horpage | 1485 | 2008. december 5. 13:52 |
Sziasztok! Ma megegyeztünk Szõlõsön Vstrom ügyben. Ha semmi sem változik hétfõn beviszem ez én édes, szeretett, aranyos, legeslegjobb, legszebb, legnyagobb csomagtartójú, legkényelmesebb, világlegjobb Burgmankámat és búcsút veszek tõle. De kívánom neki, rendes, vigyázó és érte bármikor kiálló rendes új gazdija legyen, mint amilyen én is voltam. |
Japu | 1484 | 2008. december 5. 12:32 |
Sziasztok!Motoros nem motoros ez egy örök vita téma!Szerintem mindegy mekkora és milyen géppel motorozik valaki,meg mennyi km-t!Amit a motorozás élménye nyujt,azt csak mi motorosok érezzük!Mindenki kivan téve a veszélynek,aki motorozik.Mindenkinek egyformán süt a nap és fuj a szél! /ámen/
|
horpage | 1483 | 2008. december 5. 10:38 |
Még mindig nem merek megszólalni... Fitalal vagyok, Burgmanom van és csak olvasok, nem beszélek:-)))
|
hernyo | 1482 | 2008. december 4. 22:29 | Válasz erre: 1481 |
Teme! Császáron már voltam kint, nekem is tetszik! Motoros találkozókra már rég nem járok én sem. Viszont augusztusban letévedtem Szakmárra./Kalocsától nincs messze/ Motoros találkozó volt. Ottragadtam. Nem volt nagy dobra verve, én is véletlenül találtam rá a neten. Motorosok rendezik, motorosoknak, mint régen! Beszélgettem a rendezõkkel, örülnek ha nullszaldós a tali, de sok motoros érzi jól magát! Elég nomádok a körülmények, de nekem tetszett! Azt mondták, hogy azért nem hirdetik, mert nem akarnak a "nagy találkozók" sorsára jutni, és mindenki felelõséget vállal azért akit ide hoz! És tényleg! Egy elejtett kétezressel a tetoválós srác szaladt a gazdája után! Csak lestem! Belépõ nincs, igaz nincs 15 zenekar sem, de egy számomra ismeretlen bajai rock zenekar hajnalig nyomta, igen jó hangosítás mellett! Deep Purple Black Sabbath stb. meg amit kértek tõlük! De a lényeg az, hogy jövõre is ott leszek, és ajánlom mindekinek, aki már volt, meg aki szeretne igazi motoros talin ott lenni! Augusztus elsõ hétvégéjén szokott lenni, de változhat! Érdemes rákeresni! |
Teme | 1481 | 2008. december 4. 21:39 | Válasz erre: 1480 |
Szia Hernyo, Igen, én is arról beszéltem, amit te mondasz. Régen valahogy mintha jobban odafigyeltünk volna egymásra. A találkozók azért voltak, hogy beszélgessünk, technikai megoldásokat mutassunk egymásnak, túrákat ajánljunk. NA, sajna ez a dolog kimúlt. Érdekes, hogy lenagyobb biztonságban mindig egy találkozón érezhetted magad. Ha otthagytál egy ezrest az asztalon éjjel, az reggel is ott volt. Nem kellett behúzni a sátrat, és nem irigyeltük a jobb motorokat egymástól, hanem megcsodáltuk. Amirõl írtam, az kb 10-12 éve történt. Viszont nyáron gurulás közben egyszer megálltam Császáron egy farmon, mert nagyon tetszett. Szomjas voltam, kaptam egy pohár ásványvizet és vagy 3 órán keresztül beszélgettem a sráccal. Mindenrõl! Megcsinálta/csinálja MO elsõ western farmját. NA, akkor dejavum volt, ilyen emberek azok, amiért szeretek "motoros" lenni. Menj el, nézd meg, vagy valamikor guruljunk ki együtt. Mellesleg van egy honlapja is, nézd meg és esetleg egyszer szervezhetnénk oda egy közös partyt mi, akik együtt gurulunk néha. Ja, és motorépítéssel is foglalkozik, a Wildban már láthattad munkáit. "http://www.t-motor-sidecar.com/" |
hernyo | 1480 | 2008. december 4. 21:18 |
Hali mindenkinek! Hû de felpezsdült itt az élet!! Hát subikám! Egy kicsit talán kioktatónak tûnt a "neharagudjatok de legalább 100-150 amit kellemesen ebben az idõben ildomos megtenni. elég régóta figyelem a motoros kollégákat de sajna aztveszem észre mindha félnétek egy kis hidegtõl." meg a "mondjúk 1500-2000km-sre és éppen belemész egy kellemes zuhiba ...na akkór mitcsinálsz????" stb. Motorozni meg csak az tud, akinek van mivel! Ez megint egyszerû számomra! Meg talán tõled hallom a legtöbbet, hogy ennyi meg annyi km-t mentem, ti mennyit mentetek? Hát kinem szarja le? A lényeg hogy menjünk, és hogy ne menjünk el úgy egymás mellett mint az idegenek itt T-bányán! És azt hiszem ebben eggyet értünk. Temének csak annyit, hogy szerintem azért nem olyan segítõkészek egymással a motorosok, mert sok a divatmotos, és amíg te azért motorozol -tál, mert máskép éreztél, és gondolkodtál valamirõl, addig sokan megveszik a vasat, mert megtehetik, mert divat lett, mert azt hallotta, hogy: Legyél más, meg vagány, vegyél ilyen, meg olyan motort, meg tényleg, milyen jól néztek ki tavaly a Balcsin azok a motorosok stb. De õ soha nem fog igazán úgy érezni, gondolkodni mint az, akinek kölyök kora óta mindegy volt hogy mivel, hogyan, milyen ruhában, csak MOTOROZHASSON ! Spapa! Tán csak nem klubtagokat toborzol? Bocs, de én már onnan kiiratkoztam! De holnap benézek hozzátok a motoros klubba! Egyenlõre ennyi! Szép estét! |
hayabusagirl | 1478 | 2008. december 4. 18:05 | Válasz erre: 1476 |
ejnye!!!moziba mész és minket nem is hívtál!!!!!!
|
subi | 1477 | 2008. december 4. 17:16 | Válasz erre: 1475 |
haya!!! nem is tudom kit nézzek :-) a nõt vagy a mocit :-) mind kettõ jóóóóóóóóóóóóó :-) |
subi | 1476 | 2008. december 4. 17:14 | Válasz erre: 1471 |
sziasztok!!!!! ez tetszik :-) na ezért imádok mindenkit pusza megyek moziba, westendbe .............. csõ mindenkinek |
hayabusagirl | 1475 | 2008. december 4. 16:32 |
"http://www.youtube.com/watch?v=qBK_nAs4AkI&feature=related"
|
Gumpi | 1474 | 2008. december 4. 16:25 | Válasz erre: 1473 |
Ja! Mindegy, csak 'árcson'.Hirtelen a tatai tópart jutott eszembe, ott láttam, hogy árulnak.
|
hayabusagirl | 1473 | 2008. december 4. 15:55 | Válasz erre: 1472 |
én is benne vagyok,vagy egy kis foralt bor????:)))
|
Teme | 1471 | 2008. december 4. 08:32 |
Emberek, Hagyjátok már abba ezt a fikázást! Inkább üljetek le együtt és igyatok egy sört. |
Gumpi | 1470 | 2008. december 4. 07:34 |
Jól van subi! Lassan összecsipegetted a lényeget a hozzászólásokból, kezdünk egy nevezõre jutni. Isten éltessen HERNYÓ! /Ha jól emlékszem./ |
subi | 1468 | 2008. december 3. 20:27 | Válasz erre: 1467 |
volt már hogy pereceltél a simóval? vagy hóban nem mész vele?
|
banier | 1467 | 2008. december 3. 20:24 |
Az MZ rozsdás és az akku is tönkre ment ,de beüzemeltem a simsont , azzal járok télen ,de csak itt a faluban,
|
subi | 1465 | 2008. december 3. 20:18 |
hernyó! legalább ezt neírtad volna!!!!! egy kicsit bántva érzem magam... de nem haragszom :-) nemvagyok az a fajta aki megsértõdik egykönnyen :-) na ez ami egy kicsit zavar!!!!! (De nekünk legalább motorunk van! Motorozhatunk ha akarunk. ) |
banier | 1464 | 2008. december 3. 20:16 |
December közepén mindig jó idõ van ,akkor gurulok egyet és utánna rakom el télire.
|
subi | 1463 | 2008. december 3. 20:15 | Válasz erre: 1461 |
hát persze, és megértem azokat is akik elrakják, nemvagyunk egyformák! igaz HERNYÓ :-)
|
subi | 1462 | 2008. december 3. 20:13 | Válasz erre: 1459 |
haya! teljesen igazad van!!!!!!!! errõl beszélek pont, a lényeg ugyan az .....mármint amire a hernyó reagált. én nem is a sáros és havas idõszakokról beszéltem, a minap is milyen kellemes idõ volt, igaz kicsit hideg volt, de a megfelelõ ruházattal el lehet gurulni ...nem? és tessék erre némelyik barátunk hogy reagál? ........................................................... Úgy látom van akinek 1 év motorozás alatt sikerült legalább 40 év tapasztalatot szerezni!! :-))) Köszönjük, hogy megosztod velünk subi! De nekünk legalább motorunk van! Motorozhatunk ha akarunk. ........................................................... na ez hogy jön ide? |
hayabusagirl | 1461 | 2008. december 3. 20:07 |
amúgy meglepõen "sok" motorossal találkozom az utakon még most is
|
subi | 1460 | 2008. december 3. 20:07 | Válasz erre: 1457 |
ha jól beöltözõl és minden klappol biztos vagyok benne, hogy nemfázik meg az ember. persze nem azt mondtam, hogy minuszba menjen az ember...ez marhaság! amikór kellemes enyhe idõ van. nem is azt mondtam,hogy guruljon el debrecenbe :-) de vannak akik fére értik a mondanivalómat.
|
hayabusagirl | 1459 | 2008. december 3. 20:06 |
Nekem több oka is van hogy ilyenkor már nem motorozom.Az elsõ hogy nem akarok megfázni.sajna egész addig nem érdekelt ez a dolog míg tavaly nem kerültem kés alá,amiben a felfázásnak is szerepe volt.a másik hogy féltem a motoromat,tartok a sáros úttól.de nem ítélem el azt aki ilyenkor mocizik,egy kicsit irigylem is.nekem tavasztól õszig tart a szezon,papírkutya vagyok...És????:)))
|
subi | 1458 | 2008. december 3. 20:03 | Válasz erre: 1457 |
szia banier!!!! ebben igazad van, én nem is a km-reket kifogásoltam hanem ha teheti az ember menjen ki és legyen levegõn és élvezze a motorozás örömeit. persze nélkülözhetetlen az óvatosság, max igazad van. remélem te nemértetted fére amit írtam :-) |
banier | 1457 | 2008. december 3. 20:00 |
Sziasztok. Szerintem nem a km-rek és az idõjárás számít. Sokan a megfázástól a betegségektõl az izületi fájdalmaktól félnek..A lényeg ha valaki ilyen idõben motorozik nagyon vigyázzon magára.
|
subi | 1454 | 2008. december 3. 19:37 | Válasz erre: 1444 |
szeva bobek! várom a hozzászólásod. mi is vol meredek? üdv |
subi | 1453 | 2008. december 3. 19:22 |
remélem nem hagytam ki semmit :-) üdv mindenkinek!!!!!! szia horpage!!!! szólalj meg nyugodtan :-) |
subi | 1452 | 2008. december 3. 19:18 | Válasz erre: 1441 |
sziasztok!!!! hernyóóó!!! te másodszór érted fére amit írok de sebaj :-)))))))) olvasd el és rájössz hogy mi a fenérõl írtam. aki igazán megértette amit írtam az TEME barátunk, vagy õneki máskép jelenik meg a képernyõn a firkám? a másik hernyó!!!! igaz én nem lenézni és nem sérteni akartam senkit, de valaki ígyveszi........ igaz kevesebb mint 1 éveig volt meg a vas, de elötte lehet hogy nem 40 év tapasztalat volt hanem 4 és nem nagy motoron hanem nagy romogón, de egy pici tapasztalat van. tavasszal meglessz a másik vas, valaki berakja a garázsba ...valaki meg eladja. és nem a km -r mennyiségérõl beszéltem....hanem az élményrõl ahogy TEME is beszélt, csak én kicsit másképen fogalmaztam. abban én is igazat adok, hogy nem a ruha teszi az embert :-) ez soraim között nem is volt kétséges...vagy igen? na ez hogy jön ide? ........................................................... Szerintem tök mindeggy hogy 3000 vagy 30 000 kilométert motorozik valaki, mert nem attól lesz motoros, meg nem a nagy vastól, meg a motoros ruhától, zoknitól, alsógatyától, bögrétõl, stb. Van olyan MZ-s ismerõsöm akit inkább tartok motorosnak, mint sok "beöltözött motorost"! ........................................................... éppen úgy írtad mintha én kritizáltam volna bár kit is. érdekes OSZITREK is tud olvasni és nemérti fére....pont arról beszéltem hogy menjen ki mindenki és huzza a szarvát a vasnak ( bár tehetném) érezze jól magát és sokat menjen, élvezze a szabadságot mek amit kinek mit nyújt a motorozás. Hernyó!!!! a fényezés kora már régen elmult....és én nem fényeztem magam .......csak elmondtam véleményem...te meg reagáltál, igaz érthetetlenûl olvastam de ez van, nemvagyunk egyformák. GUMPI!!!!!! neked is csak azt tudom mondani amit a hernyónak.......olvasd el mégegyszer és nézd más szemszögbõl...gondolom azért mentél ennyi km-rt mert ennyi idõd volt...nemde? ezt én nem is kifogásolom,tõlem összegyûjthetetd 30 km-renként, de a lényeg hogy érezd jól magad és ha teheted menj ki és húzd a szarvát.... na ez volt a mondanivalóm lényege...kedves GUMPI és HERNYÓ meg aki fére érti majd. na pusza |
horpage | 1451 | 2008. december 3. 19:04 |
Én mint Burgmanos meg sem merek szólalni...:-))) Ezt sem én írtam, csak a billentyûzet kelt önálló életre. :-)
|
cserye | 1450 | 2008. december 3. 13:29 | Válasz erre: 1440 |
Szia! (sztok!) Elolvastam (én is sörrel a kezemben...), kicsit megmosolyogtatott ez a pár sor. Szerintem ne általánosítsunk... :)
|
Gumpi | 1449 | 2008. december 3. 08:00 |
Na, az oszi talán megnyugodhat, mert megfelelt valami féle "elvárásnak",- ment esõben. Én szégyenkezhetek, hogy 30 km-rel befejeztem hétfõn a gurulást. Márciusban vettem meg a gépet, 13000-et mentem azóta. Most vakarhatom a fejem, hogy ez elég, vagy nem. Valamelyik szerencsés majd kitalálja, hogy jó-jó, de milyen átlagsebességgel mentem.Mer aki 140 alatt kullog ugyi, annak minek a motor. Na ebbe meg már sokan belehaltak. Nem baj subi te csak mondd a magadét, mert csak az az egyedül üdvözítõ variáció. Kellemes motorozást mindenkinek, ahogy jól esik. És CSAK ahogy jól esik.
|
futo | 1448 | 2008. december 3. 07:48 |
Ma én is motorral jöttem melóba, me mé ne... Aztán itt mondják, hogy havazást ígérnek délutánra :) Remélem elmarad.
|
oszitrek | 1447 | 2008. december 3. 04:12 | Válasz erre: 1440 |
Legutóbbi 3 motorozásomnál megáztam... :) De akkor is jól esett gurulni... :)
|
Spapa | 1446 | 2008. december 3. 03:03 |
A Hernyó kollega meg jól tenné, ha feliratkozna fényképestül a Nomádmotorosra!:-))))))
|
Teme | 1445 | 2008. december 2. 22:13 | Válasz erre: 1443 |
De jó olvasni ezeket a sorokat. Sörözök és kacagok kicsit. Utálom bekategorizálni az embereket. Nem tudom, milyen motorosnak lenni, azt tudom, mit érzek itt belül gyerekkorom óta. És ez az érzés mind nálam mind a barátaimnál akkor érvényesül a legjobban, mikor 65-70 centire a földtõ a jobb csuklónkat forgatva arcunkba csap a szél és érzem a természet minden morajlását. VAn, akinek ez a horgászat, a futball,... Nekem a motor. Ja, mégegy dolog: Régen valahogy mindenki intett a másik kétkerekünek, és megálltunk az út mellett, ha láttuk hogy egy testvérünk lerohadt. És együtt csináltuk meg a gépet. Hova lett ez a szellemiség? Örök élmény, mikor lerohadtunk a barátommal a Simoval és egy chopperos megállt és hozatott trailert. |
Bobek70 | 1444 | 2008. december 2. 21:52 |
Szevasztok Motorosok! Subi ez így egy "kicsit" meredek! A Hernyo jól fogalmazza meg a dolgot. Asszem lesz még egypár hozzászólás! Üdv! Béla |
hernyo | 1443 | 2008. december 2. 21:31 |
Szerintem tök mindeggy hogy 3000 vagy 30 000 kilométert motorozik valaki, mert nem attól lesz motoros, meg nem a nagy vastól, meg a motoros ruhától, zoknitól, alsógatyától, bögrétõl, stb. Van olyan MZ-s ismerõsöm akit inkább tartok motorosnak, mint sok "beöltözött motorost"!
|
S.Csaba | 1442 | 2008. december 2. 21:18 | Válasz erre: 1440 |
23,000 km elég idénre? Mert ha azt mondod nem, akkor ráülök, és le nem szállok szilveszterig. Azért örültem a mai 50-nek is. |
hernyo | 1441 | 2008. december 2. 20:54 |
Szevasztok T.bányaiak! + a subi! Úgy látom van akinek 1 év motorozás alatt sikerült legalább 40 év tapasztalatot szerezni!! :-))) Köszönjük, hogy megosztod velünk subi! De nekünk legalább motorunk van! Motorozhatunk ha akarunk. |
subi | 1440 | 2008. december 2. 19:21 |
Gumpi | 1439 | 2008. december 2. 07:43 |
Szevasztok Motrosok! Huu tegnap nekem is sikerült mennem egy karikát szép napsütésben, 11.00 körül. Nem volt több 30 km-nél, de jobban esett, mint egy jó slukk hosszú kihagyás után egy láncdohányosnak. Most már komolyan aggódok mi lesz, ha leesik a hó és lenn is marad úgy egy-két hónapig!? |
oszitrek | 1437 | 2008. november 30. 18:47 | Válasz erre: 1436 |
Jól beszélsz... Ezért mentem énis ma kb 80 km-t... |
cserye | 1434 | 2008. november 30. 11:16 | Válasz erre: 1433 |
Most értem haza, lezavartam 50km-t! A golyóim megérezték de megérte, elhatalmasodtak az elvonási tünetek! :)
|
tiborr | 1433 | 2008. november 30. 11:05 | Válasz erre: 1432 |
Végülis, elég meleg is van :)). Néha a nap is sût.
|
tiborr | 1426 | 2008. november 24. 21:40 |
Sziasztok, Megint egy kéréssel fordulok felétek. Merre találok Tatabányán vagy környékén olyan céget ahol teherautót tudok kölcsönözni. Ha lehet akkor valami ujjabat. Kb 600 km megtételére kellene. És jó lenne ha zárt lenne. Ja és ocsó. :)) Köszönöm elõre is. |
oszitrek | 1425 | 2008. november 23. 22:53 | Válasz erre: 1422 |
:D:D:D Én nem égetem le, mert még egész jó.. :) Jah, jó az ára, meg a gumi is. :) A telót nekem megcsináld!!!!! |
Bobek70 | 1422 | 2008. november 23. 22:31 |
Szia Oszi! Szétszedtem,meg bánatomban hogy leálltam télre leégettem a hátsó gumit uhhogy be kell ruháznom egy újra. kipróbálom majd azt a Continentalt ami neked van fenn! |
oszitrek | 1421 | 2008. november 23. 22:19 | Válasz erre: 1420 |
Szia Béla! Hát, ideje lesz, h motorra cseréljen... :) Amúgy mizu? Szétszedted már a vasat? |
Bobek70 | 1420 | 2008. november 23. 22:15 |
Üdv Mindenkinek! Tavasszal lecseréli végre egy rendes motorra!!! |
oszitrek | 1419 | 2008. november 23. 21:36 | Válasz erre: 1416 |
Hát...amennyiért vetted azt a valamit amid van, annyiért már motort kaptál volna...
|
horpage | 1416 | 2008. november 23. 12:53 | Válasz erre: 1414 |
Nekem jól jönne a gyári "hanggal" is az a DL..:-) |
Buktaba | 1414 | 2008. november 20. 18:31 |
Sziasztok! Már régebben jártam itt párszor és olvasgatni is szoktam a fórumot. Most volna egy kérdésem...van egy 650-es DL mocim,elég gyenge a gyári hangja,tud esetleg valaki használt vagy olcsó sportdobot? Köszi a válaszokat elõre! Csõ! |
tiborr | 1410 | 2008. november 20. 12:58 |
Hali, Egy kis reklám a Fokt-nak. "http://www.fokt.hu/" Meg most jó akciok vannak náluk. |
Maxigáz | 1409 | 2008. november 20. 09:29 |
Állitólag jön. Legkésöbb jövõ héten de jön.A köpönyeg szerint nemis kevés! |
cserye | 1406 | 2008. november 19. 20:41 | Válasz erre: 1405 |
Nekem viszont érzékeny búcsút kell vennem mert mennem kell dolgozni! Nyugodalmas jó éjszakát! Jó fõzõcskézést! Szia, sziasztok!
|
hayabusagirl | 1405 | 2008. november 19. 20:38 |
mindjárt elalszom,de nem lehet mert holnap jönnek a barátaim ebédre,viszont én dolgozom holnap....úgyhogy maradt mára a fõzõcske
|
cserye | 1404 | 2008. november 19. 20:34 | Válasz erre: 1403 |
Jah, szép nagy moci, ez az ami kell nekem is: kényelmes legyen, menjen, meg lehessen rá pakolni. Ennyi.
|
hayabusagirl | 1403 | 2008. november 19. 20:24 | Válasz erre: 1402 |
mindkettõ jó moci,az erõvel nincs baj.én is féltem tõle elõször,mondjuk kellett pár hónap míg összeszoktunk.gondolkodtam az új busán,de valahogy nem érzem még a csere idejét.Magas vagyok én is,és eddig ez volt a legkényelmesebb,sõt:pont rám van szabva:)
|
cserye | 1402 | 2008. november 19. 20:21 | Válasz erre: 1401 |
Nekem még kicsit nagy lenne sztem, ismerem magam... Jobb ez így... A bigvánnal nagyon meg vagyok elégedve csak picit gyengus... Úgyhogy a télen átalakítjuk Cbr-ré, meglátjuk jobb lesz-e.. Oszié is át van faragva, lényegesen jobban megy. De a 2010-es szezonra váltok. Ez a kettõ jöhet szóba amit leírtam.
|
hayabusagirl | 1401 | 2008. november 19. 20:16 | Válasz erre: 1400 |
én nem tudom meddig marad meg a haya,én olyan vagyok hogy gondolok egyet és az lesz.eddigi motorjaimmal is mindig így volt.hogy ez elõny-e vagy hátrány?nem tudom.2006 õsze óta megvan ez a motor,az biztos hogy eddig Õ bírta a legtovább.Vajon miért????:)))
|
cserye | 1400 | 2008. november 19. 20:14 | Válasz erre: 1399 |
Aham, kicsitõl a nagyig- betartottam a fokozatosság elvét. 9éves koromtól nyûvöm õket. Jawa Mustang, Simson, Mz Ts 150, Mz Etz 250, Honda Cb400 (Cb-1), Honda Cb1000 "Big One", még jövõre ez lesz, de utána vagy XX vagy Haya. Még rágódom ezen. Mondjuk van még idõm. Mindenféleképp nagy kell, nem vagyok pici én sem a magam 192cm-ével.
|
hayabusagirl | 1399 | 2008. november 19. 20:08 | Válasz erre: 1398 |
kezd hiányozni a motoroás,de asszem már nagyon hideg van,jobb hogy a mocim már téli álmot alszik.és volt ezelõtt is motorod?
|
cserye | 1398 | 2008. november 19. 20:05 | Válasz erre: 1397 |
Jaja, ismerõs! Szinte a hét mind a hét napján melózom, ráadásul éjjelesben állandóan, mellette tanulok is. Így kicsit nehéz, de mindig megbirkózom velük, inkább az alvásról mondok le mert a benzinnek égnie kell!
|
hayabusagirl | 1397 | 2008. november 19. 20:00 | Válasz erre: 1396 |
nyáron én is ha tehetem motorozom...csak ne kellene dóóóódozni
|
cserye | 1396 | 2008. november 19. 19:59 | Válasz erre: 1395 |
Pedig nem bújkáluk :D Inkább Bokod felé szoktam döngetni, ott lehet gyorsan menni :) Meg sokat túrázok, túrázunk.... Én is örülök hogy új ismerõsöket fedezek fel itten :)
|
hayabusagirl | 1395 | 2008. november 19. 19:56 | Válasz erre: 1394 |
aha,így már oké.Jó hogy egyre több motorost ismerhetek meg a környéken,ennek nagyon örülök
|
cserye | 1394 | 2008. november 19. 19:54 | Válasz erre: 1392 |
Nem tudom az utca nevét, õ irányított mint a GPS: -Balra, Jobbra, Egyenesen... Azt tudom hogy beérünk Kömlõdre, mentünk egyenesen, keresztezõdés, balra, majd majdnem kiértünk a faluból és egy kis utca balra. Amúgy a barátnõjét Osvald Szabinának hívják, lehet így tudod!
|
hayabusagirl | 1392 | 2008. november 19. 19:50 | Válasz erre: 1390 |
merrefelé jöttetek?melyik utcában?gondolom rendszeresen...csak mert valami rémlik:)
|
cserye | 1390 | 2008. november 19. 19:48 | Válasz erre: 1388 |
Mindig feketében vagyok, fekete ruha, fekete sityi "Ne fürgyé le" matricával a plexin napellenzõ céljából. Meg nagy szürke-fekete bigván.
|
hayabusagirl | 1389 | 2008. november 19. 19:47 | Válasz erre: 1387 |
én meg sokat jártam Környére régen,a barátnõm ott lakott.Halmai Betti,talán ismered is
|
hayabusagirl | 1388 | 2008. november 19. 19:46 | Válasz erre: 1387 |
elképzelhetõ hogy láttalak,mondjuk annak ellenére hogy itt lakom,nem sokat vagyok itthon.fõleg a motoros szezonban
|
cserye | 1387 | 2008. november 19. 19:44 | Válasz erre: 1386 |
Pedig párszor voltam Kömlõdön, exem cipeltem a barátnõjéhez, lehet hogy látni nem, de hallani biztos hallottál :D Elég hangos a picikém :)))
|