Jezusom | 4724 | 2008. február 9. 19:47 |
Visszafogott volt az érzelemnyilvánítás! Halkan köszönt, csúnyán nézett, ......... a többit meg meséltem már!
|
karu | 4723 | 2008. február 9. 19:17 | Válasz erre: 4722 |
Kérdés? érkezésedre hogy reagáltak othon pozitívan vagy negatívan.
|
Jezusom | 4719 | 2008. február 9. 19:04 |
Dicsértessék! Karesz! Ki az a surmó, aki ott sunnyog a legfelsõ képen? |
karu | 4718 | 2008. február 9. 18:54 | Válasz erre: 4716 |
Ja Ferko ha meglessz az uj motorod ne használd az index kapcsolot akkor biztos nem romlik el. ))))))))))))))))))))
|
karu | 4717 | 2008. február 9. 18:50 | Válasz erre: 4716 |
Most az egyszer nincs igazad ezt a kapcsolót mi ugy haználjuk leállitásra példáullejtõs terepen való megállásnál hogy a váltó egyes fokozatban még jár a motor elsõfék behúzva kuplung behúzva kapcsolóval a motort leállítod kuplungot felengeded féket elengeded oldalsztendert kinyitod letámasztod mostmár elengedheted a kormányt és leveheted a gyujtást a kulccsal. Igy megelõzhetõ hogy a motor megguruljon erre használjuk a kapcsolót. |
Ferko | 4716 | 2008. február 9. 18:20 | Válasz erre: 4714 |
Elhasználódott. Sokan ezek szerint veled együtt ezt a a kapcsolót használják a motor leállításához. Mert ugye ha nem használtad volna nem romlott volna el. " mintha tönkre akarna menni a leállító kapcsolóm " Ez egy vészkapcsoló ami arra szolgál, hogyha elesel vagy eldõlsz és nem kapcsol a borulás reléje ezzel a kapcsolóval le tudod állítani a motort és ez egyben áramtalanítja a motor elektromos rendszerét is ezzel megszünteti az üzemanyag rendszer mûködést is. Leállításhoz a gyújtás kapcsolót kell használni ! ! ! 4 év után ideje lenne elolvasni a kezelési könyvet a 25. oldalon. " VÉSZHELYZETBEN " használatos. Én még sosem használtam és nincs is vele gond. A helyedben én nem fújkálnám hanem kicserélném, mert ha ez a kapcsoló megadja magát ott maradsz ahol éppen vagy. Mondjuk egy Norvég túrán kicsit drága mulatság lenne. |
karu | 4715 | 2008. február 9. 18:05 | Válasz erre: 4714 |
Szedd szét mosd ki avval a féktisztíto srayvel amit adtam száridsd ki levegõvel utána WD40.
|
krisztian.fz6 | 4714 | 2008. február 9. 17:47 |
Holnap talán megyek én is, de mintha tönkre akarna menni a leállító kapcsolóm, ha csak egy kicsit is hozzáérek akkor kattog az indítórelé az ülésnél. Valamiért túl érzékenylett. Reggel szétszedem, megnézem, lehet, hogy csak egy kis WD40-es vagy kontaktspray kell neki, de kevés esélyt látok rá. Nem tudjátok, lehet venni rá külön kapcsolót?? (az a nagy piros) |
karu | 4713 | 2008. február 9. 17:35 |
Ugy látom ma mindenki motorozott. Én is Jézusommal és Kalmiboyjal tettünk egy szép kõrt Hollókõ érintésével.
![]() ![]() ![]() |
fefe721 | 4712 | 2008. február 9. 14:28 |
Hali fiúk, lányok! 2002-es yamaha fzs600-ra szeretnék egy doboztartó/csomagtartó konzolt, de meg akarom tartani a gyári kapaszkodót, szerintem jó és masszív. Nem feltétlen újat keresek, beérném használtal is. Esetleg ha valakinek van fölösleg..... Lassan itt a jó idõ és hamarosan pakolni kell az útra. Köszi |
Kalmiboy | 4711 | 2008. február 9. 00:11 |
Karuval Reggel megyünk egyet tekeregni és sztem hétfõn meg is ejtem az 1000-es szervízt! Ha valaki esetleg ráér és velünk tartana, akkor 10 óra Dunakeszi Jet kút! :)
|
karu | 4708 | 2008. február 8. 22:33 |
Kár még holnapig meggondolhatod magad egy Hollókõ vagy egy Börzsöny reggel válaszolj. Basszus pü be küld el a tel számod. |
TeeJay | 4707 | 2008. február 8. 22:29 | Válasz erre: 4705 |
Jó utat nektek, élvezzétek minden percét. Autósokkal meg vigyázni, még nem szoktak hozzá, hogy újra úton vagyunk. :-/
|
TeeJay | 4706 | 2008. február 8. 22:28 | Válasz erre: 4705 |
Nem hiszem, hogy veletek tudok tartani. :-( Két óra kimenõt kaptam az asszonytól, meg át kellene mennem Ócsára is... |
karu | 4705 | 2008. február 8. 22:14 | Válasz erre: 4702 |
Holnap én is megyek az uj fazeressel Kamilboyjal hogy be legyen járatva a mocija.TJ te nem jössz velünk 10 óra körül indulunk ? |
polo | 4702 | 2008. február 8. 22:04 | Válasz erre: 4701 |
Én csak azon lepõdtem meg, hogy milyen pici az üzletük. Nem erre számítottam. :D Holnap motorozás! :) Végre! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) |
Cruel | 4700 | 2008. február 8. 20:48 | Válasz erre: 4692 |
Csizma... http://www.kelomotor.hu/csizma_kezdold.html Itt vettem a spool cuccost...olcsóé adják.. |
Eyesis | 4699 | 2008. február 8. 13:38 | Válasz erre: 4698 |
szezon vegen vezermulanc csere, lanc csere, na szezon elott szeretnek fekete mini ledes indexet :-) szep matricakat a fekete fejidomra :-) hat ha nekem is segit valaki, talan fekete beomlok :-) olyan szep fekete moci lesz, hogy huhuuu :-) |
karu | 4697 | 2008. február 8. 13:34 |
Polo tanácsait érdemes megfogadni nagyon pedáns a motorjára én ugy gondolom övé a legszebb állapotú fzs600.
|
polo | 4696 | 2008. február 8. 11:33 | Válasz erre: 4695 |
Ugye nem várod el, hogy fejbõl mondjam milyen méretû krovákat és kulcsokat használtam/használtunk? :) Nem nagy cucc lleszedni a leömlõsort, csak a belsõ csavarhoz nehezebben lehet hozzáférni. Nekem kellett utána tûzkarikát? (kipufogó ttömítés) vennem , mert a gyári elporladt az évek folyamán. Az indexeket én a Nívóéktól szereztem be: http://innovex.veszprem.hu/nivo-shop/index.php?kategoria=Index&kat1=Mini+index&kat2=DIAMOND&order=id&pageNum_product=0&main=prod_list&actmenu=8_1_1 Nem ledes, de nagyon jó fénye van, hiába apróka méretû. Index közbetétet vegyél, mert az utángyártottak kisebbek mint a gyáriak, nem fognak rendesen illeszkedni a lyukba. ![]() ![]() |
Eyesis | 4695 | 2008. február 8. 11:08 | Válasz erre: 4693 |
tyuuu ezt en is megjatszanam... durva jo lenne ha ott a beomlok feketek lennének :-) milyen szerszamok kellettek ehhe es, hogy a fogaskerekeket letkaritsd? :-) nem lattal valahol feketitett mini ledes indexeket? mi kell hozza hogy a foglalata jo legyen? |
Raido | 4694 | 2008. február 8. 10:26 | Válasz erre: 4692 |
van spoolnak csizmája is... már nézegettem én is õket... 30-35k körüli áron a cirocomp vagy mi a szösz egész jónak néz ki (szerencsére az én csizmám még az idei szezont jó eséllyel ki fogja bírni).
|
polo | 4693 | 2008. február 8. 09:18 | Válasz erre: 4692 |
"A kipufogonak az elejen, ami ilyen sok csõ....." Gondolom a leömlõkre gondoltál. Azt hiába sikálod, max a többi festék is lejön róla. :( Én tavaly augusztusban leszedtem (segítséggel :D), utána finom csiszolópapírral lecsiszoltam róla a régi réteget, zsírmentesítettem és hõálló fekete festékkel 4-5 rétegben lefújtam. Igaz, hogy ráment majdnem az egész napom (fõ az alaposság), de megérte, sokkal szebben néz ki! :)))) Sisaknál én a HJC-re esküszöm (FS10 - beépített napszemüveggel), nekem bevált! Kényelmes, csendes, nem párásodik a plexije....stb. Ha most vennék bukót ugyan ezt választanám. :) |
Eyesis | 4692 | 2008. február 8. 09:05 | Válasz erre: 4676 |
:-) Na igen, de nekem semmi szerszamom nincs :-( Gyertyacseréléshez is JZL-t fogom megkérni, hogy segítsen azzal, hogy kölcsön adja a gyertyakulcsát :-) Remélem belemegy :-) A kipufogonak az elejen, ami ilyen sok csõ, azt nem lehet valahogy nagyon szépre tisztitani? Hiába törölgetem, ugyanolyan csúnya maradt... Ha ki van cserelve a kipufogom, most meg nem mondom milyen sportdobra, és elvittem szelepállításra, Õk elvileg a gyári értékre állítják? vagy nézik, hogy milyen a dob, meg ilyesmi? a sisakoknál szerintem a Nolan is említésre méltó :-) Na akkor lehet megnézem ezeket a Spool cuccokat :-) Csizmájuk is ilyen jo? vagy nincs is? :-) ezeket a foltbenzin, lakkbenzinnel, petroleum hol lehet beszerezni? :-) ez a MOTUL FACTORY LINE mire való Karu? :-) |
karu | 4691 | 2008. február 8. 08:01 | Válasz erre: 4687 |
Valóban nagyon nehéz egy motort tisztán tartani majd rá fogsz jönni magadtól hogy mikor érdemes motorozni. Agözborotvákkal vigyázni kell bekerülhet a viz a kerék a kormánycsapágyakhoz. A csavarok fellazulása nem jellemzõ a rendszámhoz rakj önzárós anyát. Ruházat sisak mindenkinek a pénztárcája szabja meg hogy mit használ majd rá jössz magadtól hogy mire van szügséged az a helyzet hogy a boltokban mindig az õ általuk árult terméket istenítik ne dõlj be nekik. |
Cruel | 4690 | 2008. február 8. 07:58 | Válasz erre: 4687 |
Spool cuccom van nekem is ugyan ilyen jó tapasztalatokkal... (és olcsó) :) Szerintem a kérdéseidre rájössz madadtól is.. :) |
TeeJay | 4689 | 2008. február 8. 07:53 | Válasz erre: 4687 |
Gratula neked és sok boldog, balesetmenteds km-t nektek! Lelazulós dolog: igen elõfordul, egyik bnõm tavaly vett utolsó szériás Fazert (S2 elõtt kiárulták a régebbieket...). Azon az üzemanyagcsõvel volt ilyen gond... Tisztitás: ÖMV kúton csinálom a nagynyomásúval én is. Viszek puha papírtörlõt, azzal meg letörölgetem utána. Arra figyelj, hogy a tömítéseknél, lyukaknál szigorúan távolságtartó legyél. Mosás elõtt 'kis' lánctisztitás ill. a felniken a mocskot érdemes feláztatni brigiciollal. Mosás után hagyod száradni (idõjárástól függõ ideig), aztán láncápolás és megvárod, amíg rátapad a spray. Sisak: nincs feltétlenül összefüggés a sisak ára és minõsége között. A HJC is gyárt nagyon jó sisakokat, de messze olcsóbb (és sztem jobb), mint pl. az AGV. Érdemes minél több tesztet ill. felhasználói véleményt elolvasni. Persze a végén úgy is az lesz, hogy Shoei, Arai, Shark vagy éppen Calberg, Schubert. Ruházat: Télre érdemes felöltözni rendesen: van téli kesztyû, bõrruha alá sípulóver. Esõruhának meg megvan az az elõnye (már amelyiknek), hogy nem engedi a légáramlatokat a bõr alá. Spoolt említettél, nézd meg a Patty egyrészes esõruhájukat (8-9e pénz). Bejáratás: a mai korszerû nikazilos hangerek idejében már nincs akkora jelentõsége a dolognak, de az elsõ, gyári olaj elvileg ásványi, réadásul, ha nem tévedek a hideg oldali viszkozitása rosszabb (20W?) - nem érdemes pörgetni, mert az olajfilm könnyen leválik. Próbálj ki olajakat, melyik tetszik: sokak használunk itt Motult a minõsége miatt... Na majd jönnek az okosok és mondanak még több okosságot. Még ne tedd le, lehet, hogy hétvégén még bele tudsz tolni pár km-t... :-D ;-) A szervízben meg hülyén fognak nézni, hogy mész 1000-es szervízre... :-D |
Macko | 4688 | 2008. február 8. 06:41 | Válasz erre: 4687 |
Na, már te is többet motoroztál idén, mint én. :o((( Most már miért nem fejezed be a bejáratást? :-) Alig van belõle! :-) |
Kalmiboy | 4687 | 2008. február 8. 01:21 |
Sziasztok! Elhoztam a gépem a kereskedésbõl! Mentem 650 km-t! Tiszta hülye vagyok mi? Tapasztalat, következtetés, történés: -hidegben ne motorozz! (Ha esik meg pláne) -szarrá fagysz (sikerült) -tiszta szutyok lesz a géped! (Olyan tiszta sose lesz mint elõször) -majdnem elhagytam: rendszámtáblatartó, túradoboz (épp hogy észrevettem, de azóta körbejárom) -mindent félretéve baró volt minden perc (élveztem a motorozást még esõben is) Volna pár kérdésem, remélem megszán valaki pár válasszal! Aki vett már új motort annak volt-e olyan tapasztalata, hogy ilyen-olyan alkatrészek lelazulnak. Ez általános, vagy csak nálam jön elõ? Ha volna esetleg valami amire nem gondoltam hogy meg kellene nézni nem lazult e meg arra hívjátok fel légyszi a figyelmem! Magasnyomású mosóban a felvert sarat meg egyéb dolgokat óvatosan le lehet-e mosni, vagy a hagyományos tökölõs 2 órás mosást kell erõltetni. Megpróbáltam magam, de nem nagyon sikerült! Nagyon babra meló! FZ6S-re van valami bevált tisztítási technológia? Egy haverom aki rég óta motorozik azt mondta, hogy nyugádtan mehetek a mosóba, csak óvatosan csináljam és semmi gond nem lesz. Esõben a csizmám tiszta malaj lett! Érdemes venni valami vízálló alkalmatosságot? A lábam is átfázott, még talán abban is segítene egy lábbeli védõ. Ha valaki használ ilyet megosztaná velem a tapasztalatait? Amivel maximálisan meg vagyok elégedve az a ruhám! Spool dzseki és vele körbecipzározható Spool naci! Na ezt nem fújta át a 4-5 'C-os menetszél és be se ázott! Ez tuti vétel, amit bátran merek ajánlani. Árában is nagyon kedvezõ volt! A sisakban elég erõs hangot adott a menetszél. IXS. Tudom nem a legbaróbb, de kezdetnek talán jó lenne. Ez a sisak hibája, vagy másnak is ennyire hangos? Mondjuk ez viszonylagos. Bejáratás. A gépkönyv szerint 7000 fölé tartósan nem szabad húzni. Na ezt be is tartottam azzal, hogy két alkalommal felhúztam 8-9000 közé, de csak pár másodpercre. Egyébként meg 5-7000 közt járogatok vele, és azért ilyen félintenzív gyorsatgatásoknak ki van téve a gép. Nagyon lép, kapaszkodni kell bele rendesen! :D Egyelõre ennyi, mert így is sok! Ha valaki jóindulatú és értelmes megjegyzésekkel tudna segíteni, azért örökké hálás lennék. Jah és szigurúan márciusig, vagy a napos szélcsendes idõ eljöveteléig lerakom! |
krisztian.fz6 | 4686 | 2008. február 7. 20:46 | Válasz erre: 4685 |
Ez teljesen más. Az-az érdekes, hogy nekem mindig fekete kosz van a felnimen. Így elvileg a feketén a fekete nem nagyon látszódik meg..........de lehet másoknál máshogy van.
|
shancu | 4685 | 2008. február 7. 20:27 | Válasz erre: 4680 |
Ezzel egyetértek én is. Nekem fekete autóm van, ahogy kijövök a mosóból, a vízcseppek már meg is látszanak. A feketét nem lehet tisztán tartani |
karu | 4684 | 2008. február 7. 18:44 | Válasz erre: 4681 |
Ezt benézted mert a spray fehér szutykosan meg szürke ez elég jól látszik a feketén.
|
krisztian.fz6 | 4682 | 2008. február 7. 18:35 | Válasz erre: 4680 |
Karu, nem is mondtad, hogy vettél egy autót. http://indafoto.hu/mufracsek/image/443393-c488172e
|
krisztian.fz6 | 4681 | 2008. február 7. 18:31 |
max a karcoláskor kényes, de azért a fekete felnin csak kevésba látszik meg a fekete láncspray maradvány..........nem?? Veled nem vitázom, nem érdemes, úgy is tudom, hogy mindig nekem van igazam. :-) |
karu | 4680 | 2008. február 7. 18:25 | Válasz erre: 4679 |
Nagyon tévedsz a fekete a legkényesebb vegyél már egy fekete autot lemosod egy fél ora mulva nézd meg.
|
krisztian.fz6 | 4679 | 2008. február 7. 18:16 | Válasz erre: 4678 |
mert a te felnid fekete, és nem láétszott rajta a kosz, az enyém meg szürke, meglátszik rajta minden
|
karu | 4678 | 2008. február 7. 18:05 | Válasz erre: 4675 |
Emlékezz tavaj Korzikán ugy emlékszem a felniden vastagon ált a trutyi az enyémen nem. Miért? Miért? |
Cruel | 4677 | 2008. február 7. 18:04 |
Mondjuk szebb ha levan mosva az biztos.... De nekem régen az okosok azt mondták hogy az O ringes meg az XW-s láncokat nem kell mosni... Sõt rosszat tesz neki... (én nem tom nekem szerelõ mondta) |
karu | 4676 | 2008. február 7. 18:00 | Válasz erre: 4673 |
Hát persze le kell venni a deklit de ha ezt Dia megcsinálta szerintem ezt neked is meg kéne tán oldanod !
|
krisztian.fz6 | 4675 | 2008. február 7. 17:54 | Válasz erre: 4674 |
Sok értelme van. :-)) Ha én sem járnék sehová szezonban akkor én is mindig csak takarítgatnám, de mi értelme, ha már 100 méter után olyan mint volt.
|
karu | 4674 | 2008. február 7. 17:49 | Válasz erre: 4672 |
Te nekem ne oszd az észt le sem szoktad takaritani csak ráfújod a dzsuvára a friss sprayt. Én még a lánckerék fogait is egyesével kitakaritom. |
Eyesis | 4673 | 2008. február 7. 17:45 | Válasz erre: 4663 |
fuuu, hat lehet, sõt biztos, hogy nem értek hozzá eléggé :-) de az elsõ lanckerékhez csak szereléssel lehet hozzáférni FZ600 esetében? :-)
|
krisztian.fz6 | 4672 | 2008. február 7. 17:41 | Válasz erre: 4670 |
Ecset, brigéciol, majd slaggal lemosni a láncot, esõ után vagy indulás elõtt spray, és soká szolgál a lánchajtás, nem kell ide semmi más.
|
krisztian.fz6 | 4671 | 2008. február 7. 17:39 | Válasz erre: 4668 |
Hamarabb kimosná az a sok kence amit rákensz a láncra a csapok közül a zsírt.
|
karu | 4670 | 2008. február 7. 17:39 | Válasz erre: 4667 |
Mert te trehány vagy csak ami látszik elven takaritassz.
|
krisztian.fz6 | 4669 | 2008. február 7. 17:38 | Válasz erre: 4668 |
azért nem motorozol ha esik az esõ, inkább megvárod amíg eláll. :-))) Dehogy megy be, miért menne be??? |
karu | 4668 | 2008. február 7. 17:37 | Válasz erre: 4665 |
És a brigeciolt vizzel lemosod az bemegy a csapok közé az gáz.
|
krisztian.fz6 | 4667 | 2008. február 7. 17:34 |
Én lánmccserekor takarítottam ki a kislánckerék mögül a ganéjt, több mint 40 ezer km ganaja. :-)
|
polo | 4666 | 2008. február 7. 17:28 | Válasz erre: 4664 |
Nem árt néha lepucolni! :) Brigéciol (vagy kinek mi tetszik), ecset, rongy. |
polo | 4665 | 2008. február 7. 17:25 | Válasz erre: 4663 |
Az elsõ lánckerék környékére tényleg érdemes néha ránézni. Megreked a sok trutyi. Még darázs tetemet is találtam. :D Én brigéciolt használok, nekem bevált. |
karu | 4663 | 2008. február 7. 17:18 | Válasz erre: 4656 |
A láncápolással kapcsolatban vanegy két javaslatom van aki brigeciollal tisztitja biztos jó az is de én mást ajánlok. Ecset foltbenzin átmosod,utána foltbenzines ronggyal áttörlöd, a hátso lánckereket és a felnit lakkbenzinnel vagy petroleummal átitatott ronggyal mertez nem párolog olyan gyorsan. Ha a felni foltos marad töröld át WD40nel vagy müanyag ápolóval. Évente legalább egyszer le kell szedni a kisfogaskerék dekliét mert oda is berakódi a kosz. Utána a lánc és a kerék közé berakok egy papir lapot ugy fújom meg a sprayvel igy a felni tiszta marad. AZ ÉN KEDVENC ANYAGOM MOTUL FACTORY LINE. |
polo | 4662 | 2008. február 7. 14:34 | Válasz erre: 4659 |
Ilyesmire gondoltál? http://totalbike.hu/magazin/hirek/?main:2008.02.04.&341425
|
Eyesis | 4659 | 2008. február 7. 14:26 |
Tud valaki kepeket ICON Aircraft projectrõl? Elvileg ilyen motor szerû repülõket gyárt...
|
polo | 4658 | 2008. február 7. 14:25 | Válasz erre: 4657 |
Te csak ne szólj semmit a fekete felnikkel! Az én piros színû, polírozott szélû (fujjj de utálom) felnijeimet egy élmény tisztogatni. Nem cserélünk? :P Az új gumijaidat még megvárom! :D
|
Eyesis | 4657 | 2008. február 7. 14:08 | Válasz erre: 4656 |
vagy csokálló felnik kellenek :-) amirõl csak úgy lepereg minden kosz, de fõleg a lancspray :-)
|
polo | 4656 | 2008. február 7. 14:04 | Válasz erre: 4655 |
Csak picit tisztogatni??? Vigyázz, mert mindjárt jön a Karu és kapsz a fejedre! :D Végre piacra dobhatnának egy olyan láncspray-t ami maradéktalanul a rendeltetési helyén marad. Vagy a felnire kerülve egyszerûen elpárolog. :D |
Eyesis | 4655 | 2008. február 7. 13:42 | Válasz erre: 4654 |
:-) az is megvan :-)de csak picit tisztogattam es picit kentem, hogy ne koszoljon ossze mindent egybol :-)
|
polo | 4654 | 2008. február 7. 13:34 | Válasz erre: 4653 |
Ha megtisztítottad a láncot akkor motorozás elõtt kéne lefújni nem? ;) Ha nem követlenül indulás elõtt fújod le hanem elõtte akkor van ideje picit "száradni" és nem a felnin, ill. környékén köt ki a szmötyi.
|
Eyesis | 4653 | 2008. február 7. 10:54 | Válasz erre: 4652 |
hat most hetvegere eso nelkuli 7-10 fokot josolgatnak... ebben az idoben azert jol feloltozve lehet egy 20-30 percet mocizni :-) utana befujni a lancot :-) csak hogy erezze a moci, hogy szeretem ;-)
|
TeeJay | 4652 | 2008. február 7. 10:51 | Válasz erre: 4651 |
Alakul. :-) Viszont ha minden igaz nem kell sietni az összeszereléssel... :-( Takony idõ van/lesz még egy ideig. |
Eyesis | 4651 | 2008. február 7. 10:47 | Válasz erre: 4650 |
hat most ugy all, hogy le van brigeciollal takaritva a hatso felni es a lancos fem :-) le van mosva az egesz :-) van egy szep feketere fenyezett fejidomom Tatabanyan :-) ami szombaton kerul fel BPre :-) es akor szerelem ossze :-) tekintva hogy eso mentes 10fok varhato... szeirntem megyek is utana vele egy kis kort :-) aztan mar csak a matrica :-) es esetleg egy miniindex (lehetoleg feketitett buraval :-) ) na meg szurke karikat is akarok a felnire :-) es nemsokara jon az uj gumipar is :-) jippi :-) |
TeeJay | 4650 | 2008. február 7. 08:41 | Válasz erre: 4649 |
A tiéd össze van már rakva? Mintha fényezést emlegettél volna...
|
Eyesis | 4649 | 2008. február 6. 17:11 | Válasz erre: 4639 |
bizony, hogy szép! asszem este én is letkarítom az enyém... bár félek ilyen csillogos nem lesz utána sem :-)
|
krisztian.fz6 | 4645 | 2008. február 5. 16:20 | Válasz erre: 4640 |
Nem, nem azt mondtam hogy ronda, csak az a piros féknél lévõ vas nem tetszik, a többi tetszik. Megjött az alkatrész, pénteken estefelé viszem a cumót, légy otthon, és legyen nálad jó sok pénz!! |
pepino | 4644 | 2008. február 5. 16:11 | Válasz erre: 4643 |
Karu !! Szia .-))) Ez a csizma BÖRböl készült,nekem már volt a kezemben és hidd el ,hogy nem olyan si bakancs szerû .-))) |
karu | 4640 | 2008. február 5. 14:53 | Válasz erre: 4639 |
Krisztián szerint ronda csak az övé a szép mert az sses mert az fazer az enyém meg naked.
|
polo | 4638 | 2008. február 4. 16:50 | Válasz erre: 4637 |
Én smx-et vettem 40-ért. Idáig nagyon kényelmesnek bizonyult, remélem így is marad. Az elõzõ csizmám 4 év alatt eléggé megtágult, lötyögött benne a lábam. Most meg az a furi, hogy alig bírom mozgatni. :D Azért nagy reményeket ne fûzz a kiállításhoz, akad jó vétel, de nem viszik túlzásba. Inkább a sokszínû kínálat kecsegtetõ, nem kell bejárnod a fél világot, ha több gyártó termékére is kíváncsi vagy, minden egy kupacban van. :) |
Eyesis | 4637 | 2008. február 4. 15:47 | Válasz erre: 4636 |
hat azert 50 is sok nekem egy csizmara :-D motorkiallitason is csak 10-20 % akciok lehetnek nem? 40-50 ritka, mi? :-) mindenesetre mini indexet akkor majd ott veszek :-) |
polo | 4636 | 2008. február 4. 15:16 | Válasz erre: 4635 |
Az akciós Alpinestars csizmák 40 és 70e Ft között mozognak. Amit elõször kinéztem (sajna nem volt jó) pl. 75-rõl volt 50-re leárazva. Érdemes megnézni a kínálatot. Ezen kívül van még Swift csizmájuk is 30-ért. Sajna a honlapjuk fejlesztés alatt van, de itt: http://www.motorinfo.hu/prodls.php?pcid=1131 körül tudsz nézni. Azt nem tudom, hogy van-e 47-es csizmájuk. Ha még nem égetõen sürgõs akkor várd meg a Motorkiállítást http://www.motor.hungexpo.hu/linfo , ott egészen jó akciós cuccokat lehet kifogni. ![]() |
Eyesis | 4635 | 2008. február 4. 14:44 | Válasz erre: 4634 |
na akkor oda elnezek... de vajon lesz 47es csizma? :-) amugy milyen arban mozognak igy akciosan a csizmak? olyan kene aminek van bokaprotektora... ruhat meg nem akarok venni, mert epp fogyokurazok :-D :-D
|
polo | 4634 | 2008. február 4. 11:26 | Válasz erre: 4631 |
Ha csizmát keresel érdemes benézni a Pardiba (1095 Budapest, Soroksári út 48-54.) a Nemzetivel szemben, egész jó akcióik vannak Alpinestars cuccokra. Két hete én is beneveztem egy újra.
|
mexikana | 4632 | 2008. február 4. 10:18 | Válasz erre: 4625 |
....azért nem mentem az elefántos túrára ,mert reggel hideg volt és fékbetét meg sisak nélkül azonnal kiváncsiak lettek volna a rendör bácsik rám....)))))
|
Eyesis | 4631 | 2008. február 4. 10:06 | Válasz erre: 4629 |
miért csak a kék csizmából van 47es? :-( fenébe, 3 fekete 1 kek, es csak a kekbõl van 47 :-( pedig kene egy csizmat vennem... de feketet :-) |
Eyesis | 4630 | 2008. február 4. 10:00 |
Haho, ide süssetek :-) http://www.youtube.com/watch?v=Y9GHkXP7WH4 aztán http://www.youtube.com/watch?v=dBuvSErSFyI és még végül: http://www.youtube.com/watch?v=OXSP0dBtHns na még egy http://www.youtube.com/watch?v=6rnVMkdvoVM Remélem nem utáltok ki a fórumról emiatt :-) Mellesleg kész a fejidomom festése :-) 10k lett csak :-) |
karu | 4625 | 2008. február 3. 21:26 | Válasz erre: 4620 |
Akkor mi a francnak jelentkeztél a Német túrára már Pestnél lefagytál volna a motorról még jó hogy a Kálmán szétszedte !
|