Dokypapa | 8247 | 2010. augusztus 11. 17:07 | Válasz erre: 8244 |
Motoros csajal szerettem volna növelni a létszámot és valami normál mérettel ,bálnát azért nem szeretnék cipelni és hát Téged a habitusod ,hozzá állásod és egyébb formai dolgok miatt is szívesen.
|
Penzi | 8246 | 2010. augusztus 11. 17:07 | Válasz erre: 8242 |
olvastam :-(( én asszem nagyon élveztem volna ezt a túrát :-))
|
Penzi | 8245 | 2010. augusztus 11. 17:06 | Válasz erre: 8241 |
még az sem fér bele, szombattól két hét nyaralás... ne sajnáljatok !!! :-))) |
Penzi | 8244 | 2010. augusztus 11. 17:04 | Válasz erre: 8240 |
jahhhh, csak a létszámnövelés miatt lettem invitálva ?:-))))) azt hittem a személyemnek szól .... ( nem hisztis, nem nyafog, csupa jó természet ... ) |
Dokypapa | 8242 | 2010. augusztus 11. 17:02 |
Drága barétom ,nyertél ,de ez nem is volt kétséges , a Pingu tempóját élvezni .hú. Az én tempómat láttad volna , na azért kaptam itt eleget és akkor még hol vagyok a Pinguhoz ,na az mit kapna , á ,,,élve el lenne ásva. |
Dokypapa | 8240 | 2010. augusztus 11. 17:00 | Válasz erre: 8236 |
Á Pinyóka , a kedvenc birodalmi szállítómal nem óhajtok roszat tenni ,viszont nem ártana ,ha többen lennénk .:-))
|
Penzi | 8239 | 2010. augusztus 11. 16:58 | Válasz erre: 8234 |
:-))) köszönöm a meghívást, de most nem tudok Veletek tartani . és a felajánlott helyet is, de én élvezem pingu tempóját :-))) |
Penzi | 8237 | 2010. augusztus 11. 16:55 | Válasz erre: 8232 |
nem bírtam megállni, hogy írjak, nehezen viselem, ha azokat kostolgatják, akiket kedvelek, szeretek .... ! azt a tábort kívántam erõsíteni, akik jól érzik magukat a túráitokon !! :-))) |
pingu | 8236 | 2010. augusztus 11. 16:55 | Válasz erre: 8234 |
mi van doky megpróbálod lenyulni a pingulányt
|
pingu | 8235 | 2010. augusztus 11. 16:53 | Válasz erre: 8232 |
doky az oroszlánnak is néha mozogni kell mert ellustul
|
Dokypapa | 8234 | 2010. augusztus 11. 16:53 | Válasz erre: 8233 |
Én is ,ja Penzi ,tényleg jöhetnél ,,,ja figyelj a szlovén túra nem érdekel ,jöhetsz velem is ,nyugika.
|
Dokypapa | 8232 | 2010. augusztus 11. 16:51 |
Mi van itt ,na kész vagyok ,idáig sehol sem voltunk ,most fel ébredt mindenki ,nem szabad fel ébreszeteni az alvó oroszlánt ,ez idáig mindíg igaz volt.
|
Penzi | 8230 | 2010. augusztus 11. 16:41 | Válasz erre: 8226 |
Igen látom !:-(((( Én meg õszíntén sajnálom, ha tényleg ilyen tempós volt a túra, hogy nem voltam "pingulány" :-))))) |
Dokypapa | 8229 | 2010. augusztus 11. 16:35 |
Menjünk haza ,adjunk helyet másnak is mert még itt betámadnak mint a postabankot. Várlak amott, titeket is. |
Haya | 8226 | 2010. augusztus 11. 16:32 | Válasz erre: 8213 |
Van egy két okostojás aki kivülröl ossza az eszet... Az a faluvégi faszagyerek fajta.... |
Dokypapa | 8222 | 2010. augusztus 11. 16:08 |
http://www.motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=3292&session_id=SESSION_ID Gurulni kell,motorozni és nem dumálni ,gyere be F2 |
Dokypapa | 8220 | 2010. augusztus 11. 16:00 |
http://www.motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=3823&session_id=SESSION_ID Az az érdekes ,hogy valaha azért csesztettek mert nem volt más mint ,jó reggelt ,,,jó estét, ma ez másoknál van így ,na vazz ,hogy is van ez :-)))))) |
Dokypapa | 8219 | 2010. augusztus 11. 15:56 |
Azért nem semmi, hogy meglódult a topik. Persze nem így szeretnénk. Következõ túra Bled-Bovec-Kobarid és ott is elveszünk és túl élünk és és minden. Utánna ,miután hazajöttünk ,jön az ATOM túra ,azaz megyünk Paksra ,jól megnézzük az atom magját ,utánna a hulladék lerakóját ,kicsit arrább, Bátaapátiban. |
F2 | 8217 | 2010. augusztus 11. 15:15 | Válasz erre: 8215 |
Tudod, az a jó ebben a csapatban, hogy mindent meg tudunk beszélni egymással. Deaka véleménye ugyanolyan fontos a túrával kapcsolatban, és meg lehet beszélni, ha vki nem ért minden részletében egyet, akkor is. Sõt, több ilyen vélemény kellene, legyen az pozitív, vagy adott esetben negatív. Mindegyikbõl lehet tanulni. Én szeretem elolvasni mindenkinek a beírását, aki gurul velünk.... A külsõ irigyekkel nem foglalkozunk... de szeretjük õket húzni, illetve csak a saját nevemben beszélek, én biztos, mert jókat röhögök rajtuk.... :) Senki ne ijedjen meg, nincs ez túlspilázva, se nem kell elszomorodni. Ez egy nyilvános fórum és számolni kell a köretekkel is...:):):) |
janpi | 8215 | 2010. augusztus 11. 13:54 |
Engedtessék meg mint túra résztvevõ és kezdõ motoros én is had mondjak véleményt. A tempó az én tudásommal és motorommal épp motorozható volt. Ezért is élveztem annyira mert volt lehetõségem fejlõdni. Inkább más motorostól lessem el mennyivel lehet egy-egy kanyart bevenni, minthogy tök egyedül elcsússzak egy egyszemélyes szerpentinezésen. Ugyan akkor azt is megértem, hogy Deka gépével már más a helyzet. Én azzal kizárt, hogy tudtam volna tartani a tempót. Olvastam valahol, hogy a társas motorozás egyik szabálya, ha nem bírod a tempót egy hegyi szakaszon, maradj le, a többiek úgy is megvárnak. (Nem neked címeztem Deka!!) Az már egy más kérdés, hogy a hazafelé úton a hegyekbõl kiérve, nem a kanyarvadászat volt a cél, hanem a gyorsabb hazaérkezés (gondolom). A magam részérõl biztos, mert nem szeretek fekete motorral fekete kabátban sötétedéskor az úton lenni. Ugyan akkor mindenki felnõtt ember és el tudja dönteni, mit vállal és mit nem. Én vállaltam, és vállalom akkor is ha kapok egy csekket miatta. Abban nem értek egyet Dekával, hogy a motorosok hírnevét rontottuk. Nem veszélyes elõzéseket hajtottunk végre mások biztonságát kockáztatva, csak elmentünk az autók mellett akik elõzékenyen lehúzódtak (amire senki nem kényszerítette õket). Nem vagyok régi motoros, de azt látom, hogy sok autós inkább lehízódik és elenged mintsem motorosok menjenek mögötte. Dokyn meg látszott most is, hogy egyetlen célja, hogy a túra élvezetes legyen. Végig ezen aggódott. És mivel a visszhang a csapatból az volt, hogy végre haladunk nem csodálom, hogy ezt a tempót diktálta. Tanácsokat nem szeretnék osztogatni, mert nagyon pici vagyok hozzá, de a magam részérõl, ha nem tetszik a dolog akkor odamegyek hozzá és közlöm, hogy ez nekem nem frankó. Én a magam részérõl köszönöm a túrát Doky, mert sok munkád van egy ilyenben. Viszont ne légy ennyire érzékeny, mert minden visszajelzés (már a túrán résztvevõké!) egy eszköz neked, hogy még jobb túrákat szervezz. |
Szicsu600 | 8214 | 2010. augusztus 11. 13:09 |
Doky, mindig zûr van körülötted. Ez a nagyság átka, rá se ránts.Jó gurulást Nekünk ( lassút,gyorsat, tökölõset, kinek milyet.)
|
Penzi | 8213 | 2010. augusztus 11. 12:47 |
Sziasztok Fórumlakók ! Napok óta olvasgatom a hozzászólásokat és egyre rosszabbul érzem magam :-(((( Ez egy olyan jó kis csapat , nem igazán értem miért kell feszültséget gerjeszteni, véleményt alkotni az olyan embereknek , akik nem is voltak jelen azon az ominózus túrán !!! Legyetek szívesek lehiggadni, nem jó ez így !!! |
F2 | 8212 | 2010. augusztus 11. 12:31 | Válasz erre: 8206 |
Húúúúú:):):) Kemény:):):) Köszönöm, hogy gondoltál édesanyámra, mert valóban megfázott kissé, de remélem hamarosan teljesen meggyógyul:) Amúgy nyugodtan teszek mindig mindent, idegességnek nyoma sincs rajtam :) Várjunk csak, mintha reszketnék.... Ja ez csak a masszázsfotelem... hú.... hirtelen megijedtem...:) Na kocc kisgyerek.... |
Dokypapa | 8211 | 2010. augusztus 11. 11:41 |
Megkérnék mindenkit ,aki nem tartozik személyesen a topikhoz ,a megjegyzéseit máshol tegye meg és akkor elkerüljük ezt a kavarodást. Ez csak egy kérés volt ,mielõtt még nekem esnének ismét. Mi sem zavarunk másokat beírásokkal ,más topikban. Nagyon köszönöm . A személyeskedést pedig hagyjuk ,az soha sem korrekt. Danke sörét. |
szato | 8208 | 2010. augusztus 11. 11:10 | Válasz erre: 8206 |
Itt "anyázni" nem szokás és divat !!! Miért teszel megjegyzést az Egyesületre?? Ha valaki majd bepancsol egyet,ne csodálkozz... Lehet elõbb mint gondolnád.... |
Dokypapa | 8207 | 2010. augusztus 11. 11:07 |
rosejblee. Idáig itt anyázás nem volt ,nem is szeretném ha lenne ,ha úgy érzed bele kell dumálni mások dolgába, számolj azzal is ,hogy válaszolnak . Lehet,hogy a megszólalásod mások nem értékelik,sõt sértõnek találhatják. Nem mindenki nézi el a baromarcúságot és nem a végtelenségig ,a Fazerben ez a kultúra ,itt nem igazán. Nem kell itt Pitbullkodni mert még megharapod magad . :-)) |
rosejblee | 8206 | 2010. augusztus 11. 10:54 | Válasz erre: 8205 |
Ha velem akarsz kötözködni,tedd nyugodtan,de egyelõre az édesanyád ugat!!
|
F2 | 8205 | 2010. augusztus 11. 10:03 |
Hel. Sok okossal ellentétben, én ott voltam a túrán. Valóban nem Deaka gépéhez lett igazítva, viszont a véleménye és kritikája is nagyon fontos nekünk, akik együtt gurulunk. Nyilván mindenkit meg kell hallgatni. Mindannyiunknak élvezni kellene a túrát, de sokféle ember sokféle motorral jön, és mindenkinek nem lehet tökéletes mindig minden. Attól még lehet csiszolni a dolgokat. Biztos, hogy több túra is volt ami pl Deaka-nak tetszett. Lehet, hogy a következõt Õ fogja élvezni a legjobban. Aki meg nem jár velünk (pl krumplee) az kérem ne ide ugasson. Ja... és ez nem autós fórum... Köszönöm |
lacosz75 | 8204 | 2010. augusztus 11. 07:56 | Válasz erre: 8203 |
Doky ne törõdj semmivel,szerintem sokan csak hálával tartoznak neked,akiket evittél 1-1 szép túrára,/mert pl 1-dül nem indulna neki/szerintem a megoldás tök egyszerü,a múlt évben bevett szokás szerint,mi lemaradtunk/néha több km/és mentünk utánatok "gyorsabban" ennyi.....és nem volt "nyavajgás" mindenki tudott menni a saját tempójában:-))) Idézek 1 giga beszólást:"figyu...moooost-moooost...robbbbantunk":-)))szerinted ki nyögte át menet közben a 21-en??:-)))csak 1 megfejtés az elfogadott:-))) |
Dokypapa | 8203 | 2010. augusztus 10. 22:52 |
Természetesen tovább túrázunk a szokásos ,normális módon és hát sok ember szomorúságára a rám jellemzõ meggondolt és átgondolt túrázást viszük tovább ,természetesen köszönjük a segítséget ami viszatérít minket a helyes útra ,na most jön majd a másik tábor ,aki azt mondja tetû lassú vagyok ,érdekes a világ .
|
Driver | 8201 | 2010. augusztus 10. 22:50 |
Kedves Barátaim! Minek szívjátok egymás vérét? Kell ez valakinek? Bárki nyugodtan megmutathatja, hogy õ jobban tud túrát szervezni! Írja ki a túrát a fórumra és mi elmegyünk vele, aztán szépen megvitatjuk ki csinálja jobban ezt a mókát. Várjuk a kiírást! Aztán mindenki szabadon eldöntheti, hogy eztán kivel is akar gurulni. És figyelem! Nem kell mindenkinek egy valakihez csatlakoznia! Szabadon lehet választani! Bár szerintem ez eddig is így volt. Széles utat! |
Dokypapa | 8200 | 2010. augusztus 10. 22:49 |
Nincs szükség arra ,hogy bárki-bárkivel is öszeveszen . Deakának volt egy véleménye ,leírta ,azt el kell fogadni , mint véleményt.Õ is írta ,nem ez szokott lenni a túra tempónk ,ezt mások is tudják. Az ,hogy ezt a dolgot most mások másképpen élték meg ,természetes ,nem vagyunk egyformák . Ezzel így még semmi gond ,amik le lettek írva ,Deaka szemszögébõl láttaták a dolgot ,más máshogyan látta ,akadt egy ember aki csak erre várt és végre mostmár boszút tudott álni ,erre várt . Már a Budapesti éjszaka elõtt televoltunk az átkokkal ,akkor nem jött be ,most igen. MOTOROSOK VÉDÕSZENTJÉBÕL és irigy emberbõl akadt már elég . |
Deaka | 8199 | 2010. augusztus 10. 22:46 |
Bomba! Azt én sem mondtam, hogy átléptem a záróvonalat, de persze Te is tudod mirõl beszélek. |
Deaka | 8198 | 2010. augusztus 10. 22:45 |
Igen kicsit nehéznek éreztem, és és többször húztam füstölõsre az elsõ gumit, szegény Iszil barátom párszor meg is ijedt mikor a tükörbe nézett, hogy egy monstrum közelít, és nem biztos hogy megáll.
|
Haya | 8197 | 2010. augusztus 10. 22:45 |
Nyilván szenvednének vele...De te kitartottál... Csak azt irtad ,hogy "satnya nem birná tolni"... Nem tehet róla ha zsoké testalkat.... |
Deaka | 8196 | 2010. augusztus 10. 22:42 |
Haya! Senkit nem akarok megbántani tényleg, de kíváncsi lennék egy két emberre egy ilyen motorral mit kezdene a fele ilyen súlyú dupla tárcsafékes ABS-el szeret gépe után. |
Haya | 8195 | 2010. augusztus 10. 22:42 | Válasz erre: 8194 |
Mégis csak lehetnél büszke....Hiszen tartottad magad a többiekkel,amikor neked nehezebb volt...
|
Deaka | 8194 | 2010. augusztus 10. 22:36 |
Pingu! Szerintem keversz valakivel! Szoktam "lelkendezni", hogy jól éreztem magam a túrán, de ez nem az a túra volt. Szombaton egy-két embernek mondtam, hogy nem az én motoromnak találták ki a kanyarvadászatot a szerpentinen, de ott nem vertem nagydobra a nemtetszésemet a tempó miatt. Viszont ott is egy-két rutinos túramotoros is elismerte, hogy néha nekik sem jöttek össze tökéletesen a kanyarok és el-el fékezte magát, gondolj bele egy sokkal nehezebb ormótlanabb motorral ugyanazt a tempót menni. A többi már a hazavezetõ útról szól, akkor meg az autópályán váltam el a csapattól és közben nem beszéltem senkivel. Én este is csak egy véleményt írtam, és azt hogy nem vagyok a mai teljesítményemre büszke. üdv: Deaka |
Haya | 8193 | 2010. augusztus 10. 22:34 | Válasz erre: 8187 |
nem akarsz senkit megbántani??? akkor ez mi....????? "némelyik satnya" Ezzel a turatársaid minösited... Jelzem nem engem.... Mindenki tudja,hogy nem egy virtuoz motorod van sem szerpentinre ,sem autopályára... Nem is arra való... |
Dokypapa | 8192 | 2010. augusztus 10. 22:28 |
Ja ,ha szeretnéd ,bármikor hajlandó vagyok a témát megbeszélni ,munka után is ,,, Állok elébe . Amikor nem dolgozol . |
bomba | 8191 | 2010. augusztus 10. 22:28 |
Az tény,hogy a choppert nem szerpentinre találták ki,de jelzem a záró motor is az volt,és õ nem panaszkodott.Ha a záróvonalat átlépi valaki az,az õ baja,mi nem szoktuk.
|
Haya | 8190 | 2010. augusztus 10. 22:27 | Válasz erre: 8188 |
Szerintem meg olvasd vissza a saját '8179' hozzászolásod utólsó bekezdését.... Deaka-nak nem fogtak fegyvert a fejéhez,hogy hogyan vezessen..Sanyaknak is volt ami gyors volt ....Egyszerüen lemaradt egy kicsit(ezt ö irta) Nem kötelezö program hanem fakultativ... |
Dokypapa | 8189 | 2010. augusztus 10. 22:26 | Válasz erre: 8188 |
Védd meg a motorosokat ,fõleg tõllem ,,, Csak arra figyelj ne látszék az írigység és ha már valaha arra kértél ne irkáljak a topikotokba most én is ezt kérem ,menj haza. |
Audimania | 8188 | 2010. augusztus 10. 22:12 | Válasz erre: 8182 |
Igen, rossz napom. Leginkább Deaka miatt. De ezt már írtam. Móka? A záróvonal nem kérés. Vagy talán a pécsi videót el tudja felejteni valaki??? Nem oktattam, nem azt mondtam, hogyan, csak annyit kértem, hogyan ne. Szerintem van különbség. |
Deaka | 8187 | 2010. augusztus 10. 22:12 |
Már bánom ,hogy egy szót is írtam, én nem akartam megbántani, megsérteni senkit. Az meg teljesen távol állt tõlem, hogy egy ilyen lavinát indítsak el Doky fejére. Viszont, most végig olvastam a dolgokat, és itt is többen utaltak rá, sõt a túra során valakinek a saját szájából hallottam hogy ezekkel a motorokkal (mint az enyém) még a sima aszfalton sem úgy lehet motorozni, mint egy sport-túra gépel. Szívesen megnéznék egy két nagyszájút, hogy mit kezdene egy ilyen súlyú és felépítésû motorral a szerpentinen, némelyik satnya odébb sem bírná tolni. |
Szicsu600 | 8184 | 2010. augusztus 10. 21:59 |
Ez a VBK nekem gyors...én ide nem jelentkezek.:D A végén még elhagynak valahol a Mátrában.:)))
|
Haya | 8182 | 2010. augusztus 10. 21:53 | Válasz erre: 8179 |
Látom rossz napod van.... csak egyetlen embernek nem tetszett...S máris oktatod a Dokyt ,hogyan vezesse az egyesületet és a túrákat??! Mindig van kakukktojás akinek valamiért nem tetszik a móka...Most épp Deaka az.. máskor meg más...De ez igy van rendjén... Attol,hogy lassit valaki és nem tartja a tempót,nem bukja el a napot és a túrát sem...Ugyis megvárják...Én is maradtam már le a Mátrában..mégsem fordultam vissza... Biztos vagyok benne,hogy senki nem akarta megbántani Deaka-t... |
bomba | 8180 | 2010. augusztus 10. 21:40 |
Nem tudom honnan veszed,hogy megsértettük a kreszt,ha ott sem voltál?Ha azt írom,hogy 320-szal mentünk,akkor el is hiszed?
|
Audimania | 8179 | 2010. augusztus 10. 21:33 | Válasz erre: 8169 |
Kedves Dokypapa! Tudom, hogy személyesen jobb szeretted volna, de sajnos én a jelzett idõszakban dolgozom, így számomra marad a fórum. Meglehet, hogy a nagy kavarodásban nem tûnt fel, de én csak a túra utáni második napon írtam, akkor sem magamért. Ahogy Deaka véleményére reagáltatok, szinte mindannyian, az fájt. Még Õ érezze magát hülyének, mert fel mert jelentkezni egy -az autópálya kivételével- nézelõdõs túrára, és nem azt kapta? MINDEN résztvevõ a túravezetõ kezébe teszi az életét arra a napra, felelõs dolog ezt kockáztatni? Igen, minden bizonnyal haza lehet menni a túráról ... csak éppen qrvára becsapva érzi magát az, aki az egész napját erre az útra, tempóra, látnivalókra tette fel. Vagy másképp gondolod? Légyszíves mutass már rá, hogy a hozzászólásomban hol minõsítettem, és hol oktattam (és kit)? Most én kell azt mondjam, Dokypapa, valamit félreértettél. Nekem személy szerint egyikõtökkel sincs bajom. A véleményem igazán azért mondom el itt, mert a VBKMSE mint motoros egyesület, egy nyilvánosnak kiírt túrán több ponton olyan mértékben sértette meg a KRESZt, hogy az a többi közlekedõben ránk -többi motorosra- nézve is negatív véleményt vált ki. A résztvevõk testi épségének kockáztatását már említettem. Na ezek azok a dolgok, amivel bajom van. Nem kötelezett benneteket senki, hogy egyesület legyetek. Viszont, mint egyesület, ne csak a karácsonyi ajándékgyûjtéskor képviseljétek és népszerûsítsétek a motorosokat, hanem az országúton is. Üdv: Audimánia |
rosejblee | 8178 | 2010. augusztus 10. 21:25 |
Aki meg nem tudná azzal tudatom az ellenlábasok mi vagyunk az örök herótozók,és árvalányhaj bosszantók:)
|
Szicsu600 | 8177 | 2010. augusztus 10. 20:43 | Válasz erre: 8175 |
Demokrácia és szabad online vélemény nyilvánítás.Csak ennyi. Amúgy meg rosszat nem írtam csak poénkodtam. Vagy túl sok bajai hallevet ettél?:DDD
|
Haya | 8176 | 2010. augusztus 10. 20:39 | Válasz erre: 8158 |
Szia...Nyugodj meg... nem kioktatásból irtam... Minnél többet olvasom ,annál inkább bánom hogy nem voltam ott....Lehet lemaradtam volna :)... Ha balesetveszélyesnek élted meg....miiért tartottad a tempót?? Nem volt szerencsém,csak egy próbakörre egy Yamaha Drag-hoz...Annyi böven elég volt nekem belöle !! Igen igazatok van,mi a f.....nak szolók bele...Ott se voltam a túrán.. Üdv.. |
Dokypapa | 8175 | 2010. augusztus 10. 20:26 | Válasz erre: 8173 |
Senki senkit nem zavar el sehova, bár nem értem miért nem a saját topikotokat boldogítjátok ,innen nem írogat oda senki . Egyébként köszönjük az érdeklõdést ,, Váci út 39 10-18h itt mindent megbeszélhet velem bárki ,akinek van mit és beszélgetni is tud . |
pingu | 8174 | 2010. augusztus 10. 19:49 | Válasz erre: 8173 |
szia SZICSU az a baj hogy a DOKY-nak nem lobog a haja hanem égnek áll mind a 3-szál
|
Szicsu600 | 8173 | 2010. augusztus 10. 19:18 |
Azt hiszem mindjárt el leszünk Audimánia zavarva motorozni.:DD Amúgy meg néha kell az is, hogy lobogjon a Doky haja.:)Jól van úgy, legfeljebb egy két csopi lelöki a hengerfejet.:) |
Driver | 8172 | 2010. augusztus 10. 19:15 |
Sziasztok! Én csak azt nem értem, hogy hol van az kõbe vésve, hogy kötelezõ mindenkinek végig mennie a túrán? Ha valakinek nem jó a tempó, vagy hosszú a túra az miért nem szól a vezetõnek és áll ki a csapatból szép csendben? Nekem hasonló esetben még senki nem harapta le a fejem, még Dokypapa sem! Vitázni a történteken meg nem érdemes, hiszen aki itt van a fórumon az mind motoros, aki gondolkodás nélkül segít egy másik motorosnak ha az rászorulna. Még akkor is, ha elõtte soha nem is látta! Én legalábbis így vagyok ezzel, és csak ilyet tapasztaltam. Szóval, széles utat és gumifákat minden motorosnak! :-) |
pingu | 8171 | 2010. augusztus 10. 18:30 | Válasz erre: 8168 |
kedves audimánia amikor te 2.ban a szövegértést próbáltad tanulni mi már javában motoroztunk és megtanultuk hogy a sebességet mindíg az adott forgalmi helyzet és az út minõsége határozza meg érdekes dolog hogy az egész túrán mindenki jól érezte magát /mint minden túránkon/ még a nyugdíjas SZAKÁLLAS-nak sem volt kifogása a tempó ellen sõt aki leírta hogy 120-szal+záróvonal...stb õ is jól érezte magát legalább is ezt mondta
|
Dokypapa | 8169 | 2010. augusztus 10. 18:26 |
Szerintem meg téged megcsípet a cecelégy ,ha gondod van velem,akkor azt velem beszéld meg és nem kell itt kavarni. Egyébként , ismét és nem elõször ,minõsítesz és oktatsz ,úgy hogy nem voltál ott ,nem tudsz a dologról semmit ,az volt a fontos ,hogy most lehet rúgni egyett az emberbe . Én nem minõsítek . |
Audimania | 8168 | 2010. augusztus 10. 18:03 | Válasz erre: 8167 |
Egyetértek! Aki nem volt ott, az kussoljon. Aki ott volt, és nem hálálkodik, az is! Ezért én csak egy idézetet tennék be ide: "Dokypapa 2010-08-03 11:24:54 Tömören a lényeg,Miskolcig ,haladós tempóban M3. Azaz 100-130Km/h Meg fogunk álni Miskolcig ,Max 2 helyen. Utánna normál tempó nézelõdõs túrázós motorozás 80Km/h Majd hazafele ismét M3. ..." Igazán sajnálom, hogy másodikban, amikor a szövegértést tanultuk, én hiányoztam, és így ezt nem érthetem. ui: tudom-tudom, ne is mondjátok! Szicsu add a kezed ... |
Dokypapa | 8167 | 2010. augusztus 10. 17:55 |
Szép is lenne ,akkor már tömeggyilkosként emlegetnének. A tudatlanság egy áldott állapot. :-)) Véletlen tankoltam és gurult is a vas nem csak a szél tolta ,persze megértem a kollegát ,õ nem ehez van szokva ,megjegyzem tõlem sem és ezt írta is ,na de kérem ,elõre jeleztük ,hogy ez gyors lesz ,mert így szerettük volna. Ettõl én még nem lettem sem tömeggyilkos ,sem alkaida kiképzõ ,sem a motorosok ellensége ,. aki meg nem volt ott az ne véleményezze ,mert lószart sem tud az egészrõl és egyébként is mikor minõsítettem én bárkit is. |
lacosz75 | 8166 | 2010. augusztus 10. 17:10 | Válasz erre: 8165 |
Doky!! Majd megyek 2sérült"barátommal,és meghuzzuk a csapatot:-)) Utazoban a 200 ???ok:-))) |
Dokypapa | 8165 | 2010. augusztus 10. 13:38 |
Meg is lepõdnék , ha megjelennél :-)),kicsit kritikusabb volt a tempó,én inkább így írnám le ,egyébb iránt a csapatnak nagyon tetszett ,ez van ,attól még a kollégának igaza van ,neki ez nem jött be . De ,hogy ettõl én most szervdonorokat treníroznák,nem kis baromság. |
Szicsu600 | 8164 | 2010. augusztus 10. 13:21 |
Na nem mondjátok hogy a Doky nagy tempót diktált?:DDD A végén még késztetésem lesz, hogy elmenjek egy VBKmese túrára. Pozítiv fejlõdés...mindent bele Doky. |
Dokypapa | 8163 | 2010. augusztus 10. 10:45 |
Örülök neki ,hogy figyelemmel kísérik a fejlõdésünbket ,botlásainkat többen is. Jó érzés látni ,hogy mennyien figyelik a csapat mozgását. Nem lehet mindenki Istenkirály motoros ,mint azok akik figyelemmel kísérnek minket ,ígérem azon leszünk ,hogy még többet haljanak rólunk,had legyen min csámcsogni. Azért azt kérném ,motorozni ne felejtsen el senki ,dumálni ráérünk majd a télen. |
Oldklu | 8162 | 2010. augusztus 10. 07:02 |
13.-án - pénteken a Kakucs-ringen Ingyenes vezetéstechnikai oktatást és 1/2 áras pályázást tart szintén oktatókkal a "Motorostestvériség", erre gyertek el és akkor NEM LESZ gond a szerpentinezés közben a kanyarodás sem! Elõtte regisztrálni kell a www.motorostestveriseg.hu oldalon, mert különben teljes ár fizetendõ! Motorosrendõr kiképzõk oktatanak és távmotorozás is lesz a tananyagban! Bõvebb infó: www.vezetestechnika.tommot.hu lapon is található! NEM ELÉG CSAK EGYÜTT HÖMPÖLYÖGNI EGY NAGY CSAPATBAN, ODA IS KELL A TUDÁS ÉS FEGYELEM! :-))) Igaz Dokypapa? Üdv Mindenkinek: Oldklu |
Dokypapa | 8161 | 2010. augusztus 10. 01:44 |
Deaka , nem félre érteni ,szarul fogalmaztam , láthatólag törölve van a beírásomból egy sor és a vége így kicsit sazruljött ki n. Természetesen nem a te véleményedre gondoltam amit a túránál írtál le ,hanem arra ami ezek után szokott ide íródni ,. Természetesen a véleményed fontos és köszönöm ,az ember mindenbõl tanul ,nem ez a normál tempónk ez igaz ,ezt mindenki tudja is ,mind ezek ellenére jelezve volt ,hogy ez nem lassú járat lesz. Ezek után jobban figyelni fogok a korrekt felkészítésre. Jelzem ,ez egy mások által normál túra tempónak nevezett dolog volt. Nem fogok tudni mindenkinek megfelelni és már bocsánat ,lassan már nem is akarok ,. Én kérek elnézést ,Sorry. |
Zoli77 | 8160 | 2010. augusztus 9. 22:56 | Válasz erre: 8154 |
Szerintem semmi baj nincs avval, hogy leírtad te hogy láttad a túrát... a negatív vélemény is vélemény...
|
bomba | 8159 | 2010. augusztus 9. 22:34 |
Nemtom mér vagy úgy oda a tempó miatt,mikor még a lábtartón egy karcolás sincs.
|
Deaka | 8158 | 2010. augusztus 9. 22:17 |
Haya! Igen láttam a kírást, olvasni még tudok, ha jól emlékszem 90 volt írva, de az én órám egészen mást mutatott! Amirõl idáig nem is esett szó a szerpentinen diktált sebesség sem az én motoromnak volt kitalálva. Én nagyon amatõr kezdõ motoros vagyok (ez a második teljes szezonom), de a profik is elismerték, hogy néha volt megcsúszás, füstölõsre fékezés a jóval erõsebb és vezethetõbb túramotorokkal rutinnal, gondolj bele azt a tempót tartani egy Vl 800-al. Nem tudom mentél-e már hasonló motorral ilyen körülmények között, hát nem egy kanyarvadász gépezet. |
Haya | 8156 | 2010. augusztus 9. 21:33 |
Deaka... Tulajdonképpen igazad van... Neked ez a véleményed és ki is mondtad...Jol tetted... A következökben azért olvass elöre mert most is ki volt irva,hogy halados lesz a tempo...Mostmár megtapasztaltad,hogy ez ebben a csapatban mit jelent.... (Egy kicsi csinytevés).. |
rosejblee | 8155 | 2010. augusztus 9. 19:58 | Válasz erre: 8152 |
Mi van árvalányhaj megtaláltad jobb oldalon azt a tekerhetõ markolat izét,és már le vagy b...va??:)Nem baj,ha egyformák lennénk,egy nõre járna mindenki,a többi pedig soha nem tudná meg mi a jó:)
|
Deaka | 8154 | 2010. augusztus 9. 19:33 |
Értem a célzást Doky, azt hiszem én voltam az aki, ha a túrák során felesleges, bagatell dolgokon és rajtad kívülálló okból vétett hibákon emésztetted magad, akkor mindig mondtam hogy nem Te tehetsz a dolgokról, és ezeket nem tudod kivédeni. Most sem vagyok biztos benne, hogy Te akartad ezt az eszelõs tempót, csak volt aki "belerángatott", és te engedtél a nyomásnak. Mindig kéred, hogy mondjunk véleményt a túrákról jót és rosszat egyaránt, hogy tanuljunk a hibáinkból, hát én mint mindig, most is leírtam a véleményemet, eddig pozitívan most negatívan de mint láttam a #8152-ben rossz kritikát le kell sz..ni. Bár Sanya gerincesen leírta, hogy egyetért a véleményemmel, lehet voltak többen is csak jobbnak látják nem felvállalni, mert az emberek olyanok amilyenek. A bejegyzésem kapcsán többen is megkerestek levélben, persze nem a VBKMSE csapatából. Mindegyiknek leírtam, hogy nem ez a jellemzõ az általad vezérelt túrákra, és én szívesen megyek veletek (szinte csak veletek), mert jól érzem magam, és rendszerint problémamentesen mennek a dolgok. Többen leírták, hogy szívesen látnak saját táborukban, ha motorozni akarok, én mindegyiknek leírtam, hogy köszönöm szépen, de jól érzem köztetek magam, de, ha az embert, ha le meri írni a negatív véleményt,(amivel azért nem hiszem, hogy pálcát törtem az egész felett, csak nem vagyok rá büszke)le kell szarni, akkor egy-két dolog azért meggondolandó. Mindenesetre megköszönöm, hogy ezidáig talán szívesen láttatok a túrákon, további sok sikert! |
Haya | 8153 | 2010. augusztus 8. 21:17 |
Hát voltam olyan hülye,hogy kimaradjak :( Pedig már a rajtvonalnál voltam a körzetemben(autópályán).. Sajna ez van..Majd legközelebb jobban odafigyelek az öltözködésre....és nem ijedek meg egy két felhõtõl sem.. Csak el kell olvasni a túraarchívumot a hitetleneknek... |
Dokypapa | 8152 | 2010. augusztus 8. 18:04 |
Nagyon izgalmas túra volt ,kár lett volna kihagyni ,volt, vagy van utó élete is ,hihetetlen módon ,meg is lepõdnének az ellen drukkerek ,azt hinnék elment a józan eszem ,pedíg nem . Hát az élet igazságtalan ,az ember mégjobban és nem tehetsz jobbat senkinél mint ,hogy megdícséred ,mondjuk így "ez jó volt bazmeg ,jól esett,,. Természetesen mindennek van egy másik oldala is ,mégpediglen . Ki nem sz.- le ,hogy ez tetszett másnak vagy sem. :-)) |
legea | 8149 | 2010. augusztus 5. 12:21 |
szia papa!!! nem láttalak, 30 éve???!!! mennyi vagy most 72?? üdv barátod LEGEA
|
Oldklu | 8148 | 2010. augusztus 5. 08:37 |
http://www.motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=3805&session_id=SESSION_ID Erre gyertek, mert érdekes, érdemes! LEGEA! Neked különösen! :-))) |