28
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26

Kérlek jelentkezz be

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Elmélkedések
Következő oldal

ganjaninja 5388 2011. május 12. 19:31  
Nézem ahogy az "S" modell görög...akit a spártaiak inkább reptetnének....csajozik az RTL-en....van ennél lejjebb is??:)

Mondjuk a ha csak ilyen nõk lennének a Világon...akkor vagy kasztráltatnám magam...vagy pasiznék!:)

klimas 5387 2011. május 12. 19:07   Válasz erre: 5384
Nézd , én úgy gondolom, ha megszûnik az ok, vele együtt az okozat is. Azaz, ha a tetvese nem lop, gyilkol, rabol stb. akkor mi a jó fenének akarná bárki is kitaposnia belét a mocsoknak. Elnézést a szóhasználatért, az ember szót velük kapcsolatban nem tudom használni.
Az emberek nem bántanák õket, mint ahogy túlnyomó többségben most sem, ha az elvárható általános emberi normákat betartják. Mint ahogy az átkosban volt...

ganjaninja 5386 2011. május 12. 18:52   Válasz erre: 5384
..de viszont láthatod ,hogy hová fajult az..amikor szinte jóváhagyják a tevékenykedésüket..

..és hát mint a tapasztalat...no és a történelem is bizonyította...ennek a népcsoportnak csak igen kis töredéke volt képes szocializálódni...

A pszichológiát némileg ismerve...kérlek vázolj fel néhány mûködõképesnek gondolt alternatívát arra ,hogy a "töredéket" képezõ..mégis bûnözési arányban dobogós társulat beilleszkedését mivel lehetne megoldani!
Köszönöm!

Ui: Kíváncsi vagyok...de "nagyonám" :)

tsanyi 5385 2011. május 12. 18:50   Válasz erre: 5384
Ha az észre hallgatok Veled értek egyet, de ha már maga a rendõr mondja, hogy tegyek magam valamit mert õ nem tud akkor mi a teendõ?(megtörtént és azt is mondta ha véletlenül leesik a kerítésrõl nem baj) Itt egyetlen megoldás lenne, de sajnos azt törvényes úton nem lehet, leváltani a kúrmányt és olyat választani aki ellátja a feladatát és nem csak a mi bajunkat....

Olívia 5384 2011. május 12. 18:36   Válasz erre: 5381
Nem tudom.

Viszont az hová fajulhat, ha szabadon, mindenki úgy torolná meg az ellene elkövetett bûnt, ahogy akarja. Most még csak a cigányokon, aztán bárkin.
Ha a"csordaszellem" elszabadul ilyenkor, az nem válogat, az agresszió és a düh levezetése a lényeg.
Persze ezzel a véleményemmel is lehet hogy egyedül leszek, viszont a pszichológiát némileg ismerve tudom, hogy igazam van.

klimas 5383 2011. május 12. 18:35  
Azért meg lehet találni a csövön a lyukat: http://www.hir24.hu/belfold/262347/a-telepules-ahol-egy-munkanelkuli-sincs.html

qqriq64 5382 2011. május 12. 18:26  
Hallgatom ma a rádioban hogy nagy baleset volt Pesten a Gubacsi út meg a Kén utca keresztezõdésében. Egy kamion meg két személyautó ment össze.
Azt a részt hívják dzumbujnak.
Mondtam a feleségemnek hogy mire a rendõrök kiértek addig a környék lakói minden vasat leadtak a MÉH-be, mire a mentõk kiértek addig meg megettek minden sérültet.
Helyszínelni nem kellett mindenki ment a dolgára:))))))

klimas 5381 2011. május 12. 18:21   Válasz erre: 5379
Tudod, azért kíváncsi lennék arra, ha a Te tulajdonod, személyed, szeretteid ellen irányul efféle, a romák által elkövetett cselekedet, akkor mennyire tartanád be a törvényes lehetõségeidet....

klimas 5380 2011. május 12. 18:17   Válasz erre: 5378
Én meg el sem vittem volna õket mentõvel!!!

Olívia 5379 2011. május 12. 18:17   Válasz erre: 5378
Akkor egyedül vagyok.:-)

qqriq64 5378 2011. május 12. 18:11   Válasz erre: 5376
Nagyon egyedül vagy ezzel a véleménnyel szerintem.
Én a mentõben is ütném.

qqriq64 5377 2011. május 12. 18:07   Válasz erre: 5374
Pofáncsapta õket a földút. Van ilyen.

Olívia 5376 2011. május 12. 18:06   Válasz erre: 5374
Ha a magántulajdon, ha más védelmében, de nem a törvény szabta módon történik a "büntetés" az önbíráskodás!
Tudom, most majd jöttök azzal, hogy a rendõrség és a bíróságok.......
Attól, hogy ezek nem megfelelõ módon mûködnek, nem tudom helyeselni az egyéni megmozdulásokat.

Pegaso650 5375 2011. május 12. 18:04   Válasz erre: 5374
Jaja, csak vehemensen ki akartak törni oszt megsérültek :)

klimas 5374 2011. május 12. 17:45   Válasz erre: 5371
Bocsánat! Ez nem önbíráskodás! Ne add a lovat a mocskok alá! A személyes tuladon, úgy látom egyre inkább szükséges, védelme!!! Meg aztán öten azt állították a fasiszták, rasszisták, fajgyûlölõk, romaellenesek közül., hogy visszatartották a rohadékokat.....

Pegaso650 5373 2011. május 12. 17:38   Válasz erre: 5371
Sérült disznók a földúton ...
Kissé kacagtató.
Egyébként meg mibe sérültek meg?

qqriq64 5372 2011. május 12. 17:13   Válasz erre: 5371
Ne csodálkozzatok, volt már hogy az út szélén stoppolt 8 dámvad amiket felvettek .Négyet a csomagtartóba négyet a hátsó ülésre és az anyósülésen ülõ ork azt mondta hogy õ nem is tudott a hátsó ülésen tartózkodó állatokról.

Olívia 5371 2011. május 12. 17:04   Válasz erre: 5369
"A másik három férfit a kórházi ellátás után elõállították a rendõrségen. Meghallgatásukkor azt mondták: sérülten találták a disznót a földúton, felrakták a platóra, majd tovább kocsikáztak, de elakadtak. Ekkor támadtak rájuk."

Nem helyeslem az önbíráskodást, de egy ilyen kijelentés után lehet hogy én is po....vágtam volna!!:-(((

klimas 5370 2011. május 12. 16:47  
..ennek...

klimas 5369 2011. május 12. 16:46   Válasz erre: 5365
Na enek a végére kíváncsi vagyok, ki mennyit kap :http://index.hu/bulvar/2011/05/12/durvan_elvertek_harom_disznotolvajt/

qqriq64 5368 2011. május 12. 15:01   Válasz erre: 5365
A bíró helyében meghálálnám néhány plusz évvel.

tsanyi 5367 2011. május 12. 14:26   Válasz erre: 5366
Itt: http://www.offshorecegalapitas.szlovakceg.eu/offshorehelyszinek.html meg is található az indok amiért ezek a jeles izék arrafelé flangálnak.......

tsanyi 5366 2011. május 12. 14:24  
Nézd már a szalonnavadászfõpap.......keresi az új lehetõségeket a már megtelt offshore paradicsomok kiváltására: http://vastagbor.blog.hu/2011/05/12/magyaror_diplomacia?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_campaign=index

úgy látszik van még mit ellopni az országból......vicc ami itt megy......illetve tragédia nekünk....

tsanyi 5365 2011. május 12. 14:18  
Na meg ez....itt valakik nagy balhét akarnak és adják a cigók alá a lovat, hogy õk bármit megtehetnek a magyarokkal: http://index.hu/belfold/2011/05/12/miskolc/

az ilyen dolgoktól a legbékésebb magyarnak is elszállhat az agya.....ez nem lehet véletlen....

tsanyi 5364 2011. május 12. 14:14  
Milyen jó, hogy a fityisz ellene van minden adósságnak: http://index.hu/belfold/2011/05/12/alkotmanyt_sertettek_az_esztergomi_kepviselok/ és jellemzõ ez a fajta elintézési mód.....
"Az említett ülésen csak a Fidesz-frakció képviselõi vettek részt, sem Tétényi Éva független polgármestert, sem az ellenzék képviselõit nem értesítették. Az összejövetelen elfogadták a mintegy 25 milliárd forintos hitelezõi igényeket 100 százalékban kielégítõ és a várost 34 évre eladósító reorganizációs tervet."

qqriq64 5363 2011. május 12. 14:00   Válasz erre: 5362
Engem egy kicsit sem érdekel hogy hova tartozik. Attól még ugyanolyan mûvész. én ezeket a dolgokat simán külön tudom kezelni.
Az Eperjes is szenzációs szinész pedig kevés bigottabb fideszes van nála.
A Páger is nagyszerû szinész volt annak ellenére hogy a nyilas párt tagja volt.

Olívia 5362 2011. május 12. 09:14   Válasz erre: 5361
Érdekes, Vele kapcsolatban felötlött bennem, hogy nem tudom politikailag hová tartozik?

Sok mûvész lejáratta magát az elmúlt 20 évben, az átgondolt vagy sem vélemény nyilvánításaival.

Olívia 5361 2011. május 12. 09:11   Válasz erre: 5358
Aki a Madách Kamarában látta Cipollaként, az sosem felejti el. Én elõtte is szerettem és tiszteltem, de az az este felejthetetlen.:-))

qqriq64 5360 2011. május 12. 08:55   Válasz erre: 5359
A Mi Tsanyink ott is járt meg Isonzónál is. 18-ban:))))))

Pegaso650 5359 2011. május 12. 08:53   Válasz erre: 5353
A Don az nem Tsanyi, hanem kanyar :)

qqriq64 5358 2011. május 12. 08:48   Válasz erre: 5351
Nagyon aktuális. Mácsai óriási mûvész kiváló ember. Neked pedig gratula és kösz hogy feltetted.

qqriq64 5357 2011. május 12. 08:43  
Azt hiszem Tsanyi velem együtt csak azt kifogásolta hogy egy ilyen velejéig kompromittálódott szem és köpönyegforgató párt hogyan mer kifogásolni egy olyan mûsort amelynek erkölcsi színvonala ugyan a bányászbéka segge alatt van mégis toronymagasan meghaladja a a párt erkölcsi szinvonalát.

Olívia 5356 2011. május 12. 08:39   Válasz erre: 5354
Az események tükrében nem is történhetett másként.

Azok tömegét nézve, akik rosszul jártak bármilyen intézkedésükkel, még kevésnek is tartom, ennél nagyobb zuhanást gondoltam.

tsanyi 5355 2011. május 12. 08:36   Válasz erre: 5353
Én csak vak rabszolganõk felszabadítására gyûjtök amit remekül meghálálnak....:)

Semi 5354 2011. május 12. 08:34  
Megint nõtt a szavazni nem akarók száma. Ezzel együtt persze csökkent a kormány támogatottsága. Ez utóbbi mondjuk normális folyamat, az elsõ év mindig szar, de a csökkenés mértéke már nem a megszokott. Kicsit durván elpártoltak az emberek, a 2/3-adnak már nyoma sincs.
http://index.hu/belfold/2011/05/12/az_ipsos_a_fidesz_zuhanorepuleset_merte/

olika 5353 2011. május 12. 08:30   Válasz erre: 5350
Don Tsanyi!
Én teljes mértékben megvoltam gyõzõdve,hogy gyûjtést akarsz szervezni a retek klub megsegítésére.
:)))))))))))))))))))))))))))

tsanyi 5352 2011. május 12. 08:29   Válasz erre: 5351
Ez inkább idevaló, ez az élet:))): http://www.youtube.com/watch?v=RCS_AHYZ2mE

fragile 5351 2011. május 12. 08:27  
tessék egy kis költészet is, elõadó mûvészet is :-)
:-)
http://www.youtube.com/user/Asztrov1

tsanyi 5350 2011. május 12. 08:24   Válasz erre: 5349
Félreértés ne essék, teljesen letojom, hogy ezért megbüntették vagy sem e retektv-t.......,csak a lényeg, hogy akkor amikor ment a mûsor nem szóltak egy szót sem sõt hagyták, hogy szaporodjanak a törvénysértések, de ahogy véget ért a mûsor másnap büntettek.....közben is büntethettek volna csak az ugye(fõleg ha le is állítják a mûsort) érdekeket sérthetett volna reklámügyileg és nyilván volt havercég is aki reklámozott....

Olívia 5349 2011. május 12. 08:19   Válasz erre: 5345
Az lehet hogy nem, de trágárság, agresszió, meztelenség, folyamatos piálás viszont igen. Abban az idõpontban szabályok tiltják, késõbbiben lehet (?).

Olívia 5348 2011. május 12. 08:17   Válasz erre: 5347
http://hvg.hu/itthon/20110511_rtl_klub_valovilag_4_buntetes

olika 5347 2011. május 12. 08:14   Válasz erre: 5345
Don Tsanyi!
Van hozzá linked???

qqriq64 5346 2011. május 12. 08:13   Válasz erre: 5345
Ez Jóóóó:)))))))))))))

tsanyi 5345 2011. május 12. 08:06  
Tegnap ugye megvágták pár millára az rtl-t a vv miatt.....valahol olvastam mi volt a büntetés igazi oka.....nem felelt meg a szalonkavadászpárt értékrendjének......nem volt benne képmutatás, pedofília és senki sem lopott!.....ezt nem lehetett szó nélkül hagyni....:)

fragile 5344 2011. május 11. 22:12   Válasz erre: 5342
akkor törölöm:-) köszi

kawa70 5343 2011. május 11. 22:12   Válasz erre: 5342
5202
5299

kawa70 5342 2011. május 11. 22:11   Válasz erre: 5341
Csak kétszer......

qqriq64 5340 2011. május 11. 20:49   Válasz erre: 5339
Valami ilyesmit szoktam én is mondani. A rózsadombról nagyon könnyû elítélni minket rasszistákokat. Ott én is nagyon toleráns tudnék lenni.

tsanyi 5339 2011. május 11. 20:38  
Az ensz elõtt a patai ügy és a svájciak felháborodva mondják, hogy ez megengedhetetlen mármint, hogy a szegény romákokat félemlítgetik és azonnal tenni kell ellen........na most, mikor lesz végre egy igazi magyar kormány aki odakint feláll szépen és csak annyit mond: Értjük uraim, ezek a derék romákok már fel is szálltak a vonatokra és elindultak az önök szép és toleráns országaikba letelepedni egy évre elõre megkapott segélyeikkel és mutassák meg nekünk suttyó antiszemiromagyûlölõ magyaroknak miképp kell õket integrálni......

qqriq64 5338 2011. május 11. 19:02  
Magyar valóság.
http://www.stop.hu/articles/article.php?id=872914

qqriq64 5337 2011. május 11. 18:20   Válasz erre: 5335
Errõl beszélek. Tolják magukba meg kenik magukra a Tiszai Vegyikombinát teljes modellpalettáját ugyanakkor háborognak a tartósítószerek ellen.
Ez olyan mint a dupla hamburger után a light cola.
Akkor már nem mindegy? :))))

Olívia 5335 2011. május 11. 16:48   Válasz erre: 5334
A magyarokban szerencsétlen módon ki lett alakítva a gysz-ek "hétköznapisága". A gyereknek szinte semmire antibiotikum, mert a nõnek nincs lehetõsége betegállományba menni, gyorsan gyógyuljon csak meg az a lurkó!:-( Ennek következtében az immunitás a "béka feneke alatt":-((
Ha fáj valamink, akkor megoldás a tbl, nehogy már szenvedjen az ember! Fájdalom tûrõ küszöb és tolerancia a béka segge alatt.:-( Persze a fájdalom érzetünk nem egyforma, de ettõl még vannak a gysz-en túl is lehetõségek!
Nem hiszek a homeopátiában sem, mert az is gysz, csak csökkentett mértékben, így porhintésnek tartom a maszlagot, ami körülveszi.

Persze jogosan felmerülhet, hogy tudtam/tudok akkor az eü-ben dolgozni?

Úgy hogy hiszek abban, hogy vannak az indokolt esetek, de ennek indokoltságát hozzáértõ döntse el és ne a szomszédasszony vagy a közértes! Valamint az orvost is megválaszthatja az ember, ha nem felel meg az igényeinek, nem ért vele egyet vagy nem hallgatja meg a pácienst, akkor keresek másikat!

Sajnos túl sok gysz-t szednek az emberek és gyakran csak azért mert így kényelmes, gyors. :-((

qqriq64 5334 2011. május 11. 16:16   Válasz erre: 5333
A probléma ott van hogy valamiért az ember szinte kizárólag azokat a vegyi anyagokat tekinti ellenségnek amik szájon keresztül kerülnek a szervezetébe élelmiszer formájában. Azokat amik ugyancsak szájon keresztül de tabletta formájában azokról szó sincs. Pedig meg kell nézni a reklámokat a jelentõs részük tömény vegyszer ilyen olyan táplálékkiegészítõ meg vitaminok meg élénkítõ, serkentõszerek vagy bogyó vagy keksz, csokoládé formában.
Ezeket a szereket a gyomorsav nagyobbrészt semlegesíti, feldolgozza.
Ezen vegyianyagok nagyrésze ahogy mondod az utóbbi évtizedekben ugrásszerûen terjedtek el.
Mintahogy például szintén az utóbbi évtizedekben a kozmetikai ipar olyan mérhetetlen vegyi terhelésnek teszi ki az embereket krémek és dezodorok formájában amihez képest a táplálékkal bevitt mennyiség enyhén szólva is hangyafasznyi.
Ráadásul ezek a szerek közvetlenül felszívódva kerülnek a szervezetbe.
Lehet arra hivatkozni hogy ezek állatkísérletek által kipróbált készítmények csakhogy ugyanez igaz az élelmiszer vegyszerekre is a kozmetikai ipart mégsem bántja senki.
Szerintem ha egy hipermarketben az összes élelmiszerbõl kivonnánk minden vegyszert és betennénk a mérleg egyik serpenyõjébe a másikba pedig az összes felszívódó krémet, fogrémet, dezodort, illatszert és tisztálkodószert akkor igencsak meglepõdnénk hogy valójában mikkel is mérgezzük a szervezetünket.
Nem beszéltem még a bõrrel közvetlenül érintkezõ ruhaipari színezõ, keményítõ és illatosító anyagokkal beleértve a mosó és öblítõanyagokat is.
Hozzájönnek még ezekhez a mosogató, ablakpucoló, bútorápoló, súroló, és felmosó szerek is amiknek az áldásaiból bõrön át vagy belélegezve szintén kapunk.
Aztán vannak még a festékek, autóápoló kencék, a kültéri faápoló pácok.
Talán megegyezhetünk abban hogy a vegyianyagok legtöbbje nem a spejzban vagy a hûtõben van hanem a fürdõszobában, a háztartási szekrényben, meg a sminktükör elõtt találhatók.
Akkor most honnan is kapjuk a legnagyobb vegyi terhelést?

Egyébként a Martonvásári Kutatóintézetben töltöttem a szakmai gyakorlatom 30évvel ezelõt

Jani55 5333 2011. május 11. 11:56   Válasz erre: 5332
Értem a gondolatmenetet.
A probléma ott van, hogy az élet, az élõvilág kialakulása a földön, mint bolygón, az utóbbi 60millió éven keresztül a maga természetes módján történt, úgy ahogy. A növényzet, az állatvilág, a csúcsragadozó (az ember), genetikailag így alakult, ehez szokott, ez a természetes menete a táplálékláncnak.
Az utóbbi 100 évben, intenzívebben az elmúlt évtizedekben a kemikáliák, a legutóbbi évtizedben pedig a géntechnológia, az ember nagyon durva beavatkozása a természet kialakult rendjébe. (azt már tudjuk, mik voltak a közelmúlt hibái: pl DDT, de egyes fogamzásgátlókat is ebbe a kategóriába sorolnék) A természetátalakító szerepünk árnyoldalait is felismertük már...
Az a tény, hogy génkezelt, génmódosított és különféle vegyszeres kezelések utáni növényekkel etetjük a haszonállatainkat, az õ húsukat esszük (nem kis mennyiségben), még nem tudhatjuk, hosszútávon milyen következményekkel kell szembenéznünk. Ez "minõségileg" más, mint a sûlt, sózott, füstölt, stb hús, amihez több ezer éven keresztül alkalmazkodtunk, hozzászoktunk, fejlõdésünkhöz hozzájárult. Még egy emberi generáció sem bizonyít, ha netán hiba van a táplálékláncban. Majd 10-20 generáció adja nagy biztonsággal a választ!
Ha komolyabban érdekel a téma, az (általad megszüntetni való MTA) Martonvásári Kutatóintézetébe javasolok egy üzemlátogatást, ahol nagyon komoly, nemzetközileg is elismert kutatások, kísérletek tekinthetõk meg. Hozzáértõk elmagyarázzák, bemutatják, mirõl is van szó...

qqriq64 5332 2011. május 11. 10:23   Válasz erre: 5330
Elég nehéz kérdés ez ha az ember jobban belemerül.
Mitõl számít valami módosított élelmiszernek?
Egyetlen egy olyan kezelés van ami az élelmiszerek állagát, eltarthatóságát, beltartalmát, és az egész vegyi szerkezetét legjelentõsebben átalakítja. Ez pedig a sütés fõzés ami évezredek óta elfogadott és senki sem emel kifogást ellene mondván hogy a táplálék természetes alkotórészeit átformálja.
Valószínûleg az 1millió évvel ezelõtti helyi sajtó is felháborodottan írt azokról az elvetemült õsembernek aligha mondható véglényekrõl akik odáig süllyedtek hogy a szavannatûz áldozatául esett kisemlõsök megsült húsát voltak képesek elfogyasztani. A fennmaradt kõtáblák tanúsága szerint a különbözõ fórumokon heves vita folyt a nyers hús kontra sült hús témában.
Pedig az idõk folyamán ezek a dolgok csak súlyosbodtak. Elõször csak füstölték a húsokat és nem riadtak vissza olyan eretnekségektõl hogy hónapokkal régebben élt állatok húsát fogyasszák füstölt sonka formájában.
Aztán jött a legbrutálisabb vegyi kezelés. A sózás. Botrány.
Amikor pedig a sózást és a füstölést kombinálták az már a sámán rosszallását is kiváltotta.
De nem volt megállás. Nátrium benzoát, gumiarábikum, aszpartám és az E betûs csodaszerek.
Eljutottunk napjainkba amikor vita csúcspontjára hág bokorevõk és húsevõk, biotermék fogyasztók és az úgynevezett egészségtelenül táplálkozók között.
Oda jutottunk hogy a hat hónapig érlelt sózott-füstölt pármai sonkát fogyasztó egyed undorodva eltolja a génkezelt hosszanfriss paradicsomot és csak a három nap alatt megrohadót hajlandó elfogyasztani a fél éve döglött disznócombal együtt. Ugyanez az ember aki elutasít mindenféle vegyianyagot az élelmiszerében legalább háromféle táplálákkiegészítõt szed tabletta formájában négyféle vitamint szintén tablettaként, majd mindezt leöblíti némi "vegyszermentes" energiaitallal.
Továbbra is szidják a vegyi anyagokat a génkezelt termékeket horribilis pénzekért megveszik az éjszaka permetezett biotermékeket. Ezzel szemben mit mutat a valóság?
Vegyük csak a magyarországi helyzetet, szinte minden gyerek magasabbra nõ mint a szülei valamint tovább él. Pedig a mostani fiatalságra sok mindent lehet mondani de azt nem hogy vegyszermentesen él.
Fel lennénk háborodva ha télen nem lehetne paradicsomot kapni pedig a három nap alatt megrohadó nehezen jutna el ép állapotban az izraeli kibucból a LIDL polcaira ahol még ki tudja hány napot tölt mig fogyasztásra kerül.
Mert ugye legyen friss vegyszermentes génkezeletlen a polcokon JANUÁRBAN.
Mert ugye le a vegyianyagokkal de a vérnyomáscsökkentõm meg a Béres cseppem meg Vitamin C tablettám meg az izületkenõcsöm a hajsamponom a testápolóm az arcszeszem az ne tartozzon azért közéjük.
Hogy is van ez?

qqriq64 5331 2011. május 11. 09:21   Válasz erre: 5329
Egyszerû a képlet. Megrövidíteni a munkanélküli segély idejét igy minél hamarabb minél többen kikerülnek a rendszerbõl magyarul nem lesznek regisztrálva, a közmunka idejét megfelezni így lehet kétszer annyi embert foglalkoztatni ugyanannyi pénzbõl (kit érdekel hogy fejenként 30ezret kapnak). Így aztán lehet a statisztikát javítani hogy csökkent a munkanélküliség és nõtt a foglalkoztatottság. Fidesz módra.

Jani55 5330 2011. május 11. 09:06  
Holnap este HBO 23.00 Élelmiszeripar Rt. Oscarra jelölt dokumentumfilm.

Az ipari méretû mezõgazdasági termelés és a pénzhajhászás háttérbe szorította az élelmiszerbiztonságot és a fogyasztók egészségét.
Az elmúlt harminc évben drámaian megváltozott az amerikai élelmiszer-termelés. A földeken génkezelt terményeket termesztenek, az állatokat antibiotikumokkal és más szerekkel, (nem emberi fogyasztásra gyártott táplálékokkal) tömik. (a csirkék vastagabb mellhúsa, a szinte tökéletes sertéskaraj, a gyomírtó szereknek ellenálló szójabab, a soha meg nem romló paradicsom, stb.)
A film alkotói szerint mindez szorosan összefügg a lakosság elhízásával, a különféle betegségek elterjedésével és a környezetszennyezéssel... Az egyetlen kiutat az öntudatos vásárlók és a biotermesztés jelenti.

A film fellebbenti a fátylat az amerikai élelmiszeripar visszásságairól, miközben bemutatja azt a látszólag jól mûködõ "élelmiszergyártó" gépezetet, mely az amerikai kormány szabályozó szerveinek (Amerikai Mg Minisztérium, Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszer-engedélyezési Hatóság) hallgatólagos beleegyezésével mûködik. Ez azonban a fogyasztók elõtt ezidáig rejtve maradt. Az Egyesült Államok élelmiszerellátását kézben tartó néhány mg. nagyvállalat az üzleti nyereséget gyakran a fogyasztók egészsége, az amerikai gazdák megélhetése, a munkások biztonsága és környezetük megóvása elé helyezi.

Mit eszünk valójában, hogyan készülnek az élelmiszerek, milyen hatással vannak az egészségünkre és hogyan söpör végig ez a változási hullám a világ élelmiszeriparán?

fragile 5329 2011. május 11. 09:00  
A kormány célja, hogy a közmunkában szerzett tapasztalattal bizonyos idõ után mindenki a piacon el tudjon helyezkedni."

Nagyszabású, minden eddiginél nagyobb és minden képzeletet felülmúlóan nagy közmunkaprogramokat fogunk indítani. Nyilvánvalóan nem az a cél, hogy valaki élete végéig közmunkát végezzen, ugyanakkor vannak olyan beruházások, vannak olyan dolgok, amiket minél elõbb el kell végezni, meg kell valósítani, és ha ez nem megy másként, akkor közmunkában. A kormány célja, hogy a közmunkában szerzett tapasztalattal bizonyos idõ után mindenki a piacon el tudjon helyezkedni."

http://vastagbor.blog.hu/2011/05/10/minden_kepzeletet_felulmuloan_nagy?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_campaign=index

Jani55 5328 2011. május 11. 08:36   Válasz erre: 5322
Elmagyarázni nem tudom, azt viszont tudjuk, hogy az állam legnagyobb cégeinél történtek a legnagyobb kifizetések (tudhatjuk, ezek a cégek a párt hivatalos kifizetõhelyei). Ha és amennyiben pártpénzekrõl, pártemberek kezére játszott pénzekrõl van szó, a vizsgálódás máris értelmét vesztette: jogszerû, mert mind szerzõdésekre történt. Tehát törvényes, legfeljebb nem erkölcsös... (de ez nem büntethetõ kategória).

Egyébként Budai nagyon visszavonult..., vagy minden ügyet felderített? Netán öngólt rúgott (fény derült a saját HM -es lakásvásárlására)?

kawa70 5327 2011. május 10. 21:28   Válasz erre: 5312
Haggyad...........pálinkát kell belõle fõzni, az nem olyan cukor igényes......

qqriq64 5326 2011. május 10. 20:43   Válasz erre: 5322
Igen igazad van teljesen.

fragile 5325 2011. május 10. 20:20   Válasz erre: 5324
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

tsanyi 5324 2011. május 10. 18:38  
Mi reformátusok vagyunk így egyáltalán nem zavar ha valaki vallásos csak ne legyen kötelezõ.....

Semi 5323 2011. május 10. 18:09   Válasz erre: 5319
Komolyan kérdezed? Fidesz-KDNP kormány van! Érted már miért kell nyomni a Kereszténységet? Két új keresztény ünnepet is be akarnak vezetni. Ez jó a munkáltatóknak, mert +2 nap, amikor teljes ellátásért cserébe nem dolgoznak semmit az emberek.
Minek kell csökkenteni a normál szabit, hogy aztán szentfazék ünnepekkel visszaadják? Ráadásul ez kötött szabadság, akkor veheted ki, amikor a vallás megkívánja.

Ellenben miért nem fog össze az összes többi vallás, hogy mi ez a kivételezgetés? Miért nem lehet egyformán nyomni a vallásokat, vagy épp egyáltalán nem? Jön az új keresztes hadjárat? Mi lesz itt még...

Semi 5322 2011. május 10. 18:05  
Ezt magyarázza már el valaki:
Az Alkotmánybíróság elnöke azt nyilatkozta, hogy 5 évre visszamenõlegesen is kiszabható a 98%-os különadó, amennyiben törvénytelen volt a végkielégítés kifizetése.
Könyörgöm, ha törvénytelen volt, akkor nem kéne az egész pénzt visszavenni? Mit akarnak azon adóztatni? Bizonyítsák be a jogszerûtlenséget és bírósági úton pereljék vissza a teljes végkielégítést. Mi az, hogy a törvénytelenül kifizetett pénzt megadóztatják?

qqriq64 5321 2011. május 10. 15:03   Válasz erre: 5319
Ez égbekiáltó. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Az égbe kiáltottam.
Sõt ez liberalizmusért kiált Na azt azért talán mégse. De akkor is a jó édes anyjukat.

qqriq64 5320 2011. május 10. 14:58   Válasz erre: 5318
Természetesen igazad van csak meg akatram világítani hogy milyen szarul élnek a hanyatló nyugaton.

tsanyi 5319 2011. május 10. 14:35  
Ez is milyen már?: http://index.hu/belfold/2011/05/10/keresztlevelet_kernek_egyre_tobb_altalanos_iskolaban/

nem vagyok ellene az egyházi iskoláknak(egyik lányom is ilyenbe jár), de az, hogy kötelezõ legyen azt miért kell hagyni?.......és mi az, hogy a szülõknek is esetleg járni kell hittanra?.......,de egyáltalán miért kötelezõ manapság egyházi iskolába járni?....és ha teszem azt egy településen muszlim egyházi iskola lenne az is kötelezõ lenne?

bigyula 5318 2011. május 10. 14:22   Válasz erre: 5316
Forintosítva drágább. Abszolút értékben, nem a fizetésekhez mérve. (Úgy semmilyen országgal nem hasonlíthatjuk össze Mo-t, mert alulmaradnánk.) Cukor 0.65E, liszt 0.25E, étolaj 1.30(mert ugye õk búza és napraforgó termelõ ország))))

tsanyi 5317 2011. május 10. 14:18   Válasz erre: 5314
Erõl beszélek.......aki bármilyen szinten is feljebb jutott az csak benyalás és/vagy súgás által volt lehetséges..........olyan nem volt, hogy legalább a párttitkár ne kereste volna meg a láthatóan szorgos embert aki ha ráállt nemsokára lett valaki ha nem akkor lejjebb került és kisembernél nem volt több........

qqriq64 5316 2011. május 10. 14:11   Válasz erre: 5315
Mibõl gondolod hogy drágább? Mihez képest? Egy órai munkáért OTT hány liter benzint kap és egy órai munkáért ITT mennyit kapsz.

bigyula 5315 2011. május 10. 14:03   Válasz erre: 5312
Szomorú, hogy Németországban a tej, cukor, liszt és étolaj is olcsóbb. Meg a gáz, villany, stb. A benzin MÉG drágább, de a hangsúly a még-en volt.

qqriq64 5314 2011. május 10. 12:40  
"Gyula bácsi recsegõ telefonja

A Nemzet Sportolója nyilatkozik a bulvárlapnak, közel két oldalt kapott a drága helybõl. Hirdetés is lehetne ott, de ha van miért, megéri. Az Aranycsapat egykori kapusa azt mondja a sajtómunkásnak, hogy nemcsak a kommunista érában figyelték meg, de a titkosszolgálatok még ma is a nyomában vannak.
Mindez a címlapon, kedvcsinálóként. Ami azt illeti, sikerült kedvet csinálni, ki az, akit ne érdekelne, mi lehet az egykori nagy bûn, aminek még most, egy rendszerváltozás, valamint egy fülkeforradalom után is viselni kell a terhét.
Belelapozok az újságba, már meg sem lepõdöm, hogy nem derül ki semmi. Ha csak az nem, hogy az egykori Fekete Párducnak nem csak mobilja, de vezetékes telefonja is van. Utóbbi szokott recsegni, ha hívják, gyanús zajok jönnek húsz-harminc másodpercig, innen gondolja az egykori hálóõr, hogy figyelik, kivel, mirõl beszél. De ez õt nem zavarja, neki nyitott könyv az élete, nincsenek titkai, ha érdekli õket, hadd figyeljék.
Ennyi a mostani történet. Nekem meg két dolog jut az eszembe errõl. Az egyik, hogy néhány évvel ezelõtt nekünk is recsegett a telefonunk. Kihívtunk egy szerelõt, kicserélte a zsinórt, azóta nem recseg.
A másik, ami eszembe jut, egy hangyányit bonyolultabb. Nem is mennék bele újra. Inkább idemásolom egy másfél évvel ezelõtti írásomat, amelynek akkor az adta az apropót, hogy Grosics nem vette át a Budapest díszpolgára címet. Mint mondta, nem akart díszpinty lenni egy sztálinista, bolsevik bagázsban.
Errõl szól a 2009. novemberében született, Gyula vitéz, télen-nyáron címû írás.

Gyula vitéz, télen-nyáron

November tizenhetedike van, Budapest napja. Ma adják át a Budapest díszpolgára címeket azoknak a mûvészeknek, tudósoknak, közéleti embereknek, akiket az erre illetékes grémium érdemesnek tartott a megtisztelõ címre.
Azoknak persze, akik átveszik a kitüntetést. Nem mindenki veszi át ugyanis, Grosics Gyula, az Aranycsapat egykori kapusa például nem lesz ott az ünnepségen.

A legendás Fekete Párduc, amint azt két héttel ezelõtt már lenyilatkozta, nem kíván egy sztálinista, bolsevik társasággal egy tálból cseresznyézni. Nem akar díszpinty lenni a baloldali kitüntetettek között, nem mindegy, hogy milyen körülmények között, kitõl, hogy és miért kapja a díjat, mondta.
Karakán, gerinces kiállás – egy elveihez ragaszkodó ember életútjának méltó betetõzése.

1963-ban, 12 éves kiskrapekként izgatottan siettem a Bástya mozi felé. Féltem, hogy lekésem a bálványt, mindnyájunk közös példaképét. Grosics Gyula dedikálta frissen megjelent, „Így láttam a kapuból” címû könyvét. Ha kissé késve is, de még be tudtam állni a hosszan kanyargó sor végére. Aztán, ki tudja mennyi idõ elteltével, egyszerre csak ott álltam a nagy kapussal szemben. Beírta a nevét a könyvembe, talán kezet is fogtunk – aztán már jöhetett is a következõ.
Jó volt találkozni az élõ legendával.

Most, 46 év múltán úgy döntött, nem veszi át a díjat. Ezektõl neki nem kell.
Az ember, tudjuk, változik - a Fekete Párduc gyomra sem volt mindig ennyire kényes. 1944-ben fiatal felnõttként önként jelentkezett a 25. Waffen-SS Hunyady Páncélgránátos Hadosztályába, amirõl egyébként én 1963-ban, 12 évesen persze semmit sem tudhattam.
Gyanítom, mások sem tudtak errõl, Gyula bácsi a szocializmus embert próbáló évei alatt ugyanis annyira el volt nyomva, hogy mindez rejtve maradt a közvélemény elõtt.
Üldözték, mellõzték és félreállították – magyar sors, magyar ecsettel.

Három világbajnokságon ugyan védhette a magyar válogatott kapuját, de ez minden, amit megengedett neki a sztálinista bagázs, akiknek leszármazottaitól most nem kell neki a díj.
És a megpróbáltatások e három világbajnoksággal még nem értek véget!

1966-68 között például Kuvaitban kellett dolgoznia, nyilván nem lehetett könnyû neki a honi átlagbér nagyon sokszorosát megkeresni valutában. Megtapasztalni a mifelénk soha nem látott jólétet és gazdagságot, miközben tudta, hogy odahaza a zemberek milyen nehezen élnek. Elképzelem, amint naponta többször is könny szökött a szemébe – frusztrált egy állapot, annyi szent.

Végül, bizonyára némi hezitálás után, a szabad világot választotta: hazatért a Magyar Népköztársaságba. A mellõzés persze folytatódott, talán még fokozódott is valamelyest: kénytelenségbõl a Volán SC elnöke lett. Hatalom volt ez a pozíció, elég volt csak egy telefont felemelni, ha valamilyen hiánycikkre, vagy bármi másra szüksége volt.
A sztálinista, bolsevik társaság, akiktõl most nem kell a díj, megint jól kiszúrt vele.

Közben egy butik is leesett valahonnan, a Körúton virított a Fekete Párduc embléma. Nehéz lehetett ez is, az akkori átlagbér többszörösét zsebre tenni – az elnyomottaknak soha, semmilyen rendszerben nem könnyû.

Talán a pártba nem kellett volna jelentkezni a nyolcvanas évek elején. Akkoriban már amúgy sem volt muszáj jelentkezni a pártba, még ajánlatos is csak akkor volt, ha az ember vinni akarta valamire –párttitkár próbált lenni, gyárigazgató, miniszter.
Aki csupán élni szeretett volna, annak akkor már nem kellett párttagnak lenni.

A Fekete Párducnak, akinek a sztálinista, bolsevik bagázstól most nem kell a díszpolgári cím, valamiért fontos lett, hogy jelentkezzen az MSZMP-be. Talán kérték tõle, de nem kizárt, hogy, mint annak idején a Waffen-SS, ez is csak úgy jött, magától. Kósza ötlet lehetett, hirtelen felindulásból elkövetett ballépés.

A pártszervezet, ahova jelentkezett ugyanis rutinból megküldte a papírjait az illetékes belügyi szerveknek. Szokás volt ez akkoriban, nehogy konkoly keveredjen a búza közé. Nem is keveredett. Így derült fény ugyanis a Fekete Párduc páncélgránátos múltjára, önkéntes alapon természetesen – így aztán lõttek a párttagságnak.

Az ember változik, az emlékezet fakul. Ami lényeges, megõrzi, amit nem talál annak, az kirostálódik. Gyula bácsi fejében sok minden megmaradt az elõzõ átkos gaztetteibõl. A Waffen-SS valahogy kifelejtõdött. Meg mintha a kiváló megélhetést biztosító butik emléke is megfakult volna, és a Volán SC is enyészik rendesen.

Ha nagyon akarnám, talán sikerülne elõkotornom valamelyik, a sok költözés során keletkezett dobozaink mélyébõl az 1963-ban dedikált Grosics-könyvet.
Így látta a kapuból. Ma már szinte mindent másképp lát, és nemcsak a kapuból. Nem õ az egyedüli persze ebben a nagy, újkori igazodásban.
De ez persze ne legyen mentség a számára – legföljebb, ha magyarázat."

qqriq64 5313 2011. május 10. 12:24  
Cigány kérdés ,ma Magyarországon. Könnyen ránk sütik a bélyeget
a fajgyûlöletrõl. Itt egy levél 1820- ból. Fajgyûlölet ? a fenét. több száz
év kevés volt ahhoz, a nemzet építésébõl kivegyék a részüket. Mindig
volt akinek az érdekeit a zûr-zavar szolgálta, és ezek bíztatták
olyan sikeresen
hogy mára az ország hivatalos vámszedõivé váltak. És most is vannak olyanok
akik bíztatják és védik õket. Levághatják a vonat felsõvezetékét,elvihetik a
csatorna fedeleket,trafó állomásokat,stb. És akik fellépnek ellenük azokkal
szemben a törvény teljes szigora jár el. Mi változott 1820óta ?
Profibbak lettek.

Szarvas város
evangélikus lelkészének véleménye 1820-ból...

*190 éve irta Tessedik!!!!!!!!*

*Evangélikus lelkész, máig elismert tudós elme...*

Tessedik Sámuel, 1820 -ban írta a cigánykérdésrõl, a kor egyik nagy
gondolkodója ...

"Amíg ezen emberfajtának megengedik, hogy fényes nappal házaljon,
hogy ajtókat, zárakat, lakatokat fürkésszen, kolduljon, mindenféle
mesterkedéssel zsebeket nyisson, pecsétnyomókat véssen, és hegedûvel,
cimbalommal meg hárfával a falu elõkelõinek házánál névnapi
szerencsekívánatokat komponáljon, óh! jam satis est! addig ez az
emberfaj nem javul meg! És ez Szarvason 1807-ben még inkább így van,
sõt 1820-ban is. Miféle szerencse lehet az, amit egy derék, becsületes
embernek neve napján vagy újévkor egy csapat feslett cigány kívánhat?
Inkább fordítva! A becsületes embernek, ahol és ahogyan tudja, át kell
alakítania a cigányt dolgos, tevékeny, derék emberré, szolgává,
cseléddé, családapává és családanyává, és csak azután kívánhatnak
egymásnak kölcsönösen szerencsét, és örülhetnek szerencséjüknek. Nem
kellene-e a magyar közönségnek oly sok körözött rendelet után egy
egyértelmûen hozott határidõre komolyan megfogni a dolgot, s ezt az
állam terhére, kárára és szégyenére szolgáló csavargófajt végre a
köznek hasznára, csatorna-, híd-, zsilipépítésnél, vízszabályozásnál
alkalmazni, és ezáltal az emberi társadalom hasznos tagjává fogadni?"

*(Tessedik Sámuel, 1820)*

qqriq64 5312 2011. május 10. 11:47   Válasz erre: 5311
Tele vannak a fáim sárgabarackkal nagy élmény lesz megvenni a drága cukrot befõzéskor.

tsanyi 5311 2011. május 10. 11:39  
Akik hasznot húztak ebbõl: http://index.hu/gazdasag/magyar/2011/05/10/cukorar/ azoknak kéne mindannyiuknak(termelõ, gyártó, privatizáló és kvótaeladó) állniuk az itthon eladott cukor valós ára és a mostani felhajtott ára közti különbséget.......ha akkor jó volt zsebrevágni a lét legyen jó most is a kártalanítása a népnek...

qqriq64 5310 2011. május 10. 11:15   Válasz erre: 5309
Errõl szól a történet.

tsanyi 5309 2011. május 10. 11:11   Válasz erre: 5308
Így van.......,de ez milyen szomorú ránk nézve........van bõven háttérmutyi a két ratyibanda között csak maradhassanak a húsosfazék mellett....

qqriq64 5308 2011. május 10. 11:08   Válasz erre: 5307
Anno ugye milyen nagy habverés volt hogy egy D209-es ügynök miniszterelnök lett most meg mélységes csend van köztársasági elnökünk ügynöki múltjáról. Mert az Astoria igazgatójaként õ aztán nem nem soha...
Mindkét oldal tele van kompromittálható emberekkel ezért nem hozzák nyilvánosságra az ügynöklistákat.
Emlékezzetek hogy amikor fideszéknek a legjobban habzott a szája a D209- tõl a szocik egybõl a pofájukba vágták pokorni apuka ügynökmúltját és mindjárt csönd lett. Az csak a figyelmeztetés volt fideszéknek hogy pofád lapos mert te következel.

tsanyi 5307 2011. május 10. 10:26  
Kicsit visszatérve az ügynökökre.......ez a féreg: http://www.mult-kor.hu/20110506_egy_ugynok_vallomasa is különbözõ okokra hivatkozik és idézõjelbe teszi a hazafias okot amit megjelöltek beszervezésének okaként és azt írja, hogy valójában megzsarolták azzal, hogy elmondják a fõnökének, hogy bejárt a kínai nagykövetségre barátkozni.....na vazz mekkor és mi lehetett volna a büntetése ha ez kiderül a melóhelyén?......elbocsájtják? ....és, mindenhol ugyanaz a bértábléa volt akárhová is megy tehát ez kamu hanem inkább simán az elõmenetelért csinálta és mikor 90-ben már hanyagolták még õ kereste meg a tartótisztjeit, hogy szerezzenek neki munkát amit persze kicsinyít, hogy csak vacak melókat kapott és valójában saját erejébõl jutott oda ahol van........az ilyen gerinctelen férgekkel van teli az egész un. "elitünk"......mind ügynökök voltak hisz másképp nem jutottak volna pozícióba.......senkik...

qqriq64 5306 2011. május 10. 09:56  
Na akkor megpróbálom elmondani mi a különbség 100 vagy 75 milliárd között.
Mint a lotto ötösnél a 100milliós alapnyeremény és az 1milliárdos álomnyeremény között. Az alaptetmészetbõl fakadó kapzsiság.
Soha nem értettem miért vesznek az emberek több lottót ha a nyeremény meghaladja a milliárdot.
Mert mire kell az a pénz? Természetesen az életszinvonalam javítására.
Na most a 100millióval megtámogatott életszinvonalam és a jelenlegi között nagyságrendekkel nagyobb a különbség mint a 100milliós és az 1milliárdos életszinvonalam között.
Miért nem elég az embereknek a százmillió a gondtalan élethez?
Ugyanazért amiért egy politikusnak sem elég a havi kétmillió fizetés, kell még hozzá a nokiás doboz tartalma is.

klimas 5305 2011. május 9. 17:47   Válasz erre: 5301
Talán egy kis humor a témához :

Politikus vagy tolvaj?
Fernandes Millor, brazíliai író elindított egy felhívást, a következõ témában:
Mi a különbség egy "politikus" és egy "tolvaj" között?
A legfrappánsabb megfogalmazás így hangzott:

"Egy politikus és egy tolvaj között az a különbség, hogy az elsõt én
választom meg, a másik pedig engem választ ki magának. Eltaláltam?"

Millor így felelt:"Tisztelt uram, ön egy géniusz! Ön az egyetlen, aki különbséget talált kettõjük között"

tsanyi 5304 2011. május 9. 17:08   Válasz erre: 5302
Nem tudom mennyire örülnének a lányaim ha most jönne egy faszi aki bezárná Õket a konyhába és állandó szülésre kényszerítené.....:)))......itthon elég nagy a szabadságuk és nem hiszem, hogy annyira korlátozhatná õket erõszak nélkül bárki is, de amúgy azt sem értem, hogy ebben mi lehet jó egy faszinak?.....az, hogy állandóan felnéznek rá akkor ha egy seggfej?

tsanyi 5303 2011. május 9. 17:06   Válasz erre: 5301
Nem elég.....nem elég mert akkor ha jobban élsz ráérsz gondolkozni míg ha nyomorogsz és görcsölsz a leghulladékabb állásért is, nem kérdezel hanem robotolsz....ahogy egyre több mûsorban a közgazdászok is mondják, hogy ezt a magas munkanélküliséget a kúrmány segítségével a gazdagok tartják fenn az egyre olcsóbb és mindent elvállaló melós kihasználásának érdekében.......persze ez könnyen átfordulhat abba ami végülis változást hozott a múlt század elején persze sajnos azt is elrabolták az emberektõl és önös érdekekre használták fel(kik is?).......viszont a példa már megvan és az emberek nem felejtenek bár annak a rendszernek a démonizálásával megpróbálják az emberek gondolkodását olyan irányba terelni, hogy még véletlenül se jusson az eszükbe a szabadságukért kiállni......és ez valamennyire sikeres is hisz akik megélték annak a rendszernek az elõnyeit már lassan kihalnak és a fiatalok meg elhiszik amit tanítanak nekik......

Olívia 5302 2011. május 9. 16:17   Válasz erre: 5283
A feminizmus küzdelem a férfiuralom ellen, ami eleinte a nõk választójogaiért szállt síkra. Nem gondolom, hogy lázadás, és azt sem hogy a normák ellen fordult volna, hanem egyszerûen az addigi rossz gyakorlatot és szokásokat próbálta megváltoztatni. Az, hogy ezt a késõbbi korok nõi hogyan értelmezték/értelmezik, mindig függött az aktuális helyzettõl és az aktuális vélt vagy valós érdekeiktõl. Én azt gondolom, az okos nõ ma sem látványosan próbálja érvényesíteni az akaratát, elképzeléseit, mert a feminizmus majd 200 éves múltja ellenére a valódi eredményeit nem érte el, pl. ugyanazért a munkáért ma is van ahol a férfiak bére magasabb.:-(

Azt sem értem, hogy kerül ide a nõi motoros példája, mennyiben sérti a férfiak jogait, korlátozza lehetõségeiket?

Amit meg egyáltalán nem értek, mi van azzal, hogy a férfiak nem tudnak szülni, bár Huxley szerint már nem túl soká erre sem lesz szükség!:-))

Games 5301 2011. május 9. 16:16   Válasz erre: 5300
Nem lehet elégszer. :)

Amúgy nem értem miért nem lehet egy normális életszínvonalat biztosítani? Megtudjam venni a benzint, fizetni tudjam a számlákat, el tudjak menni 2 hétre nyaralni, és annyit lopnak amennyit akarnak. Mint régen. :) De komolyan, max nem 100 milliárdot lopnak, csak 75-öt. Nem elég??

Olívia 5300 2011. május 9. 16:04   Válasz erre: 5299
Köszönjük, de pár napja már láttuk és megvitattuk:#5202 .

Dokypapa 5299 2011. május 9. 15:55  
Találtam valamit ami nagyon igaz és nagyon tanulságos és nem rasszista ,de igaz.
Józan paraszti ész, nem kell ide semmi ,meg kell hallgatni mit mond egy köz ember,,miért nem látják ezt a politikusaink? ,vagy miért látják máshogy ,.?
http://href.hu/x/f84p

tsanyi 5298 2011. május 9. 15:01   Válasz erre: 5297
Meg a szingliadóval......minden ilyen kimúlófélben lévõ hatalom aki rájön, hogy a fiának már nem jut rabszolga mert a nép nem szaporodik a nyomorban ahelyett, hogy egy kicsit többet hagyna a népnél és egy picivel jobb életet biztosítana neki inkább különbözõ tiltásokkal és parancsokkal akarja szaporodásra bírni, de ez sosem sikerül mert ha mást nem az élete/egészsége kockáztatásával is abortál mert nem tudná felnevelni normálisan nyomorogni meg minek?

Audimania 5297 2011. május 9. 14:56   Válasz erre: 5294
Majd a hatalom megteszi/megtette ... az abortusztörvénnyel :(

qqriq64 5296 2011. május 9. 13:54   Válasz erre: 5293
Igazad van.

qqriq64 5295 2011. május 9. 13:53  
Sziasztok. Jó volt tegnap beszélgetni az Andrettiben köszi mendenkinek aki eljött.

tsanyi 5294 2011. május 9. 13:23  
Még 4 lányom fog elõbb-utóbb felnõni és elkezdeni a felnõtt életet.....ki mondhatná nekik és milyen alapon, hogy nyomorodj meg és szülj mint a nyúl, hogy a fõnököknek legyen elég rabszolga?

tsanyi 5293 2011. május 9. 13:21   Válasz erre: 5283
Az népesség fogyásának szerintem nem a nõk jogainak kibõvülése az oka, ez minden a fejlõdése csúcsára ért társadalmat utolért pl Rómában is elfogadott volt a csecsemõgyilkosság mint a születésszabályozás módja: http://www.mult-kor.hu/20110509_gyakori_volt_a_csecsemogyilkossag_a_romai_birodalomban és még más birodalmakban is régen és ennek egyszerûoka volt és ugyanaz ma is......a népesség többségének a szegénysége ami egy birodalomban/társadalmi berendezkedésben egy kis csoport kezében realizálja a társadalom össz vagyonát és ezért ez a kisebbség egy generált szegénységben tartja a többséget amiért az a létbizonytalanság miatt nem mer gyereket nevelni.....mikor egy nép kezd felemelkedni a társadalmi különbségek még nem nagyok a gazdagok és szegények között és a cél is egy, túlélni mindent és lehetõleg minél nagyobb anyagi forásokra szert tenni, hogy jobban éljenek, de amikor elérik a fejlõdés egy pontját óhatatlanul kitermelik maguk közül azokat akik a többségnél hatalomvágyóbbak és gerinctelenség következtében képesek különbözõ trükkökkel, törvényekkel(azok is többnyire a kordában tartás trükkjei) a többiek jussát magukhoz venni és mivel az elosztás már nem egyenlõ és a gazdag mindenáron meg akarja magának és családjának tartani a vezetõ szerepet szegénységet gerjeszt......

Olívia 5292 2011. május 9. 12:32   Válasz erre: 5286
Apró korrekció, semmi köze a kommunizmusnak a nõnaphoz.:-))

Egyébként én marhaságnak tartom.

Gabissimo 5291 2011. május 9. 11:12   Válasz erre: 5290
Nem rossz! :)
Azt honnan tudhatjuk, hogy nem az újságban lévõ kép az eredeti?
Az Audrey Tomason képe eléggé aránytalan... Vagy a nõ aránytalan eleve a többiekhez képest? :)

tsanyi 5290 2011. május 9. 10:58  
Azért ezeknek sem kell marhaságért messzire menniük: http://comment.blog.hu/2011/05/09/eltuntettek_hillaryt_az_ultaortodox_zsidok

tsanyi 5289 2011. május 9. 08:49  
Jé ezt így is lehetne?: http://index.hu/gazdasag/vilag/2011/05/09/durva_portugal_kinok_jonnek/
igazat mondva is neki lehet indulni egy választásnak?.........nálunk mikor jön el az az idõ mikor valamelyik párt igazat mondva szeretne nyerni?.......persze ahhoz gerinc kellene amit sajnos ha valaki politikai pályára lép eltávolítanak a pártházakban....

tsanyi 5288 2011. május 9. 08:31  
Ez is de szép: http://index.hu/belfold/2011/05/09/korhazi_ingatlanok_eladasat_tervezik/
persze nem az eladás a lényeg, á nem......hanem a racionalizálás......nyilván senkinek a zsebe nem telik meg a jó fekvésû ingatlanok eladásával....

Games 5287 2011. május 8. 23:31   Válasz erre: 5286
1. Egy normális kapcsolatban a kölcsönös puki alap. :)
2. Azért még mindig el vannak nyomva. Egy kicsit.
3. Gyereket szülni tényleg csak õk tudnak, bar Swarci is próbálkozott... De felnevelni mar nem muszáj nekik.

ELőző oldal
Hoterkep

Tagok száma: 22114