28
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26

Kérlek jelentkezz be

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Elmélkedések
Következő oldal

tsanyi 5894 2011. május 26. 19:11   Válasz erre: 5893
:))))

Taro 5893 2011. május 26. 19:05   Válasz erre: 5885
Ez nem érdekes, hanem egy marhaság.
Bár elolvastam, de olyan tárgyi révedések (hazugságok) vannak benn már a kiindulásnál, hogy a következtetés még véletlenül sem lehet helyes.

tsanyi 5891 2011. május 26. 18:33  
Milyen érdekes, hogy pont most fogták el: http://index.hu/kulfold/2011/05/26/mladics_egy_kapitalis_trofea_lady_ashtonnak/
még, hogy nem összeesküvés az egész világ....minden elõre le van játszva mindenhol a legkisebb szinten is........persze eszemben sincs pont ezt a mészárost védeni csak az idõzítés nem véletlen...

tsanyi 5890 2011. május 26. 17:58   Válasz erre: 5885
Nem láttam még ezt az oldalt viszont ha valaki követi az elejétõl a topicot akkor nagyjából azokat láthatja leírva általunk mint ami a cikkben áll......látjuk ezt már sokan, de sajnos a nép(az igazi, a tömeg) nem rendelkezik nettel vagy ha mégis akkor a legkevésbé az ilyen oldalakat böngészi....

CJKrisz 5889 2011. május 26. 15:59   Válasz erre: 5888
Nyertél, én ennyire azért nem gondoltam végig a sztorit. :)

tsanyi 5888 2011. május 26. 15:56   Válasz erre: 5887
Kénytelen, a lopott cuccot eladja és a pénzbõl vesz valamit, fingom sincs mit szokott az ilyen véglény fogyasztani, de az is pénzbe kerülhet:))))

CJKrisz 5887 2011. május 26. 15:54   Válasz erre: 5883
Ehhez azért feltételezni kell, hogy bármit is pénzért megvesz. :)

kawa70 5886 2011. május 26. 15:33   Válasz erre: 5885
Teljesen jó a meglátás.

ziksz4 5885 2011. május 26. 15:28  
Ez is egy érdekes írás:http://szabadeuropa.shp.hu/hpc/web.php?a=szabadeuropa&o=heti_tema_2011_05_22__LjKv

qqriq64 5884 2011. május 26. 15:15   Válasz erre: 5883
Mondtam már én tarom el az ország elitjét és aljanépét és semmi különbség nincs közöttük sõt a létszámkölönbségtõl függetlenül ugyanannyiba kerülnek.

tsanyi 5883 2011. május 26. 15:08   Válasz erre: 5878
Na, hogy kicsit megvédjem megtévedt honfitársunka.....igaz ugyan, hogy lopásból él, de ha bármit is megvásárol(kaját, piát bármit) akkor fizet adót hisz ott az áfa...... és ha már legalább ennyit befizet a köüzösbe semmivel nem rosszabb mint egy politikus aki szintén ugyanazt csinálja mint õ és kb annyit is adózik.....tehát ha szidjuk akkor politikust is hisz testvérek illetve elvtársak mert egy elveket vallanak...:))

kawa70 5882 2011. május 26. 15:03  
Na, vazz....Kicsit össze-visszára sikerült az elõzõ. Válogassátok ki és illesszétek a megfelelõ helyre: kell ; ha; akarnának.

kawa70 5881 2011. május 26. 15:02  
Na, kiderült mégiscsak kacsa az egész.....De azért nem zörög a paraszt.....
http://www.mindennapi.hu/cikk/tarsadalom/kacsa-volt-a-romaknak-alanyi-jogon-jaro-lakas/2011-05-26/3524

Azt viszont még mindig nem értem, miért CSAK a romák problémájával kell foglalkozni, csak õket kel integrálni, csak nekik kell munkahelyet teremteni (ah akrnának egyáltalán dolgozni) csak nekik vannak lakás és megélhetési problémáik......
A többi nemzetiség miért nem hallatja sose a szavát, õket sikeresen felzárkóztatták már korábban? A többségi társadalomról meg nem is beszélek, pedig minden jobb érzésû kormány elõször a többségi részt teszi rendbe........

kawa70 5880 2011. május 26. 14:58   Válasz erre: 5872
Nem hiszem hogy egysíkú a topic, de nyugodtan irhatsz máskor is - talán egyel több szempontot ismerhetünk meg.
Másrészt attól, hogy nem beszélünk róla, a probléma még létezni fog, és nem hinném hogy akár pro vagy kontra, de négy évig kussba kéne lenni. Ráadásul qqriq véleményével egyetértve, elég jól elférünk itt, nézetektõl függetlenül. Sõt! Lassan már mi is megtérünk és liberális nézeteket fogunk vallani :) De ha valahonnan elõkerül egy kitartó kormánypárti, az õ érveit is figyelembe vesszük. Lehet, mi látunk rosszul, és meg kell értenünk a miérteket......

qqriq64 5879 2011. május 26. 13:22   Válasz erre: 5878
Ráadásul ez csak egy a sok közül.

CJKrisz 5878 2011. május 26. 12:49   Válasz erre: 5876
Munkája nyilván nincs, mivel lopásból tartja el magát, ilyen formán nem fizet se TB-t, se semmit. Röviden: a kórházi számláját, illetve élete végéig minden egyéb ellátását mi fogjuk fizetni. Lopni legalább nem tud majd. Kábelt legalábbis.

qqriq64 5877 2011. május 26. 12:47   Válasz erre: 5876
Csak hogy képben legyél az ebédjét Te fizeted a vacsoráját én.
Ennek az embernek az eddigi életét a kártételét a kórházi ellátását az esetleges börtönéletét mind MI adófizetõ állampolgárok fizetjük.

klimas 5876 2011. május 26. 12:40  
Elmélkedem: vajon milyen színû bõre volt a huncut zsiványának? Mert hogy fekete lett a villanytól , az biztos!!! Vagy egyesek így festik magukat: http://index.hu/bulvar/2011/05/26/leesett_az_oszloprol_es_megbenult_egy_kabeltolvaj/
Aztán ha már életben maradt és úgy néz ki tartós sérülést szerzett, akkor a kórházi és egyéb ellátási számlát ki fogja fizetni?? A kóterben külön elbánbás? Hm..... Vagy netán leszázalékolják? Na jó egyenlõre így is felb..tam az agyam, nincs több kérdésem.

qqriq64 5875 2011. május 26. 11:47  
Miniszterelnök úr, Ön mit gondol?

Orbán Viktor miniszterelnök úrnak
Magyarország

Tisztelt Miniszterelnök úr!

Tegnap kaptam meg a levelét. Õszintén szólva már aggódtam, sok ismerõsömnek ugyanis már korábban kézbesítették az Ön kedves sorait. Attól tartottam, valamiért kegyvesztett lettem, ami, mint tudjuk, különösen mostanság nem igazán kedvezõ állapot. Nem szaporítanám a szót, mindjárt rá is térek a lényegre, elöljáróban csupán még annyit, hogy nagyon sok polgártársammal ellentétben én egyáltalán nem voltam kiakadva azon, amiért a nevem és a pontos postai címem fölött egy titokzatosnak tûnõ, akár gyanúsnak is mondható vonalkódot találtam.
Nem gondoltam azonnal arra, mint a legtöbben az ismerõseim közül, hogy valamilyen jogosulatlan adatgyûjtés folyik a tudtom nélkül, hogy számon tartják, „mit telefonoztam, és azt is, ki érti meg”.
Ehelyett elmentem a legközelebbi Tesco áruházba, hogy leolvastassam a vonalkódot, de sajnos nem sikerült: hiába próbáltam végig az összes árjelzõt, a pontos bolti ár helyett mindnél hibajelzést írt ki. Tudom, hazafiasabb lett volna, ha valamelyik CBA-ban kísérletezem, de tudtommal az õ boltjaikban jelenleg nincsenek vonalkódolvasók, így részükrõl még egy hibaüzenetben is hiába reménykednék.
Ön, tisztelt miniszterelnök úr, tíz kérdést tett fel nekem és minden magyar választópolgárnak. Engedje meg, hogy válasz helyett ezúttal én is kérdezzek. Kérdezni, gondolom, még szabad.

1. Vannak, akik úgy gondolják, hogy nemzeti, illetve szociális konzultációnak nevezik az emberekkel való normális párbeszéd hiányát. Azt tartják elfogadhatónak, mi több, tisztességesnek, hogy a törvények tervezetét egyéni képviselõi indítványként nyújtják be a parlamentnek, mert így megkerülhetik és megspórolhatják a társadalmi és szakmai szervezetekkel történõ egyeztetés macerás munkáját. Ön mit gondol?
2. Vannak, akik azonnali és radikális adócsökkentésnek nevezik azt, hogy valójában a társadalom nagyobbik felének a korábbinál több adót kell fizetnie, és az Önök által bevezetett adórendszer révén csupán a magasabb jövedelemmel rendelkezõk járnak jól. Ön mit gondol?
3. Vannak, akik nemzeti együttmûködésnek becézik a diktatúrára hajazó államberendezkedést, azt, amikor egy nagy központi akarat az emberekre való hivatkozással az emberek megkérdezése nélkül dönt az emberek dolgairól. Ön mit gondol?
4. Vannak, akik aggódnak a jogbiztonságért, és alkotmányellenesnek tartják a visszamenõleges törvényhozást. Szerintük ugyanis ezáltal Ön és kormánya nem csupán törvénytelenül jár el, de tervezhetetlenné teszi a gazdaság és a társadalom szereplõinek mûködését, kiszámíthatatlanná az emberek mindennapjait. Ön mit gondol?
5. Vannak, akik szerint az Önök kommunikációja Orwell újbeszél nyelvéhez hasonlítható. Amikor Önök a nyugdíjak, a nyugdíjpénztárak megvédésérõl beszélnek, akkor valójában az emberek szerzett jogainak és vagyonának lenyúlására, ellopására gondolnak. A konzultáció az emberek véleményének semmibe vételét jelenti, a párbeszéd pedig monológot. Ugyanígy a romák Gyöngyöspatáról történt kimenekítése az Önök szótárában húsvéti kirándulás, a visszamenõleges törvényhozás pedig az emberek igazságérzetének kielégítése. Ön mit gondol?
6. Vannak, akik azt gondolják, hogy Önök leépítik a demokratikus államberendezkedést, elfoglalják a közhivatalokat, az adófizetõk pénzén fenntartott közszolgálati médiát pedig pártpropaganda céljaira használják. Egy Önök számára kedvezõtlen alkotmánybírósági döntés miatt megnyirbálták a testület jogköreit, hasonló okból kifolyólag megszüntették a költségvetési tanácsot, hülyének nézik a rendvédelmi dolgozókat, és úgy általában mindenkit, akikrõl azt feltételezik, hogy ezt szó nélkül, a végtelenségig fogják tûrni. Ön mit gondol?
7. Vannak, akik azt gondolják, hogy Önök kiszámíthatóbb, tisztességes megélhetést nyújtó életpályamodellt ígértek az orvosoknak, a pedagógusoknak, ehelyett még a korábbinál is nehezebb, kilátástalanabb helyzetbe hozták az egészségügyet — az ott dolgozókat, a betegeket és minden más érintettet. Ami pedig az oktatást illeti, a tálibokéhoz hasonló szellemiségû, világnézetileg nem semleges oktatást kívánnak ráerõltetni az országra.
8. Vannak, akik szerint az Önök által ígért egymillió új munkahely csupán egy szépen hangzó, ám valójában nem komolyan gondolt hazugság. Jelenleg ugyanis ebbõl még semmi látszik, sõt, éppen az ellenkezõje, a munkahelyek elvesztése zajlik. Mindez ráadásul olyan mértékben, hogy hovatovább már az egymillió régi munkahely megtartásának is örülni tudnánk.

Kérem Önt, miniszterelnök úr, válaszolja meg a kérdéseimet, és pontos lakcímével*, valamint vonalkódjával együtt küldje vissza hozzám.

* Közlöm Önnel, hogy aláírásával — a személyes adatok védelmérõl és a közérdekû adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvény 3. §-ában foglaltak alapján — hozzájárul ahhoz, hogy nevét, lakcímét, valamint a kérdõíven feltüntetett további adatait a velem, barátaimmal, valamint üzletfeleimmel való kapcsolattartáshoz jelen hozzájárulásával írásban történõ visszavonásig kezeljem.

Föld S. Péter

qqriq64 5874 2011. május 26. 11:31   Válasz erre: 5872
Szerintem nagyon is jól elférünk egymás mellet közel hatezer hozzászólás után is személyeskedés nélkül meg tudunk beszélni mindent.
Egyébként Pegaso nagyon jól kitalálta a fórum címét nehéz rajta fogást találni a fanyalgóknak.

Olívia 5873 2011. május 26. 10:35   Válasz erre: 5872
Szerintem pedig igen színes ez a topik, minden oldal és érzület elmondja és ütközteti a véleményét.
Ami viszont az élet más területeivel ellentétes, hogy KOMMUNIKÁLUNK ÉS REAGÁLUNK EGYMÁS VÉLEMÉNYÉRE!:-)) Ezt nem látjuk a politikusoktól, általában elbeszélnek egymás mellett, vagy le se sza....k a másikat!:-((

"Csak nézz körbe itt az oldalon és már érted is ,miért nem fér el két magyar egymás mellett.?? " Itt mire is gondolsz konkrétan?

Én azt látom, hogy max feszültségek vannak és ha fogadóképes mindkét fél, akkor lehet párbeszéd és talán eredmény is.
Ha viszont csak a magáét fújja akár egyik is, az parttalan, és ez természetesen eredménytelen!:-((

Dokypapa 5872 2011. május 26. 10:19  
A politika kis hazánkban az a sport mint a foci ,mindenki ért hozzá és beledumál .
Mindenki tudja ,nincs értelme és nem is kellene bele magyarázni, mert így a felelõsséget is megoszthatják azokkal akik bele szóltak.
Másik ,négy évenként szavazol és döntesz ,és elfogadod a döntést.
A demokrácia soha nem mûködött ,ennyit kapunk a demokráciából ,lehet ezt ragozni és sértegetni,meg ajnározni , a lényeg egy ,ezt választották ,ez van ,megjegyzem ,amaz sem volt jó .
Végre azon kellene lenni , hogy úgy ann blokk , mindenkinek legyen jobb és ezt a kis embernek is így kellene ám csinálni.
Csak nézz körbe itt az oldalon és már érted is ,miért nem fér el két magyar egymás mellett.??
Csak azért írtam ,hogy ne legyen már túl egysíkú ez a topik.

tsanyi 5871 2011. május 26. 09:56   Válasz erre: 5867
Egyébként nem drukkolok sem ellenük se mellettük.......közömbös a dolgo számomra csak annyiban nem, hogy esetleg mi lesz a követkemzmény ha esetleg mégis menniük kell onnan?

Olívia 5870 2011. május 26. 09:55   Válasz erre: 5866
Egyébként is amnéziásak, az egy évvel ezelõtti mondataiknak is képesek más értelmet adni. Na ez a virtuózitás!:-((

Olívia 5869 2011. május 26. 09:53   Válasz erre: 5868
Úgy valahogy, illetve a történelem mindig megismétli magát, de ez már közhely (sajnos:-(()

tsanyi 5868 2011. május 26. 09:51  
Egy régi program, visszaköszön?:
""Mindenkinek joga van a munkához, és az államnak éppoly kötelessége munkaalkalmak biztosítása, mint fiai életének megvédelmezése.
A liberális állam ezt a kötelességet nem teljesítette. Ezért olyan munkaállamot követelünk, amely a munkanélküliséget intézményesen megszünteti és ezzel biztosítja az állam legnagyobb hadviselési képességét és fiainak emberhez méltó életét."

A nyilaskeresztes párt programja 1939. március 15. "

tsanyi 5867 2011. május 26. 09:40   Válasz erre: 5861
Akkor hova mennek?........persze nem mindegyik jön hisz megmenekülni csak a gazdagjaiknak lesz pénze a szegényeket meg feltüzelik, hogy mindhalálig védjék a hazát nagyjából a 2VH-ban is ez történt kivéve azt, hogy harcra nem buzdítottak, de kitartásra igen és mondták a szegényeknek, hogy majd a hit megvédi õket és nem sikerült viszont lett egy csomó áldozat(sajnálatosan mert akik odavesztek messze nem érdemelték meg a borzalmakat) akikre kiválóan lehet hivatkozni ha ajvékolni kell.......Ti odamannétek megvédeni ha kéne?.......nem hinném, hogy nagy tömegben érkeznének az önkéntesek........milyen módon fognak hatalmasan megmenekülni?.....

tsanyi 5866 2011. május 26. 09:34   Válasz erre: 5862
Ja, tegnap feltettem és nagyjából ezt írtam.......ezt kéne reklámozni nekik, hogy amit 10 éve elk@rtak azt most a mi pénzükbõl visszacsinálták, ehelyett valami hatalmas fegyverténynek állítják be mintha megmentették volna a hazát....

Semi 5865 2011. május 26. 08:45  
Talán nem volt még:
http://piroslapok.blog.hu/2011/05/25/az_mszp_meg_sem_herdalta_el_az_imf_hitelt_de_akkor_orban_hazudott?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_campaign=index
Orbánék elköltik azt az IMF hitelt,amit a szocik két éve már elherdáltak. Valami nem stimmel ebben a mondatban, nem?

Taro 5864 2011. május 26. 00:09   Válasz erre: 5861
Meg a hazaszeretetükben, fegyvereikben, katonáikban.
Eddig is csak a fentiek okán maradhattak, de ezek kitartanak még 1000 évig.

olika 5863 2011. május 25. 22:52  
Kicsit off ismét.ezt most ollóztam:)))))))))))))))))))))))))))))))))))
Vagy lehet nem is olyan nevetséges???

Ezen csak nevetni lehet, de sajnos igaz...

Mali Zoltánnak, Drávapiski polgármesterének a cikke következik. Verébszámláló...

Ma polgármesteri karrierem kiteljesedett.

Nyakunkba varrták a szociális foglakoztatást. Ha akartuk, ha nem. 3 hete felvettem 5 embert dolgozni, ma egy + 1 van belõle. Pedig tisztességes hat órás munka, munkaruha stb., jár nekik. Karrierem csúcsát egy 18 éves gyerek teljesítette be. Kb. 2 hete dolgozott a drága gyermek, anyukája egyetlen pöcörös kisfia. A második napon már elkérte magát, mert a harmadikon õ már nem tud jönni, mert kannázik; egy cigányzenekarban. Mondom jó, de le kell dolgozni a hiányzást. A negyedik napján meg sem jelent, mert nagy kórt talált nála az orvostudomány, neki bezártsági érzése lesz a gödörásástól, ami 30x 70 vízelvezetõ ásásánál nagyon kijön, így az ötödik napja is regenerálódással telt. De orvosi igazolást (!) hozott errõl. A hatodik napján bejött, de rosszul lett. A fûnyírástól asztmás rohamot kapott, másnap nem is jött, mert ugye ki
kellett heverni a nagy légszomj okozta sokkot. A hetedik napján így pihent. Az édesanyja még le is teremtett, hogy milyen szemét vagyok, majdnem meggyilkoltam a gyereket, és ha baja lesz, akkor én leszek a felelõs. A nyolcadik napja az a semmittevéssel telt, be akart panaszolni engem, mert nem a szakképesítésének (8 ált.) és a fizikumának megfelelõ (kb. 190 centi és 80 kiló) munkát biztosítottam neki.
Ma reggel vidáman ismét munkára jelentkezett és nekem ehhez még jó pofát is kellett volna vágni. Gondoltam a verebek számolása ülve!!!! nem lesz megterhelõ számára. Így hozattam neki egy párnás széket, leültettem és azt a munkát kapta, hogy meg kell számolnia az átrepülõ verebeket az udvaron, statisztikailag. Kapott egy A4 lapot és egy tollat és csak strigulázni kellett volna. Bíztam titkon abban, hogy hátha elszégyenli magát. Most háromkor kimentem és megkérdeztem:

- Na fiam, hány veréb repült át ma az udvaron?

- Nem tudom!

- Miért nem számoltad meg õket?

- Mert; amire megszámoltam volna addigra elrepültek!!!!!!!

- Jól van fiam, legalább nem piszkoltad össze a papírt.

- Ha így megy fõnök akár egy hétig is eldolgozok ennyi irattal.

Egy Á betût sem írt ma.

Na, ezeknek fizetünk mi segélyt!

TomRed 5862 2011. május 25. 22:50   Válasz erre: 5831
Ezt olvastam az imént:

http://forum.portfolio.hu/topic.php?t=15476&limit=100&order=0

2011. május 25. szerda. at 11:27

És amire a többség már emlékszik… (ezért is tündökölhet a kormány abban amiben nagyon nem kellene):
Az elsõ Orbánia alatt, éppen a kommunista-orbanoagymenések miatt (hogy nem engedi a gáz árát piaci módon alakulni, akár a MOL belerokkkanása árán sem) esett le fél év alatt a 6000-es MOL részvény, 3200 Ft-ra. Na EZ VOLT az a kedvezõ pillanat, amikor az ÖMV kedvet kapott a bagóért megvásárolható MOL közel 10%-ára. Ezt ORBÁN érte el, meg a csökött gazdaságpolitikájú sleppje. Ennek az eredménye lett a késõbbi ÖMV akvizíciós törekvés, majd annak meghiúsulása után a Szurgut bevásárlása (átvette az ÖMV-t).
Most meg í nemzet megmentõjeként tündököl. Éppen õ… akinek az egész gond köszönhetõ.
Egy idióta gazdasági lépését, egy iszonyatos pénzköltéssel most “jóvátette”.
Olyan mintha a felgyújtanám a rám bízott házban az egyik lakó lakását, majd a ház pénzébõl kijavítanám, és a végén gyújtogató helyett, megmentõként parádéznék.
A jellemtelenség netovábbja.

Sandokan13 5861 2011. május 25. 22:43   Válasz erre: 5845
Nem Magyarországra fognak jönni, ez biztos, viszont egyedül fognak maradni és csak Istenben bízhatnak majd. Ez látszik most beteljesedni, az USA is kihátrálni látszik Izrael mögül... ez is egy elmélet... Isten pedig hatalmasan megszabadítja õket...

kawa70 5860 2011. május 25. 21:01   Válasz erre: 5859
Pedig nem mai keletû az írás, régebben már találkoztam vele körlevélként. Mindenesetre nagyon rátapint a lényegre....

qqriq64 5859 2011. május 25. 20:52   Válasz erre: 5858
Húúbazmeg erre nem is találok szavakat.

ozone28 5858 2011. május 25. 20:46  
Nem bírtam feltölteni, de akkor is bemásolom! Hosszú lesz, de érdemes elolvasni!

Sajnos, ez igy igaz……
A büszke cigány...
Most olvastam: Balog Zoltán képviselõ megtárgyalta az egyházakkal a cigányság beilleszkedésének problémáit.
Itt az egyik hozzászólás és sajnos mind igaz!
"Há dik mán..nincs munkaviszonyom és nem hordok 1,5 kilónál könnyebb aranyláncot, pedig segílybõl élek immáron évtizedek óta. Büszkén terrorizálom és rabolom ki a diáktársaimat és verem szét a tanáraimat, a négy általánost mégis csak 10-15 év alatt tudtam elvégezni.
Büszke vagyok arra is, hogy bár a KRESZ-könyvet elolvasni sem tudom é autóvezetést sem oktattak nekem soha, analfabéta létemre, mégis "szereztem" magamnak jogosítványt.
Kizárólag csak nagy Mercivel meg nagy-BMW-vel járok a segílyért
Büszke vagyok, hogy minden szobrot, fémet és kábelt el tudok lopni, mégsem találnak meg a rendõrök
Büszke vagyok arra is, hogy Miskolcon az Avas lakóteleprõl már minden létezõ ajtót, ablakot, liftajtót eladtam, a lakásokat lelaktam, minden parkettát, linóleumot és korlátot szétszedtem, elvittem.
Büszke vagyok arra is, hogy az idióta magyar törvényalkotók az -íróasztaluk mellõl- engem védenek, nem pedig a tulajdonost.
Büszke vagyok arra is, hogy bár minden magyar felfegyverzett bûnözõt jól ismer a hatóság, mégis a kisnyugdíjast motozzák meg, hogy nincs-e titokban tojás nála.
Büszke vagyok arra is, hogy ha külföldre megyek lopni, rabolni, akkor egész Európa tudja, hogy megint egy magyar volt a tettes!
Büszke vagyok arra is, hogy az idióta magyar politikusok és bíróságok összekeverik az igazságszolgáltatást a rasszizmussal. Ha kimondom a varázsszót" rájuk, hogy rasszisták, akkor nem mernek megbüntetni. Ha a tárgyalótermet megtölti a haragos famíliám, a bíró összeszarja
magát és rögtön felment minden vádpont alól, pedig hát még meg se vertük...
Büszkén, kizárólag falkában, negyvened magammal és öt-tíz autóval járok késekkel és szamuráj kardokkal állig felfegyverkezve, mégis a magyart Suzukist basztatja a rendõr az égõkészlete miatt.
Büszke vagyok, hogy ha megtetszik a lakásod, vagy a házad, ötvenen körbeállunk és te "önként" aláírod, hogy nekem eladtad és a pínzt átvetted. A korrupt közjegyzõ, meg a tetû ügyvéd ezt nyomban hitelesíti is. Téged meg a rendõrök lecsuknak, ha a lakásmaffiát mered felemlegetni.
Büszke vagyok arra, hogy a magyar nõk a legszebbek és akármelyiket haza is vihetem, megbecsteleníthetem, széttrancsírozhatom, még sem mernek megtalálni a rendõrök, még ha az ajtóig vezetnek is a vérnyomok.
Büszke vagyok arra is, hogy nyugodtan büntetlenül megölhetem, majd
meggyalázhatom a tisztességben megöregedett 80 éves nénikéket a saját portájukon, hogy azután röhögve elvigyem a két üveg lekvárjukat.
Büszke vagyok, mert bárkit büntetlenül kirabolhatok és megölhetek, mivel a kisebbségi képviselõk, megvédenek majd az áldozattól. Még azt is bebizonyítják, hogy az áldozat támadta meg az állig felfegyverkezett 400 tagú famíliámat és még mielõtt öngyilkos lett és hátba szúrta, meg fejbe rugdosta saját magát, még elõtte gyorsan szétverte a saját Suzukiját is a bent ülõ kislányai szeme láttára.
Büszkén gondolok anyámra, az összes apámra és a több tucat nagyapámra.
Büszke vagyok arra is, hogy már majd' mindegyik kiskorú féltestvéremet felcsináltam és ezt ki is jelentem délutánonként a Maónikasóban. (Ami a neten visszanézhetõ!)
Büszke vagyok arra is, hogy a csóró magyar családok nem mernek szegénységükben gyereket vállalni, de az enyéimet mégis kénytelenek eltartani.
Büszke vagyok arra, is hogy ha a magyar kisvállalkozó nem adja önként oda az államnak minden pénzét, akkor egyszerûen kifacsarja belõle az APEH és átutal belõle néhány milliárdot nekünk is, minden évben.
Büszke vagyok arra is, hogy minket még soha nem vett észre az APEH, bármennyire is megpróbáljuk a létezõ legrikítóbbra festeni a házainkat.
Büszke vagyok arra is, hogy nem mer észrevenni a rendõrség sem (vagy pedig összeszarták magukat és bezárkóztak a siófoki rendõr õrsön), amikor pl. fényes nappal, vagy 300-an erõt demonstrálva és
felfegyverkezve, végig vonultunk Siófok fõutcáján, mert nem fizettek eleget az éttermesek, hogy megvédjük õket saját magunktól.
Büszke vagyok arra is, hogy ez még a YouTube-on is megnézhetõ. Büszke vagyok arra is, hogy az egyetlen "ellenfelet", a Magyar Gárdát sikerült betiltatni a korrupt magyar bírósággal, hogy ne tudják megvédeni tõlünk majd a vidéki lakosságot.
Itt élek Európa szívében, mégis azt mondják, nem vagyok idevaló. Enyingen, Olaszliszkán a nyóckerben és már a fél országban is mi vagyunk a császárok, és igenis nálunk vannak Európa
legterrorizálhatóbb magyarjai.

Magyarország, én így szeretlek és benépesítelek!......"

qqriq64 5857 2011. május 25. 20:46   Válasz erre: 5854
Csak én gondolom úgy hogy valakik szétlopták az országot?

qqriq64 5856 2011. május 25. 20:45   Válasz erre: 5851
Az volt a legjobb amikor orbán díszcigánynak nevezte és õ ezt kedveskedõ megszólitásként magyarázta.

TattooedAngel 5855 2011. május 25. 20:38   Válasz erre: 5852
Persze, ez sem lehetetlen, de azért mondott õ már sok mindent, aminek köze se volt a valósághoz, igaz a kormány is.

ozone28 5854 2011. május 25. 20:38  
20 év számokban
a magyar kapitalizmus diszkrét bája...

Magyarország népessége 1989-ben: 10 millió 374 ezer fõ
2009-ben: 10 millió 016 ezer fõ

Magyarország külsõ adóssága 1989-ben: 21 milliárd USD
2009-ben: 225 milliárd USD

Nyilvántartott munkanélküliek száma 1989-ben: mintegy 30 ezer fõ
2009-ben: mintegy 470 ezer fõ

Létminimum alatt élõk száma 1989-ben: mintegy 900 ezer fõ
2009-ben: mintegy 3 millió 300 ezer fõ

Hajléktalanok száma (becsült adat) 1989-ben: 5-10 ezer fõ
2009-ben: 50-70 ezer fõ

Újépítésû lakások száma 1989-ben: 51 ezer 500 db.
2009-ben: 28 ezer 400 db.

Házasságkötések száma 1989-ben: mintegy 70 ezer
2009-ben: mintegy 42 ezer

Válások száma 1980-as évek: 100 házasságkötésre 35 válás
2000-es évek: 100 házasságkötésre 59 válás

Élveszületések száma 1989-ben: mintegy 127 ezer
2009-ben: mintegy 96 ezer

Házasságon kívül született gyermekek száma
1980-as évek: minden nyolcadik gyermek született házasságon kívül
2000-es évek: minden harmadik gyermek született házasságon kívül

Összes bûncselekmények száma 1989-ben: mintegy 225 ezer bûneset
2009-ben: mintegy 410 ezer bûneset

Befejezésül még egy jelzésértékû számadat: Bogár László közgazdász professzor szerint a jelenlegi átlagos 120-130 ezer forintos havi fizetés vásárlóértékét tekintve (folyó áron) annyit ér, mint az 1978-as átlagos munkabér, vagyis 3600 forint!

Hozzáteszem: Míg 1978-ban egy egyedül élõ az átlagos keresetébõl a lakása rezsijére 20%-ot költött, addig ma ez 80%! Döbbenetes!

tsanyi 5853 2011. május 25. 20:29   Válasz erre: 5852
ja, túl korán szólta el magát.......késõbb akarták bejelenteni vagy csak simán elsumákolva megcsinálni.....

desiderus 5852 2011. május 25. 20:27   Válasz erre: 5851
Vagy csak a kormány játssza a hülyét...volt már rá példa.
Nem tudnak semmirõl és 1 hét múlva kiderül, hogy mégis.
Azért azt nem akarom elhinni, hogy ez a gyökér csak úgy pofázzon a vakvilágba....

TattooedAngel 5851 2011. május 25. 20:15  
http://www.bombahir.hu/hirek/nem-tud-a-kormany-az-alanyi-jogon-jaro-lakasokrol Ennyit a farkas flóriánról, aki nem csak köztörvényes bûnözõ, hanem egy hazug ember is...

TattooedAngel 5850 2011. május 25. 20:12   Válasz erre: 5849
Az elmúlt 20 évben egyik kormány sem definiálta, hogy mit akarnak az országból csinálni, hova akarunk eljutni? És viktorka sem teszi... Munkahely kell, de milyen munkahely, mit akarunk itt csinálni, hova akarunk eljutni? Szingapúrban amikor kitalálták, hogy a világ legnagyobb kikötõje akarnak lenni, szépen elkezdték a munkanélkülieket kiképezni rakodógépek, daruk és egyéb dolgok kezelésére, amikre egy kikötõben szükség van. Így hogy megvolt a koncepció és megtették az alaplépéseket, nem volt nehéz dolguk... Itt meg csak a töketlenkedés megy, kapkodás össze-vissza, mindenféle szervezettség nélkül.

tsanyi 5849 2011. május 25. 20:00  
beszél-beszél: http://index.hu/gazdasag/magyar/2011/05/25/orban_a_joleti_gazdasagnak_vege/....,de nem mond semmit csak frázisokat puffogtat mint az összes.....,hogy a bánatba menjenek az emberek dolgozni ha nincs munkahely?....a közmunka meg nevetséges legalábbis ahogy ezek akarják...talán a vállalkozásoknak, cégeknek jobb körülményeket kéne teremteni és akkor érdemes lenne vállalkozni és lenne melóhely........pl. nálunk fél éve 1-2 szlovák cég volt(kamion, hajós konténerezés) mára viszont egyre többen vannak és szorítják ki a magyarokat, minket mert olcsóbban tudnak dolgozni és ezek belföldi magyar fuvarok nem nemzetközi és mivel eu-sok vagyunk szabad itt dolgoznia bárkinek és ezek tiszta szlovák cégek nem magyarok akik kint alapítottak, de ugyanazt csinálják mint eddig és nem vesznek fel magyart, szlovákokkal dolgoztatnak......gondolom ez minden szektorban megvan, minket agyon adóztatnak és belekötnek a bürokráciába míg a mi melónkat lenyúlják simán a külföldiek....nem a szlovák rendszámos autókkal van a baj hanem a minket sújtó rengeteg befizetnivalóval....

qqriq64 5848 2011. május 25. 16:13   Válasz erre: 5837
Húúbazmeg. Teljesen igazad van. Másodrangú állampolgárok vagyunk a saját hazánkban.
Ezek a tetvek akarnak egyenlõ jogokat? ÉN akarok egyenlõ jogokat mert egy koszos ingyenélõ cigánynak több van.
De jó hogy megyek innét a francba.

tsanyi 5847 2011. május 25. 15:28  
Kis adalék a tegnapihoz: http://index.hu/gazdasag/magyar/2011/05/25/80_milliardba_kerult_orban_alairasa/

Tehát tavaly a Bajnaiék már megállapodtak volna olcsóbban, de akkor nem kellett......így mulat egy magyar úr!...a máséval....

tsanyi 5846 2011. május 25. 14:56   Válasz erre: 5844
Persze ez még nem biztos, ez csak az én agyszüleményem...

tsanyi 5845 2011. május 25. 14:34   Válasz erre: 5843
Ha nagyon összeesküvéselmélet módon nézzük a dolgot lehet egy forgatókönyv része az itteni balhé kirobbanása mert ugye izraelt vissza akarják vonni a 67-es határok mögé, de akkor egy csomó embernek nem lesz hol laknia akik ott telepeket építettek és ugye elvesztik azokat a részeket ahol az élelem terem így kell egy új hely.......a 67-es határokat talán azért szorgalmazza a mostani muszlim usa elnök mert muszlim és a többi arab is ezt akarja viszont akkor tényleg veszélybe kerülhet az ország........na ez egy jó kis csámcsognivaló a kurucoknak....:)))

tsanyi 5844 2011. május 25. 14:30   Válasz erre: 5840
Tudják ezt ezek, nem hülyék csak senkik illetve annyit érnek amennyit gondolunk és ezért adják vissza a nyugdíjat, hogy legyen aki hálából megvédi õket.....és megint csak azt mondom remélem nem lesz igazam mármint a megvédést illetõen...

TattooedAngel 5843 2011. május 25. 13:33   Válasz erre: 5836
Az a Farkas Flórián, aki ellen többek közt sikkasztásért jelenleg is büntetõeljárás folyik? Vicces!
Valakik itt nagyon polgárháborút akarnak, mert ez mindenre szolgál, csak a megbékéltetésre nem... Az addig OK, hogy valamit kezdeni kell a cigányokkal, de ezek a módszerek gyakorlatilag sehol sem jöttek be! Még Finnországban sem, ahol egy ottani viszonylatban is jó fizetésnek számító összeget kapnak havonta, mégis pontosan ugyanazok a problémák vannak velük, mint itt.

bob 5842 2011. május 25. 12:47   Válasz erre: 5839
nem tartja meg, hanem eltüzeli/elissza/eladja.. stb.. sajnos

fragile 5841 2011. május 25. 12:34   Válasz erre: 5837
mindig is dolgoztam ...................... felneveltem 3 gyereket egyedül,
két gyerekem már dolgozik .......... harmadik igaz még tanul, de .......
nem kaptam semmitsemnem és még 3 év gyest is meghagytam másnak, mert ikreket neveltem és õk ugye egynek számítottak,
kivéve a családi pótlékban.

fragile 5840 2011. május 25. 12:31  
Negatívba hajlik az egyéves kormány megítélése
Király András
2011. május 25., szerda 11:51
A populista kormányzati intézkedéseket támogatja ugyan a közvélemény, de összességében inkább negatívan ítéli meg az egyéves kormány mûködését. Ez meglátszik a pártok támogatottsági adatain is, a Fidesz egy év alatt elvesztette támogatói ötödét. A kiábrándultak immár nem a bizonytalanok táborát növelik, elsõsorban a Jobbikot és az LMP-t erõsítik.
Ellentmondásosan ítéli meg a népesség az egyéves Orbán-kormány teljesítményét, derült ki a Nézõpont Intézetnek a Heti Válasz számára készített reprezentatív, 1000 fõs mintán végzett közvélemény-kutatásából [1]. Az eredmények szerint - melyek hibahatára +/-3,2 százalék - a konkrét intézkedések megítélése pozitívabb az egyes területeken elért eredmények megítélésénél.
Összességében rossz
Ha az egyes területeket tekintjük, a kormányzati teljesítményt inkább negatívnak ítéli a népesség. Egyértelmûen csak a "nemzeti érdekek képviselete az Európai Unióban" kérdésre adtak pozitív választ a megkérdezetettek, ez 34 százalékuk szerint javult, 23 százalékuk szerint romlott, 24 százalék szerint nem változott - azaz, összességében itt is többségben vannak azok, akik szerint nem változott vagy romlott a helyzet.
A többi terület közül a rendvédelem és az igazságszolgáltatás területén kiegyenlítettek az erõviszonyok - 31, illetve 29 százalék szerint javult, 29, illetve 27 százalék szerint romlott a helyzet, a két tábor közti különbség hibahatáron belüli. A megkérdezettek szerint egyértelmûen romlott az oktatás megújítása terén a helyzet, csupán 19 százalék lát javulást, 28 százalék pedig romlást.
A legfontosabbnak ítélt két területen - a 79 százalék szerint elsõdleges fontosságú munkahelyteremtés és az 59 százalék szerint kiemelten fontos egészségügy kérdésében - a legnegatívabb a kormányzati teljesítmény megítélése. Hiába ígért egymillió új munkahelyet a kormányzat, a megkérdezettek 44 százaléka szerint romlott a helyzet, és csupán 11 százalék szerint javult. Az egészségügyben 35 százalék szerint romlott, 13 szerint javult a helyzet.
Konkrétan jó
Jobb a megítélése egyes konkrét kormányzati intézkedéseknek. Az elszámoltatás terén 58 százaléknyi válaszadó érzékel pozitív változást, a trianoni emléktörvényt 57 százaléknyian, a bankadót 54 százaléknyian, a többi különadót 52 százaléknyian értékelik pozitívan. A relatív többség a vörösiszap-katasztrófa kezelését és a kormányablakok létesítését is pozitívan értékelte, az egykulcsos jövedelemadót viszont már a többség ellenzi, derül ki a felmérésbõl.
A kormányzati munka romló megítélése a pártok népszerûségi adatain is lemérhetõ. A Fidesz támogatottsága a teljes népesség körében a tavaly júniusi 55 százalékos csúcsról 42 százalékra esett vissza, de még így is toronymagasan vezet riválisai elõtt. Az MSZP a tavaly õszi dinamikus erõsödés után stagnálni látszik, 15 százalékon áll, ellenben meredek emelkedésnek indult a Jobbik támogatottsága, egy hónap alatt 8-ról 12 százalékra, azaz statisztikailag releváns mértékben nõt a támogatottsága. Stabilizálta helyzetét az LMP is, mely a decemberi mélypont - 1 százalékos támogatottság után - májusban már 8 százalékon áll.

kawa70 5839 2011. május 25. 12:23  
Ja, és miután megkapta a lakást és már vagy egy hetet is eltöltött a munkahelyén (természetesen hasznot nem hajtva), akkor szépen visszatér a jól megszokott naplopó életmódjához, a lakást pedig megtartja, hisz az neki jár.

kawa70 5838 2011. május 25. 12:21   Válasz erre: 5836
DISZKRIMINÁCIÓ! Ez akkor alanyi jogon járjon minden más nemzetiségûnek is, de legfõképp a többségi lakosságnak, aki eltartja és segít megõrizni a hagyományait a kisebbségieknek.
Ezek a moslék romának nem nevezhetõ dögevõk mindig kitalálnak valami észbontó ingyenélési és putri szerzési megoldást. A magyarnak nincs pénze hogy uj lakást építsen, viszont majd fog a cigánynak.

Pegaso650 5837 2011. május 25. 12:01   Válasz erre: 5836
Na ez kiverte a biztosítékot:
"Saját jogán juttatnánk lakáshoz egy roma családot, ha a gyermekét iskolába, óvodába járatja, ha legalább az egyik szülõ elkezd dolgozni, és ha látjuk, hogy elkezdett termelni, és képes fenntartani a lakást"

Volt már ilyen, igaz azért kaptak új lakótelepi lakásokat, mert eltúrták a putrijukat és kárpótlásként beköltöztették õket oda. Cserébe felszedték és eltüzelték a parkettát, lovat vágtak a 9. emeleten, kiverték az ablakokat és kidugták rajta az üstház füst csövét stb...

Egyéb iránt meg mélységesen felháborít, hogy sem én, sem a családom nem kapott alanyi jogon lakást. Pedig a gyermekeim iskolába járnak,mindkét szülõ dolgozik és fenn is tudnánk tartani a kapott lakást. Amink van azért nekünk meg kellett dolgozni!
Úgy látszik vennem kellene egy doboz barna bokszot, az utcán hugyozni, a szomszéd uborkáját ellopni, játékgépezni, egész nap kocsmába lenni, inzultálni a járókelõket, ordenáré módon kiabálni, jajjongani és talán akkor egyszer én is kapnék alanyi jogon lakást :(
Hiába a viktor nem tagadja meg a fajtáját!

fragile 5836 2011. május 25. 11:31  
Alanyi jogon adna lakást a munkába álló romáknak a kormány
2011. május 25., szerda, 10:36

Saját jogán lakáshoz juthatna az a roma család, amely iskolába járatja a gyerekét, és legalább az egyik szülõ munkába áll - mondta Farkas Flórián, az Országos Roma Önkormányzat elnöke a Bruxinfonak, miután a kormány bemutatta Brüsszelben az európai uniós romastratégiához benyújtott nemzeti tervet.

A magyar kormány "komplexen szeretnék kezelni a problémát, vagyis egyszerre szeretnék javítani a romák különbözõ jellegû gondjain" - mondta Farkas Flórián, az Országos Roma Önkormányzat elnöke a Bruxinfo címû uniós portálnak, miután bemutatta Brüsszelben a múlt csütörtökön a szociális ügyi miniszterek által elfogadott európai uniós romastratégiához benyújtott nemzeti tervet. A terv szerint Magyarország vállalja, hogy 2015-re 100 ezer munkanélküli romát terel vissza a munkaerõpiacra; az átfogó oktatási reform révén 20 ezer cigány fiatal szerezhet szakmát, 10 ezer roma diák érettségizhet le, és 5000 tehetséges roma gyermek esélye nõhet meg arra, hogy feljebb lépjen az oktatási rendszerben. (A tervrõl részletesen
ebben a korábbi cikkünkben
olvashat.)

A számszerû vállalások teljesítését az Európai Bizottságnak kell majd figyelemmel kísérnie egy késõbb kidolgozandó monitoring rendszerrel. A testület által kidolgozott keretstratégia arra is kéri a tagországokat, hogy a szegénység, az oktatás és az egészségügy mellett a romák lakhatási feltételeinek javítása érdekében is szabjanak meg konkrét intézkedéseket. A Bruxinfo erre vonatkozó kérdésére Farkas Flórián közölte, látva a korábbi kormányok nem teljesült vállalásait, felelõtlenségnek tartaná elõre meghatározni, hogy a kormány bizonyos határideig felszámol valahány nyomortelepet.

"Saját jogán juttatnánk lakáshoz egy roma családot, ha a gyermekét iskolába, óvodába járatja, ha legalább az egyik szülõ elkezd dolgozni, és ha látjuk, hogy elkezdett termelni, és képes fenntartani a lakást" - mondta Farkas Flórián a portálnak. A romák munkavállalásával kapcsolatban a fideszes képviselõ azt mondta, nem elsõsorban közmunkát szeretnének a cigányoknak adni, "hanem szeretnénk, ha mindenütt dolgozhatnának cigányok, ahol képesek felelõsséget vállalni, és megállni a helyüket".

A terv bemutatásakor Balog Zoltán, a társadalmi integrációért felelõs államtitkár arról beszélt, hogy a magyar állampolgárok többsége támogatja, hogy "a romák többségi társadalomba való integrálása megtörténjen. Úgy gondoljuk, hogy biztatók a jelek: az emberek jobban meg akarják ismerni a romákat" - fejtette ki az államtitkár.

Balog Zoltán felidézte, hogy Magyarország a most megtett vállalások elõtt már jogszabályi úton is fellépett a cigányság integrálása érdekében. Példaként említette a zérótoleranciát az etnikai és vallási alapú diszkriminációval szemben, és a megszavazott törvényt "az egyenruhás bûnözéssel" kapcsolatban.

A magyar romaintegrációs stratégia bemutatóján részt vett az Európai Parlament egyetlen romaszármazású képviselõje is, akinek a jelentését márciusban szavazta meg az EP. A néppárti Járóka Lívia elmondta, szeretné, ha már szeptemberben megvitathatná az Európai Parlament a 27 tagállami romastratégiát. A képviselõ hangsúlyozta, szerette volna, ha az Európai Bizottság nagyobb szerepet kap az európai szintû integráció levezénylésében és ellenõrzésében.

tsanyi 5835 2011. május 25. 09:56   Válasz erre: 5834
Ez igaz, de ha volt kérdés legalább meg kellett magyarázni....most már azt sem kell, lesz@rják, hogy mit gondolunk mire költik a pénzünk......erre most törvényt is alkotnak...

qqriq64 5834 2011. május 25. 09:49   Válasz erre: 5833
Mert a fidesz tisztességes és erkölcsös. Nem lesznek sógor koma jóbarát cégek akik pályáztatás nélkül megkapják a jó zsíros beszállitói szerzõdéseket.
Hozzáteszem teljesen mindegy mert a pályázatokat is kiírták személyre szabottan eddig is.

tsanyi 5833 2011. május 25. 09:40  
Még jó, hogy az a kúrmány sokkal tisztességesebb és átláthatóbb közbeszerzésekért harcol......igaz a harc nehéz és egyenlõre vesztésre állnak, de errõl is az elmúlt 8 év tehet: http://index.hu/gazdasag/magyar/2011/05/25/kesz_az_uj_kozbeszerzesi_torveny/

az iskolák sima átadását biztosító módosítás :
"Nem kell közbeszerzést kiírni a helyi önkormányzatoknak a közoktatási feladatok nem állami intézményfenntartó útján történõ ellátására, valamint a közoktatási intézmény fenntartói jogának nem állami intézményfenntartónak történõ átadására."

tsanyi 5832 2011. május 25. 08:56  
Úgy tûnik mégis meghagyják a rendõröknek a nyugdíjat némi változtatással......mit is mondtunk amikor az egész elkezdõdött pár hete? Azt, hogy a végén nagy kegyesen meghagyják cserébe lesznek plusz elvárások......ez a szokásos fityisz zsarolós taktika és mindig beválik.....remélem nem lesz igazam, de sajnos az utóbbi 20 évben elõbb-utóbb bekövetkezik amirõl beszélünk, persze csak a mindek erõsen sújtó dolgokra gondolok....

tsanyi 5831 2011. május 25. 08:45   Válasz erre: 5829
A közgazdász azt is mondta, hogy a mostani visszavásárlás igazából annak a következménye, hogy az elõzõ orbán kormány tönkretette a mol-t 2000-ben a gázvitával aminek következményére a mol részvények a béka segge alá estek és akkor vásárolta fel fillérekért az ömv amit 15mrd haszonnal adott tovább az oroszoknak akik most 37mrd haszonnal adták vissza nekünk.......ez akkor egy óriási hiba volt ami rengetegbe került ráadásul állítólag felesleges is volt legalábbis egyenlõre.

Sandokan13 5830 2011. május 24. 22:56   Válasz erre: 5826
Ez inkább Jeruzsálem, Templom hegyre vonatkozik, ebben igazad van. :-)
Csak kikívánkozott itt is.

desiderus 5829 2011. május 24. 22:52   Válasz erre: 5828
Nekem az volt az elsõ reakcióm, hogy ez miért jó nekünk ?
A választ szerintem senki nem tudja...

http://napifix.postr.hu/nyugdijunkbol-orul-hernadi

tsanyi 5828 2011. május 24. 21:22   Válasz erre: 5827
Egy közgazdász nyilatkozott egy rádióban és azt mondta ez kamu....azt a pénzt nem LEHET felhasználni semmi másra csak az MNB tartalékára így tõzsdézni nem lehet vele és ez a tranzakció tõzsdézés.....azért én is kíváncsi vagyok ha nem ebbõl akkor mibõl veszik meg és ha máégis ebbõl akkor miképp játsszák ki a IMF-et?

desiderus 5827 2011. május 24. 20:23  
http://www.fn.hu/cegek/20110524/imf_segit_orbaneknak_mol/

Nem kell nekünk az IMF lóvé, ugyi ?

Hát dehogynem. Most megvesszük a pakettet, oszt az adófizetõk pénzébõl visszafizetjük.
A pakettet leosztjuk a haveroknak, a nyereségen meg osztozunk....

Gyurcsány : Böszme
Orbán : Sunyika király

kawa70 5826 2011. május 24. 20:09   Válasz erre: 5815
A bibliának sok esetben vajmi kevés köze van a valóságban történt eseményekhez.....
Itt is valami szérût meg ökröket emleget.....Ehhez képest itt mintha többrõl lenne szó.
Ez inkább illik a hittanórás topicba - ha már nyitottál egyet :)

tsanyi 5825 2011. május 24. 20:02   Válasz erre: 5824
na ez az.......ha én nem szólok bele más életébe más se szóljon az enyémbe...

kawa70 5824 2011. május 24. 19:48   Válasz erre: 5822
Ez is igaz... Mint ahogy a szlovák rendszám esetén is találtak a szlovák hatóságok olyan lakhelyet, ahová 800! magyar volt bejelentve. Akkor nem tudom.....De az állampolgársággal ne járjon automatikusan.......Ahhoz éljen itt, és érezze a szavazata sulyát.

kawa70 5823 2011. május 24. 19:46   Válasz erre: 5800
És szerinted mirõl szavazzanak? Hogy a fidesz nyomorgasson tovább, vonjon el minél többet, miközben mondjuk egy szlovák vagy erdélyi magyar (akiket mellesleg tisztelek és becsülök) kockázat nélkül döntsön a sorsomról? Esetleg egy téves irányvonal miatt bekövetkezõ gazdasági összeomlás esetén megvonja a vállát, és azt mondja: ez most nem jött be nekik.

tsanyi 5822 2011. május 24. 19:45   Válasz erre: 5821
A lakhely sem elég kritérium hisz könnyen lehet, hogy egy lakásba a választásokra bejelentenek párszázezer embert....nem tiltja a törvény így lehetséges....

kawa70 5821 2011. május 24. 19:42   Válasz erre: 5799
Teljesen jogos! Más faszával könnyû verni a csalánt, ráadásul a nemzetközi viszonylatban elég rendesen ferdül a politikai hír, véletlenül sem biztos, hogy valós állapot alapján kényszeritenek egy kormányt az áldásos tevékenységével az itt élõkre, a kintiekre ugyis csak a jelenlegi hazájuk szerinti szabályozások vonatkoznak. Arról nem is beszélve, hogy kifelé lehet teljesen másként politizálni és jót tenni, mint hazai környezetben. Tehát NEM! Na ez az egyik pont a jobbik programjában, amelyikkel nem tudok egyet érteni, teljesen logikátlan is. Az állampolgárság meg egyéb könnyitések egyértelmûen kellenek, de szavazni csak a lakhellyel rendelkezõ állampolgárok tudjanak itthon.

klimas 5820 2011. május 24. 18:59   Válasz erre: 5801
Vastaps és maximálisan egyet értek, igaz én már / mindjárt / 55 éve teszem ugyanezt és még tervezek pár évet......

klimas 5819 2011. május 24. 18:39   Válasz erre: 5800
Te meg ostoba vagy ha nem veszed észre a mocskos politikai játszmát.

TomRed 5818 2011. május 24. 18:33   Válasz erre: 5813
A cikk utolsó bekezdésében van a lényeg: Az elemzõk azért kapják a pénzüket, hogy elemezzenek. De ezt nem érdemes komolyabban venni, mint a jóslást, fõleg hosszabb idõtávra.
Ráadásul a médiában mindig azokat az elemzéseket közlik, amelyek az éppen aktuális trendet magyarázzák. Most éppen a gyengülést.

qqriq64 5817 2011. május 24. 17:06   Válasz erre: 5813
Megsexualhatnák a jó édes anyjukat úgy látszik régen döntötték már be a forintot.

Sandokan13 5816 2011. május 24. 16:24   Válasz erre: 5815
Kábé 3000 évvel ezelõtt...

Sandokan13 5815 2011. május 24. 16:22   Válasz erre: 5806
Hali!
Jeruzsálem utolsó (Biblia által) ismert adásvétele Dávid korabeli:

2 Sámuel 24,24:
Monda pedig a király Araunának: Nem, hanem pénzen veszem meg tõled, mert nem akarok az Úrnak, az én Istenemnek ingyen való áldozatot áldozni. Megvevé azért Dávid azt a szérût és az ökröket ötven ezüst sikluson.

Krónikák I. könyve 21,25:
Ada azért Dávid Ornánnak a szérûért hatszáz arany siklust.

Ornán és Arauna egy és ugyanaz. Az összegek pedig az elsõben az ökrökért, a másodikban pedig magáért a földterületért "fizettettek" ki. Azóta a tulajdonviszonyok szabályosan (adásvétellel) nem változtak a történelemtudorok szerint.
Érdekes a link amúgy: a 16. század eleje elõtt nem is volt arra semmi? Bocs... Csak egy kérdés.

tsanyi 5814 2011. május 24. 16:08   Válasz erre: 5813
inkább tudom, hogy unalmas...:)

tsanyi 5813 2011. május 24. 16:07  
Todum unalmas, de attól még így van, 2 hónapja még 200 alatt is volt akkor írtam talán elõször, hogy finom kis short lesz nemsokára, hát itt van: http://vallalkozoi.negyed.hu/vnegyed/20110524-az-eurozona-problemai-miatt-a-svajci-frank-erosodese-es-a.html

tsanyi 5812 2011. május 24. 15:47   Válasz erre: 5811
Még a mostaniban...marha öreg vagyok csak már az emlékezet kicsit megzavar.....:))....

Olívia 5811 2011. május 24. 15:37   Válasz erre: 5810
Egyik elõzõ életedben?:-))))

tsanyi 5810 2011. május 24. 15:34   Válasz erre: 5809
A wikipédiáról nemrég linkeltem egy cikket amiben gyakorlatilag kiderült, hogy tudatosan hamisítják attól függõen, hogy épp melyik országét nézzük.......mostanában van a spektrumon egy mûsor ahol Mózes korát és a zsidóság származásáról esik érdekes módon szó.....gyakorlatilag az akkori zsidók illetve azok egy laza törzsszövetsége elvállalta a földért cserébe, hogy védi egyiptom északi határait mivel egy harcos nép volt és ezt jól is csinálta illetve a földmûvelésben is jeleskedtek és gazdagodtak amit végül már nem néztek jó szemmel a fáraók és az egyik felrúgva az egyezséget elvette a földet és bérmunkásként(nem rabszolgaként) dolgoztatta õket különbözõ építkezéseken és ezt megunva fellázadtak és rabolva gyilkolva elkezdték elhagyni egyiptomot amin felbõszülve üldözõbe vették õket amit viszont mivel Mózes remek hadvezér volt a már ismert módon(a tenger szétválasztására is van magyarázat mert a feltételezett kivonulás útvonalában van egy mocsaras vidék ahol kedvezõ széljárás esetén valóban eltûnik a víz a mederbõl egy idõre) megvezette a fáraót és seregét és így sszejött a kivonulás igaz kicsit másképp ahogy azt leírták utána......vagy a fene tudja, rég volt, nem voltam ott.....bár ki tudja?..:)))

Olívia 5809 2011. május 24. 15:25   Válasz erre: 5808
Szeretem az ilyen történelem hamisítókat.:-))

Esetleg mégis?:http://hu.wikipedia.org/wiki/Zsid%C3%B3k

Szerintem ha keresgélünk a neten, akkor mindenre és az ellenkezõjére is találunk magyarázatot!:-)))

tsanyi 5808 2011. május 24. 15:24  
Na vazz, vége lesz a jó kis állattartásnak?: http://www.origo.hu/tudomany/20110520-mesterseges-hus-eloallitasa-ossejtekbol.html

hol találok majd engedelmes barit? :))....és akkor majd felmegyek a padlásra a combtenyészetbõl kanyarítani a sütögetéshez.....

tsanyi 5806 2011. május 24. 15:08  
Mégsem éltek mindig zsidók azon a földön amit õk szentföldnek neveznek? : http://www.mult-kor.hu/20110524_kozelkeleti_konfliktus_kozeppontban_az_1967es_hatarok

Tulajdonképp csak a 19. században ötlött fel, hogy odaköltözzenek és ezt tették szép lassan.....és a terrorizmust is õk találták fel arrafelé csak az még szabadságharc volt, de az arabok egész jól megtanulták a leckét és most õk terrorizálnak......izrael megteremtése egy sima földfoglalás volt mindenféle különösebb jog nélkül, ezzel az erõvel grönladot is megkaphatták volna....

TattooedAngel 5805 2011. május 24. 10:08   Válasz erre: 5804
Biztos, hogy voltak visszásságok akkor is, de a jól mûködõ dolgokat azért nem kell elvitatni tõlük, inkább át kellene venni! Az is tény, hogy akkoriban még egy hivatás volt politikusnak lenni, nem pedig csak egy munka, ahogy az manapság dívik. Akkoriban még jóval többen voltak hivatásból politikusok, akik legjobb tudásuk és meggyõzõdésük szerint cselekedtek a nép érdekében, még ha ez nem is mindig sikerült a legjobban. Ma mi van ezzel szemben? Költségtérítés, frakciófegyelem, csak hogy a legfontosabb kulcsszavakat emeljem ki...
Most nem a hárommillió koldus országa vagyunk, hanem kb. hatmillióé. Annyi a különbség, hogy az akkori és a mostani kor koldusszínvonala nyilvánvalóan eltér egymástól, ahogy más körülmények közt élt akkor egy milliomos és más körülmények közt él most. Egyik sem lett se szegényebb, se gazdagabb, csak egyszerûen más lett a világ közben.
Amúgy meg egyáltalán nem vagyok demokráciapárti, mert egy hatalmas lózungnak tartom az egészet. Pont arról szól, hogy az utolsó paraszt is azt higgye, beleszólhat és számít is a véleménye, holott ennek köze sincs a valósághoz!

tsanyi 5804 2011. május 24. 09:49   Válasz erre: 5803
horthy alatt is ugyanolyan korruptak voltak mint most........a választást viszont én is hasonlóképp átalakítanám viszont az ilyen rendszernek van egy hatalmas veszélye ami a 3 milla koldus országává tette a horthy korszakot........nevezetesen ha csak az szavaz aki befizet akor a társadalmi felelõsségérzés teljesen háttérbe szorulhat és akkor megválasztanak olyan pártot akik minden rászorulótól elveszik a megélhetést biztosító támogatást(természetesen nem a túltámogatást pártolom, de éhenhalni nem szadab hagyni senkit) és az utcára kerülnek a dolgozni már nem tudó emberek......

TattooedAngel 5803 2011. május 24. 09:36   Válasz erre: 5796
Na ez érdekes lesz!
Egyébként a választási rendszerünk úgy rossz, ahogy van ezzel az általános szavazójoggal. Elõször 1919-ben, a Tanácsköztársaság idején volt általános választójog, amikor szükség volt az összes lumpen elem szavazatára is. Csak én vélek hasonlóságot felfedezni a mostani és az akkori állapotok között?
Szerintem csak az szavazhasson, aki elmúlt 20 és még nem érte el a nyugdíjkorhatárt, van minimum egy szakmunkás bizonyítványa és van munkahelye. Rögtön kikerülne a legtöbb olyan elem a rendszerbõl, akinek egyáltalán nem kéne szavaznia! Az igen sokat szidott Horthy korszakban sem volt általános választójog, jobban is mûködtek a dolgok. Apropo, ha már Horthy korszak... Tudtátok, hogy akkoriban pl. szolgálati autója egyedül a kormányzónak volt? A képviselõk kaptak egy éves BKV bérletet és egy éves MÁV bérletet, aztán ennyi! Aki autót akart, a saját pénzébõl kellett megvennie! Ezt ma miért nem lehet megtenni? A képviselõi javadalmazásból lazán telne rá mindegyiknek! És lehetne sorolni még dolgokat...

tsanyi 5802 2011. május 24. 09:30   Válasz erre: 5799
Legyen kölcsönös....én is szavazni akarok az össze szomszéd országban.....ja, hogy semmi közöm hozzájuk azon kívül, hogy ott is élnek magyarok? Az én répámmal ne verdesse senki a csalánt, könnyû úgy szavazni, hogy a következményeit nem kell viselni....elég öreg vagyok, hogy emlékezzek arra, hogy a vajdaságban minket 20 éve még lesajnáltak(errõl linkeltem egy cikket pár hónapja, az egy vajdasági honlap volt ahol ezt nyíltan vállalták is)...........tehát akkor az a magyar aki nem itt él, de meg akarja mondani, hogy a magyarországon élõk miként éljenek viszont az nem magyar aki itt él, adóztatják és szivatják......tele vagyok erdélyi rokonokkal, anyám szülei trianon után jöttek át apámék pedig a felvidékrõl és mégsem szeretném, hogy a kint élõ rokonok különbözõ vélt vagy valós elõnyökért vagy csak sima magyarkodásból kintrõl mondják meg mennyit adózzak és mit tûrjek el.....

Olívia 5801 2011. május 24. 09:23   Válasz erre: 5800
Te, aki nem ismersz inkább saját magadat minõsíted a kijelentéseddel, azt gondolom tartózkodj a személyeskedéstõl!!

Szavazati jogot nem kellene kapniuk, mivel onnan kissé más a perspektíva!!!
A melldöngetõ nagyon magyar, aki 2 értelmes mondatot nem tud leírni, aki kizsákmányolja az országban élõket klasszul tolja maga elõtt a határon túliakat!

Ahol nem élek, ahol nem adózok, ott nincs jogalapom beleszólni az ott folyó eseményekbe!!!

Én itt élek 45 éve, itt dolgozom és itt is tervezem leélni az életemet, adózok itt "élvezem" a politikai percemberek hangulat és érzület hullámzásait.:-((

boss2 5800 2011. május 24. 09:13   Válasz erre: 5799
Mert az is vagy ha így gondolkozol !

Csak bele kellene gondolnod abba, ha te lennél az Õ helyzetükbe ,akkor is így gondolkoznál, meg úgy ahogy a böszme tette 2005 -ben.

Olívia 5799 2011. május 24. 08:58   Válasz erre: 5796
Ez egyértelmû volt már a kezdetekkor is. Több erdélyi kollégámnál kiütöttem a biztosítékot, amikor mertem azt mondani, hogy az szavazzon, aki itt adózik, itt dolgozik, itt él! Magyartalannak tartottak ezért.:-((

Olívia 5798 2011. május 24. 08:55   Válasz erre: 5797
Amennyire az a "kevéske" ateista vallásos.

tsanyi 5797 2011. május 24. 08:06  
Identitáskeresés vagy számítás miatt szaporodnak?: http://modoros.blog.hu/2011/05/22/az_onjelolt_zsido?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_campaign=index

tsanyi 5796 2011. május 24. 07:48  
Úgy tûnik végleges: http://index.hu/belfold/2011/05/24/tenyek_es_hazugsagok_a_hataron_tuliak_valasztojogarol/

tsanyi 5795 2011. május 24. 07:37   Válasz erre: 5790
Szerintem az értelmesebbje tudja az igazat csak nem érdeklik a következmények mert tudják, hogy valós komolyabb következmény nem lehet(ezt biztosították polttal) és a hátralévõ 3 évben lopnak annyit, hogy az ükunokájuk is milliárdosként fog majd élni.....

ELőző oldal
Felhokep

Tagok száma: 22114