Please log in

Registration Forgot password


Comment
Szerbia és Montenegró hegyeinek varázsa
Departure date Sept. 12, 2019 Tour type Társas gurulás Max group size: 20
Arrival date: Sept. 15, 2019 Difficulty: 1 Organizer: Motoride
Distance: 1440 Appr. speed: None Tour id: 5860
Tour type: Társas gurulás


Participants:    0 persons 0 motor
Description:
Szerbia és Montenegró hegyeinek varázsa

Ez a túra azoknak ajánlott, akik szeretik a szép tájakat, finom fogásokat és a jó hangulatot. Ebben a túrában összecsomagoltuk ennek legjavát. Vajdaság sík tájai, Szerbia lankás-hegyes vidéke, Montenegró szerpentines útjai…igen, ez a Neked való túra…

A túra 2019. április 27-től 30-ig tart.
1.nap
A motoros túra a szerb határt átlépve Horgosnál az autópályán lévő első benzinkútnál ( Mol benzinkút) veszi kezdetét, majd autópályán folytatódik Újvidék-ig, ahol a várost érintve letérünk az autópályáról és a Tarcal-hegység felé vesszük az irányt. Ezt a szakaszt „Vajdaság ékszerének” nevezik gyönyörű tájai miatt. A folytatásban mellékutakon haladva érjük el a szerbiai hegyvidéket. Az első éjszakát a mesés Zlatibor-ban fogjuk tölteni. Zlatibor kiváló hely azoknak, akik szeretik nyugodt környezetben kipihenni a mindennapok fáradalmait. Mind nyaraló- mind telelőközpontként keresik fel az idelátogatók.
Napi szakasz cca.400 km.
2.nap
Reggeli után a Kotori- öböl felé vesszük az irányt és annak híres óvárosaiba – Perast-ba és Kotor-ba , utóbbi lesz egyben szálláshelyük helyszíne is. Kotor jelentős turisztikai célpont. A városfallal körülvett középkori városközpont (a Kotori-öböllel együtt) kanyargós, szűk utcácskáival, tereivel, kis templomaival 1979 óta szerepel az UNESCO világörökségi listáján is.
Napi szakasz cca. 310 km.
3.nap
Kotor-ból reggeli után indulunk és felfedezzük a montenegró-i tengerpart városait. Így láthatjuk Budva, Sveti Stefan, Petrovac és Sutomore szépségeit, ahonnan a Skadar-i tavat érintve érünk montenegró fővárosába, Podgoricába. Innen a motorosok által nagyon kedvelt Moracsa kanyon kanyargós útjain a szerb határ felé indulunk és azt átlépve Csacsak felé vesszük az irányt, ahol szállásunk is lesz.

Napi szakasz cca. 400 km.
4.nap
Reggeli után indulunk a szerb főváros, Belgrád felé, majd rátérünk az autópályára, mely a kiindulási pontig visz és itt fogunk elbúcsúzni egymástól.
Napi szakasz cca. 330 km.
Ezt a túrát azoknak a motorosoknak ajánljuk, akik szeretnének megismerkedni a Balkán igazi hangulatával, gasztronómiájával. Ezen a túrán gyönyörű hegyi vidékeken és mesés tengerparti utakon fogunk motorozni.

Látványosságok
Kotor, Budva, Sveti Stefan, Petrovac, Szkadari tó, Moracsa kanyon, Zlatibor.

Menetrend, program(ok):
Bővebb információ a www.motoride.info honlapon

Koltsegek:
MOTOROS (Motoros 2 ágyas szobában megosztva valakivel) € 235 MOTOROS UTASSAL (Motoros és utasa francia vagy kétágyas szobában) € 420 MOTOROS EGYÁGYAS SZOBÁBAN (Motoros egyedül egy szobában) € 290


Meeting points
( Add new meeting point )
Address Region Coordinates Arrival here Leaving here Note I join here

Hozzászólások:Participants: 0 Persons, 0 bikes
Hoterkep
Hirdetések
Member count: 27032