivárni a történést, a többit holnap, most menek sörözni. Amíg visszajövök, Pistike gyakorolhatja a hajfonást. |
desiderus | 158 | 2011. május 1. 19:23 | Válasz erre: 156 |
Végre kiderül, hogy Tiger nem darabolta fel Olikát. Az egy másik Ollie volt, a Stan és Panból a Géza. Alvaro végre megveszi álmai motorját, egy Verhovinát, ezért Don Szakalas-nak dolgavégezetlenül kell elballagnia a ranch-ról. A béjemvé gyár ezek után beszünteti a motorgyártást és áttér lópata zsír készítésére, amit Tiger természetesen exportál Malájföldre. Korzikán nem történik semmi, mert a fukusimai földigiliszták veszteségei meghaladják a kívánatos mértéket a Geiger-Müller számláló szerint. |
tsanyi | 157 | 2011. május 1. 19:23 | Válasz erre: 156 |
Ezt azért eléggé kivonatosan tálaltad.....engem érdekelne, hogy Don Oli mlyen módon kezelte a kicsiny szifiliszest akinek vérbaja még csak az agyát támadta meg, talán orálisan?....de hol?........és Pistike melyik ketrecben fonhatja a haját?...és mi van ha az oroszlánnál, de fonás közben idegességében belefonja a rácsot is és nem tud elszaladni....mi történhet vele?....jáájjj ezek az izgalmak....kiújult a hátsó fali infarktusom!...:)
|
Bubó Doki | 156 | 2011. május 1. 19:15 |
5421. rész Donatella révbe ér, Don Oli kikezeli a szifiliszbõl. A szép szobalány, Eugenia de la Mar erõszakot vesz Amarillón, és elutaznak Korzikára. A lovászfiú, és a kertész közös orgiát csinálnak Juanita nagymamával, ahol az öreglány kikészíti õket, és feljelenti a NAV-nál. Julietta és Tiger állatkertet nyitnak, ahol Pistike befonhatja a haját. Folyt a köv. részben. |
tsanyi | 155 | 2011. május 1. 19:15 | Válasz erre: 152 |
Mégis csak ez érdekli a népet!......nem tévednek a népigény felmérõk.......és hát valljuk be engem meglepett, de valami csudálatosnak tartom, hogy az ismeretségi körömben fellelhetõ egy celebapuka sõt kettõ akik egyazon kölökcelebnek együttes szülõi.....ezen azért elérzékenyültem.....:)
|
kispeti | 149 | 2011. május 1. 18:40 | Válasz erre: 148 |
Még azt se , csak a tirpák svageromat ! :-)))))))))) |
tsanyi | 148 | 2011. május 1. 18:38 | Válasz erre: 144 |
Az a baj, hogy csak a smittipali számát találtátok meg...:))))))
|
tsanyi | 146 | 2011. május 1. 18:37 | Válasz erre: 143 |
Ez elég egysíkú és elutasító hozzáállás pedig mindössze szegény kisded családfáját próbáljuk feltérképezni a fennálló információk alapján...:)
|
kispeti | 144 | 2011. május 1. 18:36 | Válasz erre: 129 |
Anyád, Te nyíregyházi szökevény, még én ugattam, meg hívtam a Lacit, hogy két "l", de nem engedted, hogy javítsuk !
|
tsanyi | 141 | 2011. május 1. 18:17 | Válasz erre: 140 |
Viszont a gyûjtés amit Donatella aids-ének a gyógyítására szerveztek MO-n sikeres volt és az újabb, drágább vizsgálat kimutatta, hogy nem aids hanem mezei kankó volt némi szifilisszel karöltve(hogy szerezte az a kislány vajon hisz nem is fiú így a paphoz semmi köze) és ezekbõl felgyógyulva vidáman fotóztatta magát az új naptáron, de már az anyja nélkül mert kitakarta a szõr....
|
desiderus | 140 | 2011. május 1. 18:14 | Válasz erre: 134 |
"Várj, míg fel kel majd a Nap." Donatella fanszõrzet beretválásánál az életlen borotva miatt kiserkent vér haematológiai vizsgálata kimutatta az AIDS-et. Úgyhogy a lovászfiú és mindenki aki vele érintkezett vagy értekezett, az nagy szarban van. Dr. Pérez López vakarja a hajhagymáit, lévén, hogy kopasz. |
Bubó Doki | 139 | 2011. május 1. 16:21 |
Csak megköszöntem a jókívánságokat. Vén gazember, hallottál már a udvariasságról?????
|
szakalas | 136 | 2011. május 1. 16:14 | Válasz erre: 134 |
Ja! A lényeg, hogy a pusztulás érjen benneteket!:-))
|
szakalas | 134 | 2011. május 1. 16:11 |
Napközben eláztam az ebédröl elkéstem a délutáni alvásomban a nyakamba belement a fájás majd felébredek, és mi vár rám?! tsanyi Buboka olika desiderus |
Bubó Doki | 133 | 2011. május 1. 16:05 | Válasz erre: 131 |
Feltétlen írjál, hogy mi volt Korzikán! Donatellát a Szakálasra bíztam, két gombafészek, kárt nem tudnak tenni egymásban..))))))
|
olika | 131 | 2011. május 1. 16:02 |
No! Én kinézek a korzikai hajógyári szigetre meghallgatom a Lord kocertot.Estére vissza térek!Addig Donatellácskát ne becstelenítsétek meg!!Még a végén elkaptok valamit! :))))))))) |
tsanyi | 130 | 2011. május 1. 16:01 | Válasz erre: 129 |
jáj....a reg sem ment egyedül?...igaz kettõtöknek sem jött össze igazán...:)))
|
szakalas | 129 | 2011. május 1. 16:00 | Válasz erre: 127 |
Az egy L kérdezd meg a svagerom KP-tõl!:-)) Valamikor igy reggelt be az a féleszü!:-)) |
Bubó Doki | 128 | 2011. május 1. 16:00 |
Sajnos a gomba alól nem szól a tisztázás.....Szakál, véged van, mint a botnak......
|
tsanyi | 127 | 2011. május 1. 15:52 | Válasz erre: 126 |
Nézem egy idõ óta a nickedet....az álamfõvel jártál egy álomásra?....:))....amúgy mi alól vagy tisztázva, a hüvelygomba alól?:)
|
szakalas | 126 | 2011. május 1. 15:50 | Válasz erre: 119 |
Olvasátok a Menyus linket, oszt ott vagyok tisztázva!:-)) Tisztelettel: Don Szakalas! |
Bubó Doki | 125 | 2011. május 1. 15:44 |
Tisztelt Urakok, kiírtam egy Etyek pincefesztivált, ha érdekel valakit.... Donna Catalinát is hozom....
|
desiderus | 124 | 2011. május 1. 15:31 | Válasz erre: 122 |
Ja és nekem nincs önérzetem sem gusztusom, azé adok érte péztet.
|
desiderus | 123 | 2011. május 1. 15:30 | Válasz erre: 122 |
Én felajánlok azé a béjemvéé 5555 forintocskát. De csak ha kiiktatja az ábéest. Annyibú már megvan a fanszõrzet beretválás. |
Bubó Doki | 122 | 2011. május 1. 15:27 |
Sajnos azért az öreg roncsért nem lehet pénzt kérni. minden vevõnek van önérzete és gusztusa. A Szakálas meg nem csereérték.
|
olika | 121 | 2011. május 1. 15:22 | Válasz erre: 117 |
Donatellácskának akkora a fertõzése,hogy a szemöldöke ill. a farszörzte veszélyben.Javaslom,hogy indítsunk egy gyûjtést a mûtétjére.Elsõ sorban eladjuk Szakálas béjemwé motorját.Abból a néhány száz forintból eltudunk indulni. Vélemény? |
Bubó Doki | 120 | 2011. május 1. 15:13 | Válasz erre: 119 |
De hát mondom, Menyus, ez egy brazil sorozat: miért kellene mindennek stimmelnie? És az írói szabadság semmi? Különben is: minden hasonlatosság csak a véletlen mûve.....
|
kmenyus | 119 | 2011. május 1. 15:00 | Válasz erre: 117 |
Ezt a linket épp a héten kaptam Don Bubó! :) Az igazi Trebitsch: http://lemil.blog.hu/2010/01/05/az_igazi_trebitsch_1_0 Szóval úgy tûnik Don Szakállasnak nem sok köze van hozzá :) |
Bubó Doki | 117 | 2011. május 1. 14:52 |
Nos, megmagyarázom: Mikor Donatellácska betöltötte a 18-ik évét neki is szakálla nõtt. Kicsit lejjebb, de nõtt. Az Igazi Trebitsch, aki álnéven Szakálas, megbízta a sógorát, a vad KP-t, hogy prütykölje meg a leányt. De a leány hármat bucskázott hátrafele, és szépséges villanyvasalóvá változott. Ezt exportálta Don Alvaró és Tiger dél-Brazíliába. Az export csomagolásban a melegtõl jött elõ a hüvelybomba. Ezt szedték össze Oli Gróf rokonai, és a kis Gonzalez lovászfiú. |
tsanyi | 116 | 2011. május 1. 14:47 | Válasz erre: 115 |
Ha a farszõrzete is olyan mint a szemöldöke másfél mázsa labanctallér elfér rajta....ez ugyan csak az eszembe jutott semmi köze ismerõsünk apaságához.....a hozományban biztos van egy csomó naptár is....:)
|
olika | 115 | 2011. május 1. 14:44 | Válasz erre: 114 |
Pedig nem csak bozontos szemöldök a hozománya.Van ott ültetvény,kólika és miegymás :))))))))))))))
|
tsanyi | 114 | 2011. május 1. 14:43 | Válasz erre: 113 |
Mit?....Szerinted most lesz világos számára az apaság?........én is mérges lennék ha kiderülne, hogy szakalas kiszel lánya az enyém....és még el sem adtam!...:)
|
olika | 113 | 2011. május 1. 14:42 | Válasz erre: 112 |
Ezt ha megtudja a vén ember roppant mérges lesz:))))))))))
|
tsanyi | 112 | 2011. május 1. 14:22 | Válasz erre: 111 |
Gondodod együtt?......persze ha nagy a buli....és amúgy is kiszel is szakalas.....csak neki a szemétõl kezdõdik...:))
|
olika | 111 | 2011. május 1. 14:20 | Válasz erre: 110 |
tsanyi mán vártalak.Na végre hogy ide jöttél:) Szakálasnak biztos van olyan dolog a birtokában amivel teljes mértékben alá tudja támasztani az állítását.Én azt sem tartom kizátnak,hogy szakálas az apa! :)))))))))) |
tsanyi | 110 | 2011. május 1. 14:18 | Válasz erre: 108 |
Tehát mégis lehet, hogy Szakalas-nak van igaza az apát illetõen?....:)
|
olika | 109 | 2011. május 1. 14:15 | Válasz erre: 108 |
Titanillának hüvelygombája van.Akko most hogyan prütyköltek??Lehet megfertõzte a kis Gozalezt???
|
Bubó Doki | 108 | 2011. május 1. 13:35 |
Donatellának az édesapja egy Indiai származású businessman, aki most Patán lakik. Donatellácska meglátogatta, de hogy ne ismerjék fel terepszínû ruhát vett fel. Amarillo (Kolompár) elkísérte, de nem találkoztak. Juan Fernando elhatározta, hogy motorbiciklit vásárol. Donna Esmeralda tegnap megmosdott, és utána vizibetegségbe esett. A kis lovászfiú ( Gonzales de Morto) megprütykölte Titanillát, aki ezt örömmel vette tudomásul. Folyt. köv. |
szakalas | 104 | 2011. május 1. 11:51 | Válasz erre: 102 |
Nagyon várom a fejleményeket Bubó!:-)) KP! Ne szój be, vazze!:-)) |
olika | 103 | 2011. május 1. 11:17 | Válasz erre: 100 |
Balu! Neked szabad Mexicoit is!!!De csak neked!! :)))))))))) |
Bubó Doki | 102 | 2011. május 1. 11:06 |
14256-rész. Ime a nemzetközi kapcsolat! K. Tünde magyar származású mûvésznõ eladta lányát Donatellát Raszputyin grófnak. ( a gróf , mint kiderült, a cárevics unokaöccse, de inkognitóban.) Raszputyin kokaint csempészik nagy tételben, de lebukik, és elkobozzák az árut. A gróf árverésre bocsátja Donatellát, aki ijedtében megvakul. Tiger, aki nagymacskákat idomít Hong-Kongban, feldarabolja Olikát, és megeteti az egyik kedvencével. Egy rejtélyes Szakálas tûnik fel, aki egy német motorgyárat képvisel, de nem sok sikerrel. Folyt. a következõ részben. |
olika | 97 | 2011. május 1. 07:32 | Válasz erre: 96 |
Ferike öltözz fel rendesen.tudod sapka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))))))))))))))))))))) |