antika | 4665 | 2009. február 17. 19:56 |
Szevasz Tibi Mit tudsz a Tapsifülesrõl?Mostanában miért kell nélkülöznünk a magasröptû monológjait. |
preston1 | 4664 | 2009. február 17. 19:53 |
Jó estét kivánok. Úgy látom egyesek túlfeszitették az ijukat... |
antika | 4662 | 2009. február 14. 15:17 |
Tibi még ne b@szogassuk ezt tényleg el kellene vállalnia(majd utánna)
|
preston1 | 4661 | 2009. február 14. 15:10 |
Jó napot kivánok. Lacikám nyugodt lehetsz, biztos elvállalja az ember, nyúl is szeret lenni. Már látom magam elõtt nagy fülekkel, fehér nyúlbõrben, a nyakán rószaszin szalaggal, két nagy fog, a kezében sárgarépa... Na meg farka is van, egy kicsi. |
antika | 4660 | 2009. február 14. 13:36 |
Szevasztok Pali egy kis segítségre lenne szükségem.Felmerült a kérdés Pannánál,hogy jön-e a Húsvéti nyúl.Tudod szerintem mindent a gyerekért,ezért gondoltam felkérlek a "szerepre" mivel Mikulásnak jó voltál.(Igérem nem vágunk le utánna.) |
szelídmotoR1 | 4659 | 2009. február 13. 20:33 |
Közben nézegettem motorokat és rábukkantam egy URAL 750 Sportsman 2WD Nem néz ki rosszul az oldalkocsis gép. A donkanyarhoz stílusos technika lenne! Mit szóltok hozzá? A tesztelése során kialakult vélemény nem túl fényes! Ki mit hallott a géprõl? |
szelídmotoR1 | 4658 | 2009. február 13. 20:25 |
R1 mitjelent "hányni"? Azt kérdeztem, nálatok is nagy hó esett? Vagy a sok sörtõl is lehet hányni.. Szóval valami ilyesmire gondoltam.. |
keresztapi | 4657 | 2009. február 13. 20:03 |
üdvözletem a Tagtársaknak!!! egészség OKÉ!!! 19-én megyek vissza a dokihoz. nagyon sokat segített az 1 karton sör. még akkor nap távozott 2db igen jelentõs kõdarab. jöhetne már a jó idõ!!!! Tiszakécskén oké minden? R1 mitjelent "hányni"? |
szelídmotoR1 | 4656 | 2009. február 13. 19:52 |
Szevasz Keresztapi! Hogy, smint van már az egészséged? Neked is van mit "hányni"? |
szelídmotoR1 | 4654 | 2009. február 13. 19:41 |
Érdekes, de nekem is valahonnan ismerõsnek tûnt a név. Azonban nem tudom hová tenni. Lehet valamelyik szombat éjjel vettük ki drága kocsiból, tetkós izmos fickókat, lehet köztük volt!????!!!!! |
szelídmotoR1 | 4651 | 2009. február 13. 16:39 |
Tibor dobj fel 2-3 liter jóféle bort forralni a tûzfölé, meg alapozónak egy kis disznóság java és már mehet is a hóhányás avagy lehányás! Részemrõl ezt választom:))) |
preston1 | 4650 | 2009. február 13. 16:33 |
Palinak: "http://www.youtube.com/watch?v=K05ZE_Sl9Hs&eurl=http://www.kuruc.info/r/22/35247/" |
preston1 | 4649 | 2009. február 13. 15:48 |
Jó napot kivánok. Avagy a harmadik verzió: a havat lehányni. Részedrõl melyik? |
szelídmotoR1 | 4648 | 2009. február 13. 10:45 |
Jó napot emberek! Mindenki elment havat hányni, vagy hóhányónak?!! |
szelídmotoR1 | 4646 | 2009. február 11. 18:46 |
Jó estét! Oregbanditának jó reggelt kívánok! Képzeljétek tagtársak! Sanyi barátunk még a pénz szagára sem volt hajlandó felébredni úgy húzta a lóbõrt ma délután!:)) A panzióban mindenki lábujjhegyen sétált és csak pisszegve beszéltek. -alszik a fõnök mondták. De senki nem merte felébreszteni az alvó oroszlánt:)) Szerintem medvét, mert azért kihallatszott a horkolása! |
preston1 | 4645 | 2009. február 11. 07:04 |
Jó reggelt. Pontositom hallucinációban szenvedõ nyugdijas barátunkat: a gépet nem szereztem, hanem egy méltányos összegért /100.000 Ft./ vásároltam. |
szelídmotoR1 | 4644 | 2009. február 10. 19:32 |
Jó estét emberek! A délután folyamán égtelen nagy kalapácsolás fúrás faragás hangja hallatszott a Puskin utcában lakó tgtársunk udvarán! Biztosan nekifogott átépíti a szerzett IZS velorexet.:))) |
antika | 4642 | 2009. február 9. 20:03 |
Szevasz Pali tegnap fizetni kellett volna Banditának,talán ezért nem jöttél a Dióba?Ne törõdj vele majd összedobjuk mint a nyugdíjadat.
|
szelídmotoR1 | 4641 | 2009. február 9. 19:52 |
az elmúlt hétvégén Borsodban, kedvenc kisfalumban Tállyán jártunk. - irigykedve figyeltem a motoros sporttársakat! ![]() ![]() |
preston1 | 4640 | 2009. február 9. 17:22 | Válasz erre: 4638 |
Jó napot kivánok. Üdvözöllek Fecópapa, igen ez egy IZS 49-es, az évjáratot még sajnos nem birtam megállapitani. Az eredeti váza egyben van, a ráhegesztett hátsó "felépitményt" majd lebontom róla, reményeim szerint sikerül kétkereküvé visszaalakitani. Nem kis munka lesz... Ha nem sikerül, akkor meg fuvarozni fogok vele, a jenei ifások bánatára! |
szelídmotoR1 | 4639 | 2009. február 9. 08:18 |
Jó napot kívánok mindenkinek! Preston testvér valamelyik ócskavas telepen a kohó gyomrából mentett meg egy taligát!? Tibi ennek a kreatív alkotásnak - amit a magyar gazdaság lendületes éveiben dobott össze egyik honfitársunk- még mûködõ képes a szíve!? Azért lopás ellen be van biztosítva a járgány, kerék nélkül nehéz vele meglépni. Szerintem ne krumpit vigyéé vele, inkább szerejjj rá egy sörpultocskát és azzaa mennyé a piacsra!!!!!!!!!!! |
Fecópapa | 4638 | 2009. február 8. 21:25 |
Hello, Preston ! Jó a gép, ez egy 49-es,vagy az volt, akkoriban úgy hivtuk:szilvakék.Erõs, megbizható,igénytelen jószág volt,egyebekben majdnem tökéletes DKV-másolat. Megmarad munkagépnek, vagy kétkerekû lesz belõle? |
preston1 | 4635 | 2009. február 7. 18:15 |
Jól látod a kérdést Lacikám. Korszerû mezõgazdasághoz, korszerû szállitóeszközök is kellenek, a nagy tervem, hogy ezzel a géppel fogom a krumplit hordani a piacra. Van még rajta kis munka, de úgyis ráérek, nem csinálok semmit naphosszat, majd kész lesz egyszer. |
antika | 4634 | 2009. február 7. 17:58 |
Megy izs meg nem izs. Tibikém mit szeretnél ezzel a motornak látszó lassújármûvel? Kiváltod az õstermelõi igazolványt és gazdálkodsz? |
preston1 | 4633 | 2009. február 7. 17:23 |
Biztos vagyok benne, hogy mindenki felismerte, de azért a biztonság kedvéért:"http://izs.hu/www/articles.php?id=113"
|
oregbandita | 4631 | 2009. február 7. 12:39 |
és ez a nyitó túra is pali nevéhez fog kapcsolódni.hadd szaporodjanak az általa szervezett túrák.
|
antika | 4630 | 2009. február 7. 11:31 |
Szevasztok Az elszámolási akció,az én iformációim szerint vasárnap 18.00-kor a Dió nevû vendéglátó egységben lesz "Csülökre"fedõnéven. |
preston1 | 4629 | 2009. február 7. 11:01 |
Jó napot kivánok. A mondás igy hangzott helyesen: pótolhatatlan ember nincs... Mikor lesz a leszámolás? |
szelídmotoR1 | 4628 | 2009. február 6. 07:23 |
Nagyon rákattantál erre az ügyre?! De hagy emlékeztesselek egy már-már elhíresült /most bizton az lesz/ mondásodra:-"Nincs pótolhatatlan dolog!" |
szelídmotoR1 | 4626 | 2009. február 5. 18:59 |
Jó estét mindenkinek! Ma nagy zsongással voltak a motoros testvéreink. Meglátszott, hogy kisütött a nap, enyhült az idõ. Kecskeméten jöttem át délután és csak úgy rajzottak a gépesek! Mire hazaértem az újdonsült erõgéppel már beesteledett, meg eleredt ismét az esõ.:(((( Most egy üveg sör mellett próbálok felvidulni. Tibikém,a kincstári táska elhasználódott, kihordási ideje lejárt és annak idején, 2007-ben lett leselejtezve!!! |
preston1 | 4625 | 2009. február 5. 17:11 |
Félreértetted, nem szintekhez van a táska kötve, hanem a tulajdonoshoz... Szavazzunk Martinára! Hátha nem kamu, mint az eddigiek. |
Martina88 | 4624 | 2009. február 5. 12:59 |
Szeretnék kérni egy nagyot...nagyon nagyot segítsetek nekem nagyon fontos lenne az álmom már régóta egy kawasaki er6n és a kawasakinál most lehet nyerni egyet ha megszerzem a megfeleleõ számú szavazatot kérlek segítsetek köszönöm szépen elõre is mindenenkinek és elnézést hogy bele mászok más kaliberû fórumokba de úgy érzem meg kell tennem :) Kiszely Martina "http://www.kawasaki.hu/ER-6n#/yourgallery/Martina911" Szavazzatok lécci lécci minnél több mail címrõl...az álmom ez a moci és így ha talán sikerülne megnyerni közelebb kerülnék hozzá A szavazók között kisorsolnak 3 db Kawasakis kabátot.Szerintem megéri neketek csak egy kattintás nekem annál kicsit több lenne.Mert sajnos ez arról szól hogy kinek van több ismerõse...vagy éppen ki manipulálja mail rendszert...ezért mégegyszer nagyon szépen kérek mindenkit hogy aki tud segítsen nekem! ...Martina lehet kicsit késõbb kapjátok meg az aktiváló mailt a címetekre mert le van terhelve a rendszer! Remélem senki nem veszi tolakodásnak !Motorosok vagyunk tartsunk össze mert Illa berek nádak erek motorosok jó emberek! |
szelídmotoR1 | 4623 | 2009. február 5. 07:52 |
Késõbb utána néztem a motorok között már BMW-t 2,4 ért is lehet kapni szín és felszereltség szintõl függetlenül!! A társnak még fejlõdnie kell a táska szintjéhez. Nem véletlenül nem kapta meg:))) |
preston1 | 4622 | 2009. február 5. 07:04 |
Majd elfelejtettem, volt társad üzeni, hogy a bõrtáskát, ami véletlenül nálad maradt, hozd már vissza, légy olyan kedves...
|
preston1 | 4621 | 2009. február 5. 06:48 |
Jó reggelt. Kiváló társaságban múlatod az idõt Pali, látom folyamatosan magaddal beszélgetsz. Nem BMW-re gondoltam tegnap, de kösz. Hétvégén mikor lesz a leszámolás? |
szelídmotoR1 | 4620 | 2009. február 4. 19:08 |
Lépj a fórumok oldalon az Eladó motorok -ra és ott találsz egy 2007-es eladó BMW 1200 GS-t ! Tegnap tette fel Indian. Nézd meg. |
szelídmotoR1 | 4614 | 2009. február 4. 17:45 |
Ez tök véletlen jutott az eszembe!De még se lehet "Moha" túra!
|
preston1 | 4613 | 2009. február 4. 17:39 |
Amennyire én azt a jó embert szerettem, más néven is futhatna a dolog, de teljesen mindegy hogyan hivjuk a gyereket.
|
preston1 | 4611 | 2009. február 4. 17:34 |
"Kalitka" nem kellett, õszinteségi rohamok... Látom még nem felejtettél el mindent. |
szelídmotoR1 | 4610 | 2009. február 4. 17:26 |
Köszi! A "varjú" család szarkái lelepték a Jutka boltot. Gyors reagálás, rajtaütés, korpuszok lefoglalása, kihallgatások. Sok meló. De ez megéri. A piros Ladából a fekete szemek mint a pislogó békáé! Gondolom néztek mint hülyegyerek a moziba?!:))) Kalitkába került-e közülük valaki? |
preston1 | 4609 | 2009. február 4. 17:19 |
Jó napot kivánok. Pali, neked mint régi szakembernek, mi a véleményed: Piros, kb. 25 éves, kopott, piros Lada 1200 érkezik. Felállás: 1 db. huszonéves him, 4 db. 20-tól 60-ig nõ. Több helyi boltba benéznek. Az út nálunk ér véget... Szerinted? |
szelídmotoR1 | 4608 | 2009. február 4. 17:11 |
Nagyon csendben van a brigád! Pedig ahogy a listát néztem igencsak be van lépve a társaság! Ilyenkor nem tudom eldönteni vajon kire, vagy mire vártok? Senkinek semmi mondanivalója nincs?!! |
szelídmotoR1 | 4606 | 2009. február 4. 09:48 |
Jó napot! Emberek! Maguk nagyon korán keltek. Más már dolgozik Ti meg csak trécseltek?! Munkára magyar! A Dióból én is megjöttem. Keresztapi azért a hozzászólásaidból még kivehetõ a tegnapi karton sör hatása!:))) Kicsit másnaposnak tûnsz. A Dió az egy férfiformáló, pszichiátriai intézet, ahol a férfiak szokták a "gyógyulást" keresni. /kocsma/ A nevét - ha biztosak az értesüléseim-, a kis faház elõtt lévõ diófáról kapta, ami alatt sok sör lefolyt az ott megforduló kécskei emberek torkán. Még annyit ehez a történethez, hogy az elõzõ tulajdonosa egy +Topa becenevõ fickó volt - aki ma már nem él - és téyleg csak az övé volt a krimó, mert egyszemélyû tulajdonos és vendég is volt. A nagy reform és az üzlet felvirágoztatása már az új kor története. Ma már sem a tulaj sem a diófa nincs az élõk sorában. A történet kapcsán eszembe jutott mi lenne ha a tavaszi nyitó motorozást a történet szellemében nyitnánk?! Így meghirdetem, adózva a hely névadójának és legendájának nagy alakítójáról elnevezett " TOPA emléktúrát" Merem ezt azért is javasolni, mivel ezen a helyen sokat megfordultunk, megbeszélések, túráról hazaérkezések utáni torok portalanítások alkalmával. A másik érvem: ne felejtsük el, hogy a már induló és érkezési pontá vált MOL kút tõszomszédja a DIÓ "intézet". |
keresztapi | 4603 | 2009. február 4. 07:36 |
elvtársak... az elsõ motoros utam Tiszakécske és az a bizonyos DIÓ! VALAMI ÕRÜLET LEHET LEHET AZ A HELY!!!!!!!4 |
antika | 4602 | 2009. február 3. 21:42 |
Szevasztok Tibi ezek szerint nem ment túl jól a tekézés. Keresztapi elõször is jobbulást! A Fogarasokról csak annyit,hogy én mindenképpen megyek Banditát majd idõben lerázzuk nehogy idén is szabotálja az akciónkat. Pali neked csak annyit,hogy néha veled is elmegyünk a dióba. |
preston1 | 4598 | 2009. február 3. 16:19 |
Jó napot kivánok. A bulin is elhangzott és többek által: R1 a dióig szervez túrákat... /Az elõre tervezés stratégiája ugye. |
keresztapi | 4597 | 2009. február 3. 15:56 |
mi is tervezgetünk a családdal. május végé-jun eején tervezünk egy luxemburgi utat, ez egy meghívás a barátoktól. Ott találkoznánk a fiunkal és irány haza.(persze 2-3-nap nézelõdés) június 6-án kaposváron Angyal Zolinak verseny, amit megnézünk. augusztus 20 Románia kb 4-5-nap. FOGARASOK!!!illetékesek???!!! a túrák és idõpontok lefixálása nagyon nagysegítséget jelentene! |
szelídmotoR1 | 4595 | 2009. február 3. 15:38 |
Van egy pár útvonal amit még az elmúlt évben nem sikerült véghez vinni pl.: Antika és Duke Csabi által javasolt balatoni Káli-medence bejárása, valamint belföldrõl akár a gyõri barátaink bevonásával egy Pannonhalma túra.Külföldre Endre testvér ajánlata az ország délnyugati részébe Rédicsen lévõ borházába és onnan Maribor a "Dráva gyöngye" és tovább Ljubljana, csodás vidék. És így tovább, azután Erdély egy kiaknázhatatlan motorozás szempontjából is, érdekes óriási terület, ami tud biztosítani néhány túrát erre az évre és az elkövetkezendõkre is. Csak le kell fektetni az idõpontokat, hogy lehetõleg minél többõnknek lehetõsége legyen szabaddá tennie magát. Idáig a rögtönzött túrákkal mindig az - éppen most nem érek rá-, szindróma volt megtapasztalható, ezért gondoltuk az "elõre tervezéses" stratégiát. |
keresztapi | 4594 | 2009. február 3. 15:02 |
ja!!! vettem ma egy karton sört, és KEMÉNYEN gyógyítom magam!
|
keresztapi | 4593 | 2009. február 3. 15:00 |
sajnos újra robbantani kell a követ, mivel egy nagyobb darab megmaradt. várom a jóidõt és agyalok. a Csapatnak mi a terve 2009-ben? |
szelídmotoR1 | 4592 | 2009. február 3. 14:45 |
Üdv. Keresztapi! Hogy smint? A buli lezajlott.A vacsit, meg a páleszt elfogyasztottuk, sõt még habozás nélkül egy tortát is legyûrtünk! Az ezévi túratervek alapjait kezdtük lepakolni. Szívesen fogadjuk a Te javaslataid, elképzeléseid is belföldi, vagy külföldi útvonalakra egyaránt. Pár képet fel tettem a buliról, de igazából most másra hagytam a fotózást! |
szelídmotoR1 | 4590 | 2009. február 3. 13:49 |
Oregbandita! A mai esõs nap már megint adott lehetõséget a neten való szörfözésre. Természetesen bele néztem a Bamaco túra beszámolóiba és ott találtam az alábbi leírást. Ezt most megosztom veled/tek/ kedvcsinálónak:)))))) "Mauritánia: A táj errefelé dimbes-dombos. Ez azért nagyon jó, mert a helyiek elõszeretettel parkolnak a domb tetején, vagy közvetlenül a domb tetején túl, úgy, hogy ott már pont ne lásd, ha lentrõl jössz. A kaminosok különösen szeretnek az út közepén megállni, és az árnyékban hûsölni vagy a teherautó alatt titkoban inni. Azért titokba, mert szerintük ha bebújnak a kamion alá, nem látja Allah… A táj másik jellegzetesége az állatvilág. Négyféle állat van: teve, kecske, szamár, meg gebedt szarvasmarha. Õk is elõszeretettel szeretnek az út közepén kempingezni, ami fõleg a szamarak esetében baráti, ugyanis õk szürkék, tehát tökéletesen beleolvadnak az út színébe, ráadásul félelemérzetük sincs, tehát nem mennek odébb, ha feléjük közeledsz. Nem egy állat esik tehát errefelé áldozatául a cserbenhagyásos gázolásoknak: az út mellett átlag tízméterenként hever egy dög, az oszlás legkülönbözõbb stádiumaiban. Van szaga. A helyieket azonban mindez nem különsebben zavarja, a falvakon belül is vígan oszladoznak az állati tetemek, a gyerekek körülöttük játszadoznak. Mesebeli településeken keresztül visz az utunk, sivatagi sátorfalvak, apróbb kocakházak/putrik, kis mecsetek… Mauritánia látványosan szegény ország, ami érthetõ is, nem sok minden van itt, csak homok… Mindenütt arab feliratok, a fehér embert nemigen csípik itt. Amerikára asszociálnak. Vagy franciákra, de az ugyanolyan rossz. A mauritánok nagyon csípik Szaddamot, és Bin Ladent itt, büszkén mutogatják a mobiltelefonjaikon az Oszamás háttérképet." Szóval arra a megállapításra jutottam,akár valamelyik nagyváros cigány gettójába elmehetne az ember és simán tréningezhetne az útra!! A bûz megvan, putri meg gyerek rengeteg, no meg a fehér ember ott is ritka látvány. |
szelídmotoR1 | 4589 | 2009. február 2. 18:59 |
Jó estét emberek. Úgy néz ki, hogy felfegyverkeztetek. A mi kis összejövetelünk: ![]() ![]() ![]() |
preston1 | 4588 | 2009. február 2. 17:24 |
Tegnap a szolnoki veteránbörzén jártunk, és Duke Csaba barátomtól kaptam ajándékba:
![]() |
preston1 | 4587 | 2009. február 2. 17:15 |
Jó napot kivánok. Attól a három pálinkától mindenki ilyen beteg lett? |
szelídmotoR1 | 4585 | 2009. február 1. 10:34 |
Jó reggelt. Ha délutánra felszáradtok, akkor meghívlak benneteket egy foci meccsre...:)))) "http://www.videoplayer.hu/videos/play/308548" |
onam | 4584 | 2009. február 1. 09:20 | Válasz erre: 4581 |
Sziasztok! Mithallok Kersztapi??? Veseko??? Keves sort iszol,ebbe betegedtel bele.Jobbulast! |
preston1 | 4582 | 2009. január 31. 15:45 | Válasz erre: 4581 |
Keresztapi jobbulást kivánok neked, szomorúan hallom a veseköves bajokat. Ebbõl az a tanulság, hogy eddig nem ittál elég sört, ha meggyógyulsz ebbe a hibába nem szabad esni. Ez nem vicc... |
keresztapi | 4581 | 2009. január 31. 14:00 |
ismét Jóbulizást kivánok a csapatnak!!!! a vesekövemmel kinlódok már több mint egy hete. inyekciók,ultrahang,röntgen,robbantás,gyógyszerek. kedden kontrol. ha Valaki ráér egy sütire a vendégem Szolnokon!! hajrá Tiszamotor!!!!!!!!!!! |
motorosangyal | 4580 | 2009. január 31. 12:00 |
Sziasztok Tiszamotosok! Mi ez a nagy viszakozás a buliról?Akkor hogyan menjek így?Nincs is már kedvem!:( De ha eseleg Shrek jönne.....talán! |
szelídmotoR1 | 4579 | 2009. január 31. 11:42 |
Akkor minden rendben van. A bizonytalanság szerte oszlott, mehetek a kozmetikushoz:) Sajna tudomásul kell venni, hogy sokan nem érnek most rá. Gyõrbõl Roliék,Kmétrõl Endréék,Khegyesrõl Keresztapiék és helybõl Ambrus/ék/ nagyon sajnálják és fáj a szívük, hogy a ma estét nem tudják velünk tölteni, de nagyon jó szórakozást kívánnak nekünk! Köszi. Keresztapinak innen is kívánok mielõbbi felépülést! |
oregbandita | 4578 | 2009. január 31. 10:46 |
Jó reggelt.semmi probléma nincs az esti bulival,a kaja már sül az italok be vannak hûtve.Csabi a süteményt is el hozta,tehát minden indulásra kész.egyedül a létszámmal van némi gond.az alap csapat adott,ahogy az szokott lenni.ugye van kilépett társ, meg van olyan is akinek nem látok okot az elmaradásra.arra kellene lépéseket tenni hogy ne csak 15en legyünk hanem azokat akik az elõbbi kategóriákba tartoznak fel biztassuk a részvételre.
|
szelídmotoR1 | 4577 | 2009. január 31. 09:24 |
Ha meg elmarad az akció, akkor szép átverés volt, mert már sem a kozmetikusom sem a fodrászom nem tudom lemondani.
|
szelídmotoR1 | 4576 | 2009. január 31. 09:21 |
Jóóóóóóóó Regeeeeelt .......! Már próbáltam megszólítani a buli szervezõjét Földim is valamint Banditát, hogy valami közelebbi idõpontot mondjanak! De néma hallgatás a válasz. Vajon ez mit jelent? A panzió túlzsúfolt, hogy beférjünk?! Vagy a Bamako felkészülés ennyire elrabolja idejét:)) Szóval ha törik, ha szakad ma este 18.00 órától - ha mindenkinek megfelel-, bevehetjök a fogadót!! |
preston1 | 4575 | 2009. január 31. 08:45 |
Jó reggelt. Látom a fórum átalakult a magával és idejével mit kezdeni nem tudó kisnyugdijas egyszemélyes monológjainak megjelenitési helyévé. Egyszer össze kellene gyûjteni és kiadni. Mondjuk a kutya se volna rá kiváncsi, de mindegy... A lényeg, mikorra kell menni ma este? |
szelídmotoR1 | 4574 | 2009. január 30. 19:12 |
Valahogy így örültetek.... Igaz!? "http://www.videoplayer.hu/videos/play/25814" |
szelídmotoR1 | 4573 | 2009. január 30. 18:44 |
Jó estét emberek! Örömmel tudatom a TISZAMOTO-s nemzettséggel, hogy a holnapi bulira készen állok! Tudom most sokatok felugrott ültébõl örömében a hír hallatán és alig várja, hogy holnap kezetrázhasson velem. Aki nem ezt gondolta, az holnap nem vesz részt a bulin :))) |
preston1 | 4572 | 2009. január 29. 19:36 |
Jó estét kivánok. Hát ha a kispéntek az, amire gondolok, akkor emlékeim szerint te már hétfõn ezzel kezdtél... |
szelídmotoR1 | 4569 | 2009. január 29. 16:45 |
Oregbandita Sándort kérdezem:- a panzió kész, illetve készül a mérhetetlenül elvetemült motorosok fogadására?:)))
|
szelídmotoR1 | 4568 | 2009. január 29. 16:41 |
Jó estét mindenkinek! Jól elázott mindenki?? Nyakunkon a hétvége! Ma már kispéntek volt... igaz Tibi? |
Fecópapa | 4567 | 2009. január 28. 10:48 |
Kedves Preston és Szelidmotor ! Sajnálom ezt a Szelekt-dolgot, sajátos és bohókás szinfoltja volt a csapatnak ez a fiú,mindig tudott okot adni a rácsodálkozásra.Ezuton is sok erõt és egészséget kivánok neki a további életében. Köszönöm a meghivást,de nem tudok Veletek lenni.Ti viszont bulizzatok egy jót ! |
SvShrek | 4566 | 2009. január 27. 21:34 | Válasz erre: 4564 |
Csak azért töröltem a hozzászólást, mert nem a reklám helye. R1 testvér! Bízom benne én is, hogy így van:o) |