szelídmotoR1 | 2020 | 2008. július 6. 16:21 |
Egy délutáni rövid helybeni kör, csak hogy motor átkenje magát olajjal? 17.00 MOL. jön valaki? |
szelídmotoR1 | 2019 | 2008. július 6. 16:12 |
Csabi! Képeslapra nem volt idõm, Hozzád mennék de nincs cipõm. Szánkón csúsznék ha hó lenne, maradjunk hát üzenetben. Boldog névnapot kívánok! Az összeállítás kitûnõ, köszönjük Neked! |
Magor | 2018 | 2008. július 6. 16:07 |
Sziasztok!!! Köszi a bulit szelekt, jól éreztük magunkat!!! Csabának boldog névnapot, és bocs hogy nem mentem, de este még meglátogattuk a partot és nagyon meghajoltam!!! |
szelídmotoR1 | 2016 | 2008. július 6. 15:55 |
Sziasztok Skacok és B.Zs.! Szeretném ezúton is megköszönni Szelekt tesónak azt az áldozatot, amely során lemondott az eljegyzési buliról és inkább egy baráti körben eltöltött fantasztikus estét varázsolt a Gólya utcába. Hatalmas szíved van Barátom! |
preston1 | 2015 | 2008. július 6. 09:34 |
Jó napot kivánok. Szelekt testvérnek köszönjük a vendéglátást, természetesen a mai ebédre is megyek, rokonságomból kb.lo fõt viszek. Gratulálok Csabának az összeállitáshoz, szép munka. A pálinkád is jó volt, és boldog névnapot kivánok.
|
szelekt | 2014 | 2008. július 6. 08:07 |
Hali. Köszönöm Mindenkinek a teljesség igénye nélkül...... (nem akartam,hogy szülinap ünneplése legyen,ezért nem is említettem,csak egy valakinek,de ennyi erõvel a tiszainfóba is hirdethettem volna...):):):):) Meghatódtam.... 11-tõl várok mindenkit egy kis ebédre(pacal) Nem volt elég még este,persze,hogy le kellett mennem még a partra.... (esetlegesen elõforduló kóbor apácákra, mint férfi már nem voltam veszélyes.) Ez csak a tegnap estére vonatkozik,mindenféle pikírt megjegyzések elõtt. |
duke.uw.hu | 2013 | 2008. július 6. 00:21 |
Akiknek korán fellõték a pizsit, sajnos(?) lemaradtak egy video world premierrõl. Szelekt-tesó születésnapja adta az "ihletet": "http://www.videoplayer.hu/videos/embed/196929" "http://www.videoplayer.hu/videos/play/196929" |
duke.uw.hu | 2012 | 2008. július 5. 20:10 |
Helyszini tudósitás Szelekt "testvér" TiszaMoto bulijáról: K*va jó a buli! Halyrá, halyrá, halyrááááááááá! :) |
BZS | 2011 | 2008. július 5. 11:20 |
Jó Napot Emberek! Mivel a mai napon van Selekt-el az eljegyzési buli mindenkit várok szeretettel a Tisza parton, érkezés min. harckocsival, arra ugyanis mindenkinek felférnek a feleségek mellet az aktuális barátnõk is.
|
preston1 | 2010 | 2008. július 5. 08:39 |
Jó napot, hajrá Magyarország, hajrá Tiszamotó, hajrá Szelekt buli! Mi a helyzet Pali, éjjel nem voltál a parton inni?
|
szelídmotoR1 | 2009 | 2008. július 5. 07:55 |
Jó reggelt mindenkinek! Szelekt tesó, aki mindég lesben áll, most is sikeresen ilusztrláta a tegnapi eseményeket. / van azért még a tarsolyában/ Te Szelekt, amikor a barátod képét elsõre megnéztem, mint Magor testvérünket látnám szemüveg és p... szõrzet mögé bújva. Antika reakcióját talán ez a hasonlóság magyarázhatja:))) |
szelekt | 2008 | 2008. július 4. 23:19 |
Laci bácsi meghivta a társaságot egy italra, köszönjük Laci bácsi :):):) ![]() ![]() |
antika | 2006 | 2008. július 4. 23:04 |
Vagy a páncél jó méret ,csak a "töltelék" volt nagy bele. Mi volt Szelekt a többiek hogy állnak? |
szelekt | 2005 | 2008. július 4. 22:41 |
Antika,utánozhatatlan,sajátságos stilusában közölte: kicsi a páncél...... a kép beszél:):) ![]() |
szelekt | 2004 | 2008. július 4. 22:30 |
szelekt | 2003 | 2008. július 4. 22:12 |
Sziasztok. Fecópapa,: Köszönöm a jelzést,sajnálom,megértem. Téged sok szeretettel várlak. Más.: Ma voltam egy foci derbin, Természetesen R1 "valamivel,annak a nagyságával dicsekedett..... ![]() |
Fecópapa | 2002 | 2008. július 4. 00:05 |
Helló, kedves Szelekt és mindenki! Be kell jelentenem, hogy Lacó nicknevû bajtársunk a szombati Szelekt-bulin nem tud részt venni, a tágabb családja ugyanis erre az idõpontra egy László-napi banzájt hozott neki össze meglepetésként. |
szelídmotoR1 | 1999 | 2008. július 3. 21:25 |
A hétvégére Bp-re is beköszönt a "római" szokás:))) Az asztal kérdés, nem kérdés. Csörögj rám reggel. Ha gondolod, söröshordót csapolóval is szerezhetünk:)))) |
szelídmotoR1 | 1998 | 2008. július 3. 21:18 |
Köszönöm az invitálást, de ez mögött kis piszkafát is érzek. Tudod az én nejem is ugyan úgy viszonyul az esti egyedüli kimaradáshoz, mint más feleség, tehát a békesség kedvéért most ezt kihagyom.:((( |
preston1 | 1992 | 2008. július 3. 20:16 |
Szelekt bármikor jöhetsz, elõtte hivj fel. Most kapcsolok, hogy a római nektárt dicsõitõ kollégánk a következõre gondolt: Az ókori homoszexualitásról… Az ókori Róma homoszexualitását erõsen befolyásolta a görög. Elég arra utalni, hogy a görög és a római istenek tulajdonképpen azonosak, csak más a nevük. Buchanan (2000) szerint az elsõ 15 hódító hadvezérbõl 14 homoszexuális volt. A köztársaság korát az erkölcsi közömbösség jellemezte: sem szégyennek, sem dicsõségnek nem tekintették a homoszexualitást. Cicero leszögezte, hogy nincs abban semmi jogellenes, ha két férfi élvezi az erotikus gyönyöröket, de mindent a maga helyén kell kezelni. Nem szabad, hogy az egyik a másik ellenõrzése alá kerüljön és nem szabad kiváltságokat adni érte. Buchanan (2000) a legfõbb különbséget a görög és a római oktatás között abban látja, hogy a rómaiak a szülõt tartották elsõsorban felelõsnek a nevelésért, ezért például tanára csak azután szexelhetett diákjával miután saját gyermekével már megtette, illetve a diák saját apjával is megtette már. |
szelekt | 1991 | 2008. július 3. 20:02 |
Hali. vendégek voltak, Hoppá tisztelt meg és késõbb Öregbanditáék. Öregbandita: Holnap felhivlak a sütés ügyben...köszönöm szépen. Preston1: asztalra szügség lenne +székek mikor mehetnék érte holnap? R1 teso:hozzád is hasonló ügyben, mikor mehetek érte holnap? |
szelídmotoR1 | 1984 | 2008. július 3. 18:04 |
Drága Preston1! Látom a feladatot majdnem megoldottad, azonban a római nektárt én összefoglalóan használtam, hiszen tudod nagyon jól, hogy a rómaiak igazán élvezték az életet, tudtak élni. Tehát "római nektár" alatt értettem a hamvas ifjú nõket, a mézes borokat és a sört is. A sör törtenét azért köszönöm, hiszen így mások is átlátnak a habos oldalon túlra:))) |
preston1 | 1983 | 2008. július 3. 15:27 |
Jó napot mindenkinek! Idõrend sorrendben haladva: 1. Én nem szoktam két-három pohár sörtõl"meghajolni" mint pl.R1. már ha a nemes római nektáron a sört értette majdnem egyetemi végzettségü, de kissé félmüvelt kollégánk. Ha már eddig nem tudtad: A sör története: Bármilyen megdöbbentõ is, de megtalált leletek alapján a sumérok a Tigris és az Eufrátesz folyók által határolt területen már az idõszámításunk elõtti V. évezredben készítettek sört! Írásos feljegyzések nem állnak természetesen rendelkezésre, de a régészek több olyan edényt találtak, melyekben tönkbúzát, árpát és malátát tartottak. A sört ekkor árpakenyérrel fõzték. Mivel a komlót még nem ismerték, a sört mézzel, datolyával, fügével és más gyümölcsökkel ízesítették. A sör legrégebbi írásos bizonyítéka ie. III. évezredbõl, Mezopotámiából való "monument Bleu". A sörkészítést ekkor már nemcsak ismerték és gyakorolták, de még törvényben is szabályozták! Hammurapi törvényoszlopán is találunk a sörök minõségének biztosítására vonatkozó szabályokat, ezek megszegõit pedig a kor szellemében igen súlyos büntetésekkel igyekeztek eltántorítani a sörpancstól. Az ókori Egyiptomban a sör hallatlanul népszerû volt, amit a Királyok Völgyében található sírkamrák falfestményei, valamint a fennmaradt papirusztekercsek is bizonyítanak. A sör meglepõ módon Egyiptomban nem csak a gazdagok privilégiuma volt, egyszerû emberek és rabszolgák is ugyanúgy fogyaszthatták! Az egyiptomiak az i.e. 1800 körül már ismerték a kifejezetten a sör erjesztésére való élesztõket. Görögországban, majd a Római Birodalomban a sör sokat veszített a népszerûségébõl, mivel a görögök és a rómaiak is inkább a bort kedvelték, a sörfogyasztást a barbár népek szokásának tartották. Azokon a vidékeken viszont, amely borszõlõ termesztésére már nem volt megfelelõ, a sörfõzés egyre inkább elterjedt. A mai Írország és Anglia területén már ie. VI. században ismerték eme tudományt. Nem beszélve a germánokról, akik a sört valóságos isteni italnak tekintették. A germánok különféle bogyókat (pl.: borókabogyót), illetve fûszereket (sáfrányt, köményt, ánizst) használtak ízesítésére. 2.Ezt nem csodálom, hogy egyedül nem engedtek el szombaton,az oldalkocsis motorozáshoz más vezetési stilus kell, mint tudod. Ezt kell gyakorolnod! |
szelídmotoR1 | 1979 | 2008. július 2. 22:40 |
Sanyikám! Annyival módosul a szombati napom, hogy a partidra kíséretet is kapok. Márta asszony annyira megkedvelt, hogy ma közölte velem, csak vele mehetek hozzád. Na nesze neked függetlenség!:)) Tehát ha nem gond: R1+1 |
szelídmotoR1 | 1978 | 2008. július 2. 22:34 |
Tesókám tényleg lassan kerül fel. Lehet turbóznom kell a gépet? Preston1 meghajlott már délután egy korty nemes római nektártól. Most nagyban fújhatja a kását, neki fellõtték már a pizsit:)) |
szelekt | 1977 | 2008. július 2. 22:31 |
Szuper minden ,tényleg, a komment(képaláírás/ pillanat exponálása. ügyes vagy,tényleg gratulálok. DE NE NYOMTASD KI A KÉPEKET,és ugy vágod ki ollóval, majd megmutatom,ugye hogy igy sokáig tart? |
szelídmotoR1 | 1976 | 2008. július 2. 22:24 |
örülök, hogy még itt vagy Te is Antika! - az oldaltámasz kivitelezésének egyeztetése. ![]() |
szelekt | 1974 | 2008. július 2. 22:18 |
Palcsi testvér. Megigérted,hogy hozzám jössz,nem erre a buzernyák izére!!!!! Ígéret szép szó,ha megtartják úgy jó! Minket nem érdekel semmi,akkor is a tesonk maradsz. |
antika | 1971 | 2008. július 2. 22:14 |
R1 szombaton akkor hova is mész parádézni?Kezdesz gyanús lenni ,tudod aki a kiskegyedet olvassa....
|
szelídmotoR1 | 1967 | 2008. július 2. 21:54 |
Jó estét mindenkinek! Szelekt Barát, számíthatsz rám! Az asztalok már maguktól táncolnak:)) Hogyan állsz a (túrá)ról készült összeállítással?:) |
szelekt | 1966 | 2008. július 2. 21:43 |
Köszönöm, nem kell segiteni,minden ok. A husok fürödnek a fûszeres medencében, Ital beszerzés rendben, Majd asztal,szék segitség kell, péntek,szombat délelõtt elhoznám,egyeztetünk ez ügyben..... Valószinüleg szombaton kell segitség az asztalok összerakásában:):) Gondolom a "kisnyugdijjas" teso is rtáér:):) illetve aki erre jár jöhet egy "próbára"....... nehéz a mûanyag asztal...... egynek...:):) |
preston1 | 1965 | 2008. július 2. 21:31 |
Szólhattál volna idõben, éppen most fejeztük be napi egyeztetést. Mit kell segiteni?
|
szelekt | 1964 | 2008. július 2. 19:05 | Válasz erre: 1963 |
Hali. Itt vagyok már. Ma jöttem,elõkésziteni,elkészülni,stb. |
preston1 | 1963 | 2008. július 2. 17:38 |
Jó napot magyarok! Szelekt testvér, mikor jössz kécskére? Tü gavaris paruszki? Ócseny harasó!
|
szelekt | 1961 | 2008. július 2. 13:30 |
kevinvagyoknõnélkülmegyekszelekthezabulibaszombaton nõiteketneféltsétektõlem ![]() |
preston1 | 1959 | 2008. július 2. 06:32 |
Ha jobban figyuztad volna kisöregR1 minden ami eddig elhangzott, a jövö évrõl szólt. Tehát, hogy végleg megértsd: nem idén 2008-ban, hanem jövõre, 2009-ben. Ha igy se érted, lerajzolom.
|
szelekt | 1958 | 2008. július 2. 04:33 | Válasz erre: 1943 |
Halkan és szerényen megjegyzem,az Orosz nyelv sem okoz problémát:):):) (az írás igen) |
szelídmotoR1 | 1957 | 2008. július 1. 21:50 |
Szerintem alapos felkészülést igényel ez a túra, semmi képp nem szabad az idén neki vágni, szerintem. Ne felejtsd el, hogy az oroszokhoz kell mennünk. Azoknál csak az a biztos ami már elmúlt! |
antika | 1956 | 2008. július 1. 21:40 |
Figyuzzátok a kisöreget,mi az már egy év múlva?ilyen hirtelen?hova ez a kapkodás?
|
antika | 1952 | 2008. július 1. 21:30 |
Szegény Szelekt ha száz évig él mint a vetési varjú akkor sem tudna annyit dolgozni a filmeken,hogy Te jól mutass rajta.
|
szelídmotoR1 | 1951 | 2008. július 1. 21:26 |
Szelekt tesókám, dógozzá ám azon a filmekön, hogy jó mutassunk rajta! Ne köjjön szégyenköznöm miatta:)))) Vagy Zs. elállta a géphez vezetõ utadot, és még nem sikerült megkerûnöd??:)) |
szelídmotoR1 | 1949 | 2008. július 1. 21:22 |
Mester Uram! A terepjárós kíséret az te leszõ, mivel túra bakancsot kapsz a talpadra és gyalog teszed mög a túrát, mint annak elõtte, a hadfiak!!!!! |
szelídmotoR1 | 1948 | 2008. július 1. 21:20 |
Balra az a koma, nem tom megfigyuztátok-e má, hogy örökké csak iszik meg iszik.:)))
|
szelídmotoR1 | 1945 | 2008. július 1. 21:18 |
Boxi tesó, milyen bornyú képeket szedtél elõ? Hol a fenében jártunk?
|
preston1 | 1943 | 2008. július 1. 21:14 |
Nem Szelekt, fõleg nemR1,/maximálisan igazad van/ majd beszélünk róla. Sõt korábban felvetõdött, hogy olyan önkéntes is lenne,aki jönne terepjáróval velünk, a logisztikát biztositva.
|
antika | 1942 | 2008. július 1. 21:12 |
Csak nem Szelektre gondoltál? Szerintem R1 kilõve,lehetetlennek tartom hogy bármit is megtanuljon. |
preston1 | 1941 | 2008. július 1. 21:10 |
Az orosz tudás kötelezõ, egy jelöltem már van, de lehet más is, akár Magor is.
|
antika | 1939 | 2008. július 1. 21:07 |
Preston jövõre be kellene szervezni valakit aki jól beszél oroszul,szerintem anélkül durva lenne vagy a másik alternatíva:Figyu Magor megtanulja ezt a szép nyelvet addig és akkor elvisszük... |
preston1 | 1938 | 2008. július 1. 21:06 |
Antika, mióta mester vagy a ceruza is vastagabban fog a számlairáskor?
|
preston1 | 1937 | 2008. július 1. 21:03 |
R1 keresett egy barátod,azt üzeni szombaton délután az Andrássy uton a szokott helyen.
|
preston1 | 1933 | 2008. július 1. 20:48 |
Jó a kép, a jobb oldalon álló alak viszont sokat ront a szinvonalon.
|
boxer10 | 1929 | 2008. július 1. 20:34 |
szelekt tesó éppen elég félévente egy olyan alkalom amikor büszkék lehetnek a srácok az apjukra. Hagyjuk meg ezt a szombatot magunknak
|
antika | 1927 | 2008. július 1. 20:29 |
R1 olyan mint egy öreg tata, szundikál a karosszékben néha felébred,elkezd beszélni aztán hirtelen megint alszik.Ha szerencsénk van befejezi a mondatot.
|
szelekt | 1925 | 2008. július 1. 20:25 | Válasz erre: 1924 |
Több gyerek is lesz,hozd el õket is,meg az asszonyt is.
|
boxer10 | 1924 | 2008. július 1. 20:24 | Válasz erre: 1919 |
Ahogy miniszterelnökünk is megmondta "Nem kell félni nem fog fájni!!!" És lám neki is igaza lett. Egyébként egyedül megyek oldalkocsi itthon marad valakinek vigyázni kell a srácokra is. |
preston1 | 1920 | 2008. július 1. 20:16 |
Fáj az élet Szelekt? Hajrá Magyarország, hajrá Tiszamotó, hajrá...
|