kitkatamas | 15 | 2007. június 10. 19:09 |
Õszinte részvétem... Vigyázzatok nagyon, ne legyen több ilyen topic! Ma jöttem hazafele kocsival, mögöttem egy srác GS500-zal, és akkor kezdett el elõzni, mikor megjelent szembe egy másik kocsi, ráadásul alig félgázzal... Nem tudom, õ is hogy jön vissza, ha nem fékezek be. |
cujethu | 13 | 2007. június 10. 16:53 |
Én elég új vagyok itt, s ezért keveset irok ide, (senkit nem ismerek még itt), de az alábbi hozzászólásokat végig olvasva kissé összeszorult szívvel (mivel én is kb 3 hete vagyok igazán motoros) szeretném öszinte részvétemet kifejezni! Nyugodjon békében!
|
Dodiba | 11 | 2007. június 10. 15:23 | Válasz erre: 1 |
Nyugodjon békében! Értelmetlen halál az Övé is sanjnos!Hacsak nem tanulunk belõle! Részvétem a Családnak! |
Macko | 9 | 2007. június 10. 15:15 |
Mi is õszinte részvétünket fejezzük ki. És a legfontosabb, amit Ottó Bácsi írt: tanuljunk az esetbõl!!! :o(((((((((((( |
otto | 8 | 2007. június 10. 14:41 |
Õszinte részvétem a hozzátartozóknak, barátoknak, munkatársaknak. Én is csak annyit tudok hozzáfûzni, hogy vezessünk defenziven és a KÖZÚT AZ NEM VERSENYPÁLYA, MERT OTT ELLENFORGALOM VAN. Örizzük meg emlékét és tanúljunk az esetébõl.
|
gourman | 7 | 2007. június 10. 13:20 |
Lehetne okosakat mondani de minek, mindenki úgy közlekedjen hogy potenciális áldozatok vagyunk,csak magadon segíthetsz,és DEFENZÍV VEZETÉS,amikor kell! Széles utat neki fent is...... |
cseppecske | 6 | 2007. június 10. 12:56 |
Sajnos saját hibából(sort elõzött és rosszul számolta ki a távolságot) így esélye sem volt a szembõl érkezõvel szemben. Hiába volt beöltözve,sajnos nem csúszott,hanem a nyakát szegte... Hiányozni fog,jó ember volt... |
QKA4 | 4 | 2007. június 10. 12:21 |
Reggelente a szervízben az elsõnek leparkoló határozta meg, a motorok beállását. Természetesen ketten- kétféleképp álltunk be. Hétfõn örültem, hogy elsõnek érkeztem, és mikor megjött a Gixer(más vezette), akkor mondták, hogy a Csabi motort cserélt. Alig vártam, hogy meglássam az új motorját, a CBR-t... Kedden kísérjük... |
cseppecske | 2 | 2007. június 10. 11:39 |
bmakesz | 1 | 2007. június 9. 22:43 |