19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16

Kérlek jelentkezz be

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
TISZAMOTO-s csapat
Következő oldal

Magor 48 2008. május 16. 14:20  
Jól van, tudom Én. Csak azért irtam mert reagálni kell az irásaidra, különben hipp-hopp a fejemre nõsz!!! :-))

antika 47 2008. május 16. 13:53  
Tudod nagyon rendes,okos,szép...........stb ember az én fõnököm így el szokott engedni.Máskülönben én itthon is szoktam dolgozni.

Magor 46 2008. május 16. 13:46  
Még ezt a csávót. Most mondjátok meg mindig kóstolgat!!!
Amúgy az egy dolog, hogy szombaton éjjel dolgoztam és most az érte járó pihenõnapomat itthon töltöm, de Antika mit keres otthon!? Dolgoznak helyette, mindneki ilyen munkáról álmodik!!!
Egyébképpen a szines egyéniségem sokmindenkinek hiányozna, feldobom a hangulatot! / Ezt most nem nagyképüségbõl irtam! /

antika 45 2008. május 16. 13:39  
Lehel az érkezésed nagyon jó az óra szerint viszont a naptári idõpontot ha átteszed mindenki csak örülni fog.

A nyolc órai vacsorát vettem,viszont a köret,saláta ügyében még nem láttam jelentkezõt.

Magor 44 2008. május 16. 12:03  
Magtudja azt fõzni a drága Antikánk egyedül is :)), személy szerint Én olyan 17 és 18 óra között érkeznék ha jó?!

szelekt 43 2008. május 16. 12:01  
Sziasztok.
Ha a "jószág" az érettebb korosztály,akkor bizony kb délben kell kezdeni.:):)

nekem a rekord marhapöri fõzési idõ 5 óra!!!!!!

valami rinocérosz lehetett.

üdv

hoppá 42 2008. május 16. 11:50  
Egyhengeres!
A Nándit tudod értesíteni? Én írtam neki mailt, de nem vok biztos, hogy olvassa.

hoppá 41 2008. május 16. 11:48  
Szerintem kb 20:06 órára kellene megfõni a kajának.
Antika tudja megmondani, hogy ehhez mikor kell kezdenie.

Magor 40 2008. május 16. 11:22  
Nyugalom Antika szabadságon vagyok jövõ hét végétõl!!!
Egyébként hány óra felé kezdõdne a party?

hoppá 39 2008. május 16. 08:15  
Antika:

Ilyen felajánlásra nem lehet nemet mondani. Egy feltételem van. Ha te fõzöl, akkor hajszál még véletlenül sem lehet a kajában!! (Az a méret már emészthetetlen:)))
A részleteket egyeztetned kell Banditával.

Fecópapa:

Én a civil megjelenésre szavaznék.
Két okból;
- szomjas lesz a marha:))
- valószinûleg viszem Szabolcsot is. Határozott atyai kérésemre komoly mennyiségû munkát tett (volt kénytelen:) a képi anyag elkészítésébe.

Persze az öltözetben a motoros jelleg megjelenítése nem tilos.

Gondolom, Tóth Lacót értesíted???

Más:
Az új túrakiírás véglegesítésére is ott fog sor kerülni.

keresztapi 38 2008. május 16. 07:31  
a hétvégén csak lessz menés Kaposvár-ra!!

antika 37 2008. május 15. 22:04  
Sziasztok!
Ha már a lehetõség adott egy marhapörkölt összeszerelését vállalom (a hozzávalót én viszem)
Lehel biztos,hogy nem dolgozol azon a napon?

szelekt 36 2008. május 15. 20:56  
Sziasztok.

Ott leszek,köszönöm szépen.

oregbandita 35 2008. május 15. 20:54  
egyébként lehet jönni motorral is,ha /véletlenül/ még is leszalad egy-két sör az udvaron biztonságosan lelehet tennia gépet.

oregbandita 34 2008. május 15. 20:52  
hahóó!! Szelekt!!! Te nem olvasod a fórumot???

keresztapi 33 2008. május 15. 20:47  
KÖSZ A MEGHÍVÁST ott leszünk!!!

Magor 32 2008. május 15. 20:12  
Köszi a meghivást Hoppá és Öregbandita!
Ott leszek!!

Fecópapa 31 2008. május 15. 19:59  
Hello mindenki!
Hoppá, megyek. Hogy gyülekezünk? Vassal? Beöltözve? vagy csak ugy hétköznapian ?

egyhengeresvmotor 30 2008. május 15. 15:17  
Jipíííí!

Köszönöm elsõsorban Hoppá és Öregbandita, és természetesen mindenki rugalmasságát!

:) :) :))))

hoppá 29 2008. május 15. 13:51  
Hölgyeim és Uraim!

A kolegák sírása-rívása miatt, - meg azért mert a most szombati idõpontban még mindig sok "ha" van - , az Öregbanditával történt megbeszélés alapján az alábbiakat van szerencsém közölni.

Az összejövetel hivatalos idõpontja 2008.05.24-én 19 óra.
Helye: Tiszavirág Panzió Tiszakécske, Attila utca.

A részletek kidolgozása a népi demokrácia szabályait betartva, a következõ napok feladata. Itt a fórumon.

A házigazda szerint lehetõség van a kerthelység használatával:

-bográcsozásra
-grillezésre
-Projektoros, nagyfelületû kivetítésre

A kunegyesi "chapter" számára (igény szerint) szállás lehetõség biztosított.
A részvétel minden túratag számára erõsen javallt (szinte kötelelzõ:)), családtagok szívesen látott vendégek.

Remélem a tervezhetõbb idõpont lehetõséget ad az esetleges akadályok elhárítására és ismét nagy létszámban tudunk összejönni.

antika 27 2008. május 15. 12:43  
Sziasztok!
Sajna kihagyom ugyanis grillezés lesz kb két órával ezelõtt pontosítottam.A baj az,hogy én vagyok a házigazda ebbõl következik,fontos a jelenlétem ezt az angolkisasszonyoknál megtanultam(4 év,kemény volt...)

egyhengeresvmotor 26 2008. május 15. 11:11  
ÓÓÓ! Scheisse!

Sajnos nem leszek otthon, 7végén úgyhogy egy példányt kéretek félre tenni! Ugyanis igény erre is van :))

Jó szórakozást!

hoppá 25 2008. május 15. 09:30  
Sziasztok!

Az imént egyeztettünk az Öregbanditával.

Az alábbiakban állapodtunk meg:

-A túráról készített utifilm (ez azért egy kis túlzás:) vagy el készül ma, vagy nem.
-A tiszavirág Panzió szombat este vagy foglalt lesz vagy nem.
-Tehát, kérjük, hogy mindenki úgy készüljön, hogy 2008.05.17-én (szombaton) esete közösségi megtekintés vagy lesz, ...vagy nem. :)))))

Komolyra fordítva; terveink szerint a hétvégén csinálnánk
egy összejövetelt a panzióban ahol megnéznénk közösen a video anyagot, megkapná mindneki a saját DVD-jét, megvitatnánk a továbbiakat, és ki-ki -ízlése szerint- elpusztítana egy pár flaska üdítõt (ilyen pl. a sör)

Igen szorosak a határidõk, de délután már talán látunk végleges idõrendet.
Annyi segítséget kérnék, hogy mindenki aki olvassa ezt a bejegyzést az értesítse a többieket.

Új infó esetén jelentkezünk.

keresztapi 24 2008. május 15. 07:45  
helo hoppá!
mi a programod szombatra??

hoppá 23 2008. május 15. 06:18  
Korábban már néztem én is ezt a Adventure Day-t és tetszett is. De ezek a május végi, június eleji hétvégék fullra vannak családi kötelezõkkel:(((

Még majd beszélek egy kõrt a "személyi titkárommal", hogy mi a programom június 07-re :)) ...hátha!

keresztapi 22 2008. május 14. 17:11  
érdekelne a szombat,hoppá.............

hoppá 21 2008. május 14. 09:58  
Keresztapi! Hogy áll a szombat?

oregbandita 20 2008. május 13. 22:09  
Hahó! Ha már túrákról beszélünk,ha valakit érdekel olvastam a túra ajánlatok között egy Adventure Day címszó alattlévõ túra vetélkedõt. Ha van valakinek kedve hozzá szívesen beneveznék.Természetesen a kiírás szerint 2 motor kell egy csapathoz.Mehetnénk több csapattal is.

szelekt 19 2008. május 13. 21:55  
antika: köszönöm.
pótoljuk a "p"betüst.

keresztapi:szeretem én is.
"http://www.sportmotor.hu/motoros_videok/streetfighter/?vi=24118"

Öregbandita:irigykedve várom a erdélyi túráról készült fotókat.üdv

Magor:köszi a fuvart.

keresztapi 18 2008. május 13. 21:42  
üdv a csapatnak!!
zajlik az élet a fórumon. több mint valószínû hogy megyek Kaposvár-ra, ahol stuntrider bajnokság lessz.

oregbandita 17 2008. május 13. 19:35  
Sziasztok.Megvagyunk. hazafelé volt esõ/kb 150km/ de utána jól haladtunk.Úgy néztünk ki mint ahogy Fecópapa leírta az északi túra után csak felfokozott léptékben. Egyébként jó volt szépvolt, megyünk újra. Bárki aki valamilyen túrát kitalál már nem egyedül megy.Mi biztos ott leszünk.

antika 16 2008. május 13. 19:11  
Szia Szelekt!
Most volt itt a BM-es polyáca megkaptam a fuvardíjat,kösz.
De ez nem P-betûs.Az van ráírva,hogy Ballantines,a köcsög skótok elírhatták.
Öregbandita,rendben hazaértetek?

szelekt 15 2008. május 13. 18:14  
Sziasztok.

A "Csapat a Csapat" túrán lerobbant a mocim,kérdezték azóta is többen,hogy mi történt vele.Így hibásan adtam el,kb feléért mint amit egézségesen ért volna.
akinek eladtam felhivott és mondta,hogy a dugó tört el,
elõtte a szerelõ szerint a hûtõviz elfogyott és az okozta a gondot.
/mikor elindultam a túrára elõzõleg megnéztem:
víz,olaj,fék,keréknyomás....mégis.....
sajnálom,mert jó kis moci volt.....

De már alakul az ujabb szerelem!!!!

"/'einstand'-ot nem felejtettem el,szervezés alatt"/!!!!

egyhengeresvmotor 14 2008. május 13. 15:36  
Rendben van, akár az is lehetne, csak megfájdult a szíven, hogy itt kell lenni(a motor meg nincs itt), gondoltam hirtelen fellángolásból feldobok egy ilyen ötletet, aztán a fórumlátogatók majd jeleznek felõle valamit(mert remélem nem csak egy páran nézegetjük ezt).

A harmadik motor aki az elsõ volt arról fogalama sincs, hogy ki lehetett, csak úgy elénk csapódott, de ha jól láttam valami 1800as suzuki volt, az sem kicsi hanggal.

várom már a képeket, emg a videót is. (esetleges közös költségrõl majd tájékoztatsz, ha van ilyen)

hoppá 13 2008. május 13. 09:38  
Egy kis nyári kánikulai hûsölés.

(2006. július második fele, Ausztria, Grossglockner Alpenstrasse, Francz Jozef Höhe)

hoppá 12 2008. május 13. 07:34  
Egyhengeres!

Ki volt vasárnap a harmadik motor???? (mármint az elsõ)

hoppá 11 2008. május 13. 07:28  
Heló egyhengeres!

Ez a probléma a nyárban, hogy ilyenkor már eléggé foglaltak a hétvégék, nehéz olyan idõpontot találni ami legalább a nagytöbbségnek megfelel.

De ha már elkezdted,... akkor legyen:)))

Legyen mondjuk június, és mivel a hónap elsõ fele még tanévzárásokkal "terhelt", célozzuk meg mondjuk 2008 június 28-át.

hoppá 10 2008. május 13. 07:14  
Sziasztok!

Igen, érzem a tartozásom fényképek ügyében.
A múlt héten összegyûjtöttem az összes képi anyagot (fotók és videók).
Elindult a munka, hogy egy egységes, elejétõl a végéig érdekes, minõségi anyag szülessen. Ez egy DVD formátumú, kb. 30-40 perces videó lesz, melybõl mindenki kap egy "tiszteletpéldányt".

Ez az elsõ eset, hogy ilyen munkát csinálok. Valóban hétvégére ígértem az anyagot, de nem számítottam rá, hogy ez ennyire aprólékos, hosszadalmas meló. (Ugyanakkor érdekes és szórakoztató is.)

Szabolcs fiammal -aki a projetkt digitális vezetõje- az elmúlt héten szinte minden szabadidõnket erre fordítottunk. Jelen pillanatban kb. 70-75%-os készültségben vagyunk, és haladunk elõre.

Azt gondolom, hogy a mostani hét közepére-végére tényleg készen leszünk, és egy olyan produktummal tudunk elõállni ami miatt érdemes volt egy kicsit várakozni.

Azt is tudom, hogy az alapanyagot képezõ fotókat már felnyomhattam volna a www.kep.tar.hu/tiszamoto -ra.
Elnését mindenkitõl, de ha már ennyit dolgoztam akkor nem lõném le a poént, a részleteket elõzetesen közreadásával.

...nyugi, folyt köv! :)))

egyhengeresvmotor 9 2008. május 12. 18:46  
Helló Barátok!

Volt egy kis idõ és keringtünk itt Veszprém környékén, rájöttünk, hogy erre elég jó minõségû utak vanna, és nem mellesleg szép is a táj( no meg lehet házibort is venni). Ha már nem akarjuk megvárni az õszt a következõ túrára, akkor lenne egy útvonal ajánlatom, nagyjûából egy 8-ast írnánk le Tiszakécske-Dunaföldvár-Enying-Balatonfüred-Tótvázsony-Enying-Szekszárd-Soltvadkert-Kiskunfélegyháza-Tiszakécske útvonalon. Kérdés, hogy Enying és Szekszárd közt milyen az út, mert azon kívül szerintem mindenhol jó. Ez összesen 553 km, tehát nem több mint amin most voltunk. Ellenben most is bejárnánk az ország egy részét.

Kedves Hoppá! Ha tervezel esetleg túrát, és nem veszed rossz néven akkor ez is szóba jöhetne.
Ha van esetleg másoknak is ötlete, akkor szóljon, szerintem sokkal jobb ha közösen hozunk össze egy útvonalat, így méginkább csapatmunka lesz.

Várom a véleményeket.

Ui.: csak ne junius 20-27-ig és július 19-26 közt legyen :)

szelekt 8 2008. május 11. 11:53  
"http://youtube.com/watch?v=g1sDfNlJ89I"

oregbandita 7 2008. május 10. 20:55  
Sziasztok.Megjártuk Csiksomlyót,motorral nem de gyalog elég jól eláztunk.A zászló itthon maradt de egy koma kezébõl kivettem az övét és azzal lengettem egy kicsit.Teljesitve a kötelességet.Azért irom hogy megjártuk, mert mi Székelyudvarhelyen lakunk a barátoméknál és igy a nap folyamán 2x megjártuk a Hargita alatt elhúzódó csodálatos utat.Ez olyan szuper ,hogy mindenkinek csak ajánlani tudom.Igazi motoros út. Egyébként Antikáékkal találkoztunk õk kocsival vannak. Kicsi a világ.További jó pihit mindenkinek

keresztapi 6 2008. május 10. 19:05  
helóka!!
ki merre volt motorozni?
képek???????????

keresztapi 5 2008. május 10. 11:26  
üdv Mindenkinek!!!
hogy telnek a napok elvtársak??

Magor 4 2008. május 10. 09:19  
Sziasztok!
Jó ötlet volt ez a topic.

Hoppá!
Nem zaklatás képpen, de mi lesz a képekkel, mert nem találom a tiszamoton. A múlt héten mondta öregbandita, hogy hétvégére-múlt- fent lesz!
Tudsz-e errõl valamit?

zoolika 3 2008. május 9. 21:50  
Yo!
Az északi végek engem is vonzanak!
Bár nem hiszem,hogy motoron meg tudnám csinálni...

Fecópapa 2 2008. május 9. 20:53  
Hello Hoppá !
Milyen jó, hogy itt is nyitottál egy topicot, ezután már két helyre kell figyelni....merthogy én úgy látom: a túrakiirás fóruma továbbra is él és virul.
Nordkapp...RÉM álom., de azért Ti még meghódithatjátok.
Szia !�

hoppá 1 2008. május 9. 11:24  
Üdvözlet a fedélzeten mindenkinek!

A "Csapat a Csapat" túrakiírás fórumának "tovább élése" okán gondoltam úgy, hogy esetleg szükség van egy olyan topicra ahol túra mentes, békeidõben is helye lesz az okosságoknak.

Hölgyek, Urak!
Csak tessék, csak tessék!!!!

Alul:
A nagy álom, a Nordkapp.
A valami vége,...vagyis az északi semmi kezdete Norvégiában.

ELőző oldal
Hoterkep

Tagok száma: 22119
5 622 Eddigi túrák
14 221 826 km
34071 Eddigi túra-résztvevők