H.Laci | 1786 | 2009. január 15. 20:14 |
Maxigáz | 1785 | 2009. január 15. 19:53 |
Van cross változatban is:) "http://www.sportmotor.hu/motoros_videok/cross/oldalkocsis-motocross-16500" |
Maxigáz | 1783 | 2009. január 15. 19:48 |
Van egy idõs házaspár többször láttam már õket(mostanában is!)egy 350-es,oldalkocsis Jawával járnak a tescóba vásárólni.Azt hiszem Szár felöl jönnek.Hát nekik sem fagyott le még a lábuk:) Jó lenne majd 60-on túl ilyeneket tenni... Persze nem muszályból,mert õk szegények lehet nem kedvtelésbõl teszik. |
Maxigáz | 1782 | 2009. január 15. 19:41 |
Pannoniát próbáltam oldalkocsist,de inkább a quadhoz hasonlítanám mint a motorhoz.
|
H.Laci | 1781 | 2009. január 15. 19:40 | Válasz erre: 1780 |
150-250eFt közt lehet egész jó, használható gépeket kapni. Állítólag. Anya egyelõre a Transalpra sem nagyon akar felülni. Oldalkocsiról meg hallani sem akar, de hát én vagyok az erõsebb... :) |
Maxigáz | 1779 | 2009. január 15. 19:32 |
� Ok! Értem. Mit kérnek egy ilyenért kb.? Te,az még a jégen se csúszik ki alólad. Anya beleülne ? |
Sahsa | 1777 | 2009. január 15. 19:26 |
Sziasztok! Minden OK Horpi. Abszlut jókat írtál. Korrekt.De szerintem Tibor a " Bridgestone BT 021 F " és a " Bridgestone BT 021 FE " jelölések közötti eltérésekre kíváncsi. Jól értem Tibor? |
Maxigáz | 1775 | 2009. január 15. 19:21 |
Sziasztok! Laci,ha 250-es Jawán gondolkodsz az öreg Wágnernak volt egy nagyon tuti.Pár éve még szögeltem neki,nagyon tuti állapotban volt.Egy-két égõcserén kívül más semmi bajt nem találtam rajta.Az pedig már nagy szó ilyen idõs gépnél.Hozzáteszem használta az Öreg.Talán megszakítót cseréltem neki még egyszer régebben.Érdekes pozitív testelésü a vas,egy kuriózum. |
H.Laci | 1774 | 2009. január 15. 19:19 |
A téli motorozásról, meg az egészségre gyakorolt hatásáról eszembe jutott egy tavalyi sztorim :)![]() ![]() |
H.Laci | 1773 | 2009. január 15. 19:11 | Válasz erre: 1772 |
Szia Feri! A Te oldalkocsis mocid meg van még? Üzemképes? Csak azért kérdezem mert épp a napokban kínálta nekem egy 250-es Jáwa fogatot. Mekkora élmény egy ilyennel haladni? Izgat a lehetõség. |
hernyo | 1772 | 2009. január 15. 17:45 |
Szevasztok! Sahsa! Nem kell éveket várni a leletnézegetésig, ugyanis már lemotoroztam egy pár telet, ami nálam sem múlt el nyomtalanul. Sokáig autóm sem volt, és a család nõttével inkább oldalkocsit vettünk. Aztán kinõtük azt is. Tehát lehet, hogy össze tudom hasonlítani a mindennapi motorozást az alkalomszerüvel. Csak talán az a különbség, hogy én nem bántam meg, mert még mindíg több élményt adott, mint amennyi kárt okozott! És azóta is motorozom ha tehetem, és másokat is erre buzdítok, mert motorozni muszáj! |
horpage | 1770 | 2009. január 15. 12:34 |
Hali Tibor! 120 - a gumi szélessége /70 - a gumi magasságának és szélességének a viszonya, azaz a peresség. A peresség a gumi stabilitására ad információt. Minél alacsonyabb a gumi oldalfala annál nagyobb a stabilitása. A rugózási komfort azonban annál jobb, minél nagyobb az oldalfal. ZR - ez a gumi sebességindexe. ZR= 300 km/h határig ajánlott R - Radial abroncs 17 - a felni átmérõje coll-ban TL - Tömlõ nélküli abroncs (TT jelölné a tömlõset) 58W - Terhelési index (58W - 236 kg, 73W - 365 kg) Az elsõ tuti nem jó a Te motorodhoz... De szerintem nézd meg, hogy mi van az eredetin... Ha más gyártótól is veszed a gumit, azért ezeknek az adatoknak illik megyegyeznie (szélesség/peresség, felni átmérõ, terhelési index. A sebességindexre is oda kell figyelni, de szerintem az már alapból jó lesz, ha a többi stimmel) Majd az "öregek" :-))) kijavítanak, de nagy marhaságot tuti nem írtam:-))) |
tiborr | 1769 | 2009. január 15. 11:05 |
Sziasztok, Kérnék egy kis segítséget, néztem új gumit, de nemtudom illetve nem találom, hogy mi a nagy különbség a 2-2 típus között. 120/70 ZR17 TL 58W : " Bridgestone BT 021 F " és a " Bridgestone BT 021 FE " 180/55 ZR17 TL 73W : " Bridgestone BT 021 R " és a " Bridgestone BT 021 RF " Ért valaki ehhez? Köszönöm elõre is a segítséget. Ha butaságot kérdezek nézzétek el. :) Köszönöm. |
Bubó Doki | 1768 | 2009. január 15. 10:16 |
Bocs, nem írtam rá, hogy elektromosan fûthetõ kesztyû és mellény...Profi, angol gyártmány!
|
Bubó Doki | 1767 | 2009. január 15. 10:14 |
Ha télen akarsz motorozni, ezek a cuccok sokat segítenek, hogy megóvd az egészségedet! Ha érdekel, pü-ben a többit. Én is használom, kiváló! ![]() ![]() |
horpage | 1766 | 2009. január 15. 10:01 |
Hali Sahsa! Ez nekem már nagyon tudományos:-))) De - és lehet hogy túl hitetlen vagyok - ott ette a fene, ha egy túraendúrónak bármilyen baja lenne néhány alkalmi, 1-3 órás -5 fokban való használattól. Hiszen az idõjárási körülményeknek köszönhetõen, amúgy is eléggé visszafogott teljesítményen üzemel... Amúgy jó, hogy hasznos módon életre kelt egy kicsit a fórum. Így sokkal nagyobb értelme van, mint "holtszezonban", amikor "Jóreggelt", meg "Hogy aludtál?", "Mikor fekszel?" típusú érdekes témák vannak? Úgy érzem ezt a téli motorozást jól kiveséztük:-))) Most gondolkodom valami újon, amin el lehet megint pro-kontrázni. Közben, pedig mindig hallok valami újat. |
Sahsa | 1765 | 2009. január 15. 09:13 |
Szia Horpi! Igazad van, de a kopás nem üzemi hõfokon jelentkezik. A 10W 40-es olaj, hát mit is mondjak 15 éve volt olaj. Igaz motorokhoz sajna nincs sokkal jobb. Ami a lényeg. Az elsõ szám utal a viszkozitásra. A mai motorok / nem motorkerékpárok/ 5W és 0W közötti olajokat igényelnek. minnél alcsonyabb a viszkozitás, annál gyorsabban épül fel az olajfilm hideg motornál. A magasabb viszkozitású olajak esetén gyorsabban dermed, kocsonyásodik. vagyis nincs kenés gyakorlatilag. Sajna motorkerépár motorok esetén nem ilyen eygszerû az olajválasztás, mert a laza illesztés miatt a light olajokat egyszerûen megeszik. Vagyis nem tudnak 10W alá menni. De ezt a vevõ tudja meg utoljára természetesen... Miért lenne érdekük lenne a korrekt tájékoztatás???? |
Sahsa | 1764 | 2009. január 15. 09:00 |
Hernyó! A kesztyût tavaly vásároltam. De szart sem ér, ezt komolyan mondom, pedig a síkesztyûk terén van némi tapasztalatom. Természetesen nem egy út alkalmával szedtem össze a nyavajáimat, hanem a jéghidegben átmotorozott évek alatt. :-)Ezért mondtam, ha tehetném már visszacsinálnám, de erre nekem már nincs lehetõségem.... A síelést is említetted. Nos az öltözékben van némi hasonlóság, de ott aktívan nyomod, mozogsz, sokszor melege is van az embernek -10-ben is. De a mocin csak egyhelyben ülsz.De lényegtelen, hiszen mindenki azt csinál amit akar. legfeljebb évek múlva összeülünk és átolvasgatjuk egymás leleteit....:-) |
hernyo | 1762 | 2009. január 14. 21:12 |
Majd megnézem! De most viszem az Andit melózni, azt ledõlök én is! Jó éjt mindenkinek!
|
hernyo | 1760 | 2009. január 14. 21:05 |
Én is azt mondtam itthon, hogy onnan tudják meg hogy esetleg nyertem, ha küldöm a képeslapot valahonnan, ahol meleg van, és egész évben bõrmellényben lehet motorozni! Meg tényleg van egy-két olyan ismerõs, aki megérdemelne egy új mocit!
|
horpage | 1759 | 2009. január 14. 21:01 |
De ha nyerek. akkor meg lesz a másik álom az 1200 GS Adventure. De addig még erõsen gyúrok:-))) Aztán irány Afrika! És egész Európa! És persze pár cimbinek állnám a költséget, hogy velem tartson! |
hernyo | 1758 | 2009. január 14. 21:00 |
Meg ha még eldobod egy párszor, akkor is! Mert majd a jóidõvel jönnek a hosszabb of-road-ok!
|
horpage | 1757 | 2009. január 14. 20:58 |
Hát ha az elkövetkezõ 1000 km alatt nyerek a lottón, akkor biztos:-)))
|
horpage | 1755 | 2009. január 14. 20:56 |
Joccakát Maxi! Pedig egyszerû! Szív, gyújt, lent tart, kipufog. Vagy lent tart és csak utána gyújt? Vagy elõbb kipufog és után szív? |
hernyo | 1750 | 2009. január 14. 20:52 |
Ja a Feri itt van, leragadt a dugattyúknál. Ha így megkeverik a gyújtási sorrendet, meg elforgatnak mindent, érdekes lehet beállítani a vezérlést!
|
horpage | 1749 | 2009. január 14. 20:51 |
Ja alkalmasabb... Megyek én a hidegben, azzal nincs gond, csak a hóval akadnak problémáim, meg néha a sárral a pusztán:-))) Ha lenne egy játszós motorom biztos kipróbálnám... |
Maxigáz | 1747 | 2009. január 14. 20:47 |
A Te Géped alkalmasabb lenne rá!? Szólj a Pepének hogy sürgõs lett az olajcsere:) |
Maxigáz | 1742 | 2009. január 14. 20:42 |
Érdekes: "http://www.sportmotor.hu/motoros_videok/speed/az-uj-r1-es-big-bang-blokk-mkodese-39602" "http://www.sportmotor.hu/motoros_videok/motorhang/a-2009-es-r1-es-hangja-39603" |
hernyo | 1741 | 2009. január 14. 20:42 |
Hú Maxigáz, én még nézni sem bírom azt a sok motorost abban a hidegben!!
|
Maxigáz | 1738 | 2009. január 14. 20:36 |
On board "http://www.youtube.com/watch?v=Ncuk_IEnExU&feature=related" |
horan | 1737 | 2009. január 14. 20:32 |
Sziasztok! Olvastam az érveket és ellenérveket a hidegben motorozásról. Amit hozzá szeretnék fûzni a következõ: a mai ruhákban semmi baja nem lehet az izületeknek. Nincs olyan 40 év feletti ember, akinek ne lenne mozgásszervi panasza. Sajnos ezen életkor után kezdõdik ez a dolog. Így vagyunk kitalálva, kopik a porc és veszti a kéntartalmát, aztán hol az egyik izület fáj, hol a másik... |
Maxigáz | 1735 | 2009. január 14. 19:47 |
"http://www.sidecarmaniac.nl/elefanten.html" szerintem Subi ide készül,ezért volt kint most is:) |
Maxigáz | 1734 | 2009. január 14. 19:42 |
Pörög a fórum! Ez jó,meglátszik hogy nem lehet motorra ülni. Szerintem mindenkinek igaza van.De ne felejtsük,nem vagyunk egyformák,semmiféle téren. Valaki egy esti motorozásra? Na jó,csak poén volt,hátha oldódik a feszültség. Az elefánt találkozót néztétek már egyébként? "http://www.bvdm.de/index.php?id=47&lang=7" Idevág,mit szóltok? |
hernyo | 1733 | 2009. január 14. 17:58 |
Hali! Nem 43-as volt, hanem 65-70 es! És még volt hozzá egy 2 kilós kalapács meg egy méteres feszítõvas is! De honnan is tudhattam volna, hogy mi kell egy Suzuki kézvédõ felszereléséhez??? |
hernyo | 1732 | 2009. január 14. 17:51 |
Kedves Sahsa! Gondolom a bajaidat nem a fûthetõ ruhádban egyszer megtett debreceni út alatt szerezted, hanem az elötte lemotorozott évek(vagányiskola) alatt. A 83-as kesztyûdet meg nem érdemes összehasonlítani egy maival! Azóta 26 év eltelt! Talán fejlõdtek a ruhák is egy kicsit. A motoroknak is ki kell bírni egy kis téli motorozást, és itt is a kicsin van a hangsúly! Én sem azt mondtam, hogy csak motorral közlekedjünk télen! De talán olvasd el még egyszer a 1716-os hozzászólásomat! A beleugatásról annyit, hogy ez egy nyilvános fórum és elõfordul, hogy más is olvassa, nem csak a címzett!:-)) De egyébként sem rád gondoltam, hanem azokra, akiknek van egy-két nyaras jogsiuk és mégis jobban tudják! Csak te vetted magadra. Üdv.: Hernyo |
horpage | 1731 | 2009. január 14. 17:48 |
Jól van na! Senki sem fékszerelõként jön a világra...:-))) Azt hittem egyszerûbb. Azóta már ahhoz is értek. Meg még egy csomó más mindenhez is:-))) Ha meg elakadok, remélem mindig lesz olyan, aki hozza a 43-as villáskulcsot:-)))
|
horpage | 1729 | 2009. január 14. 16:16 |
Sahsa! De tényleg nem vitatkozni akarok veled. Ismerjük is egymást. Azt is tudom hogy nagyságrendekkel közelebb állsz a motor szereléséhez, ismeretéhez, mint én. Én csak egyszer álltam még neki féket szerelni... ...de azt is más fejezte be:-))) (Feri (hernyo) ehhez ne fûzz hozzá semmit:-))) ) Szóval nem kekeckedni akarok, csak így látom. Ugye nincs harag? |
horpage | 1728 | 2009. január 14. 16:06 |
Én mondjuk nem vagyok nagyon hozzáértõ motormágus, de nekem is mindig eléri mûszer szerint az üzemi hõfokot, akkor pedig olyan nagy baja csak nem lehet... A 10W-40-es olaj -20 foktól megfelelõen ken. Gépkönyv szerint, elviekben... És idézek a kezelési útmutatóból: "Amennyiben -31 C-fok alatti környezeti hõmérsékleten használja a motorkerékpárt, a keverési arány..." Ez a rész a hûtõnél van és arról ad tájékoztatást hogy szalonállapotban is -31 fokig minden okés. Utána sem tiltja a használatot csak még több fagyálló kell bele:-))) Szóval mindezeket figyelembe véve rendeltetésszerûen használom én is Ha rosszul gondolom, érdekelnének a miértek is, mert tönkretenni azért nem akarom... |
futo | 1727 | 2009. január 14. 15:10 |
Helló! Én pl végig figyeltem a motort, hogyan viselkedik, melegszik, milyen a hangja, stb. Az biztos, hogy nem télre tervezték õket, ez látszik abból, ahogy az ABS viselkedett. De minden más teljesen OK volt. Ha pedig rétegesen, melegen öltözik az ember, annak elégnek kell lennie. Ha nem éreztem semmi hideget pl a térdemnél, akkor gondolom semmi káros nem érte, leszámítva a boxer vibrációját :). Remélem... -10 alatt volt a hõmérséklet, száraz levegó, napsütés. Gondolom ugyanez ónos esõben, szélben, este már sokkal rosszabbul jött volna ki.
|
horpage | 1726 | 2009. január 14. 13:59 |
Na most nehogy már össze vesszen mindenki mindenkivel itt a tél alatt! A fórumnak éppen az a lényege, hogy mindenki elmondja a véleményét, pro és kontra. A véleménykülönbségeket pedig tiszteletben kell tartani... |
Sahsa | 1725 | 2009. január 14. 13:05 |
Kedves Horpi! Én 1983-ban vettem egy Suzukit. No, megvettem a fûthetõ overállt is, ne kérdezd mennyiét. Egy vagyon volt. BMW motoros kesztyû, és ami csak akarsz. 2 Dacia ára volt a moci és a ruházat. Én is voltam motorral szilveszterezni Debrecenben.:-) Meg is lett az erdménye. De nem 30 évesen ám! 40 után kezdõdöt, hogy lassan mindent kiszereltek a térdembõl. Szóval nem most jelentkezik a gebasz az biztos. Jószándékkal írtam, remélem tudod. Tényleg össze lehet szedni minden sz@rt ilyen hidegben. Ja!!! A hétvégén felvettem korizni próbaképpen a téli motoros kesztyût.Haha!!! Haha!! Egy olcsó síkesztyûvel sem veszi fel a versenyt, pedig a háromszorosába került. Ennyit a téli öltözékrõl!:-) Még valami.Szerintem sem téli üzemi körülményekre tervezik a motorokat. Sem az olaj,sem az egyéb alkatrészek méretezése nem teszi lehetõvé a használatot. Ha én tervezném én sem venném figyelembe, hogy -5 fokban is kell üzemelnie hosszú távon. De nem én vagyok ám ilyen okos, hanem olvastam ezt valahol az élettartam tesztekben. Na, azóta nem indítom be télen, csak töltöm az akkut. És ráülök persze kicsit berregni a garázsban. :-))) Igaz nekem sem ülés, sem markolatfûtés nem jutott. :-(((( Hernyó!! Azért 1975 óta lehet hogy gyûjtöttem annyi tapasztalatot motoron, hogy el merjem mondani a vélemyényemet a téli motorozásról... És mindezt nem gondolom, hogy bántón tettem volna, vagy úgy, hogy valaki okoskodásnak vehetné. Tõlem egyszál fogtömésben is motorozhat bárki. Én is kijártam a vagányiskolát annak idején és amire én ráb@sztam attól próbálom óvni azt aki még nem tudja mivel jár ez majd 15-20 év múlva. Mégegyszer bocs, hogy ilyen csúnyán beleugattam a magánéletedbe. Várj csak? Azt hiszem nem is Neked írtam le az aggodalmaimat....Akkor ez hogy van??? |
horpage | 1721 | 2009. január 12. 21:01 |
Teljesen egyet értek az elöttem szólókkal... Errõl próbáltam én is gügyögni lejebb. De még kicsi vagyok nagyot mondani:-))) Amúgy még 150 km és viszem az 1000-es szervizre a decemberi motorom:-))) Még jó hogy nincsen tavasz mert vásárláskor elment az összes pénzem:-) |
Maxigáz | 1720 | 2009. január 12. 20:37 |
Sziasztok! A mostani bõrcuccokban szerintem senki nem fagy meg már. Párszor mentem mínuszokban de soha nem én fáztam,hanem a gumi de az nagyon.Idegesítõen csúszik.Legalábbis a sportgumi,az semmit nem ér ilyenkor szerintem.Jó lenne télire egy enduro és nem lenne probléma. De már január közepe van,egyszer csak lesz már jobb idõ... |
hernyo | 1719 | 2009. január 12. 19:24 |
Szeva Futo! És gondolom a mikor hazamentél, nem úgy érezted, hogy de szar volt, hanem hogy "dejótmotoroztam"! Nekem legalábbis mindíg ez a vége, még akkor is, mikor egy kicsit túlzásba viszem, és jobban, illetve tovább fáztam a kelleténél!( vagy tovább áztam,stb.) |
futo | 1718 | 2009. január 12. 17:46 | Válasz erre: 1701 |
Szasz Hernyo! Engem is riogatnak, de még csak át sem hûlt a ruha. A gumi persze annyira nem tapadt, mint nyáron, meg az ABS is meghülyült egyszer (mechanikus, gondolom befagyott). A mostani ruhákkal sok gond szerintem nem lehet.
|
futo | 1717 | 2009. január 12. 17:43 | Válasz erre: 1700 |
Szia Tiborr! Sütött a nap, nem volt gond az úton. 2 nadrág, 3 pulcsi és ezekre a motoros ruha. +markolatfûtés, ülésfûtés, király volt :)
|
hernyo | 1716 | 2009. január 12. 17:25 |
Szevasztok! Szerintem a téli motorozás teljesen mást jelentett régen, mint manapság. Rosszabb ruhákban, naponta jártak munkába, meg mindenhova. Többek között azért, mert nem volt más lehetõség, és nem volt mindenhol benzinkút, kávézó, meg bevásárlóközpont, ahová be lehetett menni melegedni, kávézni! De most már "csak" hobbiból tesszük. És akármilyen hideg van, naponta egy kicsi, vagy hétvégén 1-2 óra nem árthat. Ha fázol bemész valahova, ha meguntad hazamész! Nem fázol át jobban, mintha sielnél, szánkóznál vagy koriznál! Az egészségre nem hiszem, hogy károsabb lehet, mint a dohányzás, vagy a kocsmázás! Tiszta, száraz, hideg idõben pedig a gumi sem fog annyira csúszni, hogy ne lehessen vele közlekedni! Vagánykodni nem lehet az biztos, de tanulni, tapasztalni, jobban összeszokni a vassal, azt lehet. Nyáron lehet nem is gondolnád, hogy hol kapod a legtöbb huzatot! Ilyenkor hamar rájössz a gyenge pontokra! Én csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy próbálja ki magát, persze csak száraz úton! De ha nem, az sem gond, tegye el a mocit, szedje szét, nézegesse, csináljon amit jólesik! Csak aki még nem próbálta, ne rémisztgesse mindenféle mástól hallot hülyeségekkel azokat, akik csinálják! |
horpage | 1715 | 2009. január 12. 12:47 |
Egyet értek Temével... Egy másik fórumon már bõvebben kifejtettem ezt, így most nem szeretnék okoskodni és amúgy is túl fiatal vagyok ahhoz, hogy járjon a szám... De tényleg vannak olyan ruhák, kesztyûk, neoprem térdvédõk, maszkok, markolatfûtések amelyekkel csökkenthetõ a kockázat. És ma már némi szélvédelemmel is rendelkeznek bizonyos motorkerékpárok. Pl a VStrom is. A gumi a leggyengébb pont. Viszont azért közlekedni lehet... ha nem jeges az út. Ma reggel is azzal voltam a MediaPressben nyomtattatni. Amúgy sajnos egyre több olcsó szar érkezik az országba motoros ruházatként... Azért érdemes elkondolkozni azon hogy egy pl. Lou*sban egy nagyon jól kinézõ gatya miért csak 8 000-10 000 Ft. Tapasztalatból mondom, azért mert szar. Szép, divatos, jól nézel ki benne, csak arra nem jó amire használni kellene. A benne lévõ protektornak kimondott "micsodákról" már ne is beszéljünk. Sajnos a feleségemnek ilyet vettünk, de nagyon nagyon bánom. Inkább vártunk volna még 1-2 hónapot hogy legyen még lóvé és vettünk volna valami mást, rendes anyagból. Sokan már szeptember végén dideregnek az ilyen cuccokban és elképzelni sem tudják, hogy, hogy lehet januárban nem fázni. Én senkit nem fikázok mert õsszel elteszi a masinát, mert szó se róla, tényleg veszélyesebb üzem ilyenkor. De mivel nekem nem csak hétvégi szórakozás ez, hanem napi szintû közlekedési eszköz, ezért inkább vásároltam hasznos, jó minõségû kiegészítõket, hogy megóvjam magam. Aztán, hogy megtérül-e a befektetés, az majd 20 év múlva kiderül.:-)))) |
Teme | 1713 | 2009. január 12. 10:47 | Válasz erre: 1712 |
Régen valóban sokan mondták ezt a reuma kérdést, szerintem a mai modern ruhák már nagyon jók, így ez talán elkerülhetõ. Bár én nem motorozok ilyenkor, mert "puhapöcs" vagyok, de szerintem a gumi nem igazán tud mûködni -5 fokban. Meg szerintem a legtöbb léghûtéses motornak se a -5 fokos levegõ az álma. De mindenki úgy megy és akkor amikor akar, csak ne fikázzuk már egymást:)) Hozzáteszem, minden nap egyre hosszabb így hogy nem tudok menni, de kihasználom az idõt, hogy legalább motorközelben lehessek és szépítgetem, meg ilyesmi. Mondjuk új markolatok, kicsit megfurogatom a kipufogót, ilyesmi. Én így "motorozom át" a telet. |
Sahsa | 1711 | 2009. január 12. 09:43 |
Horpi!!! Nem lesz olyan testrészed, ami nem lesz izületes vagy reumás! Amiben nincs csont még az is!!!!! |
Gumpi | 1710 | 2009. január 12. 09:21 | Válasz erre: 1709 |
Jelzem, hogy az idõpont megfelelõ, ott leszek. Hali! |
tiborr | 1709 | 2009. január 12. 08:47 | Válasz erre: 1704 |
Szia, Igen tudok a táliról, nézzem az oldaakat, csak nemmindig írok. Olyan csendes megfigyelõ vagyok. A tóra én is kiakartam menni, de sajnos fehérváron ragadtam. Nekem mind mindig van idõm bõven. :)) Gumpi : Szerda 10:30, Royal? Majd jelez vissza, köszi. |
hayabusagirl | 1708 | 2009. január 11. 20:18 |
halihóóó.ma nagyon megijedtem...a nagy sötétben elémtoppant egy nagy kutya.de én akkorát visítottam hogy elszaladt...de még mindig nagyon dobog a szívem,annyira megrémültem.szerintem õ is megijedt:)
|
subi | 1707 | 2009. január 11. 20:13 | Válasz erre: 1703 |
horpage! gratula és le a kalappal :-) remélem nemsoká én is csatlakozom hozzátok, irigylésreméltó a képek és merészségetek. csak így tovább mindenkinek. pusza subi |
subi | 1706 | 2009. január 11. 20:10 | Válasz erre: 1700 |
szia Tiborr! mostanság a sárbereki utca 33 relux bútor bt-nél dolgozom szögelem a bútorokat, ha van idõd és kedved gyere be. üdv subi |
Gumpi | 1704 | 2009. január 11. 12:26 | Válasz erre: 1700 |
Szia tiborr!! Rég hallotalak. Persze, hogy van kedvem, mondj egy idõpontot. Most jöttem be a Tata-tóparti jeges buliról, vannak kint vagy 2-300-an. Majd meg fagytam, hiába dobáltam befele a forraltborokat. Csak úgy mellékesen kérdem, tudsz a 24-i Békepipás taliról? |
horpage | 1703 | 2009. január 11. 12:00 |
hayabusagirl | 1702 | 2009. január 11. 10:24 |
jó képek,de én az influenzától ágynak esve álmodni sem merek ilyenekrõl.vagy pont egy hideg motorozás ölné ki a bacikat?????
|
hernyo | 1701 | 2009. január 10. 20:39 |
Szevasztok! Nahát Futó! És tapadt a gumid? És nem félsz hogy egy pár év múlva leszakdnak a térd izületeid? Mert mostanában egy két motorozó motorost ilyesmikkel ijesztgetnek a fotelben ülõk!:-)) |
tiborr | 1700 | 2009. január 10. 19:09 |
Sziasztok, Futo,szépképek, meg szép túra :)), Én nemmernék felülni a mocira mostanában. Most a téli sportoknak hódolok :)) GUMPI merre vagy? Összeülhetnénk a Royalba valamikor, persze csak ha te is ráérsz és van kedved. Majd jelentkezz. Subi, merre melozol mostanában? Valami nyáleloszton vagy? |
subi | 1699 | 2009. január 10. 19:04 |
futo! nagyon szépek a képek !!!!! szerencsés vagy mint a többiek!!! csak így tovább vigyázz magadra. üdv |
subi | 1697 | 2009. január 10. 19:00 | Válasz erre: 1694 |
szia teme! hát valóban nem volt egyszerû , de a reggel tényleg úgy 08 felé van vagyis akörül jön fel a nap. -21 fokot fogtam ki, rengeteg magyar volt kint fõleg kamionosok. amúgy fárasztó volt a vezetés. szerencsés vagy és jól teszed hogy mocizól....régebben errõl beszéltem amiért meg is kaptam a magamét. mindenkinek jó idõt és náthamentes telet!!! pusza mindenkinek!!!! |
futo | 1695 | 2009. január 9. 21:57 |
A mai napon kiváló motoros idõ volt. :) De lehetett volna 20 fokkal több.
![]() ![]() ![]() |
Teme | 1694 | 2009. január 9. 09:53 | Válasz erre: 1680 |
Subi bácsi, Én tegnap jöttem haza Frankfurtból, egész jó idõ van. AZ utak jók, a repterek is frankók. Kb olyan idõ van moint itthon, csak kicsit késõbb világosodik reggel. |
Spapa | 1693 | 2009. január 9. 02:43 | Válasz erre: 1684 |
�Jah, engem is forgatni kell, pedig még csak 35-éve motorozok. :-) Majd akkor mondd, hogy "sebaj" amikor a 20-ból már csak 5 lesz! :-) |
S.Csaba | 1692 | 2009. január 8. 22:08 | Válasz erre: 1689 |
Azért kérdeztem, mert tavasszal tervezek egy szalonnasütõs kirándulást a krosszpályánkra, gondoltam jól jönne ott egy DR :)
|
hernyo | 1690 | 2009. január 8. 21:58 |
A bobek-kawa súly arány igen érdekes, de ettõl függetlenül jól terelgeti a vasat!
|
Bobek70 | 1689 | 2009. január 8. 21:42 |
Nem jut idõm a DR-re a szabadidõmet(és a pénztálcámat) lefoglalja a Kawa. De azért igyekszem. Szevasztok! Béla |
hernyo | 1687 | 2009. január 8. 21:33 |
Szevasz Csaba! A DR? a Bobeknél még a kawa is csak fogy! Már szinte vázig lefogyott! Mondhatjuk hogy "vázsovány"! |