| som | 23742 | 2008. október 9. 22:15 | Válasz erre: 23736 |
|
Hali! Én nem tudok senkit. Sztem Oszinak lesz igaza, kinn jobb árat kapnál érte. Most nézem a neten, itt Sopronban ajánlottak egyet papírok nélkül 100 000-ért. |
| ziksz4 | 23741 | 2008. október 9. 20:21 | Válasz erre: 23740 |
|
Te még nem hallottad?? Jön a nagy gazdasági világválság!!!! :-))))) |
| oszitrek | 23739 | 2008. október 9. 19:12 | Válasz erre: 23738 |
|
Majd visszaviszi akinek kint kell... Pl hirdesd meg a mobile.de -n... |
| totalcarman | 23738 | 2008. október 9. 18:05 | Válasz erre: 23737 |
|
az oké de már honosítva van.Mostmeg vigyem vissza?
|
| oszitrek | 23737 | 2008. október 9. 17:38 | Válasz erre: 23736 |
|
Szerintem itthon nem fogsz érte jó árat kani. Én inkább külföldön hirdetném...
|
| totalcarman | 23736 | 2008. október 8. 21:53 |
|
errõl jut eszembe ha ezt el tudnám adni akkor tudnék venni big one-t nem tudtok valakit akit érdekelhet? |
| totalcarman | 23734 | 2008. október 8. 17:32 | Válasz erre: 23733 |
|
na én megcsináltam volna az ss-t az enyémen is volt mit csinálni mire késsz lett. sajnálom hogy nincs meg. A cb nem tetszik annyira mert az álló hengeres. de biztos annak is megvan a feeling-je. |
| som | 23733 | 2008. október 8. 08:45 | Válasz erre: 23719 |
|
Szia! A tippet köszi! Az SS 50 sztem már nem lesz meg. Utoljára a haver szétkapta, h. felújítsa, aztán még rosszabb/gyengébb lett. Elkúrták a hengerfúrását. Aztán eccercsak eltûnt belõle a 3.meg az 5.sebesség. Én akkoriban ETZ-t vettem, aztán '88-ban berángattak katonának. Azóta nem találkoztam velük. ELLENBEN idén júni körül autóból láttm egy 50-es CB-t Kapuváron!!! Piros-vajszínû volt, meg olyan rövidebb-tankos, mint tán a Tied, csak nem tudtam leszólítani a tulajt. Nálam akkor jött a dili, h. veszek magamnak egy kispöcs CB-t a nagy mellé. Mindenesetre a kapuvári kocsmákban már kerestetem a tulajt, de egyenlõre semmi. Viszont ez a gép túl jól nézett ki (totál gyári állapot, gyönyörû krómozás) ahhoz, h. csak úgy, reális áron meg lehessen venni. Remélem látom még. Minden jót, széles utat! |
| Motogirl | 23730 | 2008. október 8. 00:01 | Válasz erre: 23720 |
|
Na kérem szépen vannak itt élmények..!!! Csak a harapófogót kellett elõvenni, hogy szóra bírjunk Benneteket!:)) Én is dobok fel pár képet a vasárnapi tekergésrõl!
|
| biker66 | 23729 | 2008. október 7. 21:24 | Válasz erre: 23706 |
|
Köszi Ziksz, benned bízhatok, úgy látom. Remélem, csak átmenetileg Hondátlanítottad magad! Elõre is köszi a képeket! A hétvégén talán lesz idõm kipróbálni! Ma a hátsó rugó felsõ szilentjeit cseréltem egyébként, meglepetésemre pont jó bele a Simson!!! valamelyik ilyenje 2 db 150 Ft!
|
| Gumpi | 23728 | 2008. október 7. 21:09 | Válasz erre: 23727 |
|
Neem! Még jó, hogy csak a "sors furcsa fintora" és nem a miénk kísérte mondjuk a búcsúzásodat ott a kocsma elõtt. Csak ennyi. |
| Gumpi | 23726 | 2008. október 7. 20:22 | Válasz erre: 23722 |
|
cserye! Még jó, hogy csak a sors furcsa fintora és nem a miénk...!!! :) |
| cserye | 23722 | 2008. október 7. 19:58 |
|
Jaja, egyet értek Oszival, fasza volt! Még jó h aznap este nem mentem melózni ugyanis szóltam fõnöknek h "hasmenésem" van így otthon maradok. A sors furcsa fintora h már fehérvár után éreztem h vmi nincs rendben a hasammal... Eljött a búcsúzkodás ideje Környén az egyik helyi kocsma elõtt, faszán körbeálltak engem a mocikkal, rámjött a fosás (amit persze csak alibi dumának szántam a kedves fõnökömnek), esélyem nem volt gyorsan hazaérni, még ki kellett szabadulnom, Mire ez megtörtént vna jött egy olyan hosszú kocsisor amekkorát még ember nem látott mióta világ a világ!!! Nagynehezen hazaértem de már majdhogynem beszartam. Így bukóban, bõrcuccban rohantam be a házba, édesanyám aranyosan megkérdezi: -Olyan jó volt majd be szarsz? Kiegészítettem: -Majd be fosok!!!! Így az utolsó utáni pillanatban is, de sikerült megközelítenem a bázist! HAPPY END!!!!!! |
| cserye | 23721 | 2008. október 7. 19:57 |
|
Jaja, egyet értek Oszival, fasza volt! Még jó h aznap este nem mentem melózni ugyanis szóltam fõnöknek h "hasmenésem" van így otthon maradok. A sors furcsa fintora h már fehérvár után éreztem h vmi nincs rendben a hasammal... Eljött a búcsúzkodás ideje Környén az egyik helyi kocsma elõtt, faszán körbeálltak engem a mocikkal, rámjött a fosás (amit persze csak alibi dumának szántam a kedves fõnökömnek), esélyem nem volt gyorsan hazaérni, még ki kellett szabadulnom, Mire ez megtörtént vna jött egy olyan hosszú kocsisor amekkorát még ember nem látott mióta világ a világ!!! Nagynehezen hazaértem de már majdhogynem beszartam. Így bukóban, bõrcuccban rohantam be a házba, édesanyám aranyosan megkérdezi: -Olyan jó volt majd be szarsz? Kiegészítettem: -Majd be fosok!!!! Így az utolsó utáni pillanatban is, de sikerült megközelítenem a bázist! HAPPY END!!!!!! |
| oszitrek | 23720 | 2008. október 7. 18:35 | Válasz erre: 23710 |
|
Szóval! Azért is jó, h te írsz, mert te még kicsit "külsõ" szemmel látod a mi fajta gurulásunkat. :) Az én szemszögembõl: Móron találkoztunk ahova már kicsit nagyobb tempóval érkeztem, mert szokás szerint késésben voltam. :) Itt persze elsõ dolog fogad, h Sanyi elhagyta a kipubilincsét... :) tanakodtunk mi legyen. Bementünk Fehérvárig, tankoltunk, a kipukötözést rábíztam a megfelelõ emberekre, és én elmentem bizniszeltem 1et 1 keresztezõdéssel arrébb. Már visszafelé a Csókakõi elágazásig is tempóztunk párszor. Aztán ott fordultunk Zirc felé. Ott hamar rá kellett jönnöm, h túl puha a hátsó telóm, mert az 1ik kanyart majdnem ki1enesítettem. Mondom erre rá kell állítani. Megcsinálva. Aztán kanyargás Zircig, figyeltem magam elött Gumpi-t, h hogyan koptatja a gumijai szélét. :) Zircnél megálltunk a Vic-el tankolni, a többiek addig mentek tovább Béb felé. Hamar utol is értük õket, aztán el is mentünk mellettük, mert ott lehet rendesen kanyarogni. Csizma leért, lábtartó leért, kipufogó leért, majrécsík eltûntetve... :) Célok elérve. Irány Pápa, ott találtunk egy egész jó pékséget. Megkajáltunk, és gurulás tovább Sümeg felé. Itt tapasztaltuk elsõnek a Hayabusa elõnyeit. 6 sisak is ráfér... :))) A várba az árak miatt nem mentünk be, még jó, h felgyalogoltunk odáig... :) Utána száguldoztunk kicsit a Szigligeti várig. Meglestük a várat 300Ft-s beugróval. Ott megint kipukötözés elsõsegélycsomagból... :))) Meg a japók el akartak rabolni egy kutyát, sztem meg akarták enni... :))) Onnan húztunk Veszprémbe a mekibe kajálni. Sajnos most nem voltak jó pultos csajok, de kárpótlásnak a Vic-el kaptunk 1 másik jó látványt, mert jó helyre parkoltunk... :) Onnan 8-ason Fehérvárig, ahol én nem száguldoztam, a többiek eléggé... :) Aztán Majk felé haza, ahol rájöttem, h minnél gyorsabban megyek annál jobban látok a párásodás miatt, úgyhogy kicsit megléptem mindenkitõl... :))) itt is volt 1 jó sztori. Elhúztam rendesen...az utolsó egyenesben ment két autó elég nagy távokkal közöttük, az 1iket megelõztem, de mondom a keresztezõdés mindjárt itt van, elötte van 1 buszmegálló. Mondom oda indexelek, és megvárom a többieket. Erre aki a hátam mögött jött autós az is besorolt a buszmegállóba... :))) Nézem mondom ez mit csinál? Vagy mit akar? Intek neki, h menjél...addigra megjöttek a többiek is, erre az autós elindul és lefullad... :) Hát röhögtem kicsit. Aztán száguldoztunk megint 1et Környéig, ott búcsúzás, és irány haza. Sztem nagyon jó kis gurulgatás volt ez... :))) |
| totalcarman | 23719 | 2008. október 7. 17:58 | Válasz erre: 23709 |
|
www.cmsnl.com on keress rá a motorodra ott vannak robbantott rajzok. ss50 nagyon ritka itthon.én még nem is láttam másikat. nem tudod hova adta el? mert érdekelne.Tudom 25 éve volt de hátha:) |
| oszitrek | 23716 | 2008. október 7. 17:32 | Válasz erre: 23707 |
|
Nem is alszoook... :)))) Csak nem tudok róla sokat mondani.. :)
|
| oszitrek | 23715 | 2008. október 7. 17:30 | Válasz erre: 23701 |
|
Na! ezt lehet nevezni túrázásnak.. :) Meg motorozásnak is... :)
|
| oszitrek | 23714 | 2008. október 7. 17:29 | Válasz erre: 23695 |
|
Már jó lenne azokból a poharakból inni a sört.. :)
|
| cserye | 23713 | 2008. október 7. 17:21 |
|
Gumpi beszámolójáról csak annyit, hogy Cserye motorjának a kipufogó lezáró sapi popszegecsei nem bírták a túlzottan intenzív (inkább így fogalmaznék:D) alapjáratot :) Úgyhogy Sanyika állhat neki kiput szögelni... És sikerült bebizonyítani hogy a hosszban félbevágott lábtartó is leérinthetõ a kanyarokban, meg a bukócsõ is... Jó kis túra volt, köszönöm én is a lehetõséget! (Köszi Mutter! Cupp) |
| Motogirl | 23711 | 2008. október 7. 10:45 | Válasz erre: 23710 |
|
Köszönöm!! Na most már legalább némileg képbe kerültünk!! A lényeg, hogy Mindenki jól érezte magát és egy jót motoroztatok! Macitesó annyira nem bõbeszédû, úgyhogy Tõle már kérni sem mertem egy élménybeszámolót!! :)))))
|
| Gumpi | 23710 | 2008. október 7. 09:22 | Válasz erre: 23705 |
|
Nem gondolom, hogy nekem kellene beszámolót írni a gurigáról, mint a leg újabb csapattagnak, de talán nem veszik le érte a fejemet. Amúgy sem beszámoló, csak egy-két sztori? Az úticél, Sümeg. Várlátogatás. Mondhatom a várvédõk a mai napig elszántan védik a várat! Ugyan már nem szakállaspuskával, hanem ezer Ft körüli belépõjegyárakkal. Szerintem elég hatásos. Ami a motorozást illeti. A tempó: Egyenesekben kb. tökgáz, gyorsulás az egyenes végéig- így a sebesség gyakorlatilag az egyenes hosszától és a motor képességeitõl függ. Úgy az egyenesek felénél, amikor azt hittem, hogy már rohadtul tépek, gajan rendszeresen 30-40 -es seb.különbséggel elhúzott mellettünk, hogy tudjuk, hogy ott van. Természetesen utassal, hogy még jobban bosszantson. Kanyarokban meg csúszáshatár közelében. Egy pár mm-t sikerült is faragnom a rinyacsíkból. Ja! Az egyik pihenõnél a hátsógumikat nézegettem és meg kellett állapítanom, hogy az enyémen lévõ r.csík vastagsága /jó 20 mm/ lehet több, mint négy társamé összeadva.Ekkor kezdtem gyanakodni, ez nem az a nézegetõs túratempó lesz, amihez szoktam. Beigazolódott. Hogy, hogy nem, cserye barátunk kipuja egyszer csak lelõtte a dobvéget. Biztos nagyon alacsony volt az alapjárat, vagy mi? Szigligettõl aztán annyi is lett a nagy õszi csendnek . Pár varjú biztos lefordult az útmenti jegenyefákról az infarktustól. Mondhatom ez a dolog cseppet sem lassította le cseryet, sõt mint tudjuk a hangosabb motor egybõl erõsebb is lesz és ezt le is kellett ellenõrizni rögvest. Viszont szerencsésen hazaértünk, ami a leg fontosabb szempontok egyike. Remélem lesz még közös akciónk. Messze a teljesség igénye nélkül ennyi. /Így is hosszú!/Csak Motogirl kedvéért! |
| som | 23709 | 2008. október 7. 08:44 | Válasz erre: 23698 |
|
Köszi a választ, igazad van! Legkézenfekvõbb: vatera, 4400 Ft+ Postak. Mingyá beregelek, meg leütöm, ha lesz idõm. Csak aszittem, gyorsabban is megy, mint a postán küldött csomag. Még annyit kérdeznék: Látom, Te is foglalkozol korabeli, Twin Hondával. Ezeknek a fõtengely/hajtókarcsapágyai cserélhtõ, bronz/réz csészék lehetnek, vagy fixek? Valami picit zakatol belül, és engem zavar. Ez a másik motorod, az SS 50 meg haláljó! Épp most számolom, 25! évvel ezelõtt, egy nagyon jó havernak volt hasonló, a nyújtottabb tankosból. Nekem akkoriban Simson volt, néha cseréltünk. Teljesen más világ!:-)))) Alig ment már szegény SS, a végét járta, nade az a hang!!!! Akkor erre nem létezett más 1 hengeres 4 ütemû.... Félelmetesen jó volt. Ennyit a nosztalgiáról. Széleset, szárazat! |
| gajanlac | 23708 | 2008. október 7. 08:28 | Válasz erre: 23705 |
|
Csak annyi ,néha meghuzkodtuk a gázt nem kicsit .
|
| som | 23707 | 2008. október 7. 08:28 | Válasz erre: 23696 |
|
Köszi Maci Úr! Igyekeztem a pénzemhez mérten normálisat kapni. Persze, a hosszú tél alatt lehet majd festegetni, meg a vázról, lengõvilláról eltüntetni a rozsdát. Ja, meg behangolni. Mindenesetre Asszonykám próbálta, aszonta, megkérdezi, mibe kerül a vizsga.:-) Oszi meg alszik. Dehamajdfelébred, tán tud okosat! Széleset, szárazat! |
| ziksz4 | 23706 | 2008. október 7. 08:15 | Válasz erre: 23702 |
|
Szia! A mûszerfal hátulját leveszed, megkeresed a narancssárga/kék vezetéket és elvágod, majd összekötöd a barna/fekete vezetékkel. Amikor ezzel készen vagy, visszarakod a mûszerfal hátulját, beindítod a motorodat és élvezed a száguldást a 230-as végsebességig. Ha minden igaz akkor az otthoni gépemen van néhány fénykép a szétbontott mûszerfalról, majd este falrakom õket. Üdv, egy hûtlen Hondás. :-)) |
| Motogirl | 23705 | 2008. október 6. 22:59 | Válasz erre: 23701 |
|
Ne csigázz Minket, egy kevés részletet elárulhatnál a gurigáról,persze ha nincs 20 évre titkosítva!!:))
|
| Motogirl | 23704 | 2008. október 6. 22:56 | Válasz erre: 23697 |
|
cserye! A Muterra számíthatsz...!! Kérdezd meg Füli barátunkat!! :))))))
|
| totalcarman | 23703 | 2008. október 6. 20:03 | Válasz erre: 23702 |
|
csak neked van belpiacos géped? valaki csak tudja melyik a amelyik:) |
| biker66 | 23702 | 2008. október 6. 19:30 | Válasz erre: 23699 |
|
Bummmmmmm! Te is kicsit bizonytalannak érzed magad, vagy mégsem jól látom? :o)
|
| Gumpi | 23701 | 2008. október 6. 17:02 |
|
Hát, állat volt ez a sümegi guriga, amit gajanlac /#23655/ hirdetett meg anno. Nem gondoltam volna, hogy még az idén részem lesz ekkora motoros élményben. Ez után a túra után- talán elõször- tényleg úgy éreztem, hogy "na mára elég volt a motorozásból". Kösz a szervezõnek és a résztvevõknek!
|
| totalcarman | 23698 | 2008. október 6. 10:16 | Válasz erre: 23695 |
|
annyit tudok mondani hogy ne a 250hez hasonlítsd mert az máár a 400as blokkja csak kisebb hengerrel. ja és ha bármi kell az ebay on.találsz szervízkönyvet róla.Ha meg akarod tartani mindenképpen megéri megvenni.Nemrég rendeltem egy ismerõsömnek.12ezerbe állt meg de csomagolt csikorgó új volt.De pl magamnak 5ezerért sikerült rendelnem. ebayból meg nézd végig az összeset kezdve a de,uk,nl,fr stb. |
| cserye | 23697 | 2008. október 6. 09:40 | Válasz erre: 23692 |
|
Köszönöm szépen hogy valaki végre mellém állt!
|
| mackotestver | 23696 | 2008. október 6. 08:01 | Válasz erre: 23695 |
|
Csüsz! Igy képrõl naon egybe van,szép!:)Oszi az adatmágus,és a szervizmanualos köztünk,ha õ nem tud segiteni,más se!!! |
| som | 23695 | 2008. október 5. 22:53 |
| biker66 | 23694 | 2008. október 5. 22:50 |
|
Az enyém meg 185-nél mintha falnak menne-de addig nyújtja a karom- apropó, vajon melyik drótot kellene elvágnom? A pirosat, vagy a kéket? :o)
|
| totalcarman | 23693 | 2008. október 5. 22:05 | Válasz erre: 23691 |
|
ja ezt hagyuk ki hogyan motorozik ezt az átépítés témát csak azért dobtam föl mert gondoltam errõl mindenkinek van véleménye. viszont abban biztos vagyok hogy a cbr 1000f magasabban adja le a max nyomatékát.Úgyhogy amit felül nyersz lóerõben azt alul elbukod nyomatékban.De hát ez törvényszerû. ennek a motornak asszem nem az a lényeg hogy mennyi a vége de attól még tuti gyakran megnézném ha lenne:) A volt r 6osom megfutotta a 274 et semmi tuning nélkül.Ehez képest egy csupasz motor úgyis lemarad.Hiába 1000es vagy akár 1.3as. |
| Motogirl | 23692 | 2008. október 5. 21:53 |
|
Sziasztok! Meggyüttünk a túráról!! Az idõ szép naposra sikeredett, de egész végig olyan szél volt, hogy majdnem odébdobált minket, pedig én sem vagyok egy nyírfa termet..!:))A halászlé még mindig Isteni, ha egyszer eljöttök felénk délre, elviszlek Benneteket is oda, egy Magyarok lakta településnézõvel összekötve! Az elõzõ témához csak annyit, szólnék, hogy a normál tempóm Nekem is a 100-120 km/h, de amikor begurul a zizi a fejembe hasonlót megyek mint fiatal cserye barátunk!!De persze nem eszementen! :))És talán ez rakja fel az i-re a pontot egy-egy túra alkalmával!
|
| cserye | 23691 | 2008. október 5. 20:44 |
|
Az meg szerintem mindenkinek a szíve joga hogy hogyan motorozik. Lehet humorizálni azon hogy szoktunk 200-al menni, meg nem nagyon tartjuk be a KRESZ-t. Van aki így szereti, és mindaddig amég csak saját magát veszélyezteti... És egyáltalán miért lenne szégyen megnézni hol a végsebesség? Ez egy olyan dolog: van aki így, van aki úgy szereti. Szóljatok le nyugodtan mert nem 70-nel szoktam közlekedni... |
| cserye | 23690 | 2008. október 5. 20:31 | Válasz erre: 23683 |
|
Olvasd el légyszíves még 1x azt a kommentet amit ezzel bíráltál! Ha jól olvastam beleírtam h nem tudja felvenni a bárdot a MAI gépekkel! Amik lehetnek 600-asok meg 1000-esek is. Tényleg tunyul 120 felett! A Cb 400-asom még ehhez hasonló sem volt. De ezt Te is nagyon jól tudod! A japán csávóról meg csak annyit hogy minden klappol rajta ez így van, csak nem a mi pénztárcánkhoz klappolta mondjuk a gumikat amit a 18as kerekekre igen borsos összegért tudunk csak megvenni. A motorikus téma meg tényleg nagy klapp, 1000F cuccok vannak lebutítva. Amit ha visszaokosítassz kapsz egy sportmotort túra külsõvel. Mert ugye az 1000F-eket is ferdeszemû Japán csávók izzadták ki. És azokon is évekig dolgoztak...
|
| ziksz4 | 23689 | 2008. október 5. 17:09 | Válasz erre: 23686 |
|
Ammatõõõõrrr!!! :-)))))))) Mondjuk magamra még csak ezt sem mondhatom, mert nem szoktam tartósan 150-160-at menni(legfeljebb autópályán, de az ritkán van), és a kényelmes az 100-120-nál van nekem. Bevallom hogy a végsebességet már kipróbáltam mert azt minden motoromnál megteszem, de utánna már többet nem érdekel.:-)) Errõl a szentkutas dologról mondhatnál egy kicsit többet is. |
| mackotestver | 23688 | 2008. október 5. 16:26 | Válasz erre: 23687 |
|
És most megyek: Gyakorolnom kell egy picit! Bólya,stb!:):):)
|
| mackotestver | 23687 | 2008. október 5. 16:22 | Válasz erre: 23686 |
|
És,hogy nekem nincs tunnning benne,és a kerék is 18:):):) Ezek a dolgok már olyan égõk mára!Phúj! Rájöttem van egy nagy sza.om amit motornak hivok,és a tudásom mit sem ér!!:):):):):) |
| mackotestver | 23686 | 2008. október 5. 16:16 | Válasz erre: 23685 |
|
Szeva!:)Hát tudod a templomromok már csak téged várnak,legalább is a dunántúliak!!:):)Jövõ évi program a magyarországi szentkutak megnézése,ha érdekel,és lealacsonyodsz hozzánk!!:):):)És igen szégyelem:):),hogy a motorral tartósan 150-160 ami megyen,és a kényelmes 130!!!És hogy még a motor végét sem mértem soha!:):)És,hogy nekem nincs szélvédelmem sem,és az utak amerre járok olyan szarok!!!Lehet,hogy ez csak a korom miatt van,de soha sem mondtam,hogy tok motorozzzni!!:):):)
|
| ziksz4 | 23685 | 2008. október 5. 14:22 | Válasz erre: 23684 |
|
Hová sietnél annyira? A templom romok több száz éve ott vannak a helyükön, egy kis idõt még várhatnak amíg mindegyikhez odaérsz. :-) 180-200-nál pedig nem veszed észre azokat a szépségeket amikért érdemes útrakelni. |
| mackotestver | 23684 | 2008. október 5. 13:29 |
|
Bölcs hozzászólás az elöttem elhangzott!Félénk lévén én töröltem a hasonlómat!Bár félve megjegyzem olyanokat irtok,hogy kimentem és többször körbejártam az enyémet biztos az e aminek látszik!!/De az!/ Egy 1000cm3 bigone!!! Visszaolvasgatva pedig még arra is rájövök,megkell tanulnom motorozzni, 180-200?? :):):):):):):):):):):)
|
| fülemüle | 23683 | 2008. október 5. 09:42 |
|
Cserye azért néha olvasd vissza miket írsz. Nehogy má' 120 felett eltalicskásodjon egy 1000ccm-es motor! A CB400-ad az akkor milyen volt 120 felett? Tuning meg azért kell bele, mert a ferdeszemû japán csávó évekig dolgozott azon, hogy minden klappoljon rajta, aztán utána a magyar gyerekek megcsinálják a frankót. |
| cserye | 23682 | 2008. október 5. 09:21 | Válasz erre: 23677 |
|
Így van, 100ra vhogy így gyorsul. 200-ig nem tudom biztosra mert 180as óra van az enyémen. 230 a vége, múltkor Oszival lemértük. Meg hát igen, nem nádszálkisasszony a téma a maga 270 kilójával :) Ezért kell a tuning.
|
| totalcarman | 23679 | 2008. október 5. 00:40 | Válasz erre: 23678 |
|
Jó utat!!Kevés rendõrt! Én meg befejeztem ma ezt: |
| Motogirl | 23678 | 2008. október 4. 23:27 |
|
Sziasztok! Vasárnapra jó idõt ígérnek a felhõvadászok, úgyhogy kis csapatunk nyeregre pattan és levágtatunk Horvátországba és megnézünk egy pár magyar lakta települést, persze a szokásos isteni halászlézásunk kíséretében! Túl melegünk nem lesz, de a téli szerkót felrántjuk és máris a dolog megoldva!Remélem az összes lenti rendõrnek más dolga lesz, mint az út mentén leselkedni, de majd betartjuk a betartandókat és nem akad össze a bajuszkánk!Jóéjt!
|
| totalcarman | 23677 | 2008. október 4. 23:18 | Válasz erre: 23676 |
|
na méég lebeszélsz róla. azt hittem azért 200ig dinamikusan gyorsul. mennyit tud 200ra? gondolom a százat 3-4mp között megfutja. 100paci azért nem kevés bár nem túl könnyû ez a gép. |
| cserye | 23676 | 2008. október 4. 20:12 |
|
A kormánycsutka meg sztem azért lenne szar mert túl sportos feelinget ad neki, pedig nem az... Mint teljesítmény mint kényelem szempontjából. Bár a kuki tudja a kezelhetõségén mennyit javít/ront. A tuning meg zárójelben mondom, ráfér. Mert így nem nagy durranás, nem tudja felvenni a csatabárdot egy "mai" géppel. De ne is várjuk el tõle! 100-120-ig jó, húz mint állat de utána kicsit eltalicskásodik. Tuninggal persze a talicskásodás kiküszöbölhetõ egy darabig. Oszié az enyémhez képest más motorkerékpár. (de már nem sokáig :D )
|
| cserye | 23675 | 2008. október 4. 20:00 | Válasz erre: 23671 |
|
Szerintem a súlypontja tök átlagos még 18as kerekekkel is, bár a 17es után furcsa egy kicsit (nekem 400as cb-m volt ezelõtt) , jobban kell dolgozni kanyarban és a hirtelen manõverek nehezebben kivitelezhetõk. Inkább úgy fogalmaznék hogy nem magas a súlypontja 18as kerekekkel hanem 17essel túl alacsony. Csak megszokás kérdése az egész, de én is 17es kerekeket rakok fel amint találok jó árban külföldön! Erre k*rva szar gumit venni. A súlypontmegszokás meg jön majd magától. Amikor mentem Oszi bringájával furcsa volt 180-nál úgy kanyarodni mint a mesében :) Más... Ennyi... (talán kicsit jobb is)
|
| cserye | 23674 | 2008. október 4. 19:25 |
|
(azt még nekem tesznek kétértelmû buzis megjegyzéseket...) :)) Ugye, CSÓKOLOM! :D |
| mackotestver | 23673 | 2008. október 4. 16:57 | Válasz erre: 23672 |
|
ÁÚÁÚÁÚ!Beszél hozzám,üzit küld!! :):):)
|
| fülemüle | 23672 | 2008. október 4. 12:39 | Válasz erre: 23670 |
|
"http://www.youtube.com/watch?v=neex0PAVOn4&feature=related" Amíg távol leszek, ezzel érd be:-)))))) Csók picim.-)) |
| totalcarman | 23671 | 2008. október 4. 10:45 | Válasz erre: 23661 |
|
Na tök jól néz ki csutka kormánnyal.Gondolom lejebbteszik a telószárakon a kifliket és akkor már rá lehet tenni a kormány csutkákat. Köszönöm az infót. esetleg olyan képed nincs amin oldalról van 17es kerékekkel?Azt hallottam hogy kicsit magas a súlypontja. Nem célom a tuningolás.Csak alább olvastam hogy cbr 1000f karbit tesznek rá. |
| mackotestver | 23670 | 2008. október 4. 08:16 | Válasz erre: 23669 |
|
Drága vagy szivem,!Boldogságom határtalan!:):) Én már azt hittem minden elmúlt köztünk!!:):):):):) |
| fülemüle | 23669 | 2008. október 3. 20:11 |
|
Macitesónak soxeretettel:-)))))))))))))))))))))) "http://www.youtube.com/watch?v=IZLbF0DvfxE&feature=related" |
| cserye | 23668 | 2008. október 3. 14:35 |
|
Fú, kisütött a nap, megyek gurulok egyet hamargyorsan! Minden jót nektek! CSÓKOLOM! |
| cserye | 23667 | 2008. október 3. 14:27 | Válasz erre: 23666 |
|
Majdnem leestem a székrõl amikor megláttam hogy mikor születtél... Bazz, nagyon meglepõdtem (kicsit ég is a fejem) Több mint 16évvel vagy idõsebb nálam! Bazz... Simán letagathatsz egy tizest mondjuk! Na nem udvarolok, ez egy komoly motorosfórum nem holmi lovechat! :DD Akkor mától csókolom! :))) CSÓKOLOM!!!!! |
| Motogirl | 23666 | 2008. október 3. 11:43 | Válasz erre: 23662 |
|
Én má' öreg Tik vagyok!!! :)))) Akkó kiestem..! :))))))
|
| cserye | 23665 | 2008. október 3. 10:50 |
|
én 7cm híján vagyok 2m, de leér. Bár az utolsó 1-2cm-en mindig elbizonytalanodok h felborulok-e, de mindig leér idõben :DDDD
|
| oszitrek | 23664 | 2008. október 3. 09:28 | Válasz erre: 23663 |
|
Jah! Meg ha nem vagy 2 méter magas akkor leér a lábad rendesen... :)
|
| cserye | 23663 | 2008. október 3. 08:43 | Válasz erre: 23661 |
|
Jujj, de titokzatos vagy :D A 17-es felnit én is aláírom, sokkal jobb mint a 18-as... Bár nekem is az van de az Oszién 17-es, azzal "kicsit" jobb manõverezni meg irányítani meg minden...
|
| cserye | 23662 | 2008. október 3. 08:40 | Válasz erre: 23653 |
|
Persze h a tiéd fiú mert Te néni vagy :P Én meg a fiatal csajokat :))))) :PPP |
| oszitrek | 23661 | 2008. október 2. 23:22 | Válasz erre: 23657 |
| oszitrek | 23660 | 2008. október 2. 23:10 | Válasz erre: 23655 |
|
Jah, aki akar jöjjön!!! Mi is leszünk páran remélhetõleg...
|
| totalcarman | 23657 | 2008. október 2. 22:49 |
|
lenne pár kérdésem. persze csak elméleti síkon:) szóval hallottam hogy 17es felniket is fel lehet tenni a Big 1ra.Jó dolog?Van értelme azon túl hogy könnyebb felgumizni? Csutkakormányos megoldást láttatok már?Vann nekem egy olyan caffe racer mániám és ahoz az ilyen kormány passzol:) illetve a cbr 1000f karbival jobban megy? |
| Motogirl | 23656 | 2008. október 2. 22:31 | Válasz erre: 23655 |
|
Becsatlakoznánk, de én is emiatt raktam a szombati Horvátországi gurigát vasárnapra! No, majd legközelebb, de azért jó utat és sok látnivalót Nektek!
|
| gajanlac | 23655 | 2008. október 2. 20:49 |
|
Szombaton elöreláthatoan rossz idõ lesz igy vasárnapra tervezzük a gurulást. Mindenféle kiirás és szervezés nélkül a következõ utra :Tb-Mor-Zirc-Pápa-Sümeg-Keszthely-Badacsony-Szigliget-Balaton északi part-Veszprém-Fehérvár-Tb. Indulás 9-kor ,Érkezés még világosban. Táv : kb 400km. Dinamikus motorozás. Sok megállo:Sümegi vár,stb nézése. Érdeklödés nálam telefonon, vagy itt a forumban. |
| gajanlac | 23654 | 2008. október 2. 17:27 |
|
Nekem eddig minden jármü a haverom ,némelyik a barátom volt .Szeretni és tisztelni kell a gépeket ,mert csak ugy fognak jol müködni. |
| Motogirl | 23653 | 2008. október 2. 11:17 | Válasz erre: 23652 |
|
Hát persze...,a fiatal fiúkat szeretem!!!:)))))))))))))) Az én mocim is csávó, miért lenne a Tiéd más??:)))) |
| cserye | 23652 | 2008. október 2. 06:40 | Válasz erre: 23630 |
|
Beb*szna... Nem tudom h lehet egy motort fiúként emlegetni... Én nõként bánok vele: finoman és gyengéden :)))) Direkt kóstolgatol engem Motogirl??? :)))))
|
| Motogirl | 23651 | 2008. október 1. 22:58 | Válasz erre: 23649 |
|
Csak óvatossan a gépegységgel, nehogy baj legyen még itt az elején a próbálgatással!!Az összeszokás sztem. lényeges!
|
| oszitrek | 23650 | 2008. október 1. 21:48 | Válasz erre: 23649 |
|
Mirõl beszélsz? :))) Emlékszel szombaton Visegrádra??? :))) -Lac: Azon gondolkodtam, h hol elõzzelek meg titeket... -Vic: De ugye nem most felfelé a várhoz... :)))))))))) |
| gajanlac | 23649 | 2008. október 1. 16:55 |
|
Az XX-el talán a nyomomba érnél ! Probálgatom a busa szárnyait. Rögtön vásárlás után 290-t mutatott az ora .Probálom döntögetni .Oszi látta már hogy megy .Ma is kimentem Szár felé 280km/h 5-ben mert nem értem rá 6-ba kapcsolni meg tetüzött egy kocsi is elöttem. Szoval ilyen a Hayabusa (sólyom) |
| oszitrek | 23645 | 2008. október 1. 15:44 | Válasz erre: 23639 |
|
Na! Örülök, h neked is lett mocid. A nagy XX mesterünk megvan még?
|
| oszitrek | 23644 | 2008. október 1. 15:42 | Válasz erre: 23638 |
|
Akkor rám is irigykedhetsz, mert vasárnap kipróbálhattam... :)
|
| oszitrek | 23643 | 2008. október 1. 15:41 | Válasz erre: 23636 |
|
Mesében??? Meg Ománban mi??? :)))) Ezt kéne megvenni: "http://www.hasznaltauto.hu/2183790_honda_cbr_2004" |
| oszitrek | 23642 | 2008. október 1. 15:40 | Válasz erre: 23634 |
|
Valószínû, h az egyik hajtókarcsavarja kiesett, és leakadt a fõtengelyrõl...
|
| oszitrek | 23641 | 2008. október 1. 15:38 | Válasz erre: 23633 |
|
Én ezt nem állítanám... 954RR-rõl hallottál már??? :)))
|
| zümi750 | 23640 | 2008. október 1. 13:06 |
|
Kérdezzétek meg Szerzetes barátunkat mi a véleménye a suzukiról!!! Mert neki az van.......
|