| fragile | 799 | 2010. február 12. 09:17 |
|
olvasni való.................. Csak a nemi szervünk más? A nõk átlagosan 13 centiméterrel alacsonyabbak, mint a férfiak. Nem pusztán ennyi a különbség a két nem között. Nézzük csak, miben más a nõi- és a férfi biológia! A nõk hamarabb kezdenek fázni, mint a férfiak. Ennek a kevesebb izom az oka, ami a testüket fedi, hiszen ez az, ami tartja a meleget. A nõknek kifinomultabbak az érzékeik, jobban hallanak és jobb a szaglásuk is. Ez a génjeikben lehet, az anyaságnak köszönhetik, hiszen õk azok, akinek ébredniük kell, ha a gyermekük máshogy lélegzik éjszaka. A romlott étel szagát is meg kell érezniük, hiszen nem kockáztathatják utódaik egészségét. A nõk agya érzelmesebben reagál, mint a férfiaké. Ennek oka biológiai, az agy érzelmekért felelõs részében a nõknek tíz százalékkal több sejtje van. A két agyfélteke szoros együttmûködésben dolgozik, ha egy nõ megold egy feladatot, ezért vonják be gyakrabban érzéseiket is döntéseikbe. A nõk mélyebben lélegeznek. Tüdejük - mivel testük is - kisebb, mint a férfiaké, mégis ugyanannyi levegõt vesznek: nyugalmi állapotban fél litert. Így aztán ha megerõltetik testüket, több oxigénnel tudják ellátni, és jobban bírják a strapát. A nõk szíve gyorsabban ver, pontosan azért, mert kisebb a testük a férfiakénál, tehát a szívük is kisebb. A különbség azonban kiegyenlítõdik: nyugalmi állapotban átlagosan 80-at üt percenként, míg a férfiaké 72-t. A nõi testben 3,6 liter vér kering, a férfiakéban 4,5. Az egy literrel kevesebb vért a gyorsabb szívverés és a mélyebb lélegzet áramoltatja az erekben, így jut a nõi szervezet elegendõ oxigénhez. Mikor egy nõ gyermeket vár, 1,5 literrel több vér kering a testében, hogy magzatát megfelelõen el tudja látni. |
| Hillbily | 798 | 2010. február 11. 20:46 |
|
Én elvoltam..keresni-kutatni...:-))) A gázpedált viszont nyomtam...:-))) |
| fragile | 797 | 2010. február 11. 15:22 |
|
társaság és társkeresõk merre vagytok? :-) "http://www.metacafe.com/watch/578033/japanese_human_art_why_is_my_girlfriend_mad/" |
| fragile | 796 | 2010. február 11. 09:03 |
|
06.04.,17:35 Nõ: Ma megismerkedtem a kávézóban egy aranyos, kedves és baromi jóképû sráccal. Elkérte a telefonszámomat. Remélem nemsokára felhív. Férfi: Ma felszedtem egy kiscsajt egy kávézóban. Szinte könyörgött a szemeivel, hogy kérjem el a számát. El is kértem, hadd örüljön. Kurva jó segge van. Ugyanazon a napon, 18:22 Nõ: Még mindig nem hívott. Lehet, hogy rosszul mentette el a számomat!? Férfi: Kéne inni egy sört. Még mindig ugyanazon a napon, 19:46 Nõ: Biztos a szolgáltatónál van a probléma. Fel is hívom õket. Férfi: Kéne inni még egy sört. És még mindig ugyanazon a napon, 20:54 Nõ: Nincs területi kiesés a szolgáltatómnál. Felhívtam a másik kettõt is. Dettó... Férfi: De kurva jó ez a sör. 06.05., 09:54 Nõ: Talán ma felhív. Magammal hoztam a töltõmet, nehogy lemerüljön a mobilom. Férfi: Baszottul fáj a fejem...Visszaalszom még egy kicsit. 18:40 Nõ: Rohadt, szemét állat. Utálok minden pasit. A csajok azt mondták, szarjam le, majd jön másik. Férfi: Kiraktam a csajomat. Már megint átnézte a telefonkönyvemet. Talált benne valami J.S. Petrát és kiverte a hisztit. Annyira azért nem jó vele kefélni, hogy elviseljem a faszságait. Igaza volt a haveroknak, minden nõ egy ribanc. Mellesleg azt sem tudom, ki az a J.S. Petra. 19:59 Nõ: Finom ez a csoki. Férfi: Eszembe jutott ki az a J.S. Petra! A jó seggû csaj, a kávézóból. Felhívom, hátha összejön egy numera még ma estére. 06.06., 10:11 Nõ: Úristen! Csodás volt a tegnap este!! Felhívott Peti és randiztunk.Moziban voltunk, megnéztünk egy állatira romantikus filmet. Olyan jó volt hozzábújni és érezni az illatát. Aztán hazakísért és csókkal búcsúztunk. Azt hiszem SZERELMES VAGYOK!!!! Férfi: Fasza kis estém volt tegnap. Felhívtam a jó seggû csajt. Persze a számomat elfelejtettem letiltani. Elmentünk moziba, megnéztünk valami ótvar, nyálas, fos filmet. Egész este a nyakamon lógott, azt hittem, legalább majd lesz valami éjszaka. Még haza is kísértem, ez a hülye liba meg lesmárolt, aztán lelépett. Képes volt otthagyni meredezõ farokkal...Kurvára megérte. 06.08. Nõ: Tegnap felhívtam Petit, hogy jöjjön át vacsorára. Kivettem egy nap szabit.. Reggel 6-kor keltem, elkezdtem fõzni. 3 fogásos vacsit készítettem. Aztán összekészültem és vártam. Kicsit késett, de olyan aranyos volt, hozott egy üveg vörösbort. Nagyon ízlett neki a fõztöm. Jó sokat beszélgettünk. Aztán picit berúgtam...és...lefeküdtem vele. Tudom, hogy nem kellett volna, de a bor a fejembe szállt. A csajoktól is megkaptam a magamét...de IMÁDOM Petit!!!! Férfi: Tegnap áthívott a csaj vacsorára. Elég szar volt a kaja, de nem is jóllakni mentem oda. A pofája egész este be nem állt. Vittem egy üveg bort, hogy hamarabb ellazuljon. Tízkor már a bugyijából bújtattam ki. Jót dugtunk, már rám fért. 07.04. Nõ: Már jó ideje nem írtam...boldog vagyok. Petivel 1 hónapja járunk. Tegnap elvittem bemutatni a családomnak. Olyan édes volt, türelmesen és figyelmesen hallgatta végig a húgomat, pedig csak 16 éves. És még fel is ajánlotta neki, hogy tarthatnak nála a barátnõivel egy medencés bulit. Persze csak az õ felügyeletével, nehogy baj legyen. Hát nem egy tündér??! Férfi: Tegnap Petra átcipelt a családjához. A fater egész jó fej, de a muter egy igazi házisárkány. Viszont a húga kibaszott jó csaj, kár, hogy nem vele találkoztam elõször. 08.15. Nõ: Azt hiszem Péternek van valakije...Ennek utána kell járnom. Férfi: Tegnap felszedtem egy kiscsajt a kocsmában. Jó nagy dudái vannak. Szinte remegett az örömtõl, hogy meghívtam egy italra. Elkértem a számát...majd felhívom. 08.16. Nõ: Igazam volt. Annak a rohadéknak van valakije rajtam kívül. Utálom az összes pasit! Férfi: Kiraktam Petrát. Belenézett a mobilomba és megtalálta valami N.M.Orsi számát. Azt se tudom ki az... ..................... |
| fragile | 795 | 2010. február 11. 06:21 |
|
Hogyan csábíthatod el a legtöbb férfit? A tévhitekkel ellentétben nem kell a csábításhoz szépségkirálynõnek lenni; elég, ha elõhozzuk a jobbik formánkat, figyelünk, nevetünk, és urai vagyunk a helyzetnek. 1. Figyelj arra, mit mondasz el magadról! Ha folyton azon keseregsz, hogy minden bizonnyal sosem találod meg a neked teremtett fickót, és 20-30 év múlva az éhes kutyáid fogják felfalni a maradványaidat abban a lakásban, amelynek bejárati ajtaján egyedül a te névtáblád áll, akkor nagy eséllyel könyvelnek el "szegény lány"-nak, akinek nem sok jut ki a jóból. Ha viszont te vagy az, akivel örömmel randiznak a pasik, sõt, általában másodszor (harmadszor, negyedszer...) is felhívnak, akkor az a lány leszel, akinek minden ujjára jut egy férfi. Na, melyik szerep tetszik jobban? 2. A legmenõbb az izgalmas nõtípus. Nos, te elég érdekesnek találod magad? Persze attól a saját szemedben sem leszel izgalmas, ha az életed a cég, a sarki éjjel-nappali és az otthoni kanapé háromszögben zajlik. Bújj ki a csigaházból, és próbálj ki valamit, amit régóta szerettél volna. Miközben magadnak is bizonyítasz (pl. azzal, hogy végre fel mertél ülni egy ló hátára, vagy részt vettél egy nõi futóversenyen), a kisugárzásod is javulni fog. 3. A férfiakban nagyon erõsen él a versenyszellem. Elég, ha elejtesz egy-két félmondatot romantikus SMS-ekrõl, az ajtód elõtt hagyott virágcsokorról vagy vacsorameghívásokról (mindezt persze három különbözõ férfi viszonylatában), a negyedik is meg fog veszni érted. Ha a cég legmenõbb pasijával beszélgetsz a folyosó közepén, nemcsak a nõk, de a többi férfi is elismeréssel nyugtázza majd. Ha a férfiak konkurenciát sejtenek, az rögtön megduplázza-triplázza az érdeklõdésüket. Így ha napirendre kerül a kérdés, van-e barátod, semmiképp se feleld azt egy hatalmas sóhaj kíséretében, hogy "lassan már azt sem tudom, hogy néz ki egy férfi", és ne is számszerûsítsd a dolgot: "Egek, tíz hónapja nem randiztam senkivel." Inkább lebegtesd meg, hogy akadnak jelentkezõk, de te még keresed az igazit. 4. Építs a csordaszellemre! A férfiak összetartó népség, így ha azt látják, hogy a csordavezér vagy a hangadó srác ámulattal adózik egy nõ elõtt, mert az szórakoztatja, õk is kíváncsiak lesznek arra, mit tud az a lehengerlõ nõszemély. Ja, a tévhitekkel ellentétben nem kell hozzá szépségkirálynõnek lenni; elég, ha elõhozzuk a jobbik formánkat, figyelünk, nevetünk, és urai vagyunk a helyzetnek. 5. Mozgass hegyeket! Eléggé szeretetre méltónak tartod magad? Hiszed, hogy szõröstül-bõröstül elfogadható vagy? Ha már legalább egyszer megsuhintott az önzetlen elfogadás, vagyis a színtiszta szerelem szele (remélhetõleg többször is), akkor ebbe más férfinak sem törhet bele a bicskája. A szerethetõség érzése gyakran párosul a "hegyeket tudnék megmozgatni" érzéssel. Egy olyan nõ elõtt pedig, aki így érez, gyorsan leomlanak az akadályok. 6. Edzed a kisugárzásod! Vesd be az alábbi vizualizációs gyakorlatot: Képzeld el, hogy jól érzed magad a bõrödben! Mi volna az a helyzet, amelyben szívesen vennéd, ha minden szempár rád tapadna? Például képzeld el, hogy egy fotózáson vagy, gyönyörû sminkben, szexi ruhában. Mindenki téged figyel. Méghozzá elismerõen. A legjobb formádat hozod. Csinos vagy. Dögös az alakod, érdekes az arcod, sejtelmes a tekinteted. Egyszerûen hatásos vagy! Hívd elõ ezt a képet, ha meginogna a bizalmad önmagadban. 7. Hozz áldozatot önmagadért! Ha tudod, mi kell ahhoz, hogy ne nyûgösen indulj el reggel otthonról, akkor inkább kelj fel idõben, az arcodnak is legyen ideje felébredni. Ne hagyd el magad, még a legrosszabbul induló napokon sem, tedd meg azokat az elõkészületeket, amelyek pluszt adhatnak a napodnak. Ugyanez a helyzet, ha nem érzed magad különösebben jól a bõrödben! Több lenne az önbizalmad, ha öt kilóval kevesebb lennél? Uccu neki, tegyél érte! Ha a külsõd jó irányba változik, azzal máris új fejezetet nyithatsz az életedben. 8. Õrizd a hatásos pillanatokat! Ragaszd a fejedbe azokat a pillanatokat, amikor szépnek, sugárzónak, népszerûnek érezted magad! Próbáld felidézni õket. Mit tettél akkor ezért a sikerért? Mit kéne tenned most érte? Vissza lehet-e csalogatni azt az érzést? Biztosan... 9. Kalandorok kíméljenek? Azt egyedül te döntheted el, hogy türelmesen kivárod-e, amíg a valóban nagy érzés megsuhint, vagy nem állsz ellen az apróbb, átmeneti örömforrásoknak sem. Ám nem véletlenül mondják a savanyú, frusztrált nõkre, hogy rájuk férne már egy hatásos légyott. A szemfülesebbek ugyanígy kiszúrhatják, ha valakinek "jó éjszakája" volt. Nem minden találkozásból lesz tartós kapcsolat, és ez nem is baj. Néha mindkét fél megkapja, amit akar, és megy tovább egy kellemes élménnyel a tarsolyában, anélkül, hogy többet remélne a helyzettõl. Az elégedettség vonzóvá tesz - hmm, ilyen értelemben is. Van kisugárzásod, ha... l Azon kapod magad, hogy a férfiak lépten-nyomon megnéznek, vagy meg is szólítanak. l Olyan dolgokat is meg mersz tenni, amelyeket régóta halogattál. Például írsz egy e-mailt egy kollégának, aki régóta tetszik, és nem habozol a dolog kimenetelén. A lényeg, hogy volt bátorságod megtenni. Most õ jön... l Nincs bûntudatod, amikor magadra költesz, tisztában vagy vele, hogy erre szükséged van ahhoz, hogy jól érezd magad a bõrödben. l Szívesen szóba elegyedsz bárkivel, nem kerülöd a párbeszéd lehetõségét, és segítséget is örömmel nyújtasz, anélkül, hogy bármit is várnál cserébe. l Bár mindez akár véletlennek is tetszhet, de számodra fontos emberek kerülhetnek elõ a múltból, akik szeretnék tudni, hogy mennek a dolgaid... |
| fragile | 794 | 2010. február 11. 06:19 | Válasz erre: 791 |
|
én pedig magammal kávéztam, még volt egy 2in1 :-)))))))))))))) |
| fragile | 792 | 2010. február 10. 12:53 | Válasz erre: 791 |
|
és nincs dugó most a Mártirokon(margit krt) .............????????? ;) |
| fragile | 785 | 2010. február 6. 08:32 |
|
Heinrich Böll: Beszélgetés a tengerparton A tengerparton szegényesen öltözött ember fekszik egy halászbárkában és szunyókál. Mellette áll egy elegánsan öltözött turista, és éppen színes filmet fûz a fényképezõgépébe, hogy megörökítse az idilli képet, a kék eget, a békésen tarajozó, fehér hullámokkal barázdált zöld tengert, a fekete bárkát, a halász piros sapkáját. Katt! Még egy kattanás, és – mivel az Isten a hármasságot szereti – biztonság kedvéért harmadszor is: katt! Az idegen, csattanó zajra a halász felriad, feltápászkodik, álmosan cigarettát keres, az udvarias jóindulattal eltelt turista azonban megelõzi, és maga nyújt feléje egy csomag cigarettát. Szemlátomást beszélgetésbe akar elegyedni vele. – Ma gazdag fogás várja, ugye? A halász a fejét rázza. – De azt hallottam, hogy ilyen idõben jó a kapás! A halász bólint. – No, és nem fut ki a tengerre? A halász a fejét csóválja. A turista levertnek látszik. – Talán rosszul érzi magát? A halász a taglejtések nyelvérõl végül áttér a normális beszédre. – Nagyszerûen érzem magam – mondja. – Soha életemben nem éreztem magam ilyen jól. Feláll és kinyújtózik, mintha atlétaszerû testalkatáról szeretne bizonyságot tenni. – Egyszerûen fantasztikusan jól érzem magam! A turista arca egyre szomorúbb lesz, és már nem tudja elfojtani kérdését, amely úgyszólván a szívébõl fakad: – De akkor miért nem megy ki a tengerre? – Mert ma reggel már kint jártam. – És jó fogás volt? – Olyan jó, hogy most már nincs miért még egyszer kimennem. Négy homárt, két tucat makrélát fogtam... – A halász végre teljesen felébred, beszédesebb lesz és megnyugtatólag veregeti a turista vállát, akinek gondterhelt arckifejezését az alaptalan, de megható bánat jelének tartja. – Még holnapra és holnaputánra is futja – jelenti ki, hogy végképp levegye a terhet az idegen válláról. – Nem akar rágyújtani az én cigarettámra? – Köszönöm. A cigaretta a szájban, megint katt! A turista fejét csóválva letelepszik a csónak szélére, fényképezõgépét maga mellé teszi – most szüksége van arra, hogy mindkét keze szabad legyen, mert kellõ nyomatékot akar adni beszédének. – Nem szeretnék beavatkozni személyes ügyeibe – kezdi –, csak hát képzelje el, hogy ma másodszor, harmadszor, sõt talán negyedszer is kifut a tengerre, és akkor három, négy, öt, sõt talán tíz tucat makrélát fogna... Képzelje csak el! A halász bólint. – És nemcsak ma, hanem holnap, holnapután is – folytatja a turista –, egyszóval mindennap, ha szerencsés napnak bizonyul, kétszer, háromszor, sõt talán négyszer is kifutna a tengerre... el tudja képzelni, hogy akkor mi lesz? A halász a fejét rázza. – Legfeljebb egy év múlva motort vásárolhat, két év múlva újabb bárkája lesz, három-négy év múlva pedig bizonyára vásárolhat két csónakot, és azzal aztán még többet fogna – egy szép napon pedig két motorhajója lenne, és... – a lelkesedéstõl egy pillanatra elakad a turista hangja – kis hûtõházat épít, esetleg füstölõt is, aztán meg konzervgyárat, saját helikopterre tesz szert, hogy a levegõbõl figyelhesse a halvonulást és rádión utasíthassa a motorhajóit. Aztán engedélyt szerez, halvendéglõt nyit, és saját maga közvetítõ nélkül exportálná a homárjait egyenesen Párizsba... és akkor... A lelkesedéstõl megint elszorul a turista lélegzete: a fejét rázza, szinte megfeledkezik szabadságának örömeirõl, lelke mélyén szomorkodik, és úgy nézi a békésen gördülõ hullámokat, melyek között a ki nem fogott hal bukfencezik. – Akkor... – mondja, de az izgalom még mindig megbénítja. A halász megveregeti a vállát, mint ahogy a gyermekét szokás, akinek a torkán akadt valami. – Akkor mi lesz? – kérdezi halkan. – Akkor – mondja halk elragadtatással az idegen –, akkor leülhet ide a partra, szunyókálni a verõfényben, és nézheti ezt a gyönyörû tengert. – De én most is ezt teszem! – válaszol a halász. – Nyugodtan üldögélek a parton és bóbiskolok. Csak a maga kattogása zavart meg... A turista töprengve távozik a parttól. A munkára gondol, amelyet mindig eszköznek tartott ahhoz, hogy egy szép napon megszerzi magának azt a lehetõséget, hogy többé ne kelljen dolgoznia. Arcán most nyoma sincs az együttérzésnek a szegényesen öltözött halász iránt – csak egy kis irigység látszik rajta. ..................................................... :) mentem csónakot venni.......................... |
| fragile | 784 | 2010. február 5. 10:30 |
| Hillbily | 780 | 2010. február 3. 20:22 |
|
Na ettõl nem kell engedélyt kérni, hogy ihatok-e még egy sört???.....:-))))))
|
| fragile | 779 | 2010. február 3. 15:19 |
|
"http://index.hu/tech/2010/02/03/roxxxy_utan_jon_rocky_a_ferfi_szexrobot/" |
| fragile | 778 | 2010. február 2. 19:51 | Válasz erre: 777 |
|
perszehogy !!!!!!!!!!!!!! ahogy minden éven március 15-én most is, nézd meg a megfelelõ helyen a kiírást......:-) |
| motorosfjr | 777 | 2010. február 2. 16:08 | Válasz erre: 776 |
|
Nem sámli teljesitmény!! a többi szervezõdik!!??
|
| fragile | 776 | 2010. február 2. 13:08 |
|
mindjárt itt az évadnyitó, gyúrni -gyúrni -gyúrni..... :-)"http://www.youtube.com/watch?v=FBCnt3geStk" és: MINDENKINEK van már utasa? fuvarosa? társa? |
| fragile | 775 | 2010. február 1. 11:39 |
|
hm és 2010-ben? hol tartanak a magyar nõk? és a férfiak????? 2002. október 01. A magyar nõk szexuális élete "http://www.median.hu/object.766e1917-999c-4c33-bf44-785147081f5f.ivy" A Medián Közvélemény- és Piackutató Intézet a Sanoma Budapest Kiadói Zrt. megbízásából 2002-ben felmérést végzett 18-59 éves nõk körében. A kutatás önkitöltõs kérdõívvel történt, amelyet a Medián kérdezõbiztosai adtak át a havi omnibusz-kutatásunk során megkérdezett 18-59 éves nõknek. |
| fragile | 774 | 2010. február 1. 10:49 | Válasz erre: 771 |
|
Uram :-) köszönöm a linkeket:-) és akkor itt egy link a fériak szemének......... "http://www.youtube.com/watch?v=YamDoDK71Ds" csajok ti meg gyakoroljatok !!!!! |
| motorosfjr | 772 | 2010. január 31. 18:00 | Válasz erre: 769 |
|
Ne izgulj!! Jõ majd egy lovag aki hoz majd ruhát,hoz majd lovat!!-)))
|
| Tiger | 771 | 2010. január 31. 16:07 | Válasz erre: 770 |
|
A hölgyeknek két dal,csak olyan hóesés nézegetõs: A második énekesnõje sajnos már nem él,(meggyilkolták)de ilyen szemekkel megmarad az emlékezetnek:-) "http://video.xfree.hu/?n=ghostlady|5ace807f229c1597e318a2e98f0366f8" "http://www.youtube.com/watch?v=_778PKY0Mtc" |
| Hold | 769 | 2010. január 31. 14:54 |
|
Na, most már elég:) Ne mondja már senki, hogy mindenkinek van kivel motoroznia!?:))) Mindjárt itt a tavasz:) |
| Hillbily | 768 | 2010. január 31. 11:28 |
|
Én bontakozom a kartonokat.... Telefonos segitségre sincs jelentkezés..Mára meguntam |
| fragile | 767 | 2010. január 31. 10:18 |
|
na még egyet és hagylak benneteket is kibontakozni itt a fórumban:-) Reményik Sándor: Béke Valami furcsa összehangolódás, Valami ritka rend – Széthúzó erõk erõs egyensúlya, Mély belsõ bizonyosság idebent – Bizonyosság arról, hogy élni jó, Szenvedni elkerülhetetlen, Szeretni tisztán: megistenülés, Meghalni szép – S a Kifejezést meglelni mindezekhez, Megtalálni a felséges Igét: Az Igét mindezekhez: A Béke ez. Orkán ordíthat aztán odakünt, Robbanhat ezer bomba: kárbament, De kárt nem okozott. Bent: Csend. A Béke itt kezdõdik. Bent: Csend. Isten hozott. |
| fragile | 766 | 2010. január 31. 09:50 |
|
“Szeretetet lehet adni és lehet kapni. Csak egyet nem lehet: szeretetet zsarolni. S ezt legtöbbször nem tudják azok a szegények és szerencsétlenek, akik szeretetre éhesek. Nyilvánvaló, hogy vagy szeret az ember, vagy szeretik: ezt a váltóáramot a természet kérlelhetetlen következetességgel szervezte meg. Az összhang legtökéletesebb és legszerencsésebb formája, mikor az egyik különösebb lázadozás nélkül tûri, hogy a másik szeresse. A természet végül is kegyes: igaz, soha nem adja meg, hogy az szeressen, akitõl ezt reméljük, de módot ad arra, hogy korlátlanul szeressük azt is, aki bennünket nem szeret. Csak egyre nem ad módot: hogy könyörgéssel, váddal, támadással vagy esdekléssel mástól szeretetet zsaroljunk. Még gyöngédséget és szenvedélyt is lehet zsarolni; de a szeretet szuverén.” (Füves könyv) |
| fragile | 765 | 2010. január 30. 13:57 |
|
ma éjjel telihold............ "http://www.youtube.com/watch?v=LUC-mJ9qk8Q&feature=related" ;) |
| hu01392 | 763 | 2010. január 29. 14:14 |
|
Jakab király Bibliája szerint, ott, ahol Jehova megkérdezi Káint, mért haragszik, Jehova azt mondja: "Hiszen, ha jót cselekszel, nem részesülsz-é elfogadtatásban? Ha pedig nem jót cselekszel, a bûn az ajtó elõtt hever, és rád van az õ vágyódása, de te uralkodni fogsz rajta." Ez az "uralkodni fogsz" az, ami szöget ütött a fejembe, mert az az ígéret foglaltatik benne, hogy Káin le fogja gyõzni a bûnt. Azután kezembe került az amerikai Standard Biblia egy példánya. Akkor még egészen új volt. És ezen a helyen a fordítás eltérõ. Azt mondja: "de te uralkodjál rajta". Márpedig ez egészen más. Ez nem ígéret, hanem parancs. [...] ez a két szó: "uralkodni fogsz" és "uralkodjál" - igen nagy jelentõségû. És az eredmény, az arany, amit a hosszú bányászat eredményezett, ez volt "Lehetõséged van rá." Vagyis: neked megvan a lehetõséged arra, hogy legyõzd a bûnt, hogy uralkodjál rajta. [...] Az amerikai Standard Biblia megparancsolja az embereknek, hogy gyõzedelmeskedjenek a bûn fölött, és ezen az alapon a bûnt egyszerûen tudatlanságnak lehet nevezni. Jakab király Bibliája megigéri, hogy „uralkodni fogsz” a bûnön, ami annyit jelent, hogy az emberek bizonyára gyõzedelmeskednek majd a bûn fölött. De a héber szöveg a „timsel” szót használja, ami annyit jelent: „lehet”, vagyis választást enged az embernek. Talán ez a legfontosabb szó az egész világon. Arra utal, hogy nyitva áll az út. A felelõsséget visszahárítja az emberre. Mert ha igaz, hogy lehetõséged van megtenni valamit, akkor arra is lehetõséged van, hogy ne tedd meg. Minden írás, amelynek hatása volt az embermilliók életére és gondolkodására, fontos. Márpedig sok millió ember tartozik különféle egyházakhoz és szektákhoz, aki parancsnak érzi az „uralkodjál” igét, és minden igyekezete arra irányul, hogy engedelmeskedjék. Viszont vannak milliók, akik predesztinációnak érzik az „uralkodni fogsz” igét, és így mindegy, mit tesznek, mit sem változtat azon, aminek be kell következnie. Ám mit jelent az, hogy „megvan a lehetõséged”? Ez teszi az embert igazán naggyá, ez ruházza fel az istenek méreteivel, mert minden gyengeségében és mocskában, még a testvérgyilkosságban is rendelkezésére áll a nagy lehetõség, a választás lehetõsége. Megválaszthatja útját, átküzdheti magát az akadályokon, és gyõzhet! |
| hu01392 | 759 | 2010. január 27. 10:51 |
|
Az orgazmus, mint a prevenció része Igaza van Woody Allennek: „a legkisebb orgazmus is megéri a gürcöt": segíthet ugyanis a betegségek megelõzésben. A szexuális élet zavarai, maga az orgazmushiány is szerepet játszik számos kórforma kialakulásában, testi panasz jelentkezésében - ha nem is közvetlenül, ok-okozati szinten – vallották mai tájékoztatójukon annak az új kutatási területnek úttörõ szakértõi, mely az egyes nõi betegségek rejtett rizikófaktorait igyekszik feltárni. A tájékoztatóra annak kapcsán került sor, hogy hamarosan nálunk is forgalomba kerül egy a Brit Nõi Egészség Feltalálói Díjat elnyert, klinikailag tesztelt, a nõi orgazmus elõsegítésére alkalmazható segédeszköz. Három hazai szakorvos, kutatja évek óta, hogyan lehetne megszakítani a tájékozatlanságból, szemérem, prüdériából összeálló gátakat, melyeken sem a betegek, sem az orvosok nem tudnak átjutni. A világ több pontján tanszéke van az orvosi egyetemeken az egészséges szexualitásnak (illetve a zavarok orvoslásának) és az utóbbi évtizedben már az is erõsen kutatott terület, hogy milyen élettani változásokhoz vezet a nõi szervezetben az orgazmushiányból (illetve az ehhez vezetõ tényezõkbõl) fakadó frusztráció. Az Angliában, az Egyesült Államokban és Svédországban végzett kutatások szerint a megkérdezett nõk 45 százalékának volt tartósan szexuális problémája, csaknem 25 százalékuk soha, illetve csak ritkán jut kielégüléshez, még a megkezdett szexuális aktus is csak 40 százalékuknál vezetett a csúcsra- ismertették az adatokat. Egy a tájékoztatón idézett philadelphiai professzor megállapítása szerint az orgazmus hiány elsõsorban fiziológiai és nem pszichológiai okokra vezethetõ vissza,- mely okokon segíteni lehetne – mégis, a nõk hosszú ideig képesek úgy élni párkapcsolatban, hogy semmilyen szexuális örömöt nem élnek meg. Persze, a nõi orgazmus sokkal bonyolultabb, mint a férfiaké, nem spontán érési folyamat eredménye, hanem tanulást igényel. Mégis, patthelyzet alakul ki a rendelõben még akkor is, ha a gyógyító felismeri, hogy a nõgyógyászati, onkológiai, illetve belgyógyászati panaszok, betegségtünetek mögött ez az ok húzódhat. Ezekrõl a kérdésekrõl sem az orvosok, sem a betegek nem beszélnek szívesen, ezt a tabut még akkor is nehéz ledönteni, ha a szexuális élet zavarairól - legalább is a férfiakéról - ma már szabadabban lehet beszélni. A kismedencei fájdalom-szindrómás esetek jó részében a kivizsgálás semmilyen szomatikus betegséget nem igazol, sokszor kockázattal járó beavatkozásokat is el kell végezni, hogy kiderüljön: a visszér-fájdalomhoz hasonló tünetek mögött az orgazmushiány okozta kismedencei pangás található. Távoli, de létezõ összefüggést feltételeznek az orvosok némely nõgyógyászati rákos megbetegedés kialakulása és a rossz szexuális élet között. Köztudott, hogy e betegségek kialakulásában a korán kezdett nemi élet éppúgy szerepet játszhat, mint a gyakori partnerváltogatás, ez utóbbinak lehet motiváló tényezõje az elégedetlenség, az „igazi" keresése. Ma már köztudott, mely, a lelket érintõ feszültségek vezetnek szív-érrendszeri, melyek gyomor-bélrendszeri zavarokhoz, így az is nyilvánvaló, hogy a szexuális zavarok legtöbbször urogenitális téren jelentkeznek szomatikus panasz képében. A pszichiáterhez már alapos szomatikus kivizsgálás után jutnak a betegek és kapnak pszichoterápiás segítséget. Az új tudományterület iránt érdeklõdõ szakorvosok úgy vélekedtek, elõször a szakmának kellene kutatni és ismerni ezeket az újonnan feltárt összefüggéseket, majd szépen lassan a nevelésbe, felvilágosításban is helyet kellene kapnia a felismerésnek: az egészségképben helye van az egészséges szexualitásnak is. Ehhez a nõknek sokkal nagyobb biológiai önismeretre volna szükségük és természetesen a mostaninál több – akár orvosi – segítségre is. Nem véletlen, hogy a tabuk ledöntésével párhuzamosan megjelentek már a világban azok a szerek, gyógyszerek és eszközök, s nem kevésbé lélekgyógyászi módszerek, amelyek segítik a nõket abban, hogy megtalálják az utat a csúcsig. Mindazonáltal Magyarországon egyetlen olyan pszicho-ginekológai ambulancia mûködik, amelyben azok kaphatnak segítséget, akiknél már felismerték a testi bajok mögött lappangó valódi okokat, és akik változtatni akarnak-tudnak a helyzetükön. |
| fragile | 758 | 2010. január 27. 09:16 | Válasz erre: 757 |
|
tsanyi kedves, ááááááá nem nem :-) az indián zene alatta - az a gyönyörû....... "Repülj madárként a jelened fölé - s nézz vissza, miközben szabadon szárnyalsz: kék az ég, s lent szánalmasan kicsivé válnak a gondjaid... A jövõdben jársz." :) |
| tsanyi | 757 | 2010. január 27. 07:37 | Válasz erre: 756 |
|
Ezt most miért? Úgy kell társat fogni ahogy ez a ragadozó madár a zsákmányt keresi? :)))
|
| fragile | 756 | 2010. január 27. 07:16 |
|
a sas röpte "http://www.youtube.com/watch?v=WDl9sefb2E4&feature=related" |
| fragile | 752 | 2010. január 25. 14:32 | Válasz erre: 746 |
|
HELLÓ ! akadozva, de csinálgatom.... az ötösöket.... :-)))))))))) már ha nem feledkezem majd meg róla, na akkor majd már lesz a 7 :-) |
| hu01392 | 751 | 2010. január 25. 13:57 |
|
A szex mint hobbi Egyre több társkeresõ oldalon lehet találkozni azzal a közléssel, hogy az illetõ hobbija a szex. Ez a megállapítás egyaránt felbukkan fiúk és lányok adatlapján egyaránt. (Az ilyen szájtok böngészése kifejezetten ajánlott szociálpszichológusoknak, csak a bemutatkozó oldalakból remek doktorikat lehetne írni.) Ha õk mondják, biztos így is van. De mi következik mindebbõl? Nem sok, de ez a kijelentés sokmindent megmagyaráz. Ha a szex ugyanolyan szabadidõs foglalatosság, mint az úszás, a kertészkedés, a bélyeggyûjtés, a foci és így tovább, akkor végsõ soron az élmények, az érintések begyûjtése a lényeg. A hobbiból gyûjtõt tevékenységében népszerûsítõ és felvilágosító szakkönyvek segítik – nem nagy ügy ez sem, hiszen Pompejiben fennmaradt freskók szerint az ügyfelek a falra festett ábrák szerint választhattak a nyilvánosházban a pozitúrák között. Aki hobbiként kezeli a szexet, annak lényegében mindegy ki a partner. |
| fragile | 748 | 2010. január 25. 11:29 |
|
Hajdan, midõn az Isten megteremtette a Földet; megcsinálta a hegyeket, vizeket, erdõket, állatokat és más értelmes dolgokat, belenézett a tükörbe, s azt mondta magának: na jó, kreálok egy ilyen figurát, mint ez itt, elvégre játszani, kockáztatni is kell. S lõn. Amikor azonban látta, hogy teremtménye tökéletesen életképtelen, elkeseredett. Bánatában csak ült a tévé elõtt, rágcsálta a snacket, sós mogyorót, nyomkodta a távkapcsolót, harapta a sört, s nézegette a lyukas zokniból kibámészkodó lábujját. Végül elszánta magát. Nagy sóhajjal azt mondá: akkor most csinálok valami szépet. És megalkotá a nõt. Amint a mû elkészült, nem tudott betelni vele. Milyen finom. Milyen kecses. Milyen eszes. Milyen szép. Na igen, de bármilyen szép, bimbózni nem tud. A szaporodáshoz segítségre is szüksége lesz. Hoppá, hisz ott az a suta, gyámoltalan, szõrös teremtmény, a férfi. Elõvette, bámulgatta, hümmögött, vonogatta a vállát. Hát ezzel a lénnyel aligha áll szóba a tökéletesre sikerült nõ. Barkácsolt egy kicsit a férfin, de az nem lett jobb az istennek se. Mit volt mit tenni, a nõt kellett kicsit átprogramozni. Elõkerültek a Gyengédség, Jóság, Tolerancia, Érzékenység, Anyai ösztön stb. feliratú fûszertartók. Valami még rettentõen hiányzott. Nélküle a nõ még mindig nem tudná elviselni a férfinak keresztelt kreatúrát. Hoppá, megvan! Isten elõvette a Humorérzék nevû sót, s dolgozni kezdett a nõi agyvelõn. Sajna közben megkezdõdött a meccs a tévében, s teljesen elvonta a figyelmét a munkájáról. Miáltal egy kicsit túladagolta a hozzávalókat. S miközben mi nõk, benneteket gyámolítunk, táplálunk és gondozunk, hogy ama egyetlen funkciótoknak megfelelhessetek, ti komplexusaitok kompenzálni próbálván minket cikiztek. 'Vavyan Fable'
|
| fragile | 745 | 2010. január 25. 06:27 |
|
jóóóóóóóóóóóóóóóóóreggelt ! HÉTFÕ !!!! :-DDDDDDDDDDDDD "http://www.youtube.com/watch?v=V4eKFpXhfgw" |
| Hold | 744 | 2010. január 24. 18:05 |
|
"A" dinamika:-) A hetedik perc után már nehéz fokozni:-) "http://www.youtube.com/watch?v=S2q-gWMAGjw" |
| fragile | 740 | 2010. január 23. 09:24 |
|
"http://www.youtube.com/watch?v=OCKzw_7tI2E" Megesik, hogy nincs nálad éppen a kulcs ami nyitná a zárat a gépen ami zuhan, mint a fejsze, a nyele nélkül mindegy, milyen hõs az ember, beleszédül Vagy itt van ez a nap, mit lapra rak aki keveri a kártyát, az nem te vagy mert lehet, hogy most gyenge, de holnap jobb lesz ne nézz a tegnapodra Minden változik, és semmi sem az, aminek látszik a felhõ is eltûnik majd... Vagy megesett, hogy bal lábbal lépsz az ágy mellé elõször, ha az ébredés zajos mint a kürt, a füledre ült a francba ez az óra- hát ma sem menekülsz! de te zavard el a felhõt a homlokodról jó, ha semmi nem hoz zavarba kezet mos a kéz; mindig számíthatsz rám, én is számítok rád, ha baj van Minden változik, és semmi sem az, aminek látszik Kétszer egy folyóba ugyanúgy nem lép senki... Ez is csak egy nap, nem a világ vége; a kedvedet ne törje meg Lenyeled keresztbe, holnap vége, új nap indul, vége lesz Ez is csak egy nap, nem a világ vége, a kedvedet ne törje meg Lenyeled keresztbe, éjféltõl meg új nap indul, ennyi lesz Ennyi csak, mert ennyi ez! Ne bánd, hogy amire vágysz, nem mindig azt kapod Mint a gazdagot, úgy a szegényt is ugyanaz a végzet éri el Hogy itt bizony élni kell Óra az órára, napra nap Megy az idõ, minden új napra újabb nap A pénz csak papír, és annyit ér mint a levegõ, a világot forgató erõ. Puha minden, ahova lépsz; mindenki keresi a pénzt, hajtja a lét mert ahol van a kincsed, ott van a szíved ezt egy bölcs is elmondta már tudod, nagyon régen Minek futsz a baj után, az úgyis elmegy legyen egy jobb napod ma De háztól házig ennyi az élet, legyen szép, és hosszú az utca Minden változik, és senki sem az, aminek látszik Kétszer egy virágot nem téphet le senki újra Ez is csak egy nap, nem a világ vége; a kedvedet ne törje meg Lenyeled keresztbe, holnap vége, új nap indul, vége lesz Ez is csak egy nap, nem a világ vége, a kedvedet ne törje meg Lenyeled keresztbe, éjféltõl meg új nap indul, ennyi lesz Ez is csak egy nap, nem a világ vége; a kedvedet ne törje meg Lenyeled keresztbe, holnap vége, új nap indul, vége lesz Ez is csak egy nap, nem a világ vége, a kedvedet ne törje meg Lenyeled keresztbe, éjféltõl meg új nap indul, ennyi lesz Ennyi csak, mert ennyi ez! |
| fragile | 738 | 2010. január 22. 11:49 |
|
Edzõcipõvel jutalmazta 12 éves szeretõjét a 36 éves brit nõ "http://velvet.hu/sztori/2010/01/21/edzocipot_ajandekozott_12_eves_szeretojenek_egy_36_eves_brit_no/" |
| fragile | 737 | 2010. január 22. 11:17 |
|
1. A WHO felmérése szerint nagyjából 100 millió szeretkezés zajlik le egy nap alatt a világon. 2. A leghosszabb csókolózás rekordját 2004-be állították be Olaszországban. Egy pár 31 órán, 18 percen és 33 másodpercen keresztül csókolózott. Csak remélni tudjuk, hogy megfelelõ ajakápolót használtak. 3. Az USA 26 tagállamában hivatalosan – és jogszerûen – is válóoknak minõsül a férj impotenciája. Vagyis a Viagra képes lehet megmenteni egy házasságot. 4. A középkorban a nõi hisztériára, mint betegségre, az orvosok gyakran alkalmazták az intim masszázst. Nem sokkal késõbb – hasonló célból – kezdték használni az elsõ – nevezzük így: õskoros – vibrátorokat is. 5. Egy átlagos pénisz merev állapotban 12,9-14,5 cm hosszú és 8,8-10 cm kerületû. Ideje lemérni… 6. Egy New York-i pszichiáter, bizonyos Arthur Arun szerint 34 perc is elég ahhoz, hogy szerelembe essünk. Tanulmánya szerint 30 perc kell ahhoz, hogy megismerjük egymást, és megtetsszen a másik személyisége, a maradék négy perc a hosszú, egymás szemében elveszõ pillantásokhoz szükséges. 7. Egy átlagos férfi átlagos ejakulációja általában 200 millió spermiumot tartalmaz. 8. Csókolózás közben a nyál fertõtlenítõ hatással bír, szinte kimossa a baktériumokat a szájüregbõl, és segít megelõzni a fogszuvasodást is. Kinek kell ezek után fogkrém? 9. Egy-egy szenvedélyesebb szeretkezés közben 5 kalóriát égetünk el percenként. Vagyis itt a kemény edzés alternatívája… 10. A sötét középkorban gyakran alkalmaztak az elõkelõ nõk testdublõröket, akik hasonlítottak rájuk csak vékonyabbak és fiatalabbak voltak. |
| fragile | 736 | 2010. január 22. 11:03 | Válasz erre: 735 |
|
na akkor jó. megyünk még szrtrapacskázni is és Kemencére is :-):-) |
| fragile | 732 | 2010. január 21. 21:38 | Válasz erre: 731 |
|
na szééééép itt kell hogy találkozzunk ? csak ? HELLO :-) |
| fragile | 730 | 2010. január 21. 21:34 | Válasz erre: 728 |
|
elõször is az adatlapodon írhatsz nekük ennél bõvebben magadról :-) |
| fragile | 729 | 2010. január 21. 21:32 | Válasz erre: 727 |
|
HELLO :-) máris kezdheted ! HAJRÁ......................... |
| hu01392 | 727 | 2010. január 21. 09:48 |
|
Nagyon uncsi. Folyton csak link. Írjon már valaki valami érdekeset is.
|
| fragile | 726 | 2010. január 18. 22:20 | Válasz erre: 725 |
|
"http://www.youtube.com/watch?v=otYeoZHHO7Q&feature=related"
|
| fragile | 725 | 2010. január 18. 22:14 |
|
mi ez a pörgés ! ? ;) "http://www.youtube.com/watch?v=w4ThW_fdt2I&feature=related" |
| fragile | 724 | 2010. január 17. 09:46 |
|
kihez is ? :-) "http://www.youtube.com/watch?v=1aOOKuRfHHI&feature=related" |
| fragile | 723 | 2010. január 17. 09:46 |
|
egy dal: :-) "http://www.youtube.com/watch?v=BWZpGVDyBl4&feature=related" |
| fragile | 721 | 2010. január 14. 06:41 |
|
csütörtökön sem mondok csütörtököt :-D JÓ REGGELT ! "http://www.youtube.com/watch?v=SzlpTRNIAvc" |
| Hold | 720 | 2010. január 13. 19:13 | Válasz erre: 715 |
|
Ha könyveket is visztek, mehetek könyvtárosnak?!:))))
|
| fragile | 719 | 2010. január 13. 16:00 | Válasz erre: 710 |
|
a japán dobok.........az igen ! "http://www.youtube.com/watch?v=YzmpBBv2rw4&feature=related" |
| fragile | 718 | 2010. január 13. 15:51 | Válasz erre: 716 |
|
köszönöm szépen, igaz sokat vagyok itt magammal, de szinten tartom :-) a fórumot :-) |
| Tiger | 716 | 2010. január 13. 14:41 | Válasz erre: 715 |
|
Tudom,tudom:-)Én is mindig mondom a Bubó nejének(Kati),hogy én csak a "társaságát" keresem az egyik hajós kapitányunknak,de mégis gyanakvó,mikor kávézunk meg motoros pusziszkodunk:-))Ezért indítok alapból úgy,hogy én nem keresek senkit:-) Viccet félretéve,lassan az egyik legszimpatikusabb topic,hála a fáradhatatlan lelkesedésednek:-) És nagyon jó kis linkeket szoktál beilleszteni. |
| fragile | 715 | 2010. január 13. 14:25 | Válasz erre: 714 |
|
:-) HELLO tigereyes ez nem kifejezetten "keresem társamat" társkeresõ....... ez társaság keresõ :) mint például ugye, ahogy olvashatod, hogy két hajós kapitányunk is van ..... :-) |
| Tiger | 714 | 2010. január 13. 11:52 |
|
Én ugyan nem keresek társat,de ez a felvétel olyan hihetetlenül szép,hogy az "érzõ lelkû" topic látogatóknak ajánlanám:-) A 21 táncos süket-néma. Az Athéni Olimpia záró ünnepségén szerepeltek 2004-ben. A felvétel Pekingben készült. "http://www.youtube.com/watch?v=xgHmSdpjEIk" |
| Bubó Doki | 712 | 2010. január 13. 07:39 | Válasz erre: 711 |
|
Szia, Kerülõ, Én közel húsz évig a Balatoni Hajózást erõsítettem, Almádiban és a Szöviben, üdvözöllek a fedélzeten! Kedvem vóóna, idõm nincs rá, a kapitány akár én is lehetnék! Nekem is a szívem csücske a vitorlázás! Jó szelet! |
| erdokerulo | 711 | 2010. január 13. 00:21 |
|
Ugyan nem motorozás, de szívemhez mégis közel áll, hátha másnak is :-) Kinek lenne kedve egy adriai nyári vitorlázáshoz? A kapitány én lennék :-))) |
| erdokerulo | 710 | 2010. január 13. 00:18 |
|
"http://www.youtube.com/watch?v=pZO47QxV-iY&feature=related" Próbálok egy linket küldeni :-) Ugyan nem kifejezetten szerelmes, mégis a szívdobbanás a koncert címe, ha jól emlékszem. Debrecenben volt szerencsém 2 éve meghallgatni õket. |
| Hold | 708 | 2010. január 12. 20:48 |
|
Uramfia, micsoda pörgés van itt, én meg már azt hittem, halott topik:)))) Pedig neeeem is...
|
| fragile | 705 | 2010. január 11. 21:10 |
|
"http://www.youtube.com/watch?v=S1CWjz1ZNz4&feature=related" szép estét, pihentetõ éjszakát, forró hajnalt................. ;) |
| fragile | 703 | 2010. január 11. 07:20 | Válasz erre: 702 |
|
HELLO KAPITÁNY :-) "http://www.youtube.com/watch?v=FO7CYOCnztU" |
| erdokerulo | 702 | 2010. január 10. 23:55 | Válasz erre: 699 |
|
Nem, Erdokerulo az utca neve, ahol lakom :-) De szeretek mindenfele jarmuvet vezetni, ugyhogy a kamion sem all tavol tolem :-) Akik kep feltolteset javasoltak, uzenem, hogz tettem fel, bar nem motoros, de kb. annyi latszik belolem, mintha motoros ruhaban lennek. Na jo, buko nelkul :-))) |