H.Laci | 2086 | 2009. február 19. 09:17 | Válasz erre: 2084 |
Tótika tippje megegyezik az enyémmel. Délután, ha lefényképeztem kiderül! Addíg is jöhetnek a tippek pü-ben! :) |
Tótika | 2085 | 2009. február 19. 08:56 | Válasz erre: 2083 |
Csabi...akkor én még hátúlgombolosban játszottam a mai bányászkörtér mögötti hatajtós telepen, de jól emlékszem a csillefordítónál lévõ kricsnire ( ahol szegény megboldogúlt Apám itta a napi sörét)és a vele szemben lévõ ...aszem " Csillag áruház" bazi nagy forgó ajtajára...:-))))
|
Tótika | 2084 | 2009. február 19. 08:51 |
Sziasztok! pü-ben én is küldtem 1 megfejtést...:-)). Kíváncsi vok hogy jó-e?!
|
Kawacsabi | 2082 | 2009. február 19. 07:50 | Válasz erre: 2081 |
Inkább pü-be küldtem,hogy mindenki játszhasson.:-)))
|
Kawacsabi | 2080 | 2009. február 19. 07:18 | Válasz erre: 2077 |
Nem okoskodásként,de 1964-ben vagy 65-ben adták át. Édesanyám az indulástól ott volt eladó!!:-)) |
H.Laci | 2079 | 2009. február 19. 07:16 | Válasz erre: 2078 |
Bonus Zsolti ötlete alapján a forrás: "http://www.bg8foto.mlap.hu/" Jó nézegetni ezeket az öreg képeket, jó a helyszíneket beazonosítani, és érdekes összevetni mai állapotával. Van egy kép a "buszos", ennek a pontos helyében pl. nem vagyunk biztosak. Nekem van egy tippem, ma lefotózom, és este felrakom a képet. Addíg tippelgessetek! (motorozni úgysem tudunk még 1-2 napig) |
Forestman | 2077 | 2009. február 18. 22:23 |
És a Nyúldombért milyen jó kis csaták folytak a végállomási bandákkal. Amúgy a Centrum az nem egy picit késõbb épült, mint 57.? |
Gumpi | 2076 | 2009. február 18. 21:44 | Válasz erre: 2069 |
Hát nem vagyok rá túl büszke, hogy tudom, de az elsõ képen az un. Parfüméria nevû intézmény látszik, az a saroképület.Ugyan ebben az épületeggyüttesben volt kettõvel-hárommal balra, kb. a mostani Ofotért buszmegállóval szemben a Környei Állami Gazdaság hentesárú boltja, ahol a 60-as években a "világ" legjobb kenõmájasát lehetett kapni, asszem 3.60-ér/10dkgr. Hátborzongató. És abban még volt MÁJ is. Ennyit arról a sarokról. Ott laktam a KIEG. mögött. A Turul mozi helyén egy marha nagy meszesgödör volt, a KPVDSZ helyén meg a Nyúldomb. Autópálya, ha,ha,ha.A 100-ason meg mentek ki a tankok a Csehekhez.Nekünk gyerekeknek rohadtul tetszettek. Horpi! nem biztos, hogy jó ötlet ez a nosztalgiázás. Bocs a sok szövegér, nem fog többet elõfordulni.
|
banier | 2075 | 2009. február 18. 20:14 | Válasz erre: 2073 |
Sziasztok szomszédok.. Akkor a megbeszélt idõben egyszerre lehelgetünk, remélem akkor hamarább lessz jó idõ. Egy elõnye azért lessz a globális felmelegedésnek mert akkor tudunk majd télen is motorozni..
|
H.Laci | 2074 | 2009. február 18. 19:52 | Válasz erre: 2069 |
Én ezeket a képeket már láttam! :) (lett egy jó forrásom) A találóskérdésre továbbra sem jött jó válasz! |
bonus6 | 2072 | 2009. február 18. 19:25 | Válasz erre: 2070 |
Pontosabban ha most már bontási terület lenne! ;)
|
bonus6 | 2071 | 2009. február 18. 19:22 | Válasz erre: 2070 |
Na igen. De ha a következõ képkockát ha megnézed ,mert ugye megvan?:)) Ott látni ,hogy épp épitik a hivatalt.
|
horpage | 2070 | 2009. február 18. 19:19 |
Ja amit még érdemes megnézni, hogy az áruháznál nem folytatódik tovább járda... Akkor még a mostani Polgármesteri Hivatal építési terület volt. Lehet, hogy Bonus6, akinek felszólító leveleket küldenek szeretné, ha most is az lenne? :-)))))))))))) |
horpage | 2069 | 2009. február 18. 19:16 |
bonus6 | 2068 | 2009. február 18. 17:45 | Válasz erre: 2067 |
Ok.Köszi.Kevés a munkájuk,hát csinálnak. ja és na ná hogy fizetem :)) 3500 egy évre nem vág fõldhöz.(egyenlõre) :) Még 1x köszi.
|
horpage | 2067 | 2009. február 18. 17:34 |
Hali! Tavaly decemberben kaptam én is ilyen levelet! Nem kell megilyedned. Beviszed a csekkeket az okmányirodába, a leghátsó ajtóhoz. Oda még sorszámot sem kell húzni, csak kopogsz és mész. Ott 3 fiatalabb srác van, akik tök normálisak, ráadásul az egyik motorozik is:-))Ott bemutatod a csekkeket, lefénymásolják és a biztosítót fogják szídni, hogy nem adta át rendesen az adatbázist. És ezzel már le is zárult a vizsgálat. Én még utána elballagtam a biztosítóba (Hungária), hogy azért megkérdezzem hogy most miért is van ez... Ott nem értették. Aznap már a harmadik ilyen ügyfél voltam. De megnézték a gépet, az is azt mondta hogy folyamatosan fizetem és minden ok. Õk viszont az okmányirodai adatbázist fogják neked szídni. Amúgy ha véletlenül nincs meg valamelyik csekked, akkor a biztosítóba adnak igazolást, hogy folyamatosan fizetted (ha tényleg fizetted). A levél szövege valóban elég "izgalmas" és a szankció is ha nem igazolod 8 napon belül, viszont nem kell sok helyre futkosni és várakozni hogy igazold hogy tényleg volt a vizsgált idõszakra biztosításod. |
bonus6 | 2065 | 2009. február 18. 17:04 |
Sziasztok. Hatosági ellenõrzési eljárást inditottak már valameikõtök ellen? Állitolag nem fizettem be a kötelezõt, x és x nap között. Ami fura mert Egész évre fizetem ki egyszerre. Nyugodt vagyok mert, a papirjaim rendben vannak.Amiért nem vagyok nyugodt,hogy megint futkoshatok.Ja és 8 napom van rá mert különben... :) Ja és elég goromba levelet irtak! :( |
Aszfaltbetyár | 2060 | 2009. február 18. 11:41 | Válasz erre: 2044 |
Szia bocsi de lenyúlta a találós kerdésedet Laci nagyon ötletes.
|
colt45 | 2058 | 2009. február 17. 20:33 |
És szerinted szmogriadó volt?Páros számú villamosok mennek. :-))
|
horpage | 2057 | 2009. február 17. 20:02 |
Colt45 A lovaskocsi amelyik befordul..., Hátul a talcsikát toló ember és az a tény, hogy a fotó 1941 elõtt készült:-) |
Maxigáz | 2056 | 2009. február 17. 19:27 |
A "Tihanyi Gurulás"-on nem gondolkodott még egyíktek sem? Igaz még egy hónap van addig:( |
colt45 | 2055 | 2009. február 17. 19:03 | Válasz erre: 2052 |
horpage Szeretem a régi fotókat,klassz az is amit felraktál.De honnan látszik hogy bal kéz szabály van??? :-)) |
H.Laci | 2054 | 2009. február 17. 18:33 | Válasz erre: 2053 |
Rázd meg azt a tarsolyt! Ez nem megfejtés, ez egy álom. |
horpage | 2053 | 2009. február 17. 18:21 |
H.Laci! (Aki nem Sz.Laci) :-))) Van még a tarsolyomban jó pár kép korai városról ls még mikor nem volt város. De azt mondták, hogy kitart a tél még egy darabigm úgyhogy ígérem, ha senkit sem zavar, akkor minden nap adok 1-2 újabb érdekességet. A MEGFEJTÉS pedig: Akkor fogunk motorozni, ha azt látod a konyhaablakodból, hogy zöldellik a fû. Asszem helyes a válasz. Hol lehet átvenni az értékes nyereményeket? |
horpage | 2052 | 2009. február 17. 18:15 |
H.Laci | 2051 | 2009. február 17. 18:13 | Válasz erre: 2050 |
Ne hagyd abba! Imádom az ilyen helytörténeti "érdekességeket". (a találós kérdésre még mindíg nem jött helyes megfejtés) |
horpage | 2050 | 2009. február 17. 17:22 |
Maxigáz | 2049 | 2009. február 17. 15:35 |
Tipikus jelenség ne aggódj... Ezek csak az elvonási tünetek elsõ lépcsõi:) De nézd csak,H.Laci már ellapátolta a havat a garázs elõtt! |
hernyo | 2048 | 2009. február 17. 10:56 |
Szevasztok! Én már készítem a döntögethetõ állványzatot, melybe behelyezem a motorkerékpáromat, és a szobakerékpározás mintájára, némi beregés és motorszag kíséretében, a travel channel nézése közben, több országot érinõ motoros túrázásba kezdek!! De kik ezek a fehérruhások??? És miért kötik hátra a kezem ebbe a jó kis motoros kabátba??? |
Vaslovas | 2047 | 2009. február 17. 10:28 | Válasz erre: 2041 |
CCaCCtok:-)) Hát ezek csoda jók! Lehetne még??? |
tiborr | 2045 | 2009. február 17. 08:50 | Válasz erre: 2044 |
Szia, Én nagyon remélem hogy a Motoros szezon elindul ahogy terveztük. Legalábbis nagyon jó lenne. Nézegettem az elõrejelzéseket, hát azok nem olyan jók, sajnos, hó,hó ,hideg. |
H.Laci | 2044 | 2009. február 17. 08:14 |
Találós kérdrés! Ha ezt látom a konyhaablakból, akkor mikor fogunk legközelebb motorozni? A helyes megfejtõk között értékes nyereményeket sorsolunk ki! (hólapát, jégkaparó, jégoldó stb) ![]() |
horpage | 2043 | 2009. február 16. 13:20 |
Hát az Osztyapenko szobra már állt, úgyhogy a háború után. A 3. fotó 1960-ban |
horpage | 2041 | 2009. február 15. 14:58 |
Gumpi | 2040 | 2009. február 14. 12:25 | Válasz erre: 2038 |
Szija Haya! Én meg láttam egy GSF 1250-est a garázsomban és a rosseb majd meg evett, hogy nem húzathatom meg egy kicsit úgy 140-ig IV.-ben, pedig akkor már sokkal-sokkal jobban érezném magam. Csak ennyi. |
horpage | 2039 | 2009. február 13. 21:13 |
Hali! Elõbb itt a parkolóba próbálkozott egy robgós... Elég gáz volt a srác:-)))) Aztán nem ment ki a fõútra:-))) |
hayabusagirl | 2038 | 2009. február 13. 20:46 |
ma láttam egy GSX-750-t,ezüst színût Tatabányán a hóesésben.A bátor sofõrje remélem nem fázott meg.irigyelltem azért egy kicsit:)
|
Kawacsabi | 2035 | 2009. február 12. 08:00 | Válasz erre: 2033 |
Sziasztok!! Hát ez nagyon jó!!!! Mindenkinek meg kéne néznie.MINDENKINEK!!! |
Bubó Doki | 2033 | 2009. február 11. 17:30 |
Sziasztok, itt az év filmje: "http://www.youtube.com/watch?v=Q4f_UNMNONA" |
hernyo | 2031 | 2009. február 10. 18:58 |
Bár a bundabugyit fel kell majd húzni az biztos, de lehet, hogy a hóláncokra is szükség lesz!!
|
hernyo | 2030 | 2009. február 10. 18:57 |
Mi van vége a Dallas-nak? Ezt én is néztem, nekem is tetszik! Gondolkodom rajta.
|
horpage | 2029 | 2009. február 10. 18:50 |
Amúgy nekem ez a túra is tetszik: Hegyes-Völgyes Alpokaljai szezonnyitás. De sajna ez is korán van... |
horpage | 2028 | 2009. február 10. 18:47 |
Na megyek mert kezdõdik a Story tévén a Dallas:-) Utána még visszanézek.
|
hernyo | 2027 | 2009. február 10. 18:47 |
Jó, meg van még két BABETTÁS ismerõsöm, szólok nekik is, már régóta szeretnének velünk "túrázni"!
|
hernyo | 2025 | 2009. február 10. 18:44 |
Ez valami arab rokonod neve? Monjuk: Juszuf Buzulsz Kabbe? Jönne ö is??:-))) |
horpage | 2020 | 2009. február 10. 18:36 |
Hát még megdumálom vele:-) Azzal el tudok menni, ha jó 90-es tempó és kanyarban pedig kevesebb... |
tiborr | 2018 | 2009. február 10. 18:35 | Válasz erre: 2015 |
Sziasztok, Hernyo : Mi az a "Tavaszi hadjárat" ? |
horpage | 2016 | 2009. február 10. 18:27 |
Feri! Megdumáltuk! :-) Néztem én is amikor hazaértünk a múltkor, de az olyan korán lesz, hogy nekem addigra még biztos nem lesz meg ami még nagyon szükséges. Úgyhogy akár mennyire is szeretném nem tudok menni. Amúgy jó a fényképezõ. Csak le volt merülve. |
hernyo | 2015 | 2009. február 10. 18:20 |
Hoppá! Ha már a túráknál tartunk! Nem akar valaki a "Tavaszi hadjárat"-ra jönni rajtam kívül?
|
horpage | 2014 | 2009. február 10. 18:19 |
SEA! Igen, ez szerencse, de ez már nem a leányzón múlott. Amúgy már nem akarom boncolgatni a másik fórumban történteket, de semmi baj nincs azzal, hogy valaki szereti a motoros találkozókat. Inkább azon a kijelentés miatt állt meg bennem majdnem az ütõ, hogy õ tudja milyen egy motoros weblap, meg mi kell a csapatnak, és majd õ kioktatja azt az embert aki az egészet létrehozta, azért mert õ már 40 éve motorozik. Ez már nálam kapásból egy olyan érv, hogy ki nem szarja le... És ehhez még párosult az a tény is hogy elvileg regisztráció elõtt elolvasta, hogy milyen baráti körhöz csatlakozik, ahol pontosan le is van írva mit is képvisel mindaz. |
hernyo | 2013 | 2009. február 10. 18:15 |
Csabi! Nem hiszem, hogy valaha, valamit is rád akartam tukmálni, vagy meg akartalak téríteni! Max csak annyit szerettem volna, hogy ne csak azt nézd amit megmutatnak neked, hanem azt is amit megpróbálnak elrejteni! Jobb és értelmesebb embernek tartlak annál, hogy a fejed a homokba dugd! Én sem hittem el sok mindent, aztán egyszer csak elkezdtem utána keresgélni, mert hogy az ember ismerje meg a "másik oldalt". De ha nem, hát nem! Attól még ugyan olyan jó barátnak tartlak, és ez a gondolkodásbeli különbség eddig sem, és ezután sem hiszem, hogy befolyásolt vagy befolyásol bármit is! És én ezzel itt befejezettnek tekintem ezt a témát, innentõl csak a motorokról, motorozásról, nõkrõl, túrákról, stb. vagyok hajlandó beszélni! |
horpage | 2012 | 2009. február 10. 18:03 |
Az a lényeg, hogy Samu megmenekült! 911 meg olyam mint a Kenedy gyilkosság és úgy sem tudjuk meg az igazat... Abban viszont teljesen egyet tudunk érteni hogy a nép egyszerû gyermekét mindig megvezetik. A befolyásosabb országok pedig egész népcsoportokkal teszik ugyan ezt. De én még is olyan vagyok, aki ül a seggén és megpróbál alkalmazkodni:-))) Mert tudom, hogy hiába is ugrálnék úgy sem jönnék jól ki belõle. |
Maxigáz | 2011 | 2009. február 10. 17:53 |
Nem minden szóval értek egyet,de a tények azok tények. A 911 nem sikerült nekik olyan jól mint 45-után épült dolgok... |
Maxigáz | 2010 | 2009. február 10. 17:30 |
Valahogy igy vezetnek az orrunknál fogva mindenben... "http://video.google.com/videoplay?docid=-8991317191173231517" Sajnos. De nem akarok politikai fórumot nyitni félre ne értsetek. Csak a hovatartozásom miatt írtam le ezeket. ÉS BOCS!HA VALAKIT MEGBÁNTOTTAM. De azért örülök hogy nem vagyok egyedül:) |
SEA | 2009 | 2009. február 10. 17:24 |
sziasztok,Csabi a mai hirekben az szerepelt,hogy "Samu" megmenekült,mert az igazit Pesten örzik a nem tom melyik muzeumban,szöllösön csak hiteles "másolat" van.....nah de ez a cselekmény sulyábol számomra nem csökent semmit,legközelebb "ezek" megkereisk az igazit is.((( A történelem tanárokrol pedig NO COMMENT.... |
horpage | 2008 | 2009. február 10. 16:23 |
Feri! Ismersz enegem:-))) Meg vagyok én magamnak jól, úgy ahogy. Sodródom az árral, mint ahogyan nagyon sokan, de megtérni már biztosan nem fogok. És én sem akarom rádtukmálni az én megyõzõdésemet. Azt meg remélem azért tudod, hogy nagyon csíplek téged. Na ez az utolsó mondat egy kicsit buzisra sikeredett:-))) De azért biztos érted a lényeget:-))) |
hernyo | 2007 | 2009. február 10. 15:50 |
Szia Csabi! Nem szeretnék vitát nyitni errõl a dologról, legalábbis itt nem! De sokunknak meg kéne ismerni a valós történelmünket ahoz, hogy megértsünk dolgokat! És talán az EU sem olyan jó nekünk, mint amilyennek láttatják! Egy eladósodott, megfélemlített, nemzeti öntudat nélküli néppel azt tesznek, amit akarnak! És most valamerre erre tartunk!! És a világ nem a rossz irányba megy, hanem valakik a rossz irányba vezetik! De errõl többet személyesen. Ha érdekel egy két "szakirodalmat" is tudok ajánlani. És még valami! Gyere elõ a fa mögül, és legess meg a szélben egy MAGYAR zászlót! Meglátod micsoda jó érzés!!! |
horpage | 2006 | 2009. február 10. 14:58 |
Szia Feri (hernyo)! Hát mi ismerjük egymást, azt is tudod, hogy az ilyen nagy nemzeti kérdésekben én a béke híve vagyok és inkább elbújok egy fa mögé. De ettõl még jóban vagyunk. Én most is azt vallom, hogy nem a tötrténelemkönyvek miatt lett egyre több fiatal viselkedése antiszociális. Hibás ebben a szülõ, meg az a jogrendszer is ami gyakorlatilag a kiskorút büntethetetlenné teszi. Amihez jól hozzás is szoknak, aztán ilyenek lesznek felnõttként is... Nagyszülõktõl tudva régen sem volt jó a rendszer, de azzal a demokráciával (amit szerintem sokan elég rendesen félreértelmeznek) is eléggé elszaladt már a ló. Mert mindenkinek van mindenhez joga csak valamiért a bûnözõknek mindig egyel több. Visszatérve a nemzeti öntudathoz pedig, éppen most élnénk egy olyan világban, ahol egész európa a miénk lehetne, ha nem lenne az a kiba**ott gyûlölködés. Oda mehetnénk teljesen szabadon ahová csak akarnánk. Persze a népek örökös harca miatt ez az eu-s dolog is teljesen halálra van ítélve... A világ teljesen rossz irányba megy és látva a következõ generáció tetteit nem is igen fog megváltozni. Talán nem kellett volna elkezdeni megépíteni a Bábel tornyát. Akkor nem lett volna összekeverve az emberi nyelv és maradt volna egy népcsoport az EMBER :-))))))))) |
licsi | 2005 | 2009. február 10. 13:29 |
hernyokám nem tudom ki is vagy valós lényedben,mint ahogy te sem tudhatod, hogy én ki vagyok. Én nagyon ki vagyok a mai fiataloktól/tisztelet az igen ritka kivételtõl eltekintve/,mivel SENKI és SEMMI iránt nincsenek tisztelettel. Mélységesen felháborít a viselkedésük.Olyan mintha nem is anya szülte volna õket. Ha viszont az akkor b iztosan 10 hónapra születtek mint a szamarak. Nézd nem mai gyerek vagyok.Minket még megtanítottak tisztelni,becsülni.Ezeket ki tanítja meg? A sötétség csak sötétséget szül.Mivé lesz a világ? Jobb is ha nem tudunk majd róla.Na de optimizmusunk ne hagyjon el. Jön a jó idõ megyünk motorozni. Bocs,hogy bele vau vau. Talán egyszer összefutunk valahol. |
Maxigáz | 2004 | 2009. február 10. 05:38 |
Örülök hogy van még aki így érez.De sajnos nagyon sokan nem. Hernyo,sikerült röviden tömören megfogalmaznod a lényeget,és köszönöm hogy nem kötött bele senki. |
hernyo | 2003 | 2009. február 9. 22:00 |
Hát persze! Örülök ha hasonlóképp gondolkodnak mások is! Bár inkább a közönyhöz és ellenszenvhez vagyok szokva!
|
hernyo | 2001 | 2009. február 9. 20:51 |
Szevasztok! Nem tudom mit várhatunk a "mai fiataloktól" mikor az én fiam a szakközép iskola elsõ osztályában többet tanul a zsidó nép(fuj!)történertérõl, szokásairól, mint a saját hazájáról, népérõl!! Az általános iskolai töri tanára szerint "az nem felvidék, hanem szlovákia!" és intõt kapott, mert magyar zászlót vitt magával a szlovák kirándulásra!! Sok sok év alatt sikerült kiírtani az emberek nagy részébõl a munka becsületét, a haza iránti szeretetet, a becsületet. Divat vagánynak lenni, beinteni másoknak, megalázni, letaposni másokat! Trendi az üresfejüség! De szerencsére vannak akik másként éreznek, gondolkodnak, és egyre többen lesznek! |
horpage | 1998 | 2009. február 9. 15:32 |
Na ennyit a mai fiatalokról... Széttaposta egy kamaszlány a mintegy 350 ezer éves vértesszõlõsi elõember, Samu maradványait. A diák saját lakáskulcsával ment be a múzeumba, ahol az ablakokra és a szekrényekre együttesek neveit pingálta. Egy 14 éves lány vandál módon megrongálta és szétdúlta a vértesszõlõsi elõember maradványait. A kamasz részben elismerte tettét - közölte a tatabányai kapitányság hivatalvezetõje hétfõn. Hozzátette: a helyi általános iskola tanulója a saját lakásukhoz használt egyik kulccsal nyitotta ki a Magyar Nemzeti Múzeum bemutatóhelyét. Az ablakokra és a vitrinekre együttesek neveit firkálta, és széttaposta a Samunak elnevezett vértesszõlõsi elõember maradványait. Mivel a bemutatóhely csak idõszakosan látogatható, a rongálást csak a szokásos heti szemle során fedezték fel a múzeum munkatársai. Feltételezésük szerint az eset január 28-a és február 4-e között történt. A település körzeti megbízottja azonosította a rongálással gyanúsítható fiatal lányt. A rendõrség még vizsgálja, hogy voltak-e társai a tininek, a régészek megkezdték az okozott kár eszmei értékének felbecsülését. Az 1965-ben megtalált vértesszõlõsi elõember, akit a tudósok egyszerûen Samunak kereszteltek el, világhírûvé vált tudományos ritkaság. A Samut és a többi, a környéken feltárt leletet magába foglaló mintegy 8-10 méter vastagságú édesvízi mészkõ kora a vizsgálatok szerint 350 ezer év. (origó.hu) |
H.Laci | 1997 | 2009. február 8. 16:13 | Válasz erre: 1996 |
Akkor már minimum ketten szégyelhetjük magunkat!
|
hernyo | 1996 | 2009. február 8. 16:10 |
Hali! Akkor én meg ma vétettem a demokrácia ellen, mert ma délelõtt én is motoroztam,"végre egyedül". |
H.Laci | 1995 | 2009. február 8. 15:54 | Válasz erre: 1994 |
Szia! "Oldalkocsi protekt" financiális okokból elnapolva. :( Mai gurulás hirtelen jött. Tegnap meg lásd: #1992 hsz. :) Várom a tavaszt! |
horpage | 1994 | 2009. február 8. 15:44 |
Szia Laci! Régen hallottam felõled! Mizu??? Oldalkocsi projekt hogy áll? A demokrácia meg nem arról szól hogy szabadon mész gurigázni!!! :-) Miért nem jöttél velünk tegnap???? |
H.Laci | 1993 | 2009. február 8. 13:13 |
Hasznosan telt a délelõtt! Mert ma "jó idõ" volt, hát mentünk egy 80-as kört. ![]() ![]() |
H.Laci | 1992 | 2009. február 7. 20:09 |
Tegnap én is mentem egy 100-ast. Ma meg Siófokon volt egy kis dolgom, két haverommal meg is beszéltem tegnap, hogy lemegyünk mocival. reggel lemondták, sõt engem is lebeszéltek mert "szar idõ van". Mentem autóval, és a guta majdnem megütött, végig sütött a nap. Hát így jártam :( |
horpage | 1991 | 2009. február 7. 18:09 |
Jót gurultunk ma! És a végén még belefért egy alapos motormosás is. És adtunk elsõbbséget olyan gyalogosnak, aki örömében nekiment egy autónak:-) A Flórián térre pedig akkor is pesten keresztül vezet a legrövidebb út:-))) Sok mocissal nem taliztunk, bár megint érdekes utakon jártunk, ahol a madár sem jár. Holnaptól hidegfront, hétfõtõl havas esõ, úgyhogy kicsit megint tél lesz, de már nem kell olyan sokat aludni a tavaszig. |
hernyo | 1990 | 2009. február 7. 08:17 |
Már folynak a tárgyalások egy cserérõl, ha nem jön össze, akkor piacra kerül. Már döntöttem! Talán a Hondával sem lessz kisseb élmény driftelni!:-))
|
hernyo | 1988 | 2009. február 6. 22:17 |
Hali! Sok választás nincs, mert a Pancsin van, a kis romet nem bírja, a Viktória még darabokban hever a padláson... Sikerült rábeszélnem a családot, hogy eladjuk a Pancsit, de csak úgy eggyeztek bele, hogy oldalas lesz a Honda! |