| matador | 15624 | 2011. február 28. 14:31 | Válasz erre: 15622 |
|
végül is ezek szerint a répka földben maradt....
|
| matador | 15623 | 2011. február 28. 14:30 | Válasz erre: 15622 |
|
ja oszt jött a nem várt gyermek....vénségükre.. nekem volt olyan osztálytársam akinek a nõvérének a fia még nála is két évvel öregebb volt....27 év korkülönbség volt a két gyerek között.
|
| Penzi | 15622 | 2011. február 28. 13:41 | Válasz erre: 15621 |
|
... másik mese, amiben apóka tolta anyókát ....:-)
|
| matador | 15621 | 2011. február 28. 13:38 | Válasz erre: 15620 |
|
semmi hehe, persze hogy kivét....A répa mese...Anyóka kiballagott a kertbe és kiakarta húzni a répát....húzta, húzta, de nem boldogult, hívta apókát ...mamóka húzta a répát, papóka az anyókát, húzták , húzták, de bizony a répa nem mozdult... stb.. tudom oroszul is
|
| evesi | 15617 | 2011. február 28. 11:58 | Válasz erre: 15611 |
|
ez is jó, de annak a bizonyos répának egészen más formája volt:)))
|
| matador | 15616 | 2011. február 28. 11:36 | Válasz erre: 15615 |
|
no jó látom be akarsz vágódni a húsvéti nyuszónál...
|
| matador | 15614 | 2011. február 28. 10:54 |
|
Apropó társat keresnék a motor kiállításra 11-re? valaki nem kísérne el? jobban érezném magam....
|
| matador | 15613 | 2011. február 28. 10:44 | Válasz erre: 15611 |
|
huha Pinochió orra volt a mintha! Avagy a "hûséges feleség" nozija? |
| fragile | 15612 | 2011. február 28. 10:39 | Válasz erre: 15609 |
|
http://www.youtube.com/watch?v=m3S8O9HAr1g mert bármi lehet ! :-) |
| matador | 15610 | 2011. február 28. 10:03 | Válasz erre: 15609 |
|
A répa felhasználása magánügyi kérdés, de a barátok között úgy sincs titok? no mesélj már mi lett a répából? torta, turmix, levesbetét? |
| matador | 15608 | 2011. február 28. 09:44 | Válasz erre: 15607 |
|
kellemesen kipihent, kielégült és kisimult arccal gályázik.... Bár hétfõ van és ez közel sem biztos... |
| varawings | 15607 | 2011. február 28. 09:42 | Válasz erre: 15606 |
|
Valami ok miatt az illetékes nagyon csendben van:-)))
|
| matador | 15606 | 2011. február 28. 09:38 | Válasz erre: 15605 |
|
újra hasznosítási kézikönyv: 1. végy egy jó forma répát. 2. mosd meg! 3. használd fel tetszés szerint....... 4. mosd meg újra, darabold fel, (esetleg turmixold), megfõzve, párolva (répaléként) fogyasztasd el. |
| varawings | 15605 | 2011. február 28. 09:28 | Válasz erre: 15604 |
|
Hát nem is tudom... a 15600-as hozzászólás alapján bármi megtörténhetett...:-) |
| varawings | 15603 | 2011. február 28. 09:06 | Válasz erre: 15598 |
|
'gelt! Ancsa, hogy ill. hol viseltél Te sárgarépát???? Biztos hogy ez ránk is tartozik? |
| evesi | 15600 | 2011. február 27. 20:14 | Válasz erre: 15598 |
|
nah igen:)) hát a társaság kedvéért ugye megtettem mindent:))
|
| gazesmas | 15598 | 2011. február 27. 16:02 | Válasz erre: 15597 |
|
Akkora poent nem lehet könnyen. És fõképp ahogy viselted!:))
|
| evesi | 15597 | 2011. február 27. 15:35 | Válasz erre: 15594 |
|
köszi, nah nem felejtetted el a sárgarépát:)))
|
| Penzi | 15595 | 2011. február 27. 15:18 | Válasz erre: 15592 |
|
most olvastam vissza, vágyam nekem van, ide a megfelelõ szó: kívánságát... |
| gazesmas | 15594 | 2011. február 27. 15:07 | Válasz erre: 15593 |
|
Sárgarépás délutáni ejtõzést neked is!:)))
|
| Penzi | 15592 | 2011. február 27. 11:18 | Válasz erre: 15590 |
|
Szép napot :-) Azért mindenki elismerheti, hogy készséges volt az Úr, fáradtságot nem kímélve teljesíteni a másik vágyát...... :-))))) |
| fragile | 15590 | 2011. február 27. 10:22 |
|
igaz történet: 2011. február 25-én éjjel a BRFK IV. kerületi Rendõrkapitánysága gépkocsizó járõrei az Árpád úton két, egymás után futó alakot vettek észre. Mivel feltételezhetõ volt, hogy a férfiak nem kondíciójuk karbantartása céljából végeztek éjszakai testmozgást, az egyenruhások feltartóztatták, majd személyazonosságuk igazolására szólították fel õket. A hátul szaladó 46 éves férfi meghallgatása során elmondta, hogy a másik személyt nem ismeri, azonban elõzõleg együtt italozott vele Újpest központjában. Késõbb, egy buszmegállóban ivócimborája több alkalommal, ököllel megütötte az arcát, majd kabátja belsõ zsebébõl kivette a pénztárcáját és futásnak eredt, õ megpróbálta utolérni. A másik férfi az erõszak tényét tagadta, és azt állította, hogy a pénztárcát a sértett azért adta oda neki, hogy vegyen sört, õ csak azért szaladt, hogy ezt a kérést mihamarabb teljesíthesse. (police.hu) HELLO MINDEKI ! :) |
| fragile | 15586 | 2011. február 25. 19:35 | Válasz erre: 15585 |
|
a társaságért jövök, na és ott lesz Olika is :-)))))))))))))))))))))
|
| evesi | 15585 | 2011. február 25. 15:14 | Válasz erre: 15584 |
|
helyes:)Ö na meg valld be az Olika miatt jössz:)) |
| evesi | 15583 | 2011. február 25. 14:35 | Válasz erre: 15582 |
|
ha esetleg van olyan pozi ami érdekelj, szólj...láttam, hogy feliratkoztál a kajálós partira,tök jóó!! remélem gyüsz is!
|
| fragile | 15582 | 2011. február 25. 13:46 | Válasz erre: 15581 |
|
http://www.youtube.com/watch?v=IC7g5EzYiWQ O.K. KÖSZI ! :-) |
| evesi | 15581 | 2011. február 25. 13:27 | Válasz erre: 15580 |
|
Bertus a Tiéd már meg van!!! de ha érdekel nézzetek szét a www.focusconsulting.hu/állás ajánlatok között |
| matador | 15579 | 2011. február 25. 12:31 | Válasz erre: 15578 |
|
mire lehetett pályázni, én is elküldöm az önrajzom..
|
| evesi | 15578 | 2011. február 25. 12:21 | Válasz erre: 15577 |
|
úgy ahogy mondod, annyi interjúnk van hogy alig gyõzöm az adminisztrációját...:)) |
| matador | 15577 | 2011. február 25. 11:31 | Válasz erre: 15576 |
|
no megint be vagy havazva, hogy tíz órai szünetben tudsz olvasgatni?
|
| fragile | 15575 | 2011. február 25. 09:20 |
|
http://www.youtube.com/watch?v=wkVyvUVrCK8 MOZI ! HELLO MINDENKI :-) |
| fragile | 15573 | 2011. február 24. 16:31 | Válasz erre: 15572 |
|
köszi h ezt velünk is megosztottátok ! nademostényleg:-)))))))))
|
| bob | 15567 | 2011. február 24. 13:16 | Válasz erre: 15566 |
|
Itt van mellettem, de semmi :) Te valszeg a régi számomra küldöd, ami itt szerepel az adatlapomon.. azt nem használom :) tudod.. az az un. "csajozós" szám :D
|
| evesi | 15561 | 2011. február 24. 12:29 |
|
Ja, írtam sms-t Hill-nek, hogy hogy van... de még nem sikerült neki reagálni rá...
|
| evesi | 15560 | 2011. február 24. 11:54 | Válasz erre: 15558 |
|
szép napot! nem tudtam megnézni, de majd otthon
|
| matador | 15559 | 2011. február 24. 09:15 | Válasz erre: 15558 |
|
na ez elég hangos volt felébredtem! köszi! A család csendesen távozott de Te sikeresen felébresztettél. |
| fragile | 15554 | 2011. február 23. 20:50 | Válasz erre: 15553 |
|
ok ;) szólj rám idõben még egyszer, kérlek !
|
| evesi | 15553 | 2011. február 23. 15:36 | Válasz erre: 15551 |
|
azt még én sem tudom hogy jutok oda, na gyere mááán...
|
| fragile | 15552 | 2011. február 23. 13:15 | Válasz erre: 15551 |
|
Berta! menj ki az Ázsia centerbe nézelõdni és onnét menj át vacsorázni :-) |
| evesi | 15549 | 2011. február 23. 11:43 |
|
Szia Bertus, nem jössz kajálni jövõ hét szombaton, Olika is ott lesz(õ szervezi)ki van írva a túrák közé...
|
| fragile | 15548 | 2011. február 23. 11:25 |
|
JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓREGGELT FÓRUMOZÓK! :-) http://www.youtube.com/watch?v=iYC1AmyVUL0&feature=player_embedded |
| gencsydani | 15547 | 2011. február 23. 11:08 |
|
'gelt... Idén úgy tûnik, kicsit módosítani fogják a bahrein-i F1 futam szabályait:) |
| matador | 15544 | 2011. február 22. 22:41 | Válasz erre: 15543 |
|
úgy legyen + nyugodt éjszakák következzenek számodra!
|
| evesi | 15543 | 2011. február 22. 21:33 | Válasz erre: 15541 |
|
akkor most nincsen fickándozás:))) gyógyulgass |
| bob | 15541 | 2011. február 22. 17:25 | Válasz erre: 15538 |
|
Már kitudok mászni az ágyból. :)) péntekig szigorú fekvés
|
| evesi | 15540 | 2011. február 22. 15:25 |
|
lehet jönni http://www.motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=4078&session_id=SESSION_ID |
| matador | 15539 | 2011. február 22. 14:21 | Válasz erre: 15537 |
|
ako dõl a pinz!!! van benyára való juj de jó!!!
|
| evesi | 15537 | 2011. február 22. 12:30 | Válasz erre: 15536 |
|
én dehogy pihizem annyi meló van mint a rohadás...
|
| matador | 15536 | 2011. február 22. 11:38 | Válasz erre: 15534 |
|
ezek szerint pihizel.... én tegnap örömködtem így , majd sétáltam a hóesésben egy jót. A legjobb , hogy kész a motorom! Kanyar jóvoltából. |
| matador | 15533 | 2011. február 22. 10:58 | Válasz erre: 15532 |
|
A tizóraizásnál még reggel van? Mi vagy Te angol lady?
|
| matador | 15531 | 2011. február 22. 08:33 |
|
jó reggelt! Nekem ezen a héten csak két, azaz kettõ napot kell dolgoznom hurrá! Két nap után jól esõ hétvégével kicsinység fáradtan,de jó kedvel "dolgozom! A hétvégén anyós jelölt kényeztetés volt Juliska napoztunk! A konyhában a fõzés, tálalás az én munkám volt, hát tátották a szájukat a vendégek rendesen.Arról érdeklõdtek " melyik étterembõl rendeltünk". A mosogatást az én kis házi Tündérem bevállalta.Ez meg az én kényeztetésem volt. Meg is háláltam , idõben lefeküdtem!! |
| olika | 15530 | 2011. február 21. 22:30 |
|
Berta! Isteni finom a mai vacsi!!!!!! Remélem a holnapi is ennyire jó lesz! |
| fragile | 15529 | 2011. február 21. 19:31 |
|
akkor ide írok megint, magamnak és még tartalom is ! : http://addict.blog.hu/2011/02/21/ne_a_not_a_segget_nezze |
| fragile | 15528 | 2011. február 21. 09:33 |
|
HELLO HÉTFÕN MINDENKINEK ! itt van a tél ! :-))) Bölcsességek -Korábban azt hittem, a bármi minden esetben jobb a semminél. Ma már tudom, hogy a semmi néha jobb. -Soha, semmi körülmények közt ne végy be altatót és hashajtót egy este! -Az embernek három korszaka van: ifjúság, felnõttkor és a "remekül nézel ki". -A horoszkópod a következõ hónapokra: rengeteg dicséretet kapsz, virágözön áraszt el, de ne lepõdj meg ezen. Minden temetés ilyen! -Még jó, hogy ilyen lassan haladunk, mert lehet, hogy rossz irányba megyünk! -Mi a különbség a teológia és a geológia között? -Ég és Föld! -Utánanéztem a családfámnak és rájöttem, hogy én vagyok a gyökér. -Akkora köd van, hogy a rendõrök ülnek a jelzõlámpán és kiabálják a színeket! -Annyit olvastam a szesz és a dohányzás káros hatásáról, hogy elhatároztam, abbahagyom az olvasást! -Õsi repülõs szabály: több repülõ található az óceánban, mint tengeralattjáró az égen. -Ha úgy érzed, senkit se érdekel, élsz-e, halsz-e, próbáld meg kihagyni a havi gázszámlát! -A processzorok füsttel mûködnek. Ha kijön belõlük a füst, nem mûködnek tovább. -A repülés a világ második legizgalmasabb élménye. Az elsõ legizgalmasabb: a leszállás! -Jó ember vagyok, nem haragszom arra, akit megbántottam. -A nõk addig nem lesznek egyenlõek a férfiakkal, amíg nem tudnak az utcán végigsétálni kövéren és kopaszon azt gondolva, hogy csodálatosak, és mindenki kívánja õket. -Szerelem reggel, szerelem délben, szerelem este...Most már igazán jó lehetne az a fránya csaptelep! -Én olyan sokoldalú vagyok, hogy az már majdnem gömb. -Kártyával lehet fizetni? - Persze. -Egy ászból és egy királyból tud visszaadni? -Finom a Kindertojás, csak a sárgáját nehéz lenyelni! -Az öregségnek két tünete van, az egyik a memóriazavar, a másikat elfelejtettem. -A jópofák többnyire jó pofátlanok. -A férfiak mindent elfelejtenek. Ezért van lassított visszajátszás minden meccsen. -A démonokat dobolással elûzni igyekvõ bennszülötteket lenézik a civilizált amerikaiak, akik dudálással akarják feloszlatni a közlekedési dugókat. -Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem. -Nem kaphatsz meg mindent. Hová tennéd? -Amennyiben elégedetlen termékünkkel, kérem hívja a 06-80-EN-GEM-IS-ÁT-VER-TEK ingyenes számot! -Csukd be a szemed! Ugye, milyen sötét van odabent? -Fiú és villamos után sose fuss, mindig jön a következõ. -Csak a kannibálok mondanák rá, hogy jó ember volt! -Én iszom, te iszol, õ iszik, mi iszunk, ti isztok, õk fizetnek! -Biztos módszer egy elefántszobor elkészítéséhez az, ha szerzünk egy hatalmas márványtömböt, és lefaragunk róla mindent, ami nem hasonlít egy elefánthoz. <BR> <BR> <BR>-Nem szabad vizet inni, mert az egy nagyon erõs ital. Fenntartja azokat a nagy hajókat... <BR> <BR> <BR> <BR>-Magyarországon azért ilyen lassú a vasúti közlekedés, mert meg kell õriznünk a nagy ország látszatát! <BR> <BR> <BR> <BR>-A nõk többnyire tudják, mit akarnak. De nem mindig tudják, mikor akarják. <BR> <BR> <BR> <BR>-Az alvástól megéhezem. Az evéstõl elálmosodom. Az élet szép. <BR> <BR> <BR> <BR>-Mindenki, aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem! <BR> <BR> <BR> <BR>-Az õrült abban különbözik a többi embertõl, hogy csak egy rögeszméje van, míg a többinek egy egész rakás. <BR> <BR> <BR> <BR>-A siker titka az õszinteség, ha már ezt is színlelni tudod, befutottál. <BR> <BR> <BR> <BR>-A legjobb barátom és én olyanok vagyunk, mint két testvér - Káin és Ábel. <BR> <BR> <BR> <BR>-Valahol a lelke mélyén minden ember jó. Csak sajnos vannak nagyon mélylelkû emberek. <BR> <BR> <BR> <BR>-Viszontszerelem az, ha te szeretsz engem, én viszont mást. <BR> <BR> <BR> <BR>-A feleség olyan, mint a monokli. Elegáns viselet, de nélküle jobban lát az ember. <BR> <BR> <BR> <BR>-A feleségem a legrosszabb szakács. Mi vacsora után imádkozunk... <BR> <BR> <BR> <BR>-Influenza: jobb adni, mint kapni. <BR> <BR> <BR> <BR>-A lehetõség mindig nagyobb, mikor eltûnik, mint amikor érkezik. <BR> <BR> <BR> <BR>-Hol tanulták meg az anyukák mindazokat a dolgokat, amiktõl úgy féltik a lányaikat???? <BR> <BR> <BR> <BR>-Megfogadtam, hogy nem zabálok és nem vedelek, és tizennégy nap alatt leadtam két hetet. <BR> <BR> <BR> <BR>-Aki fittyet hány, az fittyet evett. <BR> <BR> <BR> <BR>-Két szóval elmondhatom, amit az életrõl megtanultam: megy tovább <BR> <BR> <BR>-Ezt az életet nem szabad túl komolyan venni, mert még úgyse élte túl senki. <BR> <BR> <BR> |
| fragile | 15526 | 2011. február 20. 20:54 |
|
hajnali beszólás óta SENKI?????????????????? mi van itt kérem szépen? HELLO ! BÁRCSAK TUDTAM VOLNA… 1 … hogy a lányok már egészen kis korukban nõk, míg a fiúkból csak az elsõ házasságuk környékén válik férfi. Huszonhat éves férfi BÁRCSAK TUDTAM VOLNA… 2 … hogy a lányok és a nõk mindig pontosan tudják mit akarnak, és azt is, hogyan juttassák érvényre akaratukat. Erre elõször az anyám mellett, gyerekkoromban jöttem rá, másodszor az esküvõm után, harmadszor pedig akkor, amikor kamaszodni kezdett a lányom. Negyvenéves férfi, két lány apja BÁRCSAK TUDTAM VOLNA… 3 … hogy a lányok is éppúgy szerelmesek szoktak lenni, mint a fiúk. És ezt nem is tartják titokban – a mamájuk és a barátnõik elõtt. Hogy az illetõ fiú/férfi semmit sem sejt az egészbõl? Na és? A lényeg a folyamat, az eredmény mellékes. Szerintük. Huszonkét éves férfi BÁRCSAK TUDTAM VOLNA… 4 … hogy a kamaszlányok legalább annyit álmodoznak a párkapcsolatokról, mint a kamasz fiúk. Csak valamivel illemtudóbbak az álmaik, mint a fiúké. Húszéves egyetemista fiatalember BÁRCSAK TUDTAM VOLNA… 5 … hogy hiába ragasztom tele a képemet ragtapaszokkal, hiába adom elõ a gondosan kiagyalt mesét arról a verekedésrõl, amiben hárman támadtak rám, amibõl én kerültem ki gyõztesen – ezt csak a fiúk veszik be, a lányok közül mindenki tudni fogja, hogy csak a pattanásaimat próbálom eltüntetni. Tizennyolc éves ex-kamasz BÁRCSAK TUDTAM VOLNA… 6 … hogy a felnõtté válásnak mindkét nemnél biztos jelei vannak. Például lekerülnek a gyerekszobák falairól a kutyás, cicás, autós és motoros poszterek, és felkerülnek helyettük az aktuális sztárok képei. Ezzel a cserével elkezdõdik egy évekig tartó folyamat, amit "párválasztásnak" vagy "párkeresésnek" neveznek. Huszonöt éves szociológus BÁRCSAK TUDTAM VOLNA… 7 … hogy lányok azért ragasztják tele a szobájuk falát jóképû popsztárok és sportolók posztereivel, mert éppen olyan fiút képzeltek el maguknak. A fiúk pedig azért, mert olyanok akarnak lenni, mint a nagymenõk. Problémát csak az jelent, hogy el kell telnie egy kis idõnek, míg a lányok rájönnek, hogy a kiszemelt sztár úgysem lesz az övék. És el kell telnie egy kis idõnek, míg a fiúk rájönnek, hogy úgysem lesznek olyanok, mint a sztárok. Huszonkét éves férfi BÁRCSAK TUDTAM VOLNA… 8 … hogy a kamaszkori mellfájdalom a fiúknál is teljesen természetes dolog. Legalább egy évig rettegésben éltem, mert azt hittem, hogy szép csendben nõvé változom. Ez volt az az idõ, amikor elkezdtem empatikusan figyelni a lányokat, úgy gondoltam, nem árt, ha megismerem õket, ha már egyszer közéjük fogok tartozni. Végül nem lettem nõ, de sokan irigykednének ha tudnák, hogy ez a bizonyos empátia hány olyan kapcsolathoz segített hozzá, ami máskülönben nem jött volna össze. Huszonhárom éves orvostanhallgató BÁRCSAK TUDTAM VOLNA… 9 … hogy kamaszkorban tilos teli torokból üvölteni, mert lehet, hogy az ordításnak szánt hang élessé mutálódott visításként jön ki belõlünk. És bárcsak tudtam volna, hogy ezen csak a srácok fognak gúnyolódni, a lányok – érdekes módon – legfeljebb lopva mosolyodnak el. Lehet, hogy van bennük valami "gyárilag beépített" bölcsesség? Húszéves fiatalember BÁRCSAK TUDTAM VOLNA… 10 … hogy ha valakinek az elsõ igazi csók elõtt fogalma sincs arról, mit kell csinálnia, akkor nyugodtan bevallhatja. Ha a lány kineveti az illetõt, semmi baj. Ha nem neveti ki, még jobb. Ha kiderül, hogy õ sem túl gyakorlott… Nos, ez a legjobb. Garantált a közös felfedezés öröme. Huszonegy éves fiatalember BÁRCSAK TUDTAM VOLNA… 11 … hogy a lányok félelmetesen korán megtudják, mi a különbség a nõk és a férfiak között. Az alábbi viccet az egyik harmadikos kislány mesélte a másiknak: Két csoki ül a polcon. Leesnek. – Jaaj! – mondja a fiúcsoki. – A mogyorómra estem! Harmincéves tanító bácsi BÁRCSAK TUDTAM VOLNA… 12 … hogy a lányok a kamaszkor környékén sokkal, de sokkal többet tudnak a szexrõl, meg az ehhez kapcsolódó dolgokról, mint a fiúk. És persze ennek megfelelõen viselkednek. Sosem felejtem el, milyen "jaj-ha-tudnátok-amit-mi-már-régen-tudunk" pillantással méregettek minket az osztályunkba járó csajok! Megsemmisítõ volt… Tizenkilenc éves fiú BÁRCSAK TUDTAM VOLNA… 13 … hogy randi elõtt a lányok legalább annyit készülõdnek, mint a fiúk. Õk sem tudják eldönteni, hogy milyen ruhát vegyenek fel, milyen cipõt, milyen illatot kenjenek/fújjanak magukra, hogyan készítsék el a frizurájukat stb. Ez a nagy készülõdés is része annak a közös rituálénak, ami (fiatalabbak esetében) ügyetlen csókkal vagy (idõsebbek esetében) egy ügyetlen szeretkezéssel ér véget. Húszéves fiú BÁRCSAK TUDTAM VOLNA… 14 … hogy a szeretkezést megelõzõ petting már akkor elkezdõdik, amikor az ember randira készülõdve a tükör elé áll. És bárcsak tudtam volna, hogy a dolognak ezt a részét éppúgy el lehet szúrni, mint a másik, sokkal gyakorlatiasabbat. Jó megjelenés – fél siker! Huszonöt éves férfi BÁRCSAK TUDTAM VOLNA… 15 … hogy a szappannak darabosnak vagy max. folyékonynak illik lennie, semmiképpen sem sziszegõnek. Életem egyik legnagyobb égése az volt, amikor idõhiány (és némi lustaság) miatt mosakodás helyett csak odaszisszentettem magamra egy kis illatot. A diszkó kicsi volt, meleg és zsúfolt. Különösen a másik, a tõlem távolabbi fele. Elég kényelmesen elfértem a fél teremben, egyedül, de rá kellett jönnöm, így nem igazán fogok megismerkedni senkivel. Huszonnégy éves férfi BÁRCSAK TUDTAM VOLNA… 16 … hogy a nõk gondolkodását leginkább a repülõgépekhez lehet hasonlítani, amelyek ugyanazon a légifolyosón közlekednek ugyan, de sosem ugyanabban a felhõben. Vagyis: ami jó az egyik nõnek, az nem biztos, hogy megfelel a másiknak. Ezért ostobaság az, ha kijelentjük, hogy ezzel meg ezzel sikert lehet elérni náluk, azzal meg azzal viszont nem. Ez éppúgy vonatkozik a megjelenésre, mint a hódítónak szánt szövegekre. Huszonhat éves férfi BÁRCSAK TUDTAM VOLNA… 17 … hogy a nõk gondolatmenete olyan, mint a szöcskék mozgása: a legkisebb pozitív vagy negatív fuvallat is képes befolyásolni, milyen irányban haladjon tovább. Ezzel szemben a férfiak gondolatmenete olyan, akár a termeszek vonulása: céltudatosan halad elõre a megállapított cél felé. És ez a cél a legtöbb esetben egy bizonyos, fekvésre (is) alkalmas bútordarab… Harminckét éves férfi BÁRCSAK TUDTAM VOLNA… 18 … hogy a nõknek semmi érzékük sincs a mérnöki precizitáshoz. Randi elõtt nem érdemes gondosan megtervezni a külsõmet, nem érdemes percre pontosan meghatározni, hogy mirõl fogok beszélni, hogyan fogom szórakoztatni a hölgyet, és hogyan próbálom eladni neki magamat. Megtehetem, de semmi értelme – az egész dolog úgy fog alakulni, ahogy a nõ akarja: rapszodikusan. Vagy tetszem neki, vagy sem. Vagy arról lesz szó, amit kitaláltam, vagy nem. Vagy vevõ rám, vagy nem. Szerintem, ha kizárólag nõkön múlna, még a házakat is valami gyurmaszerû masszából építenék, hogy a falakat hozzá lehessen passzítani az aktuális szeszélyekhez. Harmincéves építész BÁRCSAK TUDTAM VOLNA… 19 … hogy a "jó megjelenés" olyan, akár a foci vagy a politika. Mindenki errõl beszél, de senki sem tudja, hogy valójában micsoda, és hogyan kell elérni a megfelelõ eredményt. Harmincéves férfi BÁRCSAK TUDTAM VOLNA… 20 … hogy amikor egy nõ azt mondja: NEM, akkor az – ellentétben a híreszteléssel – nem azt jelenti, hogy IGEN, vagy hogy TALÁN, hanem tényleg azt, hogy NEM. Még szerencse, hogy annak a bizonyos, NEM-et mondó lánynak a bátyja csak sárga öves taekwondós volt. Belegondolni is rossz, mi lett volna, ha esetleg már egy-két danos… Húszéves fiatalember |