biri01 | 4879 | 2008. február 20. 21:55 |
ezért mondtam hogy aki nem birja az lemarad és bevérja a többieket én innen kapásbol mondok 10 motort amelyik végig fog tépni |
Milka | 4878 | 2008. február 20. 21:47 | Válasz erre: 4875 |
Ennél a csatlakozom a gyorsakhoz,az a baj,hogy valaki nehogy többet vállaljon be,mint amit ö,és a motorja tud!Én motorozni szeretnék,nem mentöt hivni,mentöre várni,motor hazahozatalt intézni! Igyis benne van a pakliban jocskán egy kis zri!Nagyszámok törvénye! |
Milka | 4877 | 2008. február 20. 21:44 | Válasz erre: 4875 |
Ez nekem még homályos! Elöbb jussunk el odáig,hogy indulás legyen!Az meghogy melyik csapatot ki vezeti,még szintén kérdéses!Ha valamelyik szervezö megkér,szivesen átviszem az egyik csapatot,a tavalyi szerpentinen!De ezen még majd dumcsizunk! |
Milka | 4876 | 2008. február 20. 21:42 | Válasz erre: 4874 |
Pontosan ahogy irtad! Döntés jogom a nullával egyenlö!Egyébként ök voltak azok,akiik nemfértek bele még igyse!Én részemröl mindenkit szivesen látok,de nemtudom elégszer mondani,NEM ÉN SZERVEZEM!Max tanácsot adok a szervezöknek,ha kérdeznek.Én csak felirom amit mondanak! |
biri01 | 4875 | 2008. február 20. 20:42 |
Milka most beszéltem Dodoval és valoszinuleg a találkahelyen dunakeszi 2/a shell kutnál a csoportot ketté osztjuk a menetdinamika miatt 160fölött ami néha 200-220 ugye drága? Milka a vezér alatta meg a jol bevált Rudi mindenki csatlakozhatna a gyorshoz és ha nem megy akkor lemarad a többiekhez természetesen ebböl nem lenne sértödés mert mindenki ugy megy ahogy neki kényelmes asszem ennyi |
zsozy | 4874 | 2008. február 20. 20:12 |
Milka (pü) #4856 2008-02-19 19:51:03 Elõzmeny:4853 Ha rudi barátja,ismeröse vagy,akkor beszélhetsz veleis!Nem kell ezért Dodo! Egyébként természetes hogy szivesen látunk! Na ezt tegnap írtad valakinek, asszem....de tényleg semmi baj, így jártunk:) Sajna mi nem vagyunk senkinek az ismerõse, úgy látszik:))) |
Spog | 4873 | 2008. február 20. 20:09 | Válasz erre: 4866 |
Köszönöm szépen! Tényleg csak átfutottam rajta! :( |
Milka | 4869 | 2008. február 20. 19:50 | Válasz erre: 4868 |
Kerapu! Annak a 11 fönek,akik pluszba jelentkeztek,van helyük,csak nem a szállodában! |
Jeges | 4868 | 2008. február 20. 19:29 | Válasz erre: 4861 |
nah, pont tegnapelött nulláztam le a számlám. amilyen a szerencsém, tutter beelõznek a többiek. na sebaj, lesz ahogy lesz, de legalább van Ginának egy szuper kabátja :) annyit keresgéltünk, mire sikerült találni egy jó méretet. |
szabat | 4867 | 2008. február 20. 19:20 |
Hát akkor ez számomra rossz hír, úgy néz ki errõl lecsusztam, na majd ha lesz valami egyéb túra csatlakozom hozzátok.
|
Milka | 4866 | 2008. február 20. 19:14 |
Spog-nak külön! A szálaszám,amire a pézt kell küldeni:11773322-60063869 Kéretik mindenkitöl,hogy a niknevét ,vagy azt a nevet,amin jelentkezett,befizetés azonositto rovatba beirni.Külömben nem tudjuk majd azonosuttani,ki fezetett,ki nem! |
Milka | 4865 | 2008. február 20. 19:13 | Válasz erre: 4864 |
Ha figyelmesen olvasol,ottvan a számlaszám! Meg azis,hogy mit kell beirni,a befizetö azonosittoba! |
Spog | 4864 | 2008. február 20. 19:07 |
Szevasztok skacok! Én mennék is, meg utalnék is, de hova????? :) Elõre is kösszi! |
Milka | 4863 | 2008. február 20. 18:30 | Válasz erre: 4862 |
Jo neked! Mert én már rég elvesztettem a fonalat,csak irom amit mondanak! |
Milka | 4861 | 2008. február 20. 18:19 | Válasz erre: 4860 |
Az "maradék"11 fö akkor lessz felirva,amint átutalják a pénzt! De már lezárta Dodo a jelentkezést,ha joltudom a multhéten!Eddig 51 fö lett számolva,és ennyi helyetis foglaltunk le!Mostis volt 4 fö utolagos,de nem lett elfogadva a jelentkezés.mondván volt ráidö!És igazán nemis az idövel van a gond,hanem avval,hogy évek ota,aléig lehetett a minimális 15-föt összetoborozni!Mostmeg már 51-en vagyunk,és ugy kellett sirni még szállásért!elösször 25 föröl volt szo,aztán 35,a végén 45,és ebböl lett 51.És ennél a büvös számnál,azt mondták a szervezök,hogy elég! |
zsozy | 4860 | 2008. február 20. 17:42 |
És akkor hova iratkozzon a maradék? Mi ellennénk Fix-x barátomékkal egy helyen, ha tudtok intézni valamit. Vagy most már iratkozni se kell, csak utaljuk a lét, azt csók?
|
Milka | 4859 | 2008. február 20. 17:19 | Válasz erre: 4858 |
Na gyermekeim! A raftingos-motoros tura révbe ért! Viszont akadt némi-nemü problémánk!Dodoval történt hosszas beszélgetésünk után,arra a következtetésre,elhatározásra jutottunk,hogy akiik tavaly voltak a raftingos turán,illetve tavaly már a "csapattal " turáztak,ök elsöbbséget élveznek a szállásnál! Az ok a következö:40-hely van a szállodában(eztis ugy sikerült kisirni).És mivel többen lettünk(erre senkise számitott a szervezök közül),igy a többieket máshol tudnánk elszállásolni!Tehát szállása MINDENKINEK LESSZ!Csak nem ott a szállodában,hanem a faluban,vagy szomszéd faluban! A 6.000FT/fö-részvételi dijat,egy Dodo álltal megjelölt számlára kell befizetni,utallni,stb.A lényeg,hogy 2008.03.15-ig legyen a számlán az összeg!A 16.-ai beérkezést,már nem áll modunkaba elfogadni,meret 16-án már bekell fizetni a pénzt!De mivel még bö három hét van addig,szerintem ez nem jelenthet akadályt! A szálaszám,amire a pézt kell küldeni:11773322-60063869 Kéretik mindenkitöl,hogy a niknevét ,vagy azt a nevet,amin jelentkezett,befizetés azonositto rovatba beirni.Külömben nem tudjuk majd azonosuttani,ki fezetett,ki nem! Akiket a szállodában tudunk elhelyezni! 1)Dodo+5fö 6 2)Milka+Milkáné 2 3)Biri+1fö 2 4)Busati+5fö 6 5)Mihail+Fönök 2 6)Menyus+Gabica 2 7)MR+MRné 2 8)Fiveurban+1fö 2 9)XXAti 1 10)Rudi+Vali(szervezök) 2 11)Cshacskamacska+1fö 2 12)Vecsi+Moni+2fö 4 13)Pep+Pepné 2 14)Csapos+1fö 2 15)Anti+1fö 2 Tehát összesen 39 fö |
Milka | 4858 | 2008. február 20. 16:35 | Válasz erre: 4857 |
Na gyermekeim! A raftingos-motoros tura révbe ért! Viszont akadt némi-nemü problémánk!Dodoval történt hosszas beszélgetésünk után,arra a következtetésre,elhatározásra jutottunk,hogy akiik tavaly voltak a raftingos turán,illetve tavaly már a "csapattal " turáztak,ök elsöbbséget élveznek a szállásnál! Az ok a következö:40-hely van a szállodában(eztis ugy sikerült kisirni).És mivel többen lettünk(erre senkise számitott a szervezök közül),igy a többieket máshol tudnánk elszállásolni!Tehát szállása MINDENKINEK LESSZ!Csak nem ott a szállodában,hanem a faluban,vagy szomszéd faluban! A 6.000FT/fö-részvételi dijat,egy Dodo álltal megjelölt számlára kell befizetni,utallni,stb.A lényeg,hogy 2008.03.15-ig legyen a számlán az összeg!A 16.-ai beérkezést,már nem áll modunkaba elfogadni,meret 16-án már bekell fizetni a pénzt!De mivel még bö három hét van addig,szerintem ez nem jelenthet akadályt! A számlaszámot egy-két napon belül felfogom tenni a forumra! Akiket a szállodában tudunk elhelyezni! 1)Dodo+5fö 6 2)Milka+Milkáné 2 3)Biri+1fö 2 4)Busati+5fö 6 5)Mihail+Fönök 2 6)Menyus+Gabica 2 7)MR+MRné 2 8)Fiveurban+1fö 2 9)XXAti 1 10)Rudi+Vali(szervezök) 2 11)Cshacskamacska+1fö 2 12)Vecsi+Moni+2fö 4 13)Pep+Pepné 2 14)Csapos+1fö 2 15)Anti+1fö 2 Tehát összesen 39 fö akiik a listárol lemaradtak,azoknak a környéken intézünk szállást,ha igényt tartanak rá! |
Milka | 4857 | 2008. február 20. 16:10 |
Na gyermekeim! A raftingos-motoros tura révbe ért! Viszont akadt némi-nemü problémánk!Dodoval történt hosszas beszélgetésünk után,arra a következtetésre,elhatározásra jutottunk,hogy akiik tavaly voltak a raftingos turán,illetve tavaly már a "csapattal " turáztak,ök elsöbbséget élveznek a szállásnál! Az ok a következö:40-hely van a szállodában(eztis ugy sikerült kisirni).És mivel többen lettünk(erre senkise számitott a szervezök közül),igy a többieket máshol tudnánk elszállásolni!Tehát szállása MINDENKINEK LESSZ!Csak nem ott a szállodában,hanem a faluban,vagy szomszéd faluban! A 6.000FT/fö-részvételi dijat,egy Dodo álltal megjelölt számlára kell befizetni,utallni,stb.A lényeg,hogy 2008.03.15-ig legyen a számlán az összeg!A 16.-ai beérkezést,már nem áll modunkaba elfogadni,meret 16-án már bekell fizetni a pénzt!De mivel még bö három hét van addig,szerintem ez nem jelenthet akadályt! A számlaszámot egy-két napon belül felfogom tenni a forumra! |
Milka | 4856 | 2008. február 19. 19:51 | Válasz erre: 4853 |
Ha rudi barátja,ismeröse vagy,akkor beszélhetsz veleis!Nem kell ezért Dodo! Egyébként természetes hogy szivesen látunk! |
Maistear | 4855 | 2008. február 19. 19:35 | Válasz erre: 4853 |
Szia! Szerintem ezügyben vedd fel a kapcsolatot Dodoval! |
Maistear | 4854 | 2008. február 19. 19:25 | Válasz erre: 4850 |
Biri! Biztos ill reméljük Te csak idd a sörikét abból nem lehet baj, max az aszonnyoddal leharcolod! :O)
|
Schettrerandras | 4853 | 2008. február 19. 18:33 |
Üdv Mindenkinek! Elöre is bocsi, hogy késön probálkozom, de most tudtam meg Ruditol, hogy idén is lesz Szlovákiai rafting-tura. Ha meg engednétek, hogy idén is veletek tartsak nagyon meg köszönném.A tajain ott voltunk és nagyon jol éreztük magunkat.Ekkora bulit nem szivessen hagynánk ki. Ketten jönnénk párommal 1 motorral.Elöre is köszönjük. Széles utat |
Mr.Hayabusa | 4851 | 2008. február 19. 13:55 | Válasz erre: 4845 |
Verés llessz ebbõl!!!! :) Hát persze....mindent mi szem,szájnak ingere!!!! ...............................................................várjatok csak!!!!! :) |
biri01 | 4850 | 2008. február 19. 07:24 | Válasz erre: 4849 |
mit akartok megoldani nélkülem? biztos sikerül? törpi.....vigyázz mit válaszolsz :o) |
Maistear | 4849 | 2008. február 18. 19:43 | Válasz erre: 4848 |
Legyen végülis nem nekünk kell megoldani! :D
|
Milka | 4848 | 2008. február 18. 16:04 |
Szintén szép joooonapot! Lehet az a két ora sok lessz!Legyen csak egy! |
Maistear | 4846 | 2008. február 18. 11:18 | Válasz erre: 4845 |
És ez mind természetesen friss legyen a tengerbõl kikerülés után max 2 órával tálalva! :D
|
Milka | 4845 | 2008. február 17. 19:35 | Válasz erre: 4842 |
Mi dehogyis! Csak egy kicsi homárt,lazacot,kaviárt(délafrikait)mert az ugye olcso! |
Mr.Hayabusa | 4844 | 2008. február 17. 18:49 |
A Fórum FARSANG ideje: Február 23. szombat! 16-17 órás kezdéssel! A rendezvény Mr. Hayabusánál lesz a Piroska utcában (1039 Budapest, Piroska u. 2.), az ott alvás megoldható, aki ott akar aludni, az írja a listán a neve mögé. A szállás díja 3000ft/fõ, külön fürdõ, wc minden szobához. A farsangi móka 3500 Ft/fõ. Ebben benne lesz egy vacsi, üdítõ, sör, rágcsa, közkívánatra SOMLÓI /mint Hévízen/, és az étterem, konyha és tálalóeszközök bérlése baráti áron... Jelentkezés a Hayabusa Topicban! Bármilyen kérdéssel nyugodtan zargassátok Mr. Hayabusát: 20/323-0189 ...ha tudjuk megoldjuk! Minden Motoros Társunkat szeretettel várjuk, gyermekeket is hozhattok, nekik díjtalan a belépés! BELÉPÉS CSAK JELMEZBEN! /NEM MOTOROS!/ 1. Mr. & Mr.-né 2. Milka + Milkáné 3. Csöle - szállás kell 4. Menyus + Gabyca + Fruzsina + Csilla + Tomi 5. Fiveurban + a 40 rabló 6. Xx Man & Mona 7. Maci + né /Thebear/ 8. Alpha - SZÁLLÁS KELL 9. pep + pepné - idõpont függõ 10. Biri + Timcsi-----SZÁLLÁS KELL 11. - 1 Bééb (szintén idõponttól függ) 12. Busati + Gabriella + Kispuncisom + Nagylányom 13. Borso! 14. Tbi01 + Anikó + Jages+Anita 15. xxAti 16. Andrea 17. Herczeg Zoltán 18. Lóri 19. Sasa + Sasáné 20. gabor01 (ha nem dolgozom...) 21. Zsebes + Peet 22. Maistear + Niki (Ha idõben vége lesz a szülinapi bulinak késni biztos fogunk ha sikerül mennünk) 23. Arthur + Szilvi +kölök 24. Hot Road Laci---SZÁLLÁS KELL 25. Zoohayabusa + 1 – SZÁLLÁS KELL 26. Ákos417 27. SportMotor 2Fõ 28. Orsi + Rudi 29. BTündér 30. Baba1 -SZÁLLÁS KELL 31? |
szabat | 4839 | 2008. február 17. 18:12 |
Írtam privát üzenetet DODO-nak aztán majd meglátjuk mire jut. Remélem beleférünk még a csapatba Üdv |
Csapos | 4838 | 2008. február 17. 17:51 | Válasz erre: 4837 |
..annyira nem parázok, ha erre yár, és yoolesik neki mekérdezni, úgy oksa.
|
Milka | 4837 | 2008. február 17. 17:23 | Válasz erre: 4836 |
Csapos! Nekedis csak azt tudom mondani DODO!Nem dönthetek a nevében!Ha kapok egy hivást,megadom a számát! Mivel nemvagyok arra felhatalmazva,hogy itt közzé tegyem! |
Csapos | 4836 | 2008. február 17. 17:07 | Válasz erre: 4835 |
Ha szépen mekkérnénk, talán körülnézne ottan, nekem is yönnének a CCimbiyeim... |
Milka | 4835 | 2008. február 17. 13:27 | Válasz erre: 4834 |
Ezügyben keresd Dodo-t!Hátha megenyhül a szive!
|
szabat | 4834 | 2008. február 17. 12:28 |
Sziasztok! Érdeklõdni szeretnék hogy a szlovákiai túrához lehet e még csatlakozni. 1 motor 2 személlyel. Láttam hogy a jelentkezést lezártátok, de ha még is van lehetõsék a csatlakozásra akkor szóljatok. Köszi Üdv Attila |
Milka | 4832 | 2008. február 17. 09:36 | Válasz erre: 4831 |
Nekemis nagyon tetszett! amugy szép jooooooooooooo reggelt! |
Maistear | 4831 | 2008. február 16. 20:31 | Válasz erre: 4830 |
Nagyon ott van jót röhögtem rajta részemrõl köszönöm! :)
|
Vecsi | 4830 | 2008. február 16. 20:19 |
Bocsi, nem idevaló de nagyon tetszik ez az írás, gondoltam megosztom veletek Egy tapasztalatlan, FRANK nevû curry-kóstoló feljegyzései, aki >> Ausztráliából tett látogatást Durban-ben, Dél-Afrikában: >> "Nemrégiben abban a megtiszteltetésben részesültem, hogy bírónak >> választottak ki egy curry fõzõversenyen. Az eredeti bíró megbetegedett az >> utolsó pillanatban, én pedig pont ott álltam a bírói asztalnál, és a >> sörös sátor holléte felõl érdeklõdtem, mikor felkértek. A másik két bíró >> (két helybeli indiai) biztosított afelõl, hogy a curry egyáltalán nem >> lesz erõs, azonkívül ingyen sort kapok a kóstolgatás teljes idejére, >> tehát belementem." >> >> Íme az értékelõ lapok a versenyrõl: >> >> Curry # 1: Manoj Maniac Mobster-Monster Curry-je >> >> 1. BÍRÓ: Kicsit túl sok paradicsom. Nagyszerû zamat. >> 2. BÍRÓ: Kellemes, sima paradicsom íz. Nagyon enyhe. >> FRANK: Jesszusom, mi a pokol volt ez? Ezzel le lehetne szedni a >> megszáradt festéket az úttestrõl. Két sörbe került, hogy kioltsam a >> lángokat. Remélem, ez volt a legrosszabb. Ezek az indiai fickók õrültek. >> >> Curry # 2: Applesamy Utanegeto Curry-je >> >> 1. BÍRÓ: Füstös, enyhe sertés beütéssel. Gyengén csípõs Jalapeno íz. >> 2. BÍRÓ: Izgalmas sült rostélyos íz, több paprika kellene bele, hogy >> komolyan lehessen venni. >> FRANK: Gyermekektõl távol tartandó! Nem vagyok benne biztos, hogy mit >> kellene éreznem a fajdalmon kívül. El kellett zavarnom két fickót, akik >> Heimlich-fogást akartak alkalmazni rajtam. Sürgõsen több sort kellett >> hozniuk, mikor meglátták az arcomon a grimaszt. >> >> Curry # 3: Farouk Híres Gyújtsd Fel Az Istállót curry-je >> >> 1. BÍRÓ: Kiváló tüzes curry! Nagyszerû zamat. Több bab kellene bele. >> 2. BÍRÓ: Bab nélküli curry, kissé sós, remekül használja a piros >> paprikát. >> FRANK: Hívjátok Lucas Heights-t, felfedeztem egy uránium szivárgást! Az >> orromban olyan érzésem van, mintha Domestost szipákoltam volna. Már >> mindenki tudja mi a dolga, hozzák a söröket, mielõtt meggyulladok. A >> pincer kislány hátbavágott, így most a gerincem a mellkasom elsõ részében >> van. Az ábrázatom kezd igen ramatyul kinézni a sok sör miatt. >> >> Curry # 4: Barbu Fekete Mágiája >> >> 1. BÍRÓ: Fekete bab curry gyakorlatilag bármi fûszer nélkül. Kiábrándító. >> 2. BÍRÓ: Enyhe hárs íz a fekete babhoz. Köretként használható halhoz vagy >> egyéb enyhe ételekhez, nem igazán lehet curry-nek nevezni. >> FRANK: Éreztem, hogy valami a nyelvemhez dörgölõzik, de az ízét nem >> éreztem. Lehetséges az ízlelõbimbókat kiégetni? Savathree, a pincér >> kislány mögöttem állt a friss sör-utánpótlással; az a 150 kilós lotyó >> egyre izgibbnek néz ki. Ez a nukleáris hulladék, amit eszem, szintén. Nem >> lehet, hogy a curry fokozza a nemi vágyat? >> >> Curry # 5: Laveshnee Legális Ajak-Eltávolítója >> >> 1. BÍRÓ: Húsos, erõs curry. A frissen õrölt Cayenne bors tökéletes ízt >> ad. Igazán nagyszerû. >> 2. BÍRÓ: Curry aprított sztékkel. Több paradicsomot még elbírna. El kell >> ismerni, a cayenne bors igen erõs benyomást tesz. >> FRANK: A füleim csengenek, a homlokomon izzadtság folyik, és a szemeimmel >> már nem tudok fókuszálni. Elfingottam magam, négy ember mögöttem kórházi >> kezelésre szorul. A versenyzõ megsértõdött, mikor megmondtam neki, hogy a >> curry-je következtében agykárosodást szenvedtem. Savathree megmentette a >> nyelvemet a vérzéstõl azzal, hogy egy kancsóból sört öntött közvetlenül a >> nyelvemre. Azon gondolkozom, vajon le fogom-e égetni az ajkaimat. Nagyon >> idegesít, hogy a másik két bíró folyton megkér, fejezzem be a >> sikoltozást. >> >> Curry # 6: Vera Világi Vegetáriánus Variációja >> >> 1. BÍRÓ: Híg de mégis erõs vegetáriánus curry. Jól eltalált egyensúly a >> különféle erõs paprikák között. >> 2. BÍRÓ: Az eddigi legjobb. Agresszívan használ erõspaprikát, hagymát és >> fokhagymát. Igazan Nagyszerû. >> FRANK: A beleim immár egyenes csövek gáz állapotú, kénes lánggal >> megtöltve. Összesz@rtam magam mikor fingottam, és attól félek, hamarosan >> átégeti a széket. Úgy tûnik, senki nem tud megmaradni mögöttem, kivéve >> azt a Savathree lotyót, azt hiszem perverzebb, mint gondoltam. Már nem >> érzem az ajkaimat. Kéne egy nagy fagyi, hogy kitörölhessem a seggem vele. >> >> Curry # 7: Sugash Sikító Szenzáció Curry-je >> >> 1. BÍRÓ: Közepes curry, túl sok konzerv-paprikát használ. >> 2. BÍRÓ: Hát, hát. Olyan az íze, mintha gyakorlatilag az utolsó >> pillanatban beledobtak volna egy konzervnyi paprikát. Meg kell jegyezzem, >> aggályaim vannak a 3-as számú bíróval kapcsolatban. Úgy tûnik egy kissé >> csalódott, mivel folyamatosan durván káromkodik. >> FRANK: Valaki tehetne egy gránátot a számba, kihúzhatná a biztosítótût, >> és én az égvilágon semmit sem éreznék. Az egyik szememre megvakultam, és >> a külvilágnak olyan hangja van, mintha minden rohanó vízbõl állna. Az >> ingemet teljesen beborítja a curry, ami észrevétlenül kicsusszant a szám >> szélén. A gatyám tele van láva-szerû sz@rral, így legalább passzol az >> ingemhez. Legalább majd a boncolás során tudni fogják, mi okozta a >> halálomat. Úgy döntöttem, abbahagyom a lélegzést, mivel túl fájdalmas. >> Francba vele, oxigénhez úgysem jutok. Ha levegõre lesz szükségem, majd >> szippantok a hasamon levõ 10 centis lyukon keresztül. >> >> Curry # 8: Hansraj Hegyi Szent Curry-je >> >> 1. BÍRÓ: Tökéletes befejezés, ez egy jó ízû curry, mindenki számára >> biztonságos, nem túl erõs, de pont elég fûszeres ahhoz, hogy észrevétesse >> magát. >> 2. BÍRÓ: Ez az utolsó darab egy jó, kiegyensúlyozott curry, nem túl erõs >> és nem is túl enyhe. Sajnálattal láttam, hogy nagy része kárba veszett, >> mikor a 3-as számú bíró elájult, leesett a székrõl, és magára rántotta a >> currys tálat. Nem biztos, hogy túléli. Szegény Ausztrál, kíváncsi lennék, >> mit szólt volna egy igazán csípõs curryhez? >> FRANK: Nincs feljegyzés. |
Milka | 4827 | 2008. február 16. 20:14 | Válasz erre: 4823 |
Nyugi,nyugi4 de már viszket a seggem4tudom mossam meg! |
Maistear | 4826 | 2008. február 16. 20:13 | Válasz erre: 4818 |
Ja és ismerlek anyira nyugi! Legalábbis ugygondolom! :D
|
Maistear | 4825 | 2008. február 16. 20:12 |
Nektek vannak elvonási tüneteitek???? Akkor én mit szóljak? :D Nekem már az is Überfasza érzés mármár orgazmusközeli ha hallom a hangját vagy ülhetek a mocin! :D
|
Jeges | 4823 | 2008. február 16. 20:04 | Válasz erre: 4822 |
Tudod Kerifijam, örökké nem eshet :) Tavaly is volt jóidõ. Még túlzásba is vitte.
|
Milka | 4822 | 2008. február 16. 19:47 | Válasz erre: 4821 |
Ebben nagyon,nagyon,nagyon igazad van!De lessz még joidö! Legalábbis remélem! |
fiveurban | 4821 | 2008. február 16. 19:24 |
Kölcsönös, de akkor is elvonási tüneteid vannak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Milka | 4818 | 2008. február 16. 19:01 | Válasz erre: 4817 |
Méghogy kötözködni! Azt hittem már ismersz annyira,hogy tudd ez csak az alap MILKA STILUS! Csak azért nem válltoztatok rajta,hogy ne csalodjatok!Most az jobb lenne ha azt irnám:Kedves Laci,meg jo hogy látlak,vagy hiányoztál,....... |
Maistear | 4817 | 2008. február 16. 18:47 | Válasz erre: 4816 |
Neked ma muszály mindig belémkötni?????????????? Segítek kedves motorosbarátunknak (Vecsi) makett motort keresni hamár Zsozy megosztotta velünk a kis apróságait, de a beszerzõhelyüket nem. |
Milka | 4815 | 2008. február 16. 18:40 | Válasz erre: 4812 |
Azért mindenkinek nem! De neked bármikor! Egyébként minden idöben fennt szokott lenni!Mivel nemszámitottunk ekkora részvételre,kicsit tovább tart a leszervezés!Legközelebb okosabban csinálljuk,és akkor nem lessz fennakadás! Valoszinüleg a fizetés átutalással fog történni,egy bankszámlára.Ez már bevállt,és egyszerü!Aki idejébe utal,jön!aki nem az nem!Igy ha valaki késöbb meggondolja magát,hát igy járt,de attol a többiekmejk nem kerül többe a buli! |
Milka | 4814 | 2008. február 16. 18:37 | Válasz erre: 4810 |
Igen! Tervezés alatt van,mint sokminden!De egyszerüen annyi felé szeretnénk menni,hogy máûr szinte nincsis annyi hétvége! Valahogy megoldjuk,csak legyen annyi idöm,hogy átlássam az egészet! |
Maistear | 4813 | 2008. február 16. 18:01 | Válasz erre: 4807 |
fiveurban | 4812 | 2008. február 16. 17:28 |
fix-x ez nálunk úgy mûködik, hogy Milka fizeti mind az 50 ember költségeit, mert szeret bennünket! De komolyra fordítva szerintem még senki nem tud semmit, de ez változni fog hidd el! |
fix-x | 4811 | 2008. február 16. 17:20 | Válasz erre: 4803 |
Az érdekelt volna,hogy megoldódik-e a kétszeres létszám.Meg mivel én nem voltam még Veletek,érdekelt volna egy pár részlet.Amit NEM tudhatok,mert nem voltam Veletek.Pl mikor,hol kinél kell fizetni,mert mivel nem voltam még veletek,nem tudhatom. A barátság,meg a motoros-össze tartás igen szép dolog.Meg van amire,-Akire- az ember-fia büszke.lásd:ZSOZY!!!!! Igen,ismerem,ill.motoroztam már vele.Hát kajálni,azt tud.Különösen VENDÉGSÉGBEN. :) És igenis,büszke vagyok rá,hogy egy ilyen ember egyáltalán szóba áll velem. |
zsozy | 4808 | 2008. február 16. 16:36 |
Dobhatnék, de egyszerûbb, ha beírod a keresõbe, hogy makett. Ott megtalálod az összeset. Ha lehet szûkítsd a magyar oldalakra,
|
Vecsi | 4807 | 2008. február 16. 14:48 |
Zsozy Dobhatnál fel 1-2 linket, hogy hol lehet ilyen maketteket kapni |
zsozy | 4806 | 2008. február 16. 14:06 |
Há nézd má, még itt is beszól!!!!! Csak vigyázz, mert vannak ám itt is kedves ismerõseim! Megkérek párat, és simán beleraftingolnak valami szlovák patakba öcsi!!:) A dicséretet köszönöm, egy hozzáértõtõl ez igazán jólesett!:) |
Jeges | 4805 | 2008. február 16. 11:18 |
most mással úgyse nagyon lehet... mélységesen elszörnyedve tapasztaltam, hogy havazik :(
|
Milka | 4804 | 2008. február 16. 07:27 | Válasz erre: 4802 |
Csak annyit füznéék a dologhoz,hogy Zsozinak van rendes motorja! Az hogy hobbibol makettekkel foglalkozik,az inkább dicséretes!Ráadásul igényes mindkettö! Szerintem inkább dicséret illeti ezért! |
dodo | 4803 | 2008. február 16. 07:06 | Válasz erre: 4800 |
Mire vagy kíváncsi? Pár éve járunk már ki minden olajozottan szokott mûködni.
|
fix-x | 4802 | 2008. február 16. 05:57 | Válasz erre: 4791 |
Kedves ZSOZY! Mindenki NAGY megelégedésére láttuk az általad elkészített -amúgy profi munka- ISTENI gépeket. Egy pici 'észrevétel' :VAN aki a maketjével,dicsekszik,és VAN aki a MOTORJÁVAL!!!! Egyébként tényleg bírlak!!! :) |
Milka | 4801 | 2008. február 15. 21:03 | Válasz erre: 4798 |
Szia Kerapu! Nem szoktunk,meet a pénz nemszámit!Mivel a pénz a legkevbesebb! De hogy komolyra forditsam, motor fogysztása l/100 kmX egy picivel!Én 6l/100 km-el szoktam számolni! |
fix-x | 4800 | 2008. február 15. 20:08 | Válasz erre: 4770 |
Dodo! uram!mikor tudsz valami konkrétabbat,írni,a túráról?? |
Jeges | 4798 | 2008. február 15. 08:33 |
jóreggelt Jóbarátok :) segítsen nekem valaki. hogy szoktátok (már ha szoktátok) számolni a benzinköltséget egy túra alkalmával ? ill kérdezném, hogy ez a szlovákiai rafting, milyen messze van ? :) (tudjátok, ez lesz az elsõ nagy túrám) |
biri01 | 4797 | 2008. február 15. 07:14 | Válasz erre: 4796 |
vagy kivágom beleültetlek és huzlak a busával :o)
|
Maistear | 4796 | 2008. február 14. 19:36 | Válasz erre: 4795 |
Lehet, de a fejeden se mutatna rosszul sapkagyanánt télen, haj helyett! :)
|
Maistear | 4794 | 2008. február 14. 13:10 | Válasz erre: 4793 |
Aha értem esetleg valami oldalcimet tudsz adni? köszi! |
zsozy | 4793 | 2008. február 13. 21:25 |
Makettboltok, internet....rendelni kell, sajnos nem egyszerû. Pont az nincs soha, ami kéne. Ez a kettõ Hong-kongból jött, viszonylag jó áron, de az ár is elég változatos; 4000-a csillagos égig, mérettõl, gyártótól, minõségtõl függõen.
|
Maistear | 4792 | 2008. február 13. 20:16 | Válasz erre: 4791 |
Szia! Szépek No akkó még1szer! Hol lehet ilyet venni mert a multkor is kérdeztem és nem válaszoltál!!! |
zsozy | 4790 | 2008. február 13. 19:33 |
Szóval hogy ne legyek igazságtalan, az xx után elkészült a kicsi busa is:)
![]() ![]() ![]() |
Milka | 4789 | 2008. február 13. 19:15 | Válasz erre: 4788 |
Szia barátom! Remek ötlet,szervezd meg!De elöre szolok,te alszol az árok szélén! egyébként épp egy merényletet készülök elkövetni ellened! |
Mr.Hayabusa | 4788 | 2008. február 13. 18:47 | Válasz erre: 4770 |
Miért nem megyünk csak úgy,és megszállunk valahol,és együtt marad a Csapat???? Siastok???? |
Maistear | 4785 | 2008. február 13. 17:12 | Válasz erre: 4784 |
Hogyne! Ha kimész akkor még uj gumákat is kapsz! :D |
herci | 4784 | 2008. február 13. 07:53 |
Lehet 16, az se olyan sok! De ugye abban már benne van a benyó is?! :D
|
Milka | 4782 | 2008. február 12. 17:19 | Válasz erre: 4781 |
Akkor te állod mindenkiét! amugy jooooooooooooestét mindenkinek! |