Draghubi | 41 | 2015. október 8. 21:03 |
Kedves Kilos! Mivel senki sem jelentkezett, hogy velem jöjjön FoTa-ra, így én már pénteken elmegyek, mert Kalocsán tudok aludni, és majd onnan átmegyek szombat délelõtt. Így most a közös út elmarad, de ott találkozunk! Üdv, Draghubi |
Titi69 | 40 | 2015. október 7. 18:16 |
FoTa - Harta Idõpont: 2015. 10. 10. 11:00 Hely: Hûen a hagyományhoz: Harta, Dunapart Panoráma halászcsárda elõtti Dunapart. Program: 1. Az oda és a visszaút mindenkinek szabadon választott, egyéni vagy csoportos motorozás 2. Ebéd a Panoráma Halászcsárdában - ajánlat: Motoros menü. 3. Desszert - szabadon választható a Falu cukrászdájában. Résztvevõk: 1. Kilos 2 fõ 2. atyam 1 fõ 3. Draghubi 2 fõ (2 motoros menüt kérek) 4. BKata86 ( ha az idõ engedi megyek és kérek menüt) 5. Angi&Titi / ha a meló és az idõ engedi/ |
Kilos | 39 | 2015. október 6. 20:38 |
FoTa - Harta Idõpont: 2015. 10. 10. 11:00 Hely: Hûen a hagyományhoz: Harta, Dunapart Panoráma halászcsárda elõtti Dunapart. Program: 1. Az oda és a visszaút mindenkinek szabadon választott, egyéni vagy csoportos motorozás 2. Ebéd a Panoráma Halászcsárdában - ajánlat: Motoros menü. 3. Desszert - szabadon választható a Falu cukrászdájában. Résztvevõk: 1. Kilos 2 fõ 2. atyam 1 fõ 3. Draghubi 2 fõ (2 motoros menüt kérek) 4. BKata86 ( ha az idõ engedi megyek és kérek menüt) 5. |
Kilos | 38 | 2015. október 5. 15:01 | Válasz erre: 37 |
Ok, ha meglesz, hogy mikor érsz oda, akkor én is úgy szervezem az indulást, hogy ne kelljen sokat várni egymásra. |
Draghubi | 37 | 2015. október 5. 14:56 |
Ok rendben! Idopontot meg kesobb pontositsuk, meg kell neznem mikor megy a komp es mikorra ernek oda. Egyelore meg csak egyedul vagyok, eddig senki nem jelezte hogy jonne velem.
|
Draghubi | 36 | 2015. október 5. 14:26 |
Ok rendben! Idopontot meg kesobb pontositsuk, meg kell neznem mikor megy a komp es mikorra ernek oda. Egyelore meg csak egyedul vagyok, eddig senki nem jelezte hogy jonne velem. Deli parti motorosok! Ti merre mentek FoTa-ra? |
Kilos | 35 | 2015. október 4. 23:02 | Válasz erre: 34 |
Találkozhatnánk mondjuk Hõgyész központjában, a COOP bolt elõtt.
|
Draghubi | 34 | 2015. szeptember 30. 23:23 |
Draghubi | 33 | 2015. szeptember 30. 23:03 |
OK megvan. Én valami másik oldalon voltam. Az is Google útvonaltervezõ volt...
|
Draghubi | 31 | 2015. szeptember 30. 22:24 |
"a bal felsõ sarokban katt a három vízszintes sávra "Menü"-gomb" nálam nincs ilyen... |
Kilos | 30 | 2015. szeptember 30. 14:50 | Válasz erre: 29 |
Szia Csaba! Ha a "Google térképek" útvonaltervezõjét használod, akkor a kész útvonalterv linkjét úgy tudod ide áthozni, hogy - a bal felsõ sarokban katt a három vízszintes sávra "Menü"-gomb - a lenyíló ablakban középtájon katt a " Térkép megosztása vagy beágyazása" gombra - az elõugró ablakban kapcsold be a "Rövid URL" -t - majd másold át ide az útvonal terv URL-jét! |
Draghubi | 29 | 2015. szeptember 30. 14:16 |
Segitseget kerek! Kitalaltam egy jo kis utvonalat, hogy ne mindig ugyan arra menjunk FoTa-ra de nem tudom hogyan lehet az utvonal tervezobol bemasolni a terkepet. Nekem sehogy sem sikerul de nem vagyok egy nagy szamitogepes guru. Elore is koszi! |
Kilos | 28 | 2015. szeptember 28. 20:07 |
Résztvevõk: 1. Kilos 2 fõ 2. atyam 1 fõ 3. Draghubi 2 fõ (2 motoros menüt kérek) 4. BKata86 ( ha az idõ engedi megyek és kérek menüt) |
Draghubi | 27 | 2015. szeptember 23. 10:58 |
Tonio! De jo ez a kis film! Ilyet minden evben csinalhatna valaki... |
csanesz | 25 | 2015. szeptember 22. 23:39 | Válasz erre: 23 |
3:43 -nál beálltam, mint egy norvég favágó! :) De lehet, hogy egy fingot próbáltam elfojtani... |
Kilos | 24 | 2015. szeptember 20. 16:50 | Válasz erre: 23 |
Köszönöm Tóni, ez a videó most nagyon aktuális! :))))
|
Tonio | 23 | 2015. szeptember 20. 14:20 |
Egy kis ízelítõ : összefoglaló a 2013 as Õszi FóTa -ról! :) https://www.youtube.com/watch?v=rbgF2cwRwzg |
Draghubi | 22 | 2015. szeptember 9. 21:57 |
FoTa - Harta Idõpont: 2015. 10. 10. 11:00 Hely: Hûen a hagyományhoz: Harta, Dunapart Panoráma halászcsárda elõtti Dunapart. Program: 1. Az oda és a visszaút mindenkinek szabadon választott, egyéni vagy csoportos motorozás 2. Ebéd a Panoráma Halászcsárdában - ajánlat: Motoros menü. 3. Desszert - szabadon választható a Falu cukrászdájában. Résztvevõk: 1. Kilos 2 fõ 2. atyam 1 fõ 3. Draghubi 2 fõ (2 motoros menüt kérek) |
Kilos | 21 | 2015. szeptember 9. 09:36 |
FoTa - Harta Idõpont: 2015. 10. 10. 11:00 Hely: Hûen a hagyományhoz: Harta, Dunapart Panoráma halászcsárda elõtti Dunapart. Program: 1. Az oda és a visszaút mindenkinek szabadon választott, egyéni vagy csoportos motorozás 2. Ebéd a Panoráma Halászcsárdában - ajánlat: Motoros menü. 3. Desszert - szabadon választható a Falu cukrászdájában. Résztvevõk: 1. Kilos 2 fõ 2. atyam 1 fõ 3. |
Kilos | 19 | 2015. szeptember 7. 18:05 |
FoTa - Harta Idõpont: 2015. 10. 10. 11:00 Hely: Hûen a hagyományhoz: Harta, Dunapart Panoráma halászcsárda elõtti Dunapart. Program: 1. Az oda és a visszaút mindenkinek szabadon választott, egyéni vagy csoportos motorozás 2. Ebéd a Panoráma Halászcsárdában - ajánlat: Motoros menü. 3. Desszert - szabadon választható a Falu cukrászdájában. Résztvevõk: 1. Kilos 2 fõ 2. atyam 1 fõ |
cizi | 18 | 2015. szeptember 7. 16:18 | Válasz erre: 16 |
Köszönjük! Szervezem a csapatot és feliratkozunk. Aki már tudja, hogy mirõl van szó az úgysem hagyja ki, aki meg nem annak ajánlom, hogy ne hagyja ki!:)))
|
Kilos | 16 | 2015. szeptember 7. 11:15 |
FoTa - Harta Idõpont: 2015. 10. 10. 11:00 Hely: Hûen a hagyományhoz: Harta, Dunapart Panoráma halászcsárda elõtti Dunapart. Program: 1. Az oda és a visszaút mindenkinek szabadon választott, egyéni vagy csoportos motorozás 2. Ebéd a Panoráma Halászcsárdában - ajánlat: Motoros menü. 3. Desszert - szabadon választható a Falu cukrászdájában. Résztvevõk: 1. Kilos 2 fõ |
Draghubi | 14 | 2015. szeptember 7. 10:57 |
Kilos! Hart a es FoTa igy jo ahogy van! Ennek ez a varazsa. Talalkozo es tura van rengeteg. Lehet kulfoldre is menni kanyarogni aki azt akar. Szep dolog a hagyomany es a bevalt, allando dolgok. Szerintem. |
cizi | 13 | 2015. szeptember 6. 13:28 | Válasz erre: 12 |
Akkor kezdünk Ráckevén, utána gyorsított kora délutáni ebéd Hartán. Ha csak 2-3-ra érnénk oda, akkor is legtöbben idõben ( kicsit már este) hazaérnének.
|
Kilos | 12 | 2015. szeptember 6. 12:33 | Válasz erre: 11 |
Ez a beszéd Pisti! 10-15 motort én is tudok vinni úgy, hogy egy jó kis karikát tekerünk, közben Hartán találkozunk! :))) A szezon legelején és legvégén kell ennél több? :)))) Közben kicsit folytatva az elõzõ gondolatot: Együtt gurulást, találkozót annyit szervezünk amennyit akarunk, de FoTa-t? A FoTa már ki van találva. jó, tudom, hogy nem nagy szám ha csak azt nézzük, hogy elmegyünk Hartára, kajálunk valamit, aztán hazamegyünk. de, ne felejtsük el azt a tényt, hogy oda és vissza mi szervezzük a programot. Mi magunk döntjük el, hogy egy vagy több naposra tervezzük és azt is, hogy jól akarjuk érezni magunkat vagy nem. |
Kilos | 10 | 2015. szeptember 6. 11:42 | Válasz erre: 8 |
Fidó bácsi! Ez már bennem is felmerült, de így sokkal jobb! Már én is elgondolkodtam ezen, hogy lehetne a FoTa egyfajta "vándor találkozó". Szervezés szempontjából nem vagyok biztos benne, hogy egyedül fel tudom vállalni a tavaszi és az õszi találkozó szervezését minden alkalommal más-más helyszínen. Nem a meghirdetés és a szervezés a probléma, hanem az alkalmas helyszín megtalálása. Harta már bevált. Az ország közepe tájékán van, de akinek túl közel, az jöhet a saját maga által megtervezett, bármilyen kanyargós és hosszúságú úton. A Halászcsárda menü áron (900Ft) ad nekünk megfelelõ mennyiségû és minõségû ebédet, vendégszeretõ fogadtatást és fedett helyszínt a beszélgetéshez, a környezet szép és kulturált. A kanyarokat mindenkinek az oda és a visszavezetõ úton kell megtalálnia és tehetsége szerint teljesítenie. A motoros szezon eleji és a szezonvégi idõpont miatt a FoTa programjába már nem fér bele egy minden résztvevõt összefogó, közös motorozás. Az a jó ha szervezetten, többen jöttök, így együtt motoroztok és többen is leszünk a FoTa-n. Robiék elindították a "Mini TDM találkozó"-t. Ennek szellemét követve szervezünk egy - nem túl hosszú- "együtt motorozást" leülünk valahol együtt kajálni és mehet mindenki a dolgára! -ez egy más típusú találkozó! :) Azt hiszem még a FoTa-t és Hartát felvállalom egy ideig, legalább addig amíg van rá érdeklõdés. Tavasszal 20 - 25 motor volt, 30-35 emberrel. Ha legalább ennyi résztvevõ állandósul, akkor nekik szervezem, de tavaly elõtt õsszel 120 motor fölött volt a létszám! - na, akkor már elgondolkodtam egy kicsit a felelõsség kérdésérõl is! |
Fido71 | 8 | 2015. szeptember 6. 09:27 |
Kilós bácsi! Ez a Mecsek guriga nem lehet FóTa? Lehet, hogy Harta már uncsi pár embernek. Se egy kanyar, se egy domb... :) |
Kilos | 5 | 2015. május 15. 19:37 | Válasz erre: 4 |
Nem hiszem, hogy az lenne az ok. Az oldal még mindig meg van, csak nem jelenik meg a fórumok között. Itt a linkje: http://www.motorozz.hu/main.pl?menupage=forum&topic_id=1169&session_id=SESSION_ID&limit=100&offset=0 |
kawa550 | 4 | 2015. május 14. 13:39 | Válasz erre: 1 |
Talán hagyd ki a csárda pontos, név szerinti megnevezését és akkor nem gondolják ingyenreklámnak és nem törlik.
|
Kilos | 3 | 2015. május 13. 22:02 | Válasz erre: 2 |
Azt hiszem ez az ötödik FoTa oldal amit nyitottam az elmúlt két hét alatt. Az elõzõ négy úgy tûnt el a "süllyesztõben", hogy meg sem jelent a Fórumok között, pedig az elsõben szépen összefoglaltam a FoTa eddigi rövid történetét, helyekkel, dátumokkal és képekkel. Írtam az oldal üzemeltetõjének, de SEMMI választ nem kaptam. Talán, ha ez megmarad, akkor újra elkezdem feltölteni a képeket, hogy naprakész legyen az oldal.
|
Fido71 | 2 | 2015. május 13. 18:12 |
A kedvezmény valós! Múlt vasárnap mi is megkaptuk a 10%-ot. A harcsapaprikás túrós-csuszával finom volt és bõséges. |
Kilos | 1 | 2015. május 12. 23:02 |
A Fórumok Találkozója motoros baráti találkozó 2013-ban, a Yamaha TDM-, a Kaposvár-, és a Zselici Motorosok fórumok kezdeményezésére indult, hagyományosan tavasszal (szezonkezdõ) és õsszel (szezonzáró) rendezvényként kerül meghirdetésre. A hartai Duna part festõi szépsége, a Panoráma Halászcsárda vendégszeretete és kulináris élményei (motorosoknak árkedvezmény!), a falubeli cukrászda mindent megédesítõ sütijei kedvezõ feltételeket biztosítanak ismerkedésre, beszélgetésre, tervezgetésre, élménybeszámolóra, baráti találkozóra. |