| evesi | 7643 | 2010. július 1. 15:21 | Válasz erre: 7642 |
|
Hali Õrszem, már hiányoltunk, Szóval szabin vagy?
|
| fragile | 7642 | 2010. július 1. 15:13 |
|
HELLO gondoltam RÁTOK ! még szabin is :-)))))))))))))))))))))) http://velvet.hu/blogok/muffin/2010/07/01/igy_nyalnak_a_pasik_csillagjegy_szerint/ gy nyalnak a pasik, csillagjegy szerint | 2010.07.01. 10:49 - terabithia Az alábbi elemzést az AsztroMókuson [1] találtuk, hogy azt mondja: "Tudományos értekezés a kunnilingváció és az asztrológia kapcsolatáról, avagy hogyan nyalnak a pasik, csillagjegyeik szerint?" Természetesen a ezt a fajta csillagjóslást nem ajánlott komolyan venni, bár nagyjából olyan, mint a valódi: valakinél biztosan telibe talál. Nézzük. KOS A kos férfi a vad és ösztönös erõk birtokosa, jellemzõje az ösztönös, körítések nélküli szexualitás. Hamar a lényegre tör, úgy nyal, mintha az élete múlna rajta. Akik a bonyodalommentes, õszinte és gyors végkifejletet szeretik, nem fognak csalódni a Kos férfiban. BIKA "Nyalásra született". Érzékibb, mint bárki más. Puha a szája, és mindent tud az élvezetekrõl, igazi ínyenc. Szerinte a jó szex elengedhetetlen része a jó nyalás, persze csak egy hangulatos vacsora, és némi konyhai játszadozás után, közben. Még a sejtjeidet is birtokolni akarja. Imád nyalni, nyugodt életed lesz mellette. IKREK Változó. Érdemes kikapcsolni a tévét elõtte, különben azt fogja nézni közben. Elég ügyes tud lenni, ha éppen olyanja van. Mindent látnia, hallania, szagolnia és éreznie kell, és lehetõleg mindezt egyszerre, és tükör elõtt. Amúgy kurvára dekoncentrált. Idõnként változtat a fogáson, mert utál unatkozni nyalás közben. Ne lepõdj meg, ha hirtelen 69-re vált. RÁK Utoljára anyád volt hozzád olyan gyöngéd, mint õ, csak máshogy. Olyan mintha a lelkedet nyaldosná, bármit csinál, szívbõl jön. Zárkózott amúgy, de ha sikerül felnyitnod, mindent megtesz érted. Szereti partnernõjét boldognak látni. A nõ melleit különösen szereti, szívesen játszik vele nyalás közben. Nyelvének és ujjainak szokatlan tehetsége elsõrangú szeretõvé teszi, akit minden nõnek meg kell tartani. OROSZLÁN Méltóságán alulinak tartja a nyalást, számára az elõjáték nem is létezik. Ha megkíván egy nõt, azonnal maga alá kell gyûrnie áldozatát. Ha hízelegsz neki, sok mindenre ráveheted, idõvel talán a nyalásra is, de 5 percnél tovább akkor se csinálja. SZÛZ Megfontolt, kockázatmentes életet él, a szexualitásnak számára nincs nagy jelentõssége. Egy érzéki nõ sokat elérhet nála, és szokatlan cselekedetekre ösztönözheti. Csak fantáziát ne várjon tõle. Játékos formában a nyalást is megismertetheted a szûz férfival, de óvatosan kell hozzálátnod. Ha a férfi kényszerítve érzi magát, leblokkolhat, mivel számára az újdonságok erkölcstelennek tûnnek. MÉRLEG Nem sima szex-élmény. Nem ismer tabut. A szeretkezés elõtt el kell mondanod neki, mit szeretnél, és a férfi minden fenntartás nélkül olyan jól kiszolgál, mint a vágyak szuperáruháza. Csak azért él, hogy neked jó legyen, jó eséllyel a nevedet is tudja. Szereti az ékszereket, egy csikló-piercinggel mérhetetlen vágyat gerjeszthetsz benne. SKORPIÓ Úgy kinyal, hogy belehalsz. Mindent tud, amit lehet, amit mégsem, az valószínûleg nem is létezik. Soha többé nem akarod majd más száját. Szereti a gyors, spontán szexet, gyors menet lehet egy gyors nyalás is. Alapos, mindent maradéktalanul jól akar teljesíteni, és ez neked még jól is jöhet. NYILAS Idealista, számára a nyalás a szükséges rossz. Csak azért csinálja, hogy jól leszopd utána. BAK Kitartó, ha kell egész éjszaka csak veled foglalkozik, de a változatosság nem az erõssége. VÍZÖNTÕ Az ágyban nagyon gyengéd, és végtelenül kimerítõ, változatos az elõjátékban. Szuper szeretõ, aki egyetlen nõt sem hagy kielégítetlenül. Kreatív, néha már a perverzitás határát súrolva. Nem riad vissza ujjainak használatától sem, de szívesen vet be más segédeszközt is. Mérhetetlen kíváncsiságának köszönhetõen sose fogsz unatkozni mellette. HALAK Úgy nyal, mint egy álom. Gyengéd, romantikus, jól tudja fokozni az izgalmakat, de gyakran elábrándozik közben. Megáll vele az idõ. Azt hiszi, Isten lakik a puncidban, aki elõtt nap mint nap áldoznia kell. Te meg persze ráhagyod. |
| Penzi | 7641 | 2010. július 1. 15:13 | Válasz erre: 7638 |
|
:-)))) és a tejszínhabról még nem is szóltam .... a jelentkezésrõl annyit, hogy nem reagálnak, csak beesnek . |
| gencsydani | 7640 | 2010. július 1. 14:50 | Válasz erre: 7638 |
|
Úgy látszik mi nem vagyunk eléggé bevállalósak:D
|
| evesi | 7639 | 2010. július 1. 14:27 | Válasz erre: 7638 |
|
hát majd legközelebb, mivel mi késõbb érünk csak oda...
|
| Hermes | 7638 | 2010. július 1. 14:20 |
|
hmmm hmmm szinte csak fagyizóban :) nekem az a ritkább helyszín :) De látom a mai nyalásra nincs nagy túljelentkezés, ezért nem is erõltetem tovább a dolgot majd legközelebb :) Megyek belehúzok még a melóba szeretnék 1óra múlva lelépni. |
| Penzi | 7637 | 2010. július 1. 14:14 | Válasz erre: 7636 |
|
persze :-))) vaníliát, citromot nagyon szeretem ! szinte csak fagyizóban mûvelem ezt a tevékenységet -)) |
| gencsydani | 7636 | 2010. július 1. 12:59 | Válasz erre: 7635 |
|
Hû, ez elég extrémnek hangzik...Te csináltad már fagyizóban?:D
|
| gencsydani | 7634 | 2010. július 1. 12:48 | Válasz erre: 7633 |
|
Dehogynem - legfeljebb nem ott (meg nem azt);)
|
| gencsydani | 7632 | 2010. július 1. 12:16 | Válasz erre: 7631 |
|
Akkor én is - bár akkorra már alvást terveztem:)
|
| varawings | 7631 | 2010. július 1. 11:53 | Válasz erre: 7630 |
|
...én csak este 10 után érek rá, az késõbb van...
|
| Hermes | 7629 | 2010. július 1. 10:07 |
|
Na megyek fagyizni 17.30-ra akkor 18.30-ig tudok maradni. Ha valakinek van kedve csatlakozhat :) |
| gencsydani | 7627 | 2010. július 1. 09:47 | Válasz erre: 7626 |
|
Reggel?!? Mingyá' dél... Tényleg, Õrszem merre kódoroghat? |
| Penzi | 7620 | 2010. július 1. 07:41 | Válasz erre: 7615 |
|
:-))) neeeeeem, csak úgy tûnik szereted a repetát :-)) |
| Diver | 7615 | 2010. június 30. 22:25 | Válasz erre: 7614 |
|
Khmmm...illetve 2 órás....megalomán vagyok ezek szerint...:-))))
|
| Diver | 7614 | 2010. június 30. 22:24 | Válasz erre: 7613 |
|
Ejjjj...4 órás nyalás, nem egy gyenge teljesítmény...:-))))) Gratula hozzá!:-)))))
|
| Hermes | 7613 | 2010. június 30. 22:21 |
|
Jó estét mindenkinek! Ma sikerült egész napra kiszabadulnom az irodából :) Végre motorozhattam egy picit (XV.ker-Budaörs-Szentendre-XV.ker.). Holnap ha van kedve nyalni valakinek én 16-18óra között ráérek. :) Na megyek csicsizni. Jóéjt. |
| gencsydani | 7609 | 2010. június 30. 21:14 | Válasz erre: 7608 |
|
Ismered a mondást hogy mi történik azzal aki kíváncsi:P
|
| evesi | 7608 | 2010. június 30. 20:34 | Válasz erre: 7607 |
|
hát persze hogy kiváncsi vagyok, mirõl maradtam le
|
| tsanyi | 7601 | 2010. június 30. 19:28 | Válasz erre: 7599 |
|
azé' ennyire én sem vagyok aberrált.....:).....,de a felajánlásból úgy tûnik, hogy Te nem veted meg az efféle otthoni képnézegetést...:)
|
| Penzi | 7599 | 2010. június 30. 19:25 | Válasz erre: 7595 |
|
tudtam, hogy hisztizni fogsz, dehát én is hozott anyagból dolgoztam :-))) pü-ben szívesen, ha valakit érdekel !!! :-) |
| tsanyi | 7597 | 2010. június 30. 19:24 | Válasz erre: 7596 |
|
ááá ne vedd komolyan tudod, hogy csak hülyülök és sosem mondanám a szemedbe amit tényleg gondolok......:)))
|
| Hillbily | 7595 | 2010. június 30. 19:13 | Válasz erre: 7593 |
|
Hi Azonnal töröld ki a képeket!!!!!!! Nem tetszenek .. |
| tsanyi | 7592 | 2010. június 30. 19:07 | Válasz erre: 7590 |
|
csak azért gondoltam mert nincs nõ a képen.....vagy az összes endurós szingli?...:)
|
| tsanyi | 7587 | 2010. június 30. 17:19 | Válasz erre: 7586 |
|
akkor nem is csoda.......volt egy történetünk mikor a 80'-as évek közepén leköltöztünk tanyára.......Paja bácsi és a boci....:)
|
| Tiger | 7583 | 2010. június 30. 16:20 | Válasz erre: 7578 |
|
tsanyi,ez jó volt!!:-)megnevettettél,pedig azt nem szeretem,bár egyszer már elõfordult csak akkor azonnal megfájdult tõle a fejem:-)
|
| tsanyi | 7581 | 2010. június 30. 15:34 | Válasz erre: 7579 |
|
Amúgy nem válaszoltam meg a valós kérdésedet.....én nem akarok általánosítva olvasni a gondolatokban hanem tudok!.....nincs választásom...:))
|
| tsanyi | 7580 | 2010. június 30. 15:23 | Válasz erre: 7579 |
|
Rendelek persze.....most is egy sört..:)......és azért általánosítok mert minden általános csak aki elköveti a gondolatot hiszi azt, hogy Õ egy másra gondolt......pedig nem..:))
|
| fragile | 7579 | 2010. június 30. 15:19 | Válasz erre: 7578 |
|
tsanyi kedves rendelsz valahol mint pszihologus vagy pszihiáter vagy terapeuta ?????? :-) miért akarsz általálnosítva olvasni a gondolatokban? |
| tsanyi | 7578 | 2010. június 30. 15:02 | Válasz erre: 7577 |
|
álmaitok újabb kivetülése........szerintem simán elnéznétek ugyanezt a tekintetet ezzel a nyelvvel....:))
|
| varawings | 7574 | 2010. június 30. 13:27 |
|
Szia mindenkinek, én még csak most megyek -jobb híjján- a dolgozóba.
|
| fragile | 7569 | 2010. június 30. 10:35 |
|
VOLT MÁR DE..... :-) Egy fõiskolán a hallgatóknak egy olyan mondatot kellett fogalmazniuk, amelyben a “szeretet” és a “szex” szó is elõfordul. Egy nõi hallgató fogalmazása: “Amikor két ember mélységesen és szenvedélyesen szereti egymást, és mindkettõjükben megvan az egymás iránti magas fokú és kölcsönös tisztelet, akkor a társadalom morálisan és spirituálisan is támogatja, hogy ez a két személy a fizikai szex mámorában egyesüljön.” Egy férfi hallgató munkája: “Szeretem a szexet.” |
| fragile | 7564 | 2010. június 30. 09:45 |
|
Jó, ha tudod... Hogyan száradunk ki? A mindennapos tevékenységei során egy átlagember kb. 3-4 liter (10-15 pohár) vizet veszít vizelettel, széklettel, izzadással, lélegzéssel. Az elvesztett mennyiséget vízzel, illetve folyadékkal és étellel kell pótolni. 1-2 liter vizet csak a lélegzés során veszítünk. A bõrlégzés a hõszabályozó képességünk fenntartásáért 90%- ban felelõs. Mozgás, izzadás, láz, hasmenés, betegség jelentõsen meg tudja növelni az elvesztett víz mennyiségét. A megnövekedett vízveszteség két legáltalánosabb oka az intenzív testmozgás és az izzadás. Habár mindannyian ki vagyunk téve a kiszáradás veszélyének, mégis a legsérülékenyebbek a csecsemõk, a fiatal felnõttek és a sportolók. Õk vagy nem képesek megfelelõen kifejezni a szomjúság érzetüket vagy képesek észlelni és nem tudnak idõben tenni valamit. Honnan tudom, hogy kiszáradtam? Ha szomjas vagy, akkor az azt jelenti, hogy a sejtjeid más kiszáradtak. A száraz száj a 6 kiszáradás legutolsó jele kellene, hogy legyen. Azért történik, mert a szomjúságérzet addig nem fejlõdik ki, míg a testnedvek károsodása jóval a normális mûködéshez szükséges szint alá nem esik. Vizsgáld a vizeleted, hogy lásd kiszáradtál-e vagy sem: • A megfelelõen hidratált test tiszta, színtelen vizelet bocsát ki magából. • Az enyhén kiszáradt testnek sárga színû vizelete van. • A súlyosan kiszáradt test narancssárga vagy sötét színû vizeletet produkál. Az enyhe kiszáradás jelei: fáradtság, csökkent koordinációs képesség, száraz bõr, kevés vizelet, száraz nyálkahártya a szájban és orrban, ingadozó vérnyomás és gyenge ítélõ képesség. A stressz, asztma, fejfájás, allergia, magas vérnyomás és még sok más súlyos betegség a krónikus kiszáradás eredménye. Mennyi vizet kellene innunk? Hogy jobban meghatározzuk mennyi a napi vízszükségletünk, osszuk el a testsúlyunkat kettõvel. A kapott eredményt kell unciá-ban meginnunk. Vagyis ahány font a testsúlyunk, feleannyi uncia vizet kell innunk. (Magyarul: 1 7 font=0,45kg; 1 uncia=0,03liter. Ha elvégzed a szükséges átváltásokat, akkor azt kapod, hogy 10kg testsúlyonként 3,33 deciliter víz szükséges. Ha 100kg-ot mutat a mérleg, akkor 3,33 liter vizet igyál naponta, ha 70kg vagy, akkor 2,3 liter kell.- a szerk.) Azok, akik fizikailag aktív életmódot élnek vagy melegebb éghajlat alatt vannak, valószínûleg több vizet kell inniuk. Mit kellene innunk? Mit nem szabad inni? Tiszta, természetes vizet ajánljuk. • Kerüld a szénsavas vagy cukros italokat. A magas cukortartalma és mesterséges alkotórészei veszélyesek az egészségedre. A szóda kiszárít. • Tea, kávé, üdítõ vizet tartalmaz ugyan, de vízhajtó tartalma kiöblíti a testedbõl a vizet. Ne számítsd rájuk, ha a folyadékpótlást számolod! • Teljesen rendben van, ha alkalmanként iszol, de ha rendszeressé teszed és nem iszol hozzá elég tiszta vizet, akkor hosszú távon komolyan kockáztatod egészséged. • A tiszta víz a legjobb választás. Ha az egészséges életmód mellett kötelezed el magad, tedd szokássá és elsõdleges fontosságúvá a rendszeres vízivást. |
| gencsydani | 7562 | 2010. június 30. 08:00 | Válasz erre: 7561 |
|
Engem nem zavar ha van melle, csak nem az a fõ szempont...
|
| Hold | 7561 | 2010. június 30. 07:59 | Válasz erre: 7560 |
|
Õ nem lapos, csak annak tûnik elsõre, mert fekszik:-)
|
| Penzi | 7557 | 2010. június 30. 07:23 | Válasz erre: 7550 |
|
voltunk bizony ! nyugaodtan jöhettél volna, ebben a csapatban mindenki bogaras egy kicsit :-))))) |
| pcjav | 7556 | 2010. június 30. 07:15 |
|
Ilyen állásokat én is betöltenék szívesen, de sajnos nincs ilyen szerencsém. :)
|
| Penzi | 7555 | 2010. június 30. 07:12 | Válasz erre: 7553 |
|
lekéstem a jelentkezést, nekem már munka...... :-(((( bár szívesen cseréltem volna, ha mondjuk a napnál lennél fûtõ ....., vagy strandon úszómester .... |
| pcjav | 7553 | 2010. június 30. 07:03 |
|
Jó reggelt! Azok jelentkezését várom, akik ma elmennek helyettem dolgozni. :) |
| pcjav | 7550 | 2010. június 29. 23:11 |
| evesi | 7539 | 2010. június 29. 22:01 | Válasz erre: 7526 |
|
Szia, hát igen pörgetjük a fórumot:) gondoskodunk róla:))) látogasd is sûrûbben, szívesen látunk:) és még véletlenül se hagyd ki a soron következõ fagyizást! |