szigtomi | 64 | 2015. június 22. 20:29 |
F2 | 63 | 2013. június 4. 22:53 |
Valószínûleg igen..... Alapjáratod elég magas? Olyan 1300 a normál, amikor szép egyenletesen jár... + egy injektortisztító adalékot javaslok. Visszaváltásnál kis gázfröccs megoldja a problémát? Ha hagyod visszaváltás elõtt kicsit kifutni, akkor is leáll? Ha mindig leáll, az alapjárat szabályzó léptetõ motor megadta magát és nem állítja be helyesen az alapjáratot, de szerintem az injektor tisztító + a helyes alapjárat megoldás a problémádra :) |
F2 | 62 | 2013. június 4. 22:28 | Válasz erre: 61 |
Szia Ez 2006 gyártású lehet... Akkor szokott elõfordulni, amikor fordulatról hirtelen lassítasz és behúzod a kuplungot visszaváltáshoz? |
Bordas | 61 | 2013. június 4. 18:11 |
Sziasztok,egy kis segítségre lenne szükségem.Suzuki gsr-600-as motorom sebbeség váltásnál(lefele) leáll,felfele váltásnál nincs semmi probléma.Álltalában a 3-ból a 2-es fokozatnál áll le a motor.Segitségeteket elõre is köszönöm!
|
gourman | 60 | 2009. június 20. 10:35 | Válasz erre: 59 |
no para,a hírekkel ellentétben nem eszik sokat,az asszonyé,5 liter körül eszik vegyesben,pedig néha elgurul a gyógyszere és húzza neki,de fix autópályázáskor sem eszik többet.....
|
marko | 59 | 2009. június 19. 22:44 |
Szevasztok megszeretném tõletek kérdezni,hogy a Suzuki GSR600 nak milyen a fogyasztása.Vagy ha nagyobb tempóban használja az ember.pl 120 felett,akkor pedig mennyi.Azért kérdezem mert azt is hallottam már róla ha huzamosabb ideig hajtja az ember 120 felett akkor kb 7-8 litert is fogyaszt.Nem tudom igaz ez?Oké,hogy GSX-R blokk dolgozik benne de kicsit akkor is sokallom.Eléggé tetszenek ezek a motorok és kíváncsi volnék a véleményetekre. Válaszotok elõre is köszönöm. Széles utat mindenkinek!! |
nunuke | 58 | 2009. június 8. 17:56 |
szevasztok.ahogy nézem az oldalt nem igen látogatják!!!!kérdés!80,90-es tempónál ha elengedem a kormányt az elsõ kerék berászkódik/elõre-hátra/.megnézte a kormányt nem lóg,lecseréltem a villaolajat,annyiban változott hogy most 40km/h-nál csinálja.lehet hogy elsõgumit kell cserélnem?vagy ki kell centiroztatni az elejét?segitséget kérek!!!!!!!!!!!!!!!!sos.
|
vikkancs | 57 | 2009. június 2. 08:19 | Válasz erre: 56 |
Gyanús volt nekem mindig is az az akksi. Hiába mondta a Hollós, hogy bemérték és jó. Majd elviszem a Yamaha Fehérhez Pilisborosjenõre, hogy nézzék meg. Ott jó cimbora dolgozik, úgyhogy azt fogadom majd el tuti diagnózisnak. Hollóssal meg megpróbálom cseréltetni az akksit, bár tavaly se akarták :(
|
Balu | 56 | 2009. június 2. 07:54 | Válasz erre: 55 |
Ez csak akkumulátor gond. Nekem tavalyelõtt Brno-ban a ringen adta meg magát, két menet között cca 30 perc várakozási idõ után tolni kellett, pedig még a lámpám is le volt húzva.. egyszerûen vége, cserélni kell ..
|
vikkancs | 55 | 2009. június 2. 07:43 |
Ismét belefutottam abba a bosszantó eseménybe, hogy kb 6 nap garázsban állás után nem akart indulni a motorom. BiXenonos fényszóróm van, riasztóm is van, de a garázsban nem aktiváltam a riasztót. Hétfõ délután tettem le a vasat és vasárnap délben nem akart indulni, lemerült az akksim. Nektek mennyit tud állni beindítás nélkül a gsr 600-asotok? Létezik, hogy egy hetet ne bírjon ki? A Suzuki Hollós állítólag megnézte tavaly az akksit és nem találta zárlatosnak. Létezik, hogy a biXenon indításkor beleszól annyira az áramfelvételbe, hogy ne induljon be a motor?
|
Pohi | 53 | 2009. május 7. 20:47 | Válasz erre: 52 |
Próbáld itt, a legtöbb hasznos oldalt összegyûjtöttem ;) "http://www.2002r1.extra.hu/php/weblinks.php?cat_id=18" |
nunuke | 52 | 2009. május 7. 20:16 |
szevasztok!ki tudja megmondani nekem a gsx f 600 kis lánckerék fogszámát?szeretnénk külföldi turára menni de sokat pörög a moci hatodikba /140-nél 6800-at/jó lenne változtatni- emelni-a fogszámon.mekkora fér el?
|
pandamaci | 51 | 2009. március 25. 20:33 | Válasz erre: 49 |
a simsonon Off állás a zárt de azon nincs vékony vákumcsõ. :) |
pandamaci | 50 | 2009. március 25. 20:28 | Válasz erre: 49 |
ha vákuum nyitja a csapot, on vagy res állásban se folyik a benzin, amig nem forog a motor. Próba: On vagy res állásnál , nem járó motoron lehuzod a benzincsovet, a tankbol igy se jon ki a benzin, amig a vékony vákumcsovet meg nem szivod. Pri álláson meg állandoan folyik. Próbáld ki. |
nunuke | 49 | 2009. március 25. 20:23 | Válasz erre: 47 |
tudsz valahol magyar nyelvre leforditott kezelési könyvet mert én csak angol nyelvüvel találkoztam.de miért nincs rajta zárva állás?
|
pandamaci | 48 | 2009. március 25. 20:21 | Válasz erre: 45 |
ha vákumos a csapod, szerintem a pri állás az direktben, állandóan, (álló motornál) átereszti a benzint...
|
pandamaci | 47 | 2009. március 25. 20:17 | Válasz erre: 45 |
on nyitva, res tartalék,eddig ok, de pri az nem véletlenul direktben nyitva???-nézzetek már meg egy kezelési konyvet. Nincs ezen a csapon vákumcsõ?- azaz On vagy res állás is csak akkor enged át, ha forog (szív) a motor? Pri meg mindig pl tél utáni elsõ inditáskor. Na ekkor telefolyhat..Remélem rendesen lecserélted az olajat, akkor semmi bja se lesz. |
tsanyi | 46 | 2009. március 25. 20:00 | Válasz erre: 44 |
Persze ehhez inkább az az kellet, hogy a tûszelep ne zárjon.
|
nunuke | 45 | 2009. március 25. 19:39 | Válasz erre: 43 |
nekem a pri állásba folyt bele a benzin az olajba.de sajnos leengettem nem volt benne 100km-se.
|
gourman | 44 | 2009. március 25. 19:30 | Válasz erre: 43 |
jah értem, nem gondolnám hogy 30mp-tõl lett valami baja,még nagyon felmelegedni se tudott,de lehet hogy ha leresztetted az olajat akkor ki is cserélném
|
tsanyi | 43 | 2009. március 25. 19:27 | Válasz erre: 42 |
Gondolom telement benzinnel, 400-as bandittal én is jártam így, telement a blokk benzinnel és miután már oda nem fért több a maradék a légszûrõházban kötött ki. Elengedte magát a benzincsap a télen és telitankkal tettem le.
|
gourman | 42 | 2009. március 25. 19:24 | Válasz erre: 41 |
hogy érted??? MIért kellett leereszteni az olajat???? |
nunuke | 41 | 2009. március 25. 19:19 | Válasz erre: 40 |
ha beinditottam nem lett semmi baja a motornak?kb 30 mp-t járt.gondolok itt kuplung, csapágysor.hogy a francba tud belefolyni?
|
gourman | 40 | 2009. március 25. 19:02 |
ha a benzincsap csõre elõre áll akkor zárva van,ha lefelé akkor nyitva normál állás,ha hátra felé áll akkor tartalék....
|
nunuke | 39 | 2009. március 25. 18:27 |
gsx600f benzincsap megszivatott.mi az a háromállás ? res,on,pri.le kellett engednem az olajat.bassza meg. a buzi japo mi a francnak variál?ha valaki tudja segitsen.remélem a motornak nem lett semmi baja,csak beinditottam.elõre is kössz. |
katzi | 38 | 2009. március 23. 21:40 |
Sziasztok! Gsr-l kapcsolatban jöhet minden :) Én nagyon szeretem jó kis gép :)
|
Claudia | 36 | 2009. február 22. 18:52 | Válasz erre: 35 |
Mostantól élni fog ez a fórum...én szeretnék ebben aktív résztvevõ lenni! ;)
|
indián | 35 | 2009. február 22. 18:44 | Válasz erre: 30 |
Ebbõl is látszik , hogy sajnos megint csak nekem lett igazam ! Ugye! Nézzük csak mikor is volt az utolsó beírás a maiak elõtt ! Hát ezért tényleg érdemes élve tartani egy topikot ?! :-((( |
indián | 30 | 2008. december 16. 21:18 | Válasz erre: 29 |
Amúgy a Bmw álltalában pörögni szokott ( mármint a TOPIK ) ? ellenben például a B-King topikban +stb...... akár 3 vagy több hónap is eltelik egyetlen hozzászólás nélkül ! :-(((( Amúgy , ha jól gondolom a BMW sincs különszeparálva típusokra ! Senkinek semmi kifogása nem lenne az ellen , ha volna egy SUZUKI fórum , aztán oda irogathatna bárki akinek XY , vagy éppen Z suzukija van ! :-)))) |
nagyHoHo | 29 | 2008. december 16. 21:07 |
Ne aggódjatok a BMW-hez három van! :-)) Hol van ez még attól?! :-)))
|
indián | 28 | 2008. december 16. 20:09 | Válasz erre: 1 |
NAgyon örülünk , hogy GSR tulaj lettél , csak , ha minden motortípushoz nyílna egy új topik , akkor itt elég nagy lenne a káosz ! :-))) Vannak ezekre a kérdésekre már élõ topikok , ahol nyugodtan tudsz érdeklõdni ! Mert ezek az új fórumok , mûködnek pár napig , aztán meg jól eltûnnek a sûllyesztõben , és csak foglalják az oldalon a helyet , amig ki nem töröltetik egyszercsl L11-el ! NA bocs , hogy belevauuuuu , csak ez volt a véleményem ! |
gourman | 27 | 2008. december 16. 19:49 |
Szeretnék kérni a GSR-hez service manual-t,aki tud küldjön pü-t és kap e-mailt ahová küldje vagy pedig tegye fel ide:)) KöCCe:) |
vikkancs | 26 | 2008. szeptember 24. 11:59 |
Szeretnék megkérni egy GSR-es kollegát, hogy legyen olyan aranyos és nézzen már bele a mociba a nyereg alatt, hogy a lentebb említett fekete burkolatú kábel a végén a karikával valóban az akksira van-e kötve. Köszönöm! |
vikkancs | 25 | 2008. szeptember 24. 11:54 | Válasz erre: 24 |
Mármint amikor megpróbáltam távolságira kapcsolni. Odarántotta, jött is a fény erõsebben a cuccból, de ez csak egy töredékmásodpercig tartott. Utána visszaállt tompítottra.
|
vikkancs | 24 | 2008. szeptember 24. 11:53 |
Ma reggel azzal kezdtem, hogy a régi izzhoz visszaforrasztottam az eredetileg azon levõ csatlakozót polaritás helyesen és láss csodát mûködik. Az újnál ezek szerint az elektromágnes visszaengedte a tompított pozícióba az izzót. |
ambrust | 23 | 2008. szeptember 24. 08:25 |
Villamosságissal nézesd meg. Szereltem pár xenont én is, vannak érdekes megoldások... A régebbi szetteknél volt olyan, ahol nem egy sima elektromágnes mozgatta az üveget hanem valami mechanikus motoros cucc. (Mint ahogy a centrálzár mûködik) A mostaniak szinte kivétel nélkül közönséges elektromágnessel vannak mozgatva. A trafóról jön a két kábel amik a fényhez adják a cuccot és van a harmadik csati ami neked nem volt olyan na az meg simán az elektromágnes két vezetéke. Ide kell csak kapcsolni a tápot meg a testet, de a polaritás nem mindegy!!! Tehát ha már ott tartanál, hogy a tompított világít csak a refi nem megy akkor fordítsd meg a polaritást a harmadik csati forrasztott vezetékeinél. Persze ezen felül rengeteg szívás lehet még, de ezek az elsõ beépítésnél szoktak megjelenni nem cserénél. |
vikkancs | 22 | 2008. szeptember 23. 21:32 |
Nos, a boltban azt reagálták a régi biXenon izzóm kérdéses harmadik csatlakozójának láttán, amit a parasztbácsi is mondott az állatkertben, amikor meglátta a zsiráfot: Ilyen állat márpedig nincs. Azt a javaslatot kaptam, ami egyébként nekem is eszembe juthatott volna, hogy a régirõl forrasszam át az újra a 3. csatlakozót. Itthon ezt meg is tettem és lõn meglepetés, az új sem világít! Akkor a hiba mégsem ott van, ahol hittem. Nyereg le, mert ott valami biztosíték nem biztosít semmit szerintem. És akkor mit látok? Egy vezeték nincs bekötve. Az akksi "piros" pólusáról jönnek le piros vezetékek, amik egy "csoki"szerûségbe mennek bele, amibõl fekete vezeték(ek) is jönnek kifele. Az egyik ilyen fekete vezeték, végén a kis alátéttel nem volt bekötve. Honnan hiányzik az? Létezik, hogy az akksi másik, "fekete" pólusáról? Miért ad halvány visító hangot "valami", amikor ezt a fekete vezeték is benne van a zenekarban és a biXenon végre világít? Miért csak tizedmásodpercig ég a távolsági, ha kapcsolom? Csak felvillan, egyébként továbbra is a tompított mûködik. Ha megint kapcsolom, megint csak felvillan. Tud ebben valaki okosat mondani? Talán érdemes lenne új topikot indítani az izzós mizéria miatt? Hátha többen olvasnák el úgy, mint itt a GSR topikban...
|
vikkancs | 21 | 2008. szeptember 23. 14:32 |
Tegnap kipróbáltam volna az új biXenon izzót. Három csatlakozója van. Ebbõl a háromból kettõ volt passzos a motoron levõ kébelekkel, úgyhogy ma elvittem a régi izzót a boltba. Norbi "a bolt" mexakértette és azt mondta, hogy sose látott még ilyen csatlakozót, amilyen a régi volt. Megpróbálom a régi csatlakozót átforrasztani az új izzóra, hátha mûxik majd.
|
vikkancs | 20 | 2008. szeptember 22. 16:31 |
Szal lassan leesett, hogy a H4-es halogén nem fog bemenni a biXenon helyére, mert eltérõ a foglalat. Vagyis az eredetileg H4-es lámpa helyett most biXenonom van. Ahhoz, hogy a H4-est tudjam használni, az eredeti foglalat kéne. Úgyhogy vettem biXenon cuccost. Ehhez tartozik az a mûanyag izé, amit nem sikerült szétszednem. Nem is kell szétszedni, mert biXenonnál az egész mindenség csere kábelestül, csatlakozókkal együtt, nem csak maga az izzó. Majd ma este kiderül, hogy jót vettem-e...
|
vikkancs | 19 | 2008. szeptember 21. 22:06 |
Kiégett a fényszórómban az izzó. H4-es. Gondoltam kicserélem. Odáig jutottam, hogy a fényszóró melletti oldalllapokat leszedtem, az alatta megbúvó 2x2 csavart is kicsavartam, ami a búrát tartja. Az izzó foglalata is kigyött. Csak azt ha jól sejtem, ketté kéne csvarozni, mert elõrefele nem jön ki az izzó, hiába lötyög. Valakinek van ezzel tapasztalata? Valahogy nagyon jól össze van téve a foglalat, mert megmoccantani se sikerült. Természetesen a foglalatban megbúvó két pici csavart is kitekertem.
|
vikkancs | 17 | 2008. február 26. 16:47 | Válasz erre: 14 |
Nem tudom, aktuális-e még a kérésed, de az én könyvemet valahogyan csak le tudjuk másolni neked.
|
royo | 16 | 2008. február 19. 15:59 |
Üdv mindenkinek, két napja én is boldog tulajdonosa vagyok egy használt gépnek. Lassan el kellene vinnem 18.000 km-es szervízre, Budapesten tud valaki ajánlani egy megbízható helyet, ahol nem akarnak lehúzni és lelkük is van? Elõre is köszönöm
|
Tybee | 15 | 2007. december 16. 12:17 |
Szevasz Mik ! A SPORTMOTOR FÓRUMON / SUZUKI GSR 600 / minden kérdésedre választ kaphatsz ! ![]() ![]() |
Mik | 14 | 2007. december 4. 16:20 |
Sziasztok! Két és fél napja én is egy használt GSR 600 boldog tulajdonosa vagyok! Sajnos a motorozást a téli idõjárás miatt nem gyakorolhatom, így gondoltam bújom egy kicsit a leírást. Azonban csak angol nyelvût kaptam, ami egy kissé nehézkessé teszi számomra a dolgot. Nincs valakinek beszkennelt verzió véletlenül, vagy valami okos link, ahol hozzájuthatnék egyhez szeretet nyelvünkön is? Köszi a segítséget: Mik |
tranyo | 13 | 2007. augusztus 26. 09:36 |
Hi! Honda márkakereskedésekben kapható gyári Honda, Made in USA, 10w40-es, félszinti, 1 gallonos (3,875 liter) olaj, és az ára 5.700 HUF körül van. Lagálább is itt B.csabán. Sok Suziba is ezt viszik. |
vikkancs | 12 | 2007. augusztus 16. 11:49 | Válasz erre: 11 |
Igazság szerint olyant szeretnék, amilyen a tankpad is. Szeretném, ha esztétikus lenne a védelem.
|
krisztian.fz6 | 11 | 2007. augusztus 13. 13:15 | Válasz erre: 8 |
Bármelyik papír-írószer boltban , vagy praktikerben találsz több tucat öntapadós fóliát, színest, mûanyaghatásút, teljesen átlátszót..stb..stb, nagy tekercsekben vannak, méterekben árulják, vagy 400 ft/m és kb fél méter szélesek. Több éve használok ilyet a tanktáska alá.
|
vikkancs | 10 | 2007. augusztus 13. 13:07 | Válasz erre: 9 |
Sajnos teljesen szintetikus olaj lesz. A fólia ügyben meg a sportmotoron találtam linket. De most nem emléxem mi volt az, ott van fóliás cég. Majd megírom, ha lesz tapasztalat.
|
TeeJay | 9 | 2007. augusztus 13. 11:48 | Válasz erre: 8 |
30e??? Az 1000-es szervíz gyakorlatilag egy olajcsere, + amíg folyik az olaj addig megnéznek egy-két dolgot. 1 munkaóránál többet nem is érdemes fizetni egy 'szimpla' olajcserére. (Ja és vegyél gépkönyvben elõírt (10W40 félszinti?) olajat normális helyen - szervízben aranyárban mérik...). Festék - Suzuki betegség. Fólia - Hondánál, meg egyéb széles kínálatú helyeken lehet kapni A4-es öntapadó, méretre vágható fóliát. Bár már láttam Busán 2 hüvelykes ragasztóból készül védõfóliázást - messzirõl jól nézett ki, egyedi fényezés jellege volt (közelrõl nem volt szép). |
vikkancs | 8 | 2007. augusztus 13. 11:32 |
Ismét köszönöm az infót! A tükre valóban remegõs, de lehet, hogy csak én fáztam :D (nekem is megvan a vasam közben, egy mattfekete darab. Imádom!) Ma viszem 1000 kilóméteres kötelezõ szervízre a vasat a Hollós mûvekhez. Sajnos majd' 30 ezresbe kerül majd a mutatvány :( És sajnálattal vettem észre, hogy kopik erõsen a festék :( Lehet valahol szerezni valami védõfóliát rá, hogy ne kopjon tovább? Olyanra gondolok, mint atankpad. |
TeeJay | 7 | 2007. augusztus 7. 20:17 |
Itt http://sportmotor.hu/motoros_forum/suzuki/?cmd=showtopic&id=273 nagyobb élet van.
|
gourman | 6 | 2007. augusztus 7. 19:58 |
kell egy kis fika is: nagyon remeg a tükre amit nem is lehet nagyon meghúzni fixre,dehát egy pvc motortól mit is vár az ember:)))))))))))))
|
gourman | 5 | 2007. augusztus 7. 18:18 |
Nos mi is belefutottunk egy ilyen tévhitbe miszerint sokat eszik a kis GSR de megnyugtatlak hogy normális vezetési stílusban (tehát nem folyamatos nyélen) kb 5liter körül eszik a kicsike. Nálunk az párom jár vele(Ingrid),nagyon meg van vele elégedve,én viszont mivel nagyon-nagyon-nagyon halknak találtam a városi közlekedéshez, felraktam rá egy Bódis dobot,amivel rögtön alkalmas arra hogy észrevegyenek az autósok. A fejidom és a bukógomba melegen ajánlott,én akkor vezetem amikor szervizbe kell vinnem(mert ugyebár akkor az enyém):)),nagyon jókat motorozok vele:)))))))))csak meg ne tudja:)))) |
kykee | 4 | 2007. augusztus 7. 16:34 | Válasz erre: 1 |
Szia! Igazat megvallva zabál,de csak ha cibálod!Nekem mindenesetre nagyon bevállt és imádom ,mint anya a gyermekét!40.000km van benne és semmi baja!Ha nézelõdõ szaglászó zemmódban nyomom akkor 5lityi százon! üdv kykee |
vikkancs | 3 | 2007. június 17. 20:08 | Válasz erre: 2 |
�Köszönöm az információt! Sokkal nyugodtabban alszom :) Örülök neki, hogy ennyire tetszik neked is a GSR 600 -as! (Jövõ héten asszem ismét lesz GSX-R Kupa a HRingen egybekötve családi nyílt nappal és most ha minden igaz, lesznek autók is és hölgyeknek szóló rendezvények is) A plexi és a gomba tutti, hogy kell. Kappa plexit néztem ki a Hollós szalonban. Száraz utat, sok hegyi kanyart! :) |
Oldklu | 2 | 2007. június 17. 04:12 | Válasz erre: 1 |
GSR 600 fogyasztása 5 liter körül mozog. Ez normális, de forszírozott menetnél följebb kell mennie! Ne feledd, hogy Gsx-R 600 blok van benne! Új gyujtás karakterisztikával és szelepvezérléssel, ami azt jelenti, hogy alsó fordulatszám tartományben is nyomatékos, amig a tesót pörgetni kell, hogy menjen! Persze ezt is 14.000-ig, tiltásig el lehet pörgetni és itt, bizony már nyúlni fog a karod rendesen! Ezen a fordulaton, azért eszik is a kicsike, de nem ezen járok, jellemzõen!!! Kezes, rövid motor! Városban és országuton nagyon jó! DE: kell rá venni egy GYÁRI fejidomot, mert különben a széllel szkanderozhatsz! A gyárit, (három félét gyártanak hozzá) ajánlom, a legnagyobbat, mert az szélcsatornában van kikisérletezve! Nagyon konfortossá teszi a gépet! Így az utazó a kiló 70 fölött is lehet! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, persze ÉÉÉÉÉÉnnnnnnnnnnn soha!!!!!!!!! A tartós teszten 25000 km-nél szétbombáztak egy ilyen gépet, amit mindenki csak nyúzott és semmi kopást nem találtak benne! Superbike cikke volt! A Black Motors Szervize csinálta a szétbontást az M 3-as Szerencs utcai keresztezõdése elött vannak! Láttam a barabokat! Hát, ezt a gépet nem kell eldobni 30.000 km-*nél. Most a hétvégén a Hungaroringen 17 órától 20 óráig volt nyílt nap! Az "ezres" gépek között ment egy fekete, matt tankos GSR, Leo Vince dobbal! HÁT NEM KELLETT SZÉGYENKEZNIE A NAGYVASAK MELLETT!! Nagyon lapra lehet tenni!! Persze a gazdája is tudott valamit!!! Nekem bejött a gép! Kicsi, igénytelen, sokat tud, és kezes! Ja, hogy valami fikázás is kell? Nesze: A verseny technika! A gáp tapad az útra, mint a csiríz! De ezért keményebb a hátsó futómüve! DE NEM KÉNYELMETLENÜL!!!!!!!!!!!!! Oldklu (53 éves vén f... vagyok, pár gépet már próbáltam, hidd el!) |
vikkancs | 1 | 2007. június 10. 21:34 |
Üdvözletem a gyakorlott kollegáknak! Nem találtam GSR 600-as topikot. Az a gondolatom támadt, hogy én szeretnék egy ilyen vasat. Több helyen is azt olvastam, hogy 7-8 litert eszik százon. Ez egy kicsit rémisztõ adatnak tûnik egy Yamaha Fazer 6-oshoz képest. Megosztanátok velem, kedves GSR tulajdonosok, hogy milyen tapasztalataitok vannak a GSR 600 étvágyát illetõen? Az persze lelkesít, hogy a nagy fogyasztás ellenére általában akinek ilyen van, az imádja is. Köszönöm! |