28
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26

Kérlek jelentkezz be

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Elmélkedések
Következő oldal

egynyoc 12240 2012. február 18. 18:03   Válasz erre: 12231
Gyere bármikor köcsög, csak nehogy visszanyaljon az a bizonyos Fagyi!:-))

sarkany 12239 2012. február 18. 18:00   Válasz erre: 12236
Sikerült bemutatnod azt a színvonalat,ami tipikusan az arrogáns Európát és benne a pökhendi Ausztriát jellemzi.
Sötét Balkán,pálcikaemberek,én tudom,én vagyok az intelligens,majd én megmondom hogy van ez.
Ismerjük a fajtádat!!

qqriq64 12238 2012. február 18. 18:00   Válasz erre: 12237
Tudod ha egy ország feljelent egy másik országot azt lehet hogy a saját országa érdekében teszi.
Viszont ha "emberek" a saját országukat jelentik fel az már azért felvet némi jellembeli kérdéseket és ezt már minkét oldal eljátszotta Magyarországon.

sarkany 12237 2012. február 18. 17:54   Válasz erre: 12226
Ha elmondod nekem,szerinted mi nem támasztja alá,akkor megválaszolom.
A gazdasági romlás ügyében kérdezd meg elõbb az osztrák bankokat,biztos tudnak elsõ kézbõl felvilágosítást adni,miután feljelentették Magyarországot az EU-nál.
Lunaczek asszony osztrák EU képviselõ is tudna segíteni neked.Olyan jól tudja mi van nálunk.

Taro 12236 2012. február 18. 17:53  
Bár élvezem ezt a tagadhatatlanul színvonaltalan vagdalkozást, azért repesve várom az észérveket.
Miért személyeskedtek, mikor bizonyára vannak észérveitek is, melyek elõtt örömmel térdre rogynék?
Kérdés is volt, nehogy az a vád érjen, hogy még a lehetõség sem volt adott.

tsanyi 12235 2012. február 18. 17:52   Válasz erre: 12228
Nem, szerintem ezt sem szabad.....remélem nem fordul véglag személyeskedésbe a topic, eddig másfél évet kibírtunk nélküle....igaz kísérlet volt:)))

Taro 12234 2012. február 18. 17:50   Válasz erre: 12228
Vállalom.
Minõsíthetetlen hangnemet minõsíteni, bizonyára európai! Olyan Osztrákos.

qqriq64 12233 2012. február 18. 17:50   Válasz erre: 12231
:))))))))))))))))

tsanyi 12232 2012. február 18. 17:50  
Nem az ország szar, sosem volt az csak a vezetõi.....tavaly írtunk arról, hogy ezek ellopták a jövõnket és bemocskolták a múltunkat....még abban a szemét szoci idõkben is sokkal hazafiasabb volt bárki, 48-ra, Rákóczi-ra, Thököly-re, Mátyás Királyra és a Hunyadira örömmel emlékeztünk és példaképek voltak, de ezek már a nemzeti szót is kisajátították mivel mindent úgy hívnak ami a céljaikat szolgálja pedig semmi köze nincs a nemzethez....és olyan példaképeket álítanak elénk akiknek semmi közük nem volt a néphez...

Taro 12231 2012. február 18. 17:49   Válasz erre: 12227
Pálcikaembereken röhögni járok a Balkán sötét bugyraiba. :-))))))
Tudod, katasztrófa turista vagyok.

qqriq64 12230 2012. február 18. 17:48   Válasz erre: 12227
Ezt már vártam és nem csalódtam.

qqriq64 12229 2012. február 18. 17:46   Válasz erre: 12218
Idejöttél erre a fórumra a hazafiságról beszélni. Aztán amikor számodra kellemetlenné vált a vita mert nehéz a mai Magyarországon érvelni mellette akkor hirtelen idegen lettem meg hazaáruló.
Honnan ismerõs nekem ez a stílus hogy nem a kérdésre kell válaszolni hanem a kérdést feltevõt kell kiiktatni? Mintha valami fidesz nevû párt élne ilyen módszerekkel.

sarkany 12228 2012. február 18. 17:46   Válasz erre: 12222
Hazaáruló! (idézet tõled)

Szittya idiótázni szabad?
Az kultúrált,európai! Olyan osztrákos nem?

egynyoc 12227 2012. február 18. 17:44   Válasz erre: 12222
Ha szted ez az ország ennyire szar mégis miért jársz ide?? Ha így állsz hozzáne nagyon gyere, belezuhanhatsz pár elég kemény pofonba.....

Taro 12226 2012. február 18. 17:40   Válasz erre: 12220
Had értsem már meg!
Mondj már olyan intézkedést, ami alátámasztja, hogy
"valami talán változott a jó irányba"!
Mond milyen kritériumrendszer alapján dönthetjük el, hogy jó irányba haladunk?
Talán a csõdök számának megfelelõ növekedése, a reálbérek megfelelõ csökkenése, vagy csak egyszerûen a mély szegénység növekedése jelzi, hogy jó az irány?
Mi?
Melyik törvény segíti az ország gyarapodását, vagy erkölcsi megújulását?

egynyoc 12225 2012. február 18. 17:33   Válasz erre: 12218
NAvége..:-)

qqriq64 12224 2012. február 18. 17:33   Válasz erre: 12222
Akkóó má ketten vagyunk:)))))))))))))))

tsanyi 12223 2012. február 18. 17:33   Válasz erre: 12220
Nálunk az egész család rájuk szavazott......többé soha........zorbi nem változott meg, most is ugyanaz a köpönyegforgató mint régen volt.....most is fordult mert a saját érdeke így kívánta és ezt úgy állítja be mintha a szemát ellenség hatalmas nyomására kényszerbõl tenné, mondjuk kicsit tényleg így van, de csak azért engedett mert azt már nem viselte volna el a nép, hogy kivágjanak az eu-ból vagy csödbe menjünk és a saját érdeke, hogy ezért ne vonják felelõsségre, azt már elintézte, hogy bíróság az elévülési idõ alatt nem fogja felelõsségre vonni semmiért(kinevezett fõbírót szinte leválthatatlanul) így csak akkor kerülhet bajba ha az utca dönt a sorsáról.......

Taro 12222 2012. február 18. 17:31   Válasz erre: 12209
Én is hazaáruló vagyok.
Bár én visszajárok röhögni az olyan balkáni sötét, szittya idiótákon, akik sûrûn hazaárulózzák az összes olyan embert, ki valamiért nem ért egyet velük.

qqriq64 12221 2012. február 18. 17:30  
Egyébként meg bár van egy gúnyos és cinikus stílusom de ordenáré alpári módon soha nem írok a fórumokba.
Ez valahogy MINDIG a jobboldal, a kormánypárt, a mélymagyarok stílusa.
Érvek helyett vagdalkozni könnyû.

sarkany 12220 2012. február 18. 17:28   Válasz erre: 12217
Sok igazságod van a dologban.
A törvényeinket Antal,Horn,Orbán,Medgyessy,Gyurcsány,Bajnai alatt
szinte kizárólag az ország érdeke ellen és a külföld hasznára hozták meg.A fõ matador Antall volt.
Most érzem elõször,hogy valami talán változott a jó irányba.
Talán az " össztûz" fordította meg a helyzetet,mert Orbán sem ilyen volt!

qqriq64 12219 2012. február 18. 17:22   Válasz erre: 12218
Ez a válasz?
Ne viccelj:))))))))

sarkany 12218 2012. február 18. 17:18   Válasz erre: 12216
kukurikú!

Ami sok az sok!
Te beszélgess az angolokkal és ne köpködj itt több ezer kilométerrõl.
Ha nem akartál magyar lenni ,OK. Ha idegen lettél
, akkor maradj is idegen!
Nincs mit veled Magyarországról megbeszélni. Ez a mi bulink!!

tsanyi 12217 2012. február 18. 17:17   Válasz erre: 12212
Épp itt az elsõ különbség.....a harc, megtámadták, kik?....ha arra gondolsz, hogy az üzlet miatt a bankok kirabolnak az igaz szerintem is, ha arra, hogy a földet, közmûveket és minden fontosabb céget olcsón felvásárolják szintén igaz és zavar......,de itt nem harcról hanem üzletrõl van szó amit lehet(ne) szabályozni jó törvényekkel(szlovénok, lengyelek) normális a nép érdekeit szem elõtt tartó politikusoknak, de a fidesz ettõl nagyon messze van...soha ne azt nézzük amit mond hanem amit tesz, és mit tett?...pl. a földtörvényt egyhangúan megszavazták név(!!) szerint zorbi és az össze fideszes, hogy bizony oda lehet adni a külföldieknek, nem marad magyar kézben......és minden eddig törvényük nagyjából errõl szólt....

qqriq64 12216 2012. február 18. 17:14   Válasz erre: 12212
Megtámadták? Fejtsd ki ezt bõvebben.
Remélem nem arra gondolsz hogy Magyarország AKAR hitelt olcsó kamattal de a gaz IMF feltételeket támaszt.

qqriq64 12215 2012. február 18. 17:10   Válasz erre: 12209
Jaa azt érted BEVÁSÁRLÁS alatt hogy akartam egy hadtápkészletet:))))))))
Elmentem itt egy kempingboltba és vettem 2fontért.
Jó az árpádsávos nagymagyarország kép a bõrmellényeden stilizált biciklivel.
Körülbelül az a színvonal mint amit szintén otthon láttam egy hasonló turbómagyaron hogy szintén nagymagyarország térkép volt a hátán zöld-fehér sávokkal és fradi címerrel.:)))))))))))))))))
Igazi HAZAFFYAK vagytok.

sarkany 12214 2012. február 18. 17:10   Válasz erre: 12211
Konkrétan Magyarországot és nem Orbánt vagy a kormányt!
Olvastam a szöveget.
Amúgy Orbánt legálisan megválasztották,és ez azt jelenti,hogy õ képviseli Magyarországot.Téged is!))
Ha tetszik neked,ha nem.

tsanyi 12213 2012. február 18. 17:09   Válasz erre: 12210
Ez a megosztás, ezt érte el a párt nem kis munkával........engem nem zavar, anno alkalmazottam volt egyszerre zsidó is és miépes....mégis dolgoztak együtt mert a fizetést egy helyrõl kapták soha nem volt gond.....

sarkany 12212 2012. február 18. 17:07   Válasz erre: 12208
Sanyi!

Én nem vagyok Fideszes,de az utóbbi idõben sok dologgal egyetértek,amit tesznek. Az országot megtámadták és õk védik.
Hogy sikerül -e az kétséges,de tiszteletre méltó amit tesznek!
Amúgy a pártpolitika hidegen hagy.)))

tsanyi 12211 2012. február 18. 17:07   Válasz erre: 12207
Igen, ez igaz, nem szép, hogy leszavazták a.....ööö...kit is?....a vezért vagy az országot, esetleg a vezér maga az ország?.....a vezér és csapata már 8 éven át mószerolta az eu-nál és állandóan követelte az elmarasztalását az elõzõ kormányoknak sõt követelte szójer elvtárs az eu-s támogatások kifizetésének a leállítását természetesen mindezt magyarország érdekében.....és most hasonlót tesznek a maszopos képviselõk is....akkor, hogy van ez?......akkor hazafias tett volt ma meg hazaáruló?.....nem értem....

egynyoc 12210 2012. február 18. 17:06   Válasz erre: 12208
Hátja... Te el tudnál engem képzelni szoci motoros baráttal 1 közös túrán? Van ilyen, utáljuk egymást mint a szar de haverok vagyunk, hmm...talán talán még az életemet is a kezébe tenném, húúú.....bár azért ez nem biztos..:-)))

egynyoc 12209 2012. február 18. 17:01   Válasz erre: 12203
Vannak...bár nincs kedvem visszakeresni a TE írásaidban amikor pár hete valami Szigetszentmiklósi vagy valami HAlásztelki ócska gagyi boltot pont itt ezen a fórumon kerestél!...kár hogy itt nem tudok bemutatni neked!Szarrágó hazaáruló vagy. De ez csak az én privát véleményem, viszont valószínûleg más Motoros egyesületek is osztják a nézeteimet....:-))))

tsanyi 12208 2012. február 18. 16:58   Válasz erre: 12204
Miért ne lehetnétek?....mert a párt ezt mondja?....nekem bõven van fideszes haverom sõt motorozunk is együtt, egy kevés vérszívás, de komoly vita soha....sõt bárkivel elbeszélgetek(igaz én pártsemlegesnek tartom magam, mind egyformán utálom) bármirõl, igaz motorozáskor a politika kimarad......épp a nagy megosztottság miatt mert én elviselem(gondolom) ha az én véleményemmel ellentétest hallok sõt inkább érdeklõdöm hisz nem feltétlenül van nekem igazam és akkor szívesen változtatok rajta, de általában egy hívõ viszont nem viseli jól az ellenvéleményt....

sarkany 12207 2012. február 18. 16:57  
Én konkrétan Gönc és Tabajdi EU képviselõkre gondoltam,nem szegény qqriq64-re!
Távol áll tõlem az õ sértegetése.Megvan neki a maga baja.
Nem tetszett,eldöntötte,elment,rendben.
Most azonban visszahúzhat a szíve,mert bekiabál a meccsbe a partvonalról,ahogy látom a honlapon elég gyakran.
Lehet ezt,csak nem szép.

qqriq64 12206 2012. február 18. 16:54   Válasz erre: 12202
Hagyd Sanyi ott ennyire telik.
Az a hozzászólás az utolsó érv.
Fogalma sincs mi a normális párbeszéd.

tsanyi 12205 2012. február 18. 16:52   Válasz erre: 12201
"De legyek hazafi és legyek híve az országnak. "
..nagyjából ahogy írod......a jelen állás szerint hazafi csak az lehet aki hagyja magát birkának nézni és állandóan megnyírni és soha nem kérdõjelezi meg a vezér utasításait.....az a márai idézet jellemzi jól a magyar jobboldalt már régóta....

egynyoc 12204 2012. február 18. 16:51   Válasz erre: 12201
Húúúú.........hát hogy nem leszünk haverok az biztos....de ne aggódjál ezért, van itthon éppen elég!:-)))Sõt, elárulom neked néha a tököm tele van velük....:-))

qqriq64 12203 2012. február 18. 16:51   Válasz erre: 12197
Érveid is vannak vagy csak vagdalkozni tudsz?
BEVÁSÁROLNI?
Ma jött vissza a feleségem 10nap után. Drágább minden mint itt. Mirõl beszélsz?

tsanyi 12202 2012. február 18. 16:50   Válasz erre: 12197
Most miért fordult át személyeskedésbe a dolog?....miért kell kijelenteni valakirõl, hogy õ nem magyar és hazafi na meg milyen alapon?.....errõl irogatunk itt egy ideje....gondolom érvek is vannak mögötte...

qqriq64 12201 2012. február 18. 16:47  
Sarkany, egynyolc.
Én akkor is fikáztam azt az országot mikor ott éltem.
Láttam hogy milyen irányba mennek a dolgok és leléptem mert csak egy életem van és abban akarok emberhez méltó módon élni.
Soha sehol nem néztek le úgy mint a hazámban.
Rabszolga, droid, proli minden voltam ott. Eltartottam az ország "elitjét" és szemetét. Bár nincs nagy különbség köztük.
Szarér-hugyér dolgoztam ott 30évet és idegenebb lettem a hazámban mint az utolsó tetves cigány.
De legyek hazafi és legyek híve az országnak.
LÓFASZT.

tsanyi 12200 2012. február 18. 16:45   Válasz erre: 12198
Igazad van, ahogy nem magyar egy sem aki nem magyarországon él és mégis beleszól a dolgainkba mint pl az usa-ban azok akik kiállnak zorbi mellett....azok sem magyarok....és azok sem is lemondanak magyarságukról akik külföldön élve a mi életünkre a mi bõrünkre fognak szavazni bármelyik oldalra is...azok sem magyarok hanem csak haszonlesõ megvásároltak...vagy nem mind?

tsanyi 12199 2012. február 18. 16:43   Válasz erre: 12193
"Közben egy vérszívó réteg kihasználva a magyarok legendás hajlamát a széthúzásra úgy megosztották az országot hogy egymás torkának ugrik aki nem ugyanabba a táborba tartozik. Mintha nem ugyanabban az országban élnének és nem egyformán lennének szopatva az "elit" által. "

...a 98'-as választások elõtt zorbiék meghívtak egy amerikai választási szakértõt akik amúgy ott királycsinálónak is mondanak, hogy adjon nekik tanácsokat.....na ugye köztudott, hogy az amerikai pártrendszer kétpólusú és nagyon megosztott....kezdõdött a megosztással és folytatódott a kétpólusúvá válással azzal, hogy a fidesz elõször minden mellé álló kisebb pártot tönkretett(kisgazdák, mdf stb.) mikor megszerezte a hatalmat késõbb pedig egy olyan ellenzéki politikát folytattak ami egy csúnya megosztással járt már az emberek lelkében is nem csak a felszínen......az, hogy az ellene fellépõ pártokat el akarja intézni érthetõ, a többi is ezt csinálná, bár igazából nem így volt mivel egyik ballib párt sem tört a másikra úgy mint a fidesz a szövetségeseire...

...tehát az amerikai szakértõ tanácsai eddig bejöttek.....

sarkany 12198 2012. február 18. 16:41  
egynyolc!

Azokkal nekem is tele van!Nem magyar az egy sem.

egynyoc 12197 2012. február 18. 16:40   Válasz erre: 12193
Rövid leszek....Te Kút hülye vagy, jobb is ha elmentél, DE akkor bevásárolni se kuncsorogjál ide!

egynyoc 12196 2012. február 18. 16:36   Válasz erre: 12191
Hmm...van most 1 kis szabadidõm....áruld már el nekem ha most lennének a választások Te hová tennéd az x-et???

sarkany 12195 2012. február 18. 16:35  
Beduin!

Látom nem szabadulok.))

Amely országokkal Te összehasonlítasz minket,azok gyarmatosító,rabló,másokat katonai erõvel és politikai hatalommal kizsákmányoló országok.Megszedték magukat más népek vérén,izzadságán. Ma is ezt teszik a bankjaikkal.biztosítótársaságaikkal,multi cégeikkel ,stb.
Mi soha nem fogjuk ezt elérni tudni,aki azt hiszi,hogy pari lesz,az nem lát!
Mi a kihasználtak táborában vagyunk,és maradunk.
A kõolajat vesszük,a benzint gyártjuk belõle,ugyan olyan ktsg.-el mint a többi.Az adótartalom is annyi mint másoknál.Soha nem lesz olcsóbb.
A munkahelyek nagy része multi,vagy multi függõ.Az adófizetõk dettó.A termékeink vevõi dettó.A bérekért ott kell reklamálni!

Ha ezt vetted +1 pont! (én is tatabányai voltam 28 éves koromig)

tsanyi 12194 2012. február 18. 16:35   Válasz erre: 12189
"Hazádnak rendületlenül légy híve óh magyar! "

Így van, pontosan ezt akarjuk és így érzünk mind.....de ne kérdõjelezze ezt meg senki egy pártérdek miatt....egy párt és vezére érdeke soha nem az ország érdeke hanem csak az övék.....senkire nem mondhatják, hogy elárulták a hazájukat csak azért mert mást csinálnak mint amit õk akarnak.....amúgy általában az kiabál akinek a háza ég....hazaárulóznak mindenkit(a hír tv-t is nézem és minden 2. mondat hazaáruló és gyúrcsókkal van tele) miközben õk szép csendben(ezt csak szeretnék) mit csinálnak a haza javára?

qqriq64 12193 2012. február 18. 16:34   Válasz erre: 12184
Engem már mindennek elmondtak különbözõ fórumokon amikor azt mondtam hogy a hazafiság most Magyarországon üres lózung.
Egyszerûen azért tartom így mert a hazafiság kimerül abban hogy minden ELLEN de semmi MELLETT nem ami az ország érdekét szolgálná.
Duma szinten megreked minden hazafiság nagy marha melldöngetés van és büszkeség a semmire.
Nagymagyarországot sírjuk vissza de ha visszakapnánk kurva nagy bajban lennénk. Ha mégsem akkor tennénk róla hogy legyünk.
Mert MINDENT elbaszunk amit el lehet.
Közben egy vérszívó réteg kihasználva a magyarok legendás hajlamát a széthúzásra úgy megosztották az országot hogy egymás torkának ugrik aki nem ugyanabba a táborba tartozik. Mintha nem ugyanabban az országban élnének és nem egyformán lennének szopatva az "elit" által.
De a legnagyobb baj az hogy mindenki magát vallja igaz hazafinak és mindenki más hazaáruló.
Egység, összefogás nyomokban sincs.
Mit beszélünk mi hazafiságról mikor fogalmunk sincs mi az?

egynyoc 12192 2012. február 18. 16:32   Válasz erre: 12189
"Hazádnak rendületlenül légy híve óh magyar!

De ezek nem húek :-) pár szar euróért kintrõl fikázzák a "hazájukat" Na nekem az ilyenekkel van tele a tököm....

tsanyi 12191 2012. február 18. 16:30   Válasz erre: 12187
Az jó amit írsz és amire hivatkozol, hogy mi a hazafi és ez végre tökéletes leírása..., de jelen pillanatban azokra fogják, hogy nem hazafiak akik nem a vezér szekerét tolják....és a vezér soha egy másodpercig nem volt hazafi azon definíció szerint amit leírtál.....már az elsõ az önös érdekén túl.....már ezen bukott a dolog....tehát ahogy írtad is ez pártérdekeken kívül való, de akkor kire fel hazafiatlanoznak le bárkit is amíg maguk nem bizonyítják, hogy azok?....tényleg a jövõ mutatja meg, hogy kinek van igaza, de azt nem lehet a jelenben élõk érdekei ellen nézni.....én és családom nem 200 év múlva fog élni(esetleg távoli õseink) hanem most és most szeretnénk elfogadható életet....

tsanyi 12190 2012. február 18. 16:24   Válasz erre: 12186
Az a baj, hogy itthon is ha nem a vezér követõje...

sarkany 12189 2012. február 18. 16:24  
qqriq64!

16 évig dolgoztam a németeknél,van jogalapom azt mondani,hogy koszos rabszolgának tekint a mûvelt nyugat,ha a munkán kívüli életrõl van szó.Lehetsz okosabb,szorgalmasabb,tisztességesebb,mint" munkás"kellesz,mint
honfitárs nem.

"Hazádnak rendületlenül légy híve óh magyar!

Bedouin 12188 2012. február 18. 16:22   Válasz erre: 12182
Reflektálnék a hírben rám vonatkozókra.
Tõlem lepontozhatsz!
De nem hiszem, hogy rosszat mondtam akkor, amikor qqriq64-el egyetértettem abban, hogy le azzal a hülye demagóg dumával és nézzük ezt abból az aspektusból, hogy különbözõ országok polgárai az ottani fizetésükbõl pl hány liter üzemanyagot képes vásárolni!
Ha meg van akkor, indulhatunk errõl a pontról.

Tudom, még egyszer -1 :)

sarkany 12187 2012. február 18. 16:19  
A hazafi az,aki önös érdekén túl is tesz a hazájáért és honfitársaiért.
Nem fõnökök mérik ezt a stallumot,hanem a cselekedetek és az utókor ítéli meg a jogosságát.
Nincs ebben politika egyáltalán! Elõre megy -e az ország,vagy nem,jobb -e az embereknek,vagy nem. Ezt távlatból lehet csak majd megítélni,hogy ma ki a hazafi.
Az Árpádok kihalásáig nem uralkodtak németek Magyarországon,legfeljebb olyan "globális tanácsadók" voltak,mint ma az IMF és EU "szakértõk. Akkor is volt áruló,ma is van.Mégis itt vagyunk és itt is maradunk!)))
Mindegy,hogy komcsi,vagy jobbos,vagy hottentotta.Mi maradunk és megpróbálunk jobb országot csinálni.
Kár pocskondiázni bármilyen oldalt is,mert mindegyikben van szar ember is,meg jó is.
Ebben a szellemben búcsúzom,mert ez már felesleges szócséplés lassan.

egynyoc 12186 2012. február 18. 16:18   Válasz erre: 12185
Hát azért nem fogod soha elfelejteni honnan mentél oda, a Nagy londonba...:-) ha bele pusztulsz akkor is Bevándorlóként fognak kezelni, tetszik nem tetszik ez van...

qqriq64 12185 2012. február 18. 15:57   Válasz erre: 12175
OK. Csak lazán.
Nem, már Londonban élek.

tsanyi 12184 2012. február 18. 15:50  
Amiért egyébként ezen lovagolok az pusztán csak az, hogy most egy hívõ szerint ki a jó hazafi?.....én biztos nem mivel kritizálom a górét, de akkor ki az?....

tsanyi 12183 2012. február 18. 15:49   Válasz erre: 12182
"Árpád a pozsonyi csatában szarrá verte a németeket,nehogy behívta volna ide õket.A vallás felvétele vitatható,de talán szükséges volt Európában"

István hívta be õket és tette a magyarok uraivá meg a népet kereszténnyé és csak azért mert amúgy nem õ jött soron az uralkodásban az õsi jog szerint hanem Koppány....ezt hazaárulásnak hívják és a németek segítségével verte le a saját népét csak a történelmet ugye a gyõztesek írják...

"Mohácsot a "globális "európaiaknak köszönhetjük,akik hagytak minket Európa védelmében egyedül elvérezni.Akkor harcoltak csak,amikor a török veszély Ausztriát fenyegette. "

....nem, akkor még Lajosék nem hívtak be senkit a török ellen és nem is lett volna rá szükség, ha Szapolyai a saját csapataival idõben odaér(amire megvolt a lehetõsége csak nem volt kedve mert nagyon akarta a magyar koronát), ezért nem a nyugat tehet róla hanem csak a hatalmi játszma amit az urak mûveltek a nép feje felett....

"Csökkent országunkat szeretett szomszédainknak(Kisantant) egy Károlyi nevû degenerált pojácának és bolsevik ,szabadkõmûves csürhéjének köszönhetjük.Meg persze az európai "globális"nagyhatalmaknak köszönhetjük. "

...majdnem, de ez már egy következmény volt aminek az közvetlen elõzménye a kiegyezés utáni magyar arisztokrácia gõgje és a rajtuk elhatalmasodott nacionalizmus amiért is a hatalmuk alá sorolt népekkel egyre rosszabbul bántak(horvát, szlovák stb.) amiért is elõször amikor 1870-es években a csehek vetették fel elõször azt, hogy a monarchiából ki akarnak válni amit a franciák kezdtek forszírozni, hogy csökkentsék a habsburgok erejét, ezért álltak ki a román királyság és a szerbek mellett is, de a lényeg hogy ami az 1VH után történt már nem nagyon számított mert addigra már el volt döntve szinte minden bár a többiek körülöttünk azt akarták, hogy Magyarországot teljesen osszák fel közöttük, de ez elmaradt......a szlovákok eleinte a magyarokhoz akartak tartozni és nem a csehekhez, de az idióta törvények miatt nem így lett végül.....

.....a végén sorolsz hazafiakat, milyen kritériuma van egy hazafinak?...mitõl lesz az valaki?....persze tudom, hogy ezek az emberek mit tettek és miért tekintjük õket annak, de most a jelen pillanatban mitõl lesz valaki hazafi?...csak kérdezem....

...a kommunizmus ügyében meg ne gondold, hogy nem tudnánk egyet érteni, de akkor itt is pontosítani kell.....ki a kommunista és miért?....hisz igazi kommunista sohasem volt mert eddig senki nem követte szó szerint azt a doktrinát amiben lefektették marxék a kommunizmus alapjait..........aki magáról azt mondta, hogy jó kommunista az sosem volt az pont úgy mint most sem jobboldali aki fideszes mivel a fidesz soha nem volt jobboldali legfeljebb szavakban, de tettekben õsbolsevik.....

....ezért mondom, hogy mielõtt valaki használ egy fogalmat akkor annak szó szerinti jelentését nem árt tudni mert kevés az, hogy gyurcsókot lekomcsizom vagy zorbit mondom valaminek, tényleg zorbi mi egyáltalán, minek vallja magát?....ja, demokratának tehát ledemokratázom ha egyszer nem az csak állítják róluk......

sarkany 12182 2012. február 18. 15:29  
A hazafiság nem nacionalizmus.A hazafi tiszteli nemzetét -hazáját,annak érdekeit elsõdlegesnek tartja,de elismeri más népek nagyságát és jogait is.Azonban semmiképp nem tesz hazája ellen.
Árpád a pozsonyi csatában szarrá verte a németeket,nehogy behívta volna ide õket.A vallás felvétele vitatható,de talán szükséges volt Európában.
Mohácsot a "globális "európaiaknak köszönhetjük,akik hagytak minket Európa védelmében egyedül elvérezni.Akkor harcoltak csak,amikor a török veszély Ausztriát fenyegette.
A Habsburgok igazi "globalisták" voltak:
Spanyolország,Itália,Csehország,Magyarország,Románia,Szlovákia(mai),Krakkói fejedelemség,Olaszország északi része tartozott alájuk.Volt mit kirabolni!!

Csökkent országunkat szeretett szomszédainknak(Kisantant) egy Károlyi nevû degenerált pojácának és bolsevik ,szabadkõmûves csürhéjének köszönhetjük.Meg persze az európai "globális"nagyhatalmaknak köszönhetjük.
Kommunista kérdésben nem fogunk soha egyetérteni.Az is "globalista" kirablása volt az országnak ,a lakosságnak.

Hazafiak között nem csak a nép fiai szerepeltek,mint búvár Kund,Lehel,Dugovics Titusz,Petõfi Sándor,hanem a nemesség tagjai is,mint Thököly,Rákóczy,Bezerédy,Szécheny,stb.

Nem jó általánosítani,mert az soha nem igaz!!))))

Ez így van ma is. ))))

tsanyi 12181 2012. február 18. 15:28  
Amikor a véres kardot körbehordozták igen régen akkor a paraszt is(addig amíg törvényben meg nem tiltották a besorozásukat Dózsáék után) rohant kifent kaszával bárki ellen a király seregébe, de azért mert tudta, hogy ha az ellenség betör legyilkolják vagy elhurcolják a családját és õt magát is....,de most közel sincs ilyen helyzet csak el akarják hitetni az emberekkel, hogy mi harcban állunk azért, hogy azt csináljanak velünk amit akarnak....

tsanyi 12180 2012. február 18. 15:24   Válasz erre: 12178
....és egy szegény legfeljebb addig szereti ahol él amíg megél, ha nyomorog már nem nagyon érdekli semmilyen haza, oda megy ahol enni kap, nem véletlenül volt a nagy exodus amerikába 100 éve.....és most ugyanazok akik odamentek(,de akik most mennek oda szintén vonatkozik), de ugye valamelyik európai országból származnak mégis õk a legnagyobb amerikai hazafiak, minden nap zászló leng a ház elõtt pedig apjuk még itt nõtt fel......egyszerûen mert egy embernek az a haza ahol megvédik, megélhet õ és családja és ha ez megvan akkor azt a hazát meg kell védeni és rohannak is ha hívják õket, de mit várhat el jogosan egy olyan "elit" akinek nincs más célja mint, hogy lerabolja a polgárait?....

....na meg a jelenlegi hazai helyzetben miért és mi ellen hivatkoznak a hazafiságra?......

tsanyi 12179 2012. február 18. 15:19   Válasz erre: 12178
Egyszerû mert mindenki mást ért alatta.....van aki a földet védené, van aki az embereket, gazdaságát vagy bármi mást, de a lényeg, hogy ha valaki a hazafiságára hivatkozik azt többnyire azért teszi mert valakit aki ugyanebben a hazában él meg akar változtatni, hogy úgy éljen mint õ....illetve ha ez lenne a cél még érthetõ is lenne, de általában inkább úgy értik, hogy legyünk hazafiak, védjük a hazát a galád ellen ellenében és akkor majd te barátom kimész a frontra én meg itthon vigyázok a vagyonodra amit gyorsan magamévá is teszek vagy ha nincs mit elvennem tõled akkor a te célod az kell, hogy legyen, hogy az én vagyonomat védd meg a te életed árán....eddig ez volt a tapasztalat az utóbbi háborúkban.......a hazafiság addig volt ilyen értelemben elfogadható a szegény számára egy gazdagtól amíg a gazdag is mellette harcolt, de ez már párszáz éve nem dívik.....

Ramm 12178 2012. február 18. 15:10  
Szeretem a hazámat.Miért kell ezt "túl"meg magyarázni?

tsanyi 12177 2012. február 18. 14:55  
A fogalmakat(hazafiság, hazaszeretet, jobboldali, baloldali vagy bármit) definiálni kéne egy általánosan elfogadott módon....jelenleg mindenki mást ért alatta....mást a jobbmódúak és mást a szegények....

tsanyi 12176 2012. február 18. 14:48  
Ezt egy hír alól:
"tsanyi!

A hazafiság nem kommunista találmány!
Az Magyarországon a történelmi kezdetek óta létezik.Ma is!)))
A kommunisták internacionalizmussal akarták helyettesíteni,ennek az eredményét élvezzük ma.
napjainkban ugyanezt globalizációnak hívják.
Olvass többet errõl,ha még akkor nem éltél esetleg felnõtt fejjel. "

A hazafiság tényleg nem kommunista dolog, de nem is jobboldali mert a jelenlegi csökkent országméretet csökkent értelmû, de annál nagyobb mellényû arisztokraták és jobboldaliaknak köszönhetjük tehát ki a hazafi?

"Az Magyarországon a történelmi kezdetek óta létezik.Ma is!)))"
..mi a történelmi kezdet? Árpád aki elmenekítette a népet az igazi õshazából, István aki a magyarokra hívta a németeket és gyakorlatilag elárulta a népét, hogy hatalomban maradhasson amiért is erõszakkal kereszténnyé tette õket, igaz így maradhattunk itt egyáltalán, de ez akkor hazaárulás volt viszont integráció is, nagyjából úgy mint most az eu tagság, sok a hiba és kár, de nélküle nagyobb lenne a szívás, vagy Szapolyai aki elárulva a királyát mohácsot okozta? .....vagy a habsburg kézre játszása az országnak az akkori jobboldali urak révén?....esetleg bármilyen magvas tett amivel a népüket nyomorították az urak?.......tényleg hazafiak voltak, sikeresen vágóhídra küldték két nagy vesztes háborúban az országot a maguk gyarapodása miatt és amikor baj lett gyorsan elhúztak az innen a népet benne hagyva míg õk jól éltel a lopott vagyonból....

"A kommunisták internacionalizmussal akarták helyettesíteni,ennek az eredményét élvezzük ma."
......igen, akkor sokkal rosszabb volt az átlagembernek mint most....tényleg miben is?....ja, nem volt akkora egyéni szabadság.....és a többi?(az átlagember szemszögébõl nem az ügyeskedõébõl)

"napjainkban ugyanezt globalizációnak hívják."
...na ja, ez a kapitalista változata az orosz iránynak.......viszont én inkább vagyok globalista mint nacionalista ha azt nézem, hogy mi jobb az átlagembernek aki pont letojja, hogy kik az urai meg minden hatalmi játszmát, neki csak egy a fontos, hogy õ és családja emberhez méltó életet éljen és ezt a nacionalizmus soha nem engedi sõt ha teljesen elvetjük a globalizációt akkor eljönnek újra a nacionalista háborúk kora amik az ügyeskedõknek jó, de aki a vágóhídra megy annak kevésbé.....
mivel ha mionden nemzet újra bezárközik akkor ugye akinek nincs élelme az megtámad olyat akinek van, akinek nincs ásványi kincse ugyanezt teszi......vagy elkezdenek kereskedni egymással....,de jajj azt nem szabad.....még a végén globalizáció lenne......érdekes, a kisembert ez miért nem zavarja(legalábbis addig amíg megél)?.....

sarkany 12175 2012. február 18. 14:46  
Na ne!

Csak illedelmesen.Ha lekezelõen indítasz Te vagy komplexusos!))
Kérdésem: nem élsz már itthon?

qqriq64 12174 2012. február 18. 14:42   Válasz erre: 12173
Mesélj. Mi a komplexus tárgya?:))))

sarkany 12173 2012. február 18. 14:39  
jelentkezem! ne kíméljetek!

qqriq64 12172 2012. február 18. 14:24   Válasz erre: 12171
Sanyi...
Baszod megint igazad van.
Irjál már valamit amivel vitatkozni is tudok:))))))))

tsanyi 12171 2012. február 18. 13:51   Válasz erre: 12170
Én elég nagy suttyó vagyok és nem is mindig válogatom meg a szavaimat.....,de teszem ezt olyanok között akik szintén így beszélnek, viselkednek.....tárgyaláson vagy olyan eseményen ahol ez nem dívik(néha azért járok olyanokra is:)) igyekszem disztingválni és ha véletlenül képviselnem kell a céget akárhol eszemben sem jutna ilyen stílust alkalmazni.......nyilván a hívek jórészének tetszik az ha ekkora sültparaszt( Dózsa György méltó követõje legalábbis mint sült és paraszt) az õ küldöttjük, de nem tudom mit szólna bármelyikük akkor ha egy üzleti tárgyalásuk után(vagy már közben is) a másik fél ilyen megnyilvánulásokat tenne irányukban?.......na ez járatja le az országot igazán.......pedig annyira büszkén ki tudnak maguknak kérni bármit, ezt is ki kéne....

klimas 12170 2012. február 18. 12:33  
Nehogymááá elfelejcsük:
A kultúra magas fokú képviselõje, a leendõ díszfasz:http://www.hir24.hu/belfold/2012/02/17/beszolt-a-sajtonak-dajcstomi/

tsanyi 12169 2012. február 17. 20:45   Válasz erre: 12166
Így van, de a vicc, hogy nem is azért kapják meg a nagy cégek melóit mert olcsóbbak....hanem mert a gazdasági környezet biztosabb mint nálunk......mert nem olcsóbbak sõt néha drágábbak mint mi....ez simán politika...

tsanyi 12168 2012. február 17. 20:44   Válasz erre: 12167
Egész megkönnyebültem....na, bontok is egy sört....:)

Bubó Doki 12167 2012. február 17. 19:54  
Sanyi, ne bánkódj, ha nem lesz melód, nem tudnak a NAV-osok ellenõrizni....az idén a fuvarozók lesznek a kiemelt csoport, akiket ellenõriznek....DDDDDDD

TomRed 12166 2012. február 17. 19:52   Válasz erre: 12165
"Ez most téma lett nálunk és úgy fest nagyon sokan el fogjuk veszítemi a munkánkat, már így is a jobb fuvarokat itthon a szlovákok viszik, úgy másfél éve nagyon feltörtek és egy csomó fuvart megszereztek.... "
Nem csoda. Alacsonyabb hitel költség (kamat, árfolyam kockázat nélkül), alacsonyabb adók. Ezzel nehéz versenyezni.

tsanyi 12165 2012. február 17. 19:09   Válasz erre: 12164
"A nagy reményekkel bejelentett kínai logisztikai központról se olvastam azóta sem. "

Már két nap múlva a szlovákok bejelentették(ugyanis tõlünk rögtön odament a kínai küldöttség), hogy az európai kínai terminál náluk épül meg és nálunk csak egy kis töpörödött lesz a merci környékén kecskeméten. És tegnap volt a hírekben, hogy kaptunk(!) eu-s támogatást a záhonyi szélesnyomtávú vonal tovább építésére egy 40km-es szakaszon.......ugye az orosz szakaszon széles nyomtáv van amit ha az eu-ba jött áru átraktak záhonyban keskeny nyomtávú vagonokba és úgy ment tovább európa felé, de ha a kínai konténer tömegekben fog érkezni annak nem lenne értelme, hogy mindet átrakják(anyagilag és idõben) hanem egyszerûbb széles pályát építeni az új terminálig....persze ezt nem mondták ki, de mi másért kéne meghosszabbítani a széles pályát? Ez most téma lett nálunk és úgy fest nagyon sokan el fogjuk veszítemi a munkánkat, már így is a jobb fuvarokat itthon a szlovákok viszik, úgy másfél éve nagyon feltörtek és egy csomó fuvart megszereztek....

TomRed 12164 2012. február 17. 18:58   Válasz erre: 12157
Elsõsorban termelõ és szolgáltató cégeket kellene ide csalogatni. Ahhoz vissza kellene szerezni az elvesztegetett bizalmat, amiben nagy segítséget nyújtana az EU-IMF hitel, a negyedévente tárgyilagos független ország értékelésével. (Persze sokan lesznek, akik vitatják majd a "tárgyilagos, független" jelzõimet, de ez az én véleményem.)
Egyelõre nem olvastam konkrét befektetési szándékról az EU-n kívülrõl, talán Oroszországtól várható ilyesmi. Gáztározó, gáz vezeték, ha nem Szerbia lesz a nyertes, esetleg mezõgazdaság, élelmiszer ipar, autóbusz. (NABI USA-ba is ad el buszokat, a szétvert Ikarus helyett, Rába pedig hátsó hidakat.)
A nagy reményekkel bejelentett kínai logisztikai központról se olvastam azóta sem.
Persze ideje lenne végre befejezni a multik és bankok ("karvaly tõke") populista ostorozását. Ezért is ragaszkodik az EU-IMF a különadók megszüntetését.
Az önkormányzatok bürokratikus rendszerét, hivatalait legalább a felére le kellene csökkenteni és eljárni a korábbi visszaélések ügyében. (Eladósítás, korrupt beruházások.)
Mivel az önkormányzati törvény is kétharmados, így annak az átalakítását is sikeresen megtorpedózta annak idején a FIDESZ.

tsanyi 12163 2012. február 17. 18:58   Válasz erre: 12162
Ne mond már!....a Lászlóné igenis nagyon ért a öööö, mihez is?..:)

qqriq64 12162 2012. február 17. 18:54   Válasz erre: 12153
A fidesz az ortodox kommunista párt.
Egypárturalomra tör személyi kultuszt épít a vezér köré saját hübéresekkel töltet be minden posztot a ki a vezért kritizálni meri vagy versenytársa próbál lenni az megy a levesbe. A legtipikusabb pedig hogy hozzáértés nélküli emberek emel ki a párthüség alapján. Tipikus káderpolitika.

qqriq64 12161 2012. február 17. 18:45   Válasz erre: 12160
Nálunk ez a belépö a mértékadó politikusok közé.

tsanyi 12160 2012. február 17. 18:05  
Micsoda madár!....ilyen semmiségért lemondani!?......látszik, hogy nem nálunk politikus: http://index.hu/kulfold/2012/02/17/lemondott_a_nemet_allamfo/

"Lemondott hivataláról a német szövetségi elnök. Christian Wulff a berlini Bellevue kastélyban jelentette be döntését. Az államfõ korábban letagadta, hogy kapcsolatban állt egy vállalkozóval és félmillió eurós kölcsönt kapott tõle. Amikor ezt a német Bild meg akarta írni, felhívta a fõszerkesztõt és megfenyegette. A német ügyészség azért kezdeményezte mentelmi jogának felfüggesztését, mert a gyanú szerint Wulff alsó-szászországi miniszterelnökként vállalkozókat juttatott elõnyökhöz, cserébe kedvezményes hitelt, lízingelt és ingyenes nyaralásokat kaphatott."

...a mieink egy országot loptak el röhögve és nem, hogy lemondanának hanem még egymást erõsítik a hatalomban...

tsanyi 12159 2012. február 17. 18:00   Válasz erre: 12158
Tehát ez is egy kis hazugság.....akkorát emeltek, hogy csökkent.....persze már nem meglepõ..

tsanyi 12158 2012. február 17. 17:49  
Itt egy kis felvilágosítás 47000-es témában: http://index.hu/belfold/igazamiigaz/2012/02/17/47_ezer_forintot_kapnak_akik_eddig_28_5_ezret/?rnd=911

"Az állítás: „A Start-programban résztvevõk 47 000 forintot kapnak, ami szerény, de biztonságos megélhetés felé vezeti azokat, akiknek korábban 28 500 forintból kellett megélni” – Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter parlamenti bizottsági meghallgatásán.

A tények: A nemzetgazdasági miniszter almát a körtével hasonlít össze. A közmunkáért, amiért most 47 029 forintot fizetnek, korábban 60 236 forint járt. 28 500 forintot a közmunkát nem végzõk kaptak, nekik most 22 800 forint jár.

Az ítélet: Hamis."

tsanyi 12157 2012. február 17. 16:59   Válasz erre: 12156
A Te általad írottakat mondom én is mármint, hogy azért ragaszkodik a piaci hitelhez, hogy ne szóljanak bele mire költi......viszont én azt gondoltam, hogy jó lenne ha sikerülne az ami a törököknek....tudom, nekünk erre vajmi kevés esélyünk van, de mégis jó belegondolni.....nekünk az a bajunk, hogy remény sincs az önálló gazdaság megteremtésére mivel semmink nincs a földeken kívül az meg nem nagyon hoz komoly gdp növekedést(ahogy azt már írtad régebben)....akkor pedig marad a hitel sajnos...

TomRed 12156 2012. február 17. 14:39   Válasz erre: 12154
Viszont ez veszélyes játék lenne a magyar felelõs kormány részérõl. Idézet a cikkbõl:
"A két ország helyzete jócskán eltér egymástól: a törökök egy olyan évben szálltak ki a tárgyalásokból, amikor erõsen nõtt a gazdaságuk, míg a már recesszióba zuhant eurózóna szomszédságában lévõ a magyar gazdaságot az utóbbi félében már csak a mezõgazdaság tudta életben tartani, és a beruházási adatok azt valószínûsítik, hogy a jövõ még sötétebb lesz. Mégis: mindaz, ami november közepe óta történt, a korábbi kijelentésekkel szemben mégis csak arra utal, hogy a kormánytól nem idegen a gondolat: török minta alapján szõjje a magyar védõhálót."

Nem kevés kamat különbség van az IMF 4%-os kamata és a piaci 7% feletti kamat közt.
Nyilván a kormány (Orbán) nem akarja az ellenõrzést az unortodox gazdasági politikája felett, ragaszkodnak végsõkig az elképzeléseikhez. Erre utal az is, hogy már régen át kellett volna alakítani a kormányt, elküldeni a kudarcot kudarcra halmozó Matolcsyt, akinek még a megnyilatkozásai végtelenül ostobák vagy vérforralóak. Persze nem egy érettségizett akta tologatót (lsd. Németh Lászlóné) tenni a helyére.

tsanyi 12155 2012. február 17. 09:24   Válasz erre: 12154
Ebbõl itt a török megoldás ami nem is volt rossz:

"Az IMF mint védõháló

Hogy mi is a török példa vagy török modell? Az ország a 2008 õszi válság idején elhúzódó tárgyalásokat kezdett, amelyekkel másfél éven keresztül lebegtette azt, hogy újabb IMF-megállapodásra készül. Ez alapvetõen hihetõ volt: Ankara 1999-ben, majd 2002-ben és 2005-ben három készenléti hitelkeret-megállapodást kötött az IMF-fel összesen mintegy 54 milliárd dollárról (a pénz nagy részét le is hívták).

A tárgyalásnak álcázott török idõhúzás végül eredményesnek bizonyult. Az egyebek mellett az adórendszerrel vagy az önkormányzati rendszerrel kapcsolatos viták miatt többször is megszakadó egyeztetések végén Ankara végül visszalépett, de a befektetõket kezdetben megnyugtatta az együttmûködés iránti elkötelezettség hangoztatása – hogy a magyar kormány által annyira kedvelt kifejezést használjuk, védõhálót jelentett az országnak a legnehezebb idõkben.

Így az ország a válság legdurvább idõszakát át tudta vészelni, sem a devizaárfolyam, sem az állampapírok hozama nem szállt el akkor, amikor 2009-ben 5 százalékkal esett vissza a gazdaság. Majd 2010-re már megerõsödve, 9 százalékos növekedést felmutatva jöttek ki a recesszióból – ilyen eredmények mellett pedig már nem foglalkoztak a piacok azzal, hogy 2010 márciusban Ankara felállt a tárgyalóasztaltól."

tsanyi 12154 2012. február 17. 09:22  
Ha ez lenne a terv az nem lenne nagy baj, nem kell mindenáron hitel, és ha anélkül is megúszható lenne a csõd akkor az még jobb, ha kiderül, hogy ez volt az eredeti terv akkor kénytelen leszek örülni neki fõleg ha sikerül: http://index.hu/gazdasag/magyar/2012/02/17/torokot_fogott_velunk_az_imf/

"Míg 2008-ben két hét alatt megállapodott Magyarország az IMF-hitelkeretrõl, most három hónap eltelt, és még el sem kezdõdtek a tárgyalások. Ez emlékeztet a 2008-as török trükkre: õk másfél évig húzták el az IMF-tárgyalást, amely végül eredmény nélkül zárult, de addigra kilábaltak a válságból. Az elemzõk is érzik, hogy puhult a magyar elszántság, a politika egyre bátrabb, mert javul a piaci hangulat, de szerintük legkésõbb nyárra lesz megállapodás.

tsanyi 12153 2012. február 17. 09:11   Válasz erre: 12149
Igen, hisz akik a háború elõtt jobboldalinak vallották magukat pillanatok alatt hû komcsik lettek és a rendszer kiszolgálói késõbb pedig alakítói.....akik a háború elõtt tényleg komcsik voltak és küzdöttek is érte a háború után hamar eltûntek a süllyesztõben és csak a selejt maradt....

....egyébként jó lenne definiálni, hogy igazából itt magyarországon kit is tartunk jobb vagy baloldalinak és ki a liberális?......úgy gondolom, hogy nálunk valami furcsa képzetek élnek errõl mivel aki bármelyik oldalinka mindja magát az pont azt akarja amit az ellenkezõ oldal vall..:))
......pl a maszop igazi kapitalista míg a fityisz bolsi és liberásil meg jelenleg nincs, illetve a déká gyûjti a volt szadeszosokat és õk libsinek mondják magukat, de még nem lehet tudni kik is lesznek valójában..

eröt 12152 2012. február 17. 08:24   Válasz erre: 12149
Ki lehetne cserélni de most nem kell.Most ez aktuális.Sajnos.

qqriq64 12151 2012. február 17. 07:58   Válasz erre: 12150
Mesélje már el nekem valaki hogy mi a bánatos brét csinál egy ilyen "felügyelöbizotságitag" hogy egyáltalán pénzt kap érte?
Ráadásul egy átlag munkás egész évi befizetett adóját kapja havonta.

klimas 12150 2012. február 17. 07:37  
A fagyi visszanyal? :http://hvg.hu/itthon/20120217_korhaz_kepviselo_fizetes

TattooedAngel 12149 2012. február 16. 22:14   Válasz erre: 12142
Ki lehetne cserélni a jobboldalit kommunistára is. Pontosan ugyanezt csinálták utána, csak nem zsidó vagyont raboltak, hanem "gonosz" kulákok és imperialisták vagyonát...

Zozomano 12148 2012. február 16. 21:47   Válasz erre: 12123
azért lehetett sejteni, már aki követte, fõleg Petibá bénázásaival...
már régen is lezsugázták, csak most mi adjuk a téteket...ismerõsek az arcok??

kawa70 12147 2012. február 16. 20:15   Válasz erre: 12143
A sok vízfej megint képtelen az önfenntartásra - inkább bevonják az összes vállakozást, hogy megéljenek és bizonygassák létjogosultságuk. Egyébként meg semmire sem alkalmasak és képesek, ezt már többször bizonyították a kamarák. Ez a NAV meg egy csoda fegyver. Bárkinek bármiféle tartozása van, az szinte mindig köztartozás lesz elõbb utóbb, és vagy behajtják, vagy addig csûrik-csavarják amig viszik a házat - hogy kiét, azt is hamar megoldják.

desiderus 12146 2012. február 16. 20:03  
Ennek nem lesz jó vége....

http://www.origo.hu/itthon/20120216-havonta-szaz-orvos-tavozik-magyarorszagrol.html

tsanyi 12145 2012. február 16. 19:06  
Hm?: http://hvg.hu/gazdasag/20120216_mellar_bekemenet_168ora#utm_source=20120216_europai_parlament_hatarozat&utm_medium=ScarabFlyer_RELATED&utm_campaign=hvg.hu

"Mellár feltette a kérdést, hogy hova lett az a 4100 milliárd forint, amit a kormány a különadókból és a magánnyugdíjpénztárak vagyonának besöprésébõl szedett össze, mivel azóta sem csökkent az államadósság, és nem indult be a gazdasági növekedés. Mint mondta, nem igaz a kormány érvelése, miszerint a szocialista kormányok után csõdközeli helyzetben lett volna az ország, az orbáni gazdaságpolitikával kapcsolatban pedig ismét kijelentette: amit korábban leírt a bukásáról, azóta sem cáfolta senki. "Az eltelt idõ azt igazolta, amit levezettem" - mondta."

tsanyi 12144 2012. február 16. 18:57   Válasz erre: 12143
Annak idején azt hiszem a fidesz szüntette meg a kötelezõ tagságot nagyon helyesen....most meg visszahozza...

klimas 12143 2012. február 16. 16:06  
Nem baj gyerekek, a leninfiúk majd ezt is megoldják! Összetákolnak egy jogszabályt és a szaros gatyát is lehúzhatják : http://vallalkozoi.negyed.hu/vnegyed/20120216-nem-hajt-be-az-adohatosag-csak-a-kotelezo-regisztracios-dij.html?beuszo

Jaaa, és próbáljatok meg ráklikkelni a hivatkozásra! Valószínüleg ismét én vagyok a rosszindulatú, amikor azt gondolom, hogy nem véletlen az eredmény!

tsanyi 12142 2012. február 16. 13:59   Válasz erre: 12141
Innen egy hsz-bõl vettem, vazz....mintha csak a mai helyzetet ábrázolná és jól leírja a mindenkori magyar jobboldaliságot, kb ezen "értékek" alapján mûködnak ma is:

"Az 1943-44-es napló végén írja Márai:

"Ha vége ennek a háborúnak, a feladatok mérhetetlen sora vár reánk, el kell temetni a halottakat, el kell takarítani a romokat, kenyeret kell adni az éhezõknek, valamilyen államfélét kell építeni a cserepekbõl, amit a rablógyilkos horda, melynek nagy része megszökött már, ránk hagyott. De ez a kisebbik feladat. Ahhoz, hogy Magyarország megint nemzet legyen, megbecsült család a világban; ki kell pusztítani egyfajta ember lelkébõl, a "jobboldaliság" címkéjével ismert különös valamit, a tudatot, hogy õ, mint "keresztény magyar ember" elõjogokkal élhet a világban, egyszerûen azért, mert "keresztény, magyar úri ember", joga van tehetség és tudás nélkül is jól élni, fennhordani az orrát, lenézni mindenkit, aki nem "keresztény magyar", vagy "úriember", tartani a markát s a keresztény-magyar markába baksist kérni az államtól, társadalomtól: állást, kitüntetést, maradék zsidóbirtokot, potya nyaralást a Galyatetõn, kivételezést az élet minden vonatkozásában. Mert ez volt a "jobboldaliság" igaz értelme. S ez a fajta nem tanul. Aki elmúlt harmincéves és ebben a szellemben, légkörben nevelkedik, reménytelen: talán megalkuszik, fogcsikorgatva, s mert önzõ és gyáva: bizonnyal hajlong majd az új rend elõtt: de szíve mélyén örökké visszasírja a "jobboldali, keresztény, nemzeti" világot, amelyen belül olyan szépen lehetett zsidó vagyont rabolni, versenytársakat legyilkolni és aladárkodni a nagyvállalatokban, képzettség és hozzáértés nélkül. S lehetett "elõkelõ közhivatalnok"-nak lenni és sérthetetlen, páncélinggel védett katonatisztnek; s mindezért nem adni semmit, csak becses létezés tényét. Ez a fajta sohasem változik meg. De amíg ezeknek szavuk van, vagy befolyásuk, Magyarország nem lesz nemzet."

Bubó Doki 12141 2012. február 16. 13:19  
Na, akkor ennek is itt a helye, hogy járjon úgy mint a zokni: rohaggyon le a feje!
Ehun: http://orulunkvincent.blog.hu/2012/02/15/az_orszag_teljes_ujjaszervezesenek_arcai_vi

ELőző oldal
Felhokep

Tagok száma: 22114