KawaÉvi | 123 | 2010. június 9. 20:24 | Válasz erre: 122 |
Nézd! Azt hogy miket eszünk, arról nagy természetességgel lehet, és illik elmélkedni. Ez ugyanannak a folyamatnak a záróakkordja :D
|
tsanyi | 122 | 2010. június 9. 20:21 | Válasz erre: 121 |
mint nagyjainkat.....már megint mirõl elmélkedünk....:)
|
tsanyi | 120 | 2010. június 9. 20:18 | Válasz erre: 119 |
áááááá, inkább hörgõ hangja van ahogy lecsusszan....:)
|
sagipet | 119 | 2010. június 9. 20:15 |
csak fel ne sírjon az a 4,5kg-os szörnyeteg! :) bocsi,csak én is elmélkedtem egy picit. |
Pegaso650 | 118 | 2010. június 9. 20:15 |
Sosem volt szerencsém a nõkkel. Az elsõ feleségem elhagyott, a második meg nem. |
KawaÉvi | 117 | 2010. június 9. 20:12 | Válasz erre: 114 |
Bevallom egy kiadós "vajúdást" én is bevállalnék egy jó hangulatú bográcsozásért :D
|
tsanyi | 114 | 2010. június 9. 20:08 | Válasz erre: 113 |
Hasonló súlyu bár más állagu végeredmény Neki egy bográcsozás után reggelente születik....::
|
KawaÉvi | 113 | 2010. június 9. 20:06 | Válasz erre: 112 |
Min? Hogy mennyire kell roskadnod a tehet alatt (vagy fölött) hogy ekkora végeredmény szülessen?
|
nyuszi11 | 111 | 2010. június 9. 19:37 |
Nekem még se fiam,se lányom de megéltem már egyet s mást..csak 33:))
|
KawaÉvi | 110 | 2010. június 9. 19:36 | Válasz erre: 109 |
Mikor a 4,5 kilós fiamat megszültem, azt mondta Apósom a férjemnek: "büszke vagyok Rád fiam, nehéz munka lehetett". Téged legalább megkíméltek ekkora erõfeszítéstõl :-)
|
KawaÉvi | 108 | 2010. június 9. 19:30 | Válasz erre: 107 |
Legalább a legnehezebb mûvelet nem a Te nyakadba szakadt :-)
|
KawaÉvi | 106 | 2010. június 9. 19:27 | Válasz erre: 104 |
A három lányod meg az egy az összesen nem négy? Nekem van egy lányom, meg egy fiam, meg még egy fiam :-) |
KawaÉvi | 105 | 2010. június 9. 19:26 | Válasz erre: 101 |
Szia Nyuszi! Kifinomult érzékszervük lehet. Viszont ha ez így van, valóban kellemetlen lehet az asszony közelében egy egész napos kánikulai "abrosz-viselés" után...
|
Pegaso650 | 104 | 2010. június 9. 19:25 | Válasz erre: 102 |
Évi van 3 lányom, meg 1 lányom és 1 fiam meg 2 feleségem, szerintem megéltem egy smást :D
|
Pegaso650 | 103 | 2010. június 9. 19:23 | Válasz erre: 101 |
Látom az eszetekbe se jut, hogy beszélni nem tilos nekik :)
|
KawaÉvi | 102 | 2010. június 9. 19:23 | Válasz erre: 100 |
Három évvel idõsebb vagy nálam, és én meséljek neked...? Szerintem Te már akkor a csajokat kergethetted, mikor én még a homokba pisiltem és "pisipogácsát" készítettem :-)
|
Pegaso650 | 98 | 2010. június 9. 19:17 | Válasz erre: 97 |
Lehetnének önzetlenebbek is, miért kell a lyukaknak állandóan a fizetésrõl szólni? :D
|
KawaÉvi | 97 | 2010. június 9. 19:15 | Válasz erre: 95 |
Az un. "kétlyukú" nõ univerzális. Kártyás és készpénzes fizetés elfogadására is alkalmas :-)
|
Pegaso650 | 96 | 2010. június 9. 19:13 | Válasz erre: 94 |
Otthon nem kell nekik hordani, de ha más férfi jön a házhoz akkor úgyszint el kell rejtenie az arcát
|
Pegaso650 | 95 | 2010. június 9. 19:11 | Válasz erre: 92 |
Spec elsõ gondolatom éppen ez volt, visszaolvasva nem is tudom értelmezni az egynyílásút :(
|
KawaÉvi | 94 | 2010. június 9. 19:10 |
...vagy ezeket otthon se vehetik le? És ha véletlenül meglátja a férje mit mond neki? "De rég láttalak...":-)
|
KawaÉvi | 93 | 2010. június 9. 19:09 |
Sziasztok! Én csak azon elmélkedem itt a derékig érõ víz mellett, hogy az a szegény gyerek honnan ismeri fel a saját anyját, abban a tetõtõl talpig takaró kék "egyen-abroszban"? |
manóbácsi | 92 | 2010. június 9. 19:05 | Válasz erre: 60 |
Szevasz drága motoros TATABÁNYAI barátom ! PEGASO 650 Akkor a csajokon is azért van vágás,hogy KÁRTYÁVAL lehessen fizetni? Pá Manó |
Pegaso650 | 91 | 2010. június 9. 18:59 |
Masallah ما شاء الله
|
Pegaso650 | 89 | 2010. június 9. 18:51 | Válasz erre: 88 |
Mer' nem mondták meg neki, hogy már nyár van :DDDD
|
nyuszi11 | 88 | 2010. június 9. 18:33 |
Jó pap is holtig tanúl.Feketébe láttam nyáron a nõt Tunéziába....hmm..
|
Pegaso650 | 87 | 2010. június 9. 18:31 | Válasz erre: 85 |
A fekete, vagy sötétbarna az a téli viselet, nyáron ilyen vidám színekben pompáznak.
|
Pegaso650 | 86 | 2010. június 9. 18:29 | Válasz erre: 82 |
A burka a te képeden van a kék, a csador az csak a hajat takarja, esetenként az arcot, de a szem fedetlen marad :)
|
nyuszi11 | 85 | 2010. június 9. 18:29 |
Ezek a ruhák még istenesek,mert nem fekete!!A hentes üzlet borzalmas,rettenetes és megrázó.......megrázó a nyomor.. ...még jó,hogy vega vagyok:) |
BartoLaszlo | 82 | 2010. június 9. 18:27 | Válasz erre: 80 |
Aranyos a lanyod, de ne add mar ra a magyar burkat ilyen melegben:-))))
|
BartoLaszlo | 79 | 2010. június 9. 18:16 |
Kabuli hentes uzlet 1kg fa 1 dollar volt(havi atlag kereset 2 dollar) ![]() ![]() |
nyuszi11 | 78 | 2010. június 9. 18:15 |
Nekem csak annyi "élményem" van,hogy Tunéziába nyraltunk két hétig és gyakran megfordultak a szállodában csadoros nõk.Egy alkalommal a recepciónál állt egy nõ ,1-2 méterre a férje.A nõnek véletlen fellibbent a csadorja és olyan pofont kapot a férjétõl,hogy felmosta a márványt.....szomorú.
|
BartoLaszlo | 77 | 2010. június 9. 18:07 |
azt meg elmondom, h ott kint azt a tanacsot kaptu, h ne is nezzunk a burkat viselo nokre, mert ha a ferje eszreveszi kepesek neki menni az embernek. Ha gondoljatok keresek par kepet az ottani helyzetrol. Pillanat:-) |
Bubó Doki | 76 | 2010. június 9. 18:02 | Válasz erre: 69 |
Itt minden második asszonyt/férfit meg lehetne kövezni..DDDD Télleg sz*r lehet....))))))) |
tsanyi | 75 | 2010. június 9. 18:00 | Válasz erre: 73 |
Ebben egyetértünk.......egyszerûen nem bírnám elviselni ha egy moszlimhoz mennének nõül a lányaim......bár csak nem ekkora marhák?
|
Cerb | 74 | 2010. június 9. 17:58 | Válasz erre: 67 |
A 40% mûködtetésre fordított, az nagyon szép lenne. Én úgy tudom, hogy ha a befolyt pénz 30%-a jut el konkrétan ahhoz, amirõl az alapítvány szól az már szép. Ettõl csak rosszabbak az arányok, és a bekért mérlegeket csak minden sokadik alapítvány meri kiadni. Az is gáz, ha egy alapítvány biznic szagú, mindenkinek elmegy a kedve az egésztõl.
|
nyuszi11 | 73 | 2010. június 9. 17:57 |
Megmondom az õszintét,szerintem borzalmasak ezek a nézetek,ahogy õk élnek.Ahogy a feleségekkel bánnak....A nõnek nincs személyisége és egyénisége...Nem igazán ember..
|
BartoLaszlo | 72 | 2010. június 9. 17:54 | Válasz erre: 71 |
Ha ezt kifejtened egy kicsit bovebben, megkoszonom:-)
|
Pegaso650 | 71 | 2010. június 9. 17:35 | Válasz erre: 70 |
Mondjuk azt, hogy kellõ alázattal viseltettek az élet iránt :D
|
BartoLaszlo | 70 | 2010. június 9. 17:24 |
Az kimaradt, h a burkat 47 fokban is viselniuk kellett. Nem rohogtek. |
BartoLaszlo | 69 | 2010. június 9. 17:22 | Válasz erre: 64 |
csak par gondolat a csador/burka temahoz:-) 2004-ben 6 honapot volt szerencsem Kabulban szolgalni szeretett hazamat. Eleg sokaig volt D betu az arcomon. A nonek(feleseg) nem volt szabad egyvonalban mennie a ferjevel, kb 1m-re mogotte kovethette. Otthon a hazban ha vendeg volt, a no csak a felszolgalo szerepet toltotte be es el kellett hagynia a helyiseget mihelyst befejezte a talalast. De a legdurvabb az volt amikor egy not es egy ferfit agyonkoveztek, mert a nonek volt ferje es felrelepett a fickoval. Arviz ide, arviz oda, azert nem kivanom senkinek, h arra ebredjen, h RPG-7-tel kezdik loni a tabort ahol eppen aludna.kb. 10m-rel a fejunk felett es vagy 100m-rel odebb csapodott be mint ahol mi voltunk. Szerencsere a HESCO bastyak megvedtek bennunket. Arvizes sztorim nincs mert messze van a viz ahol lakunk. Thank God!!!! Azert en is orulok, h nem tunik el a sullyesztoben ez a topik:-))) |
Pegaso650 | 68 | 2010. június 9. 14:43 | Válasz erre: 67 |
Hát emlékeim szerint a szervezet mûködésére kb 40%-ot fordítanak ...
|
kilajsanyi | 67 | 2010. június 9. 14:32 | Válasz erre: 66 |
Korrekt ja. Rólam is lepattan teljesen az ilyenolyan szolgálatok felhívása. Fõleg akkor amikor apa, anya, anyaszemefénye külön céges szolgálati autót kap. Rég biznisz ez már... Tudja valaki esetleg, hogy kishazánkban, hogy áll az alapítványi pénzek mûködére fordított %-os aránya? |
galoscsabus | 66 | 2010. június 9. 14:27 | Válasz erre: 53 |
Ez engem kicsit arra emlékeztet, amikor egy-egy súlyosan beteg ember (fõleg gyermek!!) gyógyulására, külföldi mûtétjére gyûjtés folyik a média bevonásával. De a céghez is számtalan ilyen témájú, elkeseredett levél érkezik évente. Mind amellett, hogy nagyon sajnálom a bajbajutottakat, szerintem ez igen szégyenletes dolog. Mégpedig azért, mert ilyenkor attól függetlenül a lelkiismeretemre pályáznak, hogy 22 éve (mióta kemény munkából tartom el magamat és a családomat) az utolsó peták adót és járadékot is mindig rendesen befizettem állambácsi kasszájába. Hogy fordulhat elõ, hogy ennek ellenére a "nép" (beleértve magamat) jóindulatára és jóhiszemûségére apelláljanak, mikor én már minden elvárható kötelezettségemnek eleget tettem, ami az ország egészségügyének mûködéséhez szükséges. Vagy az állam ezzel akarja jelezni, hogy ez kevés és én se számítsak semmi jóra, ha beteg lennék?????? Akkor tisztelettel kérem vissza az eddig befizetett pénzemet és gondoskodom magamról. Ha már így is-úgy is ez lesz a vége!!?? A katasztrófa állapotok alkalmából életrehívott telefonos segélyvonalakban pedig (vessen rám követ aki akar) nem tudok hinni. Lehet, hogy tévedek, de a reflexeim ezt diktálják. Sok volt már a negatív élmény :-(( |
Pegaso650 | 65 | 2010. június 9. 13:52 | Válasz erre: 64 |
Ha melegebb a külsõ hõmérséklet, mint a testhõmérsékleted, akkor már érdemes felöltözni, mert a ruha szigetel :D
|
tsanyi | 62 | 2010. június 9. 13:15 | Válasz erre: 58 |
De.......azért van akinek nem kívánom a testnyílásait....inkább ne is lássam....:)
|
Pegaso650 | 60 | 2010. június 9. 11:57 | Válasz erre: 58 |
Igen azokon azért van lyuk, hogy kártyával is lehessen fizetni! (magaslabda volt :D ) |
Cerb | 59 | 2010. június 9. 11:57 |
Sziasztok! Ez az árvizes dolog azért több sebbõl vérzik. Meg lehetne vizsgálni, hogy lehet az, hogy az eddig valahogyan mûködõ gátak, jelenleg nem tudják ellátni a feladatukat. A probléma egyik oka, a vízgyüjtõ területekrõl beáramló víz intenzitása jóval kisebb volt, így egy idõben nem tudott kialakulni ekkora mennyiségû víz egyszerre. pl erdõirtással, a víz lefolyásának sebessége nagyban növelhetõ. Az árterek megszüntetése,szintén ezt okozza, pl: ha két rohadt nagy gát közé szorítjuk a vizet, és nem hagyunk szikkadni belõle. A probléma megoldására számtalan lehetõség kínálkozik, de ez mind pénzbe kerül. Gondolkodásmód a következõ: mérleg egyik serpenyõjében a víz által okozott kár összessége, a másikban, a probléma megoldására( gát, tározó)és fenntartására költött pénz. Lassabban: ha 20 évente kiönt egy folyó és okoz 100 forint kárt, vagy fenntartok egy gátat, ami még a 20 éves áradásokat is megfogja évi 10 forintért (gátõr, rágcsálóírtó, bla-bla...) nem éri meg ekkora gátat építeni. Az, hogy az lehetséges kár mekkora, számításokon alapszik. Azt, hogy egy emberélet hány forintba kerül, azt gondolom arra is van egy szám. A fórum megnyitásának én spec. örülök, ha nem megy el anyázósba, és hangzik el értelmes gondolat is. Köszönöm megkávéztam, megreggeliztem, anyukám is jól van. :-)) |
nyuszi11 | 58 | 2010. június 9. 11:04 |
Szerintem a férfiak se adnának csadort,még bizonyos nõkre se,mert azon is van legalább egy lyuk.....(bocsi):))))
|
tsanyi | 57 | 2010. június 9. 10:49 | Válasz erre: 56 |
Viszont a férfiak örülnének mert jó lenne ha pár nõ hordana ilyet........na ezen elmélkedek még egy kicsit...:)
|
nyuszi11 | 56 | 2010. június 9. 10:45 |
Kedves htmajo! Szerintem ne eröltessük ezt a csador témát,szerintem a magyar nõk nem örülnének.Max. ha szabadakaratból vennék fel.:))))I))) Üdv:nyuszi |
htmajor | 55 | 2010. június 9. 08:17 | Válasz erre: 42 |
:) Shrek nem figyelsz! Azzal kezdtem: elmelkedek ... Ket elmelkedes kozott dologozok kicsit, meg Natioanal Geograficot olvasok, es a motorozz oldalon almodozok az augusztusrol, mikor majd otthon leszek es kitolhatom a mocit vegre a garazsbol. Magyar katonakat valamikor 2006 korul kivontak Irakbol, mert a kormanyunk rajott: itt lonek, esetleg robbantanak es ez veszelyes is lehet. Mar csak a Bagdadi NATO kozpontban vannak esetleg nehanyan. En itt civil vagyok... :) Ha erdekel valakit a csadorgyarhoz keresek befektetoket. Tudnek haza is importalni minden meretben es szinben! Extra: -Csador feketeben: a hatan a "Csajok a motoron" himzessel! Itt motorozni? Na azt nem igazan ajanlanam senkinek! Az utak tragikusan rosszak, es a kozlekedes rajtuk nem egyszeru. Itt meg a helyiek sem motoroznak. Elvetve latni par kis kobcentis endurot. Barmennyire is kalandmotorosan hangzik ide inkabb ne tervezzen senki gurulast. Itt meg minden fontosabb uton katonai ellenorzo pontok... Amugy sincs igazan miert ide kirandulni. Por mindenutt, lepukkant, romos epuletek, az egesz egy szemettelep, es arnyekban 45 fok most juniusban. Kell ennek az orszagnak par ev mire ujraepitik. Akkor majd Bagdad valoszinuleg meger egy utat! De szerintem akkor sem motoron... Udv! |
tsanyi | 53 | 2010. június 8. 20:11 | Válasz erre: 52 |
Nagyon szép és dícséretes, hogy pénzadománnyal segítetted a helyi szervezeteket......,de ez nem annak az államnak lenne a dolga ahová az adókat fizeted?.....ha magunknak kell az adókon felül mindent megcsinálni a környezetünkben akkor minek fizetünk adót?
|
Jani55 | 52 | 2010. június 8. 20:08 |
Sajnálatos. Itt nem lehet okosnak lenni. A természet tudja a dolgát (és a fizikát). Évezredek, -századok alatt kialakult erek, patakok, vízfolyások, folyók, tavak, mutatkoznak az árterek (valahogy kialakultak a vízfolyamok medrei is). És ember alkotta folyamszabályozások, víztározók, vízilépcsõk, stb. Sajnálatos, hogy nem tanulunk az esetekbõl (pl. árterületen tilos lenne építési engedélyt kiadni, vagy már nem engedélyezni az újjáépítést...) Azért eleink tudtak valamit: a templomokat pl nem éri vízkár... Csikókoromban a Velencei-tó vízszintje olymértékben emelkedett, hogy Agárdon, a vasúti átjáró akkor még karos sorompója a vízben állt, a tó vize a 7-es útig ért. A vasút végig, az üdülõterület a tó környékén vízben volt. Akkor elhatározták, megoldották, azóta jól szabályozzák a tó vízszintjét (vízpótlással és lecsapolással). Én (és mi itt mindannyian) úgy tudunk segíteni, hogy pénzt utalunk a segélyszervezeteknek. Én jelentõsebb összeggel segítettem. Csak remélni tudom, jut belõle az igazán rászorulóknak is... |
tsanyi | 51 | 2010. június 8. 20:03 | Válasz erre: 50 |
Némi tévedés van szerintem.....annak idején a paraszt adott 1/10-et a földesúrnak, 1/10-et az egyháznak és adott bizonyos mennyiségû napszámot még ezeken felül, cserébe megvédték(ha sikerült). Ma fizetünk adókat, tb.-t, nyugdíjat és még ki tudja mi mindent ami sokszorosa a régi jobbágy terheinek cserébe nem védenek meg(illetve magukat tõlünk) és elvárják, hogy az anyagi javainkat és személyünket+családunkat magunk védjük meg a természet erõi és más magunkra engedett ellenségeinkkel szemben természetesen ingyen(hisz hülyék lennének visszajuttatni az ellopott pénzbõl mert úgyis megtesszük ha élni akarunk)....ez kissé visszás nekem......persze mikor nálunk volt árvíz nyilván a gáton voltunk a családdal.....
|
nyuszi11 | 50 | 2010. június 8. 19:40 |
Igazad van manóbácsi!Az a gáz,hogy az emberek elkényelmesedtek és ingyen nem tesznek semmit....
|
manóbácsi | 49 | 2010. június 8. 19:27 |
Hooliboy | 48 | 2010. június 8. 19:20 | Válasz erre: 46 |
Kormányok,polgármesterek,stb. Jobban el voltak azzal foglalva,hogy mennyi kerül a zsebbe. Ha akkor mondjuk évi 1 milliárdot áldoztak volna rá (és ez még nem is olyan sok)akkor most lehet,más lenne a helyzet. Jobb,nem lesz a helyzet már látom. Ha jól megfigyelitek,egyre durvább lesz a természet és van egy olyan rossz érzésem,hogy ez még megfog történni újra. |
BartoLaszlo | 47 | 2010. június 8. 19:15 |
Bátorság? A nap hülyéje: összekeverte a Balatont és az áradó Dunát Katasztrófaturisták özönlötték el az áradó Dunát Budapesten. A nap hülyéje címet méltán érdemli ki az, aki gumimatraccal akart átkelni a hömpölygõ folyón. Elég sokan fulladtak már a Dunába, de gumimatracos barátunknak ez nem volt visszatartó erõ. A rendõrök persze kiküldték a partra, ezzel megakadályozván a természetes szelekció elvének érvényesülését. |
nyuszi11 | 46 | 2010. június 8. 19:08 |
Ez borzalom!:((Már soxor gondlkodtam azon,hogy ki a felelõs azért,hogy ilyen helyzet ne alakuljon ki..?..Gátakat építeni,vagy magasabb donbokat,vagy nem tom.Így többe kerûl a leves mint a hús...Az emberi életekrõl nem is beszélve...
|
Hooliboy | 45 | 2010. június 8. 19:01 | Válasz erre: 39 |
Nem tudom elhinni,hogy a sok hosszú év alatt nem lehetett volna a gátakra is költeni,hogy az ilyenek ne következzenek be.Akkor most lehet,hogy nem kellene elköltözni sok embernek és nézni,hogy omlik össze a házuk,az életük. Mert mint tudjuk,a természet néha megmutatja az igazi arcát is,csak akkor Mi emberek ba..unk rá,de nagyon:-(( |
SvShrek | 42 | 2010. június 8. 16:42 | Válasz erre: 36 |
Helló htmajor! Én azon elmélkedem, hogy mi a rossz nyavaját csinálsz Irakban? Katona meló? Mi van ott? Motorozni lehet? |
Pegaso650 | 39 | 2010. június 8. 16:13 | Válasz erre: 37 |
Az elsõ Orbán kormány idejében (csak az idõpont azonosítása miatt, nem mintha közük lett volna hozzá) hasonlót éltem meg Szolnok környékén Tiszavárkonyon. Ott laktam 33 évig már akkor és ilyet még nagyapám sem tapasztalt meg a '72 árvíz alatt sem, iszonyatos mennyiségû homokzsákot raktunk a töltésekbe :( Volt aki úgy ébredt reggel, hogy az ágy szélén volt a víz szint. Igazán az érzi a terhet aki megéli azt. Sose éljétek meg! |
BartoLaszlo | 38 | 2010. június 8. 09:21 |
Igazatok van. Most kontrazhatnek, de nem teszem. Ma ismet tanultam valamit. Koszonom a kiigazitast. Szep napot mindenkinek. |
Hooliboy | 37 | 2010. június 8. 08:56 |
http://nol.hu/mozaik/megdobbento_kepek_-_az_arviz_a_levegobol Ez kegyetlen. Egy élet munkája veszik a semmibe,napok alatt:-(((((( |
htmajor | 36 | 2010. június 8. 08:48 | Válasz erre: 5 |
Azt hiszem en is elmelkedek kicsit :) Itt mindenki azt teszi. Ki mirol? Az elet- avagy a topic- ertelmerol, vagy a topicban felvetettekrol. Kornyezetunk es a bioetanol? Lehet, hogy helyenkent a kulonbozo lobbik iranyitjak az elenk tart igazsagot? S az informaciok valosagtartalma pont annyi, amennyit lattatni akarnak velunk? Ajanlom mindenkinek akit erdekel a National Geografic aprilisi szamat, ami a foldunk vizkeszleterol szol, illetve annk a felhasznalasarol. Tudtatok, hogy a felhasznalt edesviz tobb mint 90%-at a kulturnovenyeink ontozesere forditjuk? Esetleg azt, hogy egyre nagyobb szamban letesitenek a tengerviz leparlasara berendezeseket, hogy az egyre fogyo edesviz keszletet kimeljek? Ebben a megkozelitesben, vagy a mezogazdasagi teruletek erdekeben kiirtott oserdok altal elvesztett oxigent figyelembe veve, esetleg a novenytermesztes soran alkalmazott vegyszerek kornyezetunkre gyakorolt karos hatasat is figyelembe veve, kivancsi lennek a bioetanol hasznalataval mennyivel csokkentjuk a kornyezetunk terheleset. Az emlitett folyoiratban komoly problemakent vetul fel a foldunk termoteruleteinek a kihasznalasa, es a taplalekunk megtermelese! Amikor Afrikaban, Indiaban, Azsia jelentos reszen milliok eheznek, valoban okos gondolat lesz a bioetanol eloallitasahoz szukseges novenyzet termesztesevel lefoglalni teruleteket? Nem lehet a vegso megoldas, hogy az autok nagy feluleteit napelemmel fedni, a mozgas soran keletkezett szelet munkara fogni, igy elektromos hajtasu autokkal sporolni a szenhidrogenekkel? Amit meg frankon megsporoltunk, azt majd mi motorosok betankoljuk, nekunk ugyis csak pici napelemek fernenek :)... ... MIndenkitol elnezest kerek mar most, mert csak elmelkedem a dolgokon :) Igyekezve nem bele szolni a nagyok dolgaba! (Elnezest az ekezet nelkuli kommentert is, de itt Irakban minden rendszer ekezet nelkul fut... mar a gondolkodasom is ... :) ) Udv es Kellemes Motoros Idot Mindenkinek! |
Pegaso650 | 35 | 2010. június 8. 06:47 |
Szeretlek én benneteket :D Ispánnal már tavaly kezet fogtam egy õszi guruláson, beszélgettünk is és teljesen jó arcnak vélem. By the way senki hozzászólásán, vagy véleményén nem húzom fel magam soha :D |
Macko | 33 | 2010. június 8. 05:40 | Válasz erre: 32 |
Ennyi ideig elmélkedett a válaszokon, de látod megérte! Jól megfogalmazta a mondanivalóját! :-D
|
Cápi | 32 | 2010. június 8. 05:03 | Válasz erre: 24 |
Ismét egy nagytudású bátor legény ! És kellett hozzá 2 hónap, hogy ezen magvas gondolatok megszülessenek. :-(( Szánalmas ! |
Oldi | 31 | 2010. június 7. 23:49 | Válasz erre: 30 |
Én csak csendesen elmélkedek... Talán ezért nem értek egy pár dolgot... Ki itt a nagyszájú fõokos és mi volt a baj Ispán igazán kulturált hangú véleményével, pláne ennyi idõ múlva??? Tényleg miért kell kötözködni, most már jó idõ is van, - tessék inkább MOTOROZNI !!! :-) (Pusztán azért, hogy pezsegjen ez a nagyszerû topik...) |
KawaÉvi | 30 | 2010. június 7. 23:26 |
Pezseg ez a topic, méghogy minek kellett létre hozni:-) 1-2 nagyszájú fõokos meghúzgálja a bõrt a pöcsén a harciasabb motoros társainknak, és rögtön özönlenek a kommentek. Aki "tejfölös szájú" ne szóljon bele a nagyok dolgába. Ez farkastörvény fiúkák! Már bocs a fesztelen véleményért... |
Dodiba | 29 | 2010. június 7. 23:12 | Válasz erre: 23 |
"kotoszkodes. " HELYETT KÖTÖZKÖDÉS!!!!!!!!!!! "engetessek" HELYETT ENGEDTESSÉK!!!!!!!!!!!!!! Aztán javaslom gondolkodj el azon,hogyan lehet ékezetes módba tenni a klaviaturádat. Ha még mindig marad idõd elmélkedéare,akkor gondold át mióta vagy itt és kiket fikázgatsz. Ja még valami:engem is kóstolgathatsz,de szerintem már így is elég sok van a rovásodon KISOKOS. |
Ispan | 28 | 2010. június 7. 22:23 | Válasz erre: 23 |
Kedves BartoLaszló! Ezt Te írtad a reg. lapodon... Élvezem a suhanást!!! Akkor élvezd!!!!!! |
BartoLaszlo | 25 | 2010. június 7. 21:40 | Válasz erre: 1 |
Szia Gábor, jol eltuntel az oldalunkrol:-) Latom kicsit leortek a 'kedves hozzaszolok', de ne foglalkozz vele. A lenyeg az, h hasznaljuk ki azt a kis idot ami meg hatra van ebbol a vilagbol. Arra meg nem jottek ra az okosok, hogy a rengeteg penzt amit keresnek az olajbol es az ehhez kapcsolodo uzletekbol, hol fogjak majd elkolteni. Itt nem az tuti:-) |
BartoLaszlo | 24 | 2010. június 7. 21:35 | Válasz erre: 9 |
Szia Indian, amit Ispannak irtam az rad nezve is ervenyes. Mellesleg ha okosat nem tudsz irni, hulyesegeket ne irj. Senki nem kivancsi ra. Megnezve a reglapodat eltudom kepzelni milyen nagytudasu lehetsz. |
BartoLaszlo | 23 | 2010. június 7. 21:31 | Válasz erre: 3 |
Szia Ispan, latom te sokat tapasztalt, vilagot latott motoros vagy, aki veszi a batorsagot es olyan dologba szol bele amihez nem sok koze van. Pegaso650, nem azert nyitotta ezt a topikot(gondolom), h a te es a hozzad hasonloan gondolkodok megmondjak neki a frankot. Mar nem az elso hozzaszolasodat olvasom es azt erzem, h neked letelemed a kotoszkodes. Nagyon sok topik van, ez igaz, de engetessek mar meg, h aki ide regisztralt es ugy gondolja akkor olyan topicot nyisson amilyet akar. Nem de? DE! Azt javaslom, ha nem tetszik akkor nem kell ide belepni es fikazo megjegyzeseket irni. Ja, nem kotelezo es nem feladatod, h ertsd Pegaso650-et. Mar most mondom, ill. irom, h ha nem tudsz tisztelettel lenni mas irant torold magad innen. |