| atyuszka | 2171 | 2010. január 4. 21:37 |
|
Buék. mindenkinek! Találtam ma egy aktuális KRESZ szabály módosítást 2010. 01.01-tõl ! Ez mindannyiunkat érint. 2010.01.01-tõl a KRESZ módosítás 15. § A párhuzamos közlekedés új szabályai (A rendelet 36. § változásai) A módosítás elõtt: (3) A párhuzamos közlekedésre alkalmas olyan úttesten, amelyen az azonos irányú forgalom számára kettõnél több forgalmi sáv van, a (2) bekezdésben foglalt rendelkezéseket kell értelemszerûen alkalmazni. Az ilyen úttesten azonban a második forgalmi sávban - a (2) bekezdésben foglalt rendelkezések megtartásával - bármely jármûvel szabad közlekedni; harmadik és további (belsõ) forgalmi sávokra - a balra bekanyarodás esetét kivéve - ráhajtani csak személygépkocsival szabad. A módosítást követõen: „(3) A párhuzamos közlekedésre alkalmas olyan úttesten, amelyen az azonos irányú forgalom számára kettõnél több forgalmi sáv van útburkolati jelekkel kijelölve, a (2) bekezdésben foglalt rendelkezéseket kell értelemszerûen alkalmazni. Az ilyen úttesten azonban a második forgalmi sávban – a (2) bekezdésben foglalt rendelkezések megtartásával – bármely gépjármûvel szabad közlekedni; a harmadik és további (belsõ) forgalmi sávokra – a balra bekanyarodás esetét kivéve – ráhajtani csak személygépkocsival és motorkerékpárral szabad.” A módosítás minden forgalmi sáv használatát lehetõvé teszi a motorkerékpárok számára a három vagy több sávos utakon. A módosítás elõtt: (8) Az autóbusz forgalmi sávban a) a menetrend szerint közlekedõ autóbusz és trolibusz, a villamos, továbbá 20 és 6 óra között a kommunális szemét szállítására szolgáló jármû; b) az autóbusz- és trolibuszforgalom zavarása nélkül ba) ha az autóbusz forgalmi sávot az úttest menetirány szerinti jobb szélén jelölték ki, erre utaló jelzés esetén (117/c. ábra) a kerékpáros, bb) külön jogszabály alapján rögzített üzemmódú megkülönböztetõ jelzést adó készülékkel felszerelt bba) sürgõsségi betegellátásra rendszeresített gépjármû, bbb) hivatásos katasztrófavédelmi szervek, a tûzoltóság és a tûzoltó egyesületek közvetlen helyszíni beavatkozására rendszeresített gépjármûve, bbc) a rendõrség közrendvédelmi és közlekedésrendészeti szolgálati ágának közvetlen helyszíni beavatkozásra rendszeresített gépjármûve, bc) betegszállító gépjármû, bd) személytaxi közlekedhet. Más jármû erre a forgalmi sávra - a sáv keresztezését és a bekanyarodásra felkészülést kivéve - nem hajthat rá. Ahol autóbusz forgalmi sáv van, a menetrend szerint közlekedõ autóbusz és trolibusz - a bekanyarodás és kikerülés esetét kivéve - csak ebben a forgalmi sávban haladhat. A módosítást követõen: „(8) Az autóbusz forgalmi sávban a) a menetrend szerint közlekedõ autóbusz és trolibusz, a villamos, továbbá 20 és 6 óra között a kommunális szemét szállítására szolgáló jármû; b) az autóbusz- és trolibuszforgalom zavarása nélkül ba) ha az autóbusz forgalmi sávot az úttest menetirány szerinti jobb szélén jelölték ki, erre utaló jelzés esetén (117/c. ábra) a kerékpáros, bb) külön jogszabály alapján rögzített üzemmódú megkülönböztetõ jelzést adó készülékkel felszerelt bba) sürgõsségi betegellátásra rendszeresített gépjármû, bbb) hivatásos katasztrófavédelmi szervek, a tûzoltóság és a tûzoltó egyesületek közvetlen helyszíni beavatkozására rendszeresített gépjármûve, bbc) a rendõrség közrendvédelmi és közlekedésrendészeti szolgálati ágának közvetlen helyszíni beavatkozásra rendszeresített gépjármûve, bc) a betegszállító gépjármû, bd) a személytaxi, be) a kétkerekû motorkerékpár és a kétkerekû segédmotoros kerékpár közlekedhet. Más jármû erre a forgalmi sávra - a sáv keresztezését és a bekanyarodásra felkészülést kivéve - nem hajthat rá. Ahol autóbusz forgalmi sáv van, a menetrend szerint közlekedõ autóbusz és trolibusz - a bekanyarodás és kikerülés esetét kivéve - csak ebben a forgalmi sávban haladhat.” A módosítás a kétkerekû motorkerékpárok és kétkerekû segédmotoros kerékpárok számára megengedi az autóbusz forgalmi sáv használatát. Ezek a jármûvek a jelentõs sebességkülönbség miatt nem lassítják a buszközlekedést. A módosítás elõtt: (10) Azon az úton, amelynek menetirány szerinti jobb oldalán két vagy több forgalmi sáv van útburkolati jelekkel kijelölve, a körforgalmú útra történõ bekanyarodást a jobboldali szélsõ forgalmi sávból kell végrehajtani, amennyiben a jármûvezetõ a bekanyarodás helyét követõ elsõ bekanyarodási lehetõségnél kívánja a körforgalmú utat elhagyni. A módosítást követõen: „(10) Azon az úton, amelynek menetirány szerinti jobb oldalán két vagy több forgalmi sáv van útburkolati jelekkel kijelölve, a körforgalmú útra történõ bekanyarodást a) a besorolás rendjét jelzõ tábla és az útburkolati jelek jelzéseinek megfelelõen kell végrehajtani, vagy b) a jobboldali szélsõ forgalmi sávból kell végrehajtani, amennyiben a jármûvezetõ a bekanyarodás helyét követõ elsõ kihajtási lehetõségnél kívánja a körforgalmú utat elhagyni.” A veszélyes keresztezõdések biztonságát látványosan javító körforgalmak esetében a megfelelõ, szabályos haladási útvonalak hiányos ismerete vagy a körforgalomban és elõtte feltorlódó forgalom jelent közlekedésbiztonsági kockázatot. A módosítás nyomán a helyes haladási útvonalat tábla vagy útburkolati jel is jelezheti. Közvetlen elõzmény nélküli új elem: Az R. 36. §-a a következõ (12) bekezdéssel egészül ki: „(12) Ha a jármûveknek útkeresztezõdésben, útszûkületekben, szintbeni vasúti átjárónál vagy egyéb forgalmi okból meg kell állnia, – elõre sorolás céljából – motorkerékpárral, illetve segédmotoros kerékpárral az álló jármûvek mellett, vagy azok között, kerékpárral az úttest szélén, az álló jármûvek mellett jobbról szabad elõrehaladni, ha a) az elõrehaladáshoz elegendõ hely áll rendelkezésre, és b) az irányváltoztatási szándékot jelzõ jármûveket az irányváltoztatásban nem akadályozzák.” A részletezett biztonsági feltételek fennállása esetén a forgalmi okokból álló jármûvek mellett vagy között a motorkerékpárok és a segédmotoros kerékpárok, az álló jármûvek mellett jobbról a kerékpárok elõre haladhatnak. Ez akkor lehetséges, ha az elõrehaladáshoz elegendõ hely áll rendelkezésre, és az irányváltoztatási szándékot jelzõ jármûveket az irányváltoztatásban nem akadályozzák. Ezzel elkerülhetõ, hogy e jármûvek a zöld jelzésre a környezetükben meglóduló gépkocsik közé szoruljanak, ami különösen a lassabban induló kerékpárok esetén jelenthet fokozott kockázatot. |
| jacomo | 2169 | 2010. január 4. 20:58 |
|
"Este van, felkél a Hold a domb mögött, sötétre festi mind a zöldet. Szemeimbe egy-egy könnycsepp költözött, Anyám halotti lepelbe öltözött. Beborít mindent a fekete fátyol, a lelkem remeg és úgy sajog. Új csillag ragyog ott távol az égen, és rám mosolyog: "Fiam, veled vagyok!" Búcsúzunk sírodnál könnyeink ontva, mert csillaggá váltál, drága jó Anyánk. Szeretett fényed ránk ragyog az égrõl Te vársz reánk a fények erdejébõl – a lélek útjain most is Veled vagyok –, s vigyázzák léptünk szárnyas angyalok." Rgixxerpower, fogadd õszinte részvétemet. |
| Delon43 | 2168 | 2010. január 4. 18:10 |
|
Sziasztok ! Sajnos nem vidám támával jövök fel ! Egyik motorostársunk / Rgixxerpower/ édesanyja súlyos betegség következtében elhalálozott. Temetése holnap lesz. Én ismerem õket személyesen is család által, így megyek a temetésre is természetesen ! Részvétem itt is kifejezem !!! |
| atyuszka | 2161 | 2009. december 31. 21:56 |
|
Hölgyek és Urak! Mindenkinek ezúton kívánok :Kellemes,örömökben teli, gazdag, boldog új esztendõt! A 2010.évben balesetmentes közlekedést,pénzt a tankoláshoz és egészséges életet! .................meg minden jót! pussz mindenkinek! |
| Gixef | 2160 | 2009. december 31. 18:21 |
|
Buék Mindenkinek.Szuzy,Gixef. A jövõ évben legyen részed minden szépben, szexben hétszer minden héten, de légy ma éjjel disznó részeg, így búcsúztasd a múlt évet, kívánok boldog Újévet. |
| KawaÉvi | 2158 | 2009. december 31. 12:38 |
|
Új évet, új reményt, új sikert adjanak az égiek, csak a motoros barátaink legyenek a régiek! Boldog új évet kívánok mindenkinek! |
| BanditFeri | 2157 | 2009. december 31. 12:27 |
|
Balesetmentes és gurulásokban gazdag Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!
|
| TRex | 2155 | 2009. december 31. 11:45 |
|
Kátyúmentes, jó idõben bõvelkedõ, kilóméterekben gazdag és alacsony benzináras Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!!!
|
| Csuhás | 2153 | 2009. december 31. 09:12 |
|
Vidám Szilvesztert, és Boldog Újévet kívánok nektek és szeretteiteknek! Tamás
|
| ErErpower | 2150 | 2009. december 30. 22:58 |
|
No énmeg Guns & Roses , Iron maident és a langyos Bon Jovit is :))
|
| TRex | 2149 | 2009. december 30. 21:13 |
|
Beindítottam a gépsast pár percre.....muzsika....én mondom muzsika :-D
|
| Delon43 | 2148 | 2009. december 30. 18:11 |
|
Sziasztok !!! Ha már nem lehet motorozni, akor legalább hallgattam egy csomó Hooligans számot ! Na ez legalább feldobott !! |
| Delon43 | 2146 | 2009. december 29. 19:51 |
|
Azt én is észrevettem, ogy néhol le volt fagyva, igaz én csak kocsival !!! :(((
|
| BanditFeri | 2145 | 2009. december 29. 15:46 |
|
Elég rossz volt az út, néhol foltokba le volt fagyva. A harminchetesen voltam Berecki hídnál,megnéztem a Bodrogot.Azért 60km-t ma is motoroztam!Tele tankoltam mert jön 20ft-os benzin áremelés.
|
| ErErpower | 2144 | 2009. december 29. 14:18 |
|
Banditferi! láttalak ma :) nehogy elcsusszál valahol ezen a néhol fagyott úton! :)) nemmentél vagy 20szal :))
|
| Delon43 | 2142 | 2009. december 27. 14:30 | Válasz erre: 2141 |
|
Bocsi Apus ! Természetesen neked is Boldog Névnapot Kívánok !!! |
| jacomo | 2139 | 2009. december 27. 12:57 |
|
Köszönöm szépen a jókívánságokat.Mindenkinek eredményekben gazdag Boldog Új Esztendõt Kívánok.
|
| Gyurci | 2138 | 2009. december 27. 11:18 |
|
Boldog névnapot kedves Jacomo Kolléga - meg persze minden Jánosnak!!!
|
| Delon43 | 2137 | 2009. december 27. 09:05 |
|
Sziasztok ! Jacomo ! Boldog Névnapot Kívánok !!! Remélem még sokszor motorozunk együtt !!! :))) |
| KawaÉvi | 2136 | 2009. december 26. 21:57 | Válasz erre: 2132 |
|
Téged Füge megismertelek volna, a motorodról, és a "lovag" sisakodról :-)
|
| ErErpower | 2135 | 2009. december 26. 21:37 |
|
Banditferi! ma nem voltál egy nagy kört e? :) jo volt egy darabig az idõ!
|
| Delon43 | 2134 | 2009. december 26. 17:46 | Válasz erre: 2131 |
|
Köszi, most vagyok majd csepptöltös beszerzésen !!!
|
| KawaÉvi | 2131 | 2009. december 26. 15:50 |
|
Áááááá de irigy vagyok!!!! Még mindig a szép fehér "mikuláscsizmámban" telelek, így motorozás szóba se jöhet. Autót viszont már megtanultam gipszben is vezetni. Ma engem sem hagyott a gyönyörû idõ, és kimentünk Lillafüredre. Rengeteg motorst láttam. Fáj is a szivem... Bár a Bükkben még nagyon vizes az út, nyomokban hófoltokkal. Delon! Az akksit vidd be a házba és tedd csepptöltõre télére. Ezzel a karbantartást is megoldod, és bármikor indulni fog a gép! |
| BanditFeri | 2130 | 2009. december 26. 15:39 |
|
Én is kihasználtam a jó idõd, nekem is sikerült 120km-t gurulni. Hofi nem veled találkoztam fél 1 körül újhely után?
|
| Delon43 | 2129 | 2009. december 26. 13:41 | Válasz erre: 2128 |
|
Szándékomban állt nekem is, de sajna most is lemerültem !!! Így nem sikerült beindítanom a mocit !!! Nagy kár !!!
|
| Hofi | 2128 | 2009. december 26. 13:21 |
|
Sziasztok! Gyerekek most gurultam kb 60km-t. Nagyon jó kellemes az idõ, száraz az útfelület. Érdemes kipróbálni! |
| xvz1300 | 2127 | 2009. december 26. 10:07 |
|
Mindenkinek Kellemes Ünnepeket Kívánunk!!! Nekünk is az elsõ közös Karácsonyunk volt, és csodaszép lett. Tibor és Szilvi535 |
| szuzy | 2126 | 2009. december 25. 19:15 |
|
Sziasztok!! Minden kedves barátunknak boldog karácsonyt kívánunk!!:)) Nekünk az elsõ közös volt!!Szép lett!:)) |
| Delon43 | 2125 | 2009. december 25. 19:05 |
|
Szép karácsony mondhatom, az idõ itt most jelenleg olyan, hogy zuhog, meg dörög !!! Eltünt a szép hó !!!
|
| BanditFeri | 2123 | 2009. december 24. 20:10 |
|
Áldott, békés, motorisztikus karácsonyt kívánok mindenkkinek!
|
| Csuhás | 2121 | 2009. december 24. 17:59 |
|
Minden kedves motorostársamnak boldog karácsonyi ünnepeket és benzinben, szép motoros túrákban, egészségben és sikerekben gazdag 2010-es évet kívánok! Tamás
|
| részvényes | 2120 | 2009. december 24. 17:11 |
|
Békés, boldog karácsonyi ünnepeket minden kedves motorosnak!
|
| ErErpower | 2115 | 2009. december 24. 08:33 |
|
Erre ezt szoktam mondani régen is! B ár M eg W ennélek! :)))
|
| TRex | 2113 | 2009. december 24. 01:21 |
|
Mindenkinek áldott, békés, szeretettel teli és kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok!!!
|
| Hofi | 2112 | 2009. december 23. 20:29 |
|
Minden motoros és családjának békés ünnepeket, sikeres új esztendõt kívánunk. Hofiék |
| KawaÉvi | 2109 | 2009. december 23. 18:25 | Válasz erre: 2108 |
|
...akkor ezek szerint van csirkelekvár is :-)))
|
| részvényes | 2108 | 2009. december 23. 17:51 |
|
Én azt se bánom ha sárga busszal megyünk, akkor már odafele megalapozhatjuk a jó hangulatot, amibõl senkinek nem kell kimaradni. Én már az útra is vinnék egy üveg hangulatkeltõt. Csak azért, hogy Jacomom már a legjobb formánkban fogadhasson minket. És Jacomo bölcsességéhez csatlakozván: Amibõl lekvárt lehet fõzni abból pálinkát is. Megjegyezném ismerek olyat aki csirkébõl is tud. :-))) |
| Gyurci | 2107 | 2009. december 23. 07:13 | Válasz erre: 2103 |
|
Hát akkor azt hiszem ezt meg is beszéltük!:))) Majd érkezéskor rábukok a "kék színû csapra", az érzékeny búcsú elõtt pedig majd lefejtetek róla (csak el ne felejtsek vinni 2 l-es flakont "elvitelre")!;))) |
| KawaÉvi | 2104 | 2009. december 22. 21:45 | Válasz erre: 2100 |
|
Köszönöm, az éven kihagyom :-))) Jacomo! Csapból is pálinka folyik??? Hol van vajon a forrása... |
| jacomo | 2103 | 2009. december 22. 21:34 |
|
9 éves beregi szilva és körte, itthon ez folyik a csapból csak jól kell szerzõdni a vízüggyel :-)))). Érdemes megjegyezni, hogy a kék színû csap a szilva :-))). Gyertek csapatszállító busszal, és sofõrrel :-))). Csak már meg lenne a gépsárkány.
|
| Gyurci | 2101 | 2009. december 22. 16:48 | Válasz erre: 2099 |
|
Abban az esetben viszont, ha így tökig hóban érkezne meg a szerkezet, természetesen autóval megyünk Hozzátok, hogy a pálinkakészletet is le tudjuk tesztelni!:)))
|
| Delon43 | 2099 | 2009. december 22. 06:23 | Válasz erre: 2098 |
|
Megdumáltál- bár sokat nem kellett erõlködni-, megyünk !!! Majd egyeztetünk a többiekkel egy szép napot és tiszteletünket tesszük nálad és az új gép elõtt !!! |
| jacomo | 2098 | 2009. december 21. 20:37 |
|
Elhiheted Delon, én is nagyon várom. Tudod, ha egyszer bekattan az a bizonyos fogaskerék az ember fejében, nem lehet mit tenni. Csábít a 173 paci :-))))), meg a 129 Nm, mint a szél :-))))). A jó társaságra visszatérve pedig, hálásak lehetünk Részvényesnek, hogy tavasszal összehozta ezt a kis csapatot. Állok a buli elé, ha elmotoroztok idáig, akkor lesz tejben-vajban folyó Kánaán. :-)))))))))
|
| Delon43 | 2097 | 2009. december 21. 19:07 |
|
Azért azt megmondom, hogy alig várom, hogy láthassam az új gépet !!!
|
| Delon43 | 2096 | 2009. december 21. 18:16 | Válasz erre: 2095 |
|
Jacomo ! Nagyon helyes, nagyon helyes !!!:))) Azért ezt meg kell ünnepelni !! Na és mimással , mint egy jó társasággal !!! |
| jacomo | 2095 | 2009. december 21. 17:57 |
|
Komoly ember vagyok :-)). Nem visszakozok :-))). Eszünk, iszunk :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))).
|
| Delon43 | 2093 | 2009. december 20. 23:57 | Válasz erre: 2092 |
|
Gyurci ! Ebben is igazad van,a felsorolt pontokkal egyetértek !!! Gondolom a többiek is !!! Már nincs visszút Jacomo !!! :))) |
| Gyurci | 2092 | 2009. december 20. 22:55 | Válasz erre: 2086 |
|
Gyerekek, azért ezt vegyük komolyan! 1. Meghívást elfogadjuk! :))) 2. Aranyhajat el kell búcsúztatni! 3. Teszt-VFR-t üdvözöljük! 4. Eszünk - iszunk! ;))) |
| Delon43 | 2091 | 2009. december 20. 21:49 | Válasz erre: 2090 |
|
Jó, jó, rád is szavazunk, de egyenlõre most a csajra !!! :)))
|
| ErErpower | 2090 | 2009. december 20. 20:39 |
|
Hát igen Delon nagy csaj párti vagyok! :D szavazzatok rám :D
|
| Delon43 | 2089 | 2009. december 20. 18:19 | Válasz erre: 2086 |
|
Jacomo ! Ha oké a moci, akkor szerintem megyünk megnézni. Gyurcinak csináltass sok kaját , én palancsintával is beérem !!! :))) |
| jacomo | 2086 | 2009. december 20. 18:09 |
|
Na jó, rendben. Majd tartunk egy motorszentelõt, de akkor nektek kell eljönni hozzánk, abban az esetben is, ha -25 fok lesz :-)). Gyurci, evés-ivás nem gond, állok elébe :-)))
|
| Gyurci | 2085 | 2009. december 20. 16:28 |
|
Gyanús vagy Te nekem Zolikám, már a Mikulásokra is ráindultál 2 hete!!! ;))) Jacomo meg vagy jön, vagy megyünk (mondjuk akkor szarabbul jár, mert etetnie-itatnia is kell majd minket)!!! :))) |
| Delon43 | 2084 | 2009. december 20. 13:38 | Válasz erre: 2082 |
|
Rgixxerpower ! Igazad van, ha nem jön Jacomo, akkor mi megyünk majd ! A kép az nagyon jó, elfogadnám a karácsonyfa alá ( is ) :))) |
| Delon43 | 2083 | 2009. december 20. 13:36 | Válasz erre: 2081 |
|
Szia Jacomo ! Örülök, hogy így alakul a dolog, remélem az elsõ utad mifelénk vezet majd az új géppel !!! Nagyon kiváncsi vagyok rá és gondolom a többiek is. /nem gondolom, tudom ! / Na és úgy könnyü, hogy lefizetted a minisztert, majd azért õt is megkérdezem, hogy így gondolta-e ? :))) |
| ErErpower | 2082 | 2009. december 20. 13:28 |
|
Nahát Gyurci! mi seholse vagyunk :)) de te :),ui. Jacomo! szolj ha itt az uj gép mert Delonnal megyünk megmustrálni a gépet ha! meglesz! :) Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek! :) |
| jacomo | 2081 | 2009. december 20. 10:37 |
|
Sziasztok! Én az idén már Aranyhajat nem kinlasztom tovább, nem akarom a végére összetörni. VFR ügyben, az ár kérdésében már megegyeztünk a kereskedõvel. Januárban érkeznek az elsõ darabok tesztelésre a kereskedésekbe. Azt az ígéretet kaptam, hogy egyet kapok tesztelgetni elég hosszú ideig :-)))). Egyébként csak márciustól lehet rendelést követõen hozzájutni. Delon, otthon a pénzügyminiszter már zsebben van, LEFIZETTEM :-))), így már csak a pénzügyi rész van hátra, de tudjuk, hogy a pénz a legkevesebb :-))). |
| részvényes | 2080 | 2009. december 19. 17:31 |
|
Én még várok ezzel a motorozással, mert olyan hideg van, hogy a hõmérõt is be kellett hoznom a házba mert megfagyott benne a higany.
|
| Delon43 | 2079 | 2009. december 19. 13:44 | Válasz erre: 2078 |
|
Na ezt már szeretem !!! :)) Gratulálok hozzá ! És egyébként milyen volt ? Frankó csúszós, farolós, földhöz- (hóhoz)vágós ? Szerintem Jacomo nem túrázhat az új géppel, mert azt csak legfeljebb karácsonyra kapja meg az asszonypajtástól, ha beszerezte hozzá az engedélyt !!! Na akkor lesz ott a fa alatt az új moci. Mondjuk ha én kapnák egy ilyet akkor valószinûleg a lakásban is beindítanám !!! :))) Ugye Jacomo ??? |
| Gyurci | 2078 | 2009. december 19. 11:52 |
| Delon43 | 2077 | 2009. december 18. 18:04 |
|
Gyurci ! A jövõ hétre már esõt mond az idõjós, így jobb ha még a héten elõhozod a mocit és csapatsz vele egy jó havas kört !Persze képekkel alátámasztva !!! Vagy netalán Részvényes ???? |
| Delon43 | 2076 | 2009. december 18. 11:56 | Válasz erre: 2075 |
|
Azért szerintem megpróbálkoznál vele, aztán ha nem menne , nekem ajándékoznád a gépet !!! :)))
|
| ErErpower | 2075 | 2009. december 18. 11:37 |
|
:)))) hát igen cool hely az igaz, de melo miatt nem igazán tudnám kihasználni e hobbyt!
|
| Delon43 | 2074 | 2009. december 18. 07:49 | Válasz erre: 2073 |
|
Szia Évi ! Na itt nem döngetnék ezerrel, itt szép lassan mennék a táj miatt és természetesen nem szeretnék összeütközni egy medvével sem !!! A medvetalp ugyanis tudtommal nem karácsonyi kaja ! :) |
| Delon43 | 2072 | 2009. december 17. 17:26 | Válasz erre: 2071 |
|
Ezt elviselném az biztos ! Döngetnék vele ezerrel , mint az állat !!! |
| krisztian.fz6 | 2070 | 2009. december 17. 10:21 | Válasz erre: 2068 |
|
Ráesett a hó a jégre. :-( Nem lesz olyan jó, mint tavaly.
|