| Winchi | 8284 | 2009. április 3. 08:09 | Válasz erre: 8281 |
|
Elö bújtam,mint az aranyesõ.......hulljon rátok.....hopp,hopp.....:-))
|
| Zsifi | 8282 | 2009. április 3. 08:06 | Válasz erre: 8281 |
|
Végre???????????????? Tegnap a fél napját nálunk töltötte....)))) |
| Winchi | 8280 | 2009. április 3. 07:49 | Válasz erre: 8279 |
|
Reggelt... Melyik fél?? Alsó?Fölsõ?............király,ász:-)) |
| csernobil | 8278 | 2009. április 3. 07:14 |
|
Jó reggelt! Úgy látom, ma már a dobogóra sem kerülhetek fel. :)) |
| gazesmas | 8277 | 2009. április 3. 06:48 |
|
Ha erseny van, akkor vajon miért nem írtam 00.01 kor? Má mindegy. Menjetek dógozni, hét végén a börzsönyben vagyok, aki akar egy kis töpörtyût gyöjjön oszt egyen. Csá! |
| Zsifi | 8275 | 2009. április 3. 05:34 | Válasz erre: 8274 |
|
jó reggelit! Nem gyõztél, csak te írtál elsõnek..)) |
| kmenyus | 8274 | 2009. április 3. 05:19 |
|
jóreggelt!!! ma én gyõztem!!! :) boszi, hol vagy? most fordulsz a másik oldaladra? :))) |
| lacika64 | 8270 | 2009. április 2. 20:33 |
|
Köszi Boszi hogy fölraktad,remélem sikeres lesz.Jóéjt a lovasoknak!
|
| Winchi | 8268 | 2009. április 2. 19:58 |
|
Esti mese,töllem nektek:-)) Élt egyszer egy szegény legény. Alig múlt el a lagzija, elvitték katonának. Három évig szolgálta a császárt, de szabadságra egyetlenegyszer sem engedték haza. Búsult is eleget. Azt sem tudta, él-e, hal-e az ô kedves, szép felesége. Telt-múlt az idô, majd három év múltával azt mondták neki, hogy mehet, letelt a szolgálat. Ment nagy boldogan hazafelé. Gyalogolt rengeteget a vegtelen országúton, nagyon elfáradt. Jól esteledett is már, hát úgy gondolta, szállást kér. Megláttott egy kis házat a falu szélén, bent égett a petróleumlámpa. Bekopogtatott. - Adjon isten jó estét! - Adjon isten, vitéz úr, magának is! - Gazduram, nagyon messzirôl jövök, és nagyon messzire visz az utam, adjanak szállást éjszakára, mert rám esteledett. Meg a csizma is feltörte a lábamat. - Jól van, vitéz úr, kerüljön beljebb! Törölj neki, asszony, helyet, kínáld meg szalonnával, kenyérrel, vereshagymával! - Elfogadom a szíves kínálást, mert bizony éhes is vagyok. Ahogy eszegettek, beszélgettek errôl- arról. Egyszer csak észrevette, hogy egy öregember ül a sámlin a kályha mellett, de meg sem szólal. Rácsodálkozott a katona. - Gazduram, az öreg talán néma, hogy meg se mukkan? - Hej, vitéz úr, vitéz úr, dehogy néma! Ô csak pénzért szól, egy aranyért mond egy mondatot. - Hû, még ilyet sem hallottam, hogy valaki csak aranyért beszéljen! Kotorászott a zsebében, megtalát egy aranyat. Odanyomta az öreg markába. - No, öreg, itt az arany, mondjon érte valamit! - Hát, édes fiam, kinek mi szép, szép az annak. - Hm, hm, igaz lehet ez a bölcs mondás. Nyúlkált a zsebébe, megint kivett egyet. - No, öreg, mondjon ezért is valamit! - Édes fiam, amid van, soha el ne tagadd! ,, Hm - gondolta a katona -, szép, szép a mondás, de egy aranyamba került" Eltöprengett rajta. ,, Mindegy, odaadom az utolsót is. Aranyam még lehet, de hátha ilyen bölcs emberrel már soha nem találkozom." Azt is a markába nyomta az öregnak. - No, öregem, mondjon még valamit az utolsó aranyamért! - Édes fiam, az esti haragot hagyd reggelre! - No, öregem, ez is bölcs mondás. Ha volna még aranyam, adnék én többet is. - Édes fiam, elég ez a három mondás neked egy életre. Azzal lefeküdtek. Reggel folytatta a fiatalember az útját, iparkodott, hogy mielôbb hazaérjen, megláthassa a feleségét, akit három éve otthagyott. Egyszer hogy, hogy nem, egy szép virágos réten keresztül vezetett az útja. Hát mit lát a rét közepén? Egy loncsos fülû, nagy szamarat meg egy szép lányt. Az a szép lány ott simogatta, ölelgette, csókolgatta a szamarat. Bosszankodott erôsen. - Hogy ölelhet ez a szép lány ilyen csúf állatot? Megüssem, megriasszam ôket? Ej, nem teszem! Eszébe jutott, mit mondott az öreg: kinek mi szép, szép az annak. Menne tovább, a szamár meg utána, de nyomban királyfinak változott. - Hallod-e, katona, nagyon rendes ember vagy. Nem bántottál, mint a többi utas. Ôk bizony ütöttek, csúfoltak bennünket. Itt egy zacskó arany, legyen a tiéd, mert én elvarázsolt királyfi voltam, a te jóságod szabadított fel. A szegény fiatalember annyira elcsodálkozott, hogy meg sem köszönte az aranyakat, ment tovább. Egy nagy, rengeteg erdôn keresztül vitt az útja. Már jól sötétedett, mikor rablók kerültek az útjába. Azt mondják: - Mit viszel, katona? Mi van a tarisznyádban? - Arany. - Hahaha! - kacagtak, dôltek erre, dôltek arra, hogy egy szegény bakának honnan lenne aranya. Elengedték. Örült a katona, mert eszébe jutott az öregember második mondása: amid van , el ne tagadd. Nagyon örült, hogy hallgatott a tanácsra, nem hallgatta el az aranyat. Mire hazaért, besötétedett. Égett a lámpa a házában, ô meg bekukucskált az ablakon. Hát mit látott, mint a feleségét, ahogy egy takaros fiatalembert ölelgetett, csókolgatott. Ráadásul az ô régi jó puskáját nekiadja. - Hû, a lelkére kötöttem, hogy ôrizze meg a puskámat, senkinek a világért oda ne adja... Mit csináljak? Belôjek? Dühöngött magában, ette a méreg, de hopp, eszébe jutott az öregember harmadik tanácsa: az esti haragot hagyd reggelre. No, ezzel lecsillapodott. A fiú meg bentrôl kihussant az ajtón, szaladt a puskával. Bement a katona, a felesége mindjárt a nyakába borult. - Drága, édes uram, csakhogy megjöttél! Csókolta jobbról, csókolta balról, de a katonának mégsem lett jókedve. - Nagyon fáradt vagyok, hagyjál pihenni, nagyon fáradt vagyok. - Jól van, feküdj le! De eszel-e? - Nem, csak pihenni akarok. Még az evéstôl is elment a kedve, ahogy a fiatalembert látta. Korán reggel kelt, mert nem tudta lehunyni a szemét, nem tudott aludni. Odaszólt a feleségének: - Édes feleségem, megvan-e még a puskám? - Jaj, édes uram, este adtam oda az öcsémnek, hogy rejtse el, dugja el, nehogy valaki itt találja nálam. No, akkor ölelte a feleségét, és eszébe jutott az öregember harmadik mondása: az esti haragot hagyd reggelre. Talán még ma is csókolja, ha bele nem fáradt. Jó STt! |
| Boszika | 8265 | 2009. április 2. 19:42 |
|
na ettõl nem kell félnem baszki te az erõlködéstõl halsz meg, én meg a röhögéstõl :DDDDDDD |
| Winchi | 8264 | 2009. április 2. 19:40 | Válasz erre: 8263 |
|
De te is jösz:-)) Puccéran...........tahitibe:-))
|
| Boszika | 8263 | 2009. április 2. 19:34 |
|
ako hang vagy mindegy hogy hívod nem mered megtenni :DDDDDDDDDDD |
| Winchi | 8262 | 2009. április 2. 19:33 | Válasz erre: 8261 |
|
Kemény vagyok pudingnak,de minden nap ki teszek kettö csokisat:-))
|
| Winchi | 8260 | 2009. április 2. 19:30 | Válasz erre: 8259 |
|
Na ezt meg veszem:-))......jó lesz túrázni.... Mehetnék a felvonulásra is ebben (meleg):-)) |
| Boszika | 8254 | 2009. április 2. 18:03 |
|
itt a szezon, sok a meló :DDDD ma tróger találkozó volt a boltban :))))))))))) |
| Bubó Doki | 8253 | 2009. április 2. 17:52 |
|
Hali! K*rva sok dógom van: Süt a nap, hozzák a romokat javítgatni... |
| evesi | 8249 | 2009. április 2. 12:39 |
|
kár, pedig azt hittem, hogy összefutunk, a rákosmenti guruláson:o(
|
| Winchi | 8243 | 2009. április 2. 11:22 | Válasz erre: 8242 |
|
A......haveromra:-)) ....meg a sült galambra:-)) |
| Winchi | 8239 | 2009. április 2. 10:40 |
|
Pozitív gondolodás 2009-ben is... Elbocsátások: Legalább hétköznap is tudunk találkozni a haverokkal. Több idõ lesz a családra is. Éhezés: Legalább ledobunk egy pár felesleges kilót. Nem lesz új autód: Legalább járhatunk veterán autó találkozókra. Nem lesz lakásod: Megint összejön a nagy család nagyszülõk, szülök, gyerekek. Nem lesz új ruha: Retro a divat. Nem telik gyógyszerre: A legtöbb gyógyszernek úgyis több a káros mellékhatása, mint amennyi a gyógyhatása. Nem tudod kifizetni a fûtést: Nem baj, mert a gázfûtés úgyis csak szennyezné a környezetet. Nem tudod kifizetni a villanyszámlát: Nem baj, mert úgyis kevés gyerek született az utóbbi években. A sötétség talán segít egy kicsit. Nem tudod kifizetni a vízszámlát: Nem baj, mert úgyis túl sok szennyvíz keletkezik. Bezárják az iskolákat: Legalább a diákok nem verik meg a tanárokat. |
| Garfield | 8235 | 2009. április 2. 09:13 | Válasz erre: 8233 |
|
Szia Boszi, Sok a meló, el vagyok havazva, de süt a nap, úgyhogy jókedv! :) Sztem nem, de majd ma rákérdezek. És pü-re ment válasz, bár így már tárgytalan. Utána olvastam ezt, és összeraktam. :) |
| Garfield | 8232 | 2009. április 2. 08:42 | Válasz erre: 8231 |
|
Jó reggelt Lovasság! Bubó, holnap kb. 1 órára kérném a kvt-! :-) Ha késnék, tartsd melegen. :))) Egyébként beszéltél Játékossal? Csak viszek, vagy hozok is? |
| Boszika | 8228 | 2009. április 2. 07:01 |
|
segítünk kicsit Lacikának, felrakom ide a rendezvényt amit kiírt. "http://www.motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=2731&session_id=SESSION_ID/596SlE9523" |
| pistike76 | 8226 | 2009. április 2. 06:09 |
|
jó reggelt lovasság! jõvõhét szerdáig erös felmelegedést mondanak,tehát csak kopjon az a gumi:-))) |
| kmenyus | 8225 | 2009. április 1. 23:06 |
|
Szasztok! Én is itt vagyok ám, csak ritkán. Tök jó sok mindent csinálni nap közben. Igaz így ritkán vagyok fórum közelben. Nem mintha korábban többet írtam volna... :) De a lényeg, hogy megjött a tavasz és mostantól sokkat lehet motorozni!!! |
| Garfield | 8224 | 2009. április 1. 21:32 | Válasz erre: 8223 |
|
Szia csaj! Vkinek muszáj, ha már a törzsgárda lelépett. :-) Köcce az igazolást, most már én is emlékszem! :))) |
| Garfield | 8222 | 2009. április 1. 21:25 | Válasz erre: 8216 |
|
De igenis ott voltam! Legalábbis azt hiszem... :) Bubó segíts! Ott voltam? :))) |
| Garfield | 8221 | 2009. április 1. 21:20 | Válasz erre: 8220 |
|
Szia Tigrincs! :) Bár jólesik, azért a "Drága Macsek" megszólítás nem kötelezõ érvényû. Szólíts úgy, ahogy szeretnél! :))) Jut eszembe, remélem Téged nem zavar a Tigrincs! Az az igazság, hogy csípem a Micimackó címû örök klasszikust. :-))) |
| Tiger | 8220 | 2009. április 1. 21:06 | Válasz erre: 8219 |
|
Szia Drága macsek,bár ez a "drágázás" elég fura nekem,de Veled kapcsolatosan szívesen használom:-)) Szerencsére nem is értem ezt a felvetést???:-)) |
| Tiger | 8218 | 2009. április 1. 20:47 | Válasz erre: 8212 |
|
Természetesen fontos a szerzõi jogok védelme,de ez egy nonprofit kiadvány,melyet a kiadó alapítvány deklaráltan ingyenesen kíván terjeszteni,hiszen alapvetõ motorosokat segítõ,felvilágosító tevékenységi körüknek ez szerves része.Így gondolom szándékuk szerint való is,hogy minél szélesebb körbe jusson el a tartalma,ezért én nem látok semmi kivetnivalót a feltöltésében:-) "http://www.drbike.hu/alapitvany/cikkek/" |
| Garfield | 8215 | 2009. április 1. 20:08 | Válasz erre: 8211 |
|
Az expon osztogatták? Bakker, nem regisztráltam a honda-safety-nél, nem dobtam be a jegyem, hogy nyerjek egy HD-t és nem kaptam ilyen kiadványt se! Komolyan kezdek kételkedni, mintha ott se lettem volna... :))) |
| Boszika | 8214 | 2009. április 1. 19:51 |
|
Gondoltam eszünk egy kis cápát :DDDDDDDDDDDDD Ami azért lesz érdekes mert én dolgozni fogok :DDDDDDDDDDDD Pistike76 a kitaláló csak idõ hiányában én rakom fel ;)))))))) úgyhogy go mindenkinek akinek kedve van zabbantani a túrák között van |
| csernobil | 8211 | 2009. április 1. 19:41 |
|
A kiállításon ingyen osztogatták, ezért gondoltam, h felteszem, de még jó, h megkérdeztem...
|
| Zsifi | 8209 | 2009. április 1. 19:34 | Válasz erre: 8208 |
|
Ne töltsed fel... Ez is lopás...valaki ezért megdolgozott és nem kapja meg a jussát.. |
| csernobil | 8208 | 2009. április 1. 19:28 |
|
látom, mindenki elszállingózik. (biztosan már nagyon várjátok a barátok közt címû, nagy sikerû sorozatot) pedig most akartam tõletek megkérdezni , hogy érdekel-e valakit az Ésszel Motorozz! címû kiadvány pdf formátumban, mert nagyon szivesen feltöltöm. |
| Zsifi | 8203 | 2009. április 1. 19:15 | Válasz erre: 8200 |
|
Mi van Anikó?? Eldõlt??? Apa! Mi dõlt el a szobátokban este? miért kisfiam? Hát, hallottam, hogy anya mondja: Na ezt a jóisten se állítja fel mégegyszer...)) |
| Boszika | 8202 | 2009. április 1. 19:15 |
|
na ez az de én nem szoktam látni :)))) furcsa is volt :DDDDDDDDDDD |
| evesi | 8201 | 2009. április 1. 19:14 | Válasz erre: 8199 |
|
Szia Zsifi! még jó hogy láttad:o)) én is láttam egész nap a fõnökömet
|
| evesi | 8200 | 2009. április 1. 19:13 | Válasz erre: 8198 |
|
egyrész meg vagyok nyugodva, mást rész meg nem vagyok megnyugodva és néha már tök depíí vagyok.
|
| Boszika | 8197 | 2009. április 1. 19:11 |
|
ja ja elvoltam tûnve árúért, meg tele volt a bolt cimbikkel meg ügyfelekkel. |
| evesi | 8196 | 2009. április 1. 19:10 |
|
ja jó hír , ma nem rugtak ki:o))) a rossz hír hogy én is csokifüggõségben szenvedek:o(na meg mástól is:o(
|
| csernobil | 8192 | 2009. április 1. 18:47 |
|
újra itt vagyok, üdv mindenkinek! napközben eltûntem, mert meg kellett látogatnom egy boszit, aki a súlyos csokoládé függõségben szenved és a készlete a minimumra csökkent, de megmentettem! |
| evesi | 8189 | 2009. április 1. 16:42 | Válasz erre: 8188 |
|
megyek én csoki nélkül is, csak annyira nem ismerem a várost, és tök szar így elindulni valahova:o(
|