fragile | 4378 | 2011. április 23. 16:46 |
a fizetett szabadságnapok számának lehetséges csökkentése is arra alapozva, hogy a közvetlen versenytárs országokban életkortól függetlenül 20-25 munkanap a szabadság, míg nálunk életkortól függõen 20-30 nap. .......................Felülvizsgálnák továbbá a bérpótlékokat, az éjszakai és hétvégi pótlékok csökkenhetnek vagy meg is szûnhetnek, mivel a Minisztérium úgy látja, a környezõ országokban a pótlékokkal is szûkmarkúbbak. Mindezen intézkedések jogszabályi hátterét 2011. június 30-ai határidõig teremti meg a kormány. .............. http://www.portfolio.hu/gazdasag/a_fizetett_szabadsagnapok_csokkenteset_tervezi_a_kormany.148450.html |
Games | 4377 | 2011. április 23. 16:41 | Válasz erre: 4375 |
Akkor hogy a fenébe nincs foganatja?? Ez az egykulcsos adó is egy akkora hülyeség mint a parlament. Sehol egy közgazdász?? Legalább szegény cigókért kiállhatnának, akkora itt a fasizmus! Hát már Semi is összeszarja magát egy terepruhás fotótól! Az összes cigót ki kell menekíteni az országból, gyorsan gyorsan!
|
kawa70 | 4376 | 2011. április 23. 16:40 | Válasz erre: 4373 |
Pontosan ez a célja a fidesznek....Nálad már elérte a célját.......
|
C1800Rider | 4375 | 2011. április 23. 16:26 | Válasz erre: 4374 |
Morvairól talán ugyanazért nem hallasz túl sokat amiért Jobbikos politikust sem nagyon látsz a tévében vagy nem nagyon írnak róluk a lapokban. Mondogatnak azért a Jobbikosok az onijjós parlamentben is olyan szépeket mint a hazaiban. |
Games | 4374 | 2011. április 23. 16:21 | Válasz erre: 4373 |
Látom nem vagy tisztában az erõviszonyokkal, és a titkosszolgálatok mûködésével. Fingani nem tudnak anélkül hogy ne tudnának róla, nem hogy puccsot elõkészíteni. Csak azt tudnám Morvai Krisztike mi a faszt csinál Brüszelben, mert amióta kiment egy mukkot nem hallok róla, az unios pénzek meg folynak szépen a zsebekbe. Sajna be kell lássuk hogy a Jobbik is csak egy Fidesz leányvállalat.
|
Semi | 4373 | 2011. április 23. 15:52 |
Engem zavarnak az ilyesmik. Sosem lehetünk elég biztosak abban, hogy hol van a határ, amit még megcsinálnak és amit már nem. Mi lesz, ha elszalad velük a ló és puccsot kísérelnek meg, vagy szimplán csak rettegésben tartják majd az országot a kialakult hatalomvágyukkal, stb. Mi van, ha majd már csak a katonaság tudja megfékezni õket? Bármikor fordulhat úgy, hogy elkatonásodnak és hatalomra vágynak majd... |
Larten | 4372 | 2011. április 23. 14:46 | Válasz erre: 4369 |
Nekem sem irritáló, legalább valaki tesz az ellen amiért mi (én is) jártatjuk itt a szánkat.
|
qqriq64 | 4371 | 2011. április 23. 13:40 | Válasz erre: 4370 |
Nem tudom hogy a gyülekezési jog kitejed e magánterületre mert akkor lakodalmakat is fel kéne oszlatni. Ha meg a terepruha számít akor a paintball pályákat is be kell szántani és sóval behinteni. |
Semi | 4369 | 2011. április 23. 13:34 |
Néztétek már ezeket a képeket? Nagyon durva az a fõnöknek kinézõ terepruhás ürge... http://galeria.index.hu/belfold/2011/04/22/felszamoltak_a_gyongyospatai_tabort/?current_image_num=0&image_size=xl |
qqriq64 | 4368 | 2011. április 23. 12:56 | Válasz erre: 4367 |
Nagyon jól megfogalmaztad csak egyetérteni tudok. A mostaniak ha csak takarítanának az rendben lenne de a bõrömön érzem hogy élni nem hagynak hogy már nincs mirõl lemondani hogy már nincs hova húzni a nadrágszíjat. Rendteremtés helyett káosz van biztonságérzet helyett félelem kiszámíthatóság helyett bizonytalanság. Én nem vagyok büszke a magyarságomra mert sem a múlt sem a jelen nem ad okot büszkeségre. Arra legyek büszke hogy egy ezer éve széthúzó mindig megosztott, ember embernek farkasa országban élek? Ahol az emberek élete percemberek tehetségtelenségén megy tönkre generációk óta? Legyek büszke a szemétre a cigányságra a mindenkit lehúzó mentalitásra? Ok a büszkeségre hogy azt látom aki léhûtõ semmirekellõ here az él mint hal a vízben aki dolgozik azt meg agyonnyomják a terhek? Én termelem meg az ország elitjének és az aljanépének a mindennapi betevõjét na nem mintha különbség lenne a kettõ között. Legyek rá büszke? |
Dokypapa | 4367 | 2011. április 23. 11:49 |
A politika nálunk ,sajnos egy szemét mocskos dologgá vállt. Azzá tették a politikusok, és kedves szimpatizánsaik és a szimpatizánsokba bizony sokan bele tartozunk/tunk. Sokan gondolják úgy mint én is , hogy ebben biza nem veszek részt , még a szavazatommal sem, tudom ezzel azt támogatom aki több szavazatot kap, nem érdekel , én nem segítem elõ a szekér tolását. Köpköd itt mindenki a mostaniakra a régiekre , lehet is bõven. Aki figyeli a híreket másról sem hall mint korrupt és bukott szocikról ,akik ugye most minket védenének és képviselnének ,na ja jó pénzért ön szorgalomból . A mostaniak takarítanak ,nem is keveset ,hogy ez sok embernek nem tetszik ,hát persze , a megszerzett javakat féltik. Na de félre ne értsük ,a mostaniak is gyûjteni fognak és nem is keveset. A Cigány kérdés ,, na az pedíg van , még ha nem is szeretnék ,tagadját. Ami itt megy az már túl megy mindenen ,ünnepel a roma nemzetség táncol ,és nyaraltatják ,miközben raszizmusról vonyítanak, a kertek alatt meg megy a capcara. Nem kellenek félkatonai szervezetek ,én is azt mondom , nincs rá szükség . De a törvény az törvény ,mindenkire Cigányra , és ahogy õk mondják Magyarra , mert õk csak akkor magyarok amikor a segíly kell, celebre ,miniszterre és mindenkire ,itt nincs csak egy törvény és legyen a tulajdonnak szentsége,mert az ellenkezõ esetet káosznak hívják. Nagyon haladunk egy irányba és nem látszik a megoldás ,csak a takargatás. Aki nem tud emberhez méltóan élni és létezni , mert a hozzá állása ilyen , annak ne járjon semmi ,ne tartson el 1 dolgozó 3 léhûtöt ,,.mert az soha nem is akar majd dolgozni , csak kérni és kérni . Na ennyi .ja és én ezért vagyok rasszista,. |
qqriq64 | 4366 | 2011. április 23. 11:17 | Válasz erre: 4365 |
Nem hiszem hogy bármitõl is rettegnének. Amit a tv mutat az csak a fajtájuktól megszokott habverés. Egyedül attól félnek hogy ahol a gárda megjelenik ott nem lehet többet lopni.
|
C1800Rider | 4365 | 2011. április 23. 10:29 | Válasz erre: 4364 |
A cigányoknak is van mitõl rettegniük. De nekik a maguk által elõidézett népharagtól kell rettegniük. Nem mindegy!
|
qqriq64 | 4364 | 2011. április 23. 10:21 | Válasz erre: 4361 |
Ebben is igazad van. Melyik oldalról is vannak erõszakos cselekmények? Ki fél kitõl?
|
qqriq64 | 4363 | 2011. április 23. 10:18 | Válasz erre: 4357 |
Teljesen igazat adok. Annyit fûznék hozzá ha már felhoztad a kokárda dolgot, hogy ennek az országnak a megosztottsága a kokárdás akciótól datálható. Az árokásás ott kezdõdött onnan kezdve fordultak egy másnak rokonok, barátok.
|
Gyík67 | 4362 | 2011. április 23. 08:38 | Válasz erre: 4357 |
Jóól látod a helyzetet, teljessen logikus ... A Véderõ parancsnoka pedig a polgármestertõl kapta a telket ... de van egy telke a környéken már amit megvásárolt, hugyért- szarért, mert "drága" cigó honfitársaink miatt aki arra vásárolni akar az tud is olcsón |
C1800Rider | 4361 | 2011. április 23. 07:25 |
Patkányarcú (és -lelkületû) sintérsanya Gyöngyöspatán biztosította a rettegõket hogy nem tûri hogy bárki félelemben éljen. Mármint a nácikoktól. Azt tûri ha a lakosságot a cigányok terrorizálják. Vagy legalábbis nem volt róla szó hogy az idõsekkel (utolsó eset Szikszó, de heti sõt lassan napi rendszerességgel hallani ilyenekrõl) szemben brutális kegyetlenséggel fellépõknek már másnap végig lesz vezetve egy pózna a gerincük mellett. Esetleg azoknak akik más területére tévednek rettegniük kéne attól hogy agyonlövik õket mint egy veszett kutyát. Neeem. Ilyenektõl nem kell rettegnie senkinek. |
C1800Rider | 4360 | 2011. április 23. 07:06 | Válasz erre: 4357 |
Ez az állandó szélsõségesezés meg nácizás könnyen átcsaphat oda az emberekben hogy: Az lennék? LESZAROM! Most ha valaki nevén meri nevezni a problémákat az "kirekesztõnácirasszistafasisztaantiszemita" megbélyegzésben részesül. Ha pedig már úgyis meg lettél bélyegezve, akkor már olyan mindegy hogy annak megfelelõen cselekszel, nem lesz benned szégyenérzet miatta. Az emberek elkeseredettsége és látszólagos pártpreferencianélkülisége mögött sztem inkább a mások elöl eltitkolni igyekezett és "szélsõséges gondolkodású fasiszta" pártpreferencia áll, nem az hogy el se menne szavazni. |
Oldi | 4358 | 2011. április 23. 02:36 | Válasz erre: 4357 |
Nem fognak bevinni, nyugodj meg, - csak a sarló-kalapácsos zászlót hagyd otthon:-)).:-)
|
bandi0 | 4357 | 2011. április 23. 00:48 |
Van egy olyan tippem, hogy megint csak agymosás megy, miközben a háttében vadul szövik a szálakat... I. Viktor királyunknak több szempontból elõnyös lehet ez a gyöngyöspatai eset: 1. Megint valami mutyizás megy a háttérben és terelni kell a figyelmet... 2. Ismét durván megosztja az embereket, mint pl. azt anno tette a "kokárdát hordok, tehát magyar vagyok" akciójával évekkel ezelõtt, amikor barát barátnak ment. Ha pedig nem fogunk össze, akkor szinte bármit le tudnak nyomni a torkunkon. 3. neonáci-szélsõjobb-jobbik kapcsolatok hangsúlyozása, így szépen aláásnak ez egyik legpotenciálisabb ellenfelüknek. Gyanítom, hogy a kiábrándult szavazók nagy része itt csapódna le (pár év múlva szintén ellenszavazóként Viktor király ellen), de mivel az emberek nagy része úgy fogja õket ismerni, hogy ezek tisztán fasiszta önjelölt katonák, akik csak félelmet keltenek mindenkiben így nem fogják õket választani. Lesz majd egy szavazás 30%-os részvétellel, mert nem lesz kire értelmes szavazatot leadni és ismét nyerhetnek. Igaz, hogy a 30%-nak 2/3-a az összes 20%-a, de ez szerintük 2/3 lesz ismét. Mindenesetre arra azért kíváncsi lennék, hogy egyrészt hogyan jutott ott telekhez ilyen hirtelen a Véderõ parancsnoka, valamint hogy ki fizette a buszt a feketelábúak törzsének... És gondolom még etetik, itatják is õket Csillebércen... De úgy tûnik, hogy mostantól már az se lesz mindegy, hogy az ember milyen ruhát hord... Bakancs + zöld nadrággal símán bevihetnek ezentúl? Bocs, ha hosszú voltam... |
Sandokan13 | 4356 | 2011. április 22. 23:22 |
A cigánykérdés kapcsán azért én kváncsi lennék arra, hogy nem lehetne-é lekoppintani, amit annak idején az egyik keleti határszéli faluról (Uszka) lehetett látni a csiga tv-n talán tavaly. Jófajta példaértékkel rendelkezett a történet. Miért nincs belõle több?
|
qqriq64 | 4353 | 2011. április 22. 22:14 |
A cigánykérdés fokozódik a hógolyó elkezdett gurulni és mindig nagyobb lesz elõbb-utóbb valakit maga alá temet.
|
Gyík67 | 4352 | 2011. április 22. 22:08 | Válasz erre: 4344 |
Hidd el õket csak felhasználja a politika, nem tud mit csinálni :(((
|
tsanyi | 4350 | 2011. április 22. 20:16 | Válasz erre: 4348 |
Semmit....a nagy részük ezért utáljuk õket illetve a nagy részüket mert nem éltek az általunk a mi pénzünkbõl biztosított lehetõségekkel........inkább várják a segélyt és ha azt kevésnek találják a leggyengébbeket kirabolják......nem is értem miért nem a parlament elõtt rabolgatnak?......ott több cuccot lehetne elvinni...
|
qqriq64 | 4349 | 2011. április 22. 20:11 | Válasz erre: 4347 |
"ezért nem utasítom el kategorikusan pl. a gárda vagy bármelyik csapat tevékenységét sem hisz ahová mennek ott valóban katasztrofális állapotok vannak és mivel az állam nem óvja meg öregeinket valakinek meg kell tenni..... " Egyetértek |
qqriq64 | 4348 | 2011. április 22. 20:10 |
Azért egy dologra kiváncsi lennék. Ebben az országban az elmúlt 50évben milliárdokat költöttek különbözõ cigány felzárkóztató programokra ez magábanfoglat különbözõ oktatási, szakmunkástanuló, pérófelszámoló, mezõgazdaságra szoktató, integrálóprogramokat. A kérdésem az a cigányság vajon mit tett mindezek érdekében? Mit tett a beilleszkedésért?
|
tsanyi | 4347 | 2011. április 22. 20:07 | Válasz erre: 4343 |
Én viszont nem tartom magam se rasszistának, se antiszemitának és nem azért mert van ismerõsöm hanem mert általánosságban nem utálok senkit....az, hogy több embert nem kedvelek és ez véletlenül 1-1 rasszon belül arányaiban több van az nem azért van mert mindet utálom hanem mert azok az emberek úgy viselkednek ahogy én azt nem szeretném......ezért nem utasítom el kategorikusan pl. a gárda vagy bármelyik csapat tevékenységét sem hisz ahová mennek ott valóban katasztrofális állapotok vannak és mivel az állam nem óvja meg öregeinket valakinek meg kell tenni.....
|
kawa70 | 4346 | 2011. április 22. 19:59 | Válasz erre: 4331 |
Tulajdonképpen tudja valaki, hogy ezek a f*szok mit csinálnak? Van ebben a nagyszerû, felkészült kormányban SZAKEMBER? Van. Gazdagodnak is rendesen.......... |
kawa70 | 4345 | 2011. április 22. 19:58 | Válasz erre: 4335 |
Én momentán örülök neki.......Több kellene, minden település mellé....Aztán hátha elfogyna a Lehet Menni a Picsába párt pénze a kirándulásokra. Meg hátha kiganajásznák a segítõ civilek a mocsok a cigánytelepek környékérõl azok a semmitevõk helyett akik ott élnek és oda ganéztak. Meg hátha nagyobb nyugalomban élhetnének és hagyhatnák pár órára netán napra ott a házukat. Meg talán nem lenne minden hétre egy szikszóihoz hasonló eset, ahol a szegény elnyomott sanyarú sorsú roma testvéreink, akiket jobban magunkhoz kellene ölelni, valahogy mindig képbe kerülnek.....
|
qqriq64 | 4343 | 2011. április 22. 19:49 |
Na végre sikerült visszaolvasni a hozzászólásokat. Kezdjük a zsidókkal. Elõrebocsátom semmi közöm a zsidókhoz félig sváb félig paraszt családból származom nagyszüleim révén, de apám már építõipari szakmunkás volt. Nincs a családban értelmiségi, generációkra visszamenõen mindenki kétkezi iparos vagy agrár munkát végzett. Soha nem volt bajom a zsidókkal nincs rossz tapasztalatom nincs elõítéletem velük szemben. Ugyanezt nem mondhatom el a cigányokról. Egy dologban van hasonlóság a két népcsoport között, egyik sem szeret fizikai munkát végezni DE mert megint itt van az a fránya DE amíg a zsidó addig tanul míg nem kell neki fizikai munkát végezni addig a cigány az ismert módszereket alkalmazza. Ebbõl adódóan a zsidók felsõoktatásban elõforduló létszámfõlényük (Tsanyi ezt pontosan leírta) mindig is irritálta azokat akik bûnbakokat kerestek vagy egyszerûen túl szerény képességeik miatt nem tudtak magasabbra jutni a kapanyélnél. Az tanácsköztársaságban betöltött szerepük miatt hozták meg európa legelsõ zsidótörvényét a numerus clasust ami gyakorlatilag megtiltotta részvételüket a felsõoktatásban. Utólag mondhatjuk hogy jobban jártak. Ugyanis európa legjobb egyetemeire mentek tanulni és a szabad világ országait gyarapították tudásukkal. A magyar nobeldíjasok szinte mindegyike a hetedik kerületi zsidónegyedbõl származik. Tudom hogy turbómagyar önérzetbõl divat most mindent a zsidókra kenni a világ minden baját tõlük származtatni. Egyszer már meg kéne nézni hogy ugyanakkor a világ fejlõdéséhez mennyiben járultak hozzá. Errõl mintha kedves antiszemita barátaink megfeledkeznének. Szinte nincs olyan tudományág ahol ne lenne számbeli fölényük, és ugyanez igaz különbözõ mûvészeti ágakban betöltött szerepükre. Errõl kevés szó esik és olcsó érv arra hivatkozni hogy persze mert kiszorították a zsidók a nem zsidókat. Ha akár a kiegyezés utáni 47éves aranykort nézzük akár a Horthynak mélymagyarok által elõszeretettel tulajdonított polgárosodás idõszakát ezekben a korokban a tehetõs arisztokrácia és tehetõs polgárok gyerekei megtehették volna hogy tanuljanak de nem nagyon tolongtak az egyetemeken. Nekem meggyõzõdésem hogy az antiszemitizmus legfõbb kiváltó oka az irigység. Ha én olyan hülye voltam hogy nem tudtam továbbtanulni mindössze egy szakmunkás iskolára tellett akkor abban érem el amit el lehet és nem irigykedek bevallva vagy bevallatlanul azokra akiknek ez sikerült. Persze a gazdagság mindig is irritálta az embereket és ha ezt hozzá tudták kötni egy népcsoporthoz onnan már csak egy lépés a befolyásolhatóság a gyûlölet a pogrom a haláltábor. Én be merem vallani hogy rasszista vagyok tapasztalati alapon, annak ellenére hogy rengeteg cigány munkatársam van az építõiparban de nem takarózok azzal mint sokan mások hogy „én nem vagyok antiszemita vagy rasszista mert sok zsidó vagy cigány barátom van“ . Ez álszent és szemforgató hozzáállás. Attól hogy nekem cigány barátaim vannak attól miért ne lehetnék bevallottan rasszista és ha az vagyok miért lennék kevesebb mint azok akik nem vallják be? Ha nem vallom be akkor a társadalom elfogad ha pedig bevallom akkor kivet magából? A tapasztalati alapokon nyugvó elõítélettel szerintem nincs baj sok kellemetlenségtõl kíméli meg magát az ember általa. Ha puszta kézzel nem nyúlok bele a tûzbe az is tapasztalati alapú elõítélet a tûzzel szemben. De ha mindezeket mi alkalmazzuk és beépítjük életünkbe akkor az se essen rosszul ha velünk szemben alkalmazzák. A Gorenje roham idején az osztrákok ugyanúgy tapasztalati alapon írták ki hogy „magyar ne lopj“ és nem mondhatjuk hogy abban az idõben ott legfõképp a cigányok vagy a zsidók loptak. Bizony azok túlnyomórészt magyarok voltak. Ennyit az elõítéletekrõl. Írtam egyszer az általánosításról is ha valaki nem olvasta szóljon felteszem mégegyszer. |
klimas | 4342 | 2011. április 22. 19:04 |
A mai magyar valós demokrácia: Pro :http://index.hu/belfold/2011/04/22/sorra_viszik_el_a_rendorok_az_embereket_a_gyongyospatai_taborbol/ kontra: http://index.hu/belfold/2011/04/22/elutasitottak_a_feljelentest_papcsak_es_zsiga_koltsegteritesenek_ugyeben/ |
Games | 4341 | 2011. április 22. 18:14 | Válasz erre: 4340 |
Bezzeg egy magyar ha csak megpofoz egy indiánt kap 3 évet. Egyik ismerõsömnél bemásztak a szomszédba, egy-két cuccot elloptak, több tanú elõtt, el is kapták õket, de bizonyíték hiányában másnap kint voltak. Hihetetlen. De ezt a kínzást, lemészárlást nem értem. Ez már kedvtelés, nem hiszem hogy enélkül ne tudnának kirabolni két kisnyugdíjast. Nagyon komoly megtorlásban kellene õket részesíteni. Ez a 3 csapás mûködik már valamennyire??
|
C1800Rider | 4340 | 2011. április 22. 18:00 | Válasz erre: 4339 |
Nem. Az igazi szemétség az hogy az elkövetõk jó esetben kapnak 10-15 évet amit szépen harmadolnak majd nekik. Ahelyett hogy karóba húzással vagy keresztre feszítéssel esetleg kerékbe töréssel (természetesen valamelyik város fõterén nagy nyilvánosság elõtt) díjaznák az ilyen mocskos rohadt szarházi állatokat. Mert ezek nem emberek. Kétlábú vadak.
|
Games | 4339 | 2011. április 22. 17:53 | Válasz erre: 4336 |
Ez mar igazi szemétség. A dopeman nevû rapper (aki szerintem félcigó) nagyszüleit is brutálisan megkínozták, pedig ugye tesó. Ezzel nincs tele média.
|
tsanyi | 4337 | 2011. április 22. 17:42 | Válasz erre: 4334 |
Engem nem zavar az államadósság csak az, hogy arra hivatkozva már 20 éve folyamatosan kirabol valaki.....mert egyik párt a másik...
|
tsanyi | 4336 | 2011. április 22. 17:41 | Válasz erre: 4333 |
Tegnap reggelre találtak egy nyugdíjas párt csúnyán lemészárolva.......és erre a zorbánnak írt levelet a polgármester, hogy a rendõrséget sürgõsen állítsa rá a problémára és adjon pénzt-lovat stb.......mellesleg jogosan....
|
Semi | 4334 | 2011. április 22. 17:40 | Válasz erre: 4331 |
Zavar az államadósság? Fizess az adósságcsökkentõ alapba! Leírhatod az adóalapodból :-D
|
tsanyi | 4332 | 2011. április 22. 17:36 | Válasz erre: 4331 |
Van...nyilván azok mondták, hogy dollárkötvényt kell kibocsájtani mert õk nagyot kaszálnak rajta...ez is a shortolás egyik formája lehetett.....egyszer csak kiderül, hogy miképp nyerészkedtek rajta-rajtunk.....majd kiböki lézer, hogy a fiacskája még jobb parti mert dollárszámlája is van már...
|
Bubó Doki | 4331 | 2011. április 22. 17:22 |
Sosem látott csúcsra lökte hazánk adósságát az új dollárkötvény 20 812 milliárd forint volt március végén a központi költségvetés adóssága, ennél magasabb összeggel még soha nem tartozott Magyarország a hitelezõinek. Az év elsõ három hónapjában már 770 milliárd forinttal növeltük adósságunkat, amiben közrejátszott a márciusi dollárkötvény-kibocsátás is. Forrás: Mfor.hu Tulajdonképpen tudja valaki, hogy ezek a f*szok mit csinálnak? Van ebben a nagyszerû, felkészült kormányban SZAKEMBER? |
Gyík67 | 4330 | 2011. április 22. 17:12 | Válasz erre: 4319 |
Sanya ! Majd, ha találkozunk egyszer személyesen mésélek róla ... |
Olívia | 4328 | 2011. április 22. 13:42 |
Tudom, széllel szemben..................:-(( Egy kis múltidézés: http://www.origo.hu/itthon/20110418-amikor-a-fidesz-meg-harcolt-a-mostani-alkotmanyert-alkotmanyozas.html |
C1800Rider | 4327 | 2011. április 22. 13:08 | Válasz erre: 4323 |
A probléma az hogy nem kiviszik õket az országból (pedig annak a költségébe biztos szorítanék pár ezrest a szûkre szabott családi büdzsébõl) hanem országon belül viszik el egy kicsit és aztán vissza is viszik. Lehet hogy majd most jól kiképezik õket hogy hogyan kell jó látványosan és hihetõen rettegni a sok nyilasnácirasszistafasisztától. Szikszón is mit mûveltek már megint a a navajonkik... :-( |
Pegaso650 | 4326 | 2011. április 22. 13:06 | Válasz erre: 4325 |
Nem mondom többen is dolgoztak már az ügyön, de nem veszem fel a kesztyût:) Megpróbálom az ilyen embereket kizárni az életembõl, illetve igyekszem tisztességesen élni az életem. Nyilván azt nem mondhatom el, hogy esetleg nincsenek olyan emberek akik neheztelnek rám, de csörtére sosem megyek velük, vagy inkább úgy fogalmazok nem keresem a társaságukat :) |
eröt | 4325 | 2011. április 22. 12:51 | Válasz erre: 4306 |
Gratula!Azt meg hogyan sikerült?Nagyon türelmes vagy nagyon szerencsés lehetsz.
|
eröt | 4324 | 2011. április 22. 12:47 | Válasz erre: 4297 |
Javaslatom:Rejtett számos hívót felveszem de bele se nyikkanok a telefonba.Várom,hogy mit lesz.Ha akar valamit megszólal,ha nem akkor bukta a hívásdíjat és meg a "megszívattamérzés" sem jut ki neki.Gépi hívást meg nem nyomom ki.Zsebre vágom a telefont és mondja csak nyugodtan.
|
ganjaninja | 4323 | 2011. április 22. 12:25 | Válasz erre: 4319 |
nem értem ,hogy mi ezzel a probléma...a franciák..csehek..olaszok...egész hordákat toloncoltak ki az országukból...mert elegük volt az élõsködésbõl,erõszakból..és még sorolhatnám ,hogy mibõl
|
Pegaso650 | 4322 | 2011. április 22. 12:17 | Válasz erre: 4319 |
... és a képeket nézve egyik sem alultáplált, valakik jól felhizlalták õket. A hatásvadász kép a síró gyerek, de nem azért sír mer fél, hanem mert nem akart elmenni :D |
Pegaso650 | 4321 | 2011. április 22. 12:14 | Válasz erre: 4319 |
"Kedd óta nincs a falunak vezetése, mert egészségügyi problémakra hivatkozva lemondott Tábi László polgármester." Jellemzõ, ha baj van menekülj! Jellemtelen szar alakok!!! |
C1800Rider | 4320 | 2011. április 22. 12:06 | Válasz erre: 4319 |
A mindenkori kúrmánynak mi szüksége lenne ugyan magánhadseregre? Kétharmadukkal élve gyakorlatilag teljhatalmat gyakorolhatnak a honvédség és a sündõrség felett is. Persze a honvédség legfõbb parancsnoka a közzztársassági L-nök (nem elírás :-D ) de róla ugye köztudott mennyire pártsemleges. :-D
|
tsanyi | 4319 | 2011. április 22. 11:38 |
Ezt a baromságot?: http://index.hu/belfold/2011/04/22/menekulnek_a_ciganyok_gyongyospatarol/ ki a franc és miért szervezi ezeket a dolgokat mindkét oldalon....vagy csak egy oldal van és ok kell a magánhadsereghez? |
tsanyi | 4318 | 2011. április 22. 11:00 | Válasz erre: 4316 |
De ezek sima köztörvényesek és az 5+a tárgyév az adópapírok megõrzésének a lejárati dátuma tehát utána már nem lehet vizsgálni a cégügyeket hisz nincs dokumentum...
|
C1800Rider | 4317 | 2011. április 22. 10:57 | Válasz erre: 4315 |
Utólagos szabályozással elég valószínû hogy utána lehetne nyúlni az ilyen elévült dolgoknak is, kérdés hogy ezt a szabályt képes lenne-e megszavazni a parlament.
|
Audimania | 4316 | 2011. április 22. 10:50 | Válasz erre: 4315 |
A háborús, illetve emberiség elleni bûntettek nem évülhetnek el ... pl. 10millió (mínusz pár tízezer) ember kirablása és földönfutóvá tétele :(
|
tsanyi | 4315 | 2011. április 22. 09:57 | Válasz erre: 4314 |
csak legitimebbé akarták tenni bár szerintem annyira nem hülyék, hogy ne tudnák mekkora marhaság ez.....nincs ember aki nincs azzal tisztában, hogy csak a maguk védelmére változtatták meg az alkotmányt....míg el nem évülnek a dolgaik...
|
PIPER | 4314 | 2011. április 22. 09:25 |
Szerintem ez a levelezés az egész "színház" életében csak egy felvonás volt.Had higgyje ez a balfasz nép,hogy meg van kérdezve! Egyébként anno,mikor szintén megkérdeztek,hogy akarom-e az uniót,nos nemmel szavaztam,amit büszkén vállalok most is!Az más dolog,hogy az sem jött be! |
tsanyi | 4313 | 2011. április 22. 08:08 | Válasz erre: 4312 |
És még azért volt jó ez a levelezés mert úgy hazudhatják az eredményét ahogy nekik jól esik.....szerintem ez is történt.....jó ha valójában visszament 100000 levél aminek a 90%-a az egész bandát eléküldte a búsba a kotmányozásal együtt és talán 10% lehetett aki valamilyen értelmes választ adhatott, de hogy nem azt amit mondtak az biztos.........ezek nem csak böszme módon éjjel-nappal hazudtak hanem már a jöbõnket elõre is elhazudták.....
|
Olívia | 4312 | 2011. április 22. 08:04 | Válasz erre: 4311 |
Az összegen túl az a gusztustalan, hogy ezt csak falból csinálták, tehát elõre látható volt az, hogy pénzkidobás.:-(( Nem hogy nem érdekelte õket a valódi vélemény, már régen kész volt a tervezetük!:-((
|
klimas | 4311 | 2011. április 22. 07:59 | Válasz erre: 4308 |
Na meg ez: http://hvg.hu/itthon/20110422_alkotmanyrol_valo_levelezes_felmilliardba
|
Pegaso650 | 4310 | 2011. április 22. 07:43 |
A teljesség igénye nélkül már csak nevükben magyar termékek ... Néhány ezekbõl a termékekbõl: - Sió (a német Eckes-Granini csoport tulajdona) - Sága (angol tulajdon) - Globus konzervek (a cseh Hamé illetve a francia Bonduelle tulajdona) - Globus ételízesítõk (az angol, illetve holland Unilever tulajdona) - Gyõri (az amerikai Kraft Foods vállalatcsoport tulajdona) - Piros Pöttyös (a holland Friesland tulajdona) - Boci csoki (a svájci Nestlé tulajdona és Csehországban készül!) - Horváth Rozi (az osztrák Salinen tulajdona) - Kalifa (arab tulajdon) - Vénusz (a francia Bunge csoport tulajdona) - Milli Tej (a holland Friesland tulajdona) - Pannontej (a francia Bongrain Csoport tulajdona) - Medve, Karaván, Bakony és Tihany (Bongrain Csoport) - Theodora (a svájci Nestlé tulajdona) - Törley, Hungária, Walton pezsgõk (a német Henkell tulajdona) - BB bor és pezsgõ (Henkell) - Delikát8 (Unilever) - Kotányi (az osztrák Kotányi GmbH tulajdona, a gyártás is Ausztriában zajlik) - Baba (az Unilever tulajdona, Csehországban és Lengyelországban készül) - Tomi (Henkel) - Amodent (Unilever) - Koronás Cukor (az osztrák Agrana tulajdona, de a termékek egy része itt készül) - Kaiser (a szlovák Penta csoport tulajdona) - Debreceni, Csaba Hús, Szole Meat (Penta csoport) - Sport (szelet), Kapucíner, Piros Mogyorós (az amerikai Kraft Foods tulajdona) Ezek a márkák nem csak hogy külföldi kézben vannak, de a tulajdonosaik nagy többsége - néhánynál jeleztük is - nem itthon, hanem külhonban állítja, állítatja elõ termékeit.) És még biztos jó pár kimaradt... Ez a lista a magyar-termékek.hu segítségével készült és kizárólag tájékoztatásul szolgál, hogy rajongóink a hazai munkaerõt és gazdaságot tudják támogatni, vásárlásaik során. |
bandi0 | 4308 | 2011. április 21. 23:19 |
Dõl a sz@r rendesen... De úgy tûnik nem mindenkire... Az elõbb olvastam, "közbeszerzésen" nyertek a kormányzati kommunikáció koordinálásra: http://www.bellcsoport.hu . 600 milliót... Többek között online kommunikációra. És ez a honlapjuk. Aki nincs otthon a témában: ma a diákoknak számtech. érettségire ez bukta lenne...
|
kawa70 | 4307 | 2011. április 21. 21:56 | Válasz erre: 4306 |
Akkor meg egyszerûen csak tesztelik a vonalad a T-com dolgozói :)
|
Pegaso650 | 4306 | 2011. április 21. 21:53 | Válasz erre: 4302 |
Milyen haragosom te? :) Életemben nem vesztem össze emberrel :D |
Sandokan13 | 4305 | 2011. április 21. 21:42 | Válasz erre: 4304 |
Az az õ dolga, nem firtattam, de benne legalább van GERINC! Nem kiabálásnak, csak kiemelésnek szántam! :-)
|
kawa70 | 4304 | 2011. április 21. 21:39 | Válasz erre: 4303 |
Azért nem, mert le van tiltva neki a számkijelzés.......Nemzetközi viszonylatban is tudják kezelni a szolgáltatók a számkijelzést.
|
Sandokan13 | 4303 | 2011. április 21. 21:37 | Válasz erre: 4299 |
Ide jutott eszembe, általánosságban....Tavaly felvettem egy amerikai motoros clubbal a kapcsolatot és például az õ president-jük (nna de szépen magyarul van ez) elnöküknek a számát nem írja ki a telóm! De õ legalább beleszól! Az idõkülönbség miatt nem "tehetem meg", hogy kinyomom és nem beszélek vele...
|
kawa70 | 4302 | 2011. április 21. 21:36 | Válasz erre: 4301 |
Sok a haragosod :) vagy csak egy, de az ráér......Na, már csak ezért sincs vonalas telefonom. A nincs számos hivásokat meg többnyire fel sem veszem, mert vagy valami marketinges baromsággal akarnak széditeni, vagy valami ügynökség ujabb google-os hirdetési lehetõséget rám tukmálni.
|
Pegaso650 | 4301 | 2011. április 21. 21:33 | Válasz erre: 4297 |
Az utóbbi idõben nekem is voltak ilyen hívásaim, többnyire a vezetékes telefonra. Ezt naponta több alkalommal eljátszották :) |
kawa70 | 4300 | 2011. április 21. 21:33 | Válasz erre: 4299 |
Ha egyszer nincs szám kijelezve...................?
|
tsanyi | 4299 | 2011. április 21. 21:32 | Válasz erre: 4297 |
Ezt most ide szántad valakinek vagy csak úgy általában?
|
Sandokan13 | 4297 | 2011. április 21. 21:27 |
Más: ha valakiben nincs annyi gerinc, hogyha felhív telefonon, akkor legalább vegye a fáradtságot és beleszóljon, az melyik kategória? Mert ugye, ha már felhívott, akkor õ tudja, hogy kit hívott fel! Vagy nem? :-) Hja és még visszahívni sem tudom, mert nem írta ki a számot. "Ismeretlen". Csak a meómból és a kapcsolataimból fakadóan elõfordul, hogy a külföldi ismerõsök számát nem írja ki a telefon. Tudtommal ilyenek még a BM számai is. De akkor miért nem szól bele? Megsem velem akart beszélni? :-)
|
Sandokan13 | 4296 | 2011. április 21. 20:57 | Válasz erre: 4295 |
Mondjuk errõl bõvebben lehet olvasni Grüll Tibor: Áruló vagy megmentõ, Flavius Josephus élete és mûvei címû könyvében. Elég rendesen ki van vesézve, hogy kinek mi nem tetszett anno... :-)
|
Sandokan13 | 4295 | 2011. április 21. 20:55 | Válasz erre: 4294 |
A rómaiakat mindig is elnyomóknak tartották a zsidók, Dániel próféciái alapján, így én annyira nem csodálkozom a "kimondottan rossz értelmû" használaton. Mivel többistenhívõségük miatt a zsidók bálványimádóknak tartották õket (a rómaiakat), a Tóra szerint pedig a bálványimádást (idegen istenek tiszteletét) tiltja Isten. Mint ahogy a test bárminemû ábrázolását is, ezért nem találsz a mai zsinagógákban sem semmiféle szobrot vagy egyéb emberábrázolást.
|
tsanyi | 4294 | 2011. április 21. 20:49 | Válasz erre: 4293 |
Nemrég egy dokufilmben volt sz a gój eredetérõl és állítólag elõször a rómaiakra használták ezt a kifejezést....és kimondottan rossz értelemben...:)
|
Sandokan13 | 4293 | 2011. április 21. 20:42 | Válasz erre: 4292 |
A gajdzsin idegen, nem japáni ember, a japán ember - nippon dzsin (bár lehet hogy nem pontos az "átírásom") míg a héberben a nemzeteket jelölik gójim-nak (többes szám) a népre az ám-ot használják, így a gójok azt jelenti, hogy nemzetekbõl való....
|
tsanyi | 4292 | 2011. április 21. 20:35 | Válasz erre: 4290 |
A japók nagyon keményen utálják és semmibe nézik a gajdzsinokat....nagyjából mint a gój.....az araboknál meg nem a muzulmánokról beszélek hanem az arabokról akik ugyan muszlimok, de õk más muszlimokat sem tartanak sokra....
|
Gyík67 | 4291 | 2011. április 21. 20:35 | Válasz erre: 4287 |
Bakker ... ez a testtartás ... ez máán nem is király, ez máán maga Jézus, legalábbis annak képzeli magát ...
|
TattooedAngel | 4290 | 2011. április 21. 20:32 | Válasz erre: 4286 |
Az araboknál ez sokkal inkább vallási kérdés. Ha felveszed az õ vallásukat, akkor mindentõl függetlenül testvérnek tekintenek. A japánok is egy elég zárt világ, bár fajgyûlölõnek azért nem nevezném õket. A zsidók meg... Nos, érdemes beleolvasni a Talmudba (bármennyire is tagadják, van magyar fordítása, amit hiába támadtak meg, több bírósági ítélet is kimondta, hogy pontos), mint mondanak a gójokról, azaz a nem zsidókról... Ha azt mondom, a gójt lelketlen állatként definiálták, mindent elárultam?
|
tsanyi | 4289 | 2011. április 21. 20:31 | Válasz erre: 4288 |
Épp mondtam ma, hogy na elkezdõdött....és a bankok még nem is léptek, most még csak az önkormik próbálják, hogy mi lesz a hatás....
|
Pegaso650 | 4288 | 2011. április 21. 20:30 |
Szerintetek, hány ilyen lesz még: http://index.hu/video/2011/04/21/kilakoltatas_elol_ugrott_ki_az_ablakon_egy_ujpesti_ferfi/ Ehhez azért már el kellett keseredni :( |
tsanyi | 4287 | 2011. április 21. 20:17 |
: http://progressziv.blog.hu/2011/04/21/mi_a_fidesz?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_campaign=index
|
tsanyi | 4286 | 2011. április 21. 20:10 | Válasz erre: 4285 |
Viszont az is igaz, hogy az araboknál, zsidóknál, japánoknál nagyobb fajgyûlölettel kevés nép bír.....persze kivételek vannak, de a zárt világban felnövõ gyerekek azt viszik végig az életben amit elõször kapnak......nagyon nehezen változik a rögzült vélemény...
|
TattooedAngel | 4285 | 2011. április 21. 20:06 | Válasz erre: 4284 |
Basszus, hagyjuk már ezt az "antiszemitizmus" nevû lózungot! 1-2 idiótát leszámítva, akik jóval kevesebben vannak, mintsem hogy tényleg ártani tudnának, senki sem azért fúj a zsidókra, mert zsidók, hanem azért, amit mûvelnek! A cigányokat sem azért utálják, mert barna a bõrük! A sok csököttagyú liberális szereti ezt szajkózni, de csak azért, mert jól megél a vizionált antiszemitizmusból, aminek semmi alapja nincs! Ha lenne, nem mászkálhatna senki kipában a belvárosban, mert a második sarkon agyonvernék! De nem verik... |
tsanyi | 4284 | 2011. április 21. 19:55 | Válasz erre: 4281 |
Azért én ezt nem antiszemita hsz-nek szántam hanem csak a történelmi okok feltárásának.....mint már írtam van nyíltan bevallott és csak olyan is akirõl tudom, hogy zsidó jó ismerõsöm, kollégám akik nem hiszem, hogy jobban ártanának nekem vagy bárki másnak mint egy magát népnemzeti magyarnak valló ember.....és cigány is.....
|
karika111 | 4283 | 2011. április 21. 19:53 | Válasz erre: 4279 |
én se hullajtanék könnyeket!,csak az ovisokat kell utána elzavarni,vagy már most .
|
tsanyi | 4282 | 2011. április 21. 19:53 | Válasz erre: 4279 |
Valóban van benne lehetõség, de nem ezzel a csapattal....ha már kivágnak minket legalább az eddigi összes élõsködõ is tûnjön el.....jó tudom, igazán elhivatott politikust nem lehetne találni, de olyat aki tényleg csak annyit lop, hogy neki és a családjának jó legyen, de a népet is hagyja élni azért csak lehetne....mármint találni...
|
TattooedAngel | 4281 | 2011. április 21. 19:52 | Válasz erre: 4271 |
Kösz Sanyi, nekem ehhez nem volt türelmem, meg mostanság mások gyõzködéséhez sincs... A zsidókat nem elsõsorban az irigység miatt utálták/utálják, hanem amiatt, mert szemtelenül, pofátlanul, mások kárára gazdagodtak meg! Mostanában ugyanúgy elszemtelenedtek, ahogy a II. VH elõtt tették, csak nehogy rábasszanak a sompolygásra... Mondjuk sajnos akkor nem fõként azokon csattant az ostor, akiken kellett volna, sok egyszerû, becsületes embert is elvittek. A nagymamám mesélte, hogy náluk is volt a faluban zsidó kereskedõ, és amikor mindenki szarban volt anyagilag a háború alatt/után, akkor is adott hitelbe árut és nem uzsorakamatra, sõt még kamatra sem! Azok az öregek, akik még élnek, biztosan tudnak több ilyen pozitív példát is mondani. Sajnos manapság ezek a pozitív példák nem nagyon léteznek, amik miatt különösebb részvét gyúlna az emberekben irántuk... |
kawa70 | 4280 | 2011. április 21. 19:49 | Válasz erre: 4275 |
Szerintem nem........Még egy ekkora balga népet nem találnának, ahová a szarjaikat korlátozás nélkül el lehetne adni, és a megtermelt értéket ki lehetne vinni. Legfeljebb most már kevesebb elõny származik belõle nekik.......Minket meg legfeljebb kiéheztetnek, mert bölcs vezetõink a bilit eladták maguk alól.
|
Gyík67 | 4279 | 2011. április 21. 19:44 | Válasz erre: 4275 |
Nem biztos hogy rosz lenne az nekünk ... sõõõt ... szerintem
|
tsanyi | 4278 | 2011. április 21. 19:34 | Válasz erre: 4277 |
Lehet, hogy nem hisz az elmúlt 8 évben nem láttuk a parlamentben a sleppjével együtt....lehet, hogy addig voltak tanulmányúton....
|