oszitrek | 15537 | 2007. április 17. 00:12 | Válasz erre: 15525 |
A híres gsx nem is annyira jó. Egyszer már beszélgettünk errõl, h az 1ik emberkének belevert a dugattyú a szelepekbe, és megcsinálták a szakszervízbe. Még 1 hengerfej tömítés és kész. Ilyent nem fogsz a Hondánál sohasem látni...
|
oszitrek | 15536 | 2007. április 16. 23:40 | Válasz erre: 15525 |
Szia Pepe! Üdvözöllek közöttünk mindenki nevében aki nincs itt! :) |
fülemüle | 15534 | 2007. április 16. 21:36 |
Oszi, msn ma nem pálya, mert rendes ember most ér haza a melóból.-)
|
MotoCat | 15533 | 2007. április 16. 19:54 | Válasz erre: 15532 |
hát nézd, csütörtökön megyek megbeszélni a részleteket... nekem is elég furi... De úgy gondolom, megbeszélem velük, hogy ebben a két hónapban megtartom a mostani heti egyszeri melómat... és akkor úgy nincsen veszteni valóm! Egyébként ha bele gondolsz ez motiváló is lehet, hiszen 2 hónap jó teljesítmény után maradhatsz ott és kapsz fizut... Na meg persze a pesszimista verzió, 2 hónap ingyen meló, aztán szevasz tavasz.... Majd csütörtökön már okosabb leszek:) Heti 20 órás munkáról van szó, szakmámba vágó, tehát az önéletrajzomba jól fog mutatni, és ha még havi 80-90-et meg is kapnék, akkor tényleg meglenne a mocim:)))) |
jerry | 15532 | 2007. április 16. 16:27 | Válasz erre: 15529 |
Cicus! Ez büdös nekem, mint egy pálpusztai sajt? 2 hónap semmi lóvé azt majd ez meg az. Jó ez te?! |
ziksz4 | 15531 | 2007. április 16. 16:16 | Válasz erre: 15530 |
Minek, még egyel növelni a futottak még kategóriát? :-))
|
krisztian.fz6 | 15530 | 2007. április 16. 15:42 | Válasz erre: 15527 |
Jó.......azért nem kellene hanyatt esni miatta, csak egy honda, még az XJR-t se nézte meg. :-))
|
MotoCat | 15529 | 2007. április 16. 15:07 | Válasz erre: 15528 |
Szia egérke cimborám:) Hûûûûûûû, már én is nagyon nagyon várom:))) Képzeld, felvettek egy melóhelyre:) (igaz két hónap próbaidõ alatt nem jár fizu, de ha ez idõ alatt megfeleltem, akkor visszamenõleg kapok bónuszt, jutalmat, és utána már fizuért megy a dolog) tehát, ha minden jól megy, jövõre egész biztos, hogy megtudom venni, addig még akkor júniustól jogsi:) és semmi sem választhat ez az álmomtól:))) (kop-kop-kop) |
jerry | 15528 | 2007. április 16. 14:59 | Válasz erre: 15526 |
Szia Cicus! Kiváncsi vagyok, hogy te majd hogy áradozól a te motorodról! Pege! Tényleg szép a vas, nagyon eltaláltad a fekete a szín! |
ziksz4 | 15527 | 2007. április 16. 14:44 | Válasz erre: 15525 |
Üdv! Itt most leírtál mindent ami miatt Mi imádjuk a Hondát és ami miatt mások pedig unalmasnak találják, de ez már legyen az Õ bajuk! :-)) |
MotoCat | 15526 | 2007. április 16. 14:07 | Válasz erre: 15525 |
azt a mindenségit ez aztán a bemutatkozó:)))))
|
pege | 15525 | 2007. április 16. 14:05 |
Sziasztok! Jóideje figyelem a fórumot, eddig csak olvasgattam stb. blabla.. most bemutatkoznék: Leírnám, hogy is jutottam el idáig, meg akkor már bemutatnám az én motoromat is:) Világ életemben egyhenger mániás voltam, lenéztem a süvítõ négyhengeres, akkoriban még dönthetetlennek tartott, szélesblokkú jószágokat. Majd elmúlt az egyszemélyes motorozás, meg a mátrától is távolabb kerültem, mivel végzettségem nem favágó, így pesten leltem megfelelõ állásra. Ekkortájt már valahogy több negatívuma lett az árválkodó dugattyúnak… Hát akkor keresgéljünk új társat magunkak… A válogatás a következõ egyedekbõl történt: z750 idomos, z1000, fézerezer, új fézer, nagybandita, ezernégyes gsx, cbf1000, cb1300… Az idomos zé hétötvenen úgy néztem ki, mint talán klicskó egy kempingbiciklin, haverok röhögése hamar kiejtette ezt a típust a zsákomból, zé ezer már mindjárt szimpatikusabb volt, viszont az ára alapján nekem nem lett volna ésszerû döntés… új fézerbe képek alapján szerettem bele, aztán egy yamaha tesztnapon élõben megpillantva, üléspróbát véve már mehetett ez is a futottak még kategóriába. Az áráról ne is beszéljünk, kezdésnek nem csak szerintem lõttek be a gépnek iszonytatóan magas árat, bár biztos, hogy jól kifundálják ezeket és sokan azonnal ugrottak a motorra a kezdõ árat csak egy jelentéktelen dolognak tartva. A nagybandita hááát, ez sem okozott sok álmatlan éjszakát, emlékeim szerint nagyjából egyenárba volt a gsx-szel. A cbf1000 mellõl a váz miatt álltam el, mert egy magamfajta hozzá nem értõnek, nagyon furcsa grimaszokat varázsolt az arcára a hatszázas vázába beletuszkolt lefojtogatott szupersport blokk, de valószínûnek tartom, hogy nagy szerelem lenne az is, ha mellé tettem volna le a voksomat. gsx1400, cb1300, a gsx mellett az ára szólt, a sokkal „macsósabb” megjelenés és az a legendás megbízhatóság, amit a gsx névhez kötöttek. A két motor közötti választás azért már okozott komoly fejfájásokat a választás végsõ periódusában, de aztán egymás mellett látva a két motort, egyre inkább megértettem azt a 4-5kilós árkülönbséget. Az idom, az abs eldöntötte helyettem a választást. Akkorhát CB1300 idomos verzió lesz az új társam, senkitöbbet harmadszor, nem érdekel semmilyen újabb teszt, újabb vélemény, árcédulák, akciók. Kezdjünk hát bele a mostani motor eladásába, a 10ezer kilométeres, karcmentes xt660x-re volt, ahol 9kilót mondtak, volt aki nyeremény tévére cserélte volna, volt mikor azt próbálták megtudni tõlem, hogy jogsi és állás nélkül vajon el tudom e intézni a hitelt a motorra. Majd két hónap sikertelen kufárkodás után, beláttam, hogy mégiscsak azzal kell próbálkozni, amitõl nagyon óckodtam, szalonban kell becserélni a motort. Nem minõsíteném egyiket se a 3 kereskedés közül (amik már a telefonos beszélgetés utáni rostán fentmaradtak), ahol sikertelenül próbálkoztam. Kettõnél úgy tûnt, hogy õk nem azért ülnek ott, hogy motort adjanak el, a harmadiknál nagyjából én is felfogtam, hogy nagyon nem biznisz nekik az alföldön egy szupermotót beszámítani, miközben a szalonban ott álnak a tavalyelõtti „újmocik”. Aztán felhívtam a Honda Maxxpowert budapesten, kétperces beszélgetés, aztán még ugyanennyi motorvizslatás és még észbe se kaptam már tolták az xt-t a standra, elõttem meg a papírok, az aláírásomra várva. Jó áron beszámították a motort, olyan hihetetlenül lezsírozva ment minden, hogy már gyanakodtam, valami itt nem lesz rendben. Természetesen alaptalanul. Még azt is tudtam, hogy a motorom mikor kerül hajóra, mikor ér ide, mindent. Ennyi istenítés talán elég, minden kereskedésnek valahogy így kellene mûködnie. A motor átvételénél gratuáltak, hogy szerintük kiválasztottam a legtutibb hondát és kicsit még irigyelnek is, nem tudtam még mennyiben volt ez õszinte vélemény és mennyiben csak a marketing része. Hozzátették csak szépen óvatosan ismerkedjek, magázódjunk csak szépen az elején, ez más dimenzió, mint a „kis” XT. Utoljára talán a forgalmi vizsgán remegett úgy a kezemlábammindenem, mint az elsõ pár méteren. Úgy 5percre volt szükség, hogy fülig érjen a szám és ne reszkessek a motoron. Egyszerûen nem tudtam elképzelni, hogy a lábam közötti ezerhámszáz köbcenti a 120 körüli nyomaték és lóerõ az elsõ perctõl kezdve ennyire kezes, ennyire jóságos lesz. A motorral a mai napig nem tudok betelni, igaz még nem is sokat voltunk együtt, az eddigi 8000kilométer nem tûnik még 8nak semJ Egyetlen hátrányként talán csak jómagamat tudnám említeni, a sok anyatej és a gének hozták a formát, és egy 190centis, 100kilós emberállat kerekedett belõlem, így néha a lábamnak kicsit kényelmetlennek tûnik a bezárt szög és rendesen el tud zsibbadni. De mi mindenre jó a blokkvédõ és a széles blokk? Simán fel tudom rá dobni a csülkeimet pihentetés gyanánt, szuperJ Az ülés alá befér két pár félcipõ, vagy egy bazi nagy lánc, láncspray. De volt már, hogy 3kiló virslit szállítmányoztam vele, szóval kihasználható rendesen. Az idomba applikált két rekesz pedig simán benyel egy pénztárcát két telefonnal (azt dobom a zárhatóba) a másik oldaliba meg valahol az alján elveszik az öngyujtó-cigarettásdoboz páros. Az ülés kényelmes, talán csak az utaslábtartók kerültek magasra, node lazítani kell azokon az inakon és készJ A motor annyira finoman bársonyosan jár, hogy a gyári dobbal a villanymotor kifejezés illik rá leginkább, de nekem így tetszik. Néha tényleg elõfordul, hogy csak leszabályzásnál veszem észre magam, hogy dobni kéne egyet fel, mert itt a vége, annyira egyenletesen húz, de azért 4-5ezer környékén van egy érezhetõ megindulás, de az is finom és kiszámítható. Úgy megy nagyondurván a gép, hogy a leszabályzáson kívül, csak a feszülõ izmok és a baromira besûrûsödött felezõvonalak jelzik, hogy ez már nem ötven. Stabil, 100nál ugyanúgy, mint 200nál, megy elõre… megy,megy,megingás nélkül, hangtalanul, szenvedély nélkül, iszonyatosan precízen. Fogyasztás 6-9 között mozog, az idom 160ig mentesíti a nyakizmok munkáját, de ennél több szerintem nem is kell autópályára, úgyhogy itt is ötös. Kanyarokban messze nem azt nyújtja, amit gondolnál róla, annál sokkal többet, a gsx-hez képest olyannak tûnik, mintha egy 600-ast döntögetnél és annál mélyebbre is lehet tenni, váltogatni, üvöltetni a nyomatékból adódóan nem nagyon kell, de lehet neki durván húzni a szarvát, akkor sem fog egy tizedmásodpercre se ellenkezni, végzi a dolgát minden körülmény között. Bár egy cserekör után , egy hatszázas hornetrõl visszaülve rá, csakcsak feltûnt a 250kiló meg a méteres blokk. Az ABS szuper dolog, de valahogy a reflex még nagyon bennem van, hogy sóder, vizes zebra stb. esetén féket gyorsan elengedni, így szerencsére még nem köszönhettem arcom karcmentességét a kattogó hangnak. Eddig még csak próbálgatás, hülyéskedés alkalmával kattogott. (vagy csak így gondolom és lehet már jópárszor fel se tûnt, hogy végzi õ a dolgát keményenJ ) Olajfogyasztás nem tapasztalható, amúgy szintetikus elf 10w-40 van benne, legközelebb MOTULTt kap, nagyon dicsérgetik, hátsógumi nagyjából a felénél jár michelin macadam100x, én a pirelliket szeretem, úgyhogy azt kap majd, ha ezt otthagytuk az úton. Természetesen pöccröff, a téli négy hónapnyi állás után is elég volt egy másodperces gombnyomás. Ez a szívató dolog érdekes rajta, általában hidegen azzal indítom be, de azonnal vissza is lehet tolni, ha beindult. Tényleg, nem is próbáltam még anélkül indítani hidegen, no itt az idejeJ A lánckenés jó kis munka, ezt már azért nem borítom magamra, mint az eddigieket, szépen tologatás, újság a lánc-kerék közé fújás, tolás, újság , fújás… A 21literes tank általában 230-260 környékén szól, hogy szomjas, olyankor 17-19liter megy bele, de ennyit egyhuzamban ritkán teszek meg, hamarabb szomjazik meg a tüdõm nikotinra. Talán a motor egyetlen hibájának tényleg a túlzott tökéletességet tudnám felróni és ez egyáltalán nem a rózsaszín ködbõl kikiabált mondat, nem sikerült semmi belekötni valót találni még rajta, minden tökéletes, minden igényes, minden csavar, minden alkatrész…Az utolsó porcikája is azt sugallja, hogy ez a japán technológia egyik legIGÉNYESEBB tervezésébõl-gyártásából-összerakásából született. Nem a legmodernebb, nem a legerõsebb, nem a legkönyebb, nem a legcsillivillibb. De 10év múlva is egy 250kilós, csillogó ékszer lesz. Ja én meg mellesleg Tamás vagyok, 26 éves, füzesabonyból származó, budapesten dolgozó informatikus:) |
ziksz4 | 15524 | 2007. április 16. 13:17 | Válasz erre: 15505 |
Füli, mikor és hol? Már indulunk is!!!!! :-))
|
jerry | 15523 | 2007. április 16. 12:30 | Válasz erre: 15522 |
Ja tényleg! De mivel tudjuk, hogy te pedofil vagy, ezért inkább kislány! |
oszitrek | 15522 | 2007. április 16. 12:17 | Válasz erre: 15521 |
Arra van más cucc is. Nõnek hívják... :)))
|
jerry | 15521 | 2007. április 16. 12:13 | Válasz erre: 15520 |
Figyu Oszi! Ilyen esetekre ajánlom a jobb kezed ,oP Hátha elmész egyszer! |
oszitrek | 15520 | 2007. április 16. 12:09 | Válasz erre: 15519 |
Mégsem mentem el... :))) Viszont mehetek dolgozni...
|
oszitrek | 15519 | 2007. április 16. 09:10 |
Azthiszem, ma elmegyek a Hondásokhoz, és rendelek pár cuccot...
|
oszitrek | 15518 | 2007. április 16. 09:10 | Válasz erre: 15517 |
Aha, vágom. Jólenne, mert akkor látnánk, h hol folyik, és több ötletet tudnánk adni... :)))
|
hajaj | 15517 | 2007. április 16. 09:07 |
Sziasztok! Oszi, majd próbálok berakni képet, de sajna az sem biztos, hogy ezen a hétvégén haza tudok menni.:(
|
oszitrek | 15516 | 2007. április 16. 08:29 | Válasz erre: 15514 |
Jó reggelt! Igen! Már szép tiszta. Most jön megy majd a hegesztõ bácsihoz, és megcsinálja ezt... ![]() |
MatulA | 15514 | 2007. április 16. 07:04 | Válasz erre: 15513 |
Te csak ne nagyon lövöldözzél!!! :-))))) No, és mi van? Már szép tiszta a blokk? |
oszitrek | 15513 | 2007. április 16. 01:00 |
Nah! A mai nap nekem is megtörtént az elsõ megtekerése a blokknak. Töltöttünk a hengerekbe a gyergyáknál motorolajat, aztán ráraktam az önindítót, és akksit neki. Megmértük a kompressziókat. Az 1-es és a 4-es hengerben 10-es, a 3-asban 9,5 a 2-esben 9-es. Ez normális, az enyémben is hasonló volt. Úgyhogy láttam ahogy a generátor pörög, a kipufogódugózást kilövöldözte. Jó poén volt. Majd így lövöldözök rátok is... :))))
|
oszitrek | 15512 | 2007. április 16. 00:55 | Válasz erre: 15511 |
Szóval!!! A füst még lehet, h a hengerben lévõ olaj miatt van, meg a sok állástól, de lehet, h a kipudban van sok olaj. Meg kell majd hajtanod, és elmúlik szerintem. Az is lehet, h rendes olajjal jobb lesz. Bár az az olajfolyás aggasztó. Képet rakjál ide, vagy küldjél, h hol csöpög, aztán kitaláljuk a dolgokat... :) |
hajaj | 15511 | 2007. április 15. 23:43 |
Sziasztok! Bepakoltuk a blokkot szombaton a vázba a barátnõmmel:), de sajnos menni még nem tudtam vele, mivel az igen speciális alkatrész, amit két hete rendeltem (olajszûrõ) még nem jött meg, az ünnepek miatt. Természetesen nem maradhatott el a gyújtótrafók fordított bekötése, aminek hála a légszûrõház fedele a plafonig repült, a hiba orvoslása után viszont az elsõ rúgásra indult a gép. Ami aggaszt, hogy okádja a füstöt (viszont nincs égettolaj-szag) és a gyújtás kihajtásánál csöpög az olaj a fõtengelyszimmering környékérõl. Szerintetek mindenképpen cserélni kell a szimmeringet vagy van valami átmeneti megoldás, hogy azért gurulni is tudjak még az idén? A füst mitõl lehet? 2 perc járt alapjáraton, nem lett jobb. Teszkós olaj lett belefolyatva, annyi volt ráírva, hogy ásványi, meg hogy benzinüzemû motorokhoz, gondoltam átmosni jó lesz. Lehet, hogy rendes olajjal nem lesz ilyen probléma?
|
oszitrek | 15510 | 2007. április 15. 22:12 | Válasz erre: 15509 |
Igen??? Nem hallottam még róla... Jó hely nem? Vigyázz te is azon a helyen. Meg lett átkozva...
|
imo | 15509 | 2007. április 15. 21:45 |
Oszi ! Hallotad? Ma megint volt a keresztnél ütközés 2 autó ment össze !!
|
oszitrek | 15508 | 2007. április 15. 21:42 |
Ma sokat haladtam a blokkal, a Ziksz4 Attilának köszönhetõen. :) Nemsokára kész lesz a blokk, és irány Debrecen.
|
oszitrek | 15507 | 2007. április 15. 20:02 | Válasz erre: 15506 |
Pedig nem is cigizel... :))) Elromlott a mocid azért mentetek gyalog??? :))))
|
ziksz4 | 15506 | 2007. április 15. 18:18 |
Üdv Mindenkinek! Most értünk haza a Mátrából. Mátraházától gyalog mentünk fel Kékestetõig, hát tudnék mesélni milyen az amikor az ember tüdeje kiszeretne jönni! :-)) |
fülemüle | 15505 | 2007. április 15. 14:28 | Válasz erre: 15504 |
Hallgatni arany. Ha nincs igazán téma, amihez hozzá tudok szólni, akkor csak a háttérbõl sasolok:-) Kéne valami CB összejövetel..... |
ziksz4 | 15501 | 2007. április 15. 08:27 | Válasz erre: 15500 |
Jó reggelt! Nem oszi, abból 270 voltál Te :-)) |
oszitrek | 15498 | 2007. április 14. 12:24 | Válasz erre: 15494 |
Hmmm...nagyon baba cucc. Szép moci lett belõle!!!
|
ziksz4 | 15497 | 2007. április 14. 09:06 |
Jó reggelt! Ez igazán szép lett! Kiváncsi lennék a kipufogó hangjára, biztosan gyönyõrüen szól! |
oszitrek | 15492 | 2007. április 14. 07:14 |
Reggelt! Hát ez szégyen! Lekerült a fórumunk az aktuálisak közül... :((( |
oszitrek | 15490 | 2007. április 13. 18:49 |
Hát, ma nem haladtam sokat. Kicseréltem a váltófedelet, meg észrevettem, h a kupplungfedelem is sérült...
|
ziksz4 | 15488 | 2007. április 13. 15:36 | Válasz erre: 15487 |
Szombat-Vasárnap zárva vagyunk, valamikor motorozni is kell! :-))
|
oszitrek | 15487 | 2007. április 13. 15:30 | Válasz erre: 15486 |
Úúúúú!!! Már úgy is száz éve nem láttalak kb... :))) És a bolt??? Nem leszel nyitva? |
ziksz4 | 15486 | 2007. április 13. 15:28 | Válasz erre: 15485 |
Akkor abban a megtiszteltetésben lesz részed hogy személyesen Én viszem el Neked a drótkeféket! :-))
|
oszitrek | 15483 | 2007. április 13. 15:00 | Válasz erre: 15481 |
Aha, de csak délelött, mert megyek kicsit túrótrázni a céghez... :)))
|
fülemüle | 15480 | 2007. április 13. 11:24 |
Gyengénlátók kedvéért: A CB1000 blokkján még csak hûtõbordára hasonlító dolog sincs!:-))
|
ziksz4 | 15474 | 2007. április 13. 07:58 | Válasz erre: 15473 |
Küldök Neked hegyest és laposat is csak találd ki hogy milyen átmérõben.
|
oszitrek | 15473 | 2007. április 13. 07:53 | Válasz erre: 15472 |
És még nem adtad fel postán??? Szégyen... :)))) Csak nem tom, h melyik kéne...
|
ziksz4 | 15472 | 2007. április 13. 07:51 | Válasz erre: 15462 |
Ja, lemaradt: Drótkefe fúrógépbe fogható ecstforma átmérõ 12, 17, 24, 30mm vagy hegyesvégû ecsetkefe hasonló méretekben. |
oszitrek | 15471 | 2007. április 13. 07:49 | Válasz erre: 15469 |
???? :)))) Hol láttál te rajta hûtõbordákat??? :))))))) Nem, hanem pl a kipufogó felfogatás környékéhez nem féretem hozzá, meg a váltóház és a hengertalp környékén sem... |
oszitrek | 15470 | 2007. április 13. 07:48 | Válasz erre: 15466 |
Szóval akkor szétszedted? Vagy úgy tömítésestõl lefestetted... Elvileg neked is abban aluöntvény blokk volt ugye? Csak, mert az aluhoz kell spec alapozó, h megálljon rajta a festék... |
oszitrek | 15468 | 2007. április 13. 07:45 | Válasz erre: 15467 |
Sajnos ma még nem láttam olyan kocsit, amit vontattak volna, és elszakadt volna a drótkötél... :)))) A Brigi nem használ a felületi oxidációnak az alun, inkább a csiszolópapír, de avval sem férek hozzá rendesen... |
MatulA | 15467 | 2007. április 13. 07:42 | Válasz erre: 15465 |
:-( de imserõsöd van aki már egy csomót elszaggatott autó húzkodás közben, és abból tudsz levágni! :-)))) Ha nincsen ilyen, akkor keress! :-))))))))))))))) Másik, sok Brigéciol (narancssárga flakonos), és sima üvegtisztító feke. Csak azzal az a gond, hogy nem elég erõs a sörtéje.... |
ziksz4 | 15466 | 2007. április 13. 07:40 | Válasz erre: 15462 |
Jó reggelt Mindenkinek! Oszi, kivettem a blokkot avázból mert akkor újítottam fel és úgy festettem le. A festéket a Brico Store-ban vettem kb. 1600 Ft egy falkon és 600C-ig hõálló. Nem alapoztam le csak úgyanúgy letakarítottam mint Te és alaposan zsírtalanítottam, ezért jutott eszembe hogy nem akarod-e lefesteni. |
oszitrek | 15465 | 2007. április 13. 07:40 | Válasz erre: 15464 |
Nem hülye ötlet, csak olyanom sincs... :))
|
oszitrek | 15463 | 2007. április 13. 07:35 | Válasz erre: 15456 |
Ha le akarnám festeni is, akkor arra a Big One szürkére, mint a másik...
|
oszitrek | 15462 | 2007. április 13. 07:34 | Válasz erre: 15456 |
Tényleg szép lett! Fújtad, vagy ecset? Alapozó külön, meg festék? Szétszedted hozzá a blokkot, vagy úgy egyben ahogy volt festetted? Speciális ára van? Csak, mert mostanában nem sok mindent tudok megvenni... :((( Más kérdés! Van neked a boltban valami olyan fúróba fogható drótkorong ami kicsi? Gondolok itt pl az elõre felé álló szõrû drótkorongra mondjuk olyan 1-2 cm átmérõjüre. |
oszitrek | 15461 | 2007. április 13. 07:29 | Válasz erre: 15459 |
Kár, h csak az USA-ba szállítanak. Bár nem mintha nem lenne meg az össze service manual a Big One-hoz... :)))
|
hajaj | 15459 | 2007. április 13. 00:11 |
Sziasztok! Ziksz, a blokkal az van, hogy szétszedtem az utolsó csavarig és cserélni kéne az összes siklócsapágyat, a dugókat, gyûrûket + furatás + a megszerezhetetlen hengerfej és hengerfejfedél. A készletért újfent köszönet, de ha megtudod, hogy frankón bele is törtem, biztos nem fogsz örülni.:( Én sem voltam boldog, elég macerás volt egyáltalán belefúrni a csavarba, barátnõm tudja, hogy izzatam, amikor elkezdtem beletekrni a kihajtót, egy rémálommal ért fel, amikor meghallottam a csattanást, de ebbõl is látszik, hogy elég savanyú a gyakorlatom ilyen téren. Elmondod, mit ronthattam el? Próbáltam teljesen merõlegesen belehajtani, de ezek szerint nem sikerült...:( Lényeg a lényeg, Fülinek meg Oszinak hála most van egy másik blokkom, már a vázban pihen, hévégén fel lesz rá dobva a krabisor, a gyújtás, egyedül a kipuff problémás, azokhoz elfelejtettem tömítést rendelni, úgyhogy még várnom kell legalább két hetet.:( Addig megy bele mosólaj + beállítom a gyújtást. Ezt a vasat lopták el tõled ami a képen van? Tényleg igen csinos darab volt! Füli, egy vírus azért még kevés, de amikor rámzúdul az egyetem... Huhúúú!:) Oszi, akitõl a blokkot vettem (mellesleg boldog elsõ szériás CBR1000 tulaj;) ) azt mondta, hogy õ régen festette a blokkjait, szerinte az amerikai festékek elég jók, 3-4 évig is bírják szépséghibák nélkül. Ezt meg ajánlom figyelmedbe: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Honda-CB1000-1994-Big-One-OEM-Service-Manual-M149_W0QQitemZ170098114447QQihZ007QQcategoryZ34237QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItem Látom a Big One-ban elég komoly a vezérmûtengely csapágyazása, ez tetszik.;) |
ziksz4 | 15456 | 2007. április 12. 20:12 | Válasz erre: 15455 |
Van olyan festék ami direkt erre van kitalálva és 600C-ig hõálló. Én a régi CB750-nek a hengereit festettem le vele és szerintem jól nézett ki. Ja, és a hûtõbordák élei pedig felpolíroztam. |
oszitrek | 15450 | 2007. április 12. 19:39 |
Szóval! Ma le lett mosva a moci rendesen. A blokkot rendesen csinálom. Dekniket cseréltem, meg szelepfedelet. Meg hát megy még a polír is... Így néz ki most a blokk... ![]() |
jerry | 15447 | 2007. április 12. 15:04 | Válasz erre: 15445 |
Szerelj, ne buzerálj, Te perverz állat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
MotoCat | 15446 | 2007. április 12. 14:57 | Válasz erre: 15445 |
hát már ideje lesz:))) ha már így felvertünk:))))) hajrá, sok sikert! |
oszitrek | 15444 | 2007. április 12. 14:07 | Válasz erre: 15438 |
Szóval a bringám megvan, meg valaki a lépcsõházban kalapál. Te vagy Matu??? :))))
|
oszitrek | 15442 | 2007. április 12. 14:03 | Válasz erre: 15424 |
Hmmm...egy Hornetnek jobban örültem volna... :)))
|
MotoCat | 15441 | 2007. április 12. 13:59 | Válasz erre: 15440 |
bringás lesz vagy motoros? legyen bringás, a motorosat hagyjátok meg nekem;))))
|
MotoCat | 15440 | 2007. április 12. 13:58 | Válasz erre: 15438 |
Na mostmár csak az esküvõ van hátra;))))))))))))))))
|
MatulA | 15439 | 2007. április 12. 13:58 | Válasz erre: 15435 |
Azt én sem ajánlom, hogy mellé üss, mert akkor én is melléütök! :-))))))))))))))))))))))))) |
MatulA | 15438 | 2007. április 12. 13:57 | Válasz erre: 15437 |
Ha utál, akkor elveszem a bringáját! :-))))))))) Sõt minket nem csak a motor, hanem a bringa is "öszeköt". :-))))))) |