| BIKE-R | 611 | 2007. február 3. 11:45 | Válasz erre: 605 |
|
Szia Gustaw! Isten hozott újra itthon! :) Én is szeretnék gratulálni, a fényképeket (és híradásokat) elnézve még az unokáidnak is lesz mirõl mesélni :DDDD Gusztiéknak drukkolok, hogy zökkenõmentesebben térjenek haza, mint az odaút volt. Gondolom a többiek hzatérése után lesz valami élménybeszámolós-fénykép és videónézegetõs este, jó volna az élményeket elsõ kézbõl látni-hallani. Addig is jó pihenést!! |
| Apu | 609 | 2007. február 3. 08:33 | Válasz erre: 606 |
|
Szia! Elõször is gratulálunk, aztán aludj egy nagyot, de utána azonnal kérjük a fotókat:-)))
|
| gustaw | 605 | 2007. február 3. 03:04 |
| Macko | 604 | 2007. február 2. 22:48 | Válasz erre: 603 |
|
Elõrébb jutottam, de még mindig nem játssza le a filmet. Sajnos ezt a formátumot valahogy nem kezeli rendesen gépem. :-(((
|
| Szabadsag-Vandora | 603 | 2007. február 2. 22:37 |
|
Pedig mûködik, kipróbáltam. A szürke négyzetben az Aktív TV-re (3. fül) kell kattintani, itt feljön a 2007. február 2-i mûsor. Ebben a "Sivatagi show" címet kell kikeresni.
|
| Macko | 602 | 2007. február 2. 21:52 | Válasz erre: 600 |
|
Nekem nem csinál semmit, amikor az Altv TV-re kattintok. Viszont valami felugró ablalkokat megakadályoz a tûzróka vagymi...
|
| becki | 601 | 2007. február 2. 21:51 | Válasz erre: 600 |
|
Én a Tv-ben láttam, nagy része az autósokról szól. Gustáw mond két mondatot arról, hogy az elõtte haladó autók miatti por miatt nem látott rendesen. Belement egy árokba, ráesett a motor. |
| tomi_GS | 600 | 2007. február 2. 21:49 |
|
Nektek sikerült megnézni ? Mert nekem még nem, de azért probálkozom.
|
| Szabadsag-Vandora | 598 | 2007. február 2. 21:33 |
|
Az Aktív riportja itt láthato: http://www.tv2.hu/Aktiv2_index.php Ezen az oldalon az Aktív TV-t kiválasztva a Sivatagi show-ra kell kattintani. A hazafelé tartókról változatlanul nincs hír, ezek szerint még mindig a térerõ nélküli Mauritániában járnak - remélhetõleg! Drukkolunk és várjuk õket! |
| Macko | 596 | 2007. február 2. 20:24 | Válasz erre: 595 |
|
Na ebbõl kimaradtam sajnos. Nem vette fel valaki? Milyen mûsor volt? Hátha fent lesz a neten.
|
| becki | 595 | 2007. február 2. 19:31 | Válasz erre: 594 |
|
Gustaw az elõbb mesélte el, hogy milyen balesete volt.
|
| becki | 593 | 2007. február 1. 20:51 | Válasz erre: 591 |
|
Szorítsunk Nekik, hogy minden gond nélkül hazaérjenek!
|
| Macko | 592 | 2007. február 1. 20:50 | Válasz erre: 591 |
|
Szóval a lényeg: kell még szurkolni Nekik nagyon!!!!!! Annyi a pozitívum, hogy most már mindenképpen együtt jönnek végig! |
| Macko | 591 | 2007. február 1. 20:50 |
|
Telefonon kaptam némi infót Katitól. Mezõ már hazaért, repülõvel jött, a KTM-jét hozza a tréler. Csakúgy mint Gustaw motorját, ami ezek szerint rossz állapotban lehet. Gustaw Párizsban van, csatlakozásra vár, fapados gép állítólag csak hétvégén lesz. Gusztiék meg jönnek hazafelé ugyanazon az úton, amerre mentek. Az óceán partján talán lesz valakinek térereje, ha nem csak pár nap múlva lesz Róluk infó. Nagyon fáradtak állítólag, a szervezõk részérõl nagyon gyatra bánásmódban részesültek az egész út alatt. Remélhetõleg Barcelonában mindent felpakolnak a futóra és onnan repülõvel jönnek haza. Ennyit tudtam meg. |
| k1200gt | 588 | 2007. február 1. 16:47 |
|
Süljön ki a szemetek ! Szegény Guszti még valahol a beduinok földjén küzd a motornak már nagyon nem nevezhetõ kecskéjével, Ti meg már teljesen elfelejtkeztetek róla ! Szépen vagyunk ! Pedig még sok mindent nem tudtok ! Zsore kölcsönadta jövõbe látó gépét. láttam a jövõjét ! Most jön a java : 2 defekt, egy totális eltévedés (Etiópia határáról kergeti a határör vissza õket), 2 önkéntes ömgyilkos beduin legázolása (oda-vissza), egy sivatagi rablóbanda támadása(lenyúlják Boxer tankját ivóvizes tartálynak), frankó kis nemi betegség a Casaclankai bordélyban, elfogyó benzin, és végül a lekésett hajó. Na, szóval figyelni ! |
| Szabadsag-Vandora | 585 | 2007. január 31. 18:04 |
|
Majer Viktor papírjait ellopták, õ ma még Bamakoban intézkedett. Állítólag holnap repül Párizsba. A csavargók du. elindultak, 3-kor Diemaban voltak. A prérin aludtak. Most éppen a Mali-Mauritánia határon állnak. Már csak Gyuri 30-as mobilján volt vétel – innen a hír –, aztán ettõl kezdve 3 napig, míg nem érnek Marokkóba, nem lesz kapcsolat. Ahogy Mizó írta, együtt vannak Bartók Gyuri, Boskó István, Katona Guszti, és mögöttük Szityu a kísérõautóval. Ez legalább megnyugtató. A már hazaérkezett Világfa csapat honlapján újabb szép képek láthatók: http://gportal.hu/portal/vilagfa/ |
| Szabadsag-Vandora | 581 | 2007. január 30. 21:13 |
|
Hír ma koradélutánról: "Felpakoltuk Viktor motorját és kezdünk összecuccolni." Telefonösszeköttetés megint nincs, úgy látom, most már az SMS se megy át. Egy fórumhír 17:41-kor: "A lábon jövõ csapatok közül ma délelõtt az Axiál csapat elindult haza,Bartók Gy.Boskó,Katona G, valamint a kisérõ autó Szityuval.Mindenkinek szerencsés hazaérést kívánnak.Mizó" És még egy 17:58-kor, ami arra utalhat, hogy mégis végig akarnak jönni motorral (!?): "Az Axiál csapat kér segítséget! Kedves OLVASGATÓ ! Csodálva a jártasságodat a földön,vízen s levegõben közlekedõ eszközök indulásában és érkezésében benned és a többi netezõ segítségében bízva kérnek a csapat és a motorosok segítséget. A problémájuk az, hogy Marokkóbol (Tangerbõl vagy Ceutaból) Olaszországba szeretnének hajózni. Az Óhajtott infó: mikor, mennyiért (gépkocsi,motor,fõ)? A csapat nevében elõre köszönöm a segítséget! Mizó. Személyesen is tudunk értekezni: m.nagy@pandsl.hu AXIAL" Ahogy elnézem az erre válaszul küldött árakat (azt most nem másolom ide, megtekinthetõ a Budapest-Bamako fórumon), remélem, letesznek errõl az ötletrõl. Már csak azért is, mert Barcelonából megvan a repülõjegyük. És egy teljesen friss info (21:04): "február 6-án van tanger-ból barcelona-ba, indulás helyi idõ szerint 11.00, utazási idõ 27 óra. 4 személyes belsõ kabinban az egy fõre esõ ár 189 euro mindennel együtt, az autó ára pedig 197 euro. de a menetrend most is csak február 6-át adta meg. vagyis keddi napokon megy ide is." Úgy látszik, ezt az irányt se zárták még ki. Na majd meglátjuk, illetve õk meglátják! Szép képek itt találhatók: http://bpbamako.freeblog.hu/archives/2007/01/29/Rengeteg_foto_az_utrol_es_az_ajandekosztasrol/ http://www.trabanttalafrikaba.hu/galeria.php?galeria_id=9 |
| Macko | 579 | 2007. január 30. 17:01 | Válasz erre: 578 |
|
Meg Nekik is lehetne 4-5 napnál több idõt adni szusszanni!
|
| Macko | 578 | 2007. január 30. 17:01 | Válasz erre: 575 |
|
18-a az vasárnap, és akkor van a Yeti. Kéretik figyelembe venni!
|
| hornoti | 577 | 2007. január 30. 12:48 |
|
OK, kezdjük szervezni . A 18-a pont egy nappal van korábban mint nekem jó ( tudom, hogy a kutyát se...). Éppen az ellenkezõ irányból fogok érkezni cirka 11500 km -rõl ( ez oda - vissza több mint a Gusztiéké :)) 19 ? |
| boxer | 576 | 2007. január 30. 08:57 | Válasz erre: 575 |
|
Te is inkább korcsolyáznál. Ahhoz nem kell mindig elutaznod. :-)
|
| k1200gt | 575 | 2007. január 30. 07:58 |
|
Persze, 9-16 között megint síelni vagyok, 18-ra lehetne szervezni egy fényképes élménybeszámolót, mondjuk a Motorockba.
|
| Balu | 574 | 2007. január 30. 06:52 | Válasz erre: 566 |
|
Szerintem tüzifát is ... hiszen tüz-ép telep....,,,,:-))))))))
|
| Macko | 573 | 2007. január 30. 06:37 | Válasz erre: 572 |
|
Akkor Ferihegy 1-en feltartjuk Õket és húzzuk az idõt! Megnézzük az összes fotójukat és minden élménybeszámolót meghallagtunk, addig nem léphetnek ki a reptérrõl. Így megfelel?
|
| hornoti | 572 | 2007. január 30. 00:11 | Válasz erre: 571 |
|
Speciel Budapest határára gondoltam, mondjuk Vecsés :) |
| Macko | 571 | 2007. január 29. 23:20 | Válasz erre: 569 |
|
Ha kifizeted a szállást meg a költõpénzt Monacóban 5-6 napra, biztos szívesen elütik ott az idõt! :-))) Csak a Te kedvedért... |
| Szabadsag-Vandora | 570 | 2007. január 29. 23:12 |
|
Ha Gusztin múlna, szerintem haza se jönne :-) Az a Tüzép telep nem is rossz ötlet... Bár õ inkább vendéglõt szeretni mindig nyitni. Ehhez mondjuk vitt is elég alapanyagot! Egyébként febr. 13-ra van repülõjegyük Barcelonából, ha elérik. Remélem, addigra kellõen szétrázatja magát a mocin, és nem akar az Alpokon keresztülmotorozni... |
| hornoti | 569 | 2007. január 29. 23:02 |
|
El lehetne azt intézni, hogy ne febr. 10 és 18 között legyen a fogadás ? Vagy húzzanak bele vagy álljanak egy kicsit valamelyik határon :)) Szerintem ugyanis nem vagyok itthon és nem akarok lemaradni. Jó ötlet ? |
| Macko | 568 | 2007. január 29. 22:52 | Válasz erre: 567 |
|
Akkor még jópár napig izgulhatunk! De most már csak együtt maradnak! |
| Szabadsag-Vandora | 567 | 2007. január 29. 22:51 |
|
Bejegyzés a fórumon mizo-tól: "Az Axial csapat is lábon jön haza (4 motoros) a kisérõ kocsijukkal együtt." Remélem, azért Barcelonában felpakolják a mocikat, azt meg méginkább, hogy addig még bírják a járgányok. Kb. ugyanazon az útvonalon jönnek visszafelé, mint amin mentek. |
| boxer | 566 | 2007. január 29. 22:47 | Válasz erre: 565 |
|
Guszti kint marad. Nyit egy Tüzép-telepet. Homokot fog árulni... :-)
|
| Macko | 565 | 2007. január 29. 22:44 | Válasz erre: 563 |
|
Á, csak hüléskedtünk! Amit Te írsz, az sokkal fontosabb! Fõleg az izgat, mikor derül ki, hogy lesz a visszaút! |
| boxer | 564 | 2007. január 29. 22:43 | Válasz erre: 559 |
|
Ezután is szenvedni fognak, mert az egy mûanyag tank.
|
| Szabadsag-Vandora | 563 | 2007. január 29. 22:36 |
|
Bocs, ha elrontottam a viccet :-))) Közben írtátok, míg ezt körmöltem, így csak utána olvastam. |
| Szabadsag-Vandora | 562 | 2007. január 29. 22:34 |
|
A hivatalos hírek a Budapest-Bamako honlapján olvashatók: http://www.budapestbamako.org/ Egyébként érdemes elolvasni, szórakoztató. Hogy hogy sikerült és meddig tartott a záróbuli, arról nem sokat tudni - egyik fórumon azt olvastam, hogy hajnali 2-ig. Aztán szerintem bedõltek aludni. Ma délutáni SMS: "Teljesen át kellett pakolni a futót, gumit cseréltünk, új szállás után nézünk (úgy látszik, a Kempinski már nem elég jó nekik:-) ) Most van egy kis idõ pihenni. Nagy a meleg, maradunk egy napot." Késõbb telefonon annyit tudtam meg, hogy ebbõl két nap lesz, mert Viktornak elvesztek az iratai... És egy friss SMS: "A ma esti szállásunk a helyi katolikus közösség missziós szállásán van. Apácák, imádság, puritán hely, de sok világutazó találkahelye. Egy ausztrál skac BMW-vel Indiától jön. (Látom, már megvan a következõ utiterv:-) ) Nagy élmény a közös Istentisztelet. Szemben a helyi kocsma, itt az áhitat. Maradunk még két napot. Holnap megyünk a helyi bazárba. 40 fok van." |
| Macko | 561 | 2007. január 29. 22:31 | Válasz erre: 558 |
|
Aj, pedig nagyon igyekeztünk hitelesek lenni! Sajsze!
|
| Barisax | 559 | 2007. január 29. 22:27 | Válasz erre: 558 |
|
Pedig a bamako-i vasöntöde méltán világhírû, csak hát eddig anyaghiányban szenvedtek.
|
| boxer | 558 | 2007. január 29. 22:26 | Válasz erre: 557 |
|
Szeretem én a viccet, csak nem nagyon! (ennyi suicid hajlamú embert egy rakáson...)
|
| Macko | 557 | 2007. január 29. 22:24 | Válasz erre: 556 |
|
Pedig nem viccelt! Kati küldte nekem sms-ben, én meg mondtam Neki a skype-on, azután írta be. Tényleg abból javíttatja meg a motort! Ez van, a szükség nagy úr! :-((( |
| Zsifi | 555 | 2007. január 29. 22:03 |
|
most kaptam a hírt, hogy Guszti eladta a tankot a motorról és az árából megjavítják neki a többi cuccot. A tankolást meg megoldja a kiürült vizeskannával... Drukkolok, hogy sikerüljön megjavítani a motort!!! Hajrá Guszti!!!!!!!! |
| Macko | 552 | 2007. január 29. 21:36 | Válasz erre: 551 |
|
Nincs. Nálam legalábbis. Kati jelezni fogja, mikor és hogyan érnek haza, aztán szervezzük a fogadást! |
| tomi_GS | 551 | 2007. január 29. 21:24 |
|
Ez meg szépen lecsuszott a föoldalról, a sok f@szság miatt. :)) Ez nem szép dolog. Egyébként van valami friss info ( ez mondjuk hülye kérdés volt, mert ha lenne biztos itt lenne). |
| redmary | 549 | 2007. január 29. 12:47 |
|
Biztonságos otthonból ,csak a sajtó,média,sms-.bõl informálódtam. Drukoltam!! Gratulálok!!!!! Le a sisakkal elõttetek!! Azt hiszem ki kell toldani a neved.Szabadság-Kalandok-Vándora!!:-))) |
| Szabadsag-Vandora | 548 | 2007. január 28. 22:21 |
|
A fórumon írta Majer "gustaw" Viktor: "... itt van az osszes motoros, es persze Szityu a kisero autoval! Szoval lassan mindenki befut. A ciganygyerek az egbol veszettul alkudozik a helyiekkel es talan a legjobb aron fogja eladni a Nivajat. A helyi suvenir kereskedok rajokban lepik el a hotelt. Az ugyesebbje meg a biztonsagi orokon is atjut es akkor mar nincs menekves. Ha megnezed a motyojat, valamit venni is fogsz. Rolam a cipomet akartak leszedni "petit cadou"- kent. Pedig mar ket eve hordom és egy picit meg is latszik rajta... A hivatalos honlapra feltették az elmúlt két napi beszámolót: http://www.budapestbamako.org/ |
| S.Laci | 547 | 2007. január 28. 20:34 |
|
Guszti és Mindenki! Fantasztikus teljesítményt nyújtottatok! Jobbulást a sérülteknek, és problémamentes sikeres hazatérést kívánok! |
| Ispan | 545 | 2007. január 28. 19:27 |
|
Éreztem hogy nem hiába szurkol drukkol ennyi JÓ ember Nektek !!!! Büszke vagyok Rád Rátok és gratulálok Azért hazafelé is óvatosan no pá is pán |
| madi | 543 | 2007. január 28. 17:27 |
|
Gusztinak! Csak gratulálni tudok ahhoz, amit elértél. Ami veled történt ezen a túrán, az számunkra, akik itthon maradtunk szinte elképzelhetetlen. Sokan, és sokat izgultunk érted.Azzal keltünk és azzal aludtuk el, hogy mi történt. Veled az úton. A kitatártásod, akaraterõd példamutató. Csak így tovább. Az erõ legyen veled! |
| becki | 542 | 2007. január 28. 16:30 |
|
Sms Gusztitól: "Most jön a második felvonás. Holnap megyünk a Niokolo Kobe parton és talán Dakar felé Nouakshot Mauritania felé. Nagyon szép Mali! Sok videóm van. Mindenki jól van!" |
| Szabadsag-Vandora | 541 | 2007. január 28. 16:20 |
|
SMS Gusztitól 15:15-kor: CÉLBA ÉRT MINDENKI! Boskó is utolérte õket, mind lábon mentek. A visszafelé utat majd ezután beszélik meg. Nemrég beszéltem vele telefonon, kádból ugrasztottam ki:) Gratuláltam mindannyiunk, az egész motorozz.hu nevében!! SMS átmegy, aki szeretne, írhat nekik! |
| redmary | 540 | 2007. január 28. 15:57 | Válasz erre: 539 |
|
Igen nagyon jó lenne!!!!Tele van a média és a sajtók az autósokkal,de a motorosokról semmi!!:-( Az éjjel minden lehetõ hír forrást átnéztem ,de a motorosokról semmi!! |
| Szabadsag-Vandora | 537 | 2007. január 28. 00:57 |
|
Info Bartók Gyuri feleségétõl: Hiába tervezték, hogy ma Bamakoig mennek, nem jutottak el odáig, csak az utolsó táborhelyig. Azt mondta Gyuri, hogy holnap dél körül érnek Bamakoba. Megint csak a mûholdas telefon mûködik, és nagyon rosszul lehetett érteni, amit mondott, de azt értettem, hogy sört már tudtak venni:)) |
| boxer | 536 | 2007. január 27. 18:23 | Válasz erre: 535 |
|
Ezek tényleg jó hírek (leszámítva Gustaw olajozását), örvendek erõsen.
|
| Macko | 535 | 2007. január 27. 18:17 |
|
Kaptam telefonon infót Katitól, kérte adjam közre. Guszti, Mezõ, Gyuri és Szityu Kitában vannak. Gustawék másfelé ment Király Lacival, állítólag Gustaw motorjának van valami olajfolyás-gondja, de egyelõre mozgásképes. Ez mellesleg azt jelenti, hogy 180 km-re vannak a céltól!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja, és még egy fontos dolog: a magukkal vitt ajándékokat a mai napon átadták egy helyi iskolában, úgyhogy a misszó ezen része sikeres volt! HOLNAP CÉL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aztán kiderülnek majd a visszaút részletei, és kezdhetjük szervezni a fogadóbizottságot! :-))) |
| Macko | 532 | 2007. január 26. 23:47 | Válasz erre: 531 |
|
Ez nagyon JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
| Szabadsag-Vandora | 531 | 2007. január 26. 22:58 |
|
SMS távirati stílusban: "Maliban vagyunk. Átjöttünk a Szaharán Fekete-Afrikába. 40 fok meleg van. A kõsivatagban alszunk. Holnap érünk Bamakóba." SMS-t tud fogadni a Pannon-os számon. Három motoros (Guszti, Gyuri, Mezõ Jani) és Szityu (a kísérõautó-vezetõ) van együtt, Viktor Király Lacával a homokos úton ment. A járgányokat sikerült megjavítani, mûködnek, a fiúk jól vannak. Törõcsik Attila Nouakchott-ból repülõvel ment Bamakóba, ennek okát nem tudom. |
| ztaki | 529 | 2007. január 26. 16:12 |
|
Nem motoros... de téma. Baleset a Budapest-Bamakon Beküldve: 2007/01/26 15:10:23 Baleset történt ma a Budapest-Bamakon, a mauritán-mali határtól 3O kilométerre.. Az M13-as rendezõi autót egy kanyarban egy homokbucka megdobta, a Toyota Landcruiser felborult és a tetején állt meg. Lõrincz Attila fej és melkas sérüleseket szenvedett, Szabó Eszter pedig orr és hátsérülés gyanus sérülésekkel hagyta el a jármûvet. Mindketten saját lábukon szálltak ki a borult kocsiból. A sérülteket Dr. Debreceni Kata orvos és Gyurkó Gábor a helyszínen látja el. A sérültek jelenleg a mentõhelikopter érkezésére várnak. Állapotuk stabil. :-((((((( |
| Szabadsag-Vandora | 528 | 2007. január 26. 15:21 |
|
Végre friss hír Gusztitól, méghozzá élõben Bartók Gyuri mobiljáról (Pannon vétel nincs). Átértek Maliba, hárman vannak együtt: Guszti, Gyuri és Mezõ Jani. Õk valóban a hosszabb úton mentek, de ott is voltak azért fennakadások. Gusztinak sikerült az olajfolyást megszüntetni, Gyuri is lábon megy (nem tudom, mi volt a baja), együtt mennek hárman tovább. Holnap reményeik szerint Bamakóba érkeznek. Rossz hír, hogy Mezõ Janinak elveszett az útlevele:( Ha szeretnétek üzenetet küldeni, Gyuri mobilja mûködik: 30/2149097. HAJRÁ FIÚK! KITARTÁS! (És még visszafelé is ugyanennyi:)) |
| boxer | 527 | 2007. január 26. 07:59 | Válasz erre: 526 |
|
Ez is lehet praktikus magyarázat. Kíváncsi vagyok. Bár mivel túra-kategóriában indultak, ha jól tudom, így a fõ szempont a közös célbaérkezés kellene legyen.
|
| Macko | 526 | 2007. január 26. 07:54 | Válasz erre: 525 |
|
Én azt gyanítom, hogy Guszti már nem akart bemenni Gustawékkal a nehezebb útra. Nincs olajhûtõje, ki tudja, van-e még gumija, stb. Azért ha párszor elássa a motort a homokban és küzd vele a 45 fokban, nem biztos hogy megköszöni a technika... Meg az is lehet, hogy gumi híján eleve a traileren utazik a cucc. De mindez csak találgatás... |
| boxer | 525 | 2007. január 26. 07:46 | Válasz erre: 523 |
|
Én már tényleg fogalomzavarban szenvedek. Az én felfogásomban a csapat azt jelenti elsõsorban, hogy EGYÜTT. Itt meg állandóan "elkeverednek" egymástól. No de, majd elmesélik. Biztos van ésszerû, praktikus magyarázat. Azért én drukkolok továbbra is mindannyiuknak. |
| Szabadsag-Vandora | 524 | 2007. január 25. 22:51 |
|
Hirek azon szerencsésektõl, akik már átértek Maliba: http://gportal.hu/portal/vilagfa/ (Hírek menü, ill. társalgó) A szegénység ellenére úgy tûnik, ott már legalább van telefonösszeköttetés - amit mi is nagyon várunk! |
| Szabadsag-Vandora | 523 | 2007. január 25. 22:25 |
|
Hír a fórumról Mayer Viktortól: Sziasztok otthoniak! Kankossa mellöl egy dombtetõrõl írunk, a Király Laca, meg én. Néhány defekt és egy fékprobléma után sikeresen elértük mai célpontunkat is. Holnap is elég kemény 180 Km áll elõttünk. Ma csak 150 Km-t tettünk meg, 8-9 óra alatt! A terep brutális, volt tökig homok, triálozás, mosódeszka majd 80 KM-en át. A BMW technika eddig állja a sarat )koppkoppkopp). Az Uralosok ma reggel még utnak indultak, más uton mennek Kayesba. A Boskó István (XT660) Nouakchottban maradt, elektronika probléma miatt, és kicsivel késõbb ott kellett hagynunk Bartók Gyurit is, akinek szintén hasonló baja lett. Mezõ Jani szolidáris volt és ott maradt vele. A kísérõautónk elvileg felvette õket. Katona Gusztitól (BMW 1150GS) szintén még Nouakchottban vûltunk el, azóta nem hallottam felõle. Egyenlõre ennyi, hajtunk tovább! Majer "gustaw" Viktor Egy érdekesség konig-tõl szintén a fórumon: Kankossa a vilag legeldugottabb porfeszke a vilagnak. Hasonlot sem lattam meg soha. Adtunk egy tollat egy asszonynak az utbaigazitas fejeben de nem tudta az mire valo... |
| tomi_GS | 520 | 2007. január 25. 21:19 | Válasz erre: 519 |
|
Ezerrel ????? Több milliárd-billiárd-százerrrel :)
|
| Szabadsag-Vandora | 519 | 2007. január 25. 21:01 |
|
Sajnos semmi új hír a mieinkrõl. Viszont a hivatalos honlapra nemrég rakták fel a mai beszámolót - hát nem túl biztató hírek:( http://www.budapestbamako.org/ Csak a versenykategóriában indultakat említi névszerint, a többiekrõl nagy néma csend. A "Hol vannak most" villogója szerint nem a kijelölt úton haladnak, és teljesen szétszakadtak. A Maliba megérkezettektõl már egy-egy kósza SMS érkezett a fórumozók beszámolói szerint. Talán ott már lesz némi vétel. Hajrá fiúk - nagyon várunk valami hírmorzsát! Ezerrel szorítunk:) |
| Macko | 518 | 2007. január 25. 19:57 |
|
Elvileg 1026 km van még hátra és 4 nap. Viszont Gusztiékról nem lelek infót, minden rendben van-e Velük. Tud valaki valamit? |
| otto | 517 | 2007. január 25. 13:54 |
|
IGEN, ÉN IS CSAK 1 BALESETRÕL TUDOK. A NYOLCADIK NAPON JÖTT A FÉNYKÉPE AZ ÖSSZERAGASZTOTT GÉPPEL. EGY MOTOROS KOLLÉGÁM HIVTA FEL A FIGYELMEMET A BALESETRE. ÜDV. OTTÓ |
| tomi_GS | 516 | 2007. január 25. 12:48 | Válasz erre: 512 |
|
Szerintem szó sincs 2 esetrõl. Egy volt de az még az eljeén, a nyolcadik napon érte utol a többieket, szerintem. De lehet én tudom rosszul, remélem nem.
|
| Wili | 515 | 2007. január 25. 07:22 | Válasz erre: 514 |
|
Megígérte, hogy épségben visszahozza a Boxer tankját . Ismerve a Peti testi adottságait, persze, hogy nem mer elfikázni, inkább meghazudtolja a fizikát . |
| Oldi | 514 | 2007. január 25. 01:10 | Válasz erre: 512 |
|
:-)))) Én már az elsõt sem értettem teljesen... Most meg már nem is erõlködöm... Elütött egy embert, õ el sem esett, a motor eleje viszont totál összetört... (Vagy az ember volt vasból, vagy a Bömös papírból....) Most meg gyerek, meg ragszalag... Ha ezt Münchenben tudnák... Vagy tudják??!! :-))) |
| boxer | 513 | 2007. január 25. 00:31 | Válasz erre: 512 |
|
Az a másik arab az szerintem ugyanaz az arab. De a lényeg, hogy a Gusztik továbbra is úton vannak.
|
| k1200gt | 512 | 2007. január 25. 00:23 | Válasz erre: 510 |
|
Azért ezt nem tudom elhinni ! Akármilyen jól is motorozik Guszti, akkor sem képes egy versenyen 2 beduint elütni ! A BMW nem tank (mégha akkora tankja is van), hogy minden útra tévedt benszülöttet eltiporjon. Persze az is lehet, hohy a fekvõ arab volt a legszilárdabb talaj a homokdûnéken. Van aki trepnit, van aki barnára sült izmos gilisztát használ kerékalátétnek................. |