| royal03 | 598 | 2009. október 1. 17:13 | Válasz erre: 597 |
|
Szia.Lécci nekem segíteni. Olyan fagyi van amit cukorbeteg is ehet? A kislányom cukros, de ha jön hétvégén, igaz nem motorral, de kocsival lehet felmennénk.
|
| fragile | 597 | 2009. október 1. 13:08 |
|
kedvcsináló............... "http://www.youtube.com/user/Bete0413#play/all/uploads-all/2/ebAUyskEzFo" :-) |
| fragile | 596 | 2009. október 1. 13:05 |
|
TÁRSASÁGKERESÕK !!!!! programlehetõség október 3. szombat szalonnasütés-citadella-nyalás nyalás - citadella stb stb stb :-DDDDDDDDDDDDDD |
| fragile | 595 | 2009. október 1. 13:03 |
|
SZOMBATI NYALÁSHOZ is mindenkinek van társa ??????????? :-)))))))) "Sziasztok! Az elmúlt hetekben néhányan jogosan megjegyezték, jó annak aki közel lakik az Andrettihez... Tökéletesen igazuk volt! Ezért a tulaj felajánlása: 2009-10-03-án szombaton déli 12 órától este 8-ig minden motoros, -az utas is- vendég 4 gombóc fagyira! Kérjük jelezzétek mikor és mennyien jöttök, a zökkenõmentes kiszolgálás és az elegendõ fagyi elkészítése miatt! Köszi, Szép napot! BT" |
| redmary | 594 | 2009. szeptember 29. 21:42 |
|
Ez van!!!!:-)) "http://www.youtube.com/watch?v=JSRF863i5GA&feature=related" |
| redmary | 593 | 2009. szeptember 29. 20:36 | Válasz erre: 592 |
|
Bizony..bizony!!!!:-))) "http://www.youtube.com/watch?v=mJq22LYO_g8&feature=related" |
| redmary | 592 | 2009. szeptember 29. 18:35 |
|
Na ako egy komoly dal ..rólam!!!:-) "http://www.youtube.com/watch?v=sAoVZXqLSKA&feature=related" |
| fragile | 591 | 2009. szeptember 28. 17:18 | Válasz erre: 590 |
|
vasárnap alma és szilva.......... ma zõdség? tuccccccc Te élni......... ócsón ! ja és a foruma az alábbi módon nyitódott....... Thorn (pü) #1 2007-07-13 16:53:01 sziasztok! nem, nem noszerzes celjabol inditottam a temat, bar nem szokasom vasvillaval elkergetni az ismerkedni vagyo holgyeket ;> /a homoszexualis "urakat" nem sorolom a holgyek kategoriajaba! :D/ szoval! haszonszoru motoros kollegakat keresek egyuttmotorozas celjabol! van par dolog amit erdemes szem elott tartani. pl a motorom: Kawasaki ZX-7R. a chopperes kollegakkal nehezen jutnank kozos nevezore a kanyarsebesseget valamint az utazosebesseget illetoen, igy marad a tiszteletteljes koszones... VISZONT! erett embereket keresek, akiknek a motorozasrol nem az esztelen szaguldas jut eszukbe /gondolok itt 260-al az autosok kozotti utazosebessegre/, vagy az utcai bohockodasok, amikoris eleg egy apro hiba kerekezes kozben, hogy a 200 kilos motorral atepits par jarokelot egy foutcan, csak mert meglattal egy dogos csajt es hirtelen merevedesed lett... ;> de en sem vagyok szent, igy nem itelkezni akarok! engem nem az erdekel mit tud a motorom egyenesben, sem a vaganykodas meg a buveszmutatvanyok, nekem a kanyarok a gyengeim. ezert is esett erre a motortipusra a valasztasom. ez nyilvan nem azt jelenti, hogy ha 1mm-nel nagyobb a felelemcsikod akkor el is felejthetsz! 1 mm-es felelmcsik a palyakra valo... magyaran az esszeru hatarok kozott! jo persze kinek mi az esszeru... leegyszerusitve olyan megbizhato erett embert-embereket keresek akik mar tul vannak a felelotlen viselkedesi formakon de a lenduletes, magabiztos vezetesi stilust kepviselik. ja es meg egy fontos dolog; gyor-moson-sopron megyeben eldegelek! msn: thorn@jakuza.hu szeles utat nektek, valamint rengeteg nagymellu bukosisakkal stoppolo leanyzot az ut szelen! ;> |
| Hillbily | 590 | 2009. szeptember 28. 12:14 |
|
Nincs is 578...... Hova lett??? Aki nyitotta....zárja be a forumot, ha sok a komolytalankodó Letiltani nem lehet...ÕÕÕÕÕÕÕÕÕ Na ebéd |
| redmary | 589 | 2009. szeptember 28. 11:43 | Válasz erre: 588 |
|
Hmmm..én segítenék,de csak montembikém van!!!!... Ölég komoly votam???:-)))) |
| fragile | 588 | 2009. szeptember 28. 11:34 | Válasz erre: 586 |
|
ne komolytalankodjatok ezen a komoly forumon ! itt komoly kérések is adódnak ! mint az 578 is az, inkábbhogymiértnemsegítetek! ?
|
| royal03 | 583 | 2009. szeptember 27. 22:31 | Válasz erre: 582 |
|
Edittel is gurulnék, de messze van, és a földutat én nem bírom. Leér a ménes hasa.
|
| fragile | 579 | 2009. szeptember 27. 19:46 | Válasz erre: 577 |
|
:-D nem tojásos szalonnaról volt szó! egy nyársra kell ráhúzni a szalonnát...... és parázson..... ............. és csöpögtetni kell.... a szelet kenyérre a szalonna zsiját:-) teeeeeeeeeeeeeeeeeeee :-) |
| Jani55 | 578 | 2009. szeptember 27. 19:00 |
|
Motorostársat keresek Fejér megyébõl, Ducati Monster motortulajdonos személyében, aki teljesen konkrétan a Varaderot szeretné egy, vagy két túrán kipróbálni. Cserélnénk gépet, mert bizony én nagyon szeretném és még nem volt alkalmam a Monstert megülni. |
| Hillbily | 577 | 2009. szeptember 27. 16:41 |
| fragile | 576 | 2009. szeptember 27. 14:57 | Válasz erre: 573 |
|
HELLO Freagen:-) ha van képed hozzá...............:-) talán szaggatni fognak a NÕK ! :-DDDDDDDD |
| fragile | 575 | 2009. szeptember 27. 14:55 | Válasz erre: 572 |
|
jó rendben, akkor indulok és megveszem a fél oldal mangalica szalonnát :-)
|
| redmary | 574 | 2009. szeptember 27. 12:43 | Válasz erre: 573 |
|
Szija!!!!:-)) Ezekszerint Te pasi vagy....hmmmmmm...bár löhet hogy Csajszi??????:-)))))) "telefonon elérhetõ vagyok."....én is!!!!!:-)))))))))))) |
| Freagen | 573 | 2009. szeptember 27. 12:22 |
|
Sziasztok! Nõi utast keresnék akinek lenne kedve motorozni de nincs kivel.. telefonon elérhetõ vagyok. Freagen |
| fragile | 571 | 2009. szeptember 26. 11:17 |
|
"http://hu.wikipedia.org/wiki/Szalonna_%28telep%C3%BCl%C3%A9s%29" |
| fragile | 570 | 2009. szeptember 26. 11:14 |
|
szalonna szalonna szalonna.........:-) nyárson-parázson-lilahagymaaaaaaaa a a a |
| redmary | 569 | 2009. szeptember 26. 09:20 | Válasz erre: 567 |
|
Neköm nincs motorosom....:-(,de van szalonnám!!!!!!:-)))))
|
| fragile | 567 | 2009. szeptember 25. 21:50 |
| fragile | 566 | 2009. szeptember 14. 10:30 |
|
hello hello hello :-) "http://www.youtube.com/watch?v=PhjvpGt4r44" |
| fragile | 565 | 2009. szeptember 12. 13:06 |
|
"http://www.youtube.com/watch?v=dpnxNPtNSaY&feature=related" Csak egy másik bolond lehet Aki engem egy kicsit szeret Azt mondja átmeneti Az hogy õ itt tengeti, merthogy Angyalként érkezett, de valahol rosszul fékezett S van nála egy igazolvány, hogy csak külsõre néz ki úgy, mint egy lány Én meg csak dünnyögök magamban - hogy - Csak egy másik bolond lehet Aki engem egy kicsit szeret S csak bámul szemtelenül S már megint egy biciklin ül, és aztán Jó gyorsan elpedál és máris a felhõk között jár S egy csöppet fékezik és nézd egy boríték érkezik - nahát - Na nézzük csak mi van a levélben: Hogyha utolérsz, elkaphatsz hogyha elkapsz, megkaphatsz De hát hogy érjem utol, mikor ellopta A biciklimet a kis angyalka És csak most látom, barátom Ennek szárnya is van, ha jól látom És hát hogy kapjam el, ha nem érem utol Én csak kiabálok itt a felhõk alól Csak egy másik bolond lehet, aki engem egy kicsit szeret Csak egy másik bolond lehet, aki engem egy kicsit szeret |
| fragile | 564 | 2009. szeptember 12. 10:30 |
|
HELLO :-) pasizzatok - csajozzatok - szeressetek szombat van, süt a nap (pesten)jó az idö MOTOROZZATOK ! "http://www.youtube.com/watch?v=5cXwTL3Q_do&feature=related" |
| KawaÉvi | 561 | 2009. szeptember 7. 15:30 |
|
A Hódoló Rám kattant a festõ. Pedig ezt nem kértem, biz Isten! Aki meg akart dugni a festésért. Már nem is érdekli a festés, csak én. Azóta csak rám gondol, mióta megismert. Rólam álmodik. És ezért minden nap felhív telefonon. Olyanokat is mondott, hogy nagyon bejövök, és mindig egy ilyen nõrõl álmodott, mint én. Ami nem is lenne baj, de ezt a romantikus regényekben, és filmekben, mindig jóképû, színjózan pasasok mondják. És én is mindig a festõre gondolok, amikor ilyeneket mond, csak még arra nem tudtam rájönni, a nap melyik idõszakában kellene beszélnünk, amikor még nem akadozik a nyelve, nem bûzölög a piától, és nem imbolyog egyfolytában. És hogy ez minek is tudható be, annak hogy csúnya nõ nincs csak kevés pia, vagy pia nélkül nem képes szerelemre? De lehet szimplán csak az a baj, hogy nem kéne nekem ilyeneken gondolkozni, mert gondolkozás közben amúgy is csak pusztulnak az agysejtek…a végén egy szinten leszünk. |
| KawaÉvi | 559 | 2009. szeptember 7. 13:42 |
|
Nõi agy vs. férfi agy :-))) Mint ahogy más az életcélja, a motivációja, és a konfliktuskezelési technikája egy férfinak és egy nõnek, a legritkább esetben lesz ugyanattól az érzelmi tehertõl - elõbb lelkileg majd testileg - beteg egy férfi és egy nõ. Ezért van "nemre-szabott" kezelési módszerekre szükség. A nõk halálosan ki tudnak borulni, ha a párjuk elfelejt valami aprócska részletet az esti vendégséggel kapcsolatban, pedig azt ezerszer a szájába rágták. Ennél is bosszantóbb, ha egy szépészeti beavatkozás káprázatos végeredményét nem ezer bókkal fogadja a férfiember, a találkozás elsõ percében. Mivel azonban, sajnálatos módon, a nõk nem tudnak férfi nélkül teljes életet élni - a férfiak pedig nõk nélkül - a sokadik megrázkódtatás után, botrány helyett inkább csak legyintenek és elkönyvelik, hogy "ezek már csak ilyenek". Az ilyenkor rendszerint meg sem fordul a fejükben, hogy õk pedig "már csak olyanok" - vagyis sokszor ugyanannyira "mások", megfejthetetlenek a férfiak szemében. Vajon mibõl fakad ez az évszázados, feloldhatatlannak tûnõ ellentét? Koncentrálj, drágám! A Nõ Ezer Arca humán oktatási tanácsadó és egészségügyi központ által szervezett nõi akadémia legutóbbi nyílt napján, választ kaphattunk erre az égetõ kérdésre - sõt e különbségek további, a laikusok számára meglepõ következményeire is. Dr. Gerber Gábor, a Semmelweis Egyetem Anatómia, Szövet-és Fejlõdéstani Intézetének egyetemi docense tartott elõadást, a következõ címmel: "A nemiség: a férfi és a nõi agy. Egy az agyunk vagy kettõ?" Gyakorlatilag az elsõ percben elhangzott a mindent megmagyarázó mondat, majd a hozzá tartozó tudományos magyarázat: a férfiakra elsõsorban a csõlátás, míg a nõkre a szélesebb körû, részletekre is ügyelõ szemlélet a jellemzõ. Mindez az agy különbözõ felépítésének és mûködésének köszönhetõ . " Már a magzat fejlõdése során is, bizonyos mértékig, máshogy épül fel az agy" - mondta Dr. Gerber, majd elmagyarázza, hogy a terhesség során az elsõ 1-2 hónap az igazán meghatározó, hiszen ekkor alakul ki az idegrendszer. A nõben és férfiban az idegsejtek sûrûsége az egyes agyterületeken nem egyforma, és az egyes idegsejtek közötti kommunikációt létrehozó anyagoknak a receptorai is más-más sûrûségben helyezkednek el a különbözõ agyfelületeken. A két agyféltek közti összeköttetés is eltérõ - a nõknél például erõsebb. "Ezért van az, hogy a férfiak egyszerre csak egy dologra tudnak figyelni, míg a nõk könnyebben megvalósítják azt, hogy párhuzamosan is gondolkodnak, kihasználva a két agyfélteküket. A férfiak inkább fókuszálnak, õk dominánsan a jobboldali félteküket használják." - hangzik el az oly sok bosszúságot felülíró igazság. Más psziché, más kezelés Az elhangzó tudományos megállapítások persze nem mind új keletûek, viszont az abból levonható következtetések sok újdonságot hozhatnak. "Sok szempontból, de fõként pszichológiai és egészségügyi szempontból egyáltalán nem mindegy, hogy a páciens, férfi vagy nõ, ugyanis egészen más kezelést igényelnek a két nem képviselõi." - állítja Dr. Gerber Gábor. "Míg a beszédközpont például a nõknél mindkét félteken megtalálható, a férfiaknál inkább a baloldaliban lokalizálható - így például egy agyvérzés miatt bekövetkezett jobb oldali bénulás esetén a nõknek nagyobb esélyük van arra, hogy újra megtanuljanak beszélni." "A pszichológiai betegségek, mint például a depresszió viszont inkább a nõket érintik. Ennek egyik magyarázata lehet, hogy a jó hangulatért felelõs szerotorin nevû hormon elõállítása lassabb a nõknél, mint a férfiaknál. A férfiaknál ez a boldogsághormon gyorsabban és könnyebben termelõdik." Dr. C. Molnár Emma, pszichológus, a Nõ Ezer Arca kitalálója és vezetõje szerint rendkívül fontos szempont, hogy egy adott betegség nõnél vagy férfinél jön-e elõ, ugyanis másfajta kezelést igényel. A nemiségébe ágyazott, és az ebbõl fakadó életcél, motiváció, önértékelés és konfliktuskezelés is más egy férfinál és más egy nõnél, tehát másfajta érzelmi konfliktust és más terheket kell keresni egy-egy betegség gyökerénél. "A páciensnek lélektani értelemben problématudata van, s ha ez testi tünettel párosul, akkor pedig betegségtudata. A betegségek jó része pszichoszomatikus, vagyis lelki eredetû." - magyarázza a szakember. "Ha egy férfinak érzelmi problématudata van, az nem ugyanaz, mint egy nõnél, ugyanis a férfi és a nõi energia, mint hajtóerõ, jelentõsen eltér a két nem képviselõjénél. A betegséget kiváltó "elakadás" megtalálásában nagy szerepe van az illetõ nemének. Máshogy kell közelíteni. Ezért nem létezik univerzális pszichoterápia: másra van szüksége a nõnek és másra a férfinak" - állítja Dr. C. Molnár Emma, aki pályája elejétõl állítja és bizonyítja: a nõi lét és a férfi lét, mint életérzés, nem ugyanolyan. Dr. Gerber Gábor elõadásából az is kiderül, hogy az érzelmek által meghatározott memóriában, a halántéklebenyben található úgynevezett mandulamag - nõknél baloldali, férfiaknál jobboldali - játszik aktív szerepet. Ide kapcsolódik egy említett kísérlet: mindkét nem képviselõinek levetítették ugyanazt a filmet, majd pár hét múlva, amikor az emlékeikrõl kérdezték õket kiderült, a férfiak az esemény lényegét ragadták meg, míg a nõknél a részletek kerültek rögzítésre. Dr. C. Molnár Emma szerint a nõk részletek iránti fogékonysága, ennek elsajátítása majd az ehhez a tudáshoz való kötõdése erõteljesebb. Ezzel magyarázható, hogy a nõknél könnyebben és hamarabb kialakulhat drog, illetve alkoholfüggõség, de ennek köszönhetõ az is, hogy az a fajta kötõdés, amit a nõk egy kapcsolatban megélnek az tartósabb és hamarabb jelenik meg, mint egy férfinál. "Ennek az agyi struktúrának az eredménye, hogy a nõ számára a férfi a világ, míg a férfi számára a nõ a világ része. Ezért a nõ még akkor is jobban szenved, ha õ akar kilépni a kapcsolatból." |
| fragile | 557 | 2009. szeptember 5. 17:59 | Válasz erre: 556 |
|
hm most értettem csak meg, hogy miért is nincs itt tolongás, szóval akkor mindenki randizik? HURRÁ ! :-) |
| fragile | 555 | 2009. szeptember 3. 15:03 |
|
na szép ! már megint nem a legfrissebb ez a fórum :-).......... "http://www.youtube.com/watch?v=nTQAAupd25g&feature=related" |
| redmary | 554 | 2009. szeptember 2. 14:06 | Válasz erre: 553 |
|
Tudtad..vagy csak sejtötted???????:-)))))))))))
|
| gacsoi | 553 | 2009. szeptember 2. 14:04 |
|
Tudtam én, hogy nem a gólya hozza!!!!!!!:)))) "http://videa.hu/videok/vicces/gyerekcsinalas-bebi-gyerek-humor-TogczwPcOZ0CBKGZ" |
| deathmetal | 551 | 2009. szeptember 2. 14:00 |
|
minden új nap új :) és egy kapcsolat vége egy új kapcsolat kezdte. Vagy valami ilyesmi :)
|
| Hooliboy | 548 | 2009. szeptember 1. 22:40 | Válasz erre: 537 |
|
Tudtam én,hogy ezt nem lett volna szabad a páromnak megmutatni:DD
|
| fragile | 543 | 2009. szeptember 1. 16:31 | Válasz erre: 534 |
|
na ja és már a gyerek is érkezik....... :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
| fragile | 542 | 2009. szeptember 1. 16:17 | Válasz erre: 538 |
|
Évi szerintem : Érdekes motorok képei,és videoi forumba EZ EGY KOMOLY hely itt :-))))))))))))))))))))))))))) |
| Hillbily | 541 | 2009. szeptember 1. 16:15 |
|
De aranyos vagy Évike Ezt elmentem és rád gondolok, ahogy fenn ülök a tehénkén |
| KawaÉvi | 537 | 2009. szeptember 1. 16:04 |
|
Ilyenek a férfiak és a nõk: "http://videa.hu/videok/vicces/ilyenek-a-nok-es-ferfiak...-bebi-humor-vicc-hnMhjkKRUzmmX51b" |
| Hillbily | 536 | 2009. szeptember 1. 15:43 |
|
Láthatósági képem fenn van már......:-)))) Hogy ne láda, vagy deszka legyen.... Edit BMW-je szerintem nagyon is nõi motor... Csak ritka nõi körökben, ezért lehet furcsa másnak. Nekem vékony lenne......A motor....:-)))) A többi pont jó... |
| redmary | 535 | 2009. szeptember 1. 15:40 | Válasz erre: 534 |
|
Hmmmm....csak halkan mög súgom..õk nem itt ismerködtek mög,de itt folytatták!!!!!:-)))))))
|
| redmary | 533 | 2009. szeptember 1. 15:06 | Válasz erre: 532 |
|
Igen..igen...mert rohan az idõ: "http://www.youtube.com/watch?v=iEoR0WNVfpk&feature=related" |
| fragile | 532 | 2009. szeptember 1. 14:59 |
|
szeptember van EMBEREK ! :-) "http://www.youtube.com/watch?v=gwlxxGckuIs&feature=related" :-) |
| fragile | 531 | 2009. szeptember 1. 14:46 | Válasz erre: 530 |
|
pedig... vannak jó fotói magáról is a gépérõl is....TVs szerepei is voltak már CELEB ! de titkolózós pasi.......... |
| redmary | 530 | 2009. szeptember 1. 14:14 | Válasz erre: 528 |
|
Mi ez a mosoly????:-) Mög néztem az adatlapod...nem tudom el dönteni..aza láda,fa,kerités..árok...vagy egy lábszár az ami rád a leg jobban hasonlít??.-))))) |
| redmary | 529 | 2009. szeptember 1. 14:11 | Válasz erre: 525 |
|
Igen és nagyon jó ilyet látni,hallani!!!!!!!:-))))
|
| redmary | 527 | 2009. szeptember 1. 13:03 | Válasz erre: 526 |
|
Pöstiek...azok igen és õk vannak többségben...na de a vidékiek ....azok mög messze vannak egymástól...koty-koty!!:-))))
|
| fragile | 526 | 2009. szeptember 1. 12:56 | Válasz erre: 521 |
|
bikerweb.hu - n pedig ugye ott is mindenki ismer mindenkit..... kottttty kottttttttty |
| fragile | 524 | 2009. szeptember 1. 12:52 | Válasz erre: 523 |
|
Marcsika drága nekem meg van mocim és még nem jött össze hogy menjek, ez a nyár igy sikerült, de.......... |
| redmary | 523 | 2009. szeptember 1. 12:38 | Válasz erre: 522 |
|
Mönnék barátném...mönnék,de még nincs mocim se....majd tavasszal!!!
|
| fragile | 522 | 2009. szeptember 1. 12:28 | Válasz erre: 520 |
|
HELLO :-) lehet, hogy a forumban nem, vagy nem tudunk róla mert (pü) volt csak..........:-D DE ! a motorozz.hu történelmében vannak szép egymásratalálások ! ez egy jó kis közösség ! járjatok sok közös gurulásra................. |
| redmary | 521 | 2009. szeptember 1. 10:57 | Válasz erre: 516 |
|
Ezt már régön is kitárgyaltuk....ez egy nyilvános fórum,amit mindöki olvashat... Van aki szégyönli,.hogy társkeresõ.... Ez egy nagy ""család""...itt a motorozz tagokra gondolok,mindönki ismer mindönkit...és szinte mindönkinek van kedvese... Az hogy egy túrán,talákozon történik mög a "szerelöm elsõ látásra""....olyan már sok volt és remélöm lösz még nagyon sok!!!!!:-))) Motorosoknak ott van a BikerWeb Motoros - Barát és Társkeresõ Sok sikert hozzá!!!!!:-)))))Koty-koty!!:-) |
| fazeratti | 520 | 2009. szeptember 1. 10:43 | Válasz erre: 516 |
|
Szia Deathmetal! Úgy látom senki sem akar válaszolni a kérdésedre!Szerintem alkalmi kapcsolatokon kivül(egy-egy túra)más,komoly szerelem nem született még e fórum segitségével. (Bazzeg láttatok már olyat,hogy csak a hosszú i nem mûködik a billentyûzeten?!!) |
| redmary | 519 | 2009. szeptember 1. 10:06 | Válasz erre: 518 |
|
Az ember társas lény. Szükségünk van a másik felünkre. Az ember társkeresõ. Keresi a másik felét. Interneten társkeresõ oldalakon, közösségi oldalakon (pl. iwiw). Egy hagyományos társkeresõvel szemben az internetes társkeresõ nem ismer határokat, nincsenek távolságok - hiszen a szerelem sem ismeri a távolságot, a határokat. "Ábrándozni gyarlóság, de, tudod, mézédes, olyan, mint a társkeresõ, ami fényképes, hiszen a máz alatt, ki tudja, mi a töltelék, ha rajtam múlna, én tiszta vizet öntenék a pohárba, az utolsó csepp mindent összedönt, ahogy a sok apró falu, ahol folyó kiönt..." /FankaDeli/ |
| turaforest | 518 | 2009. szeptember 1. 10:01 |
|
Sziasztok ! Hát a társkeresés az egy érdekes dolog ! Az igazi társ megtalálásához azt hiszem nem vagyunk elég bátrak. Féltjük a kis buborékba zárt életvitelünket feladni!(nem a futó dolgokra gondolok)És ezt nem is merjük sokszor bevallani magunknak. |
| Edit | 517 | 2009. szeptember 1. 10:00 | Válasz erre: 514 |
|
Szia KawaÉvi! Köszi a javaslatot. Mielõtt belevágtam körbejártam a kérdést, és több megerõsítést kaptam (kipróbálás után) gyakorlott motorosoktól, jó lesz kezdésnek. Szerencsére erre még nem cáfolt rá a motor... Egyébként örülök, hogy rokonlélekre találtam, ami a feketebárányságot illeti.:-) |
| deathmetal | 516 | 2009. szeptember 1. 08:32 | Válasz erre: 515 |
|
már a társkeresés sikerességére gondoltam. Nem tudok már fogalmazni sem. :(
|
| deathmetal | 515 | 2009. augusztus 31. 23:29 | Válasz erre: 513 |
|
A rengeteg jó arc és túra az ok :) de nem a weblapra, hanem a topicra gondoltam :)
|
| KawaÉvi | 514 | 2009. augusztus 31. 22:39 | Válasz erre: 508 |
|
Szia Edit! Kezdésnek egy 650-es BMW nem sok??? Neked nem oktató kéne, hanem egy kisebb, könnyebb, és alacsonyabb motor, és sok-sok ezer kilométer "gyakorlás"... |
| Hooliboy | 513 | 2009. augusztus 31. 22:27 | Válasz erre: 511 |
|
Társat?Ha azt nem is,de rengeteg jó arcot,túrát,biztos.
|
| deathmetal | 510 | 2009. augusztus 31. 20:47 |
|
Hello! Itt ilyen is van? :) Lehet, hogy ez még jó lesz valamire. :) Valakinek sikerült már ezen a fórumon hogy is mondjam... sikert elérnie? :) |
| Edit | 508 | 2009. augusztus 31. 15:46 | Válasz erre: 507 |
|
Köszi, ez kedves. Kit is? Nincsenek elvárások az említett kötélidegzet és türelmesen kívül:-)Valakit aki segítene túllépni az elsõ lépéseken/gurulások nehézségein. |
| fragile | 507 | 2009. augusztus 31. 11:11 | Válasz erre: 506 |
|
HELLO Edit :-) szóval kit is keresel??? vagyis mit is keresel Te itt? :-))) mert ugye: Az aki szép, az reggel is szép, amikor ébred még ha össze is gyûrte az ágy, alakul még az igazi kép, nézni szeretném a színek, meg a fény hogyan fonnak Rád ma új ruhát! "http://www.youtube.com/watch?v=M2c0dvUjDMQ&feature=related" |
| fragile | 505 | 2009. augusztus 30. 16:54 | Válasz erre: 485 |
|
"http://www.youtube.com/watch?v=pie9cHezchM&feature=related" Szívemben bomba van És hogyha megcélozom magát Már nyomban romba van Szaladjon hát amerre lát. Mert én szétrombolom, tudom A kis szerelmes szívét Ha meg nem gondolom, hogy Ön Tovább is élhet még. Szívemben bomba van És hogyha megcélozom magát Már nyomban romba van Szaladjon hát amerre lát. Mert én, ha rumba dob dobol Bolond vagyok, Rumba dob dobol, Azonnal felrobbanok. Szaladjon hát, szaladjon hát amerre lát. |
| fragile | 504 | 2009. augusztus 30. 16:23 | Válasz erre: 503 |
|
Zalai lányok is vannak itt, tuti, keresõben legalábbis város és régió szerint is.....:-) talán mindnek van társuk? ? ? ?......................:-DDDDDDDDDD |
| Hooliboy | 500 | 2009. augusztus 29. 16:33 | Válasz erre: 496 |
|
Lehetõleg aktot,és egy kis laza motorostalálkozó lesz a házuk elõtt,mert mindenki õt akarja majd vinni:DDD
|
| fragile | 499 | 2009. augusztus 29. 15:45 | Válasz erre: 498 |
|
HELYES ! majd bövebben is pls hateisugyakarod:-) |
| Hooliboy | 498 | 2009. augusztus 29. 15:37 | Válasz erre: 497 |
|
Már kezdek valahogy "talpra" állni. Bár,nem volt könnyû:-( |