2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

Kérlek jelentkezz be

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Társaságkeresõ
Következő oldal

Jam Clerk 26824 2014. szeptember 23. 20:28   Válasz erre: 26815
"az utolsó emberi reagálóképességre tervezett motor az MZ ETZ 250. Ott még kicsit úgy éreztem, hogy nem megy az emberi reagálóképesség mögé a dolog."

Én ezt másképp gondolom. Az utolsó emberi reagálóképességre nem a motort tervezik, arra a motoros jobb keze szolgál. Meg a feje.
Aki nem akarja tépni a gázkart, az nem fogja, akármilyen motor van alatta. Hiába van most már ezres gépem, minden eddigi "társasági" túrámon én voltam a leggyengébb láncszem, és ez így is fog maradni. Még egy kettõötvenessel is simán faképnél tudnak hagyni, többször elõfordult már olyan is. És? Akkor majd megyek egyedül, mint eddig is. Nem sietek, azt ráhagyom másokra.
Persze, "de akkor minek vettél ekkora motort?"
Mert ez tetszett. Egyéb kérdés? Akkor további szép napot.

Utalatos 26823 2014. szeptember 23. 20:26   Válasz erre: 26820
Nem jó ilyesmit olvasni:-( Szeretném hinni, hogy a valóságban másként állsz ehhez az " integetõs" kérdéshez és most csak egy kicsit átgondolatlanul írtàl róla!:-) Természetesen én nem a "motoros-nem motoros" oldaláról nehezményezem ezt a néhàny sort, csupán fájlalom, hogy így gondolod:-(

KawaÉvi 26822 2014. szeptember 23. 19:58   Válasz erre: 26821
Mivel én (is) bringázom, azért a kerékpárosok is intenek egymásnak! Tehát ez nem csak a motorosoknál "hagyomány" :-)

Asta 26821 2014. szeptember 23. 19:50   Válasz erre: 26820
Most nyilván evidens dolgok, de nekem kezdõ motorosként kellett rájönnöm, hogy egyáltalán integetnek, meghogy a váltó egyest azt lefele kell rúgni, a kettest meg fölfele utána (nézett is az oktató kerek szemmel, hogy "biztos hogy maga nagymotororra akar ülni?!". Mondtam "nyugalom: kezdeti nehézségek. Kiforr.").

Ez a váltó kérdés azért is érdekes, mert nekem volt egy naagy motoros könyvem - Hugo Wilson írta, ez jut eszembe, benne van egy kép az elefant treffenrõl is: mondom hóban állnak a motorok, itt valami nem stimmel... - és azokon a régi motorokon amiket nézegettem a könyvben, még egyáltalán nem volt szabványos, hogy merre hova vált mikor a váltó.

Szóval ez az integetés ez bizonyos szempontból nyilván marhaság, sok szempontból marhaság. De autósként én ezt észre se vettem, hogy ilyen szokás van. ("a létezés 7 rétege".)

Most ha az 50 köbcentirõl kéne beszélni, akkor még a mai nap viszonylatában is megnõtt a pofám. Én biciklizek.

Fido71 26820 2014. szeptember 23. 18:14   Válasz erre: 26819
Motorosfelvonulásokra egyáltalán nem járok, kicsit magamutogatónak tartom az egészet. Baráti vagy fórumos talik inkább érdekelnek.
A szembejövõ motorosoknak meg ritkán integetek amióta feltettem a kézvédõt. Ha a kézvédõmtõl függ a szembejövõ motoros egója, akkor így járt... ;)
Amúgy is a tök.m tele volt már a sok integetéssel és azokkal akik attól tartanak motorosnak, hogy integetek-e nekik.
Vannak napok vagy helyek, mikor szinte nem telik el úgy 2 perc, hogy ne jönne szembe valaki. Lehet, megöregedtem vagy sosem voltam motoros.
Nem tudom, de nekem jó így... ;)

Asta 26819 2014. szeptember 23. 15:33   Válasz erre: 26816
Ezt írtam ahogy te is írod: "van egy bármilyen motorja". Szó sem volt róla, hogy ezzel kizárom akár a Goldwing-et (tudom, hogy félreérthetõen fogalmaztam, de neked is inkább az egód tiltakozott). Nem itt akartam meghúzni a határt. Nekem sem MZ-m van.

Egy jobb példa: valamelyik Harley feszt-en néztem ezt a street fighter show-t. Tudjátok ez milyen: a végén megy a gumifüst...én akkor otthagytam a cirkuszt, hogy viszlát. Tisztelet a mutatványnak, de nem.

Szerintem a motorozás kiváló az ego helyrerakására. És itt kell meghúzni a vonalat nem? Például amikor az ember odaint a szembejövõ harcostársnak és az nem int vissza, akkor az emberben végigfut hogy megsértõdjön, vagy tegye helyre az ego-ját és koncentráljon inkább a kanyarra. Ugyanígy ego kérdés, hogy most nagy-e az a nagymotor vagy kicsi. Ha belegondoltok ezeken túl kell lépni. Egy csomó ilyen ego kérdést látok magamban is, amik végtére is röhejesek.

Ennyit akartam megfogalmazni.

Fido71 26818 2014. szeptember 21. 09:36   Válasz erre: 26817
Éjszakából jövök és megyek aznap. :((
Sajnos késõn "jött" az idõpont, 10-ig tudnom kell a mindenkori jövõ hónapot!

De valóban!
A FoTa egy jó alkalom az ismerkedésre!
Nagyon szép, csendes helyen a Duna-parton Hartán.
Fagyizás, olcsó menü stb.
Egész napos tere-fere.
Az oda és visszaútat meg mindenki az igénye szerinti társasággal, sebességgel teljesíti!

Draghubi 26817 2014. szeptember 21. 09:20  
Fido!
te egy jó srác vagy és nem vagy elszállva! :)))
Apropó megyünk FoTa-ra?

Fido71 26816 2014. szeptember 21. 08:42  
"Dee az volt a vége az emlegetett hozzászólásnak, hogy aki keveset kapott az élettõl az tud örülni annak, hogy van egy bármilyen motorja. A többiek meg nagyon el vannak szállva."

Itt elég nehéz meghúzni a határt!
A nagyobb ccm vagy drágább motor következménye, hogy elszállt az a valaki?
Az, hogy valaki esetleg többet kapott az élettõl /nem a szülõi háttérre gondolok/, mert tett is érte és talán még szerencséje is volt, még nem biztos, hogy el van szállva magától.
Nekem kb. 25 éve két bejelentett fix állásom van /nejemnek szintén/, plussz megcsinálok mindent, ami adódik /favágás és aprítás, lakatosmunka, kõmûves mellett segéd, szüret, krumpliszedés stb./
A házunkba egy szeget nem kaptunk egyik szülõtõl sem, bár a "gyermekek felvigyázása" nekünk mindennél többet ér!
Attól, hogy nem 250-es ETZ-vel járok, még nem hiszem, hogy el lennék szállva magamtól.
Ugyan munkába járásra egy 50 ccm-es robogót hazsnálok, havi 5-600 km-t teszek bele.
Sõt, a múlt héten egy Simsonos kollégámmal voltam túrázni /Kab-hegy, Papod-hegy kilátóit néztük meg és a Balaton-felvidéken is csavarogtunk/.
Azért is dolgozom, hogy idõnként jól érezzem magam egy olyan gépen, amit szeretek és viszonylag megy is.
Pár ismerõs az én motorozási költségeim többszörösét gurítja le a torkán vagy veri el kurv@kra.

Ha valakinek telik rá és nem a gyerekeitõl veszi el a falatot, akkor miért ne vegyen egy GoldWingot, GS-t, RT-t vagy ami neki tetszik?
Sok cimbim ezekkel jár és teljesen hétköznapi emberek, akik dolgoznak napi 8-12 órában!
Értékes emberek és nagyon kedvelem a társaságukat.
Az, hogy velük szeretek motorozni annak köszönhetõ, hogy azonos vehemenciával, habitussal motorozunk és a fehérnépeink is jól megvannak együtt és egyikünk sem sz@rja a lóvét.
Szívesen kajálunk és iszunk dobozból is, étterembe ritkán ülünk be.

Szándékosan nem keresem a 30 lóerõs motorosok társaságát, mert egy hosszabb túra velük inkább szenvedés nekem, mint öröm.
Egy évben 1-2 alkalom még oké, de számomra ez is igen nagy kompromisszumokkal jár.
Mikor a 400-as Burgmanom volt, akkor velük járkáltam, most már nem esne jól a "szüttyögés".

Ha emiatt valaki elszálltnak tart, szíve joga.
Nem kell mindenkivel együtt karácsonyoznom...
Két fajta vélemény van: az egyik az enyém, a másikat meg lesz@rom!

Na a végére csak kibújt az egóm... :))))

Asta 26815 2014. szeptember 20. 23:31  
Az az igazság kemény öncenzúra van bennem. És az emlegetett hozzászólás azon ritka esetek egyike, amikor nem tudom visszaidézni, hogy mit is írtam.
(Ki akartam törölni, maradjunk ennyiben...máig van egy blogom, ami gyakorlatilag régen széthullott ["néhol váratlanul szemétkupacok keletkeznek a lakásban, és nincs aki kidobja. Képtelen vagyok rendet csinálni."]. Ez is egy újdonság, hogy motorra kell ülnöm, hogy visszanyerjem a harci erõmet. És ezért zseniális a motorozás. "Ló" - Kassai Lajos lovasíjjász rákeres a párhuzam megértése végett)

Dee az volt a vége az emlegetett hozzászólásnak, hogy aki keveset kapott az élettõl az tud örülni annak, hogy van egy bármilyen motorja. A többiek meg nagyon el vannak szállva. És ne legyetek semennyire se elszállva!

Engem azzal csesztetnek, hogy "vegyek már egy motort" miközben én a motoros tanfolyam óta azt gondolom, hogy az utolsó emberi reagálóképességre tervezett motor az MZ ETZ 250. Ott még kicsit úgy éreztem, hogy nem megy az emberi reagálóképesség mögé a dolog.

De kérdezzetek, ha valami nem világos ; mert engem úgy ismernek meg, hogy nem értenek. Én elhiszem, hogy van logika amögött amit mondok.

Hugica 26814 2014. szeptember 20. 15:25  
Sziasztok! Nem tudom, hogy ez mennyire ide vágó téma, de a segítségeteket szeretném kérni. Van itt köztetek valaki, aki budapesti és már megfordult a Pannónia Ring Sárvár versenypályán? Minden kedves választ elõre is nagyon szépen köszönök!

Satancica 26812 2014. szeptember 18. 22:33  
Asta.....szerintem is kár, hogy törölted.........

Utalatos 26811 2014. szeptember 18. 20:37   Válasz erre: 26810
Àááá, ez lópikula:-) Ezt már szinte értem:-)

Asta 26810 2014. szeptember 18. 19:39   Válasz erre: 26809
Hát jó, akik olvasták, azoknak megadatott az az attitûd.

Én azért töröltem ki, mert markánsan differál a véleményem a "megnyilvánuló" közösségtõl. Kérlekszépen ez egy utálatos dolog, én élni akarok tovább, és mindent elfelejtek ami ezt akadályozza (skizofrénia alapjai tantárgy: "már az óvodás is tudja").

Szeretem a motoromat, és már a jogosítvány elõtt durva konfliktusokat produkáltam, hogy mire való ez az egész. A motoros nem dísz-varjú. "Kiállítom a fõtérre, mert volt rá pénzem."

Nem tudom megfogalmazta-e már valaki, de soha olyan divergens közösséget nem láttam, mint a motorosoké. Vannak azok akiket én 'újembernek' nevezek. Nagyon intakt, a "római ember"; a vadóc versenymotoros-nõ. Ez az egyik. Meg azért itt van még pár zseniális kategória. Milyen lovak ezek? És ha a lovat stírölnéd?

Borzalmas ez a kor, és mi a rendszert nem tudjuk jobbá tenni ennyi. Motorozz, és légy felelõs. Felelj. Hallgató, hallgass!

Utalatos 26809 2014. szeptember 14. 14:55   Válasz erre: 26808
Kár a törlésért. Gyerekek, olyan csuda eszmefuttatás szerepelt itt, hogy még most is forgok magam körül:-) Épp könyörögni akartam, hogy valaki adjon már egy kódfejtõt Asta bejegyzéseihez, erre tessék eltüntetitek:-) Igy nem lehet intellektuálisan felnõni, fejlõdni:-)))

Forestman 26807 2014. szeptember 10. 08:59  
Zara, Bani és Mindenki !
Én is kiléptem az ominózus csoportból mert volt okom rá. És késõbb vissza is mehettem, illetve mentem. De nem tárgyaltam ki a belsõ ügyeket nem teregettem és pocskondiáztam senkit ! Mindenkinek vannak "dolgai". Nekem is bõven. De azt mondom, hogy ha valaki egy csoportot vezet az hoz mindent és aki tapasztalat nélkül mondd okosságot ezekrõl akkor lelke rajta . A természetes szelektálódás még eddig mindenhol mûködött, hol gyorsabban , hol lassabban, de ment.

Nos ezzel nem akartam senkit bántani csak a gondolataimat próbáltam megosztani, bár nem ide való a Társaságkeresõ -be.

Legyen szép napotok !

Forestman 26806 2014. szeptember 10. 08:47  
Kedves Motoros Társak !
Nem szeretnék belefolyni a személyes dolgokba, de azok hoznak olyanokat is ami nem személyes !
Tehát !
Elsõ sorban, ami nem korrekt itt az hogy fénykép stb azonosító nélkül lehet itt írogatni , mondhatnám durván, hogy fröcsögni !
Aztán ami lekövethetõ, hogy a legtöbb ilyen ember nem csak egy fórumon teszi ezt érdekes módon. Tehát valahogy mindenhol megtalálják a lehetõségét a piszkálódásnak. És érdekes módon ezek az emberek sehol egy közösségben sem képesek megmaradni sokáig. És ez visszakereshetõ tény ! És még ezzel sincs semmi gond, csak ha elhagytam egy csapatot akkor miért kell utána földig ócsárolni . Elhagytam és kész , ezzel zártam a múltat és ennyi !Nem tetszhet mindenkinek minden !Persze elõtte akivel vagy akikkel problémám volt azokkal rendezem Az hogy hogyan most nem téma . És kilépek onnan. És még valami ami itt elharapódzani látszik ! Nem tiszteljük a Fórumot ! Illetve azt amiért létrehozta valaki. Mellesleg ha létrehozok egy fórumot akkor adminja is leszek ebbõl adodóan. És mint olyan lehetõségem van megformázni a kereteket. Ez kritizálható is és elfogadható is . De emberi módon !
Nos ennyit errõl.
Amúgy ez meg egy társaság keresõ topik és ezért írtam le amit fentebb olvashatsz. Vagy manapság így keresünk társaságot? Akkor még van mit tanulnom , így 5x után is !

hegemonia 26805 2014. szeptember 9. 06:30  
Nem tudom ki szülte azokat az embereket, akik úgy érzik, hogy más embereknek bármit elõirhatnak vagy egy bizonyos cselekedetük miatt retorziókat alkalmaznak velük szemben.... Én azt megalomániásnak gondolom. Van erre egy jó kis mondás: adj egy kis ember kezébe ici-pici hatalmat és alkalom adtán Istennek fogja hinni magát. Valakit kitiltani csak azért valahonnan, mert személyes szabadságánál fogva megválogatja, hogy kivel, hova, mikor motorozik, az számomra minõsithetetlen viselkedés. Én személy szerint a helyükben nem is szeretnék ilyen csoportba tartozni, hál istennek nekem már nem kell emiatt aggódnom. Köszönöm, hogy megtetted helyettem!!!!

banier 26804 2014. szeptember 8. 19:44   Válasz erre: 26803
Szerencsére nagyon sok túrán vettem részt , nagyon sok csapattal. A túrának vannak szabályai és az egyik az ,ha lelépsz elötte szólsz a túravezetõnek. Szerintem én szóltam. A többi nem publikus nyomok egy pü-t .

Zara1969 26803 2014. szeptember 8. 19:28   Válasz erre: 26798
Bani, a korábbi túrán te hagytad ott az egész csapatot faképnél, mert lassú volt a tempó ) ott voltak az általad emlegetett "barátaid" , neked ez nem jött be ... mi mentünk a chopperesekkel, bevártuk aki lerobban, és együtt mentünk haza ....

tsanyi 26802 2014. szeptember 8. 09:16   Válasz erre: 26800
Tetszik ez a hozzáállás és egyre többen vallják.....ééés ezt a vallásukat a neten, telón terjesztik egy vállalatnál dolgozva a reggeli angol wc és fürdés után kilépve a fûtött/hûtött lakásból bebugyolálva egy bármilyen vállalat és nemzet által gyártott kényelmes ruhába és beülve a kocsiba......:)))

tsanyi 26801 2014. szeptember 8. 09:13   Válasz erre: 26798
Miért lenne más az un. "motorostársadalom" mint a társadalom többi része? Na meg amúgy is, ha egy motoros leszáll a motorról és buszra száll akkor a buszostársadalom tagja lesz?:)).....

Asta 26800 2014. szeptember 7. 23:25  
Van ez az amerikai sorozat amit nem nézek (valami apokalipszis motorosai) vagy mi...stb. Még azt is el tudom képzelni, hogy vannak benne érdekes dolgok (kevés dolgot, de pár dolgot el tudok képzelni...miután belefutottam pozitív tapasztalatokba Hollywood téren).

Nekem kora gyerekkoromtól kezdve van egy világégés vízióm, ami ma már inkább racionális felkészülés a legrosszabbra. Ilyen dolgok lettek belõle, hogy halmozz fel készleteket hosszútávú cikkekbõl, és ha megtanulod okosan csinálni, akkor egyszerûen bölcs vagy. És pár egyéb hasonló.

Én nem tudom mit vártok. Sült galamb.

Eredetileg azért kezdtem el írni ezt ide, hogy ugyan számítottam én erre a "nehéz" helyzetre, csak azt nem gondoltam, hogy a felelõségtudatos embereknek egyre több feladata lesz, és egyre kevesebb ideje. És ez új. Erre mégegyszer írom: nem gondoltam. Hogy így márpedig törvényszerûen szétcsúszik a dolog.

És talán az kéne, hogy igenis van jogunk leállni, kilépni mint egy remete. Nincs facsé, okostelefon a Dunába (nincs ilyen telefonom), nincs internet, nincs interhumán kommunikáció (illetve minimális: "- Mi a bajod fiam, megõrültéél? - Nem.").

Könnyen megy a kikapcs, mert nagy az igény rá. Nekem ez legutóbb marhára bejött.

kawa70 26799 2014. szeptember 7. 22:53   Válasz erre: 26798
Ezért nem vagyok tagja semmilyen motoros klubnak, egyesületnek stb. Ez a játsszunk motorosat valahogy nem jön be.

banier 26798 2014. szeptember 7. 22:35  
Sziasztok. Úgy kezdeném ,hogy az én adatlapom kivan rendesen töltve, kb 8 éve.. Sokszor mondják,hogy mi motorosok összetartozunk. Igen. A mai példa is ezt támasztja alá. Pestrõl hazafelé jövet Dobogókõn megálltunk és gulyásoztunk. Mivel sok motoros jár fel ,összefutottunk egy ismerõs csapattal. Szóltak,hogy menjünk fel hozzájuk. Utána gurultunk egyött egy kört .. E csoportnak már nem vagyok tagja . de állítólag veszekednek ,hogy mit kerestem ott . Abban a csoportban van két chopperel csaj ,és sokaknak nem tetszik,hogy feltartják a csapatot. Már meg is van az indok az eltávolításukra. Kirakták õket mert nekem barátaim. Tényleg mi motorosok összefogunk .

Asta 26797 2014. szeptember 6. 10:56   Válasz erre: 26794
Tiszteljük az Õseiket

Nekem is volt szerencsém értelmesen fórumozni az internet hajnalán. Kihullottam a rendszerbõl, azóta se láttam megoldást. Ráadásul a butaság nagyrészét még el is nyeli a facebook...szabályosan hallani, ahogy elhalnak a nem használt agysejtek...

Igaz ez az átlag blogokra is, ahol kommenteket egyszerûen nem szabad olvasni. Nem is arról van szó, hogy valaki nem akar komolyan hozzáállni (egy troll is lehet kreatív). Hanem morálromboló úgy az összkép.

(Ezek a "tömegtársadalom" automatizmusai. Ugye van ez a Class fm sokadik morning show botrány. Itt a szeptember, megjelennek a patkány-királyok a médiafelületükön. És ez kell). Nekem szimbólikus, hogy "morning show"-ból gyakorlatilag egy fajta van, tehát mindenki együtt énekel...biztos, hogy õk ezt akarták?! Ez nekik legalább jó? :)

DE a mélyponton több éve túl vagyunk szerintem. Én azzal, hogy elkezdtem motorozni, már gyakorlatilag eleve az élõ ismerkedésben bíztam.

Hill 26796 2014. szeptember 6. 06:33   Válasz erre: 26794
Igy igaz.......:-)))

Zara1969 26795 2014. szeptember 5. 20:23   Válasz erre: 26794
:-)

Forestman 26794 2014. szeptember 5. 18:46  
Fiatal Barátom !
A múltban itt beszélgetés eszmecsere, kis egészséges vita és sok heccelõdés és csipkelõdés folyt. De nem , ahogy -Hill mondta a megmondó és beszóló keménykedõ stílusban. Nem voltak bántó beköpések és ha egy egy el is pattant az egy guriga alkalmával szemtõl szemben rendeztük egy sör vagy süti mellett.És tudtuk hogy ki kicsoda. Ami egy fontos dolog volt. Nem nagyon akadt arctalan troll, mert az hamar kiesett .És tiszteltük azt aki elindított egy fórumot vagy vette a fárdtságot és vezetett egy klubot , baráti társaságot. Mert aki csinálta az tudja hogy ez nem kis veszõdség és energia ráfordítást igényel. Elfogadtuk a véleményt is ha az emberi volt.Ahol sok ember van ott vannak surlódások is és azt meg kell oldani . De nem így ahogy ez manapság mûködik . Vádolni , köpködni , ráadásul olyanokat állítani amirõl lövése sincs !?
Nos röviden ennyit !Olvass vissza kezdetekbe ! Az élet itt ezeken a fórumokon zajlott az idény végétõl a kezdetig . Kár hogy elmúltak azok az idõk , de azért találni még összetartó bandákat ahonnan kipttintják a renitens senkiket.

Hill 26793 2014. szeptember 5. 17:43  
Héhóóóóó...A megmondó, vitatkozó emberek fóruma máshol van...

Asta 26792 2014. szeptember 5. 12:23   Válasz erre: 26791
Örömteli hallani, hogy a múltban valami volt. Mesélj az Aranykorról!

Forestman 26791 2014. szeptember 4. 16:40  
Kedveseim !
Mi a fene lett itt !
Hová züllik le ez a fórum?

pinkusz 26790 2014. augusztus 30. 15:27  
Osszuk ám az észt itt is meg a faszbúúúkon is:):)

Zara1969 26789 2014. augusztus 29. 10:44  
De befejezem az fb-rõl itt a történeteket, én itt is vagyok ( már egy éve) sem bemutatkozóm, se a történetem nem változott, szívesen találkozom, és csatlakozom jó eseményekhez, motorom továbbra sincs, egy motorozást imádó utas vagyok :) szép napot mindenkinek!

Igen, Penzi a a kezdet is nehéz :DDD

Penzi 26788 2014. augusztus 29. 10:39   Válasz erre: 26786
:-))))))
Minden kezdet nehéz !

Zara1969 26787 2014. augusztus 29. 10:37   Válasz erre: 26781
Zoli neked legalább négy profilod van fenn a fb-én és annyit hazudtál már ott, hogy az egy profilnak is elég nem csak 4-nek, elmondásod szerint az mtt-ben találtad meg életed értelmét Petrát, és mindig ki vannak írva a túrák, de tudod a hazug embert mindig utol érik, és õszintén teszek rá, hogy mit híresztelsz, neked nagyobb a híred már :D

Asta 26786 2014. augusztus 29. 10:03   Válasz erre: 26776
Nullánál több reagálás volt az írásomra. Még ennyire sem számítottam. Ez pozitív szám.

Megpróbálom lassan aktivizálni magam.

SzélesÚtEgyesület 26785 2014. augusztus 29. 08:01  
BALATON-FELVIDÉKI VÁRTÚRA
2014. augusztus 30.
Menetrend, program(ok):
Gyülekezünk: 8.45 órától Kaposváron a Wass Albert utcában
10.00 órától Szántódon az Oázis áruház parkolójában
Végiglátogatjuk a Balaton-felvidék várait
18.30 órától kedvezményes vacsora lehetõség Somogyváron a Kiskupa csárdában
21.00 órától a PIX rockegyüttes 2 órás élõ koncertje Kaposmérõben a Pokol pince teraszán
A koncertre a belépés ingyenes!
Hossz: 379 km
A szervezõk a programváltoztatás jogát fenntartják!

lbk 26784 2014. augusztus 28. 21:08   Válasz erre: 26783
Szia Zsizsu! A logisztikai autóban felajánlok egy helyet. Aztán sztem majd akad mocitaxi is.

Zsizsu 26783 2014. augusztus 27. 21:13  
Sziasztok!

Hosszas vívódás után úgy határoztam, én is szerencsét próbálok. Visszaolvasva az elõzõ hozzászólásokat nehéz döntés volt. Bízom benne nem bánom meg.

Érdeklõdöm, hogy a szombatra szervezett Balaton felvidéki várkerülõ túrán részt vesz-e olyan Kedves Motoros, aki utas nélkül fog menni, de esetleg egy ide tévedt motorozni szeretõ hölgyet szívesen vinne magával? Szóval más szavaival élve: "hátsó ülést keresek egy túrához.":)))

gencsydani 26782 2014. augusztus 26. 09:28  
Amúgy sem állt szándékomban regisztrálni, úgyhogy részemrõl tökéletesen mindegy hogy mi (vagy mi nem) folyik ott.

regypusi 26781 2014. augusztus 25. 22:47   Válasz erre: 26779
Dani én nem ajánlom neked a faszbukot. és fõleg nem az MTT csoportot. Nem találnál magadnak ott párt ,sokan a barátjukkal együtt vannak ott. Esetleg olyanokat találhatsz akik egyik társkeresõ oldalon sem kellenek senkinek.. AZ nem oloyan mint ez az oldal. Ott utólag felrakják a képeket hol jártak és dicsekednek. Nincs kiírt túra . Gusztustalan,hogy a csoporton belül van egy titkos másik csoport ahová te nem kerülsz be sosem. . azok mennek motorozni a többiek meg csorgatják a nyálukat ,..Társaságkeresõ na ja . rászóltak a fiatal csinos csajokra,akik hátsó ülést kerestek egy túrához , hogy ez nem motoros taxi .

klimas 26780 2014. augusztus 22. 19:59   Válasz erre: 26778
Szerencsé/m/re elég ritkán.....)))))

gencsydani 26779 2014. augusztus 21. 10:28   Válasz erre: 26777
?

Penzi 26778 2014. augusztus 21. 07:35   Válasz erre: 26775
Mindig éreztem, hogy van valami furcsa Benned :-)))

Penzi 26777 2014. augusztus 21. 07:33   Válasz erre: 26774
Tehát vannak problémáid :-))

Asta 26776 2014. augusztus 20. 23:33  
Szervusztok,

Nagynehezen rávettem magam, hogy írjak ide (aztán még sikerült elbizonytalanodnom is). A csodálatos fb-n nem vagyok fent, habár mostanában felfedeztem néhány nyilvánosan olvasható fasza oldalát.

Szóval fb nem. Azt gondoltam, hogy könnyebben ismerkedek majd, vagy van egyáltalán olyan hely ahol lehet. Bennem (is) van egyébként a hiba. Voltam már több motoros fesztiválon egy-egy napra. Annyira nem fogott meg. Mindig sör volt a kezemben, és nemigazán bomlott le indulás elõtt... Nem nagyon akarom ezt folytatni, és kellett a szerencsém. A nehéz magányom józanul viszont katasztrofális tud lenni.

Én egy csajt keresek utazónak, vagy több motorral kevesen, mindegy végülis. Én pl. 2-3 napos utakra nem mentem még motorral, mert ahhoz jó lenne egy ilyen társaság (ez nyilvánvaló). Nem vadulunk, bemegyünk a zöldbe, beszélgetünk mer' van annyi többlet bennünk. A kimondatlan szavak mérgeznek. Lehetne írni, hogy nehéz természetem van, de azért nem akarom írni, mert ennek az ellenkezõje is igaz. Általában teljesen új emberekkel szoktam ismerkedni, aztán mindig tovább megyek (gyõri vagyok, unalmas nekem, mindenesetre ez a bázispont jelenleg).

Remélem senkit nem rettentettem el az õszinteségemmel. Írjatok, csörögjetek. Szervezésben tájékozódásban gyakorlott vagyok, de az is tény, hogy profi viszont nem vagyok. A szállásfoglalást nem szeretem, mert valahogy nem megy nekem (inkább alszom deszkán, susnyásban).

És akkor egy anekdota: Sárvárról akartam elmenekülni a koncertek elõl - nem a Gregorián énekek, hanem az ami tönkretesz -, legurultam a motorral a várból, aztán ott álltak 5000-en. Kiderült, hogy akkor most vonulás lesz a Pannóniaring-re. És akkor megint beletörõdtem a sorsomba. Tapasztalatnak ez is jó volt. Integetni is kellett, bemutatkoztam ahogy tudtam. Akinek nem tetszik, az idáig úgyse olvas.

klimas 26775 2014. augusztus 20. 23:07   Válasz erre: 26773
Férfi ??? ...)))) Mert ha nem, akkor nem is olyan izgalmas....ÕÕÕ )))

gencsydani 26774 2014. augusztus 20. 19:25   Válasz erre: 26773
Meg se szólaltam:)

Penzi 26773 2014. augusztus 20. 19:02   Válasz erre: 26772
Urológus :-) Van még kérdésed ? :-)

gencsydani 26772 2014. augusztus 20. 16:10   Válasz erre: 26770
Te valami nõgyógyász vagy hogy benézel?:)

Zara1969 26771 2014. augusztus 20. 11:42   Válasz erre: 26770
:) köszi Penzi :)

Penzi 26770 2014. augusztus 19. 07:30   Válasz erre: 26768
Benéztem ))) Vélemény ? Egy kapcsolatért minden helyzetben tenni kell, ha itt az az elvárás, hogy regisztrálj ahhoz, hogy Csapattag legyél, akkor tedd meg ))
( sokan facse ellenesek, én szeretem, nem hívogatom nap, mint nap az ismerõseimet, hogy mi van Velük, de az itt megosztott információkat lapozgatva mindenkirõl tudok …. ( persze a közeli Barátok más kategóriába tartoznak )
A kirándulások, ott alvós rendezvények jó hangulatú, remek összejövetelek ! A Nõi nemnek súgom: én idáig több párt keresõ jó fej motoros sráccal találkoztam ezeken a megmozdulásokon, mint szingli lánnyal.
Régen volt élet itt is, de mint látható, az már a múlt :-((( Pár hónapja próbáltam szervezni egy Andrettis találkozót..... hát nem sokan jelentek meg (((
Ennyi......

szodasbacsi 26769 2014. augusztus 18. 18:57   Válasz erre: 26752
Ha a tegnapi vasárnap helyett egy héttel korábban mentem volna az Elsõ Börzsönykerülõ Túrámra, lehet, hogy szembetalálkoztunk volna valahol.

Zara1969 26768 2014. augusztus 17. 17:15   Válasz erre: 26766
Szia Utálatos, több mint egy éven keresztül itt voltam nem azért, hogy valakinek behúzzak ..... :(

Amit csináltam csoport az viszont sajnos zárt csoport a túrák csak a tagoknak szólnak ... így vagy benéztek oda is, vagy tényleg sajnálom ... itt 3-4 ember beszélget, a többi motorozz tag, meg megnézi annak a profilját, aki éppen ír, mert az látszik kié az utolsó hozzászólás, és eldönti, hogy vajon szóban áll-e vele vagy sem :( sokan jöttek innen akik újak a motorozzon, és mindenki arról panaszkodott, hogy itt egy zárt közeg van, újakat nem fogadnak be.... hát elgondolkodtató tudod

nem az fb mellett kampányolok sem ellene, egyszerûen ott sikerült összehozni egy egész jó kis közösséget szerintem, amiért érdemes benézni oda. De talán ha Penzi benéz majd ír valamit, mert már õ is jött velünk ez minden

boxer 26767 2014. augusztus 17. 16:06   Válasz erre: 26765
Ez az Dani, legyél kemény! :-)

Utalatos 26766 2014. augusztus 17. 16:00   Válasz erre: 26764
Zara, ha idonkent ugyis felnezel erre az oldalra is ( hogy adj egy gyomrost a Daninak:-), akkor nem okozhat gondot, hogy esetleg megoszd a tervezett kirandulasaitok parametereit az itt levo, de valamilyen okbol nem facebookkozo halandokkal is. En is szivesen beneveztem volna mar egy-ket turatokra( kettorol tudok eddig, utolag:, ha ehhez nem kellene regisztralnom magam az FB-re. Nem benasagbol nem teszem, hanem szandekosan.

gencsydani 26765 2014. augusztus 17. 15:59   Válasz erre: 26763
Akik fejletlenebbnek tartják a világ FB-n kívüli részét, azok...várjanak csak szép türelmesen fél lábon állva.

Zara1969 26764 2014. augusztus 17. 15:21   Válasz erre: 26761
köszi boxer :) igen így értettem,de persze nem kötelezõ!

De csak azért fikázni vkit mert mert fenn van, vagy mocskolni azért mert ott mûködik egy motoros közösség vicces de sebaj ....

boxer 26763 2014. augusztus 17. 15:14   Válasz erre: 26762
Nem az a lényeg, hogy fejlettebb-e, hanem az, hogy akiket el szeretnél érni, annak tartják-e és ezért ott csoportosulnak és várnak rád.

gencsydani 26762 2014. augusztus 17. 12:58   Válasz erre: 26761
Mert a FB fejlettebb mint az internet többi része? Muhahaha:D

boxer 26761 2014. augusztus 17. 11:50   Válasz erre: 26760
Arról, hogy ha motor terén bírsz fejlõdni, akkor kommunikáció terén is tedd azt, tehát eriggy a fészbukra!

(Mondjuk én is megvagyok nélküle.)

gencsydani 26760 2014. augusztus 17. 11:42   Válasz erre: 26759
Továbbra sem értem hogy mirõl van szó, de sebaj...

Zara1969 26759 2014. augusztus 17. 10:38   Válasz erre: 26758
Egyáltalán nem, csak úgy viselkedsz mintha megállna az idõ. FB fika, de gondolom a motorod az nem Simson vagy Jawa .... csak ennyi, semmi nem kizáró ok ..... hát szép napot nektek :D

gencsydani 26758 2014. augusztus 16. 20:13   Válasz erre: 26757
Úgy tûnik:)
Ja és a KTM is...

tsanyi 26757 2014. augusztus 16. 15:21   Válasz erre: 26755
Azok kizáró típusok ismerkedés setén? :)

Zara1969 26756 2014. augusztus 16. 11:23   Válasz erre: 26753
Zsófi írj privit ha érdekel a többi :)

Zara1969 26755 2014. augusztus 16. 11:22   Válasz erre: 26754
Dani Simsonod vagy Jawad van esetleg?

gencsydani 26754 2014. augusztus 15. 23:14  
Ott rohadjon meg az egész világ ahol van ha a f@szbukon kívül máshol már nõt se találni...

Zsófi78 26753 2014. augusztus 15. 16:08   Válasz erre: 26752
Dani gyere te is a facéra. Hátha lesz ott neked is egy 50 alatti nõ. ja kg-ban nem korban

Zara1969 26752 2014. augusztus 14. 19:29   Válasz erre: 26751
A kis csapat :) Nagybürzsöny-Ipolyvölgye egy kis Szlovák karika majd vissza szép volt és jó nap volt nagyon. Persze nema száguldásról szólt sem a táj sem a motoros mennyiség nem ezt tette lehetõvé, ráadásul ennyien most gurultunk elõször egyszerre, de mindenki hazaért, nem történt baj :) gyere :D

Zsófi78 26751 2014. augusztus 14. 14:40   Válasz erre: 26750
Szia. Merre voltatok motorozni ? szép létszámot gyüjtöttél össze , nem féltél ennyi embert vezetni ? Látom én is mek a facéra.

Zara1969 26750 2014. augusztus 11. 12:46   Válasz erre: 26749
Szia Laci, beköszönök, olyan sokan támadtak igazán nem is értem, hogy miért, de képzeld hétvégén 25 motorral és 42 fõvel vittem a csapatot, persze lehet megint fikázni, hogy az FB-én de ott legalább mûködik, befogadják az újakat, vannak jó gurulások és élet, próbáltam itt is, de senki nem volt vevõ rá, nagyon sokan vannak már a csoportban innen, ez is érdekes :) hát ennyi :)

Hill 26749 2014. július 25. 21:01   Válasz erre: 26748
:))))

Loni 26748 2014. július 25. 20:59   Válasz erre: 26747
Kössz nagyon szuper:)))...de szerintem a szarv jobban állna neki;)

Hill 26747 2014. július 25. 20:37   Válasz erre: 26745
Fül-ek

zooli 26746 2014. július 25. 20:15   Válasz erre: 26745
26708
Ez nem OK esetleg lemaradtam valamirõl.

Loni 26745 2014. július 25. 20:07   Válasz erre: 26743
Akkor kizárásos alapon marad a fül!:))))
Most már qrvára kíváncsi vagyok azokra a fülekre..........valaki dobjon már fel egy fotót! ;)

Penzi 26744 2014. július 25. 08:25   Válasz erre: 26733
:-)))) meg lesz ennek a böjtje .....

Penzi 26743 2014. július 25. 08:24   Válasz erre: 26734
Az agyával nem lehet baj, elõfordul, hogy egész érdekes dolgokról elmélkedik akár több oldalon keresztül egyedül )))

Loni 26742 2014. július 25. 08:03  
További szép napot mindenkinek......Gooo meló!:((((

Hill 26741 2014. július 25. 08:03   Válasz erre: 26739
Ertem en...De en az enyemet fennhagyom, nehogy ne ismerjenek meg, es a kolegat tamadjak meg..

Loni 26740 2014. július 25. 08:02   Válasz erre: 26737
De ahogy észrevettem a cukorra nem csak a gyerekek tapadnak!:)

Penzi 26739 2014. július 25. 08:00   Válasz erre: 26731
Drága, neked még nagyon reggel van, tsanyi vette le a képet :-)))

Hill 26738 2014. július 25. 08:00   Válasz erre: 26736
Mokusmezet esetleg????:))

bakossanyi60 26737 2014. július 25. 07:58  
Na, akkor a gyermekeket nem szabad közel engedni hozzá, mert lehet õ a cukrosbácsi... ;)

Loni 26736 2014. július 25. 07:57   Válasz erre: 26735
Nem mézet, cukorkát:)))

bakossanyi60 26735 2014. július 25. 07:54  
Loni: azt írod volt fenn lépe... Ezek szerint lépesmézet is árul?

Loni 26734 2014. július 25. 07:54   Válasz erre: 26732
De az is lehet nem csak a fülével volt baj!:)))))...tudod agyba dõl el minden:)))

Tiger 26733 2014. július 25. 07:53   Válasz erre: 26717
Ajjajj Sanyi, neked annyi:-)) Megtaláltak. Nekem mindig is gyanús voltál, hogy jöhetett össze az a sok helyes gyerek nõk nélkül csupán nagy fülekkel és kicsi fejjel:-)? Azért Penzi kora reggel megnevettetett, hála neki és az külön öröm, hogy a Te rovásodra:-)))

Penzi 26732 2014. július 25. 07:51   Válasz erre: 26730
:-)))) lehet nem bírta már a sok zaklatást :-)))

Hill 26731 2014. július 25. 07:47   Válasz erre: 26727
Nem is igaaaaazz:))..Én nem veszem le a képem...:)))
Ne árulok zsákban macsekot...
Orulok, hogy korán reggel nem csak nekem van jo kedvem....
Szép napot mindenkinek..

Loni 26730 2014. július 25. 07:40   Válasz erre: 26729
Ezek szerint volt fent lépe!.....lehet nem véletlen vette le biztos jó oka volt rá :))....na mindegy akkor már csak egy fantom marad:)))))))

Penzi 26729 2014. július 25. 07:34   Válasz erre: 26728
Nahát, levette a képét ( én is csak ott láttam )
Ahogy emlékszem nagy volt a füle, vagy a feje kicsi nem is tudom ........:-))))))
A lényeg, van humora, bár néha csak õ érti :-))))

Loni 26728 2014. július 25. 07:30   Válasz erre: 26726
Én sem, még csak fotóról sem láttam, de kíváncsi lennék erre a Casanovára! :))))

Penzi 26727 2014. július 25. 07:29   Válasz erre: 26725
Mi lett veled, hogy beéred a "morzsával " ?
Pár éve még tapadtak rád a nõk ! :-))

Penzi 26726 2014. július 25. 07:25   Válasz erre: 26724
:-)))) azok, akik találkoztak vele.
Én még nem láttam élõben :-)))))))))

Hill 26725 2014. július 25. 07:23   Válasz erre: 26723
Ha kell segitseg, csak szoljon......Kis morzsa jo lenne nekem is...:))))

Loni 26724 2014. július 25. 07:22   Válasz erre: 26723
A jelenlévõk mindig kivételek! :)

Penzi 26723 2014. július 25. 07:20   Válasz erre: 26722
Saját bevallása szerint minden nõ õt akarja :-)))

ELőző oldal
Hoterkep

Tagok száma: 22119
5 622 Eddigi túrák
14 221 826 km
34071 Eddigi túra-résztvevők