Please log in

Registration Forgot password


Comment
2019 A varázslatos Bosznia-Adriai tengerpart
Departure date May 16, 2019 Tour type Társas gurulás Max group size: None
Arrival date: May 19, 2019 Difficulty: 1 Organizer: greengos
Distance: 1200 Appr. speed: None Tour id: 5996
Tour type: Társas gurulás


Participants:    0 persons 0 motor
Description:
Bosznia - Horvát tengerpart , 4 nap
2019.05.16. – 05.19.
Egy igazán sokszinű túra. Elkalndozunk Sarajevóba ahol megkóstoljuk a helyi ételkülönlegességeket, meglátogatjuk az óvárost. Lenézünk a Mostari hidról. A Krka nemzeti parkban motorozunk és talán még ebédelünk is ha nem késsük le . Este a fárisztó nap után alkohol mentes  sört kortyolgatunk Trogir óvárosában. Nem utolsósorban, motoros szemmel talán a legfontossabb: húzzuk a gázt és koptatjuk a gumit a Neretva völgyében és a tengerparton a 8-as úton.
1.Nap: Horgos (Srb) – Sarajevo (BiH):
Találka a Röszkei határátkelő után a szerb oldalon lévő Mol benzinkúton. Onnan Újvidék irányába indulunk ahol kis uzsi pihenőt tartunk. Az első hegyi kanyarok a Fruska Goran várnak bennünket. A Boszniai határ után már igazi hegyvidéki motorozás vár bennünket(útközben megcsodálhatjuk az út mellett legelésző tehenket is, akik néha-néha az úton is sétálnak ), gyönyörű fenyőerdőkben kanyarog az út Sarajevó felé. Szállásunk is ebben az egzotikus városban lesz, este besétálunk a Bascsarsiara és megkóstoljuk a jellegzetes Sarajevói csevapot .
2.Nap: Sarajevó (BiH) – Trogir (CRO):
Reggeli és egy igazi fekete kávé után búcsút intünk Sarajevónak. Jó minőségű kanyargós úton koptatjuk a gumik peremét egészen Mostarig, vigyáznunk kell útközbe hogy a Neretva völgye varázslatos tája ne terelje el figyelmünket. Megnézzük a régi hidat, akinek kedve van ugorhat róla egy fejest is . Mostar után az Adriai tenger partját veszük célba és a varázslatos Jadranska magistrálán húzzuk a gázt és élvezzük a motoros életet egészen Trogirig.
3.Nap: Trogir (CRO) – Crkvenica (CRO):
A reggeli torna után elhadjuk Trogirt és a Krka nemzeti parkot veszük célba, ha nem tévedünk el  megcsodáljuk a vizeséseket és a kis szigeten lévő templomot is. A tengerpartra a Velebit hegység mellett érünk ismét, egésszen Crkvenicáig le sem térünk a 8-as útról.
4.Nap: Crkvenica (CRO) – Zágráb (CRO):
Crkvenicából Senj irányába indulunk, ahol búcsút intünk az Adriai tengernek és a 23-as útom kanyargunk egésszen Karlovacig, onnan Zágrábig autópályán haladunk. A túra Zágrábnál ér véget. A következő közös túránkig itt búcsúzunk el egymástól.

Motoros 2 ágyas szobában megosztva valakivel – 280 euró
Motoros utassal francia vagy 2 ágyas szobában – 500 euró
Motoros egyágyas szobában – 340 euró


Részvételi dij tartalmazza:
 Szállást a túra teljes időszekára minimum 3 csillagos szállodában
 3 reggeli
 3 vacsora
 Autópálya dij
 Túravezetés
 Ajándékcsomag
Részvételi dij nem tartalmazza:
 Baleset és utas biztositás
 Üzemanyag
 Személyes szükségleteket és minden olyan szolgáltatást mely nem lett felsorolva

Érintett látványosságok :az egzotikus Sarajevó – Bascsarsia, Neretva völgye, Mostari hid, Velebit hegység, a varázslatos adriai 8 as út –Jadranske magistrala, Trogir óvárosa, Krka nemzeti park.

A túrán való részvétel nem ajánlott:
 chopperrel, cruiserrel
 600 ccm alatti motorral

Menetrend, program(ok):
www.greengos.hu

Koltsegek:


Meeting points
( Add new meeting point )
Address Region Coordinates Arrival here Leaving here Note I join here

Hozzászólások:Participants: 0 Persons, 0 bikes
Felhokep
Hirdetések
Member count: 26951