Please log in

Registration Forgot password


Comment
A varázslatos Andalúzia motoros túra
Departure date April 7, 2018 Tour type Társas gurulás Max group size: 12
Arrival date: April 14, 2018 Difficulty: 2 Organizer: MotoAvantura
Distance: 1750 Appr. speed: None Tour id: 5858
Tour type: Társas gurulás


Participants:    0 persons 0 motor
Description:
Egy fantasztikus motoros túra Andalúza mesés helyeire. Gyere és fedezd fel legszebb városait, legjobb motoros útvonalait. Motorozz forgalommentes, kellemesen kanyargós útakon. Téged is vár a Dél-spanyolországi motoros paradicsom Andalúziában.

Andalúzia az a Spanyolország, amiről mindig is álmodtál, és ez a hét lehet számodra az, ami mindabban részesít, amit Dél-Spanyolország nyújthat.

Meglátogathatjuk a gyönyörű, történelmi Mór városokat, mint Sevilla, Cordoba, Granada és áthaladunk különleges kis falvakon. Élvezheted az ízletes tapas-t, elmélyülhetsz a flamenco gitár dallamaiban, láthatod az elbűvölő "señoritas" hölgyek táncát Sevillában. Andalúziát egyszerűen nem lehet kihagyni! Ez egy kiváló alkalom arra, hogy saját motoroddal vagy akár bérmotorral bejárt Spanyolország legszebb tartományát.
Bejárjuk a végeláthatatlan motoros szerpentineket, beleértve Sierra de Grazalema és Sierra Nevada hegyi útjait. Az utak mind rendkiívűl jó minőségűek, ritka rendőri ellenőrzéssel.
A szálláshelyek az igazi Andalúzia hangulatát idézik, motorosbarát szálláshelyek várják vendégeiket. Ez a motorostúra tehát egy kiváló kombinációja a csodás élményeknek és kulturális feltöltődésnek, melyet sok-sok napsütés fűszerez meg.
A lenyűgöző táj mellett az utak mentén felfedezzük a festői szépségű fehér falvakat és városkákat, ahol a mór és spanyol kultúra ötvöződik.
A motoros túra nyugodt kényelmes tempóban zajlik kanyargós hegyi, néha part menti utakon, melyek teljes hosszukban aszfaltozottak.

1. nap: Érkezés Malagába, Andalúziába
Ezen a napon érkezik a motoros túra résztvevők Malagába, Andalúziába, Spanyolország legdélebbi tartományába. Ide lehet csoportosan a túraszervező szervezésében vagy akár egyénileg is utazni! Megérkezésünk után elfoglaljuk a szállásunkat, átvesszük a motorokat és kicsit megismerkedünk egymással mielőtt nekivágnánk a varázsatos Andalúziának.

2. nap: Malaga - Granada
Reggeli után, amint mindenki elkészül megkezdjük a mesés túrát Andalúziában. A túra Malagában keződik és itt is ér véget.
A napi szakasz első felében Malaga felett magasodó hegyek között fogunk motorozni, majd a Costa del Sol-ra (napospart) kanyarodunk.. Innét érintve a Sierras de Tejeda nemzeti parkot Granada felé haladunk, ahol késő délután megnézzheted a legszebb Mór palotát az Alhambrát.

3. nap: Granada - Granada
Mivel Granadában 2 éjszakát töltünk el, ezen a napon dönthetsz úgy hogy inkább a várost fedezed fel magadnak és nem motorozol.
Amennyiben mégis kétkeréken töltöd a napot úgy csomagok nélkül indulhatsz útnak.
Granadát elhagyva a Sierra Nevada hegység déli része felé vesszük az irányt, melyet a helyiek Las Alpujarras vidéknek neveznek. Itt készülnek a legfinomabb Andalúz sonkák, melyeket meg is kóstolunk az első megállónknál.
Folytatásban fantasztikus hegyi utakon, mesés tájak kíséretében Guadix városkába megyünk. Itt megnézzük a római korból fennmaradt barlanglakásokat, majd Granada felé haladva felkapaszkodunk a Sierra Nevada tetejére, hogy vessünk egy pillantást a lábánál elterülő vidékre. Innét Granadába ereszkedünk le, ahol már vacsorával várnak bennünket.

4. nap: Granada - Sevilla
Búcsút intve Granadának, dombos-lankás vidéken keresztül, végeláthatatlan olívafa ültetvények mellett haladva érkezünk meg Écija- a tornyok vársoába, majd Carmona érintésével folytatjuk utunk Sevilla-ba.
Sevilla a Guadalquivir folyópartján fekszik, ahol a szállásunk elfoglalása után felfedezheted a várost, mely bővelkedik látnivalókban. Szervezetten megnézzünk egy iagzi flamenco táncot. Vacsorára pedig beülhetsz egy igazi "tapas" bárba, melyből rendeteg van ebben a városban. Sevilla sok - sok látnivalóval vár téged is, ezért igyekszünk időben megérkezni, hogy meg tud nézniMária Lujza parkot, a Plaza de Toros de la Maestranza bikaviadalok helyéül szolgáló arénát, Plaza de Espanat, Alcazart, stb.

5. nap: Sevilla - Arcos de la Frontera
Sevillat elhagyva ismételten oliva ligetek között haladunk délnek a Sierra de Grazalema
nemzeti park felé. Innét egy másik híres mór városkába Cadiz-ba megyünk mely az Atlanti óceán partján fekszik. Itt töltjük az ebéd időt és megnézzük a város legszebb részeit.
A folytatásban Arcos de la Frontera városka felé vesszük az irányt, ahol egy nagyon hangulatos andalúz szálláson fogjuk tölteni az éjszakát. A szállásunkról csodálatos kilátás nyílik a meredek sziklafalon fekvő városra.

6. nap: Arcos de la Frontera - Ronda
Ez a nap a fehér falvakvároskák és meseszép tájak egyvelegéről fog szólni. Mivel közel vagyunk Rondához, í]y először a szállásra megyünk és megszabadulunk a csomagjainktól. Aki szeretne ott is maradhat felfedezni a várost.
A folytatásban megnézzük a Sierra Margarita vidékét, olyan településeket érintünk mint Olvera, Zahara. A motorosok által kedvelt szerpentines szakaszokon haladunk, mielőtt ismételten visszatérnénk Andalúzia legszebb városába, Rondába. Az éjszakát is itt fogjuk tölteni, ahol a vacsora a óvárosban lesz. Így mindenkinek alkalma nyílik egy kiadós városnézésre.

7. nap: Ronda - Malaga
Elhagyjuk Ronda városát és Marbella felé vesszük az irányt, de útközben betérünk a Hupikék-Törpikék városába Júzcar-ba, majd az egyik legjobb motoros szerpentinen ereszkedünk le a Costa del Sol partján fekvő városig. Egy kis tengerparti pihenő után Antequera város felé haladunk, hogy megcsodáljuk az El Torcal nemzeti parkot.
A túra zárásaként egy fantasztikus hegyi szerpentinen ereszkedünk le Malagába. Itt leadjuk a motorokat, elfoglaljuk a szállásunkat és egy utolsó közös vacsorán megbeszéljük az élményeket.

8. nap: Hazautazás Malagából, Andalúziából
A motorokat átadva szállításra, a repülő indulásáig te döntöd el mivel töltöd az időt. Itt már sajnos véget ért a túra nincs más hátra mint hazautazni és az élményeket felidézni a hazafelé vezető úton.

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

MOTOROS TÚRA RÉSZVÉTELI DÍJAI

- MOTOROS - SAJÁT MOTORRAL: € 1790
(Motoros 2 ágyas szobában megosztva valakivel)

- - MOTOROS UTASSAL - SAJÁT MOTORRAL: € 2830
(Motoros és utasa francia vagy kétágyas szobában)

MOTOROS EGYÁGYAS SZOBÁBAN - SAJÁT MOTORRAL: €2040
(Motoros egyedül egy szobában)

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

Részvételi díj tartalmazza:
✔ Szállást a túra teljes időszakára kiváló minőségű szállodákban, a nélkülözhetetlen andalúz hangulattal - szállodák és riádok
✔ 7 reggelit
✔ 6 vacsorát
✔ Andalúz sonka kostolást
✔ Repülőjegy és transzfer árát
✔ Motorok szállítását Málagába (Spanyolország) és Málagából (Spanyolország) vissza - biztosítással
✔ Belépőjegyet az Alhambra palotába
✔ Túra információs csomagot mely információkat tartalmaz az útvonalról, szállásokról
✔ Túra vezetést


Nem tartalmazza a részvételi díj:
✖ Üzemanyag
✖ Italfogyasztás
✖ Baleset és utasbiztosítás
✖ Személyes szükségleteket
✖ Minden olyan szolgáltatás mely nem lett felsorolva, hogy tartalmazza

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

BÉRMOTOR LEHETŐSÉG

Nincs motorod de szeretnél részt venni ezen a motoros túrán? Ki szeretnél próbálni egy másik motort? Megoldjuk! Tudunk neked bérmotort biztosítani a túra helyszínén.

Amennyiben ezen a túrán szeretnél bérelt motorral részt venni, mindenképpen kérj tőlünk előzetes ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével!

Bérmotor választása esetén, tipustól függően, a részvételi díj max. 30% - 40%-át tartalmazza a bréleti díjnak!

KÉRJ TŐLÜNK AJÁNLATOT BÉRELHETŐ MOTORRA

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

TÚRAVEZETŐK

A jelentkezők létszámától függően amennyiben a létszám megköveteli 2 vagy több profi túravezetőt biztosítunk a motoros túra lebonyolítására!

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

UTAZÁS A TÚRA KEZDŐPONTJÁHOZ REPÜLŐVEL

Ezen a túrán szükséges repülős utazás igénybevétele a túra kezdőpontjához, ami jelen esetben Malaga lesz Spanyolországban. Amikor jelentkezel erre a túrára meg kell eldöntheted, hogy szervezetten a túraszervező szervezésében vagy egyénileg saját szervezésben utazol a kezdőponthoz. (pl. Angliából vagy más országból jössz, esetleg több időt szeretnél abban a városban tölteni ahonnét a túra indul, stb.

Kérlek vedd figyelembe, hogy a repülőjáratok időpontja változhat, így nekünk is változtatni kell az indulás időpontját. Ez azt jelenti hogy max. 1 vagy 2 nappal indulhatunk előbb illetve később. Természetesen ez nagyon ritkán fordul elő, de ha erre a túrára jelentkezel ezt is számításba kell venned!

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

MOTORKERÉKPÁR BEGYŰJTÉSE A SZÁLLÍTÁSHOZ

Amenniyben saját motorral vágsz neki a túrának, úgy azt az indulás dátuma előtt legkésőbb 5 nappal át kell adnod a szállítást végző cég telephelyén. Amennyiben nincs időd rá, esetleg rosszak az időjárási körülmények vagy csupán kényelmi szempontok alapján nem tudod eljuttatni a motoroad az általunk megadott címre, ebben az esetben kérheted tőlünk annak elszállítását. Ez egy külön szolgáltatást melynek a költségeit nem tartalmazza a részvételi díj! Ennek költsége függ attól milyen messziről kell a motort elszállítani! Természetesen a motor hazaérkezése után vissza is tudjuk szállítani hozzád amennyiben igény lenne rá!

A motorkerékpár szállításhoz történő begyüjtéssel kapcsolatos információkért, árakért lépj velünk kapcsolatba!

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

MOTORSZÁLLÍTÁS

- A motorok indulás előtt min. 5 nappal az általunk megjelölt telephelyen át kell adni szállításra
- A szállítást egy erre kialakított tehergépjármű segítségével végezzük
- Az átvételkor minden motorkerékpárt lefényképezünk, ezeket a képeket még azon a napon a tulajdonosnak átküldjük emailben, hogy igazolni tudjuk a motor milyen állapotban került átvételre
- A motorok 4 ponton kerülnek rögzítésre szállítás előtt. A sérülékeny részeket betekerjük fóliával! Az általunk elvégzett rögzítés komolyabb mint amit a kompon vagy vonaton alkalmaznak!
- A motorokat zárt csomagtérben szállítjuk, nem nyitott futón!
- A szállítás során a rakomány (motorok) biztosítva vannak!
- A motoros ruházatot valamint a nagyobb csomagok a motorokkal együtt kerülnek szállításra, nem pedig repülővel!
- Amennyiben az oldal dobozokat le kell venni a motorról, akkor azokat külön fóliában tekerve elcsomagoljuk, hogy ne sérülhessen az utazás során!
- A motorokat hazaérkezés után 3-4 nappal ugyan azon a telephelyen lehet átvenni, mint amelyiken át lett adva szállításra szállításra!

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

MIN. 6 JELENTKEZŐ SZÜKSÉGES A TÚRA MEGRENDEZÉSÉHEZ (AZ UTAS NEM SZÁMÍT BELE!)

Bővebb információkért kattints az alábbi linkre:
https://www.motoavantu...

Menetrend, program(ok):
https://www.motoavantu...

Koltsegek:
1790


Meeting points
( Add new meeting point )
Address Region Coordinates Arrival here Leaving here Note I join here

Hozzászólások:Participants: 0 Persons, 0 bikes
Hoterkep
Hirdetések
Member count: 26805