28
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26

Kérlek jelentkezz be

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Elmélkedések
Következő oldal

qqriq64 9619 2011. december 18. 19:02   Válasz erre: 9617
Hasonló kaliberû ember volt mint Árpi bácsi.Minden tiszteletet megérdemel. Nyugodjon békében.

tsanyi 9618 2011. december 18. 17:29  
Ez is érdekes: http://hvg.hu/itthon/20111218_maganbiztosito_fidesz

"2006. márc. 1. – Az egészség nem üzlet, ezért az egészségbiztosítást és az egészségügyi ellátást az állam felelõsségkörében kell tartani – mondta Orbán Viktor
No persze mindig csak az a kérdés, hogy "Cui prodest?" "

Ne felejtsük el, hogy az elsõ fidesz kormány is be akarta hozni a magánbiztosítókat, de akkor még ez nem jött össze....nekem nem lenne bajom a magánbiztosítással, de csak olyan formában, hogy akkor a kötelezõ államit ne kelljen fizetni(annál jóval olcsóbb lenne a magán ha verseny is van)......

kispeti 9617 2011. december 18. 16:38  
Miért van, hogy Õt tiszteltük ? Lehet, hogy EMBER maradt mindig ?
R.I.P.
http://www.hir24.hu/kulfold/2011/12/18/meghalt-vaclav-havel/

gazesmas 9616 2011. december 18. 14:18  
Nem igazán az a baj amit tesznek. Az, ahogy.
Egy ilyen ország, (létszám, terület) ilyen földrajzi fekvéssel, nem lehetne perben haragban az összes szomszéddal. Meg nem szomszéddal.
Ezt az EU.-t is komolyan kellene már venni. A területeinket soha nem fogják már vissza adni, így van ez az igazán jó lehetõség a magyarok újbóli összeboronálására. Erre mi történik? Lassan távolabb lesznek mint a "vasfüggöny" idejében.
Aztán itt ez a "kurta" euro. Minden józan gondolkodású ember tudja, mert tudhatja, ha idõben benne vagyunk, most nem kellene a bankhitelekkel ennyit bajlódni. Kevesebb propaganda több józan törvény. És nem a "csakazértis" politizálás.
Mellesleg ma hallottam, hogy az új hsz. szerint 15 perc elég egy törvény átviteléhez a parlamentben!
Ha ezt a munkaritmust "Sztahanov" megérhette volna!

Semi 9614 2011. december 18. 14:04   Válasz erre: 9602
Mivel egyik jelenlegi sem jobb a Fidesznél, felõlem aztán maradhatnának is, csak a vezetésüket kellene lecserélni pár tökösebb legényre. Megvan a soraik között szetintem az a pár politikus, aki ért is valamihez és jobban csinálná a dolgokat, mint a mostaniak, csak egyelõre vagy el vanna nyomva, vagy még nem mernek saját útra lépni. Van pár Fideszes, akik már ki merik mondani a véleményüket, talán majd egyszer lépni is mernek. Igazából sosem az érdekelt, hogy melyik párt van hatalmon, csak hogy az épp jó-e nekem, vagy sem. Ez most nem jó, de csak a vezetésével vannak gondjaim. Úgy hazudnak, hogy nem csak õk tudják, hanem mindenki, mégis mondják a dolgaikat. Ezek nem felelõs politikusok, nem kiszámíthatók és ebben a bizonytalanságban csak tetézi a bajt a szakmai hozzá nem értésük és az a gõgös 'akkor is megmutatom, hogy igazam van' hozzáállás, amit csinálnak.

kondorosi67 9613 2011. december 18. 13:51  
:-)

kondorosi67 9612 2011. december 18. 13:14  
Ezekért Sandokan testvér vallási topikjában bûnbocsánatért lehet jelentkezni.Vidám vasárnap van, biztos feloldozást kaptok.

TTné 9611 2011. december 18. 13:06   Válasz erre: 9608
A szája.:-)

qqriq64 9610 2011. december 18. 12:50   Válasz erre: 9608
Lófasz a seggébe:))))))))

kawa70 9609 2011. december 18. 11:03   Válasz erre: 9608
Egy doboz teszkógazdaságos sör, amit bármelyik teszkóáruházban átvehet jelképes összegért.

LaciS2 9608 2011. december 18. 11:01   Válasz erre: 9607
És mi jár annak akinek igaza van ?......

Bedouin 9607 2011. december 18. 10:01  
Még elbízza magát ha sokat dicséred :D

qqriq64 9606 2011. december 18. 09:53   Válasz erre: 9599
Meg ebben is.

qqriq64 9605 2011. december 18. 09:52   Válasz erre: 9593
Sanyi ebben nagyon igazad van.

qqriq64 9604 2011. december 18. 09:51   Válasz erre: 9603
Ugye hogy ugye :)))))

klimas 9603 2011. december 18. 09:07   Válasz erre: 9591
Hibátlanságodnál csak a szerénységed nagyobb...))))

tsanyi 9602 2011. december 18. 08:22   Válasz erre: 9600
Az mondjuk igaz, hogy tavaly nem volt jobb, de ez fõleg annak volt köszönhetõ a maszopszadesz elk@rása után, hogy hazudtak arról, hogy mit fognak csinálni, ha elõre elmondják mindazt amit itt csináltak még a parlamentbe sem jutottak volna be.....és ezért alakul ki szép lassan az a vélemény a többségnél. hogy ma már mindegy ki jönne utánuk mert az csak jobb lehet.......egyébként reménykedem abban, hogy lesz majd valami új csapat aki leválthatná õket, pl. a Kónya Péter(azért nagybetû mert eddig nem adott okot a kisbetûre, ha fog majd õ is megtapasztalja milyen az, ha már kisbetûzik a nevét:)) aki most politikai pályára lépett.........majd kiderül lesz-e valaki, ha nem akkor valamelyik régi közül kell választani vagy megtartani a fideszt....ki-ki ahogy akarja...

kispeti 9601 2011. december 18. 08:08   Válasz erre: 9595
Sanyi sajnos kompetensek, mert a választók a szavazatukkal azzá tették ! Kompetenciájuk meg van, dönthetnek, de ahhoz meg impotensek ! :-)

kawa70 9600 2011. december 18. 08:04   Válasz erre: 9598
Egyébként többségében igenis helyeslem, amit csinálnak, a célok egyértelmûen jók, a módszerek és az a fránya kommunikáció csapnivalóan szar!

A célok eddig is jók voltak az elmult 20 évben.........Csak valahogy pont nem sikerült teljesiteni, bár nem is nagyon akarták. Mint ahogy most is igy van.........Narancs szinû koprsója lesz az országnak - az azért mégiscsak mennyivel felemelõbb, mint ha vörös lenne.........Csak mert nincs jobb.....Ez az igazi, hazamentõ hozzáállás :)

tsanyi 9599 2011. december 18. 07:36   Válasz erre: 9598
Szerintem a kiforrott világnézet(már amit ez alatt szoktak érteni) pont az elvakultság, az nem fogad el mást aki erre hivatkozva elutasítja a kritikát azokkal szemben akikkel szimpatizál. A világnézetemhez(amúgy mi az?) nem sok köze van ahhoz, hogy kire szavazok mert ugye az, hogy épp kire adom a voksomat az az aktuális politikai helyzettõl és az anyagi várakozásaimtól függ pont úgy mint a többségnek(mondtam sokszor, hogy én nagyon átlagos vagyok) és azt gyakorlatilag mindegy melyik párt(na jó nem mindegy, de az már a szélsõség, tényleg az mi?) ígéri, hogy jobb lesz nekem és a családomnak akkor arra fogok szavazni akkor is ha a vezetése amúgy nem tetszik.....épp errõl beszéltem, hogy tulajdonképp miért szavaz valaki mindenképp egy pártra?.....és az utolsó lehetõség a hsz.-ben az amin ha valakinek az az oka( "vagy talán ami még most a többségük, magyar virtusból(mit csináljunk, ha rosszat is tesznek, de nem hagyhatjuk õket cserben hisz rájuk szavaztunk)?") akkor gondolkozzon el, hogy a virtus ér-e annyit, hogy becsukja a szemét......és tényleg itt tartunk azok miatt mint én, de ennek nem fõleg a szavazók az okai hanem a derék hazug politikusok és nem kis részben a számon kérhetõség hiánya mert akkor nem nagyon hazudoznának ha utána vagyonelkobzás és sitt lenne a jussa a nyilvánvaló hazudozásnak........

Oldi 9598 2011. december 17. 23:51   Válasz erre: 9588
Kérdésedre qrva egyszerû a válasz: nincs jobb... :-(

Ezt minden elvakultság nélkül állítom. Öreg vagyok én már elvakultnak, érdekem meg semmi nem fûzõdik hozzá.

De mégiscsak kicsit rövidke a memóriád, az utolsó választáson akkora nagy volt a kiábrándulás a komcsikból, hogy döntõ többséghez juttatta a mostanit.
A nagy többség nem a Fidesz-re szavazott, hanem az ezelõtti nyolc év ELLEN!!
Ezért lett 2/3.
Minden nemzetnek sajnos olyan vezetõi vannak, amelyeket kitermel magából, tehát akiket megérdemel... Kegyetlen, de így van.

Az meg, hogy szavaztál már mindenkire, az nem egy kiforrott világnézetrõl tanúskodik...

Viszont, ha túl sok sok olyan választó van, mint Te, azt eredményezi, hogy érdemes fût-fát ígérni amit aztán persze, hogy lehetetlen betartani, és akkor itt tartunk....:-(

Így jön ki, az, hogy ilyet érdemlünk.

Egyébként többségében igenis helyeslem, amit csinálnak, a célok egyértelmûen jók, a módszerek és az a fránya kommunikáció csapnivalóan szar!

kmenyus 9597 2011. december 17. 23:34   Válasz erre: 9595
Romániában nincsenek el túl jól. Nagy a munkanélküliség, a közmûvek sem mûködnek jól, az utak állapota siralmas, magas a bûnözés. Bukarestben sokkal több a koldus az utcákon, mint nálunk. A korrupció irdatlan. De a hangulat mégsem ennyire elkeseredett.

kondorosi67 9596 2011. december 17. 22:56   Válasz erre: 9595
Értem.Kereskedõ vagyok és ezt én sem értem miért nem lehet az adó és járulékfizetési rendszerünket korrektül megfizethetõvé tenni.Valamelyik okos politikusunk erre a kérdésre azt válaszolta hogy "úgy is csal mindenki".Frankó hozzáállás nem mondom.

tsanyi 9595 2011. december 17. 22:47   Válasz erre: 9594
Ha inkompetesnek a vezetõk(most jóindulatú vagyok hisz inkább mások) akkor kérdezzék meg akár szlovák/román kollégáikat mit kéne tenni?.....mivel azokban az országokban valamiért sokkal kevesebb elvonásból is el tudnak lenni még sincsenek akkora gázban mint mi.....bár mi sem éreznénk úgy ha nem lenne annyi fizetnivaló és több lenne a meló....viszont meló addig nem lesz míg a kisvállalkozásokat tönkreteszik kitermelhetetlen fizetnivalókkal....mint írtam a megoldást nem nekünk kell prezentálni, esetleg agyalhatunk rajta, hogy ki lenne jó, de nem a mi dolgunk.....a kritizálás az egyetlen lehetõségünk a nem tetszésünk kifejezésére még ha nem is jut a fülükbe......

kondorosi67 9594 2011. december 17. 22:42   Válasz erre: 9593
Ebben igazad van!De továbbra is érdekelne szerintetek mi mást lehet tenni mint elvonni, megszorítani?Mindannyiunkat keményen érint a mostani helyzet.Emberek között dolgozom és a fanatikus hívek is csak tanácstalanul toporognak.Nem dicsõít itt már senki senkit, legalább is ezt tapasztalom.A töke tele van mindenkinek az egésszel hidd el.

tsanyi 9593 2011. december 17. 22:29   Válasz erre: 9592
Engem nem azért fizetnek, hogy megoldást találjak az ország problémáira, amiért engem fizetnek azt elvégzem, és ha elégedettek a munkámmal utalják a pénzemet....viszont véleményem van és ameddig lehet el is mondom hisz sem vak sem süket nem vagyok és a bõrömön érzem amit velünk tesznek így közöm erõsen van hozzá.......viszont a vezéreink azért kapják a fizetésüket, hogy tudják mi a megoldás és el is végezzék a munkájukat és mi vagyunk azok akik a fizetésüket utaljuk adó/járulék formájában és ezen ok miatt számon kérhetjük mindannyian rajtuk, épp ezt tesszük, tehát a megoldást nekik kell megtalálni és nekünk elfogadni, ha valamelyik eset nem áll fenn akkor nem jár nekik fizetés.....nekünk elég ha kritizálunk(bárkit aki arra érdemes), nem is kell mást tennünk......szerintem:)

kondorosi67 9592 2011. december 17. 22:22   Válasz erre: 9588
Szia Sanyi.Elõre bocsátanám hogy nem vagyok sem rajongó sem hívõ.Csak arra lennék kíváncsi hogy mit lehetne egy ilyen rommá rabolt eladósodott ország helyzetében csinálni?Olvasgatom írásaitokat és várom hogy valaki végre valami okossal elõálljon két zorbánozás közt.Én nem szidom és nem is dicsérem egyiket sem mert nem tudom mit lehetne tenni ebben a helyzetben.Kíváncsian várakozom tovább hátha valaki kinyilatkozza a tutit.

qqriq64 9591 2011. december 17. 22:07   Válasz erre: 9590
Nekem csak egy hibám van. Az hogy hiányoznak belõlem a hibák:))))))

tsanyi 9590 2011. december 17. 22:00   Válasz erre: 9589
Erre akartam kilyukadni.....mindenki nézzen magába miért hisz valakikben és, hogy azok tényleg megérdemlik-e? Én mondjuk már túl vagyok azon, hogy a hibáimat ne ismerjem be csak nem emlékszem az összesre....:)))

qqriq64 9589 2011. december 17. 21:57   Válasz erre: 9588
Azért Sanyi mert kurva nehéz beismerni az embereknek hogy hibáztak. Még nekem is. De azárt nézz körül az ismerõseid között hány olyan van aki körömszakadtáig ragaszkodik bármilyen döntéséhez. Ez egy általános emberi tulajdonság.
A szavazófülkében ez azért megváltozhat. Emlékezz milyen biztos volt a fidesz a gyõzelmében 2002-ben.

tsanyi 9588 2011. december 17. 21:48  
Mint régebben írtam szavaztam már szinte mindenkire a magyar pártok közül az elmúlt 20 évben(szadeszre mondjuk nem) tehát a fideszre is.......,de nem tartom zárva a szemem és látom, hogy ki mit csinál és igyekszem nem felejteni, de fõleg nem vagyok egyik társulatnak sem az elvakult rajongója.....ezzel most arra akarok kilyukadni, hogy aki most fidesz pártoló az vajon miért? ......helyesli amit csinálnak?.....annyira utálja a komcsikat, hogy csak azért is a fidesz?.....vagy talán ami még most a többségük, magyar virtusból(mit csináljunk, ha rosszat is tesznek, de nem hagyhatjuk õket cserben hisz rájuk szavaztunk)?...........csak azért kérdezem ezeket mert épp ezen elmélkedek magamban.....és ha valaki az utolsó verzió miatt tart ki mellettük akkor annak sem ártana, megéri?.....ha az elõzõ kettõ akkor nincs vacillálás, tegyék a dolgukat.....

qqriq64 9587 2011. december 17. 20:31   Válasz erre: 9585
Igaz.

tsanyi 9586 2011. december 17. 19:51  
Itt van egy kis felmérés egy blogból amit külföldön ejtettek meg velünk kapcsolatban: http://amexrap.org/fal/horror-ha-el-is-kuldjuk-cenzor-bant-zombikent-rajtunk-ragad

"Horror: Ha el is küldjük Cenzor bánt, zombiként rajtunk ragad

Egyik év végi bejegyzésemben arra hívtam fel a figyelmet, hogy a kérdõívre válaszóló többezer Die Welt olvasó 63% gondolja úgy, hogy a magyarok veszélyesek, nincs többé helyük az Unióban.

De nem ez a legrosszabb a hírrel kapcsolatban.

Hanem az, hogy mihez képest választotta a válaszadók majd’ 2/3-a, hogy kívül tágasabb."

....tényleg ezt akarjuk, legalábbis a többség?....tényleg van sok hátránya az EU-nak, de igazából ezeket rajtunk kívül szinte m,inden volt szoci ország ügyesen kezeli mint pl. szlovénia(multikat mégsem engedik úgy elterjedni) és hasonló példákkal az össze többi......azért mert minket eladtak választott vezetõink még nem biztos, hogy jobb lenne kívül mint belül......persze nyilván van olyan csapat akik elõre dörzsölik a kezüket, hogy ezután beleszólás nélkül csinálnának amit akarnak, de nem biztos, hogy a kisembernek ez nyereség lenne...

tsanyi 9585 2011. december 17. 19:35  
Van benne valami: http://blog.creativslave.hu/2011/12/16/a-folyamatban-levo-hazaarulas/

"Tisztázzuk.

Nem az a hazaáruló, aki egyéni érdekeit szem elõtt tartva ellop ezt-azt. Akár magán, akár közvagyont. Az tolvaj meg sikkasztó, hatalmával visszaélõ gazember. Nem mentem fel õket, de ez nem hazaárulás. Szimpla gazság, amire vannak büntetõjogi megfelelések és azokat érvényesítve tenni kell a gazemberek ellen.

Az viszont hazaárulás, ha valaki meggondolatlanul romlásba dönti a nemzetét. Még akkor is hazaárulás lenne, ha jót akarna, csak hülye. Ez esetben az elsõ visszajelzésnél észre kell venni, hogy elbaszta a dolgot, úriemberként kalapot venni, elnézést kérni és a török határ felé elhagyni az országot. Nem kívánt törlendõ.

Nevezzük néven a gyereket. Orbán Viktor és csapata lassan két éve egy nagyon nehéz helyzetben lévõ jogállamot, egy európai demokráciát kapott a kezébe. Õk ezt, a saját retorikájuk szerint, meg akarták jobbítani. A jelenlegi helyzetben, így lassan két év után, úgy tûnik, hogy, amit Orbán Viktorék jobbnak tartanak a parlamentáris demokráciánál, az a diktatúra.

A probléma ott van, hogy Orbán Viktoréknak arra nem terjed ki a meghatalmazásuk, hogy megváltoztassák a nemzetünk államformáját. Hiába van kétharmaduk, hiába tehetik meg kvázi törvényesen, az, amit a jobboldal évtizedeken át népléleknek aposztrofált nem átléphetõ."

tsanyi 9584 2011. december 17. 19:34   Válasz erre: 9582
Ebben talán egy dolog sántít....na a mi esetünkben van a szilaj fülkeharcos, van annak csatája is bõven bár eddig még gyõztesre egyik sem sikerült és persze van a gonosz ellen akiket emlegetnek a filmben......viszont Stirling-nél egy híres szabadságharcos gyõztes csatája zajlott aki bár elbukott(árulás következtében), de végülis az Õ szerepe óriási volt a késõbbi tényleg gyõztes harc befejezésében.....na most kedves vezetõnk erre a videóra akár büszke is lehetne hisz egy igazi harcoshoz hasonlítják pedig a valóság ettõl fényévekre van....

qqriq64 9583 2011. december 17. 19:26   Válasz erre: 9582
Ez kurva jóó:)))))))))))

Taro 9582 2011. december 17. 17:17  
Nem tudom a humorba rakni. Ezen inkább sírni kell :-(
http://www.youtube.com/watch?v=9KSV0eD8Q9E&feature=player_embedded

kawa70 9581 2011. december 17. 07:49  
Teljesen jól összefoglaltad......így van ez sajnos. Lassan lõszerbe kell fektetni azt a maradék kis pénzt is.

upsy 9580 2011. december 17. 05:16  
folytathatnám sokmindennel,akár az egészségüggyel is...igazuk van az orvosoknak/ápolóknak,hogy itt akarják hagyni az országot és nem csak a fizetés miatt,hanem a korházak,rendelõk állapota miatt is...én sem és senki sem szeret olyan helyen dolgozni,ahol nincs megteremtve a munkához szükséges adottságok,felszerelések...fõleg nem ott,ahol emberéleteket tartanak a kezükben...mennjenek is csak ki külföldre,és mindenki,aki csak teheti,nem sabad itt maradni...30 éve mindenki csak ígérgeti,hogy majd jobb lesz...sosem lesz jobb...itt nem...fõleg akkor,ha olyan kijelentéseket hallunk,hogy a cigányságba sok lehetõség van...ppff...majd,ha azt hallom,hogy a cigányságba sok ólom van,akkor majd talán,hangsúlyozom TALÁN elhiszek valamit az egészbõl...vannak helyek,ahol a magyarnak kell félni a cigánytól...nem tudsz úgy végigmenni a barátnõddel,hogy a cigánybanda ne kezdjen el beszólogatni,meg billentyûzetet nem tûrõ beszólásokkal illetni...ezekbe aztán van lehetõség...bezzeg régen...Borsodba Ózdon a városba be nem tehették a lábukat még a közértbe sem mehettek be,kint éltek a hegyoldalba lukakban...aztán KAPTAK szép házakat,mert régen azok voltak ott és most meg lehet nézni hogy milyen lett a terület,amit "birtokba" vettek...ezekben aztán van lehetõség...majd mondja ezt akkor,amikor minden magyar itt hagyja ezt a szemétdombot és csak a cigányok maradnak...

upsy 9579 2011. december 17. 04:24  
kicsit hozzászólnék én is a témához,muszály kiírnom magamból,az utóbbi pár napban a szokottnál jobban kiverte a biztosítékot nálam ez a pár kis köcsög,aki Isten módba kapcsolta magát és a MAGYAROK életével játszik...

igen,sajnos azt kell mondjam,hogy az életünkkel-sorsunkal,nem túlzás...
azt sem tudom,melyik csapásával kezdjem...
hozzányúltak a mnypénztárakhoz,pedig a választások elött azt ígérték -szórólap itt van mellettem-,hogy megvédik és támogatni fogják õket,az emberek pénzét megvédik...hazudtak!üres ígérgetés volt csak,hiába mondják azt,hogy utólag döntöttek az "államosításról".tudták jól,hogy ezzel a hazugsággal sok szavazatot fognak szerezni,és majd kitalálnak valamit,hogy lenyúlják a pénzünket...dobálóztak,hogy eltõzsdézték a pénzt a pénztárak,holott ugye a pénztárakat állami szervek felügyelték...és mikor jött be ez a rendszer?és ki volt akkor hatalmon?ki tette kötelezõvé?kinek kellett volna már akkor megfelelõ szabályozást készíteni?ki tette lehetõvé a pénztáraknak,hogy szabályozás nélkül részvényekbe tehesse a pénzünket?hozzáteszem,magyar cégek részvényeibe is rengeteg pénz mennt,ezzel támogatva õket,nem is beszélve arról,hogy ugye állampapírokba is rengeteg pénz került befektetésre...állampapírokba!!!tehát "magyar kézben" volt sok papír,az ország,nem úgy,mint most,hogy összetesszük a két kezünket,ha az ákk-nak sikerül külföldre eladni a heti állampapírpiaci aukciókon az állampapírt /az országot.../
durva,hogy mesterségesen tartja a kormány a forintot gyengén az ilyen-olyan kijelentéseivel,az imf-es vitákkal...csak azért,hogy a külkertöbblet magas legyen a 300-320 forintos eur árfolyamnak köszönhetõen...és ez mit eredményez?hogy sok család nem tudja fizetni a deviza-hitelét,sok cég nem tudja fenntartani magát és alkalmazottait,hogy az üzemanyagárak magasak és ez álltal megnövekednek az élelmiszerek/szolgáltatások árai,amit a családok már alig tudnak kifizetni,csökken a fogyasztás,ezálltal a termelés,ezálltal a munkahelyek,amik ugye a fogyasztást tennék lehetõvé...ördögi kör ez,amibõl nem lesz ilyen stratégiával kiút,hiába hazudnak odafennt,reménnyel kecsektetve,hogy 2013 a kánaán éve lesz...nekik biztos,hisz már elõre tudják,hogy akkor mivel tesznek maguknak könnyebb életet...úgy,mint az 1 kulcsos adózással...pont az ellenkezõjét érték el vele,mint amit mondtak,hogy miért csinállják...aki többet dolgozik,többet visz haza???nem hinném,hogy a fizikai munkás,aki 12 órákat dolgozik 7 napon keresztül egy héten,többet visz haza,mint a politikusok,akik ténylegesen napi pár órát "dolgoznak" 5 napon keresztül a többi utazgatás,kocsikázás és a többi haszontalan dolog...ne azt mondjuk,hogy aki többet dolgozik,hanem aki magasabb pozícióban van...az egyenlõségrõl hadoválnak,azért vezették be az 1 kulcsot,de azért a bankokat súlytcsuk már szolidarítási adóval,vegyék ki a részüket,fizessenek csak úgy...félre ne értsetek,nem védem a bankokat,csak ha a bankokról van szó,akkor szolidarításból fizessenek,de ha róluk,politikusokról,gazdagokról van szó,akkor legyen már "egyenlõen" levonva tõlük?hogy is van ez?részükrõl ne legyen szolidaritás?attól,hogy ezzel az adózással a gazdagoknak több pénz marad a szegényeknek meg kevesebb,pont nem fog a belsõ fogyasztás nõni,mert a tehetõsebbek így is megvették,ami kellett,a szegényebb réteg meg még annyit sem fog tudni költeni...fõleg,hogy a cafetériát is megnyírbálják...ezzel és az adózási változásokkal asszony és én együttesen jövõre 30.000Ft-al kevesebbet fogunk havonta hazavinni...úgy,hogy fizetem a lakáshitelt,és emelkedik minden...nem 4-5%-al,ahogy az infláció...és nem csak én,hanem az országban rengeteg ember és ti is...
õk meg csak játszanak az imf-el és a sorsunkal minden egyes másodpercben...

tsanyi 9578 2011. december 16. 21:13  
Ezen én is csak pislogtam, a haveroknak esetleg mondok ilyet a bankok pénzérõl, de akkor amikor az egész országéval verem?: http://michaelknight.blog.hu/2011/12/16/vedelmi_penz_2?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2011_12_16&utm_campaign=index

"Lázár János mai produkciója egészen egyszerûen a legbunkóbb, kisstílû gengszterizmus. Maholnap védelmi pénz formájában akarja elszedni az IMF-tõl azt a néhány milliárd eurós összeget...

Lázár polgártárs mai produkciójára egészen egyszerûen nem találok szavakat. Ugyanis nem csupán egy kisstílû vidéki bandafõnök pökhendiségével osztotta ki az IMF-et - ezt a fajta verbális vigéckedést már megszokhattuk például Kósa polgártárstól -, de olyat mondott, amitõl a pofám leszakadt.

Gyakorlatlag azt mondta, hogy ha az IMF szeretné viszontlátni a pénzét - azt a néhány milliárd eurót, amivel momentán mi tartozunk neki, és amit lassan aktuális lenne törleszteni -, akkor úgyis visszajön, vagyis mit visszajön, visszasomfordál a tárgyalóasztalhoz."

tsanyi 9577 2011. december 16. 21:00  
Ez (is) jogos: http://varanus.blog.hu/2011/12/16/orban_102_ezer_ellensege?fullcommentlist=1#comments

az egyik hsz-ben felvetõdött a helikopterek vásárlása......tényleg, minek ennek az országnak ennyi harci helikopter?......azokat pont az utcán lévõ tömegek ellen jó bevetni......mondjuk amiket mostanában csinálnak azok következményeinek elsimításához éppen jól jöhet az néhány apach helikopter.....

kawa70 9576 2011. december 16. 20:20   Válasz erre: 9575
Szerintem mindegy kire cserélik, Orbánc nem fog kikerülni a gépezetbõl. Bár azt biztos nehezményezni fogja, hogy nem a porondon ugrál, hanem csak a háttérbõl osztja az ukázt.

tsanyi 9575 2011. december 16. 20:17   Válasz erre: 9572
Fogalmam sincs.....egyszer csak szó volt róla az infón, de többet nem hallottam a hírt.....lehet, hogy rájöttek, hogy kamu és õk is csak ezt látták...nem tudom, de azt sem tudom, hogy a sohasemhazudó vezért érdemes volna-e lézershortking jánosra cserélni....

tsanyi 9574 2011. december 16. 20:14   Válasz erre: 9571
Nem tudom mit higgyek és mi az igaz, de az tény, hogy igazából nem is az árfolyammal van bajom hanem ahogy már többször írtam, az egyoldalú szerzõdés módosítással amit nemrég levezettettem a banki betanított munkással(azért a monitorról tud olvasni) és kiderült, hogy a törlesztõm emelkedésének több mint a fele az egyoldalúan megváltoztatott feltételekbõl adódik...az árfolyamváltozást akár még be is veszem, de ezt nagyon nem akaródzik...

kawa70 9573 2011. december 16. 20:14   Válasz erre: 9572
A link lemaradt......

http://nol.hu/belfold/ha_mar_orbannak_elment_az_esze__a_fideszeseknek_jojjon_meg_

kawa70 9572 2011. december 16. 20:13   Válasz erre: 9569
Nem innen a hír alapja?

Egyszer már felszólítottam Lázár János, hogy a Fidesz frakciója konstruktív bizalmatlansági indítvánnyal váltson kormányfõt (…) Ha már Orbánnak elment az esze, nekik legyen józan belátásuk” -

kawa70 9571 2011. december 16. 20:05  
Most akkor vettek fel devizában hitelt, vagy csak kifosztották a bankok a hiteleseket?
http://jovonk.info/2011/12/16/az-evszazad-csalasa?honnan=Nemzeti_Hirhalo

tsanyi 9569 2011. december 16. 19:19  
Volt egy hír délután....csak egyszer mondták és arról volt szó, hogy friss és késõbb még majd hallható lesz, de azóta sem hallottam......a hír a következõ(inforádió):

Hódmezõvásárhelyen volt kora délután egy hirtelen jött frakció ülés(fidesz) ahol arról volt szó, hogy orbánt lemondatják és helyette lázár lenne a miniszterelnök.....lehet, hogy kacsa(de akkor megvezették az infot is), de azért nem lennék meglepve...

tsanyi 9568 2011. december 16. 19:12  
Akár ez is lehet egy ok az éhségüket ismerve(azért ez már eléggé nyilvánvaló mindenkinek nem?): http://index.hu/gazdasag/penzbeszel/2011/12/16/a_jegybank_tartalekara_utazik_a_kormany/

"És itt jön képbe a jegybanktörvény, ami valójában két célt szolgálhat. Egyfelõl a porhintést, ami a jegybank elnök fizetése és függetlensége körül forog, és egy szélesebb elterelõ hadmûvelet része. Valójában a kormánynak már aligha áll érdekében Simor András megleckéztetése, akinek 2013-ban úgy is lejár a mandátuma. A jelenlegi gazdasági helyzetben egyébként is értelmetlen lenne próbálkozni a kamatpolitika közvetlen befolyásolásával. A személyes bosszú pedig túl kicsinyes ahhoz, hogy valóban ilyen kockázatot vállaljon érte a hazai gazdaságpolitika. Az elterelõ hadmûvelet része az IMF-el szembeni kurucoskodás is, hiszen ezzel könnyen lehet a média figyelmét olyan irányba terelni, hogy másra kevés hely jusson."

"De akkor mégis, mit kell itt takargatni és mi célt szolgálhat az új jegybanktörvény? Ha összerakjuk a két történetet, akkor azonnal látszik, hogy a közös halmaz a jegybanki számlákon lévõ devizatartalék. A történet arról szól, szólhat, hogy a kormány - IMF hitel híján - innen csíphetne le, hogy vészes idõszakban finanszírozni tudja az államháztartást, és esetleg az új PSZÁF-MNB konstrukciónak köszönhetõen a költségvetés folyó igényeit is aládúcolhassa. Tudjuk, hogy a válság súlyosabban érintette Magyarországot a kelleténél, amiért többek között a 2008-at megelõzõ idõszak alacsony devizatartalék állománya volt okolható, hiszen ez a magyar piac védhetõségét tette különösen nehézzé, és nem is kellett sokat várni, hogy a magyar eszközöket megtalálják a bepróbálkozó befektetõk. A válság egyik tanulsága tehát a tartalékképzés volt, aminek köszönhetõen idén év végére rekordszintû, ca. 36 milliárd eurós állomány halmozódott fel az MNB számláin. Ez részben a folyófizetési többletbõl (külkereskedelmi többlet, EU-transzferek), részben az elsõ IMF csomagból lehívott ca. 14 milliárd euróból tevõdött össze, utóbbi törlesztése új megállapodás nélkül egyébként jövõre kezdõdne.

Az IMF pénz egy jelentõs része már nincs meg, hiszen az a költségvetés folyó igényének lett alárendelve, mintegy 9 milliárd euró nagyságrendben, de az MNB saját számláján még van legalább egy 4 milliárd eurós elem.

Ez még einstandolható, és minden bizonnyal az új jegybanki konstrukció alatt ezt fogja megkísérelni a kormány, hiszen a jövõ évi buffer és a kiigazításhoz szükséges 1000 milliárd forintnyi nagyságrendû tétel innen úgy elõállítható, hogy a rekord tartalékállomány vészesen ne csökkenjen."

tsanyi 9567 2011. december 16. 18:55  
Azt olvasom minden hírben, hogy a kormány így a kormány úgy és a kormány határoz vagy magyaráz......miért nem írnak kormány helyett neveket?.....minden döntés mögött ott van fõleg egy és még 2-3 név....nincs olyan, hogy testületileg az összes miniszter, államtitkár és hasonló kormánytag egyöntetûen mond valamit.....csak pár nevesíthetõ ember döntése minden és nekik köszönhetõ ez a cirkusz ami évek óta megy....tessék neveket mondani, hogy legyen kin számon kérni(persze tudom, hogy épp ezért egyik gerinces vezér vagy vezérjelölt soha sem fogja az arcát(pofáját) adni egy döntéshez sem)....

Bubó Doki 9566 2011. december 16. 18:03  
Én ma reggeltõl délutánig buktam 12,300 ft-ot az árfolyamon.....kifizettem az egyik szállítómat, ennyit romlott reggel óta a forint....Köszi, viktátor, köszi kuszaszem!

klimas 9565 2011. december 16. 16:58  
Na emberek! Így kell üzletelni:
http://www.origo.hu/itthon/20111216-ervenytelennek-mondta-ki-a-birosag-a-sukoroi-telekcsereszerzodest.html

kispeti 9563 2011. december 16. 16:35  
Ez hülye ?
http://index.hu/gazdasag/magyar/2011/12/16/orban_az_imf_a_sajat_bankunk/

kispeti 9562 2011. december 16. 16:33  
De jó lesz nekünk, miattuk ! :-((
http://index.hu/gazdasag/magyar/2011/12/16/nem_kell_az_imf-fel_a_konfliktus_a_piacnak/

kispeti 9560 2011. december 16. 16:13  
Na, megint ügyesek voltak ! Ez már szégyen !
http://fn.hir24.hu/gazdasag/2011/12/16/megint-all-a-bal-az-imf-fel/

klimas 9559 2011. december 16. 15:56   Válasz erre: 9557
Nyugodj bele, amelyikben akárcsak a szikrája is feléledne, abban a pillanatban közellenséggé válik és a törpecsaucseszku személyes ellenségévé.....
Mivel mindegyik fején akad némi vaj, ezért meg lehet szorítani a töküket és befogják a pofájukat!!!!

tsanyi 9558 2011. december 16. 15:44  
Ej, ezt a nagyképû kiflicsücsköst: http://www.origo.hu/itthon/20111216-fideszesek-az-imf-tavozasarol.html

semmi komoly csak megszívtátok(mármint a nép), nekem akkor is jön a fizu ha ti már éhendöglötök.....

tsanyi 9557 2011. december 16. 15:34   Válasz erre: 9555
Ezekhez már nem is lehet mit hozzátenni......én nem voltam manyup hívõ és tavaly nem zavart a pénz átvétele......,de most már zavar hisz kiderült, hogy szimpla lenyúlás volt amit pillanatok alatt eltapsoltak így nem lehet másképp látni mint egy köztörvényes lopás.....ami pedig most történik és fõleg ez a nyilatkozat nagyon jellenzi az egész társaságot....kíváncsi leszek melyik fityiszes fog elõször fölállni, hogy ezt már nem bírja......tudom a drill nagy a fijúknál, de azért a lelkiismeret némi szikrája csak megmaradt némelyikben.......vagy mégsem?

Bubó Doki 9556 2011. december 16. 15:16  
Jövõre legyetek egészségesek! Mert nem lesz aki ápoljon......óvatosan közlekedjetek!

Ja, és éljen a foci! http://vastagbor.blog.hu/2011/12/16/42_ezer_egeszsegugyi_dolgozo_felcsuti_fociakademia

Bubó Doki 9555 2011. december 16. 14:32  
Micsoda hazugság, hogy van bõr a pofáján......

Nyugdíj: http://www.origo.hu/itthon/20111216-giroszasz-a-tagok-dontottek-nem-a-kormany-vette-el-a.html

Geeza 9554 2011. december 16. 14:16  
Ezen érdemes elgondolkozni. Nem csak a mezõgazdaság oldaláról, de az egész magyar kereskedelemrõl.

http://infopapa.hu/video/permalink:az-europai-unio-altal-betiltott-magyar-reklam-2011-12-07/

tsanyi 9553 2011. december 16. 13:49   Válasz erre: 9552
....vagy csak simán elk@rták....sz sem kizárt, mondták is, hogy délutánra válságtanácskozást tart a fityisz és tömjénpárt...

tsanyi 9552 2011. december 16. 13:35   Válasz erre: 9551
Most hallottam, beszarás....viszont amikor kuszaszem bejelentette, hogy visszahívják az imf-et akkor írtam egy ilyen forgatókönyvet(na nem az én kútfõmbõl hanem elemzõk beszélgetéseibõl), hogy ugye elk@rják az imf tárgyalásokat amit persze rájuk fognak és erre való hivatkozással (mivel ez a helyzet súlyos káoszt okoz és ezt a rossz helyzetet csak újabb felhatalmazással lehet tovább kezelni a részükrõl) kiírnak új választásokat persze már az új választójogi törvény szerint.........könnyen lehet, hogy simán csak megvezetés volt ahol minket és az imf-et is átverték, hogy a diktatúra egy újabb lépcsõjére léphessenek, elõre a lenini úton....

Bubó Doki 9551 2011. december 16. 12:57  
Na, ez a nagy gond! Mi lesz velünk?????

Lelépett az IMF tárgyaló küldöttsége. Link: http://www.vg.hu/penzugy/devizapiac/lelepett-az-imf-beszakadt-a-forint-364731

bandi0 9550 2011. december 16. 10:48  
Ezt láttátok már? http://www.vg.hu/kozelet/politika/lazarek-kizarnak-a-vitat-a-parlamentbol-364669
Ezt egyszerûen nem hiszem el... Az újabb nyugdíjeinstandot se... Hogy süllyedhettünk ilyen mélyre?

CJKrisz 9549 2011. december 16. 09:37   Válasz erre: 9547
De most komolyan baszki. Valahol valakik nagyon sok zsetont legomboltak azért, hogy ilyen csudaszép új táblákat kapjanak a határaink, és annyi pénzért nem képesek bepötyögni a gugliba, hogy "magyar címer", hogy legalább lássa, hogy tényleg hogy néz ki, ha már nem tudja. És biztos nem csak ez az egy tábla létezik így, hanem egy szakajtóra való. Most szépen lehet újrafesteni mindet. Gondolom nem garanciás javítás. Eszemfaszom megáll. :)

Bedouin 9548 2011. december 16. 09:33  
Szerintetek érdemes nyugdíjjárulékot fizetni: http://index.hu/gazdasag/magyar/2011/12/15/ujabb_nyugdijallamositasra_keszulhet_a_kormany/ ?

tsanyi 9547 2011. december 16. 09:15   Válasz erre: 9546
na nee...:))

CJKrisz 9546 2011. december 16. 08:59  
Édes istenkém.... ebben az országban mindenki balfasz??? A viccesbe akartam, de nem annyira vicces.
http://index.hu/belfold/2011/12/15/elrontottak_az_ukran_hatarra_kitett_cimert/

tsanyi 9545 2011. december 15. 19:21   Válasz erre: 9541
Az ügyhöz itt van egy kis iromány aminek vagyon igazsága is(szerintem): http://tenytar.blog.hu/2011/12/15/izlesrendorseg_vs_dopeman?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2011_12_15&utm_campaign=index

a diktatúrák jellemzõje, hogy annyira komolyan veszik magukat, hogy semmiféle kritikát nm tûrnek és bármi áron megpróbálják akadályozni, de mint itt is írják az ilyesmi pont visszafelé sül el....ha hagyják a francba akkor páran megnézik, röhögnek és annyi, de így szép nézettséget kapott...

CJKrisz 9544 2011. december 15. 17:22   Válasz erre: 9543
"minden állítás percek múlva változhat és azt úgy kell elõadni mintha eleve azt mondták volna...:))"

:DDDDDDDDDDDDD
Bazzz, ezen most sírva röhögök! :DDDDD

tsanyi 9543 2011. december 15. 17:20   Válasz erre: 9542
A matekkal mindig bajban voltak....mondjuk a marxista iskolában biztos az új unortodox matekot tanulták.......a lényeg, hogy minden állítás percek múlva változhat és azt úgy kell elõadni mintha eleve azt mondták volna...:))

CJKrisz 9542 2011. december 15. 17:14   Válasz erre: 9540
Ja, hogy ez a 320 milliárd kiigazítás az a 100-200 milliárdos? Ha egy pénztáros 1000Ft-ot téved, simán kirúghatják. Nemhogy 100 milliárdot....

CJKrisz 9541 2011. december 15. 17:11   Válasz erre: 9538
A mondanivalójával nincs semmi bajom, sõt nem is lehet, mert nem hallgattam még meg egyszer sem. :) Csupán az ember maga irritál borzasztóan. Az én szememben egy hardcore ripacs. :)
A feljelentgetés meg minden országban szokás. De mindenhol románnak tartják. :))))))

tsanyi 9540 2011. december 15. 17:08  
Várható volt, hogy az utolsó vasat is elveszik: http://index.hu/gazdasag/magyar/2011/12/15/ujabb_nyugdijallamositasra_keszulhet_a_kormany/

tsanyi 9539 2011. december 15. 17:01   Válasz erre: 9537
...na meg a feljelentgetés....õsi román szokás....vagy inkább sunyi magyar?...

tsanyi 9538 2011. december 15. 17:01   Válasz erre: 9537
Szeretni nem kell, én sem kedvelem(-tem).....viszont amit mostanában mond abban van valami....akár a bankokról akár a politikáról.....és a lényeg, hogy sokan meghallgatják....

CJKrisz 9537 2011. december 15. 16:57   Válasz erre: 9536
Úgy látszik, hogy páran még nálam is jobban rühellik ezt a nímandot. :))

tsanyi 9536 2011. december 15. 16:34   Válasz erre: 9535
Na ja, pár napja írtuk azt is, hogy ezért feljelentették páran puszta felháborodásból, hogy Himnuszt is belevette a dalba.......

gourman 9535 2011. december 15. 15:28  
Mekkora igazságokat zenél Dopeman.........
http://www.youtube.com/watch?v=RTZJmaJO4GQ

gourman 9534 2011. december 15. 13:21   Válasz erre: 9533
A hormonok tomboltak......na meg a pia:((

kispeti 9533 2011. december 15. 11:33  
...és visszük a jó hírünket a világba ! :-((
http://sportgeza.hu/hirek/2011/12/15/magyar_uszok_verekedtek_ossze_az_eb_utan/

tsanyi 9532 2011. december 15. 09:50  
Szép lesz, igaz már demszkiék is tervezték, de ez nem mentség az újabb nemmegszorító népnyúzásra: http://index.hu/belfold/budapest/2011/12/15/a_hungaria-gyurun_belul_vezetnek_be_a_dugodijat/

"A Hungária-gyûrûn belül vezetné be a fõváros a dugódíjat - derül ki Tarlós István fõpolgármester interjújából, amit csütörtök reggel adott a Magyar Televízió Ma reggel címû mûsorában. Hozzátette, hogy elõször meg kell teremteni a technikai feltételeket, a körzetet be kell kamerázni, és megfelelõ számú õrzött P+R parkolót kell építeni, ezek körülbelül 10 milliárd forintba kerülnek.

A dugódíj bevezetésére régóta készül a fõváros, Tarlós szerint Budapestnek forrásteremtési lehetõségre van szüksége, ezért újra tárgyalni kell a közlekedési adó és a dugódíj bevezetésérõl.

A fõváros vezetése legutóbb idén áprilisban hozott nyilvánosságra egy dokumnetumot, amely öt új adónem bevezetését tervezi - a dugódíj mellett volna tûzoltási járulék és vigalmi adó is."

....az utolsó két tétel miatt azt hittem elõször, hogy a hírcsárdát nyitottam meg.....tûzoltási járulék és vigalmi adó!???....vazz, egyre siralmasabb az élet, miféle vigalmat lehet megadóztatni?.....:))

Games 9531 2011. december 15. 00:39  
http://www.jogiforum.hu/hirek/26755?utm_source=jfhl&utm_medium=email&utm_campaign=201150

Takarékoskodnak. Csak nem magukkal.

kawa70 9530 2011. december 14. 21:12   Válasz erre: 9529
Mondjuk engem jobban aggaszt az az 54% faszkártya, aki szarik az egészre, és miattuk (is) lett kétharmad. Tessék már végre tudomásul venni, hogy a távol maradás nem fejez ki semmit Magyarországon, az esetlegesen három szavazó is tud kétharmadot csinálni és kormányalakitásra felhatalmazni egy bagázst, ha a többség durcázik. Ha már nagyon dacos kedvükbe vannak, akkor szavazzanak valami ellen, és ikszeljenek kispártokra. Amúgyis jó egy sokszinû parlament, pláne hogy jelenleg szinte csak narancs van.

kawa70 9529 2011. december 14. 21:08   Válasz erre: 9528
http://www.femina.hu/hirhatter/fidesz_ketharmad_felmeres

Nézõpont kérdése. Meg persze felmérõpont kérdése is, de azért nagyon nem szoktak mellé lõni.

desiderus 9528 2011. december 14. 20:36  
A Fidesz töretlenül õrzi kétharmados többségét a legújabb közvéleménykutatások szerint...vagy választási csalás készül vagy ennyire ostobák a zemberek ?

Ugyanakkor egyre több ilyen vélemény lát napvilágot...

http://www.komment.hu/tartalom/20111214-velemeny-a-nyugat-dilemmai-magyaorszaggal-kapcsolatban.html?SYSref=NONE&cmnt_page=1

tsanyi 9527 2011. december 14. 20:31   Válasz erre: 9525
Azért kíváncsi lennék arra a sofõr állásra ahol nem kell tudni vezetni, sõt nem kell a jogsi sem.....:))...vagy ez olyan mint régen a sportállás volt?......csak ez pártállás...:))

tsanyi 9526 2011. december 14. 20:29   Válasz erre: 9525
Ez kb, úgy fest ahogy minden más ebben az országban.....a haver sofõrjének(általában a nagyok) bármennyi lehet a bére míg a kicsiknek kötelezõ lesz egy jóval magasabb béren alkalmazni a sofõröket....a nagyok elintézték pl. azt, hogy a fizetést ne bérként fizessék ki(persze az alélapot úgy kell) hanem járulékmentesen üzemanyag megtakarítás címén tudják adni amit persze bármilyen módon lehet kurtítani, de a lényeg, hogy csak egy kis rész után fizetnek(a minimálbér fölött kb 15%-kal) járulékokat a többi után nem...ezt egy kicsinek lehetetlen megcsinálni hisz a navnak nem tudja beadni.....

bigyula 9525 2011. december 14. 20:21  
Minimálbér vagy garantált minimálbér a gépkocsivezetõk besorolása, azaz szakmának tekinthetõ-e és kell-e középfokú végzettség a munkavégzéshez?
Õri János a Szociális és Munkaügyi Minisztérium Munkaügyi Kapcsolatok és Bérpolitikai Fõosztály Fõosztályvezetõ Helyettesének válasza - amely a Minisztérium honlapján megtalálható - a következõ: "Garantált bérminimum hatálya alá csak az a gépkocsivezetõ kerül, akinek a munkakörének megfelelõen olyan munkát kell ellátnia, mely igényli a gépkocsivezetõi tudását."

ÜGYES!!!!

kondorosi67 9524 2011. december 14. 18:41  
Nem tudtam eldönteni hogy a vicces topika való vagy ide, elmélkedni is lehet rajta sírni is meg röhögni is.

tsanyi 9523 2011. december 14. 15:26  
Ennyi: http://index.hu/bulvar/2011/12/14/sziven_szurta_magat_mert_csokkentettek_a_nyugdijat/

fogalmam sincs, hogy kamuroki volt az illetõ vagy valóban munkaképtelen, de a lényeg, hogy itt tartunk....mikor lesz tömeges öngyilkosság a parlament elõtt?......tunéziában is egy magát felgyújtó fiatal utcai árus (akinek elvették a kézikocsiját mert engedély nélkül árult) robbantotta ki a balhét......

Games 9522 2011. december 14. 09:46   Válasz erre: 9520
Meg is kapja a hozászolásokban rendesen. Jogosan.

Games 9521 2011. december 14. 09:21   Válasz erre: 9518
Akkor nem lennének jóban a tûzoltókkal... :) Mondjuk így sincsenek!

tsanyi 9520 2011. december 14. 09:20  
Gyönyörû kis iromány: http://nivo.blog.hu/2011/12/13/meg_lehet_majd_elni_a_minimalberbol_2012_ben?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2011_12_14&utm_campaign=index

..persze a szerzõ maga is beismeri, hogy nem ennyibõl él és még sohasem keresett ilyen keveset és majd egyszer biztos kipróbálja.....már ha a család is beleegyezik amire persze nincs esély ezért sajnos marad az elemezgetés jól megfizetett droidként.......

....lehet élni hajléktalanként is sokkal kevesebbõl, de minek?......van egy szint ami alatt már rabszolgának sem érdemes maradni....

tsanyi 9518 2011. december 14. 09:03   Válasz erre: 9517
A lángszóró..:)))........

ELőző oldal
Felhokep

Tagok száma: 22114