antika | 5169 | 2009. május 15. 20:50 |
Bocs bandita én vasárnap nem érek rá,programom van mennem kell budaörsre.Te mit szeretnél összebeszélni?
|
oregbandita | 5165 | 2009. május 15. 20:10 |
kedves motoros társak.zoolikával és huugival arra az elhatározásra jutottunk hogy,holnap délelõtt csavaronk egyet.valószínû hogy Soltvadkert .aki akar csapódjon, összebeszélõs alapon 9vagy10 óra között. viszont a héten én már említettem hogy lehetne egyet fõzni is.nem sütögetni!ha valaki vevõ a programra jelezzen hogy a létszámot be tudjuk állítani.a motorozás és a bulizás nem függvénye egymásnak |
oregbandita | 5161 | 2009. május 14. 21:36 |
szia egyhengeres.az üzlet megköttetett. ha nem lesz esõ már biztos,hogy elkisérjük ide is antikát.
|
egyhengeresvmotor | 5160 | 2009. május 14. 21:18 |
Jó estét! Miket olvasok én itt?! A megrendelt kajám az asszem a B menü,(rántot húsos, meg még ki tudja mi). Ezt szívesen átruházom arra aki hamarabb jelentkezik érte, de ha nem bánod Bandita a pólókra én is igényt tartanék...:D, és megköszönném, bárki is hozza el...mondjuk egy B menüvel :P |
oregbandita | 5159 | 2009. május 14. 20:01 |
ezt nézd meg antika"http://www.ize.hu/click.php?id=11903&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D1C-Bxifv2Pk"
|
oregbandita | 5155 | 2009. május 14. 18:35 |
szia egyhengeres.én megyek antikával és igy be tudom vállalni a kaját és a póló átvételt.még hazáig ki gondolom hogy a kaja árát odadom de a pólót azt nem biztos |
egyhengeresvmotor | 5154 | 2009. május 13. 23:42 |
Vasárnap? Mi lesz akkor? Laci te eltudsz menni a 48órás össznépi kajálós gyûlésre? Ha igen akkor nekem van ott két póló egy M-es meg egy Xl-es, el tudnád hozni? |
oregbandita | 5153 | 2009. május 13. 22:25 |
sziasztok.jövök.csak még holnap be jelentkezek kajára.de te is hozzd a nejedet.oda megyünk délre háromkor meg el jövünk. addig még Pankát is le tudjátok passzolni. |
antika | 5149 | 2009. május 12. 21:09 |
Amikor kérdeztem jöttök-e az idõhiány nem szerepelt a nemleges válaszok indokaként.
|
oregbandita | 5148 | 2009. május 12. 20:35 |
antika!! csak ne sajnáltatnád magad.nem tûnt fel hogy csak neked volt idõd a 48órást végig csinálni?? |
oregbandita | 5145 | 2009. május 12. 18:22 |
sziasztok. Preston1 társunk javaslatához annyival csatlakoznék,hogy a beszámoló helyszínének tudnám javasolni a panzió teraszát/rossz idõ esetén bent/ahol sütögetéssel és italozással egybe kötött beszámolóra számítunk.az étel és ital választék bõvítéséhez mindenkitõl kisebb-nagyobb fel ajánlásokat is elfogadunk. |
preston1 | 5144 | 2009. május 12. 17:37 |
Jó napot kivánok. Nyilvánosan még nem gratuláltam a két motoros kollégának, most pótolom ez irányú elmaradásom, nagyon szép volt fiúk! Ez már olyan teljesitmény, amely a TISZAMOTO igen hosszú és tartalmas történelmében is helyet fog követelni magában. Az esemény fényét még ragyogóbbá tenné egy hétvégi, a két jóember által tartott élménybeszámoló, ahol mi is hallhatnánk a kalandokról. |
szelídmotoR1 | 5143 | 2009. május 10. 22:11 |
Egyhengeres Testvérünknek is köszönet azért, hogy Antikára figyelt az út jelentõs részén ezzel is elõsegítve annak célbaérését és azért a teljesídmenyért is amivel javarészt teljesítetted a kitûzött távot! Szép volt fiúk!!!!! |
szelídmotoR1 | 5142 | 2009. május 10. 22:07 |
Jó estét Motorosok! Üdv itthon Antika! Szép teljesítmény volt ez már megint a BMW 1200 GS-tõl! Mindenesetre azért meg is kellett ülni és ebben vitathatatlan érdemed van:)))))))) Gratulálok, de a faron billentést nem úszod meg! Valamelyik délután egy beszámolót az útról, élményekrõl, friss barátokról elvárok, várunk Tõled! Banditánál az általad megjelölt napon összejöhetnénk erre a "mesedélutánra". |
egyhengeresvmotor | 5141 | 2009. május 10. 21:40 |
És mint az megbeszéltük: Az endúrós az külön állatfaj, lexikonba illõ jellemzéssel. :D Nem semmi fazon volt az a kettõ.
|
egyhengeresvmotor | 5140 | 2009. május 10. 21:39 |
Laci! Le a kalappal. Ne haragudj, hogy ott hagytalak, sajnos így alakult, ha az a reggeli csúszás a komppal nincs akkor esélyes lett volna nekem is a befejezés, talán még szombat (nagyon)késõ este hazaértünk volna. De a volnás mondatoknak nincs értelme.. Jövõre már tapasztaltabban vágunk neki, számomra így is élmény volt, meg kihívás. |
oregbandita | 5139 | 2009. május 10. 19:52 |
sziasztok. nekem ebbõl a túrából az utolsó 240km jutott plusz gyuláig el mentünk de be aludtam ebéd után tõle úgy hogy pár perce tértem magamhoz így a sütögetés úszott.egyébként le a kalappal a napi hõsünk elõtt.ez nem semmi teljesítmény.azt hiszem a futott idõ se rossz.mondtam is neki hogy nem hogy irígylem hanem már szinte utálom is érte hogy neki az istenke ezt lehetõvé tette.de ez mellett gratulálok is a kitartásáért.jövõre biztos ott leszek én is. keresztapi. érdekelne a dolog bár az egészségi állapot még nem 100%-os.de megyünk mindenféleképpen ha kocsival is.de nekünk az udvarhelyi barátokkal csíksomlyónak benne kell lenni. ja és a nagyszájú úrimotoros ismerõsöknek csak annyit üzenek hogy az igazi motoros pillanatnyilag a csapatban csak is antika!! |
antika | 5138 | 2009. május 10. 19:35 |
Szevasztok Itt vagyok már régen.10.40-re értünk Makóra ami több lett mint 48 óra de így is jó szerintem.Most szedem ki a bömöst a bogarak alól,már kezd látszani. Pityu szerencséd,hogy eljöttél mert találtam még egy jó kis szakaszt 1,5km kb 25cm finom homok,majdnem besz@rtam mire átértem.Takiéknak tetszett volna. Nem semmi két elvetemült fazon volt,õk még éjjel hazajöttek. |
egyhengeresvmotor | 5137 | 2009. május 10. 18:57 |
Sziasztok! Hogy sikerült a mai Laci elé megyünk túra?egyáltalán hazért már? Mint azt gondolom tudjátok nekem muszály volt feladni idõ elõtt, sajnos!!! Ambíció még lett volna, de az idõ ellenünk dolgozott. (azért elég volt így is az a 1763 km, kicsit kezdtem zsibbadni). Jövõre ha lesz tuti belevágok megint, de akkor már kicsit felkészültebben, és ajánlom mindenkinek, hogy egy ilyen kört tegyen meg, még ha 5-6 nap alatt is, gyönyörû a táj, sokat lehet bámészkodni, elég élvezetes volt még így rohanva is az út. |
keresztapi | 5136 | 2009. május 10. 17:27 |
Tisztelt "Tagtársak"!!! Gratulálok a két TISZAMOTO-s nak a lenyomott teljesítményért. MÁS!!! volna-e jelentkezõ Pünkösdkor, egy romániai túrához? /29, 30, 31, 1 / |
manóbácsi | 5135 | 2009. május 10. 12:37 | Válasz erre: 5134 |
oregbandita | 5134 | 2009. május 8. 14:54 |
halló!!nincs senki gépközelben? zoolikával tervezünk egy rövid túrát délután.Lajosmizse a cél onnan bármerre jöhetünk haza.ha valakit érdekel írjon,hívjon vagy 15h40-kor mol kút. estére meg kellene beszélni a hétvégi 48órások kiséretét.esrtleg valami fogadást nekik sütögetéssel. |
antika | 5131 | 2009. május 5. 22:37 |
Ezt olvasva szerintem jobb,hogy papírkutya ez a Pali és nem jön velünk.
|
egyhengeresvmotor | 5130 | 2009. május 5. 22:02 |
R1! Benned egy költõ veszett el! Igaz nagyon mélyen, de akkor is. |
szelídmotoR1 | 5129 | 2009. május 5. 21:35 |
Laci, lélekben veletek leszek és csak a GPS-ed ment meg attól, hogy a lelkem tévútra vezessen:)) Küldök pár esõfelhõt fölétek, hogy menetközben felfrissüljetek, kis hátszelet is rendeltem az utatokra segítségül és végül a fáradt vándorok elé megyek, hogy a célban elismerõen a zsibbadt seggetekbe rúgjak:)) |
antika | 5127 | 2009. május 5. 21:26 |
Pali arról volt szó,hogy jössz velünk,nem pedig az utlsó száz kilóméterre libbensz oda bosszantani.
|
szelídmotoR1 | 5125 | 2009. május 5. 21:20 |
Jó estét Motorosok! A 48 órásoknak annyit mondok, hogy agyban kezdjenek el gyúrni, izomban erõsíteni meg már úgy is késõ - habár Antika /is/ a tél folyamán igen komoly energia tartalékokat halmozott fel az övére-, ezért inkább kezdjenek el 48 órát aludni:)) A csatlakozásunkra meg azért is számítsatok, mert ez lesz a " Haza támogató kommandó":))) |
oregbandita | 5123 | 2009. május 5. 21:08 |
a képekhez valami hozzáfûzni való?hogy tudjuk mi is. a 48 órásokhoz meg lehet hogy Gyulán kéne csatlakozni |
preston1 | 5122 | 2009. május 5. 20:56 | Válasz erre: 5121 |
Értem én a viccet, csak nem szeretem... Érdekes lesz ez a 48 óra, de megcsináljátok! Na még egyszer a hétvége: ![]() ![]() |
antika | 5121 | 2009. május 5. 20:43 |
Tibi vigyázz,ha kiálltok valamelyik sarokra hogy bevárjatok bennünket fenn áll a veszélye,hogy valaki megkérdezi:-Mennyi?
|
oregbandita | 5119 | 2009. május 5. 20:40 |
egyhengeres!hogy birom ezt innen kinyomtatni?vagy esetleg e-mailba elbírod küldeni?egyébként valószínû csatlakozunk Preston1 barátunkhoz.
|
oregbandita | 5117 | 2009. május 5. 20:36 |
ha nem lennénk ilyen jó viszonyba most elég érdekeseket tudnék neked írni!
|
egyhengeresvmotor | 5113 | 2009. május 5. 20:26 |
Induló kilométeróra-állás: .................................................................................... Indulási idõ: ............................................................................................................. Indulj el a 11-es úton Visegrád felé. Kanyarodj balra, keresd meg a szobi kompot és kelj át a Dunán. A komp 6.40 és 18.40 között óránként jár. Mennyi a viteldíj 1 fõre és 1 motorra? ......................................................................................................................................... Szobon fordulj a letkési határátkelõ felé. Vámosmikola után fordulj balra Tésa felé. Épp csak kanyarodj be Tésára és nézd meg bal felé az elsõ utca nevét! ......................................................................................................................................... Hagy el Tésát és menj tovább az eredeti irányba, majd fordulj Budapest felé a 2-esen! Honton nézd meg, kinek állítottak emléket a régi tûzoltókocsi mellett? ......................................................................................................................................... Drégelypalánkon térj le balra a 2-es fõútról. Haladj át Balassagyarmaton, menj folyamatosan Kelet felé. Szécsényen fordulj Északnak, kanyarodj be a megye állszõrzetére! Litkén a Községházán milyen emléktáblát látsz? ......................................................................................................................................... Karancsalján keresztül ment Salgótarjánba. Menj a Shell kúthoz (nyitva 0-24), teljesítetted a szakaszt. Záró kilométeróra-állás: ........................................................................................ Érkezési idõ: ........................................................................................................... Tankolt üzemanyag-mennyiség: ....................................................................... Induló kilométeróra-állás: .................................................................................. Indulási idõ: .......................................................................................................... Indulj Cered irányába. Érintsd Ózdot. Bénrévénél nehogy átmenj Szlovákiába! A 25-ös útról fordulj jobbra. Szinte rögtön dobj egy balost és menj be a szorgalmasok falujába. Irány a cseppkõbarlang! Érintsd Jósvafõt és Komjátit. Menj egészen a határig, majd fordulj jobbra és Hídvégardón állj meg a csodaszép Millenum Emlékparkban a templom mellett. Hány oszlop határolja? ........................................................................................................................................ Szemerén olvasd le az iskola faláról, kinek a támogatásával épült! ........................................................................................................................................ Hernádvécsénél egy rövid idõre térj rá a 3-as fõútra, majd jobbra térj le róla. Nézd meg, Kékeden hogy hívják a szép elegáns szállodát? ........................................................................................................................................ Mikóháza érintésével érkezz Sátoraljaújhelyre, keresd a Tescoval szemben az Avanti kutat (nyitva 0-24), ahol azt hiszem, rád fog férni egy kis pihenés! Záró kilométeróra-állás: ...................................................................................... Érkezési idõ: ......................................................................................................... Tankolt üzemanyag-mennyiség: ..................................................................... Induló kilométeróra-állás: ..................................................................................... Indulási idõ: ............................................................................................................. Sátoraljaújhely belvárosát a kútról balra fordulva az elkerülõn megúszhatod. Irány Pácin, majd nézd meg, Zemplénagárdon hányas számú élelmiszerbolt található! ......................................................................................................................................... Mivel megszûnt a komp, vissza kell menned Cigánd felé, hogy elérd a Tisza-hidat. Utána ugorj fel Szabolcsveresmartra, és nézd meg, milyen sört mér a Kurta Kocsma. ......................................................................................................................................... Innen a 4-es fõúton roboghatsz Záhonyig, majd Zsurkon kukkantsd meg, a jobb oldalon mi a legutolsó szám házszáma? ......................................................................................................................................... Tiszamogyorós után egy remek pontonhídon tudsz átkelni 6-22 óra között. Jöjjön Barabás és Beregdaróc, majd Tiszacsécsén keresd egy híres író szülõházát! Ki õ? (Ott áll életnagyságban a kertben!) ......................................................................................................................................... Méhtelek érintésével a cél Csenger és a szakasz végén a MOL kút (nyitva 6-20). 24 órás nyitvatartású kutat Fehérgyarmaton találsz legközelebb. Záró kilométeróra-állás: ....................................................................................... Érkezési idõ: .......................................................................................................... Tankolt üzemanyag-mennyiség: ..................................................................... Induló kilométeróra-állás: ..................................................................................... Indulási idõ: ............................................................................................................. Csengerújfaluban az elsõ templom elõtt milyen sebességkorlátozó táblát látsz? ......................................................................................................................................... Menj Vállajra és nézd meg, mi a horgásztó neve. ......................................................................................................................................... Menj Penészlek felé, majd Nyírábrányban a zöldséges elõtt fordulj balra! Közvetlenül az országhatár elõtt milyen presszó található az út jobb oldalán? ......................................................................................................................................... Menj a Keménykalap és Krumpliorr fagylaltárusának "szülõfaluja" felé! Ezután jöjjön Biharkeresztes és Mezõgyán, majd meg is érkezel Sarkadra a MOL kúthoz (nyitva 06-22). A legközelebbi 0-24 órás nyitvatartású töltõállomás Gyulán van. Záró kilométeróra-állás: ....................................................................................... Érkezési idõ: .......................................................................................................... Tankolt üzemanyag-mennyiség: ..................................................................... Induló kilométeróra-állás: ..................................................................................... Indulási idõ: ............................................................................................................. Rögrön két keresztnév felé folytasd az utat. A másodikban mi a kis benzinkút nyitvatartása? ......................................................................................................................................... Hány nyelven üdvözlik az utazót Lökösházán? ......................................................................................................................................... Battonyán a jobb oldalon látsz egy játéktermet. Mi a neve? ......................................................................................................................................... Nagylakon keresztül menj Magyarcsanádra, ahol az egymás mellett álló két templom közül a jobb oldali csúcsán látsz egy évszámot. Mi az? ......................................................................................................................................... És máris újabb feltöltõdés vár Makón a MOL kútnál (nyitva 0-24)! Záró kilométeróra-állás: ....................................................................................... Érkezési idõ: .......................................................................................................... Tankolt üzemanyag-mennyiség: ..................................................................... Induló kilométeróra-állás: ..................................................................................... Indulási idõ: ............................................................................................................. Hogy tökéletesen lekövesd a határvonalat, Kübekháza felé kellene menned. Azonban éppen építik az utat, jelenleg csak endúróval járható, így ez a szakasz FAKULTATÍV! Amennyiben vállalod, Kiszombornál fordulj le a 43-asról és így köze- lítsd meg Kübekházát, ahol nézd meg, kiket vár a szálloda (nem kötelezõ kérdés!). ......................................................................................................................................... Nyugat felé haladva következik Délkelet-Magyarország legnagyobb települése. Röszkén mi a 100 forintos bolt melletti kisállat-eledel üzlet neve? ......................................................................................................................................... Menj Kissor felé. A zöld Kissor tábla után balra postaládákat látsz. Milyen színûek? ......................................................................................................................................... Kelebián mikor emelték a feszületet a szõlõsgazdák? ......................................................................................................................................... Lehet, hogy úgy érzed: minek kell már megint tankolni, de Bácsalmáson ezt újra meg- teheted, sõt, meg KELL tenned a MOL kútnál (nyitva 06-22). 24 órás nyitvatartású kutat Baján találsz legközelebb. Záró kilométeróra-állás: ....................................................................................... <BR>Érkezési idõ: .......................................................................................................... <BR>Tankolt üzemanyag-mennyiség: ..................................................................... <BR> <BR> <BR>Induló kilométeróra-állás: ..................................................................................... <BR>Indulási idõ: ............................................................................................................. <BR>Katymáron milyen színû szemetest látsz az elsõ buszmegálló mellett? <BR>......................................................................................................................................... <BR>Menj Gara községbe, ahol számold meg a kis kápolna elõtti emlékparkban látható <BR>feszületeket. Hány darabot számoltál? <BR>......................................................................................................................................... <BR>Hercegszántón megint majdnem elhagyod az országot, elõtte fordulj jobbra. <BR>Milyen éttermet látsz, amikor elfordulsz? <BR>......................................................................................................................................... <BR>Itt ismét FAKULTATÍV feladat következik. Budzsákon balra fordulhatsz, követve a <BR>Hóduna táblát. Az út utolsó szakasza murvás, endúrósoknak világosban ajánlott. <BR>Amennyiben kihagyod, Budzsákon kövesd az utat és egyenesen menj Homorúdra. <BR>Innen cél a mohácsi komp, jöhet a DUNÁNTÚL! <BR>A komp 6.10 és 20.10 között jár reggel és este óránként, napközben fél óránként. <BR>A menetjegy árát itt is írd fel, légy szíves egy fõ és egy motor esetén. <BR>......................................................................................................................................... <BR>Nehogy az 57-es úton Pécs felé menj, inkább fordulj Udvar felé! <BR>Sátorhely után és Beremend elõtt Bezedeken nézd meg, milyen állat van az emlékmû <BR>tetején. <BR>......................................................................................................................................... <BR>Beremend után fordulj Matty felé, majd Drávaszabolcson olvasd le a keresztezõdéssel <BR>szemben levõ, azóta elköltözött szerszámbolt nevét, ami nem túl magyaros. <BR>......................................................................................................................................... <BR>Vajszló után Vejtin az emlékmû mögött milyen színekbõl áll a régi tûzoltószekér? <BR>......................................................................................................................................... <BR>Mi Drávakaresztúr horvát neve? <BR>......................................................................................................................................... <BR>Daránynál térj vissza a 6-os útra, majd Barcson jöhet a pihenõ a MOL kútnál! <BR>(A kút nyitvatartása 06-22 óra.) <BR>Legközelebb 24 órás kutat Szigetváron találsz, ami sajnos hatalmas kerülõ. <BR>Záró kilométeróra-állás: ....................................................................................... <BR>Érkezési idõ: .......................................................................................................... <BR>Tankolt üzemanyag-mennyiség: ..................................................................... <BR> <BR> <BR>Induló kilométeróra-állás: ..................................................................................... <BR>Indulási idõ: .............................................................................................................. <BR> <BR>Semmiképpen ne hagyd ki a H2O erõdítményének nevét viselõ települést! <BR>Zákányon a sárga templomon hány fehér oszlopot látsz? <BR>.......................................................................................................................................... <BR>Egy kis kanyarral éppen csak benézünk Nagykanizsára, majd Fityeházon ihatsz egy <BR>kávét egy szép, modern kávéházban a jobb oldalon. Mi a neve a kávéháznak? <BR>.......................................................................................................................................... <BR>Tornyiszentmiklósig a határhoz legközelebbi út az M70-es autópálya, de az fizetõs, <BR>menj inkább mellékúton! Innen gyönyörû erdei utakon éred el Gosztolát. <BR>Mettõl meddig tart nyitva a Gosztola Gyöngye hotel étterme? <BR>.......................................................................................................................................... <BR>Magyarszombatfán hogy hívják a Kati Cukrászda mellett lakó fazekast? <BR>.......................................................................................................................................... <BR>Innen már a csodálatos Õrségi Nemzeti parkban haladsz. <BR>Vigyázz, keskenyek az utak, és itt különösen nagy a vadveszély!!! <BR>Apátistvánfalván a templom tetején hány keresztet látsz a cserepeken, ahogy köze- <BR>ledsz az épület felé? <BR>.......................................................................................................................................... <BR>Menj egyenesen Szentgotthárdra, ahol a 0-24 óráig nyitva tartó <BR>MOL kúton felfrissülhetsz. (Ez nem a városban, hanem a 8-as út <BR>mellett található!!!) <BR> <BR>Záró kilométeróra-állás: ........................................................................................ <BR>Érkezési idõ: ............................................................................................................ <BR>Tankolt üzemanyag-mennyiség: ........................................................................ <BR> <BR> <BR>Induló kilométeróra-állás: .................................................................................. <BR>Indulási idõ: ........................................................................................................... <BR> <BR>Indulj Keletre a 8-as fõúton! <BR>Vasalján a körforgalom elõtt mi a körjegyzõ postai címe? <BR>....................................................................................................................................... <BR>Ahogy visszaérsz a 8-as fõútra, rögtön fordulj Ják felé. <BR>Keresd meg a szexfilmekben szereplõ papot! <BR>Tartsd az irányt ezen települések mentén: <BR> - Bucsu <BR> - Bozsok <BR>Amennyiben van kedved, fakultatív programként felmotorozhatsz a Kõszegi Tájvédelmi <BR>Körzet hegyi útjaira. Ehhez fordulj Velem felé, majd ott a Jáki Kápolna elágazásánál <BR>tarts jobbra! <BR>Ezt a pontot sötétben hagyd ki, nagy a vadveszély és a panorámát sem látod! <BR>Milyen színû sífelvonót látsz a hegyen (nem kötelezõ kérdés!)? <BR>....................................................................................................................................... <BR>A Tájvédelmi Körzetbõl egyenesen Kõszegre érkezel. Ha kihagyod, akkor is, csak <BR>a fõúton. <BR>Kõszeg után Peresznye érintésével irány a "német és" falva! <BR>Az undi háborús emlékmû mögött milyen épület áll? <BR>....................................................................................................................................... <BR>Már meg is érkezel Lövõbe, ahol újra megitathatod a paripát a MOL kútnál (0-24). <BR> <BR>Záró kilométeróra-állás: ...................................................................................... <BR>Érkezési idõ: .......................................................................................................... <BR>Tankolt üzemanyag-mennyiség: ...................................................................... <BR> <BR> <BR>Induló kilométeróra-állás: .................................................................................... <BR>Indulási idõ: ............................................................................................................. <BR> <BR>A 84-es úton vedd célba Sopront, ám elõbb felelj erre: <BR>Hány templomtornyot látsz, amint beérsz Harkára? <BR>........................................................................................................................................ <BR>Ezután haladj át Sopronon, majd figyelj Fertõrákoson. <BR>Milyen jeles eseménynek állít emléket a "Kõfejtõ Étterem" mellett látható emlékmû? <BR>........................................................................................................................................ <BR>Fertõdön fordulj Nyárliget felé, de mielõtt kimennél az országból, fordulj jobbra! <BR>Ki vár kávéval, amint beérsz Tõzeggyármajorba? <BR>........................................................................................................................................ <BR>Haladj át Oslin és Jánossomorján. <BR>Mosonszolnok játszóterén hány kocsit húz a kis favonat? <BR>........................................................................................................................................ <BR>A legtöbb Gorenjét látott határátkelõnk településén áthaladva a célod Rajka, és a sok <BR>manõver után a megérdemelt felfrissülés (MOL kút, nyitva 0-24)! <BR> <BR>Záró kilométeróra-állás: ....................................................................................... <BR>Érkezési idõ: ........................................................................................................... <BR>Tankolt üzemanyag-mennyiség: ....................................................................... <BR> <BR> <BR>Induló kilométeróra-állás: .................................................................................... <BR>Indulási idõ: ............................................................................................................ <BR> <BR>Hogy Gyõrig biztosan ne kerülj az 1-es fõútra, felelj erre a kérdésre: <BR>Melyik szlovákiai település Püski testvérközsége? <BR>........................................................................................................................................ <BR>Gyõrig érintsd még Ásványrárót és Gyõrladamért is, ez a legrövidebb útvonal. <BR>Gyõrtõl Esztergomig sajnos semmilyen érdekességgel nem szolgálhatunk, kövesd a <BR>10-es majd 11-es fõutakat egészen az Esztergomi Bazilika utáni MOL benzinkútig! <BR>(A kút 0-24 óráig tart niytva.) <BR> <BR>Záró kilométeróra-állás: ........................................................................................ <BR>Érkezési idõ: ........................................................................................................... <BR>Tankolt üzemanyag-mennyiség: ....................................................................... <BR> <BR> |
oregbandita | 5112 | 2009. május 5. 19:26 |
zoolikának meg azt üzenem,hogy Méray&Dobra kft Bp 1192 Üllõi u 206 Tel:1/2815352 Motorrad 1196 Bp Nagykõrösi u 48Zentai Sanyi 30/2579721 Bontó:Bp Üllõi u ? Tel:70/5850436 Nagy Zoltán Szekszárd Motoros bolt Tel:74/315853 20/9355600 ezeken a helyeken lehet ilyeneket találni az elsõ kimondottan ilyennel foglalkozik.az elsõ 3-nak van weblapja is |
oregbandita | 5111 | 2009. május 5. 19:16 |
sziasztok. szia egyhengeres! az itinert fel scannelhetnéd hátha tudnánk valami okosat hozzá szólni. |
egyhengeresvmotor | 5110 | 2009. május 5. 18:52 |
Jó estét mindenkinek! A 48 órás téma egyre közelebb van, már megérkezett az itiner is, de még nem volt idõm egyeztetni az általam készített útvonaltervvel, elsõre ránézve, van 1-2 hely ahol különbözik az enyém. Kb. itt tart a dolog. Ja... ma sikerült beszereznem egy defektjavító készletet, 3 defektre elegendõ gáz van, meg 12 defektre való javító "dugó" (nem tudom minek hívják szaknyelven). |
preston1 | 5109 | 2009. május 5. 17:34 |
Jó napot kivánok. Jónak tûnik az ajándék, a megfáradt épitõmester tudja majd pihenésre /is/ használni. Hogy áll a 48-órás téma, mentek? Lehet, hogy valamikor,valahol,valakivel csatlakozunk mikor jöttök hazafelé, persze csak ha nem teher. De ha az akkor is megyünk... |
ambrus59 | 5108 | 2009. május 4. 22:00 |
köszönök mindent - kockázás nagyon jó, ajállom mindenkinek:-) -10 kakas bánta a bulit:-) ![]() ![]() ![]() |
preston1 | 5107 | 2009. május 3. 16:33 |
Jó napot kivánok. Jó volt a tegnapi túra, meg az azt követõ zárás is, úgy látom azért csak beengedtek mindenkit /a saját lakásába/. |
manóbácsi | 5106 | 2009. május 3. 10:53 |
Sziasztok " VÁRFOGLALÓK " Én is szeretem a hosszú túrákat !!! Például ERDÉLY? Júliusban megyünk 27-en . Nincs kedvetek csatlakozni ? Ha jönnétek írjatok a motorostura@citromail.hura és elmondok minden infót. Manóbácsi Kaposvárról ![]() |
szelídmotoR1 | 5103 | 2009. május 3. 09:57 |
- "ágyúszóra" haza is értünk -Bács-Kiskun megye Tiszakécske, Petõfi utca ![]() ![]() |
szelídmotoR1 | 5102 | 2009. május 3. 09:48 |
-friss hegyi levegõ szívása /Baz megye Regéc/ -jó bor "szívása" Tállya /Tóth pincészet/ ![]() ![]() ![]() |
szelídmotoR1 | 5101 | 2009. május 3. 09:40 |
-kis "kitérõ" Komlóska községbe a Ruszin kisebbség emlékházához:)) -a kivezetõ út keresése - a hozzá való közlekedési eszköz ![]() ![]() ![]() |
szelídmotoR1 | 5100 | 2009. május 3. 09:27 |
-koszorúzás a Rákóczi szobornál /ezúton is köszönöm a Ruszin kisebbség hozzájárulását/ ![]() |
szelídmotoR1 | 5099 | 2009. május 3. 09:23 |
- kimerevített GPS térkép - Sárospatak Rákóczivár - a vár elfoglalói /Tiszamoto/ ![]() ![]() ![]() |
szelídmotoR1 | 5097 | 2009. május 3. 09:12 |
szelídmotoR1 | 5096 | 2009. május 3. 08:56 |
Jó reggelt kívánok, a másnaposaknak is! Ambrus barátomnak elõször is köszönöm a tegnap esti vendéglátást és kicsattanó jó egészséget, sok motorozást kívánok neked! |
szelídmotoR1 | 5095 | 2009. május 1. 09:04 |
Jó reggelt Magyarok! A nagy faállítás:))) Mindenkinek szép napot kívánok! Ne feledjétek,holnap reggel 7.00 túra indul!!! ![]() ![]() ![]() |
duke.uw.hu | 5092 | 2009. április 29. 08:12 | Válasz erre: 5090 |
Palikám Márti tud róla,hogy fát akarsz állítani? -Márti azt tudja hogy a Pali nagyon akarna "állítani" de azzal is tisztába van hogy ez nem nagyon sikerül neki és ezért akar külsõ segítséget igénybe venni. De mit is várhatna egy "kis"-nyugdíjastól.....
|
duke.uw.hu | 5091 | 2009. április 29. 08:02 |
"Földimmel és azt mondta, tud jönni" - tisztázzuk a MOL-kútig biztos, ha az asszony ide adja a robogóját a Kécske tábláig is biztos. Tovább(?) esetleg ha Antika /mivel õ itthon akar maradni/ ideadja a nagy BMW-t..... Casco van rajta? |
preston1 | 5089 | 2009. április 29. 07:05 |
Férfiak tökös legények! Csütörtök estére májusfa állító akciót szervezek!!!! Mikor állítottak asszonynak májusfát, talán majd most a mieink kaphatnak. Szállító jármûvet, MTZ-82 én biztosítom /árkon-bokron keresztül bírja!!!/ Péntek hajnalban nálunk záróbuli /fáradt legényeknek ébresztõ pálesz,+ kóbász, szalonka, retek,v.hagyma/ Résztvevõk jelentkezése a megszokott módon!! Jó reggelt kivánok. Az elsõ reakcióimat és véleményem le se merem irni, jó faállitást neked Pali... |
szelídmotoR1 | 5088 | 2009. április 28. 20:37 |
Eddig nem nagy a tolongás, de ha "vidékrõl" hozott erõsítést is beleveszzük akkor is szép számmal megyünk. Ma beszéltem Földimmel és azt mondta, tud jönni és talán Vincze Sanyi is csapódik.. Egy biztos, aki kihagyja annak egy élménnyel kevesebbje lesz! Remélem az idõjárás is kegyeibe veszi a társaságot! Férfiak tökös legények! Csütörtök estére májusfa állító akciót szervezek!!!! Mikor állítottak asszonynak májusfát, talán majd most a mieink kaphatnak. Szállító jármûvet, MTZ-82 én biztosítom /árkon-bokron keresztül bírja!!!/ Péntek hajnalban nálunk záróbuli /fáradt legényeknek ébresztõ pálesz,+ kóbász, szalonka, retek,v.hagyma/ Résztvevõk jelentkezése a megszokott módon!! |
szelídmotoR1 | 5086 | 2009. április 28. 19:42 |
Szép estét kívánok mindenkinek! Egy kis elõzetes a túra egyik fõ állomáshelyérõl. Talán felkelti érdeklõdéseteket! Innen a Zempléni hegyek között kanyargó utakon teszünk egy kis természetjárást, ahol ki lehet élvezni a szerpentinezés minden örömét. "http://www.youtube.com/watch?v=zth_-pBBV5Y" |
antika | 5083 | 2009. április 27. 19:06 |
Én kihagyom mert kicsit lemaradtam a szülõi ház akadálymentesítésével,de este megyek a buliba.
|
egyhengeresvmotor | 5081 | 2009. április 27. 18:06 |
Tehát: Indulás 2009.05.02-a 07.00 óra Tiszakécske Mol kút/Dió/-Szolnok-Jászapáti-Füzesabony-Miskolc-Szerencs-Sárospatak-Tolcsva-Háromhuta-Vizsoly-Abaújszántó-Tállya-Miskolc-Füzesabony-Szolnok-Tiszakécske /Petõfi utca/ Túrához javaslom kisebb-nagyobb boroshordók felszerelését a gépekre, mert bizony a "folyó arany" hazájába túrázunk majd!:)) A részvételre jelentkezést az elõzõ túrán bevált módon jelezzétek. Résztvevõk: 1.SzelídmotoR1 2.Preston+2motor+2fõ 3.EgyhengeresVmotor 2 motor |
preston1 | 5080 | 2009. április 27. 17:56 |
Jó napot kivánok. Ez a 48 órás túrácska oké, hogy mentek, hát a most hétvégi Sárospatak és térsége, erre nem jelentkeztek? A végén még ketten megyünk Palival... |
egyhengeresvmotor | 5079 | 2009. április 27. 14:12 |
Nah kérem szépen...Laci! Elküldtem a pénzt, meg fel is jelentkeztem. Nincs visszaút....:D
|
antika | 5078 | 2009. április 27. 12:51 |
Szevasztok Pityu tessék feljelentkezni és pénzt utalni!Én már megtettem.Pali azt mondta,hogy nem látja elõre nyugdíjas idejének beosztását tehát vagy jön,vagy nem.A biztonság kedvéért nem utalja a 2.500-ft-ot nehogy elbukja!!!Ha mégis jönne legfeljebb nem kap pólót(szerintem mindenki tudja,hogy ketten megyünk) |
szelídmotoR1 | 5075 | 2009. április 26. 09:46 |
Jó reggelt, sziasztok. Ambrus képviselte a csapatot Kõröstetétlen-Törtel viszonylatban. Megtévedtnek látszanék ha nem tudtam volna a Bandita buli útvonalról. Bármi meglepõnek tûnhet, de igy került a képbe Törtel.:) Ambrus pár pillanatképet is dobj már fel a buliról! |
ambrus59 | 5074 | 2009. április 26. 09:16 |
sziasztok én voltam tetétlennen is meg tötelen is, ugyan is odda mentünk át a felvonulással.kb 150 gép volt. |
antika | 5073 | 2009. április 25. 21:21 |
Az nem jó,ha Pali nyilatkozik Törtelrõl mert akármi történt is legendát csinál belõle. Tárgyilagos beszámolót kérek. |
antika | 5070 | 2009. április 25. 21:12 |
Úgy néz ki,hogy ketten megyünk Pityuval és Pali is jelezte szándékát,de errõl majd akkor nyilatkoznék ha hazaértünk.
|