Please log in

Registration Forgot password


Comment
Szlovénia, Ausztria, Olaszország négy napba sűrítve
Departure date Aug. 15, 2019 Tour type Társas gurulás Max group size: 20
Arrival date: Aug. 18, 2019 Difficulty: 3 Organizer: Motoride
Distance: 1420 Appr. speed: None Tour id: 5866
Tour type: Társas gurulás


Participants:    0 persons 0 motor
Description:
Szlovénia, Ausztria, Olaszország négy napba sűrítve

A bled-i tó partján mintha megállt volna az idő… séták a tó partján, a várban…ezt neked is át kell élned. Mesébe illő kilátás az Alpok hegyláncai közt, barangolás Innsbruck-ban az Inn folyó partján… a postojnai cseppkőbarlangról nem is beszélve. Ha egyszer eljössz, biztosan még egyszer látni akarod majd.
A túra 2019. augusztus 15.-től 18.-ig kerül megrendezésre.
1.nap
A túra Nagykanizsáról indul a délelőtti órákban. A szlovén határt átlépve a mesés Ljubljana felé vesszük az irányt. Áthaladunk Maribor-on, Slovenska Bistrica-n, Celje-n mire Ljubljana-hoz érünk. Miután megörökítettük Ljubljana jellegzetességeit képekben, aznapi végállomásunk felé indulunk, Bled-re, ahol majd az első éjszakát fogjuk tölteni.
Napi szakasz cca. 308 km.
2.nap
Reggeli után a Triglav nemzeti parkon áthaladva, amely egyben Szlovénia egyetlen nemzeti parkja megtekintjük Kranjszka Gora szépségeit, majd a Vrsity hágón keresztül indulunk az osztrák határ felé. Villach-on és Grosglockner-en keresztül jutunk el Innsbruck-ba, második éjszakánk színhelyére. Az Inn folyó partján elterülő város mindig is fontos gazdasági tényező volt Európában. Kedvező fekvésének köszönhetően kereskedelmi központtá vált. A város gazdasági fejlődésében mérföldkőnek számít az egyetem alapítása, a csatlakozás az országos vasúthálózathoz és a repülőtér megépítése.
Napi szakasz cca. 343 km.

3.nap
A gyönyörűséges Innsbruck-ból, Olaszországon át a szlovénia-i Postojna felé visz az utunk. A nap nagy részében magasan fölénk emelkedő olasz Alpok hegyei fognak dominálni. Ezeket elhagyva egészen leereszkedünk majd az Adria-i tengerhez, majd néhány képkocka erejéig megpihenünk. Aki szeret ilyen környezetben motorozni ezt véletlenül sem hagyhatja ki. Számos helyen megállunk majd megörökíteni őket. Egyéni programként, aki szeretné a szállásra érkezés után megtekintheti a méltán híres postojna-i cseppkőbarlagot, mely az egyik legnagyobb a világon.
Napi szakasz cca. 395 km.
4.nap
Reggeli után a hazavezető út Celje és Slovenska Bistrica felé fog vinni, majd Ptuj-t elhagyva haladunk a szlovén-magyar határátkelő felé. Nagykanizsánál, a találkozási pontnál búcsúzunk el egymástól.
Napi szakasz cca. 322 km.
Látványosságok
Ljubljana, Bled-i tó és vár, Triglav Nemzeti Park, Innsbruck, Olasz Alpok, Postojna-i cseppkőbarlang, Adria-i tenger.

Menetrend, program(ok):
Bővebb információ a www.motoride.info honlapon

Koltsegek:
MOTOROS (Motoros 2 ágyas szobában megosztva valakivel) € 530 MOTOROS UTASSAL (Motoros és utasa francia vagy kétágyas szobában) € 1060 MOTOROS EGYÁGYAS SZOBÁBAN (Motoros egyedül egy szobában) € 630


Meeting points
( Add new meeting point )
Address Region Coordinates Arrival here Leaving here Note I join here

Hozzászólások:Participants: 0 Persons, 0 bikes
Hoterkep
Hirdetések
Member count: 26970